Prima pagină > Presă > Radu mamii, Radule, te-ai tâmpit băiatule …

Radu mamii, Radule, te-ai tâmpit băiatule …

În colcăiala politico-mediatică  de la noi, afirmaţiile unuia sau altuia de obicei se pierd ca o picătură de apă într-un ocean.

Totuşi, unele afirmaţii sunt atât de aiurea încât ori te şochează, ori te fac să te crăcănezi de râs.

Radu Tudor, una din multele jigodii plătite de Felix, m-a şocat în prima fază. A afirmat că povestea cu încercarea de lovitură de stat e o elucubraţie provenită din nişte minţi bolnave. Am devenit atent.

E în emisiunea cu Dana Grecu … mortal. Da, în emisiunea istericei de serviciu a lui Felix afirmă asta. Ghici cine mai era în studio… Corneliu Vadim Tudor şi Marius Pieleanu. Primul probabil în una din zilele in care a uitat să-şi ia Rudotelul, Pieleanu întruna din zilele în care nu a mai avut ocazia să se îndoape cu rahat.

Păi jegul ăsta de Radu Tudor afirmă că a spune că se încearcă o lovitură de stat e o aberaţie izvorâtă din minţi bolnave? Şi asta la aceeaşi discuţie la care participă Vaccin Tudor? Omul ăsta ori e un imbecil irecuperabil, ori e retardat şi nu are ţinere de minte, ori e doar un împuţit obişnuit pentru care banii mogulului au făcut din el un mercenar oralist pentru care nu mai există nici o limită a bunului simţ.

Tentativele de lovitură de stat au început în momentul încercării de suspendare a preşedintelui Băsescu fără nici un motiv, deoarece ceea ce G322 numea „motive” a fost demontat de Curtea Constituţională.

Păi, asta mă face să revin la o întrebare: De ce mama dracului mai plătim CNA-ul? Ca să îl amendeze pe Radu Moraru că ne spune cât de mizer e trecutul lui Vîntu?

De ce mai emite împuţiciunea de Antena 3? De ce mai există Trustul INTACT? De ce ne mai mănâncă banii CNA-ul dacă nu îşi face datoria? Păi ăsta e furt pe faţă.

Tare aş avea o curiozitate: Să văd şi eu conturile membrilor CNA. Mai precis evoluţia lor din ultimii ani.

Este imposibil ca acestea să nu fi crescut ca Făt Frumos şi CNA-ul să nu interzică apariţia în spaţiul mediatic a unor jigodii ca R. Tudor, D.Grecu, V. Ciutacu, M. Gâdea, M. Badea, Marius Pieleanu, S. Roşca-Stănescu, M.Ciuvică…

Sau poate oamenii nu au nici o vină. Or fi autişti …

 1. fara
  1 octombrie 2010 la 20:47

  a3 si rtv ma fac sa sparg televizorul.retarzii prostesc si mai mult decit este acest popor.

 2. deutchebrak
  1 octombrie 2010 la 22:15

  Era de aşteptat, măi Blue, să se tâmpească! Şi nu numai Radu, ci toţi sugelii din bătătura tătelului Felix. M-ai întrebat odată ce înseamnă „sugel”. Este termenul popular pentru „urzică moartă”. Toţi sunt nişte urzici care au murit. Uite de ce:

  • 1 octombrie 2010 la 22:19

   Hehehe … concert din muzică de Ba… Felix, sau poate concert de tubă? 😀 😀 😀 …

  • 22 octombrie 2010 la 19:14

   E incredibil ce conducere are sindicatul ăsta cu Dandea în frunte,
   Dana Gecu, spune-i tâmpitului de Dandea că eu am plătit impozit 47 de ani şi nu credeam ca la pensie să mai am această grijă.
   Stie idiotul că multe ţări în occident nu impun pensionarii la nici un impozit. La fel şi cretinul parlamentar de lângă marius .

   • 22 octombrie 2010 la 20:31

    Salut Didu. De vreme ce ai fost ţinut la moderare deduc că e primul post aici.
    Deci, Bun venit la Românica blues. 🙂
    Ehee, Dana Grecu… Isterica făptură nu e cea mai potrivită să transmită astfel de mesaje. Poate dacă era vorba să îi transmită să fie mai incisiv, mai agresiv.
    Legat de pensiile din Occident. Acolo există pensii speciale care să fie de o sută şi ceva de ori mai mari decât pensia minimă? De fapt există pensii speciale, sau venituri care nu se supun, într-o formă sau alta, impozitării?

 3. 1 octombrie 2010 la 22:17

  Nu merită…
  Am ceva care îţi poate mângâia enervarea: Limbricii ăştia da pe la televiziunile mogulilor au depus eforturi considerabile pentru a demola imaginea PDL dar mai ales a lui Băsescu.
  Ce au reuşit? Băsescu reales, PDL jupân la guvernare. Bine, cu ajutorul altora, dar wtf, asta e politica.
  Şi pentru a întoarce brişca în rană, am auzit vorbindu-se de ideea ca Elena Udrea să devină premier.
  Păi jigodiile dau în hepatită … 😀
  Toţi cei pe care i-au înjurat au avut creşteri în carieră.
  Şi pentru ca bombonica să le mai zgândăre diabetul (imposibil ca după cât rahat au mâncat să nu aibă cel puţin un diabet) dacă mai continuă mult aşa, vor reuşi ceea ce li se pare absolut îngrozitor:
  PDL 51%, o vor face pe Elena Udrea, prima femeie preşedinte a României ….
  Cu ani în urmă, Mircea dinescu afirma că românii au fost scârbiţi de TVR la cât de des apărea Ceauşescu şi efectul s-a văzut, Ceauşescu a făcut boală de plumb. Acum vocalele jigodii înjură. Urmarea? Creşte simpatie faţă de Băsescu, Udrea şi PDL…
  Bravo lor… 😀

 4. dobermann
  2 octombrie 2010 la 0:48

  Elena Udrea preşedinte? Splendid! Şi generalul Oprea premier, nu? He, he, he! Ai grijă ce-ţi doreşti! Gurile rele şoptesc cum că tot ce vedem noi acum nu-i altceva decât războiul dintre DGIA cu grupurile de interese aferente şi MAI, mai precis DGIPI, cu mafia respectivă.
  Oricum, conexiunile Udrei sunt vechi, relevante şi de notorietate: Cozmin Guşă, Bogdan Chireac, Horia Mihălcescu şi partenerii de afaceri ai lui Cocoş, Bittner şi Petrache. Vă spun doar de Horia Mihălcescu, prieten cu Udrea pe care a şi consiliat-o înainte de interviurile incendiare din 2oo5.
  http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1202305-bomba-udrea-pregatita-laboratoarele-luca-vantu.htm (preluat din EVZ)
  http://old.cotidianul.ro/omul_lui_liviu_luca_stilistul_elenei_udrea_in_scandalul_telefonul_premierului-4633.html
  Observaţi că sunt articole din 2005, Cotidianul încă nu o luase razna, iar EVZ, etichetat ca “oficiosul” lui Băsescu, era patronat de elveţianul Ringier pe care îl durea în bombeu de politica din Romania.
  Horia Mihălcescu, fost purtător de cuvânt la PETROMSERVICE, deţine, împreună cu nevasta, Ioana Vârsta, jumătate din firma RED APPLE, cealaltă jumătate fiind deţinută de firma COMAC LTD., un offshore cipriot deţinut la rândul său de ELBAHOLD LTD. o altă căsuţă poştală a lui Vîntu. Interesant este că Ioana Vârstă a fost, în 2009, simultan, consiliera a doi miniştri: Cristian Diaconescu (PSD) şi Monica Ridzi (PD-L), cea care a semnat nişte contracte şi..
  Mitingul poliţiştilor a fost, pentru Udrea, o oportunitate să scape de Blaga, rămas neremaniat pentru că Băse nu voia să renunţe la el. Este foarte clar că ţinta celor care au iniţiat şi finanţat din umbră mitingul a fost Vasile Blaga, indezirabil şi pentru DGIA şi pentru DGIPI. Că este bun sau rău nu discut. (Avea însă şi are încă o bună percepţie în rândul populaţiei.) Rezultatul este fără niciun dubiu: o bătălie câştigată în primul rând de Udrea, în goana ei de a achiziţiona partidul. Ca să-l reformeze? He, he, he! Oricum, cei care au construit acest partid şi l-au consolidat sunt trecuţi pe linie moartă şi mă întreb, mai ales când este vorba de Blaga, cui foloseşte? Elenei Udrea, of course! Cred că se urmăreşte îngroparea PD-L-ului şi ridicarea UNPR-ului, în parteneriat cu Elena Udrea. Este o ipoteză scăpată pe piaţă de madam Tatoiu, care deşi gură spartă, cam ştie ce se întâmplă prin cotloanele politice. Cam asta cred că se petrece. Oricum, Elena Udrea s-a ridicat prin căpuşarea prestigiului şi notorietăţii lui Băse, nu prin cine ştie ce performanţe, dacă e să gândim cu capu’ de pe unmeri, nu cu capu’ la fund. Pe net, Udrea şi din umbră Oprea, au o armată de blogeri cărora li s-a dat, acu’ vreo două luni, ordinul să „lovească” în Blaga. Şi nu oricum, ci într-un mod mizerabil: prezentându-l ca pe un alcoolic, traumatizat de o nevastă cu personalitate. Ştiu asta pentru că şi mie mi s-a sugerat să fac asta…din greşeală, după cum se vede…
  Udrea vine dintr-o văgăună unde stau la pândă mari mafioţi, iar Băsescu este tot mai singur şi izolat…Noroc că Băse are vână!
  P.S. Aminteşte-ţi, Blue, că Băse a dat nişte nume de potenţiali candidaţi la preşedinţie. Udrea nu se găsea printre ei.
  Scena se petrecea când Udrea era încă la Cotroceni şi am văzut-o la vremea respectivă la o emisiune de ştiri de la Realitatea. Uite că a rămas undeva, pe un blog sinistru, ce-i drept…http://mariusmina.blogspot.com/2009/09/firma-lui-bogdan-chireac-contracte-cu.html

  • 2 octombrie 2010 la 20:57

   Vezi că pentru activarea unor link-uri care nu se activează există un buton în acest sens… (Mă refer la ultimul link… l-am activat eu)
   ……………
   Deci, din cauză că în 2005 apăreau unele articole înseamnă că în 2010 Vîntu e eminenţa cenuşie care o controlează pe zglobia Nuţi…
   Dacă îţi aminteşti de atunci s-au cam întâmplat nişte chestii.
   Legat de marşul poliţienilor, dai de înţeles că acel miting a fost orchestrat de Zdrea ca să îl înlăture pe Blaga? Da’ de când îl citezi tu pe Ciutacu?

   • dobermann
    2 octombrie 2010 la 21:52

    Da’ de ce l-aş cita pe sugelul lui Felix? Spre deosebire de tine, eu nu îi dau atenţie, nu-l urmăresc, habar n-am ce spune. Nu dau de înţeles că madam Cocoş este în spatele mitingului miliţienilor. N-avea cum, ea este în gruparea de interese a DGIA (Armata) cu Oprea. Madam Cocoş a profitat însă de hărmălaia gherţoilor ca să-l dărâme pe Blaga. Vrea şefia PD-L-ului, pe cadavrul căruia se va ridica UNPR. Acu’ o fi vrând ea să conducă partidul da’ partidul nu suferă de distopie. Are organul gândirii la locul lui. He, he, he! Delegaţii care votează la congres sunt legaţi de Blaga prin trecut, afinităţi şi obligaţii, nu-şi vor pune oole în coşuleţul cu şerpi al madamei.
    P.S. Ce „chestii” s-au întâmplat de atunci? A ieşit Cocoş din afaceri?

 5. 2 octombrie 2010 la 20:11

  Cea mai infecta si oribila, lichea si pupincurist care exista in Antena 3, nu mai e Gadea. Cand l-am vazut pe Radu Tudor cum s-a transformat.. vai de mine. Ar trebui luate niste filmulete mai vechi cu el de cand venea pe la TVR1 in calitate de ”ANALIST MILITAR”, acu 6..7 ani, si facut o paralela cu ce molusca a ajuns azi.

 6. moshu49
  4 octombrie 2010 la 5:00

  la inflaţia de jigodii, despre care vorbeai în postarea anterioarã, de ce n’ar avea dreptul la cuvînt şi tractoristul radu?
  cã doar avem jigodii consacrate şi jigodii în curs de consacrare 😉
  trebuie sã fii viţel adult ca sã nu pricepi atacul concertat al holdingului intact-realitatea.
  aşa cã telecomanda este o comoarã la casa omului… 😀

  • 4 octombrie 2010 la 16:10

   Salut Moshule…
   Ştii ce e rău cu adevărat. Jigodiile sunt şi mai vocale şi beneficiază şi de amplificatoare mai puternice. Poate sunt mai vocale pentru că sunt mai bine hrănite de stăpânii lor.

 7. clujanu
  25 octombrie 2010 la 21:10

  pai dupa cum va exprimati pe aici nu prea vad o deosebire…! 🙂

 8. 25 octombrie 2010 la 22:14

  clujanu :

  pai dupa cum va exprimati pe aici nu prea vad o deosebire…! :)

  Da, da’ aici nu e o televiziune şi nici nu ne plăteşte nici dracu să spunem ce ne zice.
  Despre limbajul de pe acest blog… îl ştii pe Dabija?

 9. hefaistos
  20 iulie 2012 la 23:26

  Mai, nu stiu de ca va uitati unde nu vreti. Aveti si alte optiuni TV : OTV, TRINITAS, TARAF, Hora TV..posturi de nota 10 fata de antene, realitatea, b1.. Lasatii pe politicieni sa-si franga gatul. Traiasca Regele, Traiasca Garda !

 10. 5 decembrie 2016 la 16:45

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: