Prima pagină > Abureală - Manipulare, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Presă > La OTV, Tudor Barbu între Codex Alimentarius şi „Bă boule…”

La OTV, Tudor Barbu între Codex Alimentarius şi „Bă boule…”

La OTV, când Dan Diaconescu nu e arestat, când nu mai au noutăţi legate de Elodia sau moartea Mădălinei Manole, ori când nu discută despre ce şi cum legat de Partidul Poporului, sau nu vine cutremuratul Hâncu,  Lorin Fortună cu a lui aberaţii esoterice, prezicătoare de teapa lu’ Carmen Hara sau alte chestii asemănătoare,  vine Tudor Barbu cu Teoria Conspiraţiei, Codex Alimentarius,  un fel de ramură alimentară a acesteia cică.  deci când nu au subiecte, vorbsc despre modul în care e otrăvită naţia română şi cea mapamondistă de producătorii de alimente şi de cei de medicamente.

Cum treaba asta i se pare cam plictisitoare poporului otevist, ieri l-am văzut pe Tudor Barbu vorbind în direct cu telespectatorii despre despre Codex Alimentarius şi despre faptul că acei producători mai sus nu o fac doar pentru bani ci şi pentru că atotputernicul Guvern Mondial a decis că trebuie să ucidă vre-un miliard şi ceva de oameni. Ştia şi cum. 100 de milioane vor fi ucişi  de foame şi vreo 200 de milioane de aditivii alimentari pe an. Apoi zicea că numărul celor ucişi va fi pe an dublu faţă de cât a distrus a doua conflagraţie mondială în toţi anii în care s-a desfăşurat.

Dădea şi un exemplu pe care îl tot relua: Sarea de bucătărie. Asta, zicea el conţine un E nu mai ştiu cât pe post de antiaglomerant, care odată ingerat se transformă în cianură şi nasulia-i gata.

Că acei aditivi sunt nocivi, că antiaglomerantul ăla se transformă în otravă sau  bombă atomică, poate, habar n-am, dar a spune că asta face parte dintr-un program descădere a populaţiei prin otrăvire mi se pare… straniu.

Ba, conform spuselor lui Barbu, usturoiul şi menta vor fi declarate droguri şi interzise.

Mă uitam la Barbu şi mă întrebam dacă e în toate minţile, sau e dus cu pluta ca minimogulul DD, şeful lui.

Un singur lucru nu a precizat Barbu. Dacă domnul Guvernu’ Mondialu’ e întradevăr atotputernic, o fi tâmpit.

Cum adică? Dacă are la dispoziţie în atotputernicia sa metode simple şi eficiente de scădere a populaţiei de ce recurge la sofisticăreli dinastea? Am înţeles că un război mondial nu se mai potriveşte pentru că nu mai e la modă.

Dar mă gândesc de exemplu la tutun, la substanţele cu care e tratat acesta. De asemenea la substanţele cu care sunt tratate grâul, porumbul sau alte chestii de băgat la maţ.

Păi ce ar fi mai simplu decât să forţezi publicitatea la tigări şi alcool. De asemenea, poate s-ar potrivi şi liberalizarea totală a plantelor etnobotanice, a drogurilor puternice de genul LSD, heroină, cocaină şi altele. Poate stările date de acestea ar trebui prezentate ca o atingere a Divinităţii.

Vedem că tutunul, drogurile, alcoolul tind să fie interzise sau suprataxate. Deci se încearcă eliminarea lor. Logic ar fi fost invers, să fie promovate şi subvenţionate.

Tare ciudat…

La un moment dat, zice Barbu că un … cineva i-a trimis un mesaj în care îl întreba dacă are studii în domeniul alimentar. Eu n-am văzut mesajul, dar asta nu contează. Ei bine, omul se schimbă brusc la faţă, camera care îl filma face zoom pe faţa lui şi el, marele jurnalist zice nervos (mima mai bine decât Mircea Badea enervarea): „Mă întreabă unu dacă am studii ălimentare.”… Brusc, tonul devine agresiv. „Bă boule, mă întrebi dacă am studii alimentare? Păi ceilalţi realizatori de emisiuni au?”. Probabil nu, da’ nimeni nu spune că sunt mai deştepţi decât el…

Primul gând care mi-a trecut prin cap a fost că Barbu s-a învârtit şi al de o amendă de la CNA. Dar nu, nu cred că asta se va întâmpla. Nu cred că riscă  CNA-ul să aibă iar circ cu proteste anti liberă exprimare ca în cazul cu protestul lui Vuvuzel şi Gudurel.

La Barbu aceste exprimări la adresa interlocutorilor săi sunt absolut normale. Nu contează că omul ăla a dat 0,44 euro pentru a putea să spună şi el ceva…

Odată cineva i-ar fi transmis că dacă cineva are sânge în instalaţie să iese afară în parcare ca să se bată. Zicea că ar fi ieşit dar în parcare nu era nimeni. Asta e şi mai interesant de vreme ce minimogului afirma cu amfază că o mulţime de oameni aşteaptă acolo să le vină rândul să apară pe ecran.

Altădată, acelaşi Barbu povestea cum l-a apucat cufureala şi pe o pauză publicitară s-a dus la budă şi ticălosul de regizor de emisie îi tot urla în cască numărul de secunde pe care le mai are, riscând, Doamne Fereşte să se constipe… 😀

Chiar nu înţeleg cum de OTV-ul mai emite…

Revenind la subiectul tratat de Tudor Barbu. Mai jos, pentru ca în cazul în care se nimereşte să treacă pe aici oarece membrii ai poporului otevist şi să nu fi văzut revărsarea de vulgaritate şi agresivitate a lui Tudor Barbu, deci e posibil să nu ştie  despre ce e vorba când vine vorba de Codex Alimentarius:

Codex Alimentarius începe să decimeze planeta, cu România vârf de experiment cu pâinea Titan

Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ‘initium’, atat pe aceasta paine, cat si pe legume si fructe (din 2010 incepe cu cartofii, ceapa, rosiile si strugurii).

Peste 20.000 de oameni au semnat la petitia a carei text se afla preluat mai jos, ramane de vazut cum se poate face sa se si opreasca acest experiment pus la cale in Romania.

Experimentul “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

“Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România este prima  ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa.

Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada  şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.

De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

Articol importat de aici

http://www.vadim.ro/2010/02/codex-alimentarius-incepe-sa-decimeze-planeta-cu-romania-varf-de-experiment-cu-painea-titan/

Având în vedere că oteviştii respectivi s-ar putea să nu ştie cei aia INITIUM:

INITIUM – substanta extrem de toxica testata in premiera mondiala, pe romani!

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine. Începând cu 31 decembrie 2009, România este membră a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii, mai ales din cauză că în acest an, conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.

Iată în ce constau acestea:

•    Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv şi insidios interzisă.

•    Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic

INITIUM este un produs toxic criminal

Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteţi consulta aici. Aici aflăm că produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate, şi toxicitate acută. Puteţi consulta aici fişa de evaluare a acestei substanţe (în Marea Britanie).

Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Aceste date există, cu siguranţă, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se află în spatele implementării criminalului Codex Alimentarius, este, în fond, acela de a decima populaţia globului. Având acest obiectiv, publicarea informaţiilor complete despre consecinţele pe INITIUM le-ar putea avea asupra sănătăţii oamenilor ar contraveni scopului pe care şi l-au propus. Pe de altă parte, în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent şi de alţi cercetători – aşa cum o cer normele – la momentul la care aceştia au tras concluziile şi au dat recomandarea. Acest lucru este menţionat chiar în raportul respectiv:

Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat şi de alţi cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obţinute trebuie să fie considerate provizorii şi vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.

Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanţă şi că ea va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru corpul uman. Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.

Modalitatea extrem de facilă şi totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanţe în circuitul alimentar fără existenţa unor studii şi evaluări riguroase prealabile, este la fel de “ştiinţifică” precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poţi refuza… încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente criminale, în condiţiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanţe nu impune avertizarea consumatorilor…

Enervin şi Zampro – moarte cu linguriţa

România este prima ţară din lume ce autorizează utilizarea fungicidelor pe bază de INITIUM, care, potrivit companiei germane BASF, vor facilita cultivatorilor de viţă de vie obţinerea mai rapidă a unei producţii de calitate înaltă. Compania germană a indicat că în afară de produsul conţinând INITIUM pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată şi folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de INITIUM pentru culturi speciale de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Produsele extrem de toxice pe bază de INITIUM (despre care compania susţine însă că ar avea un grad redus de toxicitate) se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecţiei strugurilor din România. Totodată, produsele pe bază de INITIUM urmează să fie omologate în Olanda şi Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, după care vor urma şi alte ţări europene. Aşadar, planul criminal de ucidere în masă a populaţiei planetare cu INITIUM se intenţionează a fi demarat chiar în România.

În  rezumat: perspective sumbre

– în 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor cauzate de substanţele toxice introduse în alimentaţie

– directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor şi a vitaminelor

– animalele vor fi tratate cu hormoni şi iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic

– cine va folosi produse naturale va face închisoare

– usturoiul, menta şi alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri

– medicina naturistă şi medicinile alternative vor fi eliminate treptat

– produsele alimentare BIO vor fi interzise

Experimentul Codex Alimentarius începe cu România! Semnaţi petiţia împotriva acestuia!

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea Codexului, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Tera nu mai poate hrăni pe toată lumea în mod natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Această măsură nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca două miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de manipulat.

România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură produse pe bază de INITIUM, furnizate de compania germană BASF şi care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata de obţinere a recoltei.”

Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne.

În 4 decembrie 2008 se anunţa că primele ţări care vor testa noul produs INITIUM vor fi ţările din America de Sud. Europa era programată pentru 2011! Şi totuşi România este cea care introduce în premieră mondială acest produs? De ce? Probabil pentru că ţările din America de Sud au refuzat să îşi transforme cetăţenii în cobai!? De ce s-a oferit România să facă aceste teste? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment în România? Cine a hotărât să transforme poporul român în cobai, fără a-i cere părerea? Dacă acest experiment va avea loc, românii vor fi pur si simplu otrăviţi treptat, în masă.

Articol importat de aici:

http://www.farmacianaturii.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=1

Indiferent dacă aceste ameninţări sunt reale sau doar nişte fabulaţii ale unor minţi paranoide, consider că Tudor Barbu nu are dreptul să îi jignească pe cei care plătesc pentru a transmite un mesaj, chiar dacă preţul e cam cât al unei amărâte de pâini.

P.S. Îi rog pe cei care îl cunosc pe Tudor Barbu sau care pur şi simplu renunţă la o pâine pentru  a spune ce au de spus la OTV să îi transmită următorul mesaj:

“Barbule, sincer sunt de acord cu tine când dai de înţeles că cei care te sună sunt imbecili, dar de vreme ce plătesc au dreptul să spună ce doresc. În fond, voi cei de la OTV aţi promovat dreptul la liberă exprimare, înţelegând prin asta a spune absolute orice inapţii. În aceste condiţii, a-i spune bou în faţă cuiva care te întreabă şi care plăteşte pentru a putea trimite acel mesaj, dacă ai studii în domeniul despre care vorbeşti, pentru a şti cât preţ să pună pe spusele tale, denotă că tu nu eşti doar imbecil ca publicul otevist pe care vi l-aţi format. Eşti şi un nesimţit abject. Sper ca tie, lui Mircea Badea, Victor Ciutacu şi altor jigodii ca voi să vi se interzică în cel mai scurt timp apariţia în spatiul public.

Împuţiţilor …”

 1. 14 noiembrie 2010 la 3:42

  mai cel mai naspa e ca lumea crede prostia care o spun aia…
  mai ales ca se bucura atunci cand un idiot vorbeste ca la usa cortului.
  daca pui 100 de otv-stii unul langa altul nu vei vedea nici o diferenta. toti aceasi mentalitate, edicatie, etc. si acum ne mai miram ca a iesit basescu dupa ce stricat totul in romania timp de 4 ani.

  • 14 noiembrie 2010 la 19:16

   *Analfabetul*2010/11/14 at 3:42*
   =================================
   Da, există foate mulţi care pun botul la tot felul de prostii, dacă acestea sunt spuse de cineva care odată a spus ceva care i-a plăcut ascultătorului.

   Cât le poate mintea oteviştilor, ce valori au, s-a văzut cu ocazia campaniilor pentru susţinerea lui Gigi Becali şi a lui D.Diaconescu.
   În povestea cu Becali s-a plecat de la prezumţia e nevinovăţie şi se spunea că de vreme ce nimeni nu poate fi considerat vinovat înainte de existenţa unei sentinţe, rezultă că nimeni nu trebuie arestat preventiv. În mintea oteviştilor probabil e absolut corect. Asta se corobora cu faptul că Gigi nu reprezintă un pericol de vreme ce nu se bănuia că acesta va ieşi în stradă cu parul ca să de în cap trecătorilor. (La fel s-a spus şi în cazul lui S.O.Vîntu sau Dan Diaconescu).
   În cazul lui Becali am văzut că cei din studio aveau la activ ani mulţi de puşcărie şi mai avea procese pe rol, procese în urma cărora probabil unii sunt deja arestaţi, am văzut atunci, hoţi, tâlhari, curve, semianalfabeţi etc, oameni care trăiesc într-o lumea de care am citit doar prin cărţi ce descriau lumea din mahalalele Bucureştiului lume unde legile nu aveau nici un efect.
   Acei oameni pur şi simplu analizau, absolut halucinant, sistemul judiciar prin filtrul educaţiei lor.
   În cazul lui Diaconescu s-a apelat la o şmecherie dată rău dracului. S-a defilat cu dreptul la liberă exprimare, doar că acest drept era interpretat complet anapoda.
   Am văzut tot felul de indivizi din politică, din domenii artistice, din presă care pur şi simplu îi ridicau statuie lui DD.
   Am văzut oameni pe care îl considerau nevinovat pe Dan Diaconescu pentru că, atenţie, NU ERA LA FAŢA LOCULUI CÂND S-A COMIS ŞANTAJUL. Nimeni părea să nu îşi amintească de faptul că în acea zi la fiecare sfert de oră, pe ecran apărea un anunţ care spunea să se va da o casetă care va face nişte dezvăluiri.
   Un mod de interpretare a libertăţii de exprimare este şi acela de a protesta dacă cineva spune că nu e bine că se fac anumite emisiuni, sau modul în care se fac.
   De exemplu povestea cu serialul Elodia. Absolut sinistru. Pe ecran apăreau titluri de genul: „Azi aflăm adevărul”, „Azi aflăm cine a ucis-o pe Elodia” pentru ca după două ore să se schinbe în „Azi vă spunem unde e Elodia” (deci la început era dată ca moartă, apoi era doar plecată prin ţările arabe, prin Spania sau Italia). Se făceau presupuneri care erau dezvoltate apoi, se pleca de la prezicerea unei clarvăzătoare ce intra în transă doar cu prosopul în cap, orei de la cineştie ce horoscopist şi se analiza în draci. Se dodea o ipoteză, apoi se trecea la discuţii. Chiar şi cei din studiu se amuzau de ineepţiile pe care le spuneau cidaţii ce dădeau telefoane.
   A venit povestea ci Mădălina Manole. După ce au omagiat-o imediat după sinucidere, a început măcelul. Adevărat ospăţ canibalistic. Acum, mai nou se profilează un serial cu Adrian Păuneascu la fel de sinistru.
   Şi oteviştii pun botul…
   Pun botul la indiferent ce li spune.
   Poate, mulţi sunt oameni sărmani, oameni care nu sunt capabili să ia în propriile mâini responsabilitatea pentru viitorul pe care îl vor trăi.
   Au pus botul la aberaţiile lui Hâncu, a lui Lorin Fortună, a lui Carmen Hara şi a multor alţi duşi cu pluta.
   Acum au senzaţia că au găsit, în sfârşit, omul providenţial. Dan Diaconescu.
   Imediat după ce a apărut povestea ci Legea Cojocaru l-am întrebat pe unul din entuziaştii care văd cum vor trăi ca în sânul lui Avraam după ce DD şi Partidul Poporului vor pone mâna pe putere, cum crede că se va materializa asta. „Simplu”- mi-a zis- „se vor lua banii de la cei care au furat şi se vor împărţi tuturor”
   Probabil în mintea lui deja îl vedea pe DD cu camionul de bani mergând pe la casele oamenilor şi împărţind pachete de 20.000 de euro.
   Am întrebat atunci cum vor fi dovediţi cei vinovaţi şi de la care se vor lua banii. A fost primul moment de descumpănire. Brusc i-a venit şi răspunsul. Se vor confisca toate averile făcute după 90.
   Normal că în mintea lui nu exista ideea de proces care ar fi trebuit să dovedească vinovăţia, un proces în care vor trebui administrate probe şi în care cei bănuiţi vor avea şi ei dreptul la apărare.
   Oteviştii au pus botul şi la alte nebunii, cum ar fi întrebarea: „Credeţi că procurorii care l-au anchetat pe Dan Diaconescu ar trebui pedepsişi?”. De ce? Pentru că şi-au permis să-l ceceteze pe DD. În mintea lor, cercetarea cuiva e sinonimă cu declararea vinovăţiei…

   Oteviştii pun botul la Legea Cojocaru. Ce par a nu observa e că, pentru ca acestă lege să devină aplicabilă, este nevoie de o adevărată vânătoare de vrăjitoare şi de o naţionalizare ca cea făcută de comunişti după ce au preluat puterea, ar însemna distrugerea efectivă a unor relaţii economice, practic revenirea la o economiei etatistă.

   Sincer, uneori chiar îmi doresc să văd DD şi P.Poporului la putere… cred că m-aş distra teribil când aş vedea uimirea de pe moacele oteviştilor…
   Sunt felul de oameni care indiferent câte experienţe trăiesc nu se învaţă minte. Bine zice în Biblie:” Fericiţi cei săraci cu duhul…”. 😀

 2. irina
  14 noiembrie 2010 la 7:00

  Domnule Barbu,
  Tot ce spuneti este adevarat dar aveti nevoie de un concediu pentru ca sunteti agresiv in exprimare si toti cei care nu inteleg sunt agarici sau …Eu va urmaresc si va inteleg furia dar tonul pe care il aveti va indeparteaza de public pentru ca cei care va asculta au nevoie de o persoana rabdatoare care sa explice calm ceea ce se intampla.Dvs nu mai aveti rabdare, se vede cum vorbiti si raspundeti.Eu va sugerez sa va controlati tonul si sa o luati de la capat! E foarte greu dar BINELE cere sacrifici.
  Cu stima.
  Irina.

  • 14 noiembrie 2010 la 19:45

   *irina*2010/11/14 at 7:00*
   Mie mi se pare că Barbu e tipul autosuficient care are despre sine părerea că le ştie şi le înţelege pe toate. Pentru el argumentul suprem nu constă în dovezi sau logică ci în ceea ce ştie el.
   Dacă i se cere să argumenteze câte ceva se isterizează deoarece îşi dă seama că habar n-are.
   L-am văzut devenind brusc isteric cu tot felul de ocazii în care cineva îndrăznea să îi pună la îndoială argumentele şi când cineva. Probabil chestiunea ce era în discuţie nu trebuia abordată decât din unghiul lui de vedere. Este reacţia celor care simt că dacă aprofundează o discuţie nu vor fi capabili să o susţină. Se întâmplă şi în viaţă ca uneori, când nu mai au argumente logice, unii sar să-şi lovească interlocutorul deoarece altfel nu mai pot deţine controlul. Aceştia sunt oamenii slabi care pozează în puternici.
   Am mai văzut cum alţii îşi pierd firea când li se pun întrebări al căror răspuns ori nu îl au ori, în cazul în care răspund trebuie să spună adevăruri pe care vor să le ascundă:
   C.V.Tudor, Ion Iliescu, Gh.Hagi (fostul fotbalist), Lavinia Şandru, Daniela Buruiană, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Dana Grecu, Gabriela Firea, Mircea Dinescu, Victor Ciorbea, Emil Constantinescu etc.

   P.S. În cazul în care T.Barbu ar vedea ce ai scris aici, crezi că e capabil să înţeleagă mesajul? Sau că, în cazul în care va înţelege, va considera că trebuie să ţină cont de el?
   100% nu.
   I se rupe …

 3. macarena
  14 noiembrie 2010 la 20:49

  e adevarat ce sa vorbit in emisiunea aia dar moderatoru e zero,un tip ca ala cu tupeu ,caracteru si aroganta lui chiar si fata lui nare ce cauta acolo!

 4. 14 noiembrie 2010 la 22:52

  Da’ de experimentu’ Codex Impotentus ai auzit? Cică guvernu’ Boc, la ordinu’ lu’ Băsescu, a acceptat să-l introducă, pentru a asigura sistemul de pensii pentru următorii 200 de ani. Cică e vorba de o substanţă cu nume de cod Pulus Uscatum, substanţă care se introduce pe şest, băieţeilor, în loc de vaccinul anti oreion. În felul acesta se adaugă şi pericolul ca subiecţii să facă oreion, boală ce dă orhita care duce la sterilitate. Ăia care scapă de oreion, nu scapă de substanţa Pulus Uscatum, care acţionează asupra subiecţilor lent şi fără dureri, uscând organele vinovate de reproducere. Paralel cu introducerea substanţei Pulus Uscatum în organismul băieţeilor, se va trece şi la inocularea fetiţelor cu altă substanţă cu nume de cod „Ovarus mortua est” pentru a se preveni rabia sexuală în rândul populaţiei feminine neconsolate. N-am mai avut puterea psihică să citesc mai departe…

 5. 14 noiembrie 2010 la 23:36

  macarena :

  e adevarat ce sa vorbit in emisiunea aia dar moderatoru e zero,un tip ca ala cu tupeu ,caracteru si aroganta lui chiar si fata lui nare ce cauta acolo!

  Bun venit în Românica blues, Macarena!
  Din păcate, Tudor Barbu e într-un fel reprezentativ în felul în care se înţelege relaţia dintre un moderator de emisiune şi telespectator în media Română. Libertatea de exprimare are pentru ei un sens ciudat, lor ztrebuie să li se permită să apună tot ce doresc, celorlalţi doar ce doresc ei.
  Libertatea de exprimare, pentru a nu deveni o tribună jegoasă de unde vorbitorul poate înjura exact cum doreşte, are nevoie ca deontologia profesională şi autocenzura dată de un minim bunsimţ să nu mai fie simple expresii golite de sens.

 6. 14 noiembrie 2010 la 23:43

  deutchebrak :

  Da’ de experimentu’ Codex Impotentus ai auzit? Cică guvernu’ Boc, la ordinu’ lu’ Băsescu, a acceptat să-l introducă, pentru a asigura sistemul de pensii pentru următorii 200 de ani. Cică e vorba de o substanţă cu nume de cod Pulus Uscatum, substanţă care se introduce pe şest, băieţeilor, în loc de vaccinul anti oreion. În felul acesta se adaugă şi pericolul ca subiecţii să facă oreion, boală ce dă orhita care duce la sterilitate. Ăia care scapă de oreion, nu scapă de substanţa Pulus Uscatum, care acţionează asupra subiecţilor lent şi fără dureri, uscând organele vinovate de reproducere. Paralel cu introducerea substanţei Pulus Uscatum în organismul băieţeilor, se va trece şi la inocularea fetiţelor cu altă substanţă cu nume de cod “Ovarus mortua est” pentru a se preveni rabia sexuală în rândul populaţiei feminine neconsolate. N-am mai avut puterea psihică să citesc mai departe…

  ….hehehe … „ovarus mortua est” … :D:D:D:D:D
  Lady D, Teoria Conspiraţiei e dată dracului…
  Ceea ce zici tu o fi soră cu aia că, din motivele de care zici, a fost băgat flor în parta de dinţi. Cică oricât ar munci Gogu săracu’ 😀 … nu iese nimic util….
  Cine vrea copii, cică să înfieze…

 7. 15 noiembrie 2010 la 0:19

  Gogu nu trebuie să fie neapărat creativ când prestează…Şi de ce trebuie să iasă ceva util? Bitte?

  • 15 noiembrie 2010 la 17:24

   Păi treaba e ca aia cu tractorul. Ară el în brazdă pentru bucuria tractoristului. Uneori însă mai trebuie să şi semene, dar dacă sămânţa nu e bună, motorina e consumată degeaba. 😀

 8. 15 noiembrie 2010 la 3:29

  Solutia mea e sa nu ne pisam pe langa wc

  • 15 noiembrie 2010 la 17:25

   Geografilia :

   Solutia mea e sa nu ne pisam pe langa wc

   O fi cum zici, da’ unora le place …

 9. 15 noiembrie 2010 la 19:01

  Phai de capul meu…
  Cred că trebuie să-mi deschid un cont la bancă. Pentru statuie …
  L-am auzit pe Barbu, acum câteva minute spunând că NIMENI nu a avut curajul să pronunţe cuvintele Codex Alumentarius. Boguleţul ăsta nefiind la destul de vizibil pentru el, nu a văzit titlul postării care deschide acest subiect.

  Ei,az iar e o zi de spăimoşit oteviştii.
  Pe ecran la Orgasm TV scrie: „În vecinătatea Pământului se află ‘ceva’ excepţional! Americanii vor spune adevărul la ora 19:30…”
  Îiii… Barbu iar vorbeşte multe … vorbe. 😀
  A pomenit deja de explozia solară care şi-a trimis spre noi o bulă uriaşă şi ucigătoare de energie ( 😀 ), de Nostradamus, de prezicătoare bulgăroaică ce a prezisun război mondial ce urma să înceapă pe 11Noiembrie (Ora n-a spus-o 😀 ), de Nostradamus, de acceleratorul elveţian…
  Eu să fiu otevist, m-aş sinucide. Cu atâtea ameninţări…

  E fabulos Tudorică ăsta… absolut fabulos.
  Ooops, a început dialogul cu telespectatorii. Emisiunea promite … ce Divertis, Vacanţa Mare, Mondenii, Trăzniţi în NATO sau alte alea… nţţ, uitaţi-vă la OTV. E umor în cea mai pură stare. Cam sinistru ce-i drept, dar de calitate…

  Era să închei, dar nu mă pot abţine.
  O telespectatoare, probabil spre sfârşitul … pensiei, a renunţat la pâinea pe ziua de azi şi le-a dat OTV-iştilor cei 0,44euro.
  Femeia a spus că în vremurile când încă mai vedea, deci prin secolul trecut probabil, a citit Biblia li a tras concluzia că dacă mintea omului se va ridica asupra Pământului, acesta se va aprinde.
  Barbu, inteligent cum pare, a întrebat-o ce crede că va anunţa NASA… Şi dacă e posibil ca să ni se spună că vine meteoritu’ sau planeta Nidiru… Femeia a zis că nu ştie. Fantastic. În sfârşit o descoperire fenomenală. O otevistă care nu ştie răspunsul la o întrebare. Istoric moment…

  P.S. Deja i-a tăiat unuia telefonul. Omul a spus că a văzut azi dimineaţă o cometă albastră pe cerul albastru… normal, pe cerul albastru, ştie şi bebeluşimea, cometele sunt roz bonbon cu picălele şi sclipici… Hmmm, cum aruncă unii banii pe telefoane…

  Chiar nu înţeleg de ce i-a tăiat ăluia telefonul. Omul avea dreptate. Există comete albastre…
  😀

  • 12 iunie 2011 la 23:13

   Stimabile atotstiutor, cu toata agresivitatea in exprimare a multor moderatori OTV,
   consider ca ei pana acum cea mai mare libertate de exprimare. Si nu facem referiri aici la bloguri, argumentul tau, ca s-a auzit si pe acest blog codex alimentarius e pe departe de subiect. Pe internet se gaseste in zeci de locuri numele… dar la TV intr-un singur loc, OTV.

   La televiziune e cu totul alta situatie: aici se ataca evreul, daca apare ceva legat de Codex Alimentarius, Zeitgeist, EndGame, HAARP sau adevarul despre 9/11 – „terorism”
   Am tot respectul pt OTV ca isi permit libertatea de a difuza aceste subiecte.

   • 14 iunie 2011 la 22:04

    *gheataceaipicior*
    În orice ţară civilizată libertatea de exprimare are totuşi anumite limite.
    Pentru asta există şi codul de”buline” pentru protecţia minorilor, pentru asta e obligatoriu să nu arăţi e exemplu faţa minorilor făcă acordul părinţilor, nu poţi să arâţi imagini şocante (de exemplu o decapitare sau un om spânzurat, deşi la OTV am văzut-o pe colega lor, Diana Maloş, cea care s-a spânzurat , agăţată în pom fără ca faţa să fi fost blurată. Nu sunt un individ prea slab de înger, dar şi acum încă mă urmăreşte acea privire).
    De fapt nu e vorba doar de acel „Bă boule” ci de atitudinea realmente agresivă a imbecilului de Barbu faţă de cineva care a plătit ca să stea cu el de vorbă. E vorba de nesimţire. Legat de Codex Alimentarius, Zeitgeist, EndGame, HAARP sau adevarul despre 9/11 – “terorism” şi alte chestii, nu e vorba să feie atacate ci e atacat modul în care sunt prezentate, modul în care lipsa de respect pentru inteligenţa telespectatorului. Vrei un exemplu? Ameţitul ăla de Lorin Fortună vorbea de faptul că luimea e pe ducă, în decembie 2012 lumea se va termina, în acelaşi timp, pe ecran „curgea” un text care le cerea telespectatorilor să se trimită liste de adeziune pentru PP, la alternanţă un dext unde se vorbea de lipsa de democraţie în ţara asta. Adică, de ce mai face partidul dacă tot se duce dracului şandramaua? Sau dacă e vorba de lipsă de democraţie, cu se explică faptul că mai exiistă mai mult de un partid?
    Acum văd un text: „Urmează totul despre ciocoii de Dâmboviţa”. Ateţie, asta e pe ecranul unei televiziuni aflată în posesia unui ciocoi care nu plătreţte taxe în România deoarece şi-a externalizat averea spre nu ştiu ce insule, ciocoi care vorbeşte de onestitate dar nici măcar iahtul personal nu şi l-a înregistrat în ţara unde vrea să devină preşedinte.
    P.S. Speri că vei primi cei 20.000 de euro pe care îi proimite minimogulul?

  • marian
   4 noiembrie 2012 la 11:15

   ma intreb de unde stiti toate asetea?urmariti emisiunile???nu e obligatoriu…schimbati canalul sunt extrem de putini romani patrioti asemeni lui tudor barbu. incercati va rog sa intrati in direct la alte televiziuni,reusiti sa va spuneti parerea la un alt post tv?

   • 4 noiembrie 2012 la 22:53

    Mariane, ai fi uimit câte mai știm…
    De exemplu unii dintre noi mai știu oameni din interior, de la OTV.. Pe de altă parte, nu trebuie să urmărești emisiunile ca să vezi că ceea ce se întâmplă la OTV e ilegal flagrant…
    OTV nu face decât să îi facă publicitate limbricului de la Caracal… Conform legii este interzisă publicitatea politică, termen depășit demult de OTV…
    Să vezi ce va mai urla ca din gură de șarpe când se va închise mizeria… oricum, el se așteaptă, de aceea nu plătește datoriile ca să o scoată din faliment…
    Oricum, Diaconescu este cercetat penal pentru spălare de bani și șantaj.. până acum era o problemă că nu se găsea ”corpul delict” … banii rezultați din spălare… în imbecilitatea lui Diaconescu a scos o parte din ei…

 10. CTC
  23 noiembrie 2010 la 12:52

  Buna ziua,
  Adjuvantii alim. in cantitati admise conform STR-urilor dinainte de 1989 erau normale . Eu lucrand in ind. carnii, imi aduc aminte ca nitritii in cantitatii pe jumatate cat era in STR erau la analize, la fel si polifoafatii,si fiind putine unitati de productie pueau fitinute sub control sanitar, iar vanzarea era totala si in timpul de valabilitate nu ca acum. Dar acum cu privatizarea si ridicarea pretului nu se mai cumpara.
  Soia nu prea exista pe atunci, ca nu este fabrica de rafinarea soiei in Romania si trebuia importata, cum nu se dadea valuta s acumpere , au considerat sa creasca productia de animale. Soia are multe substante antinutritionale, care trebuie inlaturate prin rafinare , ca altfel produce diaree si nu poate fi consumata. Vestul nu a vrut sa-i vanda lui Ceusescu fabrica de rafinarea soiei sa cumpere de la ei..
  Sigur ca mastrii din industria carnii preferau soia dar nu se adauga decat in procent stabilit si controlat de dr. veterinari, deoarece retine apa multa si puteau sa creasca cantiatea de preparate sa se poata si atunci fura si face protocoale pt. militieni si alti controlori, dar nu in stilul de acum ca tot era calitate la produse.

  • 23 noiembrie 2010 la 19:19

   O fi cum zici.
   Legat de soia, ştiu că mie îmi plăcea prăjită mai mult decât alunele. Mai şti că după 90 cine n-a mâncat salam cu soia, nu era considerat valabil să aibă păreri.
   Problema e că subiectul acestui post nu e ca a adjuvanţilor de care zici, ci mitocănia lui Tudor Barbu şi de abureala la care abjectul OTV îşi supune telespectatorii.
   Cum dracu să-i spui unuia care plăteste să îţi vorbească: „Bă boule…”?
   Am importat acele articole scrise cu caractere italice într-o nuanţă mai deschisă de albastru, ca să nu spună cei care citesc că nu ştiu despre ce e vorba în propoziţie.
   Oricum, bun venit în „Românica blues” şi mulţumesc de precizări. Ai fost ţinut la moderare deoarece este prima postare de la acea adresă. De acum orice postare sub acest nickname care vine de la acea adresă va apărea direct, fără moderare.

 11. Dan
  24 noiembrie 2010 la 9:12

  Buna ziua,
  Domnul Barbu, daca va rog,as dori sa imi dati si mie reteta cu tinctura de usturoi si modul sau de administrare, aceasta tinctura a fost prezentata in cadrul emisiunii din 23 noimebrie 2010!
  Va multumesc!

 12. adi
  24 noiembrie 2010 la 22:09

  Buna ziua,
  as vrea si eu sa imi trimitetii si mie reteta de tinctura de usturoi

 13. 24 noiembrie 2010 la 22:24

  Despre tinctura de usturoi şi alte tincturi:

  Usturoi (Allium sativum)
  Pietrele la rinichi (calculii) reprezinta conglomerate alcatuite din cristale ale sarurilor din urina. Se formeaza ca urmare a precipitarii sarurilor din urina, a unor tulburari de metabolism, avitaminozei A, hipertiroidismului, sau a infectiilor. Când sunt mici, calculii pot coborî pe ureter, determinând dureri mari în regiunea lombara, cu iradieri spre organele genitale sau coapsa.
  Mod de preparare:
  Peste 2 capatâni pisate se toarna un litru de votca. Se lasa 9 zile la soare (se va alege perioada de dinaintea Lunii noi, deoarece atunci sunt mai frecvente manifestarile dureroase). Imediat ce începe Luna noua se iau câte un paharel dimineata, pe stomacul gol. Se agita înainte de întrebuintare.

  Actiuni:
  Intern: activator al peristaltismului intestinal, antiaterosclerotic, antibacterian, anticataral, antidiareic, antifungic, antigutos, antireumatic, antiseptic general cu spectru foarte larg, antiseptic pulmonar, antitrombotic, bradicardizant, carminativ, coleretic, diuretic, expectorant, febrifug, fluidifiant al secretiilor bronhice, hipoglicemiant, hipotensiv, scade colesterolul din sânge (scade trigliceridele, lipoproteinele, si fosfolipidele serice), sedativ, tonic cardiac, tonic nervos, tonic vascular, vasodilatator, vermifug, antispastic. Extern: antibacterian, antifungic, (inhiba dezvoltarea ciupercilor patogene), antiseptic, antiviral, rubeliant,

  Indicatii:
  Intern: afectiuni renale, aritmie cardiaca (palpitatii), arterioscleroza, astenie, astm, atonie digestiva, bronsita cronica si acuta, candidoza bucala si a cailor respiratorii, constipatie atona, dezechilibre endocrine, diaree, dizenterie (adjuvant), edem al gambelor, enterocolita, guta, hemoroizi, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, litiaza renala urica, paraziti intestinali (ascarizi, oxiuri, tenie), parodontoza, pletora, prevenirea si combaterea bolilor infectioase: difterie (adjuvant), epidemii gripale, febra tifoida (adjuvant),retentie urinara, reumatism, slabiciune generala, tahicardie, tuse convulsiva, varice. Extern: afte, bataturi, candidoza vaginala, cresterea parului, infectii bucale cu candida, încheieturi umflate sau dureroase, întepaturi de insecte, negi, nevralgii, plagi infectate, raguseala, guturai, reumatism, scabie, tuse.

  Precautii:
  administrarea interna poate produce persoanelor cu sensibilitate gastrica sau hepatica stari neplacute cum ar fi: inapetenta temporara, indigestie, senzatie de voma.

  Contraindicatii:
  nu se administreaza intern persoanelor cu cataruri gastrice si intestinale, în simptome congestive pulmonare (tuse seaca, tuse sanguinolenta, stari febrile), deoarece accentueaza starea iritarii. Nu se da mamelor care alapteaza pentru ca transmite laptelui mirosul si gustul de usturoi.

  În caz că pe cineva mai interesează şi alte tincturi:

  http://www.terapii-naturiste.com/retete/tincturi/tinctura_usturoi.htm
  Tincturi simple si complexe
  Tinctura de arnica
  Tinctura de branca ursului
  Tinctura de echinaceea
  Tinctura de obligeana
  Tinctura de propolis
  Tinctura de sunatoare
  Tinctura de Untul Pamantului
  Alte tincturi (Tinctura de talpa gastei; Tinctura de traista ciobanului; Tinctura de trei frati patati; Tinctura de valeriana; Tinctura de vasc )

 14. 25 noiembrie 2010 la 15:08

  nenea blue, te’as cam certa un pic acum! 🙂 nu sunt otv’ista darrr:
  decat sa ma uit la vaca de esca cu salariu ei mare cu tot, sau la kakanal d, sau sa vad ca nenea florica si’a ucis 5 copii dupa ce consumase 70/l de tuica am preferat sa ma ut la codex in zilele respective si am mai aflat si eu cate ceva nou, pe bune acum, lasand la o parte intonatia si modul de exprimare al prezentatorului.. a fost o schimbare. daca ar descide ochii mai multa lume si s’ar destepta un picut 25% ne’ar fi mult mai bine! asa ca desi nu suport pe nenea dan diaconescu, emisiunea respectiva( subiectul) mi’a placut…facand abstractie de domnu barbu..
  app reteta aia miraculoasa cu usturoi am incercat’o si eu. e foarrrte buna !
  sa ”esti” sanatos nenea blue!:P :))

 15. 25 noiembrie 2010 la 15:09

  scuze de greselile gramaticale..sunt putin analfabeta zilele astea…:)

 16. adi
  26 noiembrie 2010 la 0:21

  BUNA ZIUA,
  blue as vrea daca se poate sa imi trimiteti si mie retseta aia vece de 5000 de ani ce a fost data pe postul de televisiune a lui tutor barbu pe data de : 23 noimebrie 2010
  va multumesc forte mult :))

 17. 26 noiembrie 2010 la 18:37

  *Adi*
  Când îmi deschid o agenţie de monitorizare a presei, vei fi primul pe listă… 😀

 18. 26 noiembrie 2010 la 18:43

  thepowerofcolors :

  nenea blue, te’as cam certa un pic acum! :) nu sunt otv’ista darrr:
  decat sa ma uit la vaca de esca cu salariu ei mare cu tot, sau la kakanal d, sau sa vad ca nenea florica si’a ucis 5 copii dupa ce consumase 70/l de tuica am preferat sa ma ut la codex in zilele respective si am mai aflat si eu cate ceva nou, pe bune acum, lasand la o parte intonatia si modul de exprimare al prezentatorului.. a fost o schimbare. daca ar descide ochii mai multa lume si s’ar destepta un picut 25% ne’ar fi mult mai bine! asa ca desi nu suport pe nenea dan diaconescu, emisiunea respectiva( subiectul) mi’a placut…facand abstractie de domnu barbu..
  app reteta aia miraculoasa cu usturoi am incercat’o si eu. e foarrrte buna !
  sa ”esti” sanatos nenea blue!:P :) )

  Da, sunt sănătos mulţam. Deşi de la o vreme aveam un junghi de câte ori mă aşezam. Credeam că m-au năpădit hemoroizii că tot prin zona unde prosperă respectivii se întâmpla… dar am constatat că aveam în buzunarul de la spate un holşurub de când am reparat o balama. Am rezulvat fără reţete cu usturoi… 😀

 19. 26 noiembrie 2010 la 18:44

  thepowerofcolors :

  scuze de greselile gramaticale..sunt putin analfabeta zilele astea…:)

  Ei, lasă că umorul compensează …:)

 20. adi
  26 noiembrie 2010 la 20:51

  *blue*
  deci daca ar fi alta retseta din altul mod (daca ar putea fi exaat cea ce a defilat pe ecranul de postul de televiziune ) ai putea sa mio dai ??!! doar daca sar putea daca nu nu te incurca ce laso balta 🙂
  merci

  • 26 noiembrie 2010 la 23:18

   ooo doamne..blue impusca’ma te rog frumos!!!
   =))=))

   • 27 noiembrie 2010 la 0:21

    thepowerofcolors :

    ooo doamne..blue impusca’ma te rog frumos!!!
    =))=))

    Sincer, nu prea îmi place să refuz oamenii…. Aşa-s eu, băiat bun. (Se vede mişto aura nu? )
    Da’ acum trebuie să o fac şi n-ai să te superi pentru asta. Drept să spun nu înţeleg ce plăcere e în asta să fii împuşcat, dar în fine fiecare cu păsărica lui
    Nu te împuşc pentru că tu mori şi scapi, apoi stai acolo unde te duci (sus sau jos) şi râzi de mine cum stau la bulău… (fereacă sfântul)… nu mi-ar plăcea acolo deoarece nu cred că mi-ar plăcea la duş….

    P.S. Da, lumea e mult mai plină de proşi decât îţi imaginezi. Nu-i păcat să nu profiţi de asta? (Sper că am interpretat corect ce vrei să zici) 🙂

 21. 27 noiembrie 2010 la 0:14

  adi :

  *blue*
  deci daca ar fi alta retseta din altul mod (daca ar putea fi exaat cea ce a defilat pe ecranul de postul de televiziune ) ai putea sa mio dai ??!! doar daca sar putea daca nu nu te incurca ce laso balta :)
  merci

  În caz că n-ai observat, pentru mine OTV-ul şi emisiunile lui Mircea Badea sunt ceva ce urmăresc doar din când în când, când mă plictisesc de exemplu şi am de gând să mă distrez. Trebuie să îţi spun că am o plăcere perversă în a vedea cât de mulţi imbecili populează în lumea asta.
  Prin comparaţie uneori mi se pare că sunt chiar inteligent… 😀

  Dar, ca să nu zici că ai trecut degeaba pe aici, vezi poateţi-o dă cineva de la OTV: http://www.otv.com.ro/
  Vezi că acolo găseşti şi cea ce cred că e un formular pentru înscriere în Partidul Paraşutelor, al Penalilor, al proştilor sau cum vrei să-i zici.

  În caz că te interesază, când scap de lenea asta cronică, vreau să fac un post cu Dan Diaconescu şi alţii care fac avere profitând de durerea oamenilor. În mintea mea, când văd cazuri ca cel al Danei Maloş, Elodiei Ginescu, Adrian Păuneascu, al Mădălinei Manole şi a sopranei Roxana Biban, parcă vedeam cadavrul întins pe masă, în faţa celor care participau la discuţiei şi cei prezenţi muşcau cu sete din cadavre, pe bărbii le cugea untură ametrecată cu sînge, iar din gură le atârna câte un intestin. Absolut sinistre acele emisiuni.
  Cât despre partidul lui Diaconescu… ooof. N-ai vrea să ştii ce părere am despre cei care se înscriu acolo.. destul să spun că îl văd făcut după chipul creatorului său. Împuţit adică.

  P.S. Am o rugăminte în caz că mai scrii aici. Având în vedere că nu suntem pe mess, te rog să foloseşti şi nişte majuscule şi semne de punctuaţie, altfel îmi e destul de greu să înţeleg exact ce vrei să zici. Mulţumesc.

  • donisroi
   7 decembrie 2010 la 14:20

   Tilica,
   Poate nu ai observat dar acest popor este adeptul teoriei lui Parreto( 80-20%)
   80% cu Iliescu FSN- 20 % Altii;
   80% cu DA – 20 % Altii;
   80% cu PP- Dan Diaconescu 2012- 20% altii

   • 7 decembrie 2010 la 20:29

    donisroi :

    Tilica,
    Poate nu ai observat dar acest popor este adeptul teoriei lui Parreto( 80-20%)
    80% cu Iliescu FSN- 20 % Altii;
    80% cu DA – 20 % Altii;
    80% cu PP- Dan Diaconescu 2012- 20% altii

    Mai este o teorie care se numeşte, Teoria Evoluţiei Speciilor.
    Uneori dintr-o specie se desprinde câte una care pare a evolua spre altceva.De cele mai multe ori aceasta dispare cum probabil nu peste mult vor dispărea şi OTV-viştii. De exemplu pentru tentativa de a genera panică în ceea ce priveşte povestea ci traficul de organe.
    Dacă cineva va fi linşat, de exemplu un călugăr care cere din casă în casă bani. Se promovează mult un zvon cu oameni îmbrăcaţi în călugări care ar răpi oameni ari şi copii pentru a vi evisceraţi.
    Poate mai avem şi procurori profesionişti şi nu doar ameţiţi care trimit oameni în judecată însoţiţi de rechizitorii cel mult haioaste.

 22. Petre
  27 noiembrie 2010 la 21:11

  E grav cand tii neaparat ca parerile tale sa fie impartasite de TOATA lumea.
  Am ajuns din intaplare pe acest semidoct site si constat ca un individ se da rotund in toate. Pare a avea ceva inteligenta insa ratiunea e spre zero. Totusi la OTV se uita multa lume. Asta e. Poate pricepi fenomenul. Mai scrie.
  Am sa revin ca imi paci nenicule!

 23. 28 noiembrie 2010 la 0:49

  Ştii cum cred că e cu OTV-ul? Are succes deoarece în ţara asta sunt mult mai mulţi imbecili decât poate suporta o ţară normală…

  P.S. Fii, binevenit în „Românica blues”. Ai fost ţinut în carantină pentru că aşa e setat blogul. Data viitoare va intra dierct tot ce scrii. Cam ca-n viaţă: prima dată e mai greu, apoi merge ca-n brânză. 😀

  P.P.S. Vezi că poate mai găseşti şi alte chestii care îţi plac.

 24. Serif
  29 noiembrie 2010 la 1:36

  informativa corect si apoi criticati cat vreti si ca va pofteste inima

 25. 29 noiembrie 2010 la 19:20

  Amice, mai întâi, fii binevenit la „Românica blues”. Stii de ce ţi-.am dat OK-iul şi pe alţii i-am marcat cu SPAM? Pentru că ăia înjurau iar tu nu, iar cei care mă înjură mă enervează.
  Am mai citit pe ici-colo despre Codexul ăla cu acelaşi interes (de fapt cam acelaşi credit i-l şi dau) poveştii cu 2012 sau altele cu care Dan Diaconescu şi-a făcut averea.
  Acum eu te rog să reciteşti textul şi să observi că povestea cu Codex Alimentarius este doar o anexă la text. Ca să ştie lumea ce şi cum. Subiectul este abjecţia lui Tudor Barbu. Ţie ţi se pare normal ca imbecilul să-i spună unuia care a plătit o sumă pentru dreptul de a vorbi la telefon în emisiune „Bă boule” (repet şi faptul că şi eu îl consider pe ăla care a dat telefon e bou, altfel nu dădea 44 de eurocenţi ca să sune la OTV, dar nu merge să-i spui asta în faţă, în public apoi să-i închizi televonul. Barem să-i fi returnat banii să bea şi ăla o bere)? Despre asta e vorba. Asta după ce vorbea de libera exprimare când zombiul Diaconescu a fost la popreală unde sunt convins că îi e locul.
  Tudor Barbu, pe modelul adoptat de D.D. zice că cei de la CNA îl amenează pentru că se tem de el (Cei de la CNA şi de prin alte părţi, de exemplu dela CIA sau de la Guvernul mondial 😀 şi nu pentru că e un nesimţit fări un minim bunsimţ )
  P.S. Aud că sunteţi peste 500.000 de otevişti care credeţi că dacă vă înscrieţi în P.P. veţi primi cei dintâi 20.000 de euroi. Noi ceilalţi va trebui să mai aşteptăm pâmă vă vor satisface pe voi.
  Am lansat o propunere foarte ofertantă: Celor care cred cu adevărat că vor primi acei bani şi mai vor şi alţii să spună. Sunt gata să îmi vând acel drept. Fac licitaţie. Preţ de plecare: 5000 de euro(sau mai bine 20.000 RON)+ chetuielile aferente. Aştept oferte.

 26. 1 decembrie 2010 la 0:17

  Postare nouă, cu OTV, otevişti, Partidul Poporului, etc „Partidul Poporului … nţţţ … Partidul Proştilor sau al Penalilor eventual” https://romanicablues.wordpress.com/2010/11/30/partidul-poporului-nttt-partidul-prostilor-sau-al-penalilor-eventual/

 27. stefan constantin
  5 decembrie 2010 la 12:37

  stimate domn va urmaresc emisiunea cu mare interes si vreau sa va spun ca aveti dreptate cu tot ce spuneti (dar din pacate nu putem face nimic noi facem parte din planul de manipulare globala)tot ce spuneti legat de alimente de bani de tot ce se fura in tara de absolut tot ce se face la nivel planetar face parte din planul de conduce lumea (cum conduci lumea? prin dezinformare si prostire in masa )din pacate pentru noi am luat modelul american dece nu am luat modelul german care este mult mai bun (am fost vanduti de americani si englezi rusilor iar in 1989 am fost vanduti americanilor de rusi )NOI TREBUIE SA FIM O PIATA DE CONSUM NU AVEM VOIE SA PRODUCEM NIMIC NOI TREBUIE SA FIM SCLAVII EUROPEI.

  • 5 decembrie 2010 la 21:50

   Îmi urmăreşti emisiunea? Interesant, eu nu, pentru că nu ştiam să am vreuna.
   Dar, probabil, nu ai înţeles despre ce e vorba aici. E vărba de nesimţirea lui Barbu. Ţie ţi-ar plăcea să îţi spună „Bă boule”? Despre asta era vorba.
   Cât despre acele interminabile atenţionări despre pericolul aditivilor alimentari, da sunt de acord să nu mai mănânce lumea de exemplu emulgatori. Sunt periculoşi şi distrug ficatul. Recomand să se mănânce doar mulgători care încep cu una din celelalte litere. De exemplu Mulgători ca Aurel, Neluţu, Susana. Mulgători ca Elena, Emilia, Eliza nu. E-urile fac rău în general, Elena din Troia a generat un război, Elena lu’ Ceaşcă a distrus o ţară, ca să nu mai zic de nesimţita aia de Eva. După ce că a umblat ca paraşita în curu gol prin Rai a şi condamnat lumea că nu s-a putut abţine să guste din fructul păcatului.
   Da, Eurile fac rău…
   P.S. Ştefane, dacă nu votezi Partidul Penalilor, n-ai ambiţ…
   P.P.S. Pe de altă parte, că tot eşti dintre cei care probabil nu ezită să dea telefon la OTV (0,44 euro/aberaţie), vezi că se dă acum pomană la OTV de Moş Nicolae. De asemenea am o rugăminte. Am găsit declaraţia unuia Arghezi. E despe unu Zdreanţă, cam bagabont de felul lui:

   L-aţi văzut cumva pe Zdreanţă,
   Cel cu ochii de faianţă?
   E un câine zdrenţuros
   De flocos, dar e frumos.
   Parcă-i strâns din petice,
   Ca să-l tot împiedice,
   Ferfeniţele-i atârnă
   Şi pe ochi, pe nara cârnă,
   Şi se-ncurcă şi descurcă,
   Parcă-i scos din calţi pe furcă.
   Are însă o ureche
   De pungaş fără pareche.
   Dă târcoale la coteţ,
   Ciufulit şi-aşa lăieţ,
   Aşteptând un ceas şi două
   O găină să se ouă,
   Care cântă cotcodace,
   Proaspăt oul când şi-l face.
   De când e-n gospodărie
   Multe a-nvăţat şi ştie,
   Şi, pe brânci, târâş, grăbiş,
   Se strecoară pe furiş.
   Pune laba, ia cu botul
   Şi-nghite oul cu totul.

   – „Unde-i oul? a-ntrebat
   Gospodina. – „L-a mâncat!”
   „Stai niţel, că te dezvăţ
   Fără mătură şi băţ.
   Te învaţă mama minte.”
   Şi i-a dat un ou fierbinte.
   Dar decum l-a îmbucat,
   Zdreanţă l-a şi lepădat
   Şi-a-njurat cu un lătrat.

   Când se uita la găină,
   Cu culcuşul lui, vecină,
   Zice Zdreanţă-n gândul lui
   „S-a făcut a dracului!”

   Ia întreabă-l pe Tudor Barbu sau pe Diaconescu dacă nu vor să ne ajute să lămurim o mare enigmă a României, mai mare chiar decât aceea cu Diana Maloş, angajată OTV găsită pe post de glob de Crăciun, spânzurată adică. Enigma e: Cine e vinovat? Găina că s-a ouat, gospodina că i-a dat un ou fierbinte, riscând săracu să se ardă la amigdale, sau poate autorul că a relatat faptele? Zdreanţă săracu nu e vinovat conform logicii OTV. Cei care fură, spală bani, ori şantajează nu au nici o vină, ei beneficiază de libertatea de exprimare, ca Dan Diaconescu.

   P.P.P.S. Bă, voi de ce nu citiţi articolul care deschide subiectul? Dacă îl citeaţi pe ăsta şi pe altele despre OTV şi DD care mai există pe acest blog, aţi fi observat că le transmit lui Dan Diaconescu, angajaţilor şi pupincurişilor lui , OTV-iştilor şi PiPi-ştilor să mă pupe unde nu mă bate Soarele. Vrei şi tu o programare în acest sens? Că văd că e cam înghesuială de la o vreme. Se adună la spam o adevărată armată. Am băgat la spam o mulţime de măgari fără maneră care mă înjurau pe subiecte cu DD şi cu celălalt dobitoc, Mirecea Badea. În curând o să depăşeasca numeric Partidul Poporului Penal.

 28. un tanar
  7 decembrie 2010 la 22:21

  Mha, voi va auziti sau vedeti ce scrieti? Sunteti de-a dreptul penibili.3 miliarde de oameni vor muri.Da si Basescu da 25% bugetarilor inapoi pana de Craciun. Oamenii aleg ce mananca.O fi adevarat ca sunt niste cauze si efecte la nivel alimentar, dar lasati asta pe seama expertilor, si daca vreti sa ziceti cv veniti cu argumente bine fondate si cu exemple concrete. Nu cu tampenii tipice OTV.
  Cu stima!

  • 7 decembrie 2010 la 23:53

   Am o veste: Nu vor muri doar 3 miliarde de oameni. Vor muri toţi oamenii care s-au născut sau se vor naşte indiferent dacă Băsescu le dă sau nu inapoi cei 25% (deşi nu el le-a luat), indiferent dacă mănâncă emulgatori sau mulgatori care încep cu altceva decât E, de exemplu Vasile, Niculaie, Gigi etc.
   Argumente? Da ce, zvonurile nu sunt argumente destul de bune? 😀 Ia uită-te la Sorin Ovidiu Bălan cum argumentează împreună cu DD că se fură organe de exemplu: „Un telespectator de-al nostru din… zice că a auzit de la …. că în cutare localitate se spune că…”.
   Am o dovadă că întradevăr, în România se fură organe de nu s-a mai văzut aşa ceva. Uite aici:
   https://romanicablues.wordpress.com/2010/12/07/iata-dovada-ca-organele-de-care-vorbeste-otv-ul-dispar-cu-adevarat/
   😀

 29. alex
  10 decembrie 2010 la 14:46

  ma comentatorule … „?¤?%)=¤%

 30. 10 decembrie 2010 la 20:13

  alex :

  ma comentatorule … “?¤?%)=¤%

  Da ce păţişi amice? S-a umflat orezu-n tine?
  O fi de la E-uri….
  Sau te pomeneşti că eşti ăla căruia îi urla Barbu în bot „Mă boule”? Sincer nu cred că eşti bou, arăţi mai repede a limbric pe siteurile alea unde scrii în ruseşte…

 31. sila
  2 ianuarie 2011 la 21:34

  Sincer sa fiu barbu asta are intentii bune dar este batut in cap si agresiv dar daca va uitati pe etichetele produselor alimentare sa stiti ca are dreptate toate sint otravuri ,cancere dar nu i-am auzint nici pe barbu,diaconescu sau alupe ca daca ei vor castiga alegerile vor interzice acest codex alimentar l-am vazut doar pe diaconescu intyr-o chestie electorala alaturi de excrementul serghei mizil cica asta va conduce tara va dati seama ca astia isi bat joc de oameni cand ranjitul asta comunist serghei acest trantor o sa-l puna conducator.

  • 3 ianuarie 2011 la 20:46

   *Sila* – Totul se reduce la rating. Povestea cu Partidul Poporului e o aberaţie. Practic dacă te uiţi în legea Cojocaru vezi la punctul 10 că se spune că la cei 20.000 de euro ( 😀 ) membrii partidului vor fi avantajaţi, serviţi peste rând cum ar veni, chestie absolut nedemocratică. Adică membrii partidului ar fi nişte persoane cu statut special? Cum erau membrii Partidului Naţional Socialist în Germania lui Hitler, sau membrii de partid în ţările comuniste… Asta înseamnă automat izolarea României de către ţările europene. Dacă o ţară precum Coreea de nord îşi permite asta, o ţară din Europa unită nu.
   Pe de altă parte, Barbu nu ştie despre ce e vorba în propoziţie, el însuşi a spus de mlte ori când discuţie trecea dincolo de ceea ce învăţase pe dinafară, sau îi cerea explicaiţii suplimentare că nu se pricepe.
   Vorbeşte de E-uri ca şi cum toate ar fi nişte otrăvuri pe lângă care cianura de potasiu e apă asfinţită.
   Dracu nu e chiar atât de negru. Să luăm de exemplu E440 – acid ascorbic natural sau Vitamina C naturala. Este vitală pentru om. În lipsa ei apare scorbutul, dar mai bine,iată ceva importat de aici: http://curcubeu.ro/index.php?artid=46

   Categoria Chimie
   Lista de aditivi alimentari (E-uri) periculosi – celebrele E-uri –

   Aveti grija ce mancati!
   Aditivii alimentari sunt substante chimice adaugate in diverse produse alimentare pentru a le imbunatati aspectul, gustul sau a le prelungi termenul de valabilitate. Litera „E” simbolizeaza faptul ca au fost testate minim 6 ani si atestate la nivel european. Cu toate astea cititi cu atentie ce scrie mai jos ..s-ar putea sa va uitati de mai multe ori la ambalaj inainte sa mancati ceva!

   Aditivii alimentari sunt impartiti in 24 de categorii dintre care enumeram pe cele mai raspandite:

   edulcorantii – pentru indulcit
   colorantii – pentru a schimba sau a da culoare (E100-E180)
   acidifiantii – dau un gust usor acid
   corectorii de aciditate – cresc sau diminueaza aciditatea
   emulgatorii – asigura un amestec omogen intre apa si grasimile alimentare (E400-E500)
   conservantii – Intarzie sau impiedica alterarea alimentelor. (E200-E290)
   corectorii de gust si de miros – schimba/imbunatatesc mirosul si gustul alimentelor
   propulsorii – unele gaze care servesc la expulzarea alimentelor din ambalaje
   gaze de ambalaj – asemanatoare aerului
   antioxidanti – limiteaza oxidarea alimentelor sensibile la contactul cu aerul (E300-E337)
   E-uri periculoase

   E123 …E239 – sunt posibili cancerigeni
   E 621 – glutamat de sodiu , se gaseste in supele instant concentrate, mezeluri, si unele condimente. Are efecte neurotoxice si poate provoca migrene si crampe
   E320 – E321, E211 – acidul benzoic si derivatii sai, cancerigeni
   E251 – nitrat de sodiu, cancerigen
   E252 – nitrat de potasiu, cancerigen
   E120, E127, E141, E160 – alergici
   E127 – eritrozina, colorant rosu pentru compoturi si alte alimente, provoaca mutatii genetice
   E102 – tratrazina, colorant galben pentru bauturi , mustar si gem, poate genera tumori tiroidiene sau crize de astm bronsic
   Vitamina C din unele produse,foarte multe, e de fapt acid ascorbic de sinteza si nu este acelasi lucru cu vitamina C naturala. (mai bine luati o lamaie!)

   E-uri de care trebuie sa ne ferim

   E110
   Sunset yellow – colorant galben
   Cancerigen
   Dulciuri, prajituri, budinci sucuri
   E123
   Amarant – colorant rosu
   Cancerigen, interzis in SUA si Rusia
   Dulciuri, jeleuri, branza topita
   E124
   Ponceau 4R – colorant rosu
   Toxic interzis in SUA
   Mezeluri
   E127
   Eritrozina – colorant rosu
   Provoaca cancer al tiroidei la animale, posibil si la om
   Alcool, inghetata, prajituri, bomboane, sucuri racoritoare
   E128
   Rosu 2 G – colorant
   Mutagen si toxic. Interzis in SUA si Australia
   Carne de hamburgeri
   E211
   Acidul benzoic si derivatii sai
   posibil cancerigen, interzis in SUA, dar permis la noi
   Unele bauturi racoritoare
   E220/E228
   Sulfiti – conservanti
   Provoaca alergii
   Carne de hamburgeri, cartofi deshidratati, fructe confiate, prajituri, bere, vin, otet de vin
   E230
   Bifenil – conservant
   Toxic, interzis in Australia , (permis la noi?)
   Citrice
   E231
   Ortofenilfenol – conservant
   Toxic, posibil cancerigen. Interzis in SUA si Australia.
   Cirtice
   E233
   Tiabendazol – conservanti
   Toxic. Interzis in Australia
   Citrice
   E249/E252
   Nitrati si nitriti – conservanti
   Posibil cancerigen
   Mezeluri si alimente conservate prin sarare, branza
   E320
   Butil-hidroxi-anisol BHA-conservant
   Posibil cancerigen
   Conservant, cartofi deshidratati, uleiuri vegetale, supe concentrate, sosuri, guma de mestecat
   E425
   Glucomanan – agent de textura
   Toxic respirator
   Jeleuri
   E621
   Glutamat monosodic MSG
   Provoaca efecte neurotoxice
   Condimente, supe concentrate
   E95
   Acetsulfam K – indulcitor
   Posibil cancerigen, interzis in SUA
   Guma de mestecat, produse zaharoase, bauturi racoritoare
   E954
   Zaharina – indulcitor
   Posibil cancerigen
   Guma de mestecat, produse dulci, bauturi racoritoare

   E-uri bune

   E306 – tucoferol, sau Vitamina E, este un antioxidant natural care ajuta la regenerarea celulelor
   E407 – caragenanul, emulsifiant natural
   E322 – lecitina, un antioxidant natural intalnit si in ciocolata
   E421 – manitolul de cofetarie
   E300 – riboflavina sau Vitamina B2
   E440 – acid ascorbic natural sau Vitamina C naturala
   E140 – clorofila, colorant natural folosit in cofetarii,colorarea pastelor de dinti si cosmeticalelor

  • 3 ianuarie 2011 la 20:47

   Hehehe … Serghei Mizil … ooof Doamne…

 32. marian
  11 ianuarie 2011 la 20:01

  pe 17-18-19/01/2011 sa nu alimentam,foarte bine,dar ar fi si mai bine ca in continuare sa alimentam doar la cateva sacietati peco!restul incepand cu petromul sa nu mai calcam prin statiile lor pana nu coboara pretul carburantului.

  • 23 ianuarie 2011 la 23:45

   Mariane, ştii ce e interesant? Nici unul din cei care promovau ideea cu nealimentatul nu părea să îşi împingă maşina al sau amicii.
   Ghici de ce … deşi nu alimentau, aveau benzină în rezervor.
   Un astfel de papagal mi s-a aşezat în faţă şi tot freca menta. Mă grăbeam şi nu aveam timp de prostii.
   Cu încă două persoane care aşteptam să înainteze l-am luat de gtl şi l-am obligat să ne arate ce are în rezervor. Avea plinul făcut…PĂi să nu-i bagi în mă-sa?
   Ştii ceva? Dacă ar fi un protest la modul serios, m-ar interesa, dar atâta timp cât traficul e mai abitir decât înainte e foarte bine. Să scumpească, înseamnă că oamenii pot plăti. Dacă voi vedea autobuze pline şi foarte puţine autoturisme pe stradă atunci poate am să consider că eu protest şi nu doar încă un mod de a mânca rahat al unora.
   Şi dacă tot protestaşi iar cândva, goliţi-vă rezervorul şi mergeţi fără a porni motorul.
   Dacă îl mai prin pe unu că bagă un litru de benzină şi mai şi plăteşte cu monede mici, îl bat cu mâna mea.

 33. Cristian
  23 ianuarie 2011 la 19:13

  De la 1 aprilie, romanii risca sa ramana fara plante medicinale

  de Bogdan Tiberiu Iacob, Inpolitics

  „Nu mai iau medicamente de 15 ani, ma tratez cu ceai de paducel”. Declaratia apartine unui distins consilier prezidential, Catalin Avramescu, si a fost facuta acum cateva saptamani, la un simpozion pe teme medicale. Vestea proasta pentru Avramescu vine, insa, de la UE: daca nu isi face rezerve masive de paducel, sa-i ajunga alti 15 ani, va fi nevoit, curand, sa treaca iar pe medicamente.

  Producatorii romani de leacuri naturiste, pe baza de plante medicinale, mai au opt luni la dispozitie pentru a respecta directiva UE cunoscuta sub numele Traditional Herbal Medicinal Products (THMPD)”, care a fost adoptata la 31 Martie 2004, si care cere ca, de la 1 aprilie 2011 toate plantele medicinale sa fie procesate dupa aceleasi procedee ca si celelalte produse farmaceutice.
  Acest lucru presupune inclusiv obtinerea de certificate legale, la fel ca medicamentele, al caror cost se apropie sau depaseste 100.000 de euro pentru fiecare planta in parte, desi acestea sunt folosite de mii de ani.
  Costurile uriase pe care le presupune intrarea in legalitatea vor lichida micii producatori din domeniul plantelor medicinale in favoarea marilor colosi farmaceutici, ale caror produse nu vor mai fi concurate de paducelul lui Avramescu.
  Un semnal de alarma a fost tras, recent, intr-un articol publicat pe siteul infowars.com, care avertizeaza ca, „In loc sa priveasca produsele alimentare si medicamente traditionale ca probleme legate de drepturile omului, acestea au fost tratate ca probleme de comert. In acest fel, legile privind alimentatia si plantele sunt focusate pe dorintele marilor corporatii, nu pe nevoile si dorintele oamenilor”.

  Europarlamentarul liberal Norica Nicolai spune, pentru Inpolitics, ca situatia este extrem de serioasa si de grava, totodata, pentru Romania:
  „La noi, pretul urias al medicamentelor face ca majoritatea romanilor sa opteze, atat cat pot, pentru tratamente traditionale cu plante medicinale. Musetelul sau coada-soricelului sunt singurele leacuri pe care si le mai permit sute de mii de oameni, iar apropiata lichidare a comercializarii lor va da o lovitura cumplita sanatatii, si asa precare, a romanilor.
  Producatorii nostri din domeniu nu vor putea sa se conformeze directivelor UE fara a intra in faliment, e o situatie dramatica si incercam in zilele urmatoare, la nivelul grupului de europarlamentari romani, sa gasim o solutie, poate o amanare a aplicarii directivei in cauza sau ceva asemanator, dar e greu de spus, in acest moment, daca se mai poate face ceva.
  Din pacate, daca nu vom reusi, iar producatorii romani nu se conformeaza noilor norme europene dupa data de 1 aprilie 2011, tara noastra risca sa fie data in judecata de catre marile concerne farmaceutice si nu e greu de ghicit care ar fi soarta unor asemenea procese”.

  sursa http://www.sroscas.ro/site/2010/10/20/de-la-1-aprilie-romanii-risca-sa-ramana-fara-plante-medicinale/

  S-a pornit o initiativa de referendum la nivel european cu scopul de a cere pastrarea remediilor pe baza de vitamine si a terapiilor naturiste care se vor a fi excluse in baza sinistrului Codex Alimentarius

  Ce va ma urma???

 34. 23 ianuarie 2011 la 23:58

  *Cristian*
  Da? Pe 1 Aprilie? La ce oră … 😀
  Amice, te anunţ că nu am nici cea mai mică intenţie să citesc ce ai scris. Ştii de ce, pentru că are un linc spre Siteul lui Sorin Roşca-Stănescu.
  Despre relaţia dintre el şi Diana Dragomir cea ci InPolitics.ro am şi eu părerile mele.
  SRS este din unctul meu de vedere cea mai abjectă persoană din media românească.
  Mi-am exprimat aci pe blog părerea despre limbric. Mi piş pe creierul lui de rahat, pe româneşte spus.
  N-am s-o întind, legat de SRS şi de Inplitics.ro poţi găsi aici câteva materiale. Dacă vrei sp cauţi cauţi, dacă nu, nu.
  Eu îţi recomand doar să citeşti asta:
  Diana Dragomir & Sorin Roşca-Stănescu: Ea îi dă pupici la gingie, el îi trage limbi la Inpolitics

 35. Catana
  24 ianuarie 2011 la 19:40

  D_le Barbu va informez ca reducerea pensiilor cu 5,5% si impozitarea cu 16 %,s_au facut eronat,de fapt formula de calcul este gresita sau daca vreti nu exista asemenea formula.Concret.Formula lor.S_a inmultit val. pensiei cu procentul de 5,5% respectiv 16% ,rezultatul s_a scazut din valoarea initiala si gata,foarte simplu dar gresit.Formula corecta.Val.pensiei se inmulteste cu procentul ,rezultatul se imparte la 105,5si respectiv 116,rezultatul se inmulteste 100 rezultind valoarea procentului cu care se reduce val. initiala,deci aceasta este valoarea reala pt cele doua procente,formula ce verifica calculul.In formula de calcul folosita de ei valoarea procentului este mai mare.Incercati si ve_ti vedea.Va multumesc.tf.0351442372

 36. 24 ianuarie 2011 la 20:27

  *Catana*
  1.. Atenţie.
  Prin faptul că ţi-ai postat numărul de telefon, practic ţi-ai postat identitatea reală. Eu l-am lăsat acolo deoarece am înţeles că vrei să apară din moment ce l-ai postat.
  Dacă vei eu îl şterg sau îl maschez punând steluţe în locul ultimelor trei cifre, dar dacă prin asta îţi asumi posibilitatea de a fi găsită şi contactată, sau tocmai asta speri este o problemă asupra cărei poţi hotârî singură.
  2.. Sincer nu prea cred că Tudor Barbu vede acest text. Dacă vrei să îi trimiţi mesaje încearcă aici:
  http://www.otv.com.ro/
  E siteul oficial al OTV…

 37. theo
  15 februarie 2011 la 17:12

  eu cred ca cine a scris articolul acesta si toti care il acompaniaza ori nu este neinformat ori este penelist pedelist ori pesedist,romanii sunt atat de meschini ,atat de manipulati de catre antene si societate in cat nici nu mai au timp sa gandeasca ca de 21 de ani in romania se voteaza aceleasi partide care nu au facut nimic pentru aceasta tara ,au furat tara ,au ruinat-o,!!draga omule ,draga autorule a acestui articol de 2 bani,nu crezi ca exista un guvern mondial care vrea exterminarea populatiei,tu singur zici ca habar nu ai daca aceste afirmatii cu codex alimentarius sunt viabile sau au fost inventate de catre minti nebune,permite-mi te rog sa-ti spun ca esti manipulat de catre antene ,esti manipulat de catre cei care si-au vandut sufletele diavolului!te intreb,oare cum poate cineva sa contrazica un om cand habar nu are ce este cu el,si habar nu are ca cei 0,44 eurocenti nu se duc in contul lui diaconescu,o jumatate din suma este donata de catre compana orange,iar restul sii pastreaza firma cu care are contract otv!din nou permite-mi sa te contrazic ca nu spui adevarul in legatura cu libera exprimare.te rog frumos sa urmaresti si alte televizuni manipulatoare precum realitatea si antenele si nu numai unde libera exprimare nu exista iar mesajele sunt alese,draga autorulule a acestui articol manipulator daca era asa cum spui tu barbu numai spunea ca cineva pe banda neagra il intreaba daca are studii alimentare!!!chiar diaconescu ii interzice lui barbu cenzura si lasa orce tip de mesaj,daca nu crezi uitata-te la o misiune sa vezi ca toatee mesajele sunt postate!sa revenim unde am ramas ,ziceai ca e sinistru sa existe un guvern mondial =masonerie iluminati care conduc di umbra iar te inseli si de data iti dau un articol cand chiar reptilianul de bill gates cel mai bogat om al lumii vorbeste despre exterminarea populatiei cu un m iliard chipurile pt a reduce co2!!!!!!http://www.anténa3.ro/externe/bill-gates-propune-sterilizarea-in-masa-a-populatiei-pentru-reducerea-co 2-din-atmosfera-video-93.813.html,acesta este articolul!!!!!draga autorule permite-mi sa-ti spun ca esti manipulat de catre sistemul lor…sau te intreb tu ai da la copii tai alimentele nocive ,sau ai vaccina copii cu niste virusuri inutile ,lista ar fi lunga!!noi suntrem o natie inapoiata si fara Dumnezeu ,pentru ca votam de 21 de ani aceleasi partide pt o galeata sau o paine!!!1rusine sa-ti fie pt acest articol mincinos dupa parera mea otv este singurul post de televizune undde se zice adevarul pe fata!!!si nu se tem ca posturile conduse de vantu si masonul de voiculescu,toti sunt masoni si mircea badea si basescu si toti!!!!!!!te rog sa te mai informezi si sa incerci sa-ti deschizi sufletul si mintea elibereaza-te!!!!!

 38. 15 februarie 2011 la 18:46

  Normal că sunt manipulat. Nu pot sub nici o formă să înţeleg pe OTV-işti … Eu vorbesc de faptul că Barbu i-a zis unuia din ei „Bă boule…” şi oteviştii înţeleg că vorbesc de Partidul Poporului sau de Codex Alimentarius (asta era doar pentru a se înţelege contextul)

  P.S. Se întâmplă cumva ca acel „Bă boule…” apelativul pe care vi-l daţi în partid? Aşa ca să ştiu şi eu…
  P.P.S. De asemenea nu înbţeleg încă ceva. În ce se inscrie şuvoiul ăla de oameni cu care se tot laudă DDD? Eu ştiu că Partidul încă nu e constituit legal. Plătăţi cumva şi cotizaţie? V-au dat şi carnete? Dacă da, vreau şi eu să văd o fotocopie… Primit să face demersurile pentru înscrierea în Cartea Recordurilor Tâmpite.

  „1rusine sa-ti fie pt acest articol mincinos dupa parera mea otv este singurul post de televizune undde se zice adevarul pe fata!!!si nu se tem ca posturile conduse de vantu si masonul de voiculescu,toti sunt masoni si mircea badea si basescu si toti!!!!!!!te rog sa te mai informezi si sa incerci sa-ti deschizi sufletul si mintea elibereaza-te!!!!!”
  Asta e devastator… cu masonii…
  Bun … acum scoate capul din damigeană…

 39. marian tagarici
  16 februarie 2011 la 21:09

  ma numesc chiar tagarici adica – agarici – si nu par asa de prost cum ne catalogati mereu si nici balosi etc. de precizat ca aceste jigniri aduse permanent denota caracterul dvs desi sunt fan al emisiunii si vechi otvist. este adevarat ca aveti curaj cu acest gen de emisiuni dar controlativa vocabularul ca acest popor nu e chiar asa de prost – el intelege – si va dainui in veacuri . relele nu vin din interior ci din afara. istoria ne-o confirma. nationalistii nu dorm. ve-ti vedea in 2012. toate la timpul lor.

 40. 16 februarie 2011 la 23:29

  Mariane, nu prea ştiu eu ce renaşte pe plaiurile alea şi nici nu ştiu cum mai e acum pe acolo. Am fost cu ceva ani în urmă, mi-a plăcut mult parcul (nu mai ştiu cu îi zicea) de lângă stadion. De asemenea zona e superbă.
  Legat de proşti şi prostie te înşeli, nu eu sunt cel care-i face proşti pe otevişti.
  Proşti îi fac cei de la OTV, sau boi (vezi articolul de sus), eu protestez în felul meu pentru lipsa de respect, dar văd că nu înţelegeţi, vezi că şi despre 2012, in caz că n-ai aflat, (dacă vrei aminteşte-mi în cazul în care uit dacă vrei) şi îţi pun nişte linncuri sau aduc nişte articole scrose de oameni care mertă toată încrederea prin faptul că sunt cine sunt evident dacă le găsesc. Pe scurt, mai întâi, dacă nu mă înşel pe la jumătatea lui 2010, au apărut primele discuţii cum că de fapt finalul s-ar amâna pentru 2016, apoi pentru 2036, după care s-a revenit la anul 2028.
  Dacă tot crezi în chestii dinastea, uite aici:
  http://romaniapress-misterelelumii.blogspot.com/2009_03_01_archive.html
  A gresit Nostradamus?
  Michel de Nostredame, sau Nostradamus, asa cum este cunoscut in zilele noastre, s-a nascut pe 14 decembrie 1503 si a murit pe 2 iulie 1566, insa faimoasele sale preziceri continua pana in 3797. „Scrierile mele vor fi mai bine intelese de cei ce vor veni dupa moartea mea”, afirma acesta.
  Primele invataturi despre matematica, astronomie si astrologie, dar si latina, greaca si ebraica, le primeste de la bunicul sau Avignon. Mai tarziu urmeaza cursurile facultatii de medicina din Montpellier, dar este nevoit sa intrerupa studiile in 1526 din pricina unei epidemii de ciuma. Participa la ingrijirea bolnavilor extrem de contagiosi si le recomanda o igiena stricta si un regim alimentar bogat in vitamina C. Tratamentul indicat de Nostradamus este extrem de neobisnuit pentru vremea respectiva cand majoritatea doctorilor recomandau „luarea de sange” indiferent de suferinta bolavului. Trei ani mai tarziu isi reia cursurile, dar este exmatriculat rapid fiindca practica medicina fara a avea diploma.
  In 1531 se casatoreste. Trei ani mai tarziu, sotia si cei doi copii ai sai mor, se pare ca din pricina ciumei, motiv pentru care in urmatorii ani Noastradamus isi dedica viata luptei impotriva acestei boli necrutatoare. In 1547 se recasatoreste in Franta cu o vaduva bogata, Anne Ponsarde, care ii daruieste sase copii.
  Noua situatie financiara ii permite lui Nostradamus sa se concentreze asupra profetiilor dicatate de „un spirit angelic” care, sustinea prezicatorul, i se arata in momentele de maxima concentrare. Pentru a intra in transa, Nostradamus se concentra asupra focului, sau asupra apei, ori folosea drept adjuvanti substante usor halucinogene. Este cunoscut ca fiind pasionat de stiintele oculte, iar acest interes este cat se poate de vizibil manifestat in scrierile sale.
  Nostradamus a murit in 1566, lasand in urma sa multe semne de intrebare. Se spune ca acesta si-ar fi prezis propria moarte: „Langa banca si pat voi fi gasit mort”. Intr-adevar, a fost gasit mort intre pat si masa de lucru.
  Oare Nostradamus a fost cu adevarat inzestrat cu puterea de a vedea in viitor sau a fost un genial farsor? Multi tind sa ii acorde toata increderea, altii sustin ca scrierile sale sunt extrem de interpretabile si nu pot fi intelese decat odata ce evenimentul s-a produs, prin urma nu prezic nimic! Totusi, lasand deoparte legendele si prezicerile care inca nu s-au indeplinit, profetiile legate de Napoleon si Hitler sunt atat de exacte incat dau de gandit.

  Profetiile necunoscute ale lui Nostradamus
  In caseta metalica, gasita recent pe mosia lui Nostradamus se aflau manuscrise inedite. Potrivit acestora, sfarsitul lumii va veni in 2436, economia mondiala se va prabusi, oamenii se vor muta in alte sisteme solare si numarul homosexualilor va creste de patru ori. Cu cateva luni in urma, dr. Edmond Fourier, unul dintre cei mai importanti cercetatori ai operei lui Nostradamus, faimosul vizionar francez din secolul al XVI-lea, a facut o descoperire senzationala. Sub un bloc de piatra, in apropiere de Paris, el a gasit o cutie cu manuscrise ce cuprindeau o serie de profetii ale lui Nostradamus, necunoscute pana acum. Ele au fost facute publice intr-o lucrare, intitulata: „Descifrarea profetiilor lui Nostradamus”. Potrivit lui Fourier, Nostradamus era convins ca prezicerile lui nu vor fi intelese de contemporanii lui, de aceea a lasat o serie de indicii pentru a fi gasite atunci cand ar fi dorit el, respectiv la cumpana mileniului. Profetiile lui Nostradamus sunt exprimate in versuri, denumite catrene. Multe din cele prezise de el, ca de pilda aparitia lui Adolf Hitler si cel de-al doilea razboi mondial, s-au dovedit a fi adevarate. Dar una dintre cele mai cunoscute profetii care arata ca un meteor va lovi Pamantul in toamna lui 1999, parea ca nu s-a indeplinit. Catrenul 69 descrie obiectul drept „un mare munte rotund care se va rostogoli, facand sa se scufunde tari mari”. Cand acest fenomen nu a avut loc, dr. Fourier si colegii lui au ramas descumpaniti. „Pana la urma mi-am dat seama ca Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”, afirma cercetatorul. Ne indica un anumit loc. Prin „munte” el a subinteles „o stanca imensa si daca aceasta va fi rostogolita, ceea ce se va gasi acolo va avea o influenta uriasa asupra statelor lumii”.
  Dr. Fourier si-a dat imediat seama unde trebuie sa caute si s-a dus direct la o piatra neagra, mare, rotunda, situata in apropiere de Paris, pe proprietatea in care a trait Nostradamus. Impreuna cu echipa sa, a inceput sa sape si a gasit o cutiuta metalica, pe capacul careia era gravata litera „N”. „Cand am deschis cutia si am zarit un teanc de pergamente ingalbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur si simplu s-a oprit pentru o clipa”, a povestit cercetatorul. Scrierile contin sute de profetii, necunoscute pana acum, unele datatoare de sperante, altele ingrozitoare. Iata cateva dintre ele, considerate de Fourier, drept cele mai semnificative: Diferentele intre limbi vor dispareaPotrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei inventii pe care o denumeste „un nou aparat”, lumea va fi „asa cum a fost inainte de Turnul Babel”. Explicatia cercetatorului este ca Nostradamus s-a gandit la un fel de masina de tradus universala, poate un calculator. Profetul spune ca aceasta descoperire va duce curand la disparitia natiunilor. Economia mondiala se va prabusi odata cu disparitia averilor lor, „bogatii vor muri de mai multe ori”, spune profetul. Soarele va furniza intreaga energie. Actualele surse de energie vor fi inlocuite de o putere ieftina, care se gaseste din belsug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeste „Regele Cerului”. Potrivit cercetatorului, este vorba de o descriere a unui satelit care capteaza energie solara si o transmite spre Pamant. Oamenii vor trai 200 de ani. Progresele medicinii vor prelungi durata de viata medie a omului la 200 de ani. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50, spune profetul. Numarul homosexualilor va creste de patru ori. Din motive inexplicabile, numarul „barbatilor care ii iubesc pe barbati va fi de patru ori mai mare”, prezice Nostradamus. Vechile metode chineze de vindecare vor inlocui medicina moderna”. Insanatosirea va veni din Est”, scrie Nostradamus. Pe baza bioenergiei transmise prin maini, metoda va permite si celor care nu au pregatire medicala sa vindece boli, de la constipatie la cancer. Toate impozitele vor fi desfiintate. O revolta de masa va duce la desfiintarea definitiva a impozitelor. „Oamenii vor refuza sa plateasca impozite regelui”, scrie prezicatorul. Nuditatea va deveni un lucru comun odata cu imbunatatirea conditiilor de sanatate datorita unor gene mai bune, oamenii vor fi multumiti de trupurile lor si treptat publicul va accepta goliciunea. Radiatiile vor usca Pamantul. „Regele va fura padurile, cerul se va deschide, campurile vor arde din cauza caldurii”, scrie Nostradamus. Este un avertisment ce arata ca distrugerea padurilor tropicale va duce la subtierea stratului de ozon, expunand Pamantul radiatiilor ultraviolete nocive. Urmatorul Papa va fi asasinat. Un papa carismatic va fi omorat in timp ce viziteaza o tara straina, declansand tulburari planetare. Dr. Fourier afirma ca este vorba de succesorul lui Ioan Paul al II-lea, deoarece Nostradumus il descrie „tanar”. Religiile oficiale vor disparea. Asasinarea Papei va declansa un razboi sfant si, drept rezultat, bisericile sub forma actuala nu vor mai exista, spune Nostradamus, adaugand insa ca oamenii vor continua sa se roage si-si vor mentine credinta in Dumnezeu. Cei mai multi oameni vor parasi Pamantul si vor trai aiurea. In urmatorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pamantul „va deveni un mit”, prezice Nostradamus. Sfarsitul lumii va avea loc in 2436. Nostradamus declara cu certitudine ca istoria umanitatii se va sfarsi la 1 octombrie 2436. El nu indica mijloacele prin care omenirea va fi distrusa, dar sugereaza ca fiinte pe care le denumeste „dusmanii nostri vechi” vor incepe un razboi. (Autor: Mihaela B.)

  Un alt articol din Romînia Liberă http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/nostradamus-a-profetit-ca-sfarsitul-lumii-va-veni-in-anul-3797-129369.html
  vorbeşte de anul 3797 ca ULTIMA PROFEŢIE A LUI NOSTRADAMUS , nici măcar de sfârşitul Luimii… Ca şi cu Incaşii, în 2012 se termino calendarul pentru că odată trebuia să se termine. (Nu te lua după Lorin Fortună, ăla e mai ţignit decăt blogul ăsta.
  Nostradamus a profetit ca sfarsitul lumii va veni in anul 3797
  Nostradamus, cel mai renumit si mai enigmatic prezicator din istorie, indica anul 3797 drept data pentru sfarsitul lumii si vorbeste despre o serie evenimente si catastrofe care vor marca apropierea inevitabilului, scrie ziare.com.
  Ca si in Apocalipsa, el profeteste ca: „Sabia mortii e in drum spre noi, sub forma de arsite, razboaie si foamete, care vor cuprinde pamantul si acestea vor reveni la intervale regulate”.
  Ploi si furtuni de foc vor lovi Pamantul si nimeni nu va putea scapa. Aceasta este doar introducerea la ceea ce Nostradamus numeste „parjolirea lumii” si care incepe odata ce Marte isi va incheia ciclul.
  Cum se va intampla asta este neclar, pentru ca Nostradamus are un model propriu de calcul a orbitelor planetare, de origine cabalistica. El spune ca: „Unele se vor aduna sub semnul Varsatorului, iar altele sub cel al Racului, care dureaza mai mult”.
  Una dintre cele mai celebre profetii ale sale, referitoare la data mortii regelui Henri al II-lea al Frantei, care avea sa se adevereasca, i-a adus aprecierea Caterinei de Medici, sotia regelui.
  Despre „Centurile” sale, o culegere de 966 de versuri cheie, publicate pentru prima data in 1955, s-au scris sute de carti. Centurile au fost traduse in atat de multe limbi, incat reprezinta singura carte, in afara de Biblie, care a fost retiparita in permanenta.
  Nostradamus a profetit ca sfarsitul lumii va veni in anul 3797
  Nostradamus s-a nascut la 1503, la St. Remy, in Provence, Franta, sub numele de Michel de Notredame.

  P.S. Ştii a ce sună „Renaştrea”? A sectă power-flower (de hippioţi) sau a firmă de pompe funebre.

 41. 19 februarie 2011 la 12:19

  analfabetul :

  toti aceasi mentalitate, edicatie, etc. si acum ne mai miram ca a iesit basescu dupa ce stricat totul in romania timp de 4 ani.

  Nu sunt fană Tudor Barbu dar este mult mai inteligent decât mulţi alţii.

  Tudor Barbu, dacă îl urmăreşte cineva cu multă atenţie nu spune TÂMPENII precum mulţi politicieni, jurnalişti şi alţi băgători în seamă gen sindicaliştii.

  Am votat cu Băsescu, nu-mi pare rău şi îl susţin în continuare.

  PS Limbajul domnului Tudor Barbu este copiat, m-a atanţionat o prietenă mare fană MIRCEA BADEA, după cel din urmă.

  Mulţi se exprimă necuvincios , am întâlnit şi pe bloguri, pentru a atrage telespectatori sau cititori.

 42. 19 februarie 2011 la 20:16

  1 … Tudor Barbu dar este mult mai inteligent decât mulţi alţii.

  2.. Tudor Barbu, dacă îl urmăreşte cineva cu multă atenţie nu spune TÂMPENII precum mulţi politicieni, jurnalişti şi alţi băgători în seamă gen sindicaliştii.

  3.. Limbajul domnului Tudor Barbu este copiat, m-a atanţionat o prietenă mare fană MIRCEA BADEA, după cel din urmă.
  ====================
  1..Barbu inteligent? De unde şi până unde? L-am urmărit de câteva ori. Odată vorbea de suplimentele almentare. Era evident că nu ştie despre ce e vorba, avea la indemână nişte informaţii scoase probabil de pe NET. Când cineva, specialist în alimentaţie din câte zice şi a început să vorbească în termeni relativ tehnici, Barbu s-a pierdut. Nici măcar nu realiza că omul mai avea ceva de spus şi îl tot întrerupea. Dacă era inteligent când cineva iese din ceea ce are el în plan să spună nu mai are argumente şi nici abilitatea de a readuce cu eleganţă discuţia la firul dorit, îşi întrerupe cu brutalitate interlocutorul.

  2.. Ba spune, o grămadă. De exemplu cân are amisiuni legate de Partidul Poporului şi de modul în care acesta va implementa reformele pe care lre preconizează. Atenţie la una din afirmaţii: În timp de un an vor fi confiscate averile inlegale. Un an? Păi ce, face naţionalizare? Într-un an nu se poate dovedi nici vinovăţia unui găinar care a furat o roată de rezervă dintr-un prtbagaj, darmite mii de avrei acoprite cu acte

  3.. Limbajul a la Badea? Evident, imacilii de aceeaşi speţă, au limbaje asemătoare.
  Vei cât de mult se aseamănă prestaţia orală a lui Mugur Ciuvică şi a lui V.Stan ori Radu Tudor. Sunt mâncători de rahat de calibre asemănătoare.

 43. 2 martie 2011 la 21:04

  Dragă Blue, mie îmi place mai mult Tudor Barbu decât oricare de la Realitatea sau Antene,pe care recunosc că nu-i pot suferi cu toate că-i ascult zi de zi ca să -i pot contracara în mediul meu.

  Chiar dacă bate câmpii acum, Tudor Barbu i-a adus lui Traian Băsescu 1-2 milioane de voturi şi din acest motiv nu cred că trebuie atacat.

  Când sindicaliştii şi politicienii instigă la revolte, precum în ţările arabe, Tudor Barbu încearcă să-i lămurească pe OTV-işti de faptul că schimbarea trebuie să se facă prin vot.

  Că omul suferă de un complex de inferioritate este adevărat dar, dacă oamenilor le place să fie înjuraţi şi păcăliţi este treaba lor.

  Eu am susţinut OTV-ul când a fost suspendat, am semnat pentru menţinerea postului dar, am avut dezamăgirea să văd cu ochii mei ce fel de televiziune este.

  L-au păcălit şi pe dr. Constantin Cojocaru!

  • 3 martie 2011 la 14:53

   Acest post nu se referă la întregaga prestaţie a lui Barbu ori a altcuiva, ci doar la povestea cu „Bă boule”. Nici măcar la Codex Alimentarius.
   Postul sindicalitstului ăla, a primit exant tratamentul posturilor altor imbecili. A avut o zi ca să vadă lumea cine mişună pe aici, i-am răspuns şi a doua zi l-am şters.

   Cojocaru? Nu comenteze prestaţiile zombilor…
   Legea lui e neaplicabilă. Cine dracu poate crede că multele averi din România pot fi măcar controlate în ceea ce priveşte modul în care s-au creat într-un an… Poate oteviştii să creadă asta.

 44. 7 martie 2011 la 22:12

  Pentru tata lu’ Terente..
  Te oftici 😀 …
  Cred că-ţi place cum miroase la SPAM. Spamerul meu de zi cu zi „wildpussy” îu dă o notă specială … hmmm şi ce se mai pricepe la masaje erotice. Cred că mă puc să-i promovez siteul dacă îmi face o ofertă concretă…

  Deci, continuă Tati lu’Trente, îmi plac persoanele cu imabinaţie. Dacă vei punre nişte înjurături mai speciale ţi le prin aici cu copy paste şi precizez şi autorul…

  Vezi? Asta înseamnă să marcher pe cineva cu SPAM, să îl la să scrie ca prostu’ şi să mă bucur singur de abjecţia minţii sale … 😀 Gata, PA, că am treabă…

  P.S. Dacă te dovedeşti harnic promit să îţi fac IP-ul ID-ul şi fotocopia hărţii pe care ne-o arată IP-search-ul. Evident că e destul de detailat să se vadă tot, chiar şi strada. Ce nu e clar lămurim folosind Poogle Map … PA

  P.P.S. Ia uite e interesant … oho, pe câte siteuri apare IP-ul tău … hehehe…
  Gratis, nu-ţi cer nimic pentru publicitate…

 45. baruch hashem
  24 martie 2011 la 16:35

  Facand abstractie de toate programele de 2 bani ale OTV-ului, singurul program real al lui este cel al lui Barbu, cu demascarea conspiratiilor sionismului-masonic, aceasta elita luciferiana ce guverneaza Terra de cel putin 200 de ani. Chemtrailurile, Codex alimentarius, HAARP, virusi, vaccinuri, WW3, etc. sunt realitati prea dure, ce multi nu pot sa le si creada,dar cu siguranta, ele vor fi crezute cand deja va fi prea tarziu. Si acel moment , nu este foarte departe ! Eu zic…felicitari d-le Barbu…nu stiu de ce te-au scos dar stiu ca ai fost deranjant pentru elita sociatatii romanesti si nu numai !

 46. Cristi
  3 aprilie 2011 la 10:26

  Barbule , te rog, nu te lua dupa cei care te vorbesc de rau,pentru mine si cei pe care ii cunosc esti adevarat ,ne placi ,pentruca spui lucrurilor pe nume.eu cred ca cei care comenteaza violent la adresa ta majoritatea sint cei care sau inbogatit peste noapte si le esti un ghimpe . eu unu si cei pe care ii cunosc te admiram pentru cunostintele tale si curajul ce il ai sa spui lucrurilor pe nume le tv.Pentru unu ca tine noi nu putem decit sa ne plecam in fata ta .As mai avea multe de spus si pentru tine si pentru cei ce sint contra ta dar deocamdata te rugam nu ii lua in seama . DUMNEZEU SA ITI AJUTE DOMNULE TUDOR BARBU

 47. TudorBarbu
  3 aprilie 2011 la 16:28

  Pt. Blue:În virtutea dreptului la replică trebuie să aprobi postarea mea.
  – Legat de ieşirea mea de care e vorba: Mi-am cerut scuze la momentul potrivit cu toate că trebuie să spun că există o mulţime de boi care plătesc pentru a vedea aparţinătorii cât sunt ei de importanţe că apar la Televiziunea Poporului. Trebuie să recunoşti că orice pădure are şi uscături. La noi la televiziune poate vorbi oricine, nu doar boii ci şi vitele care nu pot dormi încercând să rezolve cazurile de care vorbim, cu condiţia să fie de acord cu preţul şi să nu pretindă să li se dea dreptate.
  @baruch hashem
  Muţumesc de aprecieri dar nu înţeleg de ce mă lăudaţi aici. Este u loc unde mi se critică o ieşire. Cum am recunoscut în emisiune nu mă pricep la Codex Alimentatrius sau alte prostii de genul ăsta. Mulţumesc pentru felicitări, dar dacă ne uităm la ce se referă acest thread, sună ca şi cum a-ţi face mişto de mine. Pentru „elita luciferiana ce guverneaza Terra” sună-mă când am emisiune în direct. Îşi promit că te fac şi pe tine bou în direct…
  @Cristi
  Cristi, nu crezi că e deplasat să mă admiri într-un loc unde sunt criticat pentru ceea ce am recunoscut şi eu că a fost o mare greşală? Toate au o limită. Dacă doreşti, sună-mă şi tu în direct şi te înjur şi pe tine dacă eşti de acord să plătim în solidar amenda către CNA. Înţeleg bunele intenţii, dat cadrul în care mă felicitaţi fiind nepotrivit mă face să crede că de fapt vreţi să vă bate-ţi joc de mine.

  Tuturor celor care mi se mai adresază:
  Nu cred că am citit aceleaşi cărţi cu voi, nici nu cred că avem aceeaşi notorietate, de asemenea nu cred că v-am permis să vă adresaţi mie, voi nişte ăia de nu a auzit nimeni cu persoana I-a singular. Aşa că un minim Domnule Barbu sau Stimate Domnule Barbu, cred că se impune.
  Şi mai lăsaţi-mă draq cu prostiile că vă faceţi de râs şi mă faceţi şi pe mine să par ca voi.

 48. 3 aprilie 2011 la 21:55

  Ohoo, dacă mă iei aşa nu am cum să te refuz. Deşi chiar dacă adresa de la care scrii pare a spune că eşti cine zici, trebuie să-ţi spun că am mari îndoieli că eşti acel Barbu… În vine. Şi mai precizez ceva, chestia cu dreptul la replică nu prea cred că se aplică şi în blogosferă…
  În fine, n-o fi foc.
  Am şi eu o rugăminte. Când mai apari la televizor, bagă mai des chestii ca aia cu „Bă boule”… Îşi promit să le promovez de fiecare dată când aflu că ai făcut-o… 😀

  P.S. De la o vreme mă amuz teribil imaginându-mi că eşti premier şi DD preşedinte… haios banc 😀
  Te mai aştept, văd că ai oarece căutare …

 49. 4 aprilie 2011 la 9:08

  3 aprilie nu este 1 aprilie dar, poate, pentru domnul care semnează cu numele de Barbu toată luna este a păcălelilor. Ori nu ştie că, nu mai l-a văzut nimeni la televizor în ultima vreme pe adevăratul Tudor Barbu. Sunt convinsă că a citit mult mai puţin acele tratate de bună creştere. Dacă vrea să i se spună ,, domnule,, să se poarte ca un adevărat domn. Cam greu.

 50. rex33
  16 mai 2011 la 17:57

  in tara in care JIDANII i-si fac de cap iar prostimea fiind prea proasta , ne meritam din plin soarta

  • 16 mai 2011 la 20:48

   De acord cu tine. Eu tot caut o ţară în care prostimea e deşteaptă. Deocamdată cred că asta se întâmplă doar în Republica Congelată Antarctica 😀

 51. Gaus
  16 iunie 2011 la 20:33

  Măi Barbule!
  Tu te crez că eşt un om deştept .
  Şti şi vez cîte proşt sînt in ţara asta şi poţi să conduci de nas.
  Se vede cîţi proşti s-an scris pe lista voastră a poporului.
  Ăşti proşti poţi conduce de nas , asta ştie şi Băsescu din păcate şi de aia se compoartă cu toţi aşa.
  Din nefericire cam jumătatea populaţia este mintal degradat se pote conduce de nas.
  Pe oameni ăştia nu se pot gîndi ca oamen educaţi.Sînt înapoiaţi prefăcuţi crezind în DUMNEZEU în care nici EI nucred dar se prefac.

 52. Gabriela85
  20 iulie 2011 la 15:53

  Salutare la toata lumea! Ce stiti de dl. Tudor Barbu? Initial a spus ca pleaca in concediu la inceputul lu’ iulie(pardon, iunie nu iulie) 2011 (pentru 3-4 saptamani)… se fac aproape doua luni si evident ca, atat eu cat si cei care ii urmaream emisiunile, nu asteptam din partea dlui DDD sa ne spuna ceva despre asta… ne-am obisnuit deja! Va mai face sau nu emisiuni in cadrul otv? Cine stie sa vada in spatele zambetului ce il afiseaza dl.DDD catre telespectatorii sai (daca mai are telespectatori), va vedea ca este o alianta tacita intre Partidul Poporului-Dan Diaconescu si PSD, PNL etc. Prin aceasta alianta se fac si anumite compromisuri, DDD A RENUNTAT SI LA Tudor Barbu… normal, deranja ramurile aliantei… Spun ramuri pentru ca DDD se vede undeva in centru, in timp ce alianta reprezinta partidele ce il inconjoara… asa vede dansul… Multi dintre telespectatorii OTV, care au mai ramas, nu vad ca dl.DDD face anumite afirmatii cu privire la anumite situatii ale tarii, afirmatii ce au fost dezbatute ani de-a randul de catre domnii Luis Lazarius, Ctin Cojocaru, Tudor Barbu etc. Un joc murdar!

  • 20 iulie 2011 la 17:49

   Bun venit Gabriela…
   Observ că ai postat de două ori acelaşi text. Faptul că nu a apărut din prima este are drept cauză faptul că ai posta prima dată aici (sau cel poţin ai folosit prima dată această adresă şi acest nickname). De acum dacă vei mai scrie va intra direct.
   Tudor Barbu e un … domn?
   Eu cred că de fapt la DDD nu e vorba de nici o intenţie reală de a face politică la modul serios. Motivul principal pentru care nu cred că vrea în realitate să facă acest partid este că există câteva chestii care fac ca acest partid să nu poată intra în legalitate. Semnăturile de care vorbeşte le adunau iniţial pentru acea lege a lui Cojocaru. Pe de altă parte, promivează principii care se regăsesc în programul partiduelor comunistoide. Partidele de extremă, fie de extremă stângă, fie de extremă dreaptă nu sunt acceptabile în România.
   Dacă e să ne referim la modul în care de pe acum spune că înţelege a face dreptate ar izola în Europa România. Ce schimbă el? Doar numele. Cum? Adăugându-şi numele său partidului. Partidele autocratice de asemenea nu sunt acceptabile.
   În momentul unei eventuale intrări în legalitate a partidului, OTV nu ar mai putea să-l promoveze deoarece acest lucru e posibil doar în campanie electorală, şi atunci doar cu respectarea legii care spune că un partid nu poate fi promovat mai mult decât altele.
   Cred că motivele principale pentru care a apărut povestea asta sunt:
   1. Când a fost arestat (anunţul cu înfiinţarea partidului a venit când avea deja pe mâini cătuşele), singurul mod de a-şi salva imaginea a fost să arunce totul în zona politică, altfel nu se susţinea pledoaria lui ce se baza pe cuvântul înscenare. Ratingul OTV, realmente minor nu puea în pericol ratingurile marilor trusturi de presă ca să merite …
   2. Vorbind de un partid avea motiv să promoveze tot felul de chestii populiste care să atragă telespectatori (care plătesc de fievcare dată când sunt la telefon, 0,44euro). Ratngul aduce poblicitate, şi publicitatea bani. la asta se reduce toată povestea.

   • Gabriela85
    21 iulie 2011 la 11:13

    Salutare „Blue”! Atat eu cat si tu suntem constienti ca dl.DDD nu are intentie, la modul serios, de a face politica… sunt multi naivi care se intorc de pe o parte pe alta de fericire cand dl.DDD face pledoarie despre cum va scoate tara noastra din _ _ _ _ _! Din pacate sunt multi care, din lipsa unei analize banale sa intoarca realitatea cu josu’ in sus… poate din cauza ca nu detin minime cunostinte despre manipularea maselor (iar aici nu fac referire numai la OTV, ci intreaga mass-media)!
    …da, ai dreptate, acele semnaturi INITIAL, au fost pentru sustinerea si promovarea legii Cojocaru si mai apoi dl.DDD si le-a atribuit folosindu-se de ele pentru „campania” ce are drept tinta intrarea in legalitate a Partidului Poporului (doar ca aici multi naivi chiar cred ca va intra in legalitate acest partid)! Intrebarea mea era daca mai stie cineva de existenta dlui Tudor Barbu; mai exista posibilitatea sa mai revina la OTV? Va mai face emisiuni in cadrul OTV? O zi buna tuturor!

    • 21 iulie 2011 la 19:10

     Da, din păcate ţara asta e plină de naivi, de oameni care pun botul la toate prostiile. Sunt oameni uşor de manipulat deoarece par a uita foarte repede trecutul. Îmi amintesc cum mă miram că oameni care îl înjuraseră pe Ceaşcă şi tot ce reprezentau ei au sărit să-l voteze pe Iliescu. Sunt oameni care se tem de multe, dar cred în oricine le propune soluţii rapide şi uşoare indiferent cât ar fi de ilogice. Românul e un individ paradixac şi ilogic. Poate de aceea acele imperii care au trecut pe aici nu au reuşit să-l facă să dispară. Românului îi place să hotărască destinele altora să fie şef sau judecător, dar fără să îşi asume şi responsabilitatea aferentă, îi place să fie bogat, să câştige cât mai mult, dar, dacă se poate, acei bani să îi fie aduşi acasă, ideal nici măcar să nu semneze pentru ei. Dacă se întâmplă ca vecinului să-i ia foc casa e perfect, îi place să consume cât mai mult, dacă se poate gratis – vezi cozile de la diferite „pelerinaje” la moaşte, acolo se înjură şi se ceartă cu cei din jur, pentru a deveni brusc pios când ajunge la raclă şi superortodox când îi vine rândul să-şi ia farfuria cu sarmale. Românul se laudă că e cinsit, dar dacă încerci să-i vinzi ceva extrem de scum la un preţ de nimic devine imediat amator fără a se interesa de unde ai respectivul obiect sau dacă l-ai furat şi de ce îl vinzi atât de ieftin, dacă apare şi un alt client care îţi oferă mai mult, cel care nu va reuşi să pună mâna pe chilipir te raclamă….
     Ăsta e românul căruia i se adresează DDD. Efectul mai puternic pe care l-au avut cei 20.000 de euro promişi de DDD este mai mare pentru că s-a explicat şi de unde vin banii: de la cei pe care îi invidiază că au reuşit să facă avere. Nu am auzit pe nimeni cum se va reuşi să se demonstreze că acele averi de care zice că vor fi confiscate sunt câştigate ilegal, astfel încât in timp de un an TOŢI românii în viaţă să îţi primescă „mălaiul”…
     Îţi aminteşti povestea cu „Caritasul” lui Stoica de la Cluj unde banii se înmulţeau de 8 ori? Nimeni nu se întreba cum se întâmplă şi cum de nu băga acolo Guvernul sau măcar vreo primărie bugetul pentru a se înmulţi în câteva luni de opt ori. Era destul că cei cărora le venea rândul îşi încasau banii. Ştziu cazuri de oameni care au pierdut acolo banii de la nuntă sau care şi-au vândut casele.
     Niciodată românul nu va fi în stare să doneze n averea sa pentru salvarea bugetului naţional cum au făcut cei din Corea de Sud care au dat bijuteriile de familie pentru salvarea ţării de la faliment.
     Românului îi place să fie minţit frumos, preferă să ia un algocalmin decât să se ducă la dentust deşi i se spune ă dacă nu se duce va pierde dintele definitiv.

 53. Gabriela85
  22 iulie 2011 la 11:31

  Salutare la toata lumea! Mai stie cineva de existenta dlui Tudor Barbu? Exista posibilitatea sa mai revina la OTV? Va mai face emisiuni in cadrul OTV? …ori… a fost inlaturat si dansu’ (ca si ceilalti) din cauza faptului ca DDD a facut alianta mascata cu PSD, PNL etc… si de… astora nu prea le convenea ce spunea dl.Tudor Barbu. Din moment ce nu spune absolut nimic, seara cand face emisiune exact pe teme dezbatute ani de-a randul de Luis Lazarus, Ctin Cojocaru, Tudor Barbu etc.; (recunosc: mai dau pe OTV din cand in cand sa vad daca anunta ceva, dar nu va inchipuiti ca intrerup filmul sau documentarul de pe alt post – la reclame); eu personal, inclin sa imi sustin afirmatiile cu privire la aceasta alianta „perversa”(i-as spune)… Si sunt absolut convins ca nu sunt singurul care intreaba de existenta dlui Tudor Barbu… dar de… asta este respectul dlui DDD fata de telespectatori, oameni de la care probabil se asteapta sa mai primeasca ceva voturi cand va candida (pana si dansu’ crede ca va candida la Presedentie)! De ce aceasta tacere?!!!! O zi buna tuturor!

 54. selenna
  24 iulie 2011 la 13:55

  salutare , incepind cu data de 25 07 2011 Dl. TUDOR BARBU va relua emisiunea ,, SE INTIMPLA ACUM .

 55. 24 iulie 2011 la 17:59

  Revine Barbu? OK… Văd că la OTV tot revin chestiile, ba Mădălina, ba Elodia, acum Tudor Barbu…
  O fi vorba de faptul că oteviştii trăiesc o formă de sevraj când nu sunt luaţi la mişto, înjuraţi umiliţi sau când nu li se furnizează gata aspectat modul în care trebuie să gândească, să interpeteze lumea în care trăiesc?

 56. Gabriela85
  25 iulie 2011 la 9:26

  Ok „Blue”! ai intrat pe terenul meu (sa zicem asa)… observ ca subestimezi capacitatea unor oameni de a se orienta, de a supravietui (la mod de informatie), ci ca singura sursa de respiratie pentru acesti „tampiti” ar fi Tudor Barbu, Madalina, Elodia etc! Cu aceasta convigere a ta, ai impresia ca esti de o inteligenta iesita din comun! Acum am inteles de ce ai intrat in vorba cu mine atunci cand am criticat intentia dlui DDD de a manipula oamenii si, fara nicio retinere, imi mentin afirmatia… doar ca pe langa aceste critici, am intrebat si ce se mai stie de dl.Tudor Barbu?!!… si acum am inteles de ce ai evitat sa spui ceva si de asta! Ok, pentru a nu te retine, banuiesc ca ai lucruri muuuult mai inteligente de facut, decat sa stai cu noi „tampitii” sa postezi fel si fel de comentarii… de asemenea, la fel de tampite… vreau sa te intreb, ce surse de informatii detii tu? Lumineaza-ne si pe noi… Mintea noastra (a tampitilor) nu suporta, ca sursa de informatie, ANTENELE 1, 2, 3, REALITATEA s.a.m.d, nu la mod de iritare, proasta dispozitie etc… pur si simplu nu reusim sa atingem nivelul de intelegere (manipulare)… Intelegi ce vreau sa spun? Deci, ce surse de informatii, orientare detii tu? Faci parte dintr-un PARTID aflat la putere/in opozitie? Incearca sa imi/ne raspunzi cat mai simplu astfel incat sa priceapa si tampitu’/tampitii din mine sau din noi! Mersi!

 57. 25 iulie 2011 la 19:14

  Alooo, Gabriela… Dacă citeai articolul de sus vedeai că se referă la faptul că Tudor Barbu şi.a … violentat un interlocutor care a plătit pentru a vorbi cu el în direct 1,44 euro, cu „Bă boule”. E un detaliu pe care cei care au comentat aici l-au sărit şi s-au apucatsă comenteze mai întâi despre chestia cu Codex Alimentarius.
  Dacă mai cauţi puţin în blog vei observa că Intact-ul (Antenele) şi Realitatea TV sunt şi ele cam pe aceeaşi listă cu OTV în ceea ce mă priveşte.
  Nu eu sunt cel care te-a categorisit ca tâmpită.
  Ce surse de informare deţin eu? Multe, din toate categoriile deoarece adevărul e de obicei la mijloc.
  Ce orientare am? Hetero … 😀
  Dacă fac parte dintr-un partid? Acum nu… Am fost membru UTC până m-au dat afară pentru că am zis în şedinţă că eu consider nu merită să plătesc cotizaţia iar în perioada în care eram „golan” am fost membru PNL două săptămâni… doar două săptămâni deoarece atât mi-a trebuit să îmi dau seama că pentru un … „nealiniabil” ca mine e imposibil să se integreze într-o turmă de orice fel.
  A o întrebare: Ţie ţi se pare normal modul în care OTV trata chestiile ca moartea Mădălinei sau dispariţia Elodiei? Ţi se pare normal, de exemplu, să începi să fâlfâi ideea de a înfiinţa un partid abia în momentul în care eşti arestat pentru şantaj cum a făcut DDD? Nu Gabriela, nu e normal. Felul în care prestează OTV întruneşte condiţiile pentru a fi declarat un comportament schizoid şi paranoic. De asemenea se poate decela clar intenţia de a manipula profitând de faptul că în societate există nemulţumiri.
  Revenind la Barbu… când cu povestea cu Codex Alimentarius, în ziua în care l-a făcut pe ăla bou, a repetat că nu se pricepe în domeniu, dar a continuat să îi contrazică (violent, poate din cauze etilice) pe unii care aduceau argumente din diferite publicaţii de specialitate… asta ţi se pare normal? De fapt, ţi e pare că la OTV este ceva normal? Dacă da, ce?
  Ştiai că este ilegal să promovezi la o televiziune un partid în afara campaniei electorale? Ştiai că e ilegal să tragi concluzia despre uni sau alţii că sunt vinovaţi doar pe baza unor telefoane pe care le primeşti în direct?

 58. 1 august 2011 la 18:31

  Pacat ca pe langa informatii reale bagati marlanii masiste sa intelegem ca sunteti de aceiasi parte a baricadei?..i sa pus pata pe televiziuni si ii faceti jocul/..da si televiziunle sunt conduse de politicieni de barono cum este si a dv..poporul nu are televiziune..acesta este adevarul si ROMANIA ESTE CONDUSA DE FMI ..MAGHIARI ETC…EI SUNT IN SPATELE CELUI PE CARE DV IL SLUJITI…SA VA FIE RUSINE..VAD CE TARE IUBITI ROMANIA SI PE ROMANI,,,INCERCAND ACEIASI MANIPULARE JEGOASA

  • 1 august 2011 la 23:14

   Şi acum, io ce să-ţi răspud Aline?

 59. 10 august 2011 la 18:31

  m-am pacalit cu emisiunile acestui sarlatan t barbu…am crezut in emisiunile lui mult timp…pana m-am prins a cui unealta este…JALNICA CREATURA!…Ce vrei bai nene mai nou ?….sa promulge legea terorismului cel al carui unealta de propaganda esti?javra ordinara!…de ce era omul ala terorist,manipulatorule?..p”e cine ameninta el ca sa fie terorist?…ca are probleme/..toata lumea are probleme si multi clacheaza..a cui este vina domnule inteligent?…mare dejamagire esti domnule…legea visata de voi pt a inchide gura romanului ca in America unde orice protestatar poate fi TERORIST NU VA TINE IN ROMANIA NICIODATA…SI NESIMTIT ESTI DOMNIA TA…,,prostimea” care spuneai dumneata ca nu reactioneaza…NU SE LASA MANIPULATA

 60. 10 august 2011 la 19:05

  ,,Si astfel intelegem toate semnalele care arata ca SUA se pregateste intens pentru legea martiala si ce-i cu agitatia foarte mare de la DHS, FEMA, Pentagon, Garda Nationala, serviciile secrete. Nu intru in prea mari detalii aici, caci internetul este plin de asemenea avertismente: texte si materiale filmate.
  Pentru declansarea ei se va folosi un cumul de probleme: sociale, pandemie, terorismul, schimbarea climei, etc.
  Deja se definesc dusmanii „sistemului”:
  Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …
  Este foarte posibil sa se foloseasca de o lege care daca va intra in vigoare, alaturi de masuri pentru reconsiderarea notiunii de stat, va crea din SUA un colos asemanator Germaniei naziste, dar fara componenta anti-semita:”

 61. 10 august 2011 la 19:39

  Orice revolta sau impotrivire la ,,legile’unui sistem opresiv si criminal se poate transforma usor intrun act de ,,terorism”..dar dumneata cunosti mai bine dact mine aceste lucruri ..la un moment dat ai vb despre ele..ce faci acum?!..susti un guvern nemernic in incercarea legiferarii unei nemernicii impuse de dracu mai stie cine?doar ametesti poporul si esti de partea cealalta?ma bucur ca Romania incepe sa se trezeasca..si nu va mai merg manipularile si meschinariile…DUMNEZEU SA OCROTEASCA ROMANIA SI ,,PROSTIMEA”..IAR VOI CARE II URATI PE ROMANI FIE SA PIERITI CA SI IARBA REA…ROMANII SUNT UN POPOR CA ORICARE ALTUL CU BUNI SI, RAI PROSTI SAU DESTEPTI..DAR UN POPOR CU SUFLET MARE..DUMNEZEU II VA OCROTI..SI ,,MAMALIGA VA EXPLODA”..INSA ATUNCI CAND VA VENII TIMPUL SI CAND INSTINCTUL II VA SPUNE CA CEI CARE O SOLICITA SUNT CU ADEVARAT REPREZENTANTII EI.PANA ATUNCI…..DOAMNE AJUTA!

  • 10 august 2011 la 20:28

   Din câte înţeleg eu, la un moment dat era vorba ca Barbu să fie numit premier… Dacă vei citi mai sus pe pagina asta vei vedea că multă lume îl admiră…
   Eu sunt curios cam când va înţelege tot otevistu cam ce vor cu acest partid de rahat, că de fapt vina pentru că nu se legalizează partidul îi apaţine lui DDD şi celor din jurul lui în programul pe care l-au propus. De fapt cred că totul se reduce la a mai face nişte rating. De când cu PP OTV a depăşit uneori 1% rating ceea ce e enorm dacă te gâmdeşti că la orele bune Antena 3 şi Realitatea tv ajung pe la 0,8% (Da, 0.8 la sută)

 62. 10 august 2011 la 20:12

  Bună !
  Ieri l-am revăzut pe Tudor Barbu și la tine m-am gândit. Ar trebui să-l cinstești . Nu mai rețin de câte luni se tot citește articolul acesta.

 63. 10 august 2011 la 20:29

  Tare m-aş mira să fie Tudor Barbu. El cel mult citeşte sau, în caz că scrie, nu îşi foloseşte identitatea. la fel face şi Mircea Badea….

 64. 18 august 2011 la 18:16

  BUNA ZIUA! DOMNULE BARBU, MA NUMESC BANU RODICA LOC. BRANESTI COM. VLADESTI JUD. GALATI ASCULT LA TV CU AJUTORUL SOCIAL:AM 4 COPII,NU AM DREPTUL LA AJUTOR SOCIAL ,PTR.CA AM COPILUL DE 17 ANI SI NU MAI CONTINUIE SCOALA ,MI-A SUSPENDAT DOSARUL DE PE 1 MARTIE 2011 DIN ACEASTA CAUZA .
  AM AVUT AJUTOR SOCIAL CU CEI 4 COPII APROAPE 2 ANI DAR SA DAT LEGI NOI SI NE-A SCOS : SUNT LA NOI DESTUI CARE AU TRACTOARE , TURME DE OI SAU MAI NOU ANUL TRECUT FAMILIA”SI SOTUL SI SOTIA” ERAU IN ITALIASI LUAU AJUTOR SOCIAL IN ROMANIA, VA VINE SA CREDETI ! IAR EU CU 4 COPII NU AM DREPTUL .
  ACUM 5 ANI PE 20 IUNIE 2006 AM FOST INUNDATI CAUTATI PE 20 IUNIE 2006 LOC. BRANESTI COM.VLDESTI JUD. GALATI INUNDATIILE: AVEAM COPIL DE 10 LUNI ERA APA LA GAT LA NOI IN CURTE AM SCOS COPII CU BALIA PE UN GEMULET , AM PRIMIT CE LE-A TRECUT LOR PRINTRE DEGETE, DACA AM DESCHIS GURA -AM PIERDUT .
  ATUNCI ERA PRIMAR DE LA PD ,ACUM AVEM PNL DAR NU A FACUT NIMIC PT. COPII ,NOI MAMELE CU COPII IN ROMANIA NU AVEM NICI UN DREPT .
  SUNT VINOVATI COPII CA AU VENIT IN ACEASTA LUME MURDARA PLINA DE HOTI SI MINCINOSI, CA TOTI AU PROMIS CA NE AJUTA SI COPII NOSTRI PLANG DE FOAME .MULTMESC
  P.S RUSINE CELOR DIN GUVERNUL ROMANIE

 65. 18 august 2011 la 22:37

  Să-ţi trăiască copii Rodico şi să te bucuri de ei…

  Cred că povestea ta e una care se poate întâlni destul de des în România. Fie că mă crezi, fie că nu, mie personal, când văd câte persoane au greutăţi, mi se rupe inima… Emultă nedreptate în lume.
  Mi se pare a dracului de trist încă un aspect şi anume faptul că tu vezi o rezolvare a problemei tale în primirea unui ajutor social. Asta una. Tu zici la final „RUSINE CELOR DIN GUVERNUL ROMANIEI”. Dacă spui că înainte de a veni acest guvern aveai măcar o mie de euro venit, dă-mi voie să nu te cred.
  Legat de inundaţii… deoarece apa a fost atât de mare, înseamnă că aveai o casă în albia inundabilă a râului. De ce nu aţi făcut-o pe linia ferată, apoi, când v-o dărâmă trenul să vă fi dus să reclamaţi CFR-ul…? Am văzut pe cineva din zona vostră care zicea că la fiecare inundaţie îi dărâmă casa apa. Interesant este ă de fiecare dată primea materiale de construcţii, iar casa o refăcea tot din chirpici material care atunci când venea apa se înmuia. E trist, dar vina e a voastră.
  Spui că îţi plâng copii de foame… poate. Dar atunci când i-aţi făcut nu v-aţi gândit că acei copii vor avea nevoie şi să mănânce, să se îmbrace?
  Am o curiozitate. Ai făcut cumva copii considerând că a fi mamă e o meserie bugetată de stat deci că statul va fi obligat să ţii crească?

  Văd că te adresezi cu speranţă lui Tudor Barbu. Nu cred că Barbu citeşte ce ai scris aici. Dacă vrei să ştii cui i-ar folosi textul tău îţi spun eu. În caz că va fi preluat de cei de la OTV le va folosi doar lor (o vor face doar dacă vor considera că le va aduce rating, deci publicitate şi implicit, bani. O televiziune de teapa OTV nu îţi va rezolva în nici un fel problema, îţi va da cel mult şansa să te încadrezi în mulţimea care a avut satisfacţia de a-şi fi auzit numele la TV. Atât. Nici să îşi înregistreze mizeria de partid nu sunt în stare, darmite să-ţi rezolve ţie sau altora problema. E posibil chiar să te cheme la televizor unde să îţi etalezi toate greutăţile.
  Totuşi, în caz că vrei, eu zic să iei mesajul şi să-l postezi pe siteul OTV, site pe care ajungi dacă dai clic pe una din adresele de mai jos:
  http://www.otv.com.ro/
  http://www.otvlive.org/
  Adresa unde vei găsi o cale directă către OTV aste aici:

  http://www.otv.com.ro/contact/

  Conform cu ce scrie acolo:
  Adresa OTV:
  Bd. Preciziei, nr. 3, sector 6, Bucuresti, Romania
  Tel/Fax:
  021.311.41.96
  021.311.41.97
  Mesaje pentru Dan Diaconescu adresa de e-mail ddd@dandiaconescu.ro sau SMS la 1333 (0,44 EURO)

  Atenţie, acolo scrie că „pentru intrebari/probleme tehnice va rugam sa folositi formularul alaturat. Va rugam sa NU completati acest formular pentru alte probleme decat cele tehnice deoarece nu veti primi raspuns. Mesajele din acest formular ajung la departamentul tehnic, a carui atributii sunt limitate si nu implica obligativitatea de a va raspunde la alte cereri/solicitari decat a celor de ordin tehnic.”

  Baftă … 🙂

 66. credulul
  26 septembrie 2011 la 18:40

  bai barbu tudor esti un nenorocit,iti curg bale din gura,iar delirium tremens-de care suferi-
  te face sa vezi comete care distrug Pamantul.

  • 26 septembrie 2011 la 19:26

   Credulule, salut, Bun venit la „Românica blues”

   Legat de tudor Barbu, mă gândeanm să poblic un poll la care cei care doresc să spună ce cred că e Barbu: 1..Cretin, 2..Paranoic, 3..Şarlatan, 4..Excroc, 5..Nesimţit
   Dar am renunţat. Orice apariţie a numelui lui într-un titlu înseamnă promovare….

   P.S. Acum râd de mă sparg, dacă nu vine Nibiru sau Elenin vine războiul mondial. Personal sunt extrem de nelămurit. Cam cât de imbecili poate avest ordinar să îşi considere telespectatorii ca să continue la nesfârşit să îşi bată joc de telespectatori? CMă întreb cam cu cât contribuie Diaconescu la bunăstarea celor de la CNA ca să nu îl ia în seamă pe nesimţitul ăsta ordinar când le spune trepanaţi în direct unora care au plătit 044 de euro pentru a intra în direct. (Poate are dreptate, dacă publicul lui n-ar fi format din trepanaţi, retardaţi, imbecili etc, T.B. n-ar mai apărea la tv)

 67. qioto
  10 octombrie 2011 la 12:23

  un bou mai mare ca T barbu nu exista!un incult, un fripturist care si-a gasit culcusul la un post de rahat!

  • 10 octombrie 2011 la 19:47

   Da, dar i se pare că le știe pe toate.
   Dacă îl contrazice cineva e bruscat, dacă cineva i-a spus că nu crede în prostiile cu Elenin și în celelalte abreații despre sfârșitul lumii i s-a tăiat legătura: ”Nu, refuz să disxcut cu imbvecilii ăștia care plătesc să intre în direct, apoi spun prostii” – a spus el.
   Păi ia să vedem, și-a cerut cumva șarlatanul scuze față de cei cărora le-a mânca banii atunci când îl sunau să/i dea dreptate, deși era evident că spune aberații? Ba…La fel cum nu și-a cerit scuze nici jogodia de șef al său care se lăuda când e el de iubit, în timp ce la Buzău se dădea foc bannerelor cu emblema PP și pozelor lui DD…
   Eu mă mir că încă nu a fost închisă televiziunea respectivă. Din câte știu e interzis să promovezi explicit un partid politic, cum e interzisă și campania electorală în afara perioadei legale.
   Să mai spun și de incitările la dezordini și la nesupunere civică (Ilegale și ele) ? Nu mai spun …

 68. 10 octombrie 2011 la 20:00

  Blue, ai scris ceva despre revolta celor din PPDDD ?

 69. 12 octombrie 2011 la 17:07

  uite cateva clipuri care te-ar interesa, http://www.youtube.com/watch?v=AuE1-giF_GA

  http://www.youtube.com/watch?v=fLShDXwW_b0 etc. enjo it.

 70. 12 octombrie 2011 la 17:12

  http://www.youtube.com/watch?v=fLShDXwW_b0 aberatii despre cometa elenin.

 71. 12 octombrie 2011 la 17:13
 72. 12 octombrie 2011 la 17:43

  Ce e pe unele, am văzut în direct…

 73. Marius
  31 octombrie 2011 la 13:30

  Vad ca alta preocupare n-ai decat sa te uiti la emisiune lui Tudor Barbu si sa analizezi eventuale greseli pe care le face. Dupa aia incepi sa jignesti pe internet asa cum iti vine la gura. Afla ca nu esti cu nimic mai presus decat imaginea pe care o ai tu despre el. Cu toate bubele pe care le are, are un merit pe care greu il intalnesti in media romaneasca: nu pupa in fund pe altii si pune in discutie probleme pe care nu le vezi pe posturi „consacrate” de televiziune. In plus, spune ce gandeste, lucru care mi se pare o calitate, lasand la o parte unele jigniri pe care le adreseaza unor telespectatori (o mare parte dintre ei chiar o merita, pentru ca il iau in deradere, asa cum o faci tu). Nu mai vezi la niciun post de televiziune o dezbatere pe tema alimentatiei nesanatoase pe care o consumam zilnic sau pe tema jafului ce se pune la cale la Rosia Montana.
  P.S.: Nu pricep de ce ai pus ca avatar poza unui copil care rade, in conditiile in care tu versi aici toate ineptiile si toate mizeriile la adresa altora. Inainte sa-i judeci pe altii, uita-te la ce ai facut tu in viata.

  • Dac
   12 decembrie 2011 la 23:47

   Bravo Marius, bine punctat. Toti cei care isi dau cu parerea aici se pare ca sunt telespectatori fideli ai OTV si pe urma vin aici sa arunce cu injurii. Daca din toate subiectele pe care le pune in discutie Tudor Barbu, n-a reusit sa retina decat ca l-a facut pe unu bou, cam ne arata ce fel de intentii are.

   • 13 decembrie 2011 la 18:04

    Dacule, cam despre ce ai fi vrut să vorbesc legat de Tudor Barbu? Că se ține de chestii care pot fi asimilate escrocheriei?
    Legat de intențiile mele, poate ar fi cazul să detaliezi…

 74. Fane
  15 noiembrie 2011 la 17:46

  Ba Barbule lasane in doamne iartama cu politica asta ca neam saturat puscariasule

  • 15 noiembrie 2011 la 21:53

   Așa vorbești cu viitorul premier ? 😀

 75. 15 noiembrie 2011 la 23:00

  nu intzeleg, cum este posibil, ca aceastä hazna finantzatä de PC-voiculescu si spälätoRIA de bani-vantu, au voie, sä insulte, atzate , denigreze institutziile statului.

  OTV, este o mizerie, o piatzä de perversi fosti securisti,pedofili,escroci, ce

  se vor in politicä. unde este CNA, unde este PROCURATURA

  este f. grav, ce se intamplä la OTV:

 76. 15 noiembrie 2011 la 23:03

  la OTV, nu vezi decat nebuni, urlete, tzipete, väcäturi

  si niste escroci, ce insealä romanii cu diverse produse.

 77. 15 noiembrie 2011 la 23:09

  Theo, știi ce mi s-a părut tot timpul halucinant? De când am scris chestia asta este accesat zilnic. Mai multe de jumătate din înjurăturile care au fost postate pe acset blog au venit aici. Culmea e că este un post unde mă iau de faptul că oamenii nu sunt tratați cu destul respect de către OTV. O fi o formă de masochism…

 78. ultimul prost
  16 decembrie 2011 la 11:44

  În orice ţară civilizată libertatea de exprimare are totuşi anumite limite.
  E un citat dintr-un comentariu postat aici… Îmi permit să nu fiu de acord… Libertatea, nu numai de exprimare, nu are limite… Ești liber numai atunci când ești tu însuți… Indiferent că trăiești într-o țară civilizată sau într-o țară ”bananieră”… Faptul că există sau nu cineva care este de acord cu tine nu îți poate interzice propria gândire… Dacă Barbu își permite să zică în direct ”băi boule”, merită respectat. Vorba lui, dacă nu-ți place, ai telecomanda… Însă numărul de comentarii postate aici demonstrează că sunt , încă, prea mulți proști în ”Românica” care trebuie ”deșteptați”… Mai ascultați o dată imnul țării în care trăim…

 79. ultimul prost
  16 decembrie 2011 la 12:05

  Am încercat să fiu elegant în exprimare, dar ”băi boule” e o sintagmă la care nu am găsit înlocuitor în ”bagajul” meu de cuvinte… Dar sunt convins că e în zadar să-i spui boului că e bou… Tot ce poate pricepe cel despre care vorbesc e biciul…

  • 16 decembrie 2011 la 18:48

   Hehehe, interesant și binișor ales pseudonim… 😀
   Da fapt cred că nici nu puteai găsi unul mai bun.
   Te citez și eu: ”Îmi permit să nu fiu de acord… Libertatea, nu numai de exprimare, nu are limite…”
   Poate în pădurea în care trăiești tu așa să fie. În lumea civilizată, aplicarea libertății de exprimare tebuie încadrată în niște limite rezonabile, existența unei autocenzuri se impune.
   Dacă unuia îi vine să se exprime scuipând și înjurând trecătorii, ori dacă și mai rău se apucă să bage cuțitul în unul sau în altul pentru că nu îi place moaca lor, nu e deloc OK.
   Barbu nu are calitatea să hotărască cine e bou.
   Chiar în acel exemplu arată că libertatea de exprimare consideră că o are el.
   Omul întrebase dacă are studii în ceea ce privește alimentația, deoarece spunea vis-a-vis de acel Codex Alimentarius niște aberații de ți se scula părul în cap. Dealtfel cam la fiecare emisiune Barbu emite o mulțime de prostii.
   Ăla nu avea dreptul la liberă exprimare?
   Am o curiozitate în ceea ce te privește, teoria ta cu libera exprimare mai funcționează dacă, de exemplu, mă apuc să spun că prin ceea ce ai scris dovedești că ești un imbecil care scrie și el ca să se afle în treabă deși este evident că nu înțelegi că libertatea de exprimare nu poate funcționa decât dacă este corelată cu unele norme de civilizație?
   Sau ți se pare că am încălcat dreptul la liberă exprimare unor imbecilu care nu sunt capabili să se exprima coerent și civilizat prin faptul că aceste comentarii care se văd sunt mai puțin de un sfert din cele care au fost postate? (Celelalte sunt de două feluri, unele nu le-am dat OK-ul de publicare niciodată, alte au fost publicate, dar le-am șters după ce imbecilii care le-au trimis au considerat că dacă tot le intră fără moderare ceea ce scriu, sunt liberi să înjure după cum le permite lipsa de educație sau faptul că scriu sub masca unui pseudonim. Spun că sunt imbecili nu pentru că sunt needucați ci pentru că nu știu că adresa de lmail pe care au trecut-o poate fi ușor verificată dacă există, și că fie și un singur punct dacă postează, acesta e însoțit, deși ei nu văd, de o mulțime de date de identificare cum ar fi IP-ul sau locația de unde scriu. Nici nu e nevoie de un soft foarte performant pentru asta).
   Legat de acel, ”bă boule”, din toți cei care au trimis mesaje, probabil cel care a trimis respectivul mesaj era printre puținii care nu meritau acest apelativ.

   P.S. Precizare. Dacă vei folosi pentru a te loga același nickname (pseudonim) și aceeași adresă, nu îți va fi oprit spre moderare ceea ce scrii, decât dacă răspunzi la un subiect foarte vechi (așa e setat blogul).

 80. ultimul prost
  21 decembrie 2011 la 14:57

  Îmi permit să mai scriu o dată: libertatea nu are limite… Fiindcă, dacă ar avea nu s-ar mai numi libertate… Poate nu m-am exprimat destul de clar , căci nu m-ai înțeles… Sigura condiție care se impune în exprimarea libertății și libertatea de exprimare sunt acei șapte ani, pe care noi îi numim ”de acasă”. Adică, dacă ești cu adevărat liber nu există decât o limită: aceea ca să nu deranjezi pe ceilalți prin ceea ce faci.
  Aș vrea să fie așa în pădurea în care trăiesc!…

 81. 21 decembrie 2011 la 19:39

  Aha, deci: ”Sigura condiție care se impune în exprimarea libertății și libertatea de exprimare sunt acei șapte ani, pe care noi îi numim ”de acasă”. Adică, dacă ești cu adevărat liber nu există decât o limită: aceea ca să nu deranjezi pe ceilalți prin ceea ce faci.”
  Deci nu e chiar totală totală …Păi io ce spuneam?

 82. Diaconescu Andronica, Rm Valcea
  30 decembrie 2011 la 16:06

  Ma numesc Diaconescu Andronica; CNP: 1580507384196 si contestez procesul verbal CP. 0539506 pentru ca este eronat.
  Pe data de 15.12.2011 ma aflam in taxiul condus de un amic, Tîrnoveanu. Calatoream impreunca cu Bobora Casian.
  Taxiul a fost oprit in trafic de catre un agent de politie.
  Taximetristul a luat documentele din masina si a plecat impreuna cu agentul de politie. A coborat si Bobora Casian.
  Dupa zece minute de asteptare am coborat si eu pentru ca ma plictiseam. In momentul in care am coborat, am vazut un grup destul de numerous care dupa aspect si comportament pareau a fi de la “Taxi Driver” sau “Camera Ascunsa” sau “Camera de Ras”. Am gandit ca este pusa la cale de Casian si Bebe.
  Am privit la ei circa 5 minute.
  – Unul era imbracat cu o haina de piele neagra;
  – Altul avea bretele verzi, prea mari pentru statura sa;
  – O fata cu o statura care nu corespundea descrierii facute de D-l Ciocan (purtator de cuvant al politiei) fara insemne ale politiei pe fâsul verde;
  – Unul avea un ecuson pe bratul stang. Mai erau si altii (doi sau trei), dar nu mi-au atras atentia.
  Tot acest grup implicat intr-o specie de dans necunoscut mie cu Bobora Casian. Pe partea cealalta era un grup de circa 20 – 25 de personae care asistau razand de ce se intampla.
  Trecusera circa 20 minute, moment in care i-au pus catuse lui Casian B. Vazand ca “gluma” dureaza prea mult, am intrebat ce se intampla si daca mai dureaza mult pentru ca nu mai ajunsesem la timp unde plecasem.
  Fata imbracata cu fâs verde fara insemne ale politiei a venit la mine si s-a recomandat ca fiind “Agent 008 si daca nu-ti convine du-te si spune-i lui Basescu” . Am ramas fara cuvinte pentru un timp (aveam dubii daca sunt la “Camera Ascunsa” sau dansi sunt chiar agentii politiei). Trecuse deja o jumatate de ora si am venit cu o propunere care mi-a fost fatala: – “ Daca face braconaj, luati-i licenta (ma refeream la taximetrist daca nu are aparatul de taxat pornit) si spuneti-mi ca plec cu alt taxi”. In acest moment a venit la mine agentul cu haina neagra si s-a prezentat, dar nu am putut sa aud ce spune pentru ca ceilalti agenti faceau multa galagie, in dansul lor cu Casian Bobora – trageau, impingeau, radeau, tipau.
  A venit din nou agenta 008 (am aflat mai tarziu ca se numeste Paun Nicoleta) la care i-am spus ca eu vreau sa plec pentru ca am treaba. Dumneaei a zis ca nu trebuie sa plec nicaieri si a facut semn celorlalti colegi, egenti sa ma ia si sa ma urce in masina lor.
  Odata urcat in masina am scos telefonul sa-mi sun sotia dar nu a fost posibil. Agent 008, Nicoleta Paun, mi-a luat telefonul din mana si a vorbit cu sotia mea careia i-a spus ca sunt beat (eu nu ma imbat pentru ca sunt bolnav de cancer – deci nu beau). Aceasta convorbire mi-a creat probleme acasa in familie. Pentru a ma trata de aceasta boala mi-am schimbat domiciliul in Italia pentru ca este gratis. Agentul cu haina neagra de piele insita sa-mi spuna ca am domiciliul in Romania, chiar daca eu i-am prezentat documentele.
  Am ajuns la sediul Politiei Municipale in sala de asteptare.
  Agentul cu haina de piele a scris cateva procese verbale pe care le-a rupt, Agentul cu bretele impreuna cu Agent 008 P.N. au continuat “spectacolul” cu Casian B.
  Au trecut circa 2 ore. Timp in care am incercat sa schimb cateva cuvinte cu agentii despre demnitate si onoare (onoarea de a imbraca o uniforma a politiei si de a fi demn sa o porti) dar am avut parte doar de replici ca: Agent 008 (Paun Nicoleta).
  –“ ai parul alb (de parca ar fi o boala) ce crezi ca sunt proasta” – .Eu nu m-am pronuntat dar i-am promis ca o sa ma gandesc.
  La un moment dat mi-a spus ca daca vreau eu, ea se dezbraca sa-mi arate cine e. La aceasta propunere eu m-am opus.
  – Daca nu-ti convine pleaca din tara!
  Am cerut telefonul inapoi ca sa sun un avocat, la care agentul cu haina neagra a zis ca nu trebuie.
  Dupa circa 2 ore, agentul cu haina neagra a zis ca putem pleca acasa (eu si Casian).
  Eu am zis ca ar fi bine sa ne dea un document (ceva) din care sa rezulte motivarea lipsirii de libertate si sechestrul de bunuri private.
  In acel moment agentul cu haina de piele a scris prezentul P.V. C.P. 0539506 iar domnisoara Agent 008 si-a continuat “spectacolul” luandu-l de gat pe Casian si rugandu-l sa nu o calce cu masina. Agentul cu bretele chiar a vrut sa-I dea un pumn lui Casian dar l-a oprit agentul cu haina neagra, recomandandu-i sa mai aduca o pereche de catuse.
  Am tras concluzia ca agent 008 este sefa grupului pentru ca nu conta cata penibilitate atrage asupra sa si a institutiei nici un coleg nu a avut curaj sa-i faca vreo observatie si nici nu a fost trecuta in procesul verbal.
  In Procesul Verbal nu figureaza nici agentul cu bretele verzi, desi a fost foarte activ.
  Marturisesc ca-mi este teama sa mai ies pe strada (daca nu am facut nimic primesc o amenda mai mare decat pensia) de teama de a intalni alti agenti. Sper ca martorii din P.V. C.P. 0539506 nu sunt agenti ( se tem de Agent 008) pentru ca martori erau la fata locului destui.
  Doresc, daca este posibil, sa va intalnesc personal si sa va spun mai pe larg cum Agent 008 P.N. face de ras institutia pe care eu o respectam. Pentru ca datorita deciziei agentului cu haina de piele neagra acum am dubii in legatura cu domiciliul, nu mai stiu din punct de vedere legal ce domiciliu am. Va scriu numarul de telefon: 0762864168.
  V-as fi scris mai clar despre agenti dar nu au insemne pe haine dupa care sa-i recunosti.
  P.S. Am observat ca in sala de asteptare la politie sunt montate videocamere (puteti avea confirmare la cele reletate mai sus). Sunt convins ca dvs. veti face dreptate!
  Sper sa-mi dati posibilitatea sa respect in continuare institutia dvs.

  • 30 decembrie 2011 la 18:52

   Ce să zic Andronico? Se întâmplă multe în țara asta … Doar că am impresia că ai greșit saite-ul…
   După cum vezi, la subiectul ăsta e vorba de altceva
   Totuşi, în caz că vrei, eu zic să iei mesajul şi să-l postezi pe siteul OTV, site pe care ajungi dacă dai clic pe una din adresele de mai jos:
   http://www.otv.com.ro/
   http://www.otvlive.org/
   Adresa unde vei găsi o cale directă către OTV aste aici:
   http://www.otv.com.ro/contact/
   Conform cu ce scrie acolo:
   Adresa OTV:
   Bd. Preciziei, nr. 3, sector 6, Bucuresti, Romania
   Tel/Fax:
   021.311.41.96
   021.311.41.97
   Mesaje pentru Dan Diaconescu adresa de e-mail ddd@dandiaconescu.ro sau SMS la 1333 (0,44 EURO)
   Atenţie, acolo scrie că “pentru intrebari/probleme tehnice va rugam sa folositi formularul alaturat. Va rugam sa NU completati acest formular pentru alte probleme decat cele tehnice deoarece nu veti primi raspuns. Mesajele din acest formular ajung la departamentul tehnic, a carui atributii sunt limitate si nu implica obligativitatea de a va raspunde la alte cereri/solicitari decat a celor de ordin tehnic.”

   Eu îți pun acest subiect și ca subiect nou la categoria umanitat… poate te ajută într-un fel. Cât despre Diaconescu, nu prea cred că îi folosește la ceva.
   Sfatul meu: nu mai trimite CNP-ul. Asta dacă nu vrei să aflii că trebuie să plătești cotizație la Partidul Poporului ca membră…

 83. 30 decembrie 2011 la 19:11

  Andronico, poți să îți vezi mesajul și aici:
  https://romanicablues.wordpress.com/2011/12/30/mesaj-catre-dan-diaconescu/

 84. jann
  7 februarie 2012 la 17:14

  Chimicalele BASF si educatia cu ochelari de cabalina
  te-au vaduvit de puterea de a gandi REAL.
  Daca NU esti PeDeLacheu platit, mai ai o sansa,
  votand cu noul PARTID al MUNCITORILOR.
  ––––––-
  PDLacheii au ignorat durerea ROMANILOR.
  S-au pisat pe clasa muncitoare.

  Daca esti PeDeLache, pupa-i in cur pe portocalii,
  ORICUM, n-o sa faci multi bani cu ei – sunt prea multi calare pe ciolan.

  • 7 februarie 2012 la 19:37

   Probabil crezi că ar trebui să mă apuc și să îi trag vreo două limbi și sâi aduc omabii țiganului din Caracal…
   Janne … eu te-am înjurat pe tine? Ba … i-am zis că ești tâmpit? Ba… Atunci de ce p.m. mă înjuri în halul ăsta?
   Bă Jane poate tu nu ai văzut, dar am spus prin multe locuri că dacă nația asta s-a tâmpit în destulă măsură ca să aducă în fotoliul de Peședinte o lepră ca Diaconescu, eu emigrez bă, la pinguini, în Republica Congelată Antarctica.
   Dacă tu înțelegi prin ”clasa mincitoare” turma de imbecili care îl susțin pe Diaconescu, află de la mine că și io mo piș pe creierul lor imbecilizat de Elodii și alte alea…

   Te avertizez că și tu și alții puteți posta aici doar pentru că v-am permis eu. Atenție la limbaj, blogul ăsta nu e șatra unde te-a crescut mă-ta aia care nu te-a educat.

 85. viorel
  7 februarie 2012 la 18:25

  la emisiunile dvs incercati sa fiti neutru in abordarea subiectelor
  in guvernarile psd trecute si actuale pdl oamenii care sunt fara implicatii politice au cel mai mult de suferit sa stiti ei merita laudati nu cei care adera pt mici si bere cand la unii cand la altii
  acum trebuie facut CURAT in parlament

  • 7 februarie 2012 la 19:43

   Viorele tată, din câte înțeleg, tu te adresezi lui Dan Diaconescu. Am o veste. Ai greșit locul. Aici nu e nici siteul lui DD și nici un loc unde e lăudat.
   Dacă vrei săi transmiți oarece, de ce nu încerci pe siteul lor.
   http://www.otv.com.ro/
   Probabil nu te va lua nimeni în seamă, dar măcar vei fi liniștit că ai încercat…
   Aici Dan Diaconescu, Radu Tudor și alți pădichi de la OTv sunt considerate niște lepre…

 86. 8 februarie 2012 la 14:19

  Sorin,scuza-ma,sa fi uitat tu ca la fel de lepre sunt la toate televiziunile?Nu exclud nici una.Toate sunt la fel,si tocmai de aceea ,suntem mai bine alaturi de tine si-ti citim toate postarile.Cu simpatie.

  • 8 februarie 2012 la 21:06

   Cum să uit?
   Acum de exemplu am draci pe Sorina Matei… Chiar începuse să îmi placă, dar de când plecat la România Tv pare să încerce să devină o vacă și mai nebună decât Dana Grecu… și cred că va reuși pentru că e evident mai deșteaptă…
   șI ca să nu crezi că spun asta doar pentru că a plecat de la B1 iată că spun și alte nime de acolo ca fiin lepre. Turcescu, Bichir, Cristoiu…
   Cât despre Antena 3 stupul leprelor, există și persoane cu care n-am nimic. De exemplu Cristina Dochianu… (e o dulceață fata asta … :p , și are niște ochișori…. )

 87. 9 februarie 2012 la 11:04

  Buna Sorin,ce parere ai de noul Guvern,dar mai ales de fiecare membru care il alcatuieste,despre trecutul fiecaruia in parte in frunte cu…..?La virsta ta,din munca cinstita,ai reusit sa devii multimilionar in euro ca” Dinsii”?Asteptam,ca de obicei ,sa faci o analiza a tuturor,sa fim si noi mai informati,ca la televiziuni ne este scirba sa mai urmarim ceva.La Antena 3 chiar e stupul leprelor si cind te gindesti ca insusi Marele Diector Gidea parca a terminat Teologia,nu?Sa nu mai vorbim si de invitatii lui,ai lui Dana Grecu si altii.Urasc de moarte lasii.Cu simpatie.

  • 9 februarie 2012 la 16:16

   Despre noul guvern? Ce părere să am? Când scriu asta e mai puțin de o oră de când acest guvern a intrat în funcție. Nici măcxar nu au apucat toți să vadă cum simt sub buci pielea fină a fotiliilor ministeriale. Eu știu că pentru a evalua un guvern sunt necesare între una și trei sute de zile.
   Sunt între ei câțiva bogați? Ei și, din câte știu, în ultmilele două decenii nu mai e un păcat capital în România să fii bogat. E drept, unele averi se fac nu tocmai pe căi legale, dar asta nu trebuie extapolat. Nu toate averile sunt ilegale doar pentru că există.
   Am văzut și eu cum, nu la Antena3, că nu m-am uitat ci la România TV lăptoasa Sorina Matei încerca să îi sugereze unuia din noii miniștrii că e ilagat faptul că a condus o organizație a petronatului (dacă nu mă înșel din turism). Îi dădea cu incompatibilitățile de zici că de asta depindea modul în care va decurge carira ei. Problema esențială era că acestă incompatbilitate apare abia în momentul în care calitatea de ministru și cea de șef al acelei organizații ar apărea în momentul în care acestea s-ar suprapune. Omul a trebuit să îi explice de trei ori că în cazul în care va fi confirmat ca ministru, deci în momentul în care va aprea incompatibilitate își va da demisia sin funcția de șef la acea organizație din turism. Ce s-a văzut este că Sotina Matei nu era pregătiră pentru acest răspuns, așa că a părut uimită și a fost descumpănită oarecum. Probabil avea pregătiră o tiradă de acuzații ce ar fi decurs în mintea ei creață din această incompatibilitate. Dezamăgită a pu să îl va suna ea ca să confirme demisia. Culmea e că după ce ministeriabilul a închis, și-a continuat cu mâncătorii de rahat din studio discuție acuzatoare. Pur și simplu, nu luase în seamă discuția.
   Cam la fel cei de la Antena 3 sau rupt în figuri afirmând ceea ce păreai a afirma și tu.

   Legat de Gîdea. De fapt Gîdea Emanuel-Mihai, e născut la 10 ianuarie 1977 la București.
   În 1999 este doctorand în istorie, Institutul de studii istorice “Nicolae Iorga”, cu lucrarea “Ionel Brătianu și epoca sa”. A absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000. Facultatea asta de Teologie Adventisă e de fapt un fel de combinație între o școală de balet și bune maniere, o școală de arte și meserii și o școală de partid din vremea lui Ceașcă… Singurul ei țel fiind acela de a-și învăța ”studenții” cum trebuie interpretată Biblia și cheia în care trebuie citită, bazându-se adică pe niște așa zise adevăruri indiscutabile…
   În sens larg, adventismul este doctrina creștină despre Al Doilea Advent, adică a doua venire a lui Iisus Christos. Într-un sens mai restrâns, adventismul denumește un curent interconfesional, milenarist, cu puternice accente pietiste și misionare, care a influențat creștinătatea începând cu secolul al XIX-lea, producând diverse reacții și noi confesiuni creștine cu idealuri restauraționiste. Între aceste mișcări, cea mai proeminentă și mai prolifică a fost mișcarea adventistă americană a lui William Miller (1782-1849). Cea mai puternică organizație adventistă din lume se consideră aavea un fel de descendență directă din mișcarea organizată de Miller. Aceasta a trimis în urmă cu câțiva ani presei române o scrisoare deschisă prin care spunea că dacă Gîdea nu se întoarce la ”calea dreaptă a adevărului” îl va considera repepudiat (Țin minte chestia deoarece știu că m-am amuzat terbil de folosirea acestui termen. Evodent Intact-ul nu a făcut publică scrisoarea. Wu am auzit-o pe la Reaitatea, cred.)
   În sensul cel mai uzual însă, adventismul este spiritualitatea, teologia, mesajul și doctrina Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, principala și cea mai cunoscută Biserică adventistă, formând o majoritate de 70% între confesiunile care-și au originea în mișcarea millerită, cea mai aderentă la numele de adventist și la semnificațiile spirituale și teologice ale marii așteptări din anii 1840-1844.
   Adventiștii susțin dezvoltarea personală a credincioșilor prin programe educative începând cu primii ani de viață și pun accent pe descoperirea naturii, sănătate și viață spirituală echilibrată. În ceea ce privește Biblia aceștia o consideră regula supremă de credință și practică și standardul prin care va fi testată orice învățătură și experiență în conformitate cu doctrina protestantă „Sola Scriptura”.

   Revenind la Gîdea, el este cumva un fel de răspopit deoarece din câte știu, (vezi mai sus explicația) pentru faptul că a deveni ce a devenit, și prin modul în care se comportă își cam bagă piciorul în ele de adventism, a fost considerat a fi un fel eretic ce nu mai respectă perceptele de bază are cultului și nu i s-ar mai recunoaște apartenența la cult. Singurul mod în care i s-ar fi admis prezența în postul de moderator de emisiuni ar fi evident doar cele care promovează adventismul…

   Atenție, deși este director al unei organizații media (Antena 3) Gâdea nu are nici un fel de pregătire jurnalistică.
   O declarație pentru care CNA trebuia să îi interzică să ocupe această funcție a fost una halucinantă. Era emisiunea unde îi avea invitați pe Oana Stancu, Adrian Ursu și Răzvan Dumitrescu, (toți dați afară de la Realitatea): ”Aici nu va călca nici un pedelist. Știți de ce? Pentru că nu vreau”. Or Legea Audiovizualului prevede că neacordarea dreptului a replică duce la interzicerea respectivei emisiuni iar canalul media este amendat. Adică ar duce, dacă România ar fi o țară sănătoasă la cap.

 88. Maria
  9 februarie 2012 la 19:44

  ,,Rolul presei este atat de mare in zilele noastre,incat vechea zicatoare,,Presa este a patra putere in Stat,trebuie schimbata,,
  Presa este prima putere, deoarece este reprezentanta opiniei publice, care domneste astazi in toata lumea.
  Fericita tara in care opinia publica este condusa de o buna presa, si fericit poporul care are reprezentanti in presa, de cea mai buna valoare.Educatia,cultura,civilizatia si ordinea se datoresc in buna parte si presei dar si PACII,,
  Atunci cand acest mesaj o sa va fie litera de lege pentru toate emisiunile prezentate, atunci puteti sa spuneti ca sunteti reprezentantii opiniei publice.Mergeti si desfiintati opera de arta din fata Casei Presei Libere.Concluzii avem si noi, nu incercati sa schimbati adevarul si luati atitudine fata de vanzarea de tara incepand cu bogatiiile si resursele acestei tari atat materiale si umane.

 89. 9 februarie 2012 la 20:14

  ”Fericita tara in care opinia publica este condusa de o buna presa” ..
  Aloo, Mărieeee … de unde dracu ți-a venit asta?
  Presa să conducă? ĂSta e rolul presei?
  Presa nu are cum să CONDUCĂ, ea poate doar să MANIPULZE. Ceea ce e cu totul altceva. Dacă totuși, visul tău e să vezi presa conducând, eu îți recomand cianură de potasiu. Te chinul ceva mai puțin.
  Vrei să șii ce înseamnă manipularea?
  De exemplu:
  Dan Diaconescu, Cornem Nistorescu, Sorin Roșca Stătescu. Acum 20 de ani rupți în cur acum multimilionari în euro.

 90. teodora lacramioara
  9 februarie 2012 la 20:49

  ne preocupa situatia din romania noi fiind in italia de 13 ani ne gandim la ai nostri dragi de acasa si ne ingrijoram de sanatatea lor nu suntem de acord cu aceasta otrava pentru ca avem parintii si nepotii etc…eu de as prinde toti parlamentari care au aprobat aceasta leage le-as da lor sa manance cu lingura pe gol nu in alimente in fata populatiei……

 91. marilena vulea
  9 februarie 2012 la 20:50

  nu ne convine noua ca oameni sa ne deie sa mancam otrava si nici legea ACTA.

  • 9 februarie 2012 la 20:59

   Marilena, să știi că deși ai schimbat numele și adresa de mail IP-ul e același cu al Teodorei…
   Și mai aveți niște caracteristici comune …
   Sau pe la Lazio aveți obiceiul să folosiți același computer mai multe persoane?

 92. 9 februarie 2012 la 20:52

  teodora lacramioara :

  ne preocupa situatia din romania noi fiind in italia de 13 ani ne gandim la ai nostri dragi de acasa si ne ingrijoram de sanatatea lor nu suntem de acord cu aceasta otrava pentru ca avem parintii si nepotii etc…eu de as prinde toti parlamentari care au aprobat aceasta leage le-as da lor sa manance cu lingura pe gol nu in alimente in fata populatiei……

  La ce lege te referi?

 93. madalina aurora
  9 februarie 2012 la 20:56

  Buna, am 18 ani si mama cand mia zis de codex alimentarius am inceput sa rad si nici nu credeam ce zicea DD la tv. Dar bunica mea a cumparat paine de la T.G Mures si a gasit scris pe ambalaj codex alimentar…sincer ma dezgusta cea ce fac parlamentarii nostri in romania fiind in Italia imi este rusine de cea ce fac ei….si ca tara noastra a juns asa de rau…si vad dorim succes la presidentie toata familia semnam adesiunea…si v-o trimitem prin posta cu confirmare de primire.
  salutari din partea familiei Vulea

  • 9 februarie 2012 la 21:06

   Alege odată sub ce identitate vrei să apari: marilena vulea, teodora lacramioara, madalina aurora …
   Dacă nu știi ce e ăla IP îți spun. E adresa (identitatea) pe care ți-o dă providerul care îți dă intenetul.
   Se postază automat, fără ca tu să-l vezi.
   Nu contează ce pseudonim sau adresă url folosești…
   Nu te mai stresa, alege una…
   Acest IP este din Lazio-Italia …
   E drept, bunica ta poate fi din Tg.Mureș. Cât despre acea etichetă pe care sunt scrise aceste cuvinte: Codex Alimentarius, nu te mai cred …

 94. ANONIMESCU
  10 februarie 2012 la 18:27

  BAI PROSTILOR CARE FACETI MISTO DE OTV, FRANCMASONERIA MONDIALA IN FRUNTE CU BILL GATES, S-AU GANDIT CUM SA EXPERIMENTEZE PE TARILE SARACE CODEX ALIMENTARIUS, IAR BASESCU PDL SI USL AU FOST DE ACORD CU GENOCIDUL. FRANCMASONERIA MONDIALA, MARII BANCHERI CARE STAU LA BIROU SAU IN FOTOLIILE LOR CONFORTABILE SI-SI NUMARA MILIARDELE IN EURO, ISI FREACA MAINILE CUM SA OMOARE CATEVA MILIARDE DE OAMENI PE GLOB SI VOI VA PREOCUPATI CU TOT FELUL DE FLEACURI, IN LOC SA IESITI IN STRADA SA PROTESTATI. INITIUM E SUBSTANTA OTRAVITOARE CARE SE VA PUNE LA PLANTE, ALIMENTE SI POATE-N APA. DACA NU CREDETI CA ASA ESTE CAUTATI SI VA DOCUMENTATI, PUTETI MURI RAPID IN CATIVA ANI DE CANCER LA COLON SI NU NUMAI. GANDITI-VA CATA HRANA ESTE LA ORA ACTUALA IN ROMANIA… ARTIFICIALA, CITITI PROSPECTELE DE PE ETICHETE. DAN DIACONESCU SI PARTIDUL POPORULUI , SUNT SINGURII CARE POT CERE ANULAREA CODEXULUI ALIMENTARIUS. E CLAR CA ROMANIA TREBE URGENT S-O RUPA CU AMERICA, INTR-UN FEL, E GREU CU CAMATARII ASTIA FMI. JEFFY FRANCKS, DEJA A DECLARAT DEJA, CE MAI TREBUIE VANDUT DIN ROMANIA : CFR-UL, TRANSELECTRICA SI MULTE ALTELE.
  TREZITI-VA DACA NU SUNTETI BOI, CA BINE E CA VA FACE BARBU BOI, DACA SUNTETI PROSTI. BANCHERII FRANCMASONI VA CONSIDERA VIERMI PE VOI POPULATIA SI OI. IA UITATI-VA PE YOUTUBE LA VIDEOCLIPUL ,, BANCHERUL”, SA INTELEGETI MAI BINE CE FAC AMERICANII CU NOI SI FORTEWLE OCULTE SI CITITI TOT DESPRE CODEX ALIMENTARIUS PE TOT INTERNETUL SUNT POSTATE TEXTE SI DOCUMENTE SAU FILMULETE IN ACEST SENS. DE CE CREDETI CA ROMANIA E PRIMA TARA CARE ZICE DA, OTRAVIRII POPULATIEI??? NUMAI HOTII SI CRIMINALII MAI POT SUSTINE SI VOTA USL-PDL-UDMR-PNL = ACEEASI MIZERIE, ACELASI RAHAT, ACEASI OAMENI CARE FURA PRIN ROTATIE SI OTRAVESC POPULATIA DE 22 ANi.
  ROMANIA……..TREZESTE-TE !!!

  • 10 februarie 2012 la 20:17

   Anonimescule, când te vei trezi din beție, sau din delir, vei putea reciti textul. Vei observa că Rarbu își face boi fanii, deci pe unul dintre voi…

   Atenție, dacă mă mai faci să mă scrântesc la pupilă încercând să vos ce ai scris, data viitoare vei observa că în locul textului tău găsesști ori un film cu desene animare, ori o poză amuzantă. Folosește majuscule DOAR acolo unde cere gramatica frumoasei noastre limbi, comoară în adâncuri scufundată … 🙂

   Scrie dracului omenește. Nu ți-a dușman nimeni pe aici… Dacă nu vrei, atunci nu te mai obosi…

 95. kyda
  8 martie 2012 la 10:42

  dumnezeule albastru atot stiutor din ceruri si de pe pamint cine are si mai ales ce fel de interes ca sa dezbine romani ?,eu recunosc si ma minunez in fiecare zi,toata natia asta se prostitueaza in fiecare zi inainte de a se naste burebista,dupa cita istorie am invatat eu,noi ne ardem uni pe alti,parinti cu copii si invers .de ce vrei sa desteptati voi romani?,si tu si barbu? s-au cumva ii vrei locul?,eu sincer cind cineva este atit de inversunat asta am observat ca se intimpla de obicei,legat de codex,timpiti sa faca experimente pe ei insisi ,prosti sa mora de grija altora si inteligenti sa se sature dracu de iarba (salata ridichii si alte balarii),mie imi place ceafa (altora) sa lle suflu in ia daca se poate ,eu ziceam asa in vis sa munceasca cineva pentru noi ,daca se poate sa se duca si la wc in locul nostru si noi doar sa luam ce este mai frumos si bun in lume,. ce zici?,nu asta vrea tot omu?,fiecare in felul lui ,trebuie acceptat asa cum este,si mai aveam ceva fiecare cu fiecare este prieten din interes,daca romani inteleg asta e perfect nu o sa ajungem niciodata ca nemti spre exemplu care 99% nu gindesc doar robotesc,deci sint niste oameni care vor sa fie mairoboti decit roboti,in cite milioane de ani crezi ca ne vom gindi noi la ast?

 96. 8 martie 2012 la 18:30

  kyda :

  dumnezeule albastru atot stiutor din ceruri si de pe pamint cine are si mai ales ce fel de interes ca sa dezbine romani ?,eu recunosc si ma minunez in fiecare zi,toata natia asta se prostitueaza in fiecare zi inainte de a se naste burebista,dupa cita istorie am invatat eu,noi ne ardem uni pe alti,parinti cu copii si invers .de ce vrei sa desteptati voi romani?,si tu si barbu? s-au cumva ii vrei locul?,eu sincer cind cineva este atit de inversunat asta am observat ca se intimpla de obicei,legat de codex,timpiti sa faca experimente pe ei insisi ,prosti sa mora de grija altora si inteligenti sa se sature dracu de iarba (salata ridichii si alte balarii),mie imi place ceafa (altora) sa lle suflu in ia daca se poate ,eu ziceam asa in vis sa munceasca cineva pentru noi ,daca se poate sa se duca si la wc in locul nostru si noi doar sa luam ce este mai frumos si bun in lume,. ce zici?,nu asta vrea tot omu?,fiecare in felul lui ,trebuie acceptat asa cum este,si mai aveam ceva fiecare cu fiecare este prieten din interes,daca romani inteleg asta e perfect nu o sa ajungem niciodata ca nemti spre exemplu care 99% nu gindesc doar robotesc,deci sint niste oameni care vor sa fie mairoboti decit roboti,in cite milioane de ani crezi ca ne vom gindi noi la ast?

  Mariane, dacă vrei ca cineva să citească ce ai scris aici, încearcă să scrii cu aliniate, majuscule la locul cuvenit etc… Personal n-am să îmi bat capul și să îmi scrântesc pupila.
  Spre deosebire de Facebook, blogul permite aliniate noi la reply-uri…
  Dar, pentru că ți-ai pierdut câteva minute pe aici, trebuie să îi spun că asta ”,si tu si barbu? s-au cumva ii vrei locul?” e una din cele mai haioase chestii pe care am văzut-o … 😀

 97. chm0d
  14 martie 2012 la 1:16

  Vad pe toate blog-urile si la tv ca toata lumea vrea audienta,vrea sa candideze,sa fie in centrul atentie…daca cel care si-a facut blog-ul a vazut un asa mare capital de audienta in comentarea unui individ care se vede cu ochii liberi ca face campanie pozitiva lui Basescu si campanie negativa celor din opozitie,atunci e mare problema..am ajuns si noi romanii un soi de americani..habar nu avem pe ce lume traim…imi pare rau sa o spun dar existenta OTV si popularitatea lui Barbu..ma duce la concluzia ca foarte multi romani sunt dusi cu pluta..daca in ziua de azi ai retineri ca un produs ar contine anumite substante..poti merge cu el la un laborator..te poti informa de pe internet ce reprezinta fiecare substanta…victimizarea asta excesiva face audienta..de ce Barbu nu a fost la un laborator sa aduca probe..ce prezinta dansul? ceva scris testat de cine? ..daca cei de la OTV sunt asa protectori cu poporul, de ce nu le ofera ceva concret…si eu pot sa citesc sa spun glume despre orice…daca alimentele ar fi otravite e normal ca un om care le consuma ar muri instantaneu…exista mai multe Romanii una a celor educati..care inteleg si una a celor fara educatie care isi iau informatiile de la tv..nu le verifica…ci in prostia lor tin tare de ele….daca exista 15% din populatia Romaniei in 2012 care sa-l creada si sa-l voteze pe Dan Diaconescu atunci e foarte grav..asta insemnand undeva la un milion de romani..eu scriu practic impotriva lor..acest lucru ii infierbanta si mai mult si le va aduce un capital mai mare de incredere..parerea mea ca aceste organizatii nu pot aduce nimic folositor Romaniei..sunt un fel de tepe cu donatii pentru copii „suferinzi” de cancer

  • 15 martie 2012 la 18:58

   Personal mi se rupe de acel capital de audiență. Nu văd la ce îmi poate folosi. Nu apar cu numele în clar, nu am publicitate pe blog …
   Dacă ai vedea SPAM-ul te-ai cruci. Este plin de mesaje publicitare mai mult sau mai puțin pornografice. În caz că nu știai, acele mesaje pot aduce bani frumușei (câteva sute de euro pe lună). Nu le public tocmai pentru a nu fi acuzat că din acest motiv vreau rating.

   Legat de popularitatea OTV și T.Barbu, da, ai dreptate.
   OTV ar trebui închis, și asta fără nici un fel de răutate. Între altele:
   – Se face campanie electorală fără respectarea legii în ceea ce privește perioada și numai,
   – Se face publicitate fără ca aceasta să se specifice explicit
   – Nu se respectă acel cod de protecție a minorilor
   – Se atacă persoane încălcându-se dreptul persoanei la demnitate. De cele mai multe ori se fac afirmații grave nesusținute de probe.
   – Nu se precizează dacă o emisiune este dată în reluare, asta deși numărul de telefon și nr. de SMS (Cu plată suplimentară, pt. SMS 0,44 euro/mesaj) sunt prezente. Cei mai mulți sună ca să intre în direct li se înregistrează mesajul și li se spune că sunt puși pe lista de așteptare. Repet, deși emisiunea este în reluare.
   ș.a.m.d.
   Fiecare din aceste încălcări, dacă e vorba de repetare, pot duce la suspendarea licenței.

   Da, dacă PP-DD ar reuși cumva să câștige alegerile ar fi grav, dar meritat pentru nația asta. Știi de ce? Pentru că ar însena că în România numărul de imbecili este mult mai mare decât poate suporta o țară bolnavă la cap.

 98. Ryo
  23 aprilie 2012 la 12:11

  pt domnul Tudor Barbu care are cea mai tare si deschisa emisiune vreau si eu sa-ti las un link cu cel care a fost unul dintre cei mai tari conducatori pe care i-a avut Romania si daca ma contrazice cineva sa se uite aici http://www.youtube.com/watch?v=iNfuyTPPgEE&feature=related
  Adevarat conducator nu ca astia din ziua de azi ca stau CAPRA la ordin si fura de numai poate mancai-ar viermii ,si prafu si pulberea sa se aleaga de ei ,

  • 23 aprilie 2012 la 17:43

   Amice, știi de ce ți-am dat OK pentru apariție? Pentru că în viața mea nu am văzut o imbecililtate mai mare decârt acest mesaj. În caz că nu ai observat, ai pus acest mesaj într-un loc unde Tudor Barbu este considerat un personaj infect.
   Pe de altă parte… Ceașcă unul din cei mai tari conducători? Da era tare, nici un alt conducător nu a fost mai înjurat decât cel când stătea lumea la cozi, când se luacurentul, sau când lumea se uita la cele dăuă ore de emisie ale TVR unde practic nu vedeai aproape nimic… Dar nu-i bai, poate vă iasă și ajunge diaconescu președinte. În acest sens îți recomand să începi a învăța să mănânci fân. Iarna iarba nu crește…

 99. sica
  27 iunie 2012 la 15:10

  Intradevar un personaj infect..sa duci atata campanie murdara meschina impotriva unui omcazut ca merita sau nu este alta problema..dar felul in care sa facut este grotesc…
  Romania traieste sub teroarea basista si nu numai…daca omul asta ar fi cinstit si patriot ar observa ca in spatele lui basescu si in cazul nastase si ponta sta cine?…cine este PPE si
  AD ASTRA CEI CARE CONTESTA PE PONTA CINE ESTE PATRONUL DIN UMBRA A ACESTOR FORURI..CE ROMAN ESTI TU TUDOR BARBU..SA II SPRIJINI PE ASTIA?
  IN URA LOR NEBUNA IMPOTRIVA COMUNISMULUI..O URA BOLNAVA SI NEJUSTIFICATA
  PT UN OM NORMAL LA CAP CARE STIE CA STANGA NU MAI EXITA IN ROMANIA…ASADAR LUPTA ACESTUI ESTE CEL PUTIN CIUDATA

  • 27 iunie 2012 la 17:31

   Lasă bă Sică … nu mai fi amărât…
   La putere e acum USL-ul și le dă românilor țâța la supt (țâța aia din care curge lapte și miere)
   Am totuși o întrebare:
   De ce mama dracului nu emigrezi tu? Să zicem în Coreea de Nord? Sau la Spitalul 9 …

 100. tutu
  27 iunie 2012 la 18:10

  Ce este barbule acum ne dai un, ,senzational”sa nu mai fim atenti la basescu si la loviturile
  lui la statul de drept?…..comunistule

 101. sica
  30 iunie 2012 la 8:35

  O sa va demonstrez aici pt cei cativa care ii intereseaza ce spune dl T Barbu ca se inseala cum m.am inselat si eu..vazand ca mai spune si lucruri reale pe cre nu le spunea nimeni amestec de adevar cu marlanie si manipulare ..strategii..

  iata aici un discurs al d.lui A Nastase din 2008..la un post de radio..cautati si veti gasi

  „Si atunci, baietii astia au spus: „Ba, daca voi nu vreti sa va uitati si la sertarele alea cu bani, foarte bine. Ca noi oricum v-o tragem acolo in Romania, ca v-am trimis Carrefour, Metro, eu

  stiu ce, va vindem bunuri de larg consum, v-am trimis bancile noastre si va indatorati acolo si deveniti pana la urma sclavii nostri pe o perioada lunga de timp.

  Ca trebuie sa platiti la fel ca americanii, care sunt foarte liberi, dar sunt de fapt sclavii bancilor, platesc toata viata si de asta nu au curaj sa-si injure sefii, pentru ca daca ii dau afara de la serviciu, raman cu creditul in mana si trebuie sa se sinucida, ca nu mai au ce sa faca, ca daca au luat o nota proasta ca si-au injurat seful nu ii angajeaza nimeni in alta parte”

  Iata de ce exista discutii doar despre piata de consum, si nu despre nevoile oamenilor. Iata de ce romanul e bombardat cu reclame si nu cu idei care sa ii schimbe in bine viata. Iata de ce formatorii de opinie crediteaza mai mult multinationalele corporationist-naziste si nu patronatele romanesti. Iata de ce tu, fraiere, trebuie sa consumi din ce in ce mai multe produse din import: ca sa devi sclavul strainilor!…iN CEA CE PRIVESTE PETROMUL SI CELELALTE DL BARBU DL BASESCU PRIETENUL LUI CARE A NEGOCIAT STIE BINE CA NU AM AVUT DE ALES…IN CEA CE PRIVESTE PE PONTA SI UE..ACOLO SE PUNE PROBLEMA STATELE UNITE ALE EUROPEI..SAU STATELE UNITE ALE GERMANIEI..
  IATA DE CE PONTA ESTE DE PARTEA LUI HOLLANDE SI DE CE IL ,,MANANCA” TOATA PRESA..DL BARBU LA CARE VOI VA UITATI CA LA O ICOANA DE CE NU VA SPUNE

  • 30 iunie 2012 la 20:20

   Sică, personal cred că cei care se uită în gura lui Barbu sau a oricui de la OTV și îi mai iau pe ăia și în serios, au o mare problemă care îi privește personal.. există, și asta le provoacă destulă suferință…
   Acești oameni sunt de două feluri, unii, care nu au reușit altfel în viață deoarece nu au atuurile necesare și speră ca astfel să fenteze norocul ceilalți, mare3a turmă, sunt niște pleșcari ce speră că DD le va da… orice, dar să le dea.
   Ultima dată, ieri, le-a dat o mare veste… nu va candida … A spus-o la B1… fără mișto.

 102. tutu
  30 iunie 2012 la 10:48

  waw! ati ,,ascuns” postarea din care reieseau unele concluzii din care puteam intelege de ce nastase a fost incarcerat acum si nu cand poate merita…si haituiala impotiva lui ponta
  ,,foarte tare”…degeaba poporul stie

  • 30 iunie 2012 la 20:21

   Nu ți-a ascuns nimeni nimic…
   Unde, când și sub ce nume ai postat ceea ce zici?

  • 30 iunie 2012 la 20:23

   Tutule, dacă se întâmplă să te fi logat cu alt nume sau adresă, iar postarea de care zici era luată la moderare e normal că nu o vedeai. E postată cumva sub pseudonimul Sică?

 103. tutu
  10 iulie 2012 la 18:25

  eu nu inteleg de ce nu se bucura T Barbu si PP….dupa referendum sunt alegeri libere DD sau cine candideaza pt PP…au sansa sa fie alesi….sa.intelegem ca nu vor….. ca sunt doar trompeta basista?…..

  • 10 iulie 2012 la 20:55

   *Tutu*
   ”Trompetă băsistă?” De unde și până unde?
   DD a spus clar invitat la B1 că el mizează de fapt pe rolul e arbitru între USL și PDL și într-un eventual parlament în care va participa, arbitrajul îl înțelege a fi de partea USL…

 104. cristina
  25 august 2012 la 0:38

  Tudor Barbu este un personaj,care a impartit opinia publica in doua tabere,pro si contra.Poate ca nu este cel mai placut modrator TV,dar ceea ce spune in legatura cu alimentatia otravita si cu Oculta Mondiala este real si se intimpla in toate statele lumii.Majoritatea statelor lumii au introdus acest Codex Alimentarius,in Romania s-a aprobat in 2009 ,care practic ne scurteaza perioada de viata a fiecaruia dintre noi,pt ca toate produsele care au scris pe ele CONFORM CODEX ALIMENTARIUS,sunt preparate numai din plante modificate genetic(FAINA<MALAI<GRIS<ZAHAR),fructele si legumele sunt stropite cu Initium ,o substanta deosebit de periculoasa pt. organismul uman,foarte cancerigena(se comercializeaza sub numele de ENERVIN) si toate aceste alimente au continut scazut de nutrienti,sunt colorate cu tot felul de chimicale si daca vorbim de mezeluri sunt un adevarat pericol pt.consumatori.Barbu are ceva probleme la capitolul respect.pt telespectatori,dar dezbate niste subiecte tabu,pe care nu le-am auzit la nici un alt post TV.De fapt el nu face decit sa copieze niste subiecte hot de pe Internet si sa le dezbata in direct.Este totusi de apreciat,ca are curajul sa vorbeasca despre aceste lucruri,pt. ca sigur deranjeaza multe dintre personaje din elita societatii.

  • 25 august 2012 la 21:56

   Cristina, am făcut bătături la maniqură de câte ori am spus că acest subiect se referă de fapt la nesimțirea lui Barbu… faptul că vorbesc despre Codex, e doar pentru a fixa decorul.
   Atenție la povestea aceasta cu a fi sau a nu fi ceva recomandat ca aliment.
   Să îți dau un exemplu.
   Cu ani în urmă, în Mozambic era o foamete cum nu poți să îți imaginezi. Cădeau pe ulițe omenii și mureau de foame.
   Situația a fost salvată cu un soi de porumb întărit genetic să reziste la clima de acolo… și care făcea niște știuleți de 30-45 de centimetrii…
   Ce crezi? Era bine să îi lase pe ăia să moară sigur de foame, sau să îi ”condamne” la o moarte ipotetică din cauza unui soi de porumb modificate genetic?
   Atenție, culmea e că după ce acel porumb s-a cultivat masiv a scăzut mortalitatea din motiv de cancer la mai puțin de jumătate…

   Legat de organismele modificate genetic… noi ce suntem dacă nu niște ființe apărute în urma unor îndelungi modificări genetice?
   De asemenea, absolut orice mâncăm este un organism modificat genetic (natural, dar tot rezultat în urma unor continue modificări genetice în vederea adaptării la mediu).
   De exemplu, grâul vine dintr-o plantă care creștea în Orientul Mijlociu și avea doar două boabe, merele oricât de naturale ar fi vin din merele pădurețe, sălbatice etc).
   În domeniul alimentar ca și în domeniul medicamentelor se duce o luptă pe care cu greu ți-o poți imagina.
   Legat de componentele otrăvitoare din alimente… Fie cea mai naturală ceapă sau magnificul și minunatul usturoi…. conțin acizi deosebit de otrăvitori, merele de orice fel conțin cianuri… Se vorbește de faptul că grăsimile sunt nocive… fără grăsimi murim… creierul are nevoie de grăsimi ca să funcționeze, la fel și hidrații…
   Sfatul meu, nu pune botul la prostiile astea… mai ales la ce auzi la OTV… acolo nu e decât o turmă de imbecili.
   De exemplu e acolo unul, Mihai Antonescu… unu care le știe pe toate, care îi învăța pe OTV-iști cum să fenteze băncile, dar nu era în stare să salveze OTV de la faliment (Dacă nu știai, OTV este în faliment)
   Ăsta zicea odată că nu are încredere în carnea de porc crescut acasă. Doar cei de crescătorie sunt buni pentru că (atenție0 au mai puțin colesterol :))))))
   Dobitocul nu știr nici măcar că la crescătorie orice animal de îndopat cu hormoni de creștere pentru eficiență…

   Cât despre Barbu… vai mama lui… aș fi curios dacă există măcar un singur domeniu în care poate vorbi mai mult de zece minute și să nu spună măcar o singură prostie.

   Că veni vorba de Codex… Tu de unde ai aflat de el?

 105. unIonGheorghe
  2 septembrie 2012 la 14:18

  Ce se alege de lumea asta daca adolescentul Ovidiu Silaghi a abuzat sexual o copila de 5 anisori

  Politistii din Botosani cerceteaza cazul unei abuzari sexuale, acuzat ca a abuzat sexual o fetita în vârsta de cinci ani, în timp ce se aflau la joaca la marginea satului.

  Cazul a iesit la iveala, dupa ce parintii fetitei de cinci ani au reclamat la Inspectoratul de Politie ca fetita lor, din Ilfov, a fost violata de adolescentul de 18 ani Marin Ovidiu Silaghi.

  „Politistii au declansat o serie de verificari pentru a se stabili veridicitatea celor sesizate în acest caz. În functie de rezultatul cercetarilor, se vor dispune masurile legale în consecinta”, potrivit Mediafax.

  În cursul zilei de joi, copila în vârsta de cinci anisori va fi dusa la Serviciul de Medicina Legala Botosani pentru a se stabili daca a fost victima unui viol!

  Voi ce parere aveti despre acest incident, este des intalnit in tara asta?

  • 2 septembrie 2012 la 16:45

   Ce să spun Ghiță? Eu urât, tare urât…
   Acolo ar trebui luați la întrebări părinții imbecilului… iar el dus la un control psihiatric

 106. Toni
  1 noiembrie 2012 la 0:07

  Ba BOULE! Un cretinoid ca tine nu are cum sa înteleaga la ce s-a ajuns cu … sa zicem asa.. o tara .. denumita Romania…
  PS. Mesajul îi este adresat direct personajului care a deschis acest subiect !

  • 2 noiembrie 2012 la 23:04

   Ce să zic Toni? Ideea subiectului era că nu mi se părea OK ca Tudor Barbu să le spună ”Bă Boule” telespectatorilor săi, dacă vă place … atunci e OK, am să țin minte când îți vorbesc…
   P.S. Crezi că merita să te chinui să dau cu copita în tastatură pentru atâta?
   PPS Înțeleg foarte bine la ce s-a ajuns… Diaconescu îi plătește pe imbecili să infecteze internetul…

 107. adrian
  29 noiembrie 2012 la 19:49

  guvernul ponta anuleaza pensiile bolnavilor de cancer totul se petrece cu ocruzime de nedescris in str. panduri nr 22 buc,

  • 30 noiembrie 2012 la 19:48

   Adrian, din păcate, românul e tâmpit… Pentru a vedea peretele, musai să dea cu freza în el…
   Românul e atât de puturos încât a gândi i se pare a fi un efort uriaș.
   Îți amintesc un fapt. Scânteia care a dus la simpatia de care s-a bucurat Iliescu a fost că, în popor acesta a fost văzut ca Făt Frumos pe cal alb și execuția lui Ceașcă s-a a fost considerată un merit al lui Iliescu. Pur și simplu nu a considerat că trebuie luat în seamă faptul că la un moment dat Ceașcă îl considera pe Iliescu urmașul și moștenitorul său. Atunci toate relele erau aruncate pe Ceaușescu, Sistemul nu era luat în considerare. Acest dualism, alb-negru fără nuanțe se regăsește și acum.
   Toate relele tranziției i-au fost atașate lui Băsescu… Astfel singurul țel al multora este să fie ales cel care e perceput cel mai tare adversar al lui Băse…
   Teamă mi-e că cei care acum vor vota USL în speranța că va curge lapte și miere se vor trezi cam târziu că au luat țeapă…
   Cei mai afectați sunt exact acei care pun botul la tot felul de prostii populiste.
   Din păcate, există o variantă și mai sinistră: PPDD … Dacă acest partid are peste 15% și va putea deveni un fel de arbitru politic e nasol rău…
   Din păcate, să ne amintim ce a spus DD la o emisiune a lui Cristoiu. Acesta l-a întrebat de o situație în care ar trebui să aleagă între USL și PDL.
   Fără ezitare DD a spus USL…
   De fapt această nouă alianță (surse destul de bine informate spun că în proiect se numește USLP-Uniunea Social Liberal Populară) funcționează deja.
   La Oltchim exista un interes deosebit ca privatizarea să nu se facă așa cum trebuie … trebuia să i se atribuie direct prin negociere lui TISE (ruși)
   Exista o singură cale: Să participe cineva care nu va putea să ducă treaba la final. S-a găsit DD…. Privatizarea e varză, oamenii sunt înfometați, TISE va părea salvatorul. Interesul lui Diaconescu? Salvarea din faliment a OTV prin creșterea ratingului.
   La Târgu Jiu vedem un nou episod.
   Ponta vrea să ajungă parlamentar. Dacă va obține un procentaj peste Diaconescu (nici măcar teoretic la TG. Jiu, DD nu are nici o șansă) Ponta va fi parlamentar…
   Tudor Barbu va fi și el ales, astfel PPDD câștigă un parlamentar sigur. OTV face în această perioadă un rating de invidiat dacă respectăm proporțiile, ratig ce îi aduce lui DD destui bani ca să își plătească angajații și o parte din datorii ca să scoată televiziunea din faliment… Mișto și simplu, nu?
   Legat de persoanele cu cancer… ai dreptate… după alegeri li se vor alătura și cei cu SIDA, și cu diabet … de fapt în prima fază se vor achita datoriile de campanie. Nu ți se pare mirabil că Ministrul Apărării spune că nu are bani de motorină ca să defileze tancurile, dar există bani pentru o campanie electorală extrem de scumpă?
   Dacă fiecare partid ar fi donat banii cu care vor șpăgui electoratul DOAR PE 1 DECEMBRIE suma era cu mult peste cele câteva tone de combustibil necesare ca să vedem cea mai amplă defilare de până acum…
   Din păcate, învățământul, sănătatea, armata, salarizarea și pensiile vor suferi după anul nou o accentuare a subfinanțării
   Se vor înregistra însă alocări mai mari la Parlament (crește numărul de parlamentari, se va trece la un nivel superior al alocării lor în ceea ce privește luxul la cazare, vor crește (spre dublu) alocările pentru sumele forfetare, necontrolabile, se fa înlocui parcul auto cu limuzine mai performante și mai luxoase, există zvonuri care vorbesc de achiziționarea de limuzine de minim 50.000 de euro/bucată).

   Fii fericit că ești român…. vei ajunge să trăiești prin reprezentanți…

 108. 18 decembrie 2012 la 18:36

  Tudor Barbu – culmea prostiei !

 1. 24 ianuarie 2011 la 17:46
 2. 30 decembrie 2011 la 19:09
 3. 22 ianuarie 2013 la 20:48

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: