Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Colaborarea într-ale necolaborării şi politică prin absenţă

Colaborarea într-ale necolaborării şi politică prin absenţă

Preşedintele Băsescu a convocat partidele politice parlamentare. Intră în atribuţiunile domniei sale să facă asta, ce-i drept, dar nu înţeleg de ce îi mai invită pe cei din opoziţie.

Indiferent de ce s-ar propune pentru discuţie, cei din opoziţie nu se prezintă.

Ameţiţii din opoziţie fac guverne paralele, PSD îşi suspendă din partid fostul preşedinte dar nu îi retrag spiritual politic, preşedintele PSD şi alţi lideri ai săi fac demersuri pe lângă socialiştii europeni ca nu cumva România să intre în Spaţiul Schengen …

PNL care nici el nu pare a avea mai multă minte, face înţelegeri cu PSD şi PC de necolaborare cu Preşedintele şi cu PDL, fac acorduri de zici că sunt din desene animate.

La serviciu deputaţii opoziţiei, deşi sunt plătiţi, nu se duc, se tem evident să nu-I miuşte Roberta  Anastase, la Cotroceni la consulări de asemenea deşi se plâng că cei de la putere nu îi bagă în seamă.

Ziceau la un moment dat că nu discutăî cu UNPR. Acum înţeleg că au fost invitaţi separate. Nici aşa.

Mă întreb cam ce le-o fi spus celor de la Hunedoara unlrea televizata Mariana Câmpeanu. Oare le-o fi promis că dacă o votează va îngroşa şi ea numărul circarilor şi va veni şi mai des la televizor, mai ales în timpul în care ar trebui să meargă la Parlament? Evident că cei care au votat-o sunt foarte fericiţi că pur şi simplu, practice sunt nereprezentaţi.

Sau poate le-o fi zis  că astefel, legea salarizării unice care face să dispară  salariile nesimţite,nu va putea fi adoptată.

Că peneleii, pesedeii şi conservanţii au mare încredere unii în alţii şi că niciunul nu e tentat să pună botul la o eventuală cooptare la guvernare, se vede şi de mai jos:

”Doresc din partea dumneavoastră de a propune PNL și PC, în mod clar şi asumat, un pact de necolaborare sub nicio formă cu cu Traian Băsescu, cu guvernul Boc şi cu PDL şi un mandat din partea dumneavoastră de a deschide discuţii concrete pentru realizarea unei opoziţii unite şi unei gândiri politice pentru a salva România din situaţia în care se află. E un semnal pe care îl aşteaptă şi colegii de la PNL şi cei de la PC” a explicat Ponta, citat de Agerpres de parcă până mai ieri colaborau de nu de mai opreau. Evident că şi Antonescu s-a considerat obligat să spună:

”Dacă PSD ia hotărârea să nu mai colaboreze cu PDL e un pas înainte pentru PSD și îi felicit. E superfluu să semneze un astfel de pact.  Are cineva impresia că noi colaborăm cu PDL? Nu sunt suficient de clare hotărârile PNL de până acum?”.

……………

Hopaaaaa …. Surprize surprise. Acum am auzit la Antena 3 că PSD se duce la Cotroceni la consultări cu Băsescu. Hehehe, adulmecă şi ei deh. Încă nici nu s-a uscat cerneala pe pactul de necolaborare…

Da muşchiul din creieraşul lui Ponta pare să se fi umflat. Invitaţia era pentru ora 17. Acum e 16:53.

Aş paria că până la 17:30 nu ajung. Sau poate fac ca Geoană, pe hol la Cotroceni vor afla că  … ceva şi nu vor mai intra. Ţîţîţî … politică de mare clasă…

….

17:00: Ponta a ajuns la Cotroceni. Incredibil… 😀

 1. 15 decembrie 2010 la 2:44

  Băi, ce mă enervează mătrăguna asta de madam Câmpeanu! Are făţău de directoare de penitenciar.

 2. 15 decembrie 2010 la 23:24

  Ei, o avea şi ea atuurile ei … 😀

  • 15 decembrie 2010 la 23:53

   Ştii nu mi-am pus niciodată întrebarea cine este măciucaris asta…E rudă cu moş Radu?

   • 16 decembrie 2010 la 19:52

    Poate cu Moş Crăciun. Dacă te uiţi atent, poţi să vezi că seamănă…

 3. 16 decembrie 2010 la 21:44

  Ăuoleu! Dezbrac-o repede! Traumatizezi copila din mine!

  • 17 decembrie 2010 la 13:32

   S-o dezbrac? OK, dacă tu crezi că e mai educativ aşa …
   Da’ oare n-o să creadă cei din Hunedoara că au votat iepuraşul de Paşti?

 4. 17 decembrie 2010 la 15:43

  Oooo, Paşă, cât de darnic eşti! Să vezi tu ce-o să se mai înghesuie toate balabustele să le dezbraci! Pun pariu că o s-o bagi prin faţă pe Gaura Vasile, că te-am simţit că ai o slăbiciune pentru ea…şi să vezi ce-o să păţeşti cu Norika şi tanti Renate că le laşi s-aştepte!

 5. 17 decembrie 2010 la 17:10

  Stai că acum fac un post despre faptul că Eugenia Vodă a fost atenţionată că nu a asigurat pluralitatea de opinii într-o emisiune în care a avut un singur învitat (Ion Cristoiu).
  Nu ştiu dacă reuşesc să încarc în blog imagini slide. Ar fi super o imagine cu cu … săltătraţa bătând untul de exemplu… cu … microfonul 😀

 6. 17 decembrie 2010 la 17:12

  P.S. Nu ţi se pare că în poza asta Mariana Câmpeanu seamănă cu Marina Dina, asistenta lui Mihai Mărar de la Antena2 ? 😀

  • 17 decembrie 2010 la 17:23

   Ptiu, drace, chiar că seamănă! Sunt de acelaşi sex…n-aş fi crezut…

 7. 17 decembrie 2010 la 22:49

  Daaaa… până şi la cerceluşul din buric seamănă… Diferenţa e că una e dulcică, ailaltă acră. Ghici care cum e…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: