Prima pagină > Abureală - Manipulare, Caragiale reload > La OTV SENZAŢIONAL Lorin Fortună aberază liber

La OTV SENZAŢIONAL Lorin Fortună aberază liber

Gata… Am aflat.

Am aflat în sfârşit cine e Lorin Fortună. L-am văzut la OTV. Înţeleg că la DDTV, un fel de OTV programul doi, avea o emisiune.

Ei bine, l-am văzut la OTV şi m-am pus în pielea oteviştilor năuciţi de arestarea idolului lor şi de extrem de atenta anchetare a unor cazuri ca Elodia sau Mădălina Manole în emisiuni intitulate „Azi aflăm adevărul” sau „X rezolvă cazul” ori alte asemenea.

Ei bine, de la o vreme Dan Diaconescu pentru a mai adăuga oarece venituri la averea sa, a trecut la analiza aprofundată a unor chestiuni de mare importanţă, dacă nu planetară, cel puţin galactică sau universală cum ar fi sfârşitul lumii  în 2012, ori marele cutremur ce va urmă să zguduie din temelii oaraşul cu cei mai mulţi mitici din lume, sau tocmai Al Treilea Război Mondial care e pe ţeavă.

Revenid la Lorin Furtună, nu am să mă apuc să spun eu cine e şi cu ce se ocupă deoarece astfel de informaţii pot fi foarte bine luate de pe siteul său cu nime la fel de zgubilitic ca şi stăpânul său „Misiunea astrală a României” (Supertare nu?):http://lorin-fortuna.ro/

Am să spun doar cam ce am înţeles eu din prestaţia lui Fortună  în emisiunea lui Dan Diaconescu cel mai inevitabil viitot preşedinte al României. E drept că nefiind obişnuit cu terminologia de care se folosea Fortună şi necunoscând foarte bine cum e cu teoriile lui esoterice.

Mai întâi, trebuie spus ă tot ceea ce spune Lorin Fortună e de domeniul „Se ştie că…”. De unde se ştie? Din scăfârlia lui, evident. Şi asta nu la figurat ci la propriu. Omul primeşte oarece comunicări- revelaţii de undeva dintr-o lume superioară. Deci el e un fel de Cel Ales. Mai era unu cică prin Africa de Sud: Nelson Mandela.

Aceste informaţii. Chiar el zice, nu sunt toate adevărate, dar el a învăţat să le aleagă pe cele bune.

Din aceste informaţii am înţeles un lucru mare. Noi de fapt nu trăim fizic, nu existăm în realitate ci suntem doar bişte biţi în computerul unor civilizaţii mult mai … civilizate decât noi, iar Pământul săracu şi-a cam dus traiul şi şi-a mâncat mălaiul ca planetă-planetă. Va deveni o stea pitică albă 😀

În Decembrie, 2012 se va întâmpla ceva, nu ştie exact ce, dar ceva absolut important, ceva despre care înţelegea iniţial că ar urma să se petreacă în 2008… deh, o fi avut probleme cu traducerea. Se întâmplă des …

Deci, planta ar trebui să treacă într-o altă formă a existenţei, dar asta nu se va puta face fără să dispară o parte din oameni. Da nu toţi, doar unii care nu sunt cf. Stas-urilor. Gorilieni adică. Ei bune, o veste bună pentru noi e că noi românii suntem în mare parte gorilieni. Mai mişună printre noi şi unele clone civilizaţionale, nişte ticăloşi de balaurieni, reptilieni şi şerpilieni.

Ăştia nu vor merge pe Lună în Decembie2012. Nu deoarece nişte nave vor veni şi ne vor lua cu căţel cu purcel şi ce mai avem pe-acasă… pe gorilienii rasă pură evident, pe ăilalţi nu.

Bine, n-am înţeles de ce e nevoie de nave, dacă tot suntem ca şi restul Universului pe care îl percepem,  doar nişte amărâţi de pixeli într-un computer … în fine poate, avansaţi cum sunt ăia care se joacă la computer n-or fi auzit de copy-paste…

Bun. Am mai înţeles câte ceva. El ştia că vocile îi spun chetii date dracului, dar trebuia să le şi verifice, nu? Le-a verificat. A auzit de nu mai ştiu cum se numeşte ce experiment american. Unul cu hipnoză.

Nite soldaţi din armata americană au fost selectaţi şi supuşi hipnozei. Evident că nu s-a încercat regresia hinotică deoarece ceea ce s-a întâmplat până acul poate afla tot prosul din Istorie, Presă sau Google… nu … s-a făcut progresie hipnotică (termenul nu îmi aparţine ci e al lui). Adică, s-a sondat viitorul.

Experimentul s-a numit Montauk şi pe larg despre el se pot găsi date aici: http://www.scribd.com/word/full/236772?access_key=9078yc2j759zq

Ei bine, Lorin Fortună zicea că ceea ce l-a interesat pe el la acest experiment e un fel de continuare a Experimentului Philadelpia (experiment făcut de americani pentru a obţine invizibilitatea prin ’43 despre care se poate citi aici http://agonia.ro/index.php/personals/182074/index.html?newlang=ron )

Deci, americanii vor să afle cam ce va fi în viitor. Prin acea progresie hipnotică în prima fază, au aflat că subiecţii puteau descrie ce e în viitor prin diferite experienţe pe care urmau să le trăiască. Niciunul din ei nu putea merge dincolo de anul 2012. Doar 40 din 1000 ar fi ajuns până în anul respectiv, dar mai departe nimeni. Deci, atunci ar urma să se întâmple ceva extraordinar. După decenii experimentul ar fi fost repetat de americani. De data asta 800 din 1000 ar fi ajuns până în Decembrie 2012. Iar nu a mers nimeni mai departe.

Interesant e că Lorin Fortună a ajuns la concluzia că are nevoie de fonduri pentru înfiinţarea unui institut care să se ocupe de chestii esoterice.

Nu de alta, dar el nu e un oarecine ci are capacităţi speciale. Ca dovadă şi-a suflecat nădragii ca să vadă Dan Diaconescu dovada irefutabilă. Avea picioarele umflate. Da’ nu de la reume… nu. De la faptil că venind cu trenul a trecut pe lângă ape poluate şi le-a depoluat, motiv pentru care era foarte obosit şi uneori incoerent. Şi avea dureri mari. Normal. Noaptea la trei cine dracu e obosit?  Pe cine îl dor picioarele de la reumatism de exemplu? Pe nimeni… poluţia-i de vină.

În fine, a ţinut-o omul aşa până s-a terminat emisiunea live şi a inceput iar în reluare ca nu cumva boborul otevist să moară prost neînţelegând ce şi cum.

Bine, se va întreba cineva, dacă tot se termină lumea în 2012, de ce să ne mai cinuim cu cele lumeşti cum ar fi munca? Păi tot Lorin explică. Zicea că lumea asta are cumva şase existenţe, ca la unele jocuri pe computer. În fiecare existenţă omul ocupă locul pe care îl merită din existenţele anterioare.

Exemplifica pe Dan Diaconescu, în celelalte existenţe, foştii Dan Diaconeşti au fos probabil super performanţi dar nu super super, că d’aia e ăsta de acum un mic mogul şi nu unul mare.

Acuma, n-am înţeles cum existenţa în care trăieşte DD e a şasea iar pentru ceilalţi e doar prima, deoarece sensul pentru cei care nu vor fi selectaţi pentru Marele Exod spre Lună, vor avea de câştigat o viaţă mai bună în altă existenţă. Complicat, deh…

Revenind la institutul pentru care are nevoie de finanţare acesta ar urma să pregătească şi un fel de soldaţi esoterici. Nişte neni care să lupte cu fiinţe şi influenţe nongoriliene. Malefice pentru noi oamenii adică.

Mai dădea şi nişte sfaturi. El recomandă ca oamenii să ia bani din bânci că oricum nu vor mai trebui să-i dea înapoi dacă tot se termină lumea.

În fine, părea a vorbi cât se poate de serios.

Am totuşi nişte mari dileme…

Am înţeles că Dan Diaconescu şi partidul pe care l-a gândit pe ţambalul arestului ar urma să sprijine acel institut absolut necesar pentru România, pentru români, pentu Omenire pentru Galaxie şi Univers. Cum? De vreme ce la putere ar putea ajunge abia când Pământul nu va mai găzdui Omenirea iar per lună nu se va mai face politică.

Sau de ce se mai chinuie Dan Diaconescu să devină preşedinte?

Nici numai spun ce zguduială o fi fost în minţile perspicacilor otevişti când şi-au dat seama că aşa cum ei nu vor mai trebui să dea banii înapoi la bănci nici ei nu vor mai putea primi acei 20.000 de euroi promişi de legea Cojocaru… Da. Mari enigme…

Şi mai e una. O mare enigmă adică.

Privindu-l pe Lorin Furtună, nu ai cum să nu te întrebi dacă la balamucuri e chiar atât de plin încât nebunii sunt lăsaţi să vorbească liber pe la televizor. De interpretare libertăţii de exprimare nu mai zic nimic.

Întreb însă altceva. Cam de ce mai e nevoie pentru interzicerea funcţionării unei mizerii ca OTV dacă adevăratele ospeţe sinistre cu morţi celebrii sau făcuţi celebrii forţat, dacă aducerea unor indivizi care ar putea panica lumea, dacă presiunile asupra justiţiei făcute explicit ca şi câte şi mai câte, făcute la ore de vărf, fără a avea măcar o bulină de avertizare şi protejare a minorilor, nu sunt de ajuns, rostul fiind unul cât se poate de evident, îmbogăţirea uneia din cele mai mari jigodii din mass media românească: Dan Diaconescu.

P.S. Pentru cei interesaţi, iată cam cum zice Lorin Furtună ca va sta treaba legat de sfârştul lumii. Omul nu poate fi acuzat că a luat-o razna. Zice că doar aduce la cunoştiinţă ceea ce i s-a comunicat lui din partea Dispeceratului Central Galactic (DCG) al Civilizatiei Virtuale (CV) Goriliene (CV-Gor) dublu Modificate(CV-Gor-2Mod) loialiste (CV-Gor-2Mod-L) Catre Conducatorul Centrului de aparare impotriva agresiunilor civilizationale a Lumii Fizice a Planetei Gheorghia (CAIAC-LF-PG): http://lorin-fortuna.ro/2012.html

Păi da, poţi să te joci cu comunicările oficiale din partea Dispeceratului Central Galactic (DCG) al Civilizatiei Virtuale (CV) Goriliene (CV-Gor) dublu Modificate(CV-Gor-2Mod) loialiste (CV-Gor-2Mod-L) Catre Conducatorul Centrului de aparare impotriva agresiunilor civilizationale a Lumii Fizice a Planetei Gheorghia (CAIAC-LF-PG)? Evident că nu poţi…

Da, tare pline trebuie să fie spitalele de nebuni…

 1. 26 octombrie 2010 la 21:55

  Am şi eu o profeţie foarte importantă:Senzaţional! Pe 22 noiembrie începe procesul in direct şi precis şi-n reluare a viitorului preşedinte a Romaniei, cu toate că procurorii au recunoscut de la a 256478 la a 256502-a invitaţie la DNA, că au fost înfrînţi de argumentele solide ale domnului DD.
  Totuşi, la presiunile actualei guvernări, viitorul preşedinte al Romaniei a fost trimis în judecată pentru şantaj ordinar, probat cu subiect şi predicat şi mai ale prin delaţiunea infamului Marcel Puşcaş.
  Ca profet nu pot să nu mă-ntreb ce-a păzit clarvăzătorul Parv, nebuna aia cu prosoapele în cap, sau cutremurologul Hancu, de nu şi-au prevenit patronul din vreme.

 2. 26 octombrie 2010 la 22:24

  Păi da, asta duvedeşte că marii profeţi sunt de neînţeles pentru contemporani…:D
  Angelico, m-ai băgat la mari confruntări interne. Eu ştiam că DDD inseamnă DanDiaconecu în direct. Deci că are oarece cu sfânta treime. Dar dacă folosim şi cuvântul „domnul” avem DDDD. 4D. Sfânta pătrime de care mai vorbea domnul Fortună… asta da revelaţie.
  Acum legat de acel proces… degeaba, nu va ajunge ca omul să îşi audă sentinţa. Pentru că din câte zice Lorin DDDD este gorilian, deci din cei care se vor înâlţa, şi cine a văzut proces care să se termine într-un an? Nimeni
  Legat de asta marii iubitori şi viitori posesori de 20.000 de euroi ai lui 4D lorin Fortună a decretat că 4D este gorilian,fără mişto, îi creşte nasul ca la incaşi. Am înţeles că incaşii aveau un nas mare şi coroiat…
  Probabil că omul se va înâlţa cu OTV-u-n Cadilac …Nu e oarecine…

  Legat de cutremuratul Hâncu, nu a mai fost demult la OTV …. ţîţîţî. Ceva ceva nu e tocmai în regulă…sigur şi el e gorilian… ai văzut ce „mâner” are la tomberon?

  Iar legat de proces. Cred că nu puţini otevişti au înţeles că de fapt acolo nu va vi judecat Diaconescu cu procurorii care l-au anchetat. Am văzut cum zile la rând pe acran scria: „Credeţi că procurorii care l-au anchetat pe Dan Diaconescu ar trebui pedepsiţi?”. La nu erau doar câteva zeci de răspunsuri, la da erau câteva mii… Deci concluzia se impune de la sine…

  P.S. (serios)…Angelico, în ce tara dracului trăim?

 3. 26 octombrie 2010 la 22:34

  Părerea mea e că DDDD ( şi aici mai putem adăuga cîţiva de D după cum ne lasă inima), e cam ţiganian, iar Hîncu cam senilian. Restu-s cam reptilieni, cerşetorieni şi excrocieni. De loviţi la cap, nu mai zic, că un psihiatru mediocru, ar face studii de caz aşa, per ansamblu 🙂

  • 26 octombrie 2010 la 22:41

   Eu ştiam că 4D e caracalian… 😀

 4. 26 octombrie 2010 la 22:36

  am uitat de P.S: dragul meu, trăim în ţara tuturor posibilităţilor, so fuck America, are de învăţat!

  • 26 octombrie 2010 la 22:47

   Şi eu am uitat ceva.
   Despre Lorin Furtună.
   Cred că a şocat babele care s-au dus în pelerinaj.
   A povestit că războiul dintre Crist şi Anticrist s-a purtat. Prin Anticrist înţeledea Isus. Acesta din urmă ar fi învins şi nu mai siu cine a scris undeva alăturare cele două nume. Isus şi Cristos…

   Cred că dacă pelerinajistele venite din pelerinaj, înfrigurate, citesc aici, decedează pe motiv de neuron şocat… 😀 LE recomand să tragă două trei pălinci mai întâi. Ca întăritor de constituţie… 😀

 5. 26 octombrie 2010 la 22:46

  că-n Caracal, numa’ daci trăiesc :))))

  • 26 octombrie 2010 la 22:59

   Interesant, ia uite cu zice Google că a găsit pe Blog Noua Dreaptă (Asta nu e de-al lui Jiji? )

   Caracal: Judecătorii tigani au organizat un stabor în sediul poliţiei!

   La Caracal a mai apărut o minune – a avut loc o judecată ţigănească în sediul poliţiei. S-a întâmplat sub atenta supraveghere a oamenilor legii. Decizia de a organiza un astfel de proces a fost luată în comun de tigani şi poliţişti. Totul în urma unei altercaţii iscate vineri, 7 august 2009, între un grup de tigani şi un om de afaceri din Caracal.

   În ultimele luni Caracalul s-a transformat într-un adevărat câmp de război între tigani şi omul de afaceri Remus Rădoi, care este acuzat că prin intermediul firmei sale de pază nu permite accesul tiganilor în localurile din oraş. Totul a culminat vineri, când cele două tabere s-au întâlnit din nou şi a ieşit cu scântei. Când au văzut ce s-a întâmplat la Caracal, judecătorii din Comitetul European al Tiganilor au cerut să fie organizată o judecată ţigănească, iar şefii poliţiei din Caracal au găsit şi locaţia – secţia de poliţie.

   Judecata tiganilor a fost exact ca una de la tribunal. Mai întâi au fost lăsate să vorbească părţile implicate, apoi au fost expuse concluziile. Nu au lipsit însă momentele tensionate. “Faţă de domnul Mincioagă, domnu’ maior şi încă trei poliţai mi s-a dat un pumn în gură de către domnul Rădoi”, a declarat unul dintre cei implicaţi în judecată.

   “Erau pregătiţi, aceşti tigani, să iasă în oraş şi să-şi facă singuri dreptate spunând că Poliţia nu se implică şi că ei nu mai pot rezista, că sunt foarte afectaţi. Am căutat în aşa fel să stopăm conflictul care există de câteva zile în acest oras”, a afirmat Florin Motoi, judecător în Comitetului European al Tiganilor, Krisintori.

   Judecata a avut şi rezultate. Părţile s-au împăcat.

   Un prilej foarte bun de a se discuta tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, şi cred că a şi avut o finalitate, pe viitor sperăm noi ca lucrurile să mearga cel putin bine, dacă nu foarte bine”, a spus omul de afaceri Remus Rădoi.

   Judecătorii prezenţi au spus că dacă nu se aplanează conflictul vor face un alt proces mult mai dur la care vor chema toţi judecătorii tignilor din ţară.

   Oare sunt rude de-ale omului? Sau doar membrii ai viitorului fost partid al penalilor, paraşutelor, paranoicilor etc?

   Dacă stau şi mă gândesc e mişto felul în care 4D şi-a făcut averea. A stat nişte ani lipit pe ecra ca abţibildul şi banii cugeau… mai rânjea la ciloţii Magei care dansa pe masă, banii curgeau, mai lua o halcă din Mădălina sau Elodia, banii curgeau… şi tot aşa…
   Mă întreb, dacă s-o duce la bulău, când va scăpa la baie săpunul, vor mai curge?

 6. 26 octombrie 2010 la 23:00

  Am uita să întreb, îţi place poza pe care i-am făcut-o lui Fortună? Ascunde un mare secret… Cămaşa şi pantalonii sunt ai lui Vadim Tudor 😀

 7. 26 octombrie 2010 la 23:02

  să cheamă toţi judecătorii dîn ţară să vadă ce nedreptate să face la domnu’ Dan! Şî să zîce şî staborul nostru că cine o scris pă roslsrois cu grafiti să mănîncă puşcăria!

 8. 26 octombrie 2010 la 23:03

  ş mutra şi ochelarii… da’ căţălu’ unde e?

  • 26 octombrie 2010 la 23:15

   Păi. peruca şi faţa sunt de aici

   .

   Iar peisajul de aici:

 9. 26 octombrie 2010 la 23:07

  Angela :

  să cheamă toţi judecătorii dîn ţară să vadă ce nedreptate să face la domnu’ Dan! Şî să zîce şî staborul nostru că cine o scris pă roslsrois cu grafiti să mănîncă puşcăria!

  Mie mi se pare corect. Pe rolls nu se scrie cu grafitti. Se şterge. Se recomandă un cui … nou, ca să nu lase urme de rugină. La spălat meşinile se pot zgâria.

 10. 26 octombrie 2010 la 23:13

  da’ ce… şmirghelul e demodat?

 11. 26 octombrie 2010 la 23:18

  Angela :

  da’ ce… şmirghelul e demodat?

  Şmirghelul e bun la hajurat, dar nu poţi să tragi linii subţiri … 😀

 12. 27 octombrie 2010 la 0:35

  fhacem un efort, boierule, că domnu’ Dan viitoru’ preşhedinte a lu’ Romania, merită mai ceva ca dom’ Becali care ne-a plătit corentu! Să plăteştete şi la Caracal o statuie cu căruţa cu proşti, dîn patriotism local!

  • 27 octombrie 2010 la 16:21

   Angela :

   fhacem un efort, boierule, că domnu’ Dan viitoru’ preşhedinte a lu’ Romania, merită mai ceva ca dom’ Becali care ne-a plătit corentu! Să plăteştete şi la Caracal o statuie cu căruţa cu proşti, dîn patriotism local!

   Aaa, dacă a plătit corentu’… e boier de boier.
   Eu mă gândesc la ceva. Dacă un puradel ori o baragladină de decedează din cauză de corentare plăteşte despăgubiri?

 13. 28 octombrie 2010 la 10:13

  Nu vreau sa stiu :))) Iar a inceput Diaconescu sa faca experimente ? :)))

 14. 29 octombrie 2010 la 0:47

  Lumea a cam luat-o la vale,nemaifiindu-i de ajuns sa traiasca normal si sa se bucure de ce i-a dat Dumnezeu ,lumea este intr-un proces de disolutie a normalitatii si alunecarea incet dar sigur spre dementa. Se vor salva de al III-lea razboi mondial,de invazia martienilor,de transvazarea spiritual metafizico fractala din 21.12.2012, de ciuma masonico jidaneasca si romanifrancmasonica KGB -ista numai acei indivizi care vor sti sa mai miroase o floare si sa priveasca un fluture cum zboara in miezul zilei de solstitiu mayas.

  • 29 octombrie 2010 la 17:14

   Salut Valahule. Ai fost ţinut la carantină deoarece este prima ta prezenţă pe aici.
   Fără intenţia de a te supăra, cred că trebuie să precizez câte ceva.
   Da, lumea asta a luat-o razna încă de la început, au fost războaie de când lumea şi vor mai fi pentru că aşa e omul, musai să-i dea celuilalt peste bot şi să-i omoare capra.
   Despre a lua chestii de pe temiri unde şi a crea o poveste… ce să zic? Mă uit şi mă mir.
   Masoneria, evreii şi multe alte categorii de oameni au avut, au şi vor avea influnenţă asupra lumii, vor încerca să devină tot mai puternice şi să stăpânească lumea. E posibil să vină şi meteoritul, e posibil să avem parte şi de un război mondial, e posibil ca pământul să sufere de încălzire globală, să îngheţe într-o glaciaţiune…sunt posibile multe. Nimeni nu neagă. Dar, dacă vei reciti ceea ce am scris în articolul meu vei vedea se referă la faptul că Lorin Fortună îşi susţine afirmaţiile cu faptul că a primit informaţii pe cale telepatică. Până şi el a spus că mai mult de jumătate sunt menite să-l manipuleze dar că fiind experimentat le ştie sorta. Deci, le alege pe cele care sunt adevărate.
   A mai spus ceva, că el şi Nelson Mandela sunt un fel de lideri…şi multe altele… Mai erau unii care se credeau reîncarnarea lui Napoleon de exemplu.
   Chiar şi acest sfârşit al omenirii, în faza iniţială trebuia să aibă loc prin 2008 după spusele lui L.F. E confortabil să spună că a înţeles greşit. De unde ştie că nu a înţeles iar greşit?
   În fine, pentru mine prestaţia lui a fost un a dracului de amuzantă, dar având în vedere că există unii care pun botul până şi la aberaţii cu 20.000 de euro ale lui Dan Diaconescu e clar că mai există şi unii care îl vor crede pe Fortună. Şi pot intra în panică. Panica asta e boală grea şi a dracului de periculoasă.
   Ia imaginează-ţi cam cum ar arăta lumea asta dacă jumătate ar intra în panică la zicerea că peste un an, gata, cu excepţia unora, toţi vor fi cu floarea’n gură…Practic lumea s-ar opri, fiecare va dori ca dacă tot îl ia dracu, barem să îl ia fericit. Şi se va duce să îşi ia din prăvălie plasma la care a visat toată viaţa, altul se va apuca să violeze tot ce prinde, să ucidă pentru a-şi satisface setea de sânge şi multe alte năzbâtii. Abia atunci ar fi o mare problemă.
   Ceea ce spunea Lorin Fortună se baza doar pe ceva neverificabil. Ce i s-a comunicat lui telepatic adică, ceva de genul: „trebuie să mă credeţi pentru că aşa zic eu”
   Atenţie, emisiunea cu Lorin Fortună nu a avut nici măcar bulina pentru protecţia minorilor. În orice ţară cu mintea-n cap, a doua zi OTV-ului i-ar fi fost interzis să mai emită.
   Bine, la OTV pot fi văzuţi în numele libertăţii cuvântului tot felul de ciudaţi care îi bagă lui DD bani în cont, începând de la aia cu prosopul în cap sau Hîncu cel cutremurat şi până la Magda Ciumac ori Ogică. M-am distrat teribil cu ăsta ultimul când era considerat a avea secretul jocului la loterie şi le-a luat proştilor banii. Am auzit zvonuri că atunci s-au adunat sume considerabile dar nu au fost jucaţi decât foarte puţini bani. Biletele pe care le tot arătau fiind contrafăcute şi dacă nu crezi îţi fac şi eu câteva în cinci minute dacă îmi dai un bilet vechi şi deja folosit. E mult mai simplu decât a truca o imagine (a colora ceasul cuiva într-o poză de exemplu). Uită-te la pozele de mai jos, (le-am făcut fără cineştie ce soft)


   Nu sunt mare scofală, dar sunt mult mai greu de făcut decât nişte amărâte de bilete la loto pe care le fluturi trei secunde pe sub nasul unor oameni care probabil nici scrisul la film nu îl văd fără ochelari.
   Referitor la prezicerea maya. Nici măcar nu e o prezicere. E pur şi simplu finalul unui calendar ca atâtea altele. De exemplu în ziua de 31 Decembrie în fiecare an se termină calendarele creştine de pus pe perete. În seamnă că la Revelion începe Apocalipsa? (Poate, dacă te scufunzi prea temeinic în licori bahice)
   Ca să îţi dai seama cam cât de buni erau la preziceri, aminteşte-ţi că i-au considerat pe invadatorii spanioli ca zei şi i-au primit ca atare şi în loc să lupte pentru a se apăra li s-au închinat. Cum puteau ei să înţeleagă funcţionarea Universului dacă pentru ei Soarece era o fiinţă, chiar dacă un zeu, o fiinţă superioară…
   Am văzut teorii care ne argumentează că suntem controlaţi de extratereştrii cu povestea biblică a distrugerii Sodomei şi a Gomorei. Cică se regăsesc acolo elemente care arată că a fost vorba de atacuri nucleare. Citit şi eu acea poveste. Mi s-a părut mai apropiată de un basm decât descrierea unor atacuri nucleare. Trebuie să forţezi foarte mult povestea şi să introduci mai multe detalii decât cele existente în text pentru a ajunge la această concluzie.
   Valahule. Sunt convins că Lorin Fortună are mare nevoie de un control extrem de atent la cap…

   Hai să facem un experiment. Dacă ai un aparat foto, şterge cu degetul obiectivul, apoi presară pe el sare exreafină. Scutură-l, dar nu îl şterge. Apoi fotografiază ceva având în faţă o sursă de lumină, ai grijă să nu prinzi în obiectiv sursa respectivă. Pe poză vei vedea tot felul de chestii. Dacă ai destulă imaginaţie, vei putea considera că ai fotografiat extreatereştrii, OZN-uri sau vizitatori din altă lume… Fortună a făcut asta in direct. Au arătat o poză cu Sfinxul din Bucegi. Se vedea că soarele e în faţa celui care făcea poza deoarece în colţul de sus-dreapta al imaginii cerul era foarte luminos. Pe imagine apărea o linie care apare de obicei la aparatele cu obiectivul nu foarte curat. Zicea Fortună că aceea e nu ştiu ce rază trimisă de o navă extraterestră.

   Da, are mare nevoie de un control cu psi …
   Cât despre viitor, cât vom trâi îl vom vedea, după aceea nu mai contează …

  • 29 octombrie 2010 la 18:21

   Valahule, am o curiozitate…
   Se întâmplă cumva să ştii cine e domnul acesta?

   http://m.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=9&cam=2&leg=2008

 15. luci X_X
  30 octombrie 2010 la 20:49

  inca nu mi pot reveni :|…de unde atata prostime?niciodata nu o sa inteleg de ce aproximativ 65%-70% din populatie il hranesc pe Diaconescu relativ din prostie!!! inteleg,te uiti odata,de doua ori…poate odata pe saptamana sa ai un subiect comic de povestit l masa de exemplu, dar nu sa stai cu sufletul la gura ca poate apare Elodia 😐 pe Diaconescu,cu toate cele spuse mai sus,il respect pentru faptul ca nu face parte din cei 65%-70% 🙂 toate cele bune!

  • 30 octombrie 2010 la 22:52

   65-70% ?… D:
   De unde ştii? De la OTV?
   Vezi că trebuia să scrii 0,65-0,70%… Chiar Lazarus a spus că atunci când ne arată acele liste de la ratinguri, vorbeşte de perioade când marile televiziuni au publicitate. Ba mai şi mută virgula, iar multe telefoane sunt date din regie. Mă refer la telefoanele unde se răspune la întrebări. La OTV înşelătoria e la ordinea zile, de la povestea cu Tolea şi pubela, la dispariţia Magdei şi alte prostii totul e înscenat, cred că şi povestea cu partidul nu are ca rost decât audienţa, deci banii.
   Un simplu apel la OTV costă 0,44 eurocenţi… cam 18.8oo lei vechi… de multe ori cei care sună se plâng că a doua zi nu mai ai din ce să işi cumpere pâine. Uneori unii apar la telefon şi de trei patru ori. Asta arată şi cam câte telefoane se dau colo în realitate… 😀 … Totuşi, proşti care sună sunt destui…
   Cum crezi că şi-a făcut averea D.Diaconescu? Când a mers la Ducureşti din oraşul minunilor era un amărât cu tenişii găuriţi în talpă. Se pare că nici în Caracal nu era cineştie ce, dacă a spus chiar el că abia după ce a intrat în presă a putut şi el să aibă un televizor… Şi acum e milionar în euro. Mai ciupea de ici, mai ciupea de colo… banii se adună.
   Revenind la prostime. România, deşi se spune despre ea că e o amărâtă de ţară, are o mare calitate. E extrem de puternici, altfel, la densitatea de proşti care o populează demult era dispărută de pe hartă. Zicea cineva ă era bine să fi dispărut, avea şi Ungaria ieşire la mare… 😀
   P.S. Ai mai auzit de cineva care are un Rolls Royce alb de 385.000 de euro (13,5 miliarde de lei vechi),, Mercedes SLK de 70.000 de euro, un Infinity Q45 de 120.000 de euro, un Alfa Romeo 156 si un Bentley Continental Flying Spur să le conducă singur? Poate doar Gigi Becali. Ţăranu’ tot ţăran…
   Ca fapt divers, dacă interesează pe cineva maşinile lui Dan Diaconecu (Da e fix cel mai potrivit să devină preşedintele României) :
   Infiniti Q45
   http://en.wikipedia.org/wiki/Infiniti_Q45

   Bentley Continental Flying Spur
   http://en.wikipedia.org/wiki/Bentley_Continental_Flying_Spur_%282005%29

   Alfa Romeo 156
   http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_156

   Rolls-Royce Phantom
   http://en.wikipedia.org/wiki/Rolls-Royce_Phantom_Coup%C3%A9

   Aş vrea să stiu câţi mai există în lume care să fi sărit din tenişi în astfel de monştrii…

 16. akismet-a1fea30b80080220dbb966323e0ac672
  24 aprilie 2012 la 16:15

  Tare articolul 😀 Am scris si eu acum ceva timp un articol despre Lorin 🙂

 17. akismet-a1fea30b80080220dbb966323e0ac672
  24 aprilie 2012 la 16:18

  Tare articolul am scris si eu un articol acum ceva timp despre Lorin 😀 Am pus si ceva filmulete mai recente cu el dar oricum mie mi se pare simpatic Lorin 🙂
  http://selo.ro/selo/lorin-ioan-fortuna-profesorul-traznit/

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: