Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Poftiţi, la INTACT rahatul e proaspăt, parfumat şi apetisant …

Poftiţi, la INTACT rahatul e proaspăt, parfumat şi apetisant …

Ehee, nici n-a început bine anul 2011 că presa rahatofilă  a sărit flămândă pe ceea ce i se părea ei că e o lovitură devastatoare la adresa puterii.

Faptul că Preşedintele Băsescu a plecat cu elicopterul din blocajul de pe şosea a fost bombonica foarte umplută cu căcat din cel mai apetisant pentru jegurile mediatice de la Intact.

Jurnalul Naţional – http://www.jurnalul.ro/ – fiţiuca lui Tucă, nativul din oraşul unde trăiesc urmaşii proştilor din celebra căruţă răsturnată, a publicat un articol scris de Carmen Vintilă, publicat la 3 Ianuarie 2011:

Băsescu a plecat cu elicopterul să modernizeze statul

În timp ce sute de maşini stăteau în coloană pe DN 1 în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, preşedintele Traian Băsescu a plecat de la Predeal duminică după-amiază cu un elicopter spre Bucureşti. Şeful statului şi-a petrecut Revelionul la Predeal împreună cu premierul Emil Boc, cu miniştrii Gabriel Oprea şi Gheorghe Ialomiţianu şi senatorul Anghel Iordănescu, iar spre Bucureşti a plecat ieri, în jurul orei 15:00.

Preşedintele şi-a anunţat programul cu o zi înainte, când le-a declarat reporterilor că duminică după-amiază se întoarce în Capitală, pentru că are treabă “cu modernizarea statului”. Sâmbătă, Traian Băsescu le-a mai spus jurnaliştilor la Predeal că România a reuşit să treacă de cel mai greu an, iar în 2011 îşi va relua creşterea economică. El a afirmat că în România sunt încă mulţi funcţionari, arătând că de la 1.270.000 de bugetari, câţi există în prezent, statul trebuie să ajungă în doi-trei ani la 900.000 de funcţionari, “pentru a nu mai fi o povară pe cheltuielile publice”. În schimb, premierul Emil Boc a fost ceva mai optimist, declarând la o plimbare pe pârtie că va veni şi vremea bună. “După vreme rea, vine şi vreme bună. ĺsta ar fi cel mai bun mesaj pentru 2011”, a declarat el.

De povestea asta am auzit ieri. Un păduche de-al lui Felix care comenta ştirea zicea că nu au avut ocazia să-l înjure prea mulţi din cei prezenţi.

Imaginile arătau altceva. Erau oameni nemulţumiţi doar că sunt prinşi în ambuteiaj. O cucoană zicea foarte revoltată ce e cu pastilele după ea.

În mintea slugilor lui Felix era o adevărată impietate faptul că Preşedintele şi-a permis să plece cu elicopterul şi nu a stat acolo să îl scuipe, credeau ei, mulţimea. Săracii, nu prevăzuseră asta şi nu au reuşit să-şi ducă acolo echipa de zgomote…  (Mitingiştii care au participat atunci când Vuvuzel şi Gudurel au organizat mitingul ăla al lor). Evident că nici nu au auzit de faptul că există anumite proceduri pe care serviciile de protecţie trebuie să le aplice.

Jigodiile plătite de varanul băşinos, nu au ezitat să abordeze subiectul.

Madam Grecu, vaca nebună a lui Felix, a considerat că trebuie lege chestia de gestul unui imbcil de a da foc unei bancnote de 500 de euro. Sfidaaaare…. a strigat bovina. Noroc că mâncătorii de căcat din studio i-au atras atenţie că nu prea se potriveşte.

Faptul că întâmplarea cu preşedintele a fost dat ca temă de lucru la Intact, se poate vedea că întraga zi a fost chestia de la care se pleca la orice diacuţie care se dezvolta după cât îl ducea muntea pe realizator, Abramburica pesedistă, Alina Gorghiu, nef.. satisfăcuta lui B.Olteanu, omul cu privirea stereo şi cap între urechi, Şneker şi alţii nu au ezitat să comenteze. Atenţie, emisiunea lui Buzici Gâdea urmează să se producă. Cu limbajul lui egal până acum s-a produs, cu jegoşenia ce-l caracterizează, Răzvan Dumitrescu.

Ce nu au înţeles imbecilii de la Intact care au făcut strategiile pentru aceste zile aste că şi-au băgat ceva în toată munca lor în slujba mogulului.

Întreg anul ni se prezentau tot felul de prognoze cu români morţi de foame pe final de an, cu tot felul de oameni care vor privi cu foamea-n gât la sărbători ca cioara în os. Hehehe… sărăcie de nu-i adevărat…

De la Antena3 am aflat că românii au cheltuit pe revelioane în strinătate 65 de milioane de euro.

Pe de altă parte, cei care au trecut pe la magazine înainte de sărbători puteau vedea o mulţime de români cu coşurile pline, asta înainte de Craciun. După Crăciun, iar s-au umplut magazinele de oameni. Se pregăteau pentru Revelion. Interesant e că la pubelele de gunoi era miting de câini comunitari. Şi mirosea a sarmale de ziceai că nu-i adevărat. Sărăcie mare deh… ce n-a încăput în stomacuri nu se mai băga la frigider. Direct la pubelă. Fomişti deh…

Aceeeaşi sărăcie a făcut ca în Noaptea de Anul Nou să fie pline ochi toate locaţiile care organizau Revelionul. Nici nu mai spun de cele 35.000 de maşini care au plecat din Bucureşti, cf. unor statistici date de Antena 3 în 2 Ianuarie, cufră ce li s-a părut  că nu se încadrează în sărăcie pe care o tot trâmbiţau şi au redus-o la 10.000. Da, acele multe mii de maşini, transportau oameni care din cauza sărăciei 😀 au zis că e mai ieftină petreacă sărbătorile în Sinaia, Braşov, Predeal, zone zise extrem de scumpe, (unii spuneau chiar că e mai scum decâtr în Austria, să zicem, motiv pentru care mulţi pleacă în exterior).

Stau şi mă gândesc aşa, ca omul… Mihai Căcatmare nu mai vede nici un pic de dexechilibru în coportamentul acestor mejloace media?

Ia uiteee, a început emisiunea lui Gâdea …. Oau … ce fac împuţitul de ţigan Mădălin Voicu, actualmente fostul actor, actualmente activistul penelist Mircea Diaconu, retardatul lui Felix, Mircea Badea şi slugarnicul Citacu în emisiunea lui Buzici Gâdea… ospăţ în toată regula…

Păi ce morţii mamii lor de fac jegurile de la CNA? Păstrează  echilibrul? … Te pomeneşti că de la porcii beliţi de Vanghelie prin parcuri li se trage. Acolo s-a consumat doar grăsimea, specialităţile au dispărut ca Stan în ceaţă…

 1. 3 ianuarie 2011 la 23:56

  La Realitatea, sugelii lui Nuș ziceau de 28 000 de mașini care veneau de pe Valea Prahovei. Da, sărăcie mare…

 2. moshu49
  4 ianuarie 2011 la 6:29

  nimic nou, zic io, se reia un scenariu de tot kktu’, o comã indusã care acuma poate dezmetici poulimea…
  se face „pregãtirea de artilerie”, se face „ştire” din orice (chiar şi din statul la coadã pt plata dãrilor la început de an, cînd doar stabilisem cã tot rumânul e sãrac lipit!), se rãstãlmãceşte, se minte iar unde nu se mai poate se omite adevãrul…
  pînã la reluarea dezmãţului parlamentar, video-holdingul (i)RTV&A3 trebuie sã isterizeze boborul cu incompetenţa şi hoţiile (sînt, ştiu!) regimului Bãsescu&Boc (de parcã tot 2010 n-a fost suficient!)
  rãmîne astfel ca în primãvarã, minunaţii opoziţiei, pe terenul pregãtit, sã-l dãrîme pe Boc şi sã-l anine „constituţional” pe Bãsescu 🙂
  hai cã m-am sãturat, javrelor, sictir pufos… 😦

 3. 8 ianuarie 2011 la 20:40

  De când tot încearcă să dărâme la Băsescu, cei care o fac au dovedit că nu ştiu cum stă treaba în propoziţie.
  L-au tot dărâmat până au reuşit să-l facă iar preşedinte.
  Una din urmările acelui continuu linşaj a fost că lumea s-a scârbit rău de tot şi nu s-a mai dus la vot. E drept că dacă se ducea, poate diferenţa faţă de Geoană era mult mai mare.
  Au reuşit cu adevărat, cred, să facă un lucru: să nu se poată înprospăta clasa politică prin venirea în arcul parlamentar a unor altor partide.
  Deşi… unora nu le place, după Băsescu cea mai atacată de media rahatofilă este Elena Udrea…
  Să fie oare un semn că următorul preşedinte al României este blond, poartă tocuri înalte şi face … pipi doar aşezat? 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: