Prima pagină > Abureală - Manipulare, Politicăraie - Partide - Politicieni, Sănătate - Social - Umanitar > Mitingul pinguinilor, greva papagalilor, moţiunea muştelor … şi apoi ?

Mitingul pinguinilor, greva papagalilor, moţiunea muştelor … şi apoi ?

Uneori în viaţă, avem parte de nişte chestii atât de şocante încăt rămânem cu neuronul ca la fotograf până se adună aparţinătorii şi fericiţi că au scăpat de noi îşi spun unul altuia, vorbind de noi: „Dumnazeu să-s ierte, hai mai pune un pahar”.

Azi am trăit un astfel de moment.

Eterna şi fascinanta televiziune cu ciutaci şi Scrofire, condosă de Buzici Întâiul, vorbea de posibilitatea de privatizare a  SMURD.

N-ar fi mare scofală facă ar fi fost o zi în care restul ar fi omagiat guvernul pentru cineştie ce reuşită. Nu, e ajunul marii zile în care Pontănel îşi va împlânta moţiunea.  Precum antetecesorul lui prostănac, Pontănel e susţinut şi ajutat prin prin împingere ca să poată pewnetra violent şi profund de Antonel şi de vorbitorii la tembeliziunile moguloide.

Asta e diferenţa.

În rest, nu e nimic nou. E doar un alt episod anunţat cu pomă, dar care probabil se va termina ântr-un fâs unsuros şi puturos.

Nu ştiu dacă mai e necesar, dar cred că nu e rău să subliniez că nu demult, am asistat la un miting (Ala „cel mai populat, cel mai voilent, cel mai cel”). Vax. Petrecere cu dansul pinguinului deşi oamenii erau făcuţi imbecili că nu îşi dau în petic precum cei din Grecia. Cu violenţe adică.

A veni apo greva generală … hehehe. La publicitatea care i s-a făcut aveam senzaţia să se va uza paraşta aia de zirenă pe care a decedat Vasile Roaită. Numic deosebit. Acelaşi fâs…

Acum am observat că s-a adoptat o tactică, cică jmekeră.

S-a spus că parlamentoşii vor trebui să aleagă între domul Boboru’ şi Guvernul Ticălos…(ÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎÎ … 😦 ). Şi ca nerozia să fie şi mai convingăcioasă, s-a pus la dispoziţie şi un număr de telefon unde domnul Boboru’ să dea telefon ca să îi spună parlamentarului său ce să facă. Hehehe… de parcă l-ar durea în altă parte decât în aparatul de pişare pe parlamentar ce vrea Boboru’ amărâtu.

Mâncătorii ăştia de rahat de prin budele lui Felix sau a altor moguli par a nu înţelege că toată strofocarea lor nu e decât o transparentă tentativă de împingere a României în lovitura de stat care e a dracului şi nu vrea să se împlinească.

Nu înţeleg nişte mici, dar importante amănunte.

– Cei pe care îi pupă în buci , indiferent dacă sunt PSD-işti, PCR-işti, PNL-işti, sunt prezentaţi ca soluţie alternativă, sunt cei care prin prestaţia lor infectă de după 90 au făcut ca venitul oamenilor care ar trebui să fie de 1000 de euro, să fie în realitate de 600 de lei, dar averile lor să fie incredibil de obeze.

– Cei care sunt prezentaţi ca alternativă sunt doar o ciurdă pofticioasă, avidă de caşcaval, care nici măcar nu are o soluţie unică şi decât să  încerce să îşi armonizeze felul în care văd viitorul, fiecare zice, da, trebuie să cadă ăştia pentru a ne putea pune noi programul în aplicare (programe diferite şi incompatibile)… Nu contează asta. Oricum după ce ar dărâma guvernul şi-ar plăti şi eu ca oamenii serioşi datoriile către cei care i-au sponsorizat, ar mai închide oarece dosare de prin justiţie, lăsând magistraii să îşi vadă de babe prostituate şi moşnegi violatori, nu să se bage trompa unde nu-i fierbe oala.

– Măsurile propuse de guvernul Boc sunt nişte măsuri temporare. (Poate 6 luni, poate mai mult…dar temporare)

 

Hehehe … ţara fierbe şi televiziune cu buzici a lui Felix se ţine de poveşti cu o posibilă privatizare a SMURD. Ţî, ţî, ţî … mortal. Să dea Boboru’ telefon. Hehehe …

Poate dădea dacă era din ăla unde operatoare îşi începea prestaţia cu aaaah, aaah, aah, ah … 😀

Asta nici măcar în accepţiunea originală  Dâmboviţeană  nu mai e politică. E doar un fel de ciorbă care de la atâtea reîncălziri nu mai poate fi aromatizată nici dacă se jefuiesc toare bucătăriile asiastice.

Parcă văd cum mâine la moţiune vom asista iar la veselul bâzâit al muştelor în jucuru rahatului cotidian, uriaş hrănitor şi extrem de apetisatn prin prospeţimea duhorii …

 

După mitigul pinguinilor, greva papagalilor, apoi moţiunea muştelor. Bun. Ce urmează după aceea?

 

P.S. De la Norica Nicolai citire: „Patru din cinci accidente de muncă se întâmplă la servici…” … hehehe … şi se vrea ministreasă …

 1. 8 iunie 2010 la 2:06

  mitingul pinguinilor si o sa le cante romeo fantastik…:)))))vaai in ce timpuri a fost dat sa cresc…:)))
  noapte buna!

 2. 8 iunie 2010 la 7:58

  Romeo fantastik… Hehehe
  Am zis şi au asta…
  https://romanicablues.wordpress.com/2010/05/19/mitigul-pinguinului/
  … deci te aprob.
  Am avut dreptate. Moţiunea pe care o va depune Pontănel&co îi face pe unii să simtă că-i rost de caşcaval. Până una alta se strâng la rahat pe la toate televiziunile mogulilor. Şi bagă-n ei c-o poftă …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: