Prima pagină > Abureală - Manipulare, Presă > Imbecili din România, vă rog, sinucideţi-vă. Dacă se poate la tv ca să vă văd şi eu…

Imbecili din România, vă rog, sinucideţi-vă. Dacă se poate la tv ca să vă văd şi eu…

Acesta e un subiect despre care nu am dorit să vorbesc deoarece teamă mi-e că mulţi se vor oripila.

Ce m-a hotârât să o fac este faptul că o turmă de mâncători de căcat au invadat televiziunile făcând un adevărat spectacol din legături absolut insdecente, gestul lui fiind prezentat ca un gest de mare eroism.  Căcat … Gestul oricărui sinucigaş nu e decât gestul unui om care în momentul acela nu e în toate minţile.

Adrian Sobaru, in varsta de 40 de ani, este angajat ca electrician la ştirile TVR…

Adrian Sobaru are doi copii, unul dintre ei autist. Băiatul bolnav merge de patru ori pe lună la psiholog. Tratamentul este scump şi înghite cea mai mare parte a salariului bărbatului, care câştigă 2.500 de lei. Din leafa lui trăieşte întreaga familie, pentru că soţia electricianului este casnică. La serviciu, bărbatul n-a lăsat să se vadă că are probleme. Colegii spun despre el că este jovial şi foarte respectuos. Nici măcar nu ar fi trebuit să se afle joi în Parlament. A cerut să meargă în locul unui coleg.

2.500 de lei. Nu e mult, dar nici nu e cel mai mic salariu din ţara asta.

Bun şi astfel se rezolvă problema copilului? Sau dimpotrivă, abia acum apar probleme atât de mari încât acel copil va deveni cu adevărat un copil care nu mai are nici o şansă în viaţă?

E gestul unui imbecil care nu a făcut decât să îngreuneze viaţa copilului lui, condamnându-l la mai multă suferinţă, gestul unui cretin care a dat ocazia mâncătorilor de căcat să scuipe cu noroi.

Ce ar mai fi de spus?

1. Că acel imbecil nu a murit din păcate. Ar fi fost cu un imbecil mai puţin în ţara asta.

2. Dacă îmi doresc ceva de acest Crăciun,  este ca cei care îmi infectează televizorul plângând de mila lui să încerce  şi ei să protesteze sinucigându-se. Dacă vor şi reuşi, voi fi extrem de fericit, înseamnă că Moş Crăciun există.

Deci, dragi imbecili, vă rog să vă sinucideţi toţi la acest Crăciun. România va fi mult mai fericită fără voi…

Aflu acum de la sluga împuţită a lui Vîntu, Oana Stancu, că s-a mai sinucis unul.

Bravo.

Daţi-i înanite băieţi… Promit să dau o bere cunoscuţilor pentru fiecare… Aşa scăpaţi voi de greutăţile vieţii, dar îi scăpoaţi şi pe cei din jurul vostru de suferinţa de a vă suporta.

Oanei Stancu:

„Femeie, tu ce mai aştepţi? Hai fii credincioasă stăpânului tău … Îţi sugerez: Aruncă-te de pe clădirea în care îţi faci emisiunile. Aşa rişti mai puţin să ratezi…şi n-ar fi rău să mai iei cu tine încă nişte indivizi: Dana Grecu, Corina Drăgotescu, Oana Dobre, Marius Gâdea, Gabi Firea, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Dan Diaconescu, Mugur Ciuvică, V.Stan, Sorin Roşca-Stănescu, Cornel Nistoreacu, Mircea Dinescu   şi ceilalţi împuţiţi care faceţi un spectacol din imbecilitatea unora. Poate n-ar fi rău să îi inviţi la gestul acesta şi pe unii politician care pe astfel de chestii caută să îşi adune capital electoral, Victor Ponta, Ludovic Orban etc „


 1. sorin
  23 decembrie 2010 la 23:59

  Nu esti cu nimic mai prejos decat cei ce se folosesc de disperarea acelui om. Ba chiar le dai clasa

  • 24 decembrie 2010 la 0:08

   Din partea unui … visător, e un compliment. Mulţam…

 2. 24 decembrie 2010 la 0:06

  Chiar m-a enervat încercare unora de a face din asta un gest de protest.
  E clar gestul ori a unui imbecil, ori a unui om bolnav la cap. Nu vâd cum îl va putea ajuta pe fiul lui dacă murea sau dacă va rămâne handicapat.
  P.S. Asta e varianta soft. Vine Crăciunul, nu?

 3. 24 decembrie 2010 la 0:12

  Un nebun. Strigătul ăla, când era scos cu targa, „Libertate!” o dovedeşte. Ce fel de dictatură e aia când 24 de ore din 24 şi zi de zi, Puterea în frunte cu „dictatorul” este bălăcărită, flegmuită, calomniată, crucificată şi călcată în picioare?
  Fii atent, că omul mai primeşte, pe lângă cei 2500 lei, încă 600, pentru copilul cu handicap. Nu este mult, fireşte, când ai astfel de probleme, dar dispariţia lui nu făcea decât să agraveze situaţia.
  Dar ştii ce m-a umplut realmente de draci? Faptul că mâncâtorii de căcat, care s-au repezit precum corbii să profite de drama omului, îi acuzau pe guvernanţi că nu le pasă, că sunt inumani, „figuri reci” care vor să aducă poporul la disperare ca să-l poată pune „în jug”…Eu cred că s-au comportat foarte decent. Şi faptul că s-a reluat şedinţa a fost foarte bine.

 4. 24 decembrie 2010 la 0:31

  Păi mai era un poliţai care era filmat de cei de la A# într-o dimineaţă. Jale mare. El avea 2.800 de lei, nevastă-sa 1.400 şi nu aveau copii. Săracu zicea că nu-şi permite să plătească chiria. Ştii ce era interesant? Nu se vedea nici o caşchetă pen maşină…
  Mă întreb ce ar trebui să facă să zicem un angajat de la Primărie pe care îl ştiu şi care are cam 1.000 de lei, nevastă şi patru copii şi care lucrează la o seră…

  Legat de acei imbecili care comentau, treaba e că încercau să mimeze grija şi empatia cu acel om încât ar fi fost caraghioşi dacă nu erau siniştrii.
  Încă mai aştept să îi văd pe cei enumeraţi cum îşi copiază … heroul…
  Mor după desene animate.

 5. 24 decembrie 2010 la 0:31

  Libertate … hmmm … kkt …

 6. moshu49
  24 decembrie 2010 la 5:24

  sãnãtate şi viaţã lungã nenorocitului cã are copii de crescut şi educat.
  altceva m-a intrigat: laşitatea „furnicuţelor” pesediste şi „elitelor” liberale de a pãrãsi cîmpul de luptã parlamentar, fie el şi însîngerat, bezmetici, care uzi la ochi, care uzi la cur.
  de fapt, au cãutat o altã îmbîrligãturã proceduralã care sã arunce ultimele zbateri în 2011 şi … dupã noi potopul!
  asta mi-a amintit de trãdarea ex-ministrului Atanasiu-Bijboacã şi a „elitelor” din gaşca liberalã de a retrage trupele (de parcã erau liberale!) din Irak pe motiv cã se moare, cã nu-i rãzboiul nostru, cã poporul (care?) nu mai vrea, end bla-bla…
  pãi cu hahalerele astea în Schengen? poate în café chantant, cã la dezmãţ dau nãvalã!

 7. 24 decembrie 2010 la 21:12

  Ştii ce e urât rău în povestea asta?
  Nu faptul că ăla s-a aruncat de la balcon. şi eu am sărit de la câteva balcoane, unele din ele mai înalte.
  A sărit? Să-i fie de bine, dacă el crede că astfel se va rezolva problema fiului său, înseamnă că e dus cu pluta. Dacă ar fi murit, ori dacă rămâne cu sechele nu îi va mai putea asigura fiului său nici acei bani pe care i-i aducea până acum.
  Se spune că acel copil e autist. Cineva îmi zicea că mulţi din cei care se nasc autişti sunt aşa pentru că sunt făcuţi la beţie. Nu bag mâna în foc că e aşa… în fine.
  Problema pentru care ar trebui să ne enervăm e că ştii la ce se reduce toată povestea asta? În primul rând poate fi asimilată unei forme de şantaj a unui Parlament.
  Pe de altă parte, m-am uitat şi la emisiunea lui Badea şi la cea a Creţuleascăi de la Realitatea tv.
  Oamenii aceştia mimau extrem de prost tristeţea, pe de altă parte, atât Antena3 cât şi Realitatea tv mi se părea că încercau să-l transforme pe ăla în erou demn de urmat. Mesajul lor mi se părea a suna cam aşa: „Dacă credeţi că aveţi probleme cu banii, aveţi o soluţie la îndemână: Sinuciderea. Absolut sinistru.

  Pentru că am pomenit de Badea. Nu demult se făcea un miting pentru că a fost amendat. Zicea el că nue adevărat căa fost indecent.
  De trei ori, privind în cameră i a urlat la cineva care i-a spus că ar fi bine să expice ce a vrut să spună în timpul emisiunii lui Gădea deoarece a fost cam incoerent: „Cretinule”.
  Sincer, cred că de data asta s-a depăşit orice limită.
  Actoraşul ăla second-hand (a doua labă cum ar veni în traducere) Mihai Căcatmare nu pare a se mai oripila…

 8. tatonul.aa
  24 decembrie 2010 la 23:09

  All

  „SĂRBĂTORI FERICITE”

  …………………
  @Blue, sunt absolut de acord cu cele scrise, însă merg ceva mai departe. Prea au fost toate orchestrate în aşa fel încât impactul (eventual) să fie cât mai mare. Practic campania de isterizare a segmentului populaţiei dependent mai mult de stat decât de iniţiativa şi munca proprie, neavând succes în antrenarea de mulţimi/gloate, a reuşit probabil (o simplă idee personală!) să fabrice un kamikaze mai de operetă, dintr-un părinte cu relativ grele probleme de sănătate în familie. Din păcate s-ar putea ca mogulii, dispuşi la orice acţiune pentru consolidarea acelui fundamentalism de tip moscovit, cu o încrengătură oarecum subţire de îmbogăţiţi peste măsură din spolierea bogăţiilor ţării şi afaceri oneroase cu statul, domnind peste o imensă masă amorfă de pseudosăraci şi săraci autentici, tânjind şi ei la stat, dar pentru infime îmbucături necesare traiului zilnic – să creeze un curent de „apucaţi” care după ingurgitarea unor cantităţi de băutură şi obţinerii unor teancuri de bani pentru familie, să treacă la gesturi disperate, transmise în direct de întrega medie, la ore de maximă audienţă, cu scopul, mărturisit aproape inconştient de unii intervievaţi, de restabilire a „LINIŞTII” de tip Iliescu-Bombo-Văcă

  Alexandru Andrei

 9. 24 decembrie 2010 la 23:26

  Sincer, iniţial am vrut să evit subiectul.
  Pot să înţeleg că omul are probleme şi e înebunit de durere când se uită la copilul său. Dar niciodată nu am să accept ca nişte imbecili mâncători de rahat să îmi interpreteze lucrurile cum fac zilnic cu orice.
  Culmea e că au legat povestea asta cu polonezul ăla care şi-a dat foc acum două decenii şi cu încă unul de pe la noi.
  Păi ăia şi-au dat foc pentru a protesta împotriva Comunismului. Cu o si inainte la Gădea a fost invitat Ion Iliescu, aică un păduche care e comunist până în fundul genomului. Ca să nu mai spn că şi Ponta se rupa în figuri… Tomai el vorbeşte de asta? PĂi partidul pe care îl conduce nu e mai comunist decât chiar partidele comuniste europene? Nu ne fâlfâie el tot timpul abureala cu Che Guevara? Nu s-a cocoţat el ca gâina în vărful grămezii de gunoi tocmai împins de comunistul Iliescu şi susţinut de televiziunea securistului băşinos?

  Linişte? KKia liniştea? Hlizeala din şedinţa Parlamentlui când Vaccin Tudor, aliatul PSD se măscărea când Băsescu condamna comunismul spre hazul Partidului Stupizilor (PNL+PC, PSD…) ?

  Rău de tot mă calcă pe nervi rahatophilii…

 10. 25 decembrie 2010 la 15:36

  N-am vrut să intru în polemică cu colegii de forumul ireteve (cei care în ultimul timp jignesc fără noimă ) pe acest subiect. Împărtăşesec opinia ta. Nu avea nici un motiv să-şi pună capăt zilelelor, iar dacă vroia cu adevărat, alegea o distanţă mai bună pentru cădere.
  Am fost curios să aflu numărul bolnavilor de autism şi dacă există centre specializate. Da există centre iar numărul celor afectaţi de acest sindrom nu este cunoscut cu exactitate. Iată ce am găsit :
  „In Romania nu exista statistici oficiale care sa ne arate cate persoane sunt afectate de tulburari din spectrul autismului, dar, dupa prevalentele mai sus amintite si avand in vedere ca aparitia TSA nu este conditionata de rasa, etnie, conditie socio-economica, nivel de educatie al parintilor, putem afirma ca dintre cei 4.770.000 de copii ai Romaniei pana in 18 ani (sursa: http://www.copii.ro), 31482 au o tulburare din spectrul autismului, respectiv din cei 425.000 de copii pina in 2 ani, 2800 ar trebui sa fie diagnosticati ca avind o TSA in acest an sau cel urmator sau cel putin monitorizati ca fiind in risc de a dezvolta o tulburare de dezvoltare de tip autist, dar luate si masuri de interventie pana la obtinerea diagnosticului final”, a adaugat Liuba Iacoblev.
  Şi o adresă pentru cei interesaţi : http://www.asociatiabetania.ro/ro/
  Mă întreb…dacă toţi taţii celor peste 30.000 de copiii afectaţi gândesc la fel ca Sobaru ?! Sigur nu!!! …iar boala nu a apărut odată cu venirea guvernului Boc la timonă.
  Cred că înainte de toate acest nene trebuie monitorizat şi văzut dacă nu chiar el este problema. Sunt familii în România şi nu puţine care au sub 1000 lei venit per familie şi au în bătătură 1-2 copii. Ce ne-am face dacă toţi am găndi ca domnul Sobaru ?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: