Prima pagină > Abureală - Manipulare, Caragiale reload, Politicăraie - Partide - Politicieni > Mitingul cu Mircea Badea şi Ciutacu – un miting pentru liberalizarea abjecţiilor

Mitingul cu Mircea Badea şi Ciutacu – un miting pentru liberalizarea abjecţiilor

Am trăit s-o vedem şi pe asta… Mirdea Badea şi cu Ciutacu protestând, de fapt organizând un miting zis antiabuz.

Cred că ar trebui menţionate câteva lucruri.

Mitingul este al lui Mircea Badea, Citacu şi alţi colegi de-ai lui s-a băgat deoarece nu puteau pierde momentul de a mai hali o oală de rahat, spre fericirea lui Felix care face eforturi tot mai mari să îi plătească. Prin unele poze se mei văd nişte slugi de-ale mogulului securist.

Cred că mai trebuie să spun că prin abuz Badea şi ceilaţi rahatofili înţeleg că dacă cineva e amendat în cazul în care o comite, înseamnă că împotriva lui se comite un abuz. Dacă treci strada pe unde nu trebuie şi eşti amendat înseamnă că împotriva ta s-a comis un abuz, dacă te urci beat la volan şi ţi se ia carnetul de conducere e un abuz, dacă ucizi pe cineva şi eşti arestat procurorul care te arestează, în cârdăşie cu poliţia comit un abuz, deoarece în acceptiunea organizatorilor libera exprimare îţi permite să faci ABSOLUT orice.

Mitingul a fost iniţiat după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat, în şedinţa din 28 octombrie, postul Antena3 pentru “limbajul injurios” folosit de Mircea Badea şi Victor Ciutacu în emisiunea Sinteza zilei, din 14 septembrie.

Faptul că Mircea Badea şi Victor Ciutacu sunt nişte mincinoşi împuţiţi şi nişte slugi jegoase şi obediente ale moguluilui Voiculescu  este de notorietate, o poate vedea oricine se uită la emisiunile în care apar, indiferent cine realizează emisiunea. Acest lucru a fost întârit şi cu ocazia acestui miting, mai precis a promăvării lui.

Badea a răguşit spunând că el nu chiamă pe nimeni la miting, dar, chiar, el a spus cum şi l-a promovat punând sub ştergătoarele foarte multor maşini fluturaşi care vorbeau de ce avea de gând să facă. Nici nu mai spun de faptul că în emisiunea unde îşi recită aberaţiile zilnice şi de unde înjură ca birjarii, a alocat foarte mult timp încă de când mintea i-a fătat idea asta.

Rodul stădaniei de a-şi promova împuţiciunea s-a văzut. De la  MediaFax http://www.mediafax.ro/cultura-media/protest-organizat-de-mircea-badea-si-de-victor-ciutacu-la-cna-7703210/ am aflat că:

La mitingul din Piaţa Constituţiei au participat aproximativ 300 de persoane, care au scandat lozinci precum „Jos cenzura”, „Libertate”, „Noi nu vrem abuzuri”, „Jos CNA”, „Laşii”, „Ieşi afară, javră ordinară” sau „Jos Băsescu”. De asemenea, cei prezenţi au afişat pancarte, pe care erau scrise texte precum „CNA ciocu’ mic”, „Nu doamnă, ce nu înţelegeţi/ Legea e regulă de drept”, „Revoluţia Libertăţii de Exprimare” sau „Ţara noastră nu-i moşia voastră”. De asemenea, protestatarii au fluturat steaguri ale României, pe care scria „… şi ţării mele minimă dreptate”, referire la versurile ultimei poezii a lui Adrian Păunescu.”

Foarte interesant. La un miting pro libertate de exprimare şi antiCNA se strigă împotriva preşedintelui … normal, PCR-ul lui Voiculescu nu are nici cea mai mică implicare şi nici prea multe idei. La orice miting, merg aceleaşi strigături, de ce să-şi bată capul?. :D.  De asemenea este absolut normală citarea lui Păunescu, poetul mort acum, din fericire. În vremea cât era încă viu îşi târa după el cele 180 de kile în viu, limbajul lui în apariţiile televizate îl depăşea uneori în vulgaritate până şi pe Mircea Badea.

Cred că mai există un mic detaliu care ar trebui precizat. La miting, cei prezenţi au dovedit că habar n-aveau de ce erau acolo. Dar e posibil să existe şi aici o explicaţie: nu li s-a spus de ce sunt duşi la Bucureşti în excursie cu autocarul. Unii spun că în zonă erau oarece autocare aduse de prin Alexandria,  de prin Giurgiu şi de prin alte părţi, autocare din care au coborât cea mai mare parte din manifestanţi, înainte de începerea adunării şi în care au urcat la final.

Dar, să lăsăm asta şi să trecem mai departe.

În imaginile de mai jos se pot vedea două pancarte.

Pe una scrie: “Bună ţară, rea tocmeală,/ Mama ei de rânduială, / Ăia hoţi, ăştia hoţi,/ Mama lor la toţi.” Îar în cealată se vede scris “CNA, AVEŢI BUN SIMŢ?” (:D … mama ei de limba română).

Adică la un miting împotriva abuzului la liberă exprimare se vorbeşte aşa? Despre hoţi? E clar că cel care a scris prima pancartă nu a observat versul al treilea: “…Ăia hoţi, ăştia hoţi,…”. Adică şi ăia (cei de departe, nedefinit) şi cei din apropiere, probabil de la miting sunt tot hoţi … hehehe … 😀 …. .

Cea de a doua, mie mi se pare absolute halucinantă.

Cei doi păduchi, slugi ale lui Voiculescu au fost amendaţi tocmai pentru lipsa de bunsimţ, motiv pentru care protestau acolo şi nărodul ăla cu părul şi cămaşa albe întreabă CAN-ul dacă are bunsimţ?

De fapt ce înţeleg eu că dorea acea afdunătură în afară de banii pe care îi vor încasa de la Felix? Înţeleg că ei îşi doresc o ţară unde oricine să poată înjura oricând, pe oricine fără a suporta consecinţele.

Faptul că încă Mircea Badea, Victor Ciudacu şi celelalte slugi ale lui Felix  şi Vîntu încă mai apar la televizor, precum şi faptul că ei au putut striga prostii în Piaţa Constituţiei fără ca cineva să îi oprească arată tocmai că libera exprimare există, dar limitele îi sunt depăşite în mod obişnuit şi nimeni nu are ceva de suferit indiferent ce spune.

Trebuie să mărturisesc ceva. Sunt de acord că Badea, ciutacu şi ceilalţi colegi ai lor, lipsiţi de cel mai elementar bunsimţ,  nu ar trebui amendaţi ci interzişi de-a dreptul în spaţiul public mediatic. Poate, după 12 noaptea, cu bulină care să avertizeze că existe interzis ca tinerii sub 18 ani să privească respectivele mizerii deoarece tinerii pot fi şocaţi.

Ieri Mircea Badea îşi excprima părerea că fiecare are voie să facă orice doreşte fără a îi fi îngrădit în vre-un fel modul de exprimare.

Conform libertăţii de exprimare, le sugerez celor deranjaţi de mireriile şi aberaţiile pe care le debitează de când e în sluba lui Felix, să se exprime la adresa lui, a lui Ciutacu şi a oricărui altă slugă a moguluilui mai înaninte pomenit:

– Să se urce pe blocurile unde locuiesc abjecţii indivizi şi să le urineze în cap,

– Să le spargă geamurile de la apartamente,

– Să le scrie ce gândesc despre ei cu un cui ascuţit pe maşină, asta bupă ce le împlântâ cuiul respective în cauciucuri,

– Să-i scuipe şi să-i bombardeze  de câte ori îi văd pe stradă, cu ouă stricate sau pungi cu rahat de câine ori chiar uman (ăsta va fi foarte apreciat deoarece la ei măncarea substanţei respspective este în fişa posturilor pentru care îi plăteşte mogulul), indiferent dacă sunt singuri sau însoţiţi ori dacă sunt pe jos sau cu maşina…

Mai există multe moduri în care oameni se  pot manifesta liber. Jegurile nu vor zice nimic. Probabilîi vor şi felicita deoarece au realizat că sunt liberi şi nimeni nu le poate impune un mod de comportare.

P.S. Mesaj către Badea, Ciutacu şi ceilalţi mâncători de rahat care s-au făcut azi de răs în Piaţa Constituţiei:

Oameni buni, vreţi să măncaţi rahat în public? Vreţi să fiţi lăsaţi să înjuraţi fără opreşti? Vreţi să vadă lumea că nu aveţi nici cea mai mică urmă de bunsimţ? Foarte bine. Daţi-i drumul, în Democraţie fiecare poate să se facă de râs exact cum îşi doreşte, dar nu mai loviţi în bunsinţul altora că vă ia mama dracului de împuţiţi.

 

*


 1. Liviu Iordache
  10 noiembrie 2010 la 1:16

  Nenorocit om si voiculescu asta, cum il pune pe nefericitul asta sa se prostitueze! L-a pus sa cinte, acum ii da megafonul in mina (si ii aduce alti nefericiti, de la Alexandria!), ce o mai scornici?

  • 10 noiembrie 2010 la 20:53

   1.. Voiculescu e om?
   2..Vezi subiectul următor: „Fericirile lui Mircea Badea”
   Legat de prostituarea lui Badea, eu cred că e fericit să o facă, altfel ar dispărea ca fetele mari şi caprele negre. Dealtfel cred că îi şi place pentru că altceva nu ştie să facă. Oricum se pare că Antena 3 cam gâfâie. Ca şi Realitatea tv se pare că au mari probleme cu banii. De exemplu, Realitatăţii tv i-a vâjâit pe la ureche glonţul. Era să nu mai primească licenţă. Scor 5-4 în favoarea celor care erau pentru acordare.

   Ce-or mai scorni? Nu ştiu,pe de o parte de la o vreme par a sta desul de rău cu imaginaţia… Pe de altă parte acum obiectivul lui Felix e suspendarea lui Băsescu. Cică până prin februarie, el prevede că în Parlament, majoritatea se va schimba. Deci, va trebui să arate că asta s-a întâmplat deja, dar … Băsescu e al dracului şi ….maşina de propagandă şi manipulare face să se vadă invers. Ca în povestea cu Mona care mulge vaca pe malul lacului, dar în lac se vede invers. 😀

 2. 10 noiembrie 2010 la 10:08

  A fost jenibil :)))

  • 10 noiembrie 2010 la 20:53

   *Florin* : „A fost jenibil ))”
   ====================
   Subscriu …

 3. purligar
  10 noiembrie 2010 la 13:00

  cine naiba te pune sa te uiti la ei? nu iti place schimba canalu’…asta basta…altminteri poti sa fii unul dintre cei 17-18 oameni care se unita la b1… iarasi, nu te opreste nimeni…daca nu iti place libertatea de exprimare poti sa te muti in turkmenistan…asta daca nu rezolva basescu cu Romania problemele cu libertatea excesiva… . Pana una alta insa esti liber, pleaca in Turkmenistan si te uita la B1… spor…

  • 10 noiembrie 2010 la 20:34

   Nţţ, greşit.
   Eu ca şi alţii plătim în pachetul de programe şi canalul ăsta, deci consider că atunci când doi dintre păduchii cei mai slugarnici vis-a-vis de mogulul lor fac circ public pe care îl numesc antiabuz, când ei doi sunt cei care abuzează cel mai mult de intrepretarea libertăţii de exprimare ca fiind libertatea de a depăşi constant limitele bunului simţ, am dreptul să-i scuip, cu atât mai mult să arăt că sunt nişte mincinoşi abjecţi. Pe ecranul televizorului meu, apar pentru că eu plătesc un abonament, bani din care o părticică ajunge şi la Antenele care îi plătesc pe ei.
   Pe de altă parte mă enervează mâncătorii de rahat…

 4. 10 noiembrie 2010 la 18:02

  Socrul lui Ciutacu este Ion Honcescu, fost deputat PDSR (1996-2000), senator PSD (2000-2004) şi fost şef al Corpului de control al guvernului Văcăroiu. Aşa a ajuns să ocupe un post de consilier al lui Muşetescu în APAPS, în anii 2001-2003.
  http://avanpost.wordpress.com/
  Ciutacu zicea că PSD-ul „l-a scos din presă, de la Adevărul”…adicătelea numirea la APAPS a fost un fel de „abuz”. Oricum era lângă Muşetescu când s-au făcut multe privatizări cu dedicaţie, ca de exemplu, ALRO Slatina, în 2002.

 5. 10 noiembrie 2010 la 18:09

  Aveam o impresie mai buna despre Ciutacu, m-a dezamagit insa.. Cam de cand sarea si el in sus pe la Antena1 ca iesise Geoana Presedinte. El si badea aveau niste fete de virgini.. barberiti.. camasa noua.. costum.. Imi si aduc aminte.. Fazele alea vor ramane in istorie :))))

 6. 10 noiembrie 2010 la 18:24

  Ciutacu nu a făcut carieră de jurnalist adevărat pe cele trei segmente principale: investigaţii, reportaj şi editorial. Nici ca „om de televiziune” nu este performant. El s-a specializat pe PR negru, făcut mitocăneşte. Este un coprofag de presă, un mercenar.

 7. 10 noiembrie 2010 la 20:59

  deutchebrak :

  Ciutacu nu a făcut carieră de jurnalist adevărat pe cele trei segmente principale: investigaţii, reportaj şi editorial. Nici ca “om de televiziune” nu este performant. El s-a specializat pe PR negru, făcut mitocăneşte. Este un coprofag de presă, un mercenar.

  Îi cam vine la fix porecla de „gudurel”…

 8. 10 noiembrie 2010 la 21:00

  Florin :

  Aveam o impresie mai buna despre Ciutacu, m-a dezamagit insa…

  Înseamnă că nu l-ai văzut prea des…

 9. 10 noiembrie 2010 la 21:03

  Ohooo, mă duc să văd ce ai scris, la prima vedere pare interesant…

 10. purligar
  10 noiembrie 2010 la 21:31

  🙂

 11. 11 noiembrie 2010 la 13:28

  nu-i tocmai in litera si spiritul invataturii Lui Hristos ce ai debitat mai la deal @blue ,ergo, cauta-ti un duhovnic iscusit care sa iti citeasca moliftele Sf Vasile cel Mare, pentru indraciti. eventual te poti lepada si de beshescu,da ptr chestia asta tre o slujba speciala.
  Domnul cu tine

  • 12 noiembrie 2010 la 19:26

   Super tare chestia cu „mai la deal @blue”… 😀
   1..N-am înţeles, „pr gigi” vine de la:
   – Preot Gigi
   – Public Realations Gigi
   – Pro Gigi, sau altă variantă? În fine, presupunând că prima variantă nu e adejărat, pentru că dacă ar fi, nu comiteai o astfel de chestie. Un preot ştie ce şi cum e cu religia…
   Deci, bre pîrî jiji, în primul rând din câte ştiu eu, cărţile sfimnte nu promovează limbajul vulgar pentru care au fost amendaţi Vuvuzel şi Gudurel. Eu am citit căteva şi n-am găsit aşa ceva. Pe de altă parte, nu promovează nici minciuna şi pupincurismul faţă de şef.
   Acuma, ca să nu te superi şi să nu mai vii pe aici, poate pe la vreun capitol care mi-a scăpat se oate să scrie că se recomandă ca atunci când nişte angajaţi ai unor mogul organizează manifestaţii pentru a se găsi o nouă ocazie de a fi înjurat Preşedintele s-o fi spunând că, pe trebuie să li se asigure, creştineşte, pe bani publici transportul.

   P.S. Dacă ţi plac chestiile astea cu religia, caută în blog. Vei găsi câteva articole absolut ireverenţioase la adresa slujitorilor satanişti ai Domnului.
   Am o plăcere deosebită în a scuipa pe cei care au încălcat taina spovedaniei şi au semnat pactul cu diavolul, sau pe cei care în numele Bisericii, fac prozelitism pentru adunarea de averi pe pământ. Ia şi bucură-ţi spiritul 😀
   Pelerinajul ca sport naţional
   https://romanicablues.wordpress.com/2010/08/15/pelerinajul-ca-sport-national/
   Preot suspendat şi preoteasa violentă
   https://romanicablues.wordpress.com/2010/08/03/preot-suspendat-si-preoteasa-violenta/
   Catedrala Umilirii Neamului?
   https://romanicablues.wordpress.com/2010/06/04/catedrala-umilirii-neamului/

   P.S. Acum caut date despre profanarea unor monumente istorice şi religioase de către unii slujitori ai domnului… Nu de alta, da’ poate mă lămuresc şi eu dacă prin punerea de termopane la biserica din stâncă, e un gest bun ori rău şi dacă veşmintele preoţilor care slujesc în bisericile furate de la greco-catolici pot fi spălate eficient de urmele de epoleţi ai Secu la Sfânta Spălătorie pe care şi-a deschis-o Mult Preasfinţitul Daniel în buricul târgului cu cei mai mulţi mitici din lume. Amin … 😀
   P.P.S. Ai citit Biblia?

 12. 10 noiembrie 2010 la 20:57

  Dacă ştiu eu ce-s alea înjurături? Vrei cu adevărat să aflii?

 13. 10 noiembrie 2010 la 20:40

  Da, au fost, cu jandarmi în uniformă, cu cei intercalaţi printre protestanţi şi cu cei care au trecut pe acolo cu maşina…
  Zicea Antena1 la început că au fost 300… apoi au devenit 500, apoi 800, apoi 1200, 1500, 1800 ca în final, cf. Jurnalului Naţional au devenit 2.000. Băăă, da’ se înmulţesc protestatrii ăştia ca şobolanii. Dacă mai ţinea protesul vreo două zile se rezolva problema demografică a României, iar într-o săptămână cea a Europei … 😀

  P.S. Krikticon e noua denumire pentru papagal ori pentru tonomat? 😀

 1. 10 noiembrie 2010 la 13:14
 2. 10 noiembrie 2010 la 13:31

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: