Prima pagină > Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire > Victor Ciorbea – maimuţoiul asimetric.

Victor Ciorbea – maimuţoiul asimetric.

Cusurgiu până la moarte ...

 

Acest mesaj i se adresează lui Victor Ciorbea şi îl voi posta în mai multe locuri …

Băi maimuţoi asimetric, cât naiba mai trebuie să îţi suportăm imbecilitatea de sub freza făcută parcă la fierărie cu barosul?

Mâncător ordinar de rahat, înainte de a veni să ne ţii lecţii, aminterşte-ţi de cei 100.000 de oameni şi de familiile lor pe care i-ai lăsat fără nici un fel de venit şi îţi permiţi să spui că altora li se încală dreptul la muncă? De asemenea întoarce-ţi privirea stereo şi uită-te la reformările pe care le-ai făcut. Toate domeniile în care ţi-ai vârât coada sunt acum vraişte… specialistu’ lu peşte.

Mare neruşinat eşti, nesimţitule. Să-ţi fie ruşine mâncător de rahat ce eşti.

Mai taci dracului …

 1. dobermann
  29 mai 2010 la 21:27

  Klingonianu` asta, cand era prim-ministru taranist, venea la sedintele Biroului National de Conducere al PNTCD, cu caietelu` sa-si noteze ce doleante mai au venerabilii domni: pe cine si unde sa numeasca. Iar propunerile sunau cam asa: „Draga, m-a sunat nevasta lu` Xulopol, pentru baiatul ala de care ti-am zis. Zice ca e baiat bun, nu uita!”; „Vezi si la ANRE, insista Constantinescu pentru colegul lui de facultate, unu` Ianes, ti-am scris pe hartie.” Cam asa s-a format executivul Ciorbea. Partea din guvern care era a PD-ului, zbarnaia, mergea ca unsa, dupa cum recunosteau chiar taranistii, in soapta, pe la colturi. Guvernul Ciorbea a excelat in durata sedintelor, din pricina dezordinii de la Secretariatul General, condus haotic de eminenta cenusie a PNTCD, Remus Opris. Care nu s-a multumit doar sa fie secretarul general al guvernului, era si ministru delegat al Administratiei Publice. Ca era psihiatru si deci avea expertiza!! Cica PD-istii din guvern, printre care si Base, erau exasperati de harababura si ineficienta activitatii guvernamentale. Si sa nu uitam ca klingonianul impus de Constantinescu taranistilor (ca sa aiba sindicatele aproape…) este cel care a rupt PNTCD-ul, formand fasaitura ANCD. De taranist ce era! La omuletul asta pana si ticalosia este patetica!

 2. 29 mai 2010 la 21:53

  Eu când îl văd pe Ciorbea cum, până spune că a venit primăvara se termină sezonul la mare din anul ăla, îmi amintesc de un banc.
  Personaje: Judecătorul, Măria, Ion
  Locul: O sală de tribunal unde se desfoşoară procesul de divorţ intentat de Măria lui Ion.
  J: – Ia zi Mărie, de ce vrei să divorţezi?
  M: – Dom’ judecător, de cinci ani m-am măritat cu bolundu’ ăsta şi să mă iertaţi, îs tot fată mare.
  Mirat judecătorul se îndreaptă spre Ion:
  J: – Măi, Ioane, drept zice Maria?
  I: – Ie… drept…
  J: – Păi nu face treabă acasă?
  I: – Ba ie, munceşte …
  J: – Atunci, nu îţi place cum arată?
  I: – Vai dom’ judecător, da cum să nu-mi placă…
  J: – Da atunci e murdară, nu se spală?
  I: – Ba ie, în fiecare săptămână să spoală cu leşie cum o rămas de când o făcut săpunul se freacă şi cu cu peria de sârmă, de-aia îi aşe roşie…
  J: – Păi atunci de ce nu-i faci nimic? Nu poţi?
  I: – Ba pot dom’ judecător, da nu văd de ce atâta grabă … 😀

 3. dobermann
  29 mai 2010 la 21:57

  No, tulai, te iei de ardeleni?

 4. 29 mai 2010 la 23:00

  Eu nu mă iau de aredeleni … (bine, recunosc, câte o ardeleancă din când în cand…)
  P.S. De ce nu incerci să deschizi subiectul ăla? Nu-i greu deloc, vezi că undeva scrie „post nou”, apeşi acolo, apoi e caşi cu femeile, la început poate fi mai greu, dar s-ar putea să-ţi placă mai târziu… 😀

 5. dobermann
  29 mai 2010 la 23:05

  No, ghiavolie, nu ma face sa ma rosesc! Ca dobermann rosu nu o facut Domnu`, ci mai curand verde, no! Fain text!

  • 30 mai 2010 la 18:29

   Dobermann roşu?
   Păi nu cred că ar fi foarte rău dacă ai roşi, ţi-ai pune o şepcuţă albastră şi ai deveni un dobermann stelist…
   Dacă-i mai punem şi un pic de sclipici, gata vedeta … 😀

 6. 30 mai 2010 la 9:48

  acum s-a trezit sindicalistul din Ciorbea – dar cind i-a lasat pe altzii sa-si ia traista-n batz, era premier. un ratat orbit de ura.
  acum ca vazui ce te legasi de noi))))) sa-tzi zic si eu un banc:
  vine unul acasa si-si gaseste nevasta-n pat cu un prieten bun. nici nu sta pe ginduri, ia un pistol/cutzit si-l impusca/injunghie pe ala mortal. nevasta-sa, cu mainile-n sold, se ratzoieste la el: apoi, cu o atitudine ca asta, ai sa ramai in curind fara nici un prieten…

  • 30 mai 2010 la 18:38

   Bun venit la „Românica blues” MicuţăCeKurai …
   Da, uneori nevestele au dreptate. Femeile ştiu ele ce ştiu de obicei şi se gândesc la viitor.
   Mi se pare normal ca prietenii să facă vizite prietenilor, dacă se întâmplă să fie cacasă doar nevasta, e normal să-le servească oarece… Bine că nu i-a servit cu slănină, pită sau ceapă. Alea se pot termina … 😀

  • 30 mai 2010 la 19:03

   P.S. Văd din avatarul tău că avem un punct comun: Albastrul.

 7. 30 mai 2010 la 10:07

  Rusine? Aia e, ca nu le e si nu le va fi niciodata rusine. dar vor respect, ca au bun simt. Mi-e o sila…
  Poate ca daca-si consuma energia, asa cum face acum, cind era prim ministru, ar fi fost mai bine. Ca atunci era jalnic. Nu ca acum ar fi altfel.

 8. 30 mai 2010 la 10:08

  Sorry, probleme tehnice, de aceea veti vedea comentariul de mai multe ori. 🙂

  • 30 mai 2010 la 19:01

   Bun venit la „Românica bules”, Florina…
   (M-a distrat teribil numele blogului tău … hehehe, bestiar zici? Adică un fel de zoo … 😀 )
   Cred că singura problemă tehnică e faptul că uploadul merge lent şi ai postat fără să-i dai timp. Mi se întâmplă şi mie. Nu-i bai, noi să fim sănătoşi. Rezolvăm.
   Deoarece postările sunt identice, cu o completare la a doua, am să o şterg pe prima. Nu cred să te supere.
   Să ştii acel cuvânt, „ruşine”, e doar retoric, politicienii nu au aşa ceva.
   Ciorbea însuşi pozează în marele puritan, specialist şi moralist.
   Ia uita ce publica ziarul Gândul la 8 iun 2006:
   Sotia ex-premierului Ciorbea, acuzata ca a facut bani negri din „studiul” prostitutiei

   Lacrima Ciorbea, nevasta fostului premier Victor Ciorbea, si psihologul Aurora Liiceanu sunt acuzate ca au facut bani negri din prostitutie. Nu din prostitutie in sensul clasic al cuvantului, ci din realizarea unui studiu privind traficul de fiinte umane din Romania in Germania, in scopul exploatarii sexuale. Acest studiu s-a facut in cadrul unui proiect de colaborare institutionala dintre Ministerul Justitiei – care asigura echipa de lucru – si Programul UNICRI Torino din cadrul ONU, care asigura finantarea destinata platii operatorilor care urmau sa intervieveze victimele si acoperirii costurilor deplasarii si cazarii atunci cand era necesar lucrul in diferite zone ale tarii.

   Banii dati de ONU au ajuns insa in buzunarele unor salariati ai Ministerului Justitiei (MJ) si Institutului National de Criminologie (INC), care trebuiau sa realizeze respectivul studiu in virtutea fisei postului. In prezent, aceasta afacere este investigata de catre Parchetul General in urma unui denunt penal depus de catre Serbanescu Daniel Marius, consilier juridic la INC, care a fost cooptat in colectivul de realizare a acestui studiu si care a refuzat sa primeasca banii pusi in joc. Deosebit de grav este faptul ca – asa cum rezulta din denuntul mentionat mai sus – in Ministerul Justitiei a devenit o practica, de ani de zile, ca banii proveniti din fonduri europene sau internationale sa fie deturnati de la destinatia initiala si sa ajunga in buzunarele unor functionari care sunt platiti de la bugetul public pentru realizarea muncii prestate.
   publicitate
   Mai precis, este vorba de Lacrima Ciorbea, sotia fostului premier Victor Ciorbea, Alina Plata si Iarina Prelipceanu, din cadrul MJ, Aurora Liiceanu, Doina Saucan, Mihai Micle, Roxana Bratu. Ultimii sunt psihologi si sociologi in cadrul INC, care – potrivit unei recente ordonante de urgenta – beneficiaza de salarii de magistrati. Este de mentionat faptul ca doi juristi cooptati in aceasta echipa de lucru – Serbanescu Marius si Vasile Botis – au refuzat sa primeasca bani pentru munca prestata, considerand ca este vorba de un lucru ilegal. Dincolo de conotatiile penale ale acestei afaceri, asa cum rezulta ele din denunt, este deosebit de amuzanta stradania persoanelor implicate de a gasi o solutie pentru a pune mana pe banii europeni. Astfel, inca de la inceput, Aurora Liiceanu ar fi propus reprezentantului Programului UNICRI ca banii sa fie virati in contul personal al unuia dintre membrii echipei, dupa care sa fie impartiti, punct de vedere agreat si de Lacrima Ciorbea. Tot doamna Liiceanu este cea care – conform denuntului – a declarat ca „o procedura identica a fost folosita si in alte ocazii”, dar reprezentantul ONU nu a fost de acord. Cei doi juristi mentionati mai sus le-au explicat celor prezenti ca nu au dreptul sa primeasca bani deoarece „participarea tuturor, ca reprezentanti ai unor institutii publice, se face in cadrul relatiilor de serviciu”. Dupa mai multe zile in care nu s-a gasit o solutie legala de plata, cei doi juristi au intrebat-o pe Lacrima Ciorbea de ce nu li se dau bani sub forma unor prime din partea institutiilor la care lucreaza. „Raspunsul a fost de-a dreptul naucitor, lasandu-ne fara replica: «Dumnezeu sa ne ajute sa nu fie impozitati»” – se arata in denunt. Replici similare ar fi primit cei doi juristi si de la celelalte persoane implicate in proiect. Astfel, tot in denunt, se arata ca psihologul Doina Saucan le-a precizat ca „cei din minister au facut saci de bani in modul asta si nu li s-a intamplat nimic! Noi de ce sa nu facem?”

   Chestionarele care trebuiau completate de catre operatorii de teren in urma intervievarii victimelor au fost facute – conform denuntului – fie din „burta”, fie dupa informatii luate din rechizitorii. Oricum, toata „afacerea” s-a facut la vedere – fiind probabil o practica veche in Ministerul Justitiei – , autorul denuntului depunand la procuratura o serie de documente, in principal e-mail-uri de serviciu, in fapt o adevarata corespondenta purtata in legatura cu plata banilor pentru studiul referitor la traficul de fiinte umane din Romania in Germania, in scopul exploatarii sexuale.

   Contactata telefonic, doamna Aurora Liiceanu ne-a facut urmatoarele precizari: „Noi am fost contactati de doamna Lacrima Ciorbea, care a fost persoana focus a acestui proiect, care a corespondat cu UNICRI si a fost interfata. Tema nu a intrat in planul institutiei si de aceea am fost platiti, dar cu sume relativ mici. Noi am tot intrebat ce s-a intamplat cu acest studiu despre care nu mai stim nimic de anul trecut. Am inteles ca doamna Lacrima Ciorbea nu mai lucreaza acum la minister. Eu cred ca dansa care este jurist si avocat a stiut ce face inclusiv cu modalitatea de plata. Colegii mei au spus ca trebuie sa declaram acesti bani, dar doamna Ciorbea ne-a spus ca – potrivit unor legi europene – nu trebuie impozitati. Pot sa va mai spun ca pentru mine, din punct de vedere profesional, lucrarea a fost stupefianta, pentru ca ruta Germania nu este una esentiala, nu exista prostitutie reprezentativa. Alta era situatia daca era vorba de Spania sau Italia. Cu chiu, cu vai am gasit cateva cazuri dar nu noi am ales tema de cercetare, ci germanii. Raportul este practic in vant, nu s-a mai lansat iar doamna Ciorbea nu ne-a mai contactat”. Pina la inchiderea editiei, doamna Lacrima Ciorbea nu a putut fi gasita pentru a-si exprima punctul de vedere.

   ***
   După atâta vreme, putem vedea că justiţia şi-a urmat cursul … hehehe.
   Bine, nu în România, în ţările normale.
   În România a fost comentat ca un lucru foarte bun când doamna Ridzi a ajuns ăn faţa justiţiei în timpul în care partidul său era la putere, dar încercările de trimitere în judecată a unora care sunt din alte partide sunt nişte ordinare atacuri politce…
   Mie personal mi se face graţă …
   Stau uneori şi mă întreb cum e corect: „avem politicieni infractori” sau „avem infractori politicieni”…

 1. 14 iunie 2010 la 9:42

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: