1. moshu49
  6 ianuarie 2011 la 6:18

  🙂 o „labã” ori un „menage à trois” e chestie de „cum vã place”… 😀
  lucreazã Sf. Secu, nu se lasã şi scoate alianţa unitã (ptiu, cã era sã zic hulitã) Iliescu&Quintus&Voiculescu.
  dar, stai, dacã este o lucrãturã Bãsescu – Antonescu pt ca PDL-ul sã cîştige iar alegerile??? 😉
  pãrerea mea…

 2. 6 ianuarie 2011 la 9:55

  Ăştia atâta freacă problema cu alianţa aia de rahat încât li se uzează. După şase ani de amor abia acum încep să recunoască faptul că trăiesc într-un fel de concubinaj.
  Până ajung la „microfon” sub patrafir ca să zică „da” nu mai are sens tipul trece, are şi viagra limitele ei… 😀
  Vai de capul lor….
  Băieţii prezintă mai nou tot felul de semna de ramolisment.
  „Strategii” de comunicare de pe la Antena 3 comit câte una de nu mai ştiu după aceea cum să o repare.
  Cred că alaltăieri, în cursul dimineţii an văzut că era o gagică(gazda A3) pe care n-o cunosc deoarece dimineaţa nu prea mă uit la televizor. Avea un tip ca invitat care cred că e un fel de analist aconomic. Ăsta explica faptul că măsurile guvernului sunt de fapt nişte măsuri care trebuie să evite în prinum rând căderea. Semnele zicea el, sunt bune deoarece cu toate că a crescut TVA-ul, după ce s-a calmat treaba s-a constatat că influenţele asupra cirsului au fost mai mici decât se aştepta. Ba mai mult inflaţia e mai mică decât în multe analize considerate optimiste.
  Există însă un pericol, să crească leul ceea ce nu e deloc bine dacă e prea rapid, poate da instabilitate cică, dar, mai zicea el, BNR stă destul de bine ca să ţină cursul relativ stabil. În cazul în care Europa de vest nu va fi lovită un nou puseu la crizei, în nivelul de trai al oamenilor în a doua jumătate a anului se va simţi o îmbunătăţire clară cu trend tot clar, pozitiv.
  Mă distram teribil. Tipul nu se oprea, gafgica şi-a dat seama că nu e bine să-llase să vorbească şi tot îi cerea să încheie. Omul o ţinea pe a lui cu argumentarea. L-au scos cu publicitate… 😀 Săraca… parcă văd că se gândea deja la şomaj… 😀

  Da, complot anti PSD… 😀 Am auzit nişte babe care ziceau între-o zi când se întorceau de la biserică (De Crăciun) că Ponta se ceartă cu Geoană doar pentru ca Iliescu să nu mai poată să candideze, să zică lumea că PSD e rău. Dacă mai pui şi alianţa Antonescu-Băsescu…:D

  Încă ceva… văd că tot mai des cineva de la Realitatea tv sau Antena3 zice că România e pândită de un mare pericol: Elena Udrea Preşedinte 😀
  Mortal e că la fel spuneau şi de Băsescu… Uneori cele mai negre coşmaruri se îndeplinesc.
  Nici nu vreau să mă gândesc cam ce ar fi în sufletul unora dacă s-ar potrivi ca Băsescu să devină Premier …:D

  L.A.B.A. Nu-i nici o noutate. La început a fost Gaşca 322, apoi Partidul Unit al Luptătorilor Antibăsescu. 😀 Mă întreb ce mai poate urma? Impotenţa? 😀 😀 😀 …

 3. 6 ianuarie 2011 la 13:40

  PNL-ul chiar nu-şi dă seama că se sinucide politic? Sau, dincolo de bani, pe dobitocul de Crin nici măcar nu-l interesează aspectul?

  • 6 ianuarie 2011 la 15:41

   Baricăduțo dragă, PNL este un SRL al lui Patriciu, care nu-și dorește neapărat un partid mare, ci unul care să poată înclina balanța în formarea unei majorități, adică un partid care „să facă jocurile” în favoare intereselor lui. Păturiciu a și declarat chestia asta. Uită-te la partidul tătelului bășinos Felix: are 1% în sondaje, dar are monedă de schimb, spațiu de promovare în campaniile electorale.La fel va fi și PNL-ul cu trustul lui Patriciu în spate.
   Crezi că jigodiilor ăstora le pasă de doctrină, de trecutul istoric, de blazon? În Parlamentul European, grupul liberal ALDE o ține într-o curvăsăreală fățișă cu socialiștii…

   • 6 ianuarie 2011 la 15:50

    P.S. Crezi că le pasă de electorat? Un 5% vor lua mereu ca să intre în Parlament…Dacă nu, vor face o alianță electorală, ca PC-ul. Iar cei ca mine (și cred că și ca tine) vor vota mereu răul cel mai mic…adică orice în afară de PSD, PNL, PC, PP și PRM.

    • 7 ianuarie 2011 la 1:49

     Brack-ule, pe mine mă stupefiază lipsa de voci opozante din PNL. Chiar în afara lui Neagu Djuvara nu mai e nimeni cu coaie în partidul ăla? Altfel, la ce să ne aşteptăm, când în PNL trădarea doctrinară e tradiţie… Sunt sigur că n-ai uitat de prea cucernicul Radu Câmpeanu…

     • 7 ianuarie 2011 la 23:04

      Nu ştiu ce ţi se pare chiar atât de complicat.
      PNL-ului de acum îi lipseşte cava esenţilal:liberalii.
      Au fost alungaţi când Tăriceanu se simţea ameninţat din interior. Atunci când s-a creat PLD.
      S-a motivat că e vorba de colaboratori ai Securităţii. Hehehe …
      Tăriceanu în copilărie a fost crescut dacă ştiu eu bine de un liberal care dădea „extemporale” la Monastirea Secu la greu, Orban e fiul unui securist, Antonescu îşi dădea în gât gagicile etc…
      Cică nu s-au găsit dovezi că aceşti oameni ar fi colaborat. OK.
      Nu trebuie să uităm însă cât de mare e iubirea lui Mircea Dinescu şi ce face el pe la CNSAS… Parcă se leagă ceva.
      Atenţie:
      Nici unuia din prietenii politici ai lui Dinescu nu i s-a găsit dosarul. 😀 Ghici…:D

 4. 7 ianuarie 2011 la 2:12

  Cum să uit de Radu Câmpeanu, care a bătut palma cu FSN-ul lui Iliescu în `91, cel care a rupt CDR-ul la alegerile parlamentare din `92 (PNL-ul a și rămas patru ani în afara Parlamentului), imbecilul care i-a propus regelui să candideze la Președinție? Coaie mai sunt în PNL (la Norica și Renate Weber), caractere, ba! Pe mine mă revoltă indiferența față de suferința miilor de liberali aruncați în pușcăriile comuniste! Se pretind urmașii Brătienilor și ei se înhăitează cu foști activiști PCR, cu șurle bătrâne securiste ca jegosul de Felix? Ca și PNȚCD-ul, adevăratul PNL nu mai există. Din ambele partide au rămas doar insignele ajunse pe reverele unor impostori.

  • 7 ianuarie 2011 la 23:08

   **deutchebrak**: „…Ca și PNȚCD-ul, adevăratul PNL nu mai există. Din ambele partide au rămas doar insignele ajunse pe reverele unor impostori.”
   ===========================
   Extrem de adevărat. Atât PNŢcd cât şi PNL au rămas doar nişte chestii cu acest înveliş, dar goale pe dinăuntru. Golul a fost unplut de tot felul de ciudaţi care nu au nici o legătură cu tradiţia. Practic e vorba de nişte brenduri furate…

 5. 7 ianuarie 2011 la 11:59

  Foarte trista…

  • 7 ianuarie 2011 la 23:09

   Da, foarte tristă. Dar nu doar tristă ci şi dureroasă. (Poate folosesc şmirghel… :D)

 6. 7 ianuarie 2011 la 19:09

  La cât de neghiobi sunt nici măcar nu ştiu cu cine se aliază. Iată o mostră de inepţie a liderului de la PCR Mangalia(PSD ) pe blogul personal http://claudiutusac.wordpress.com/2011/01/07/alianta-impotriva-pdl/
  ,,
  Alianta impotriva PDL
  Consider ca alianta PNL-PC si PSD impotriva PDL e o miscare buna pentru opozitie.
  Impreuna vom putea darama actualul guvern, guvern ce le-a adus oamenilor numai suferinte.
  La Mangalia lucrurile s-au mai schimbat in cadrul Consiliului Local, colaborarea cu membrii PLD fiind foarte buna, iar acum si cu cei PC decurgandu-se din ce in ce mai bine.
  Se pare ca pe plan local am anticipat cumva alianta ce urmeaza a se crea.”
  E mulţi şi proşti bre pretene Blue !

  • 7 ianuarie 2011 la 23:42

   I-am pus un răspuns acolo, dar nu cred că va apărea( Mai jos, copypaste pagină, răspzunsurile mele nu le pot vedea deoacamdată decât eu şi cel care moderează) :

   Alianta impotriva PDL
   Publicat 7 ianuarie 2011
   Consider ca alianta PNL-PC si PSD impotriva PDL e o miscare buna pentru opozitie.

   Impreuna vom putea darama actualul guvern, guvern ce le-a adus oamenilor numai suferinte.

   La Mangalia lucrurile s-au mai schimbat in cadrul Consiliului Local, colaborarea cu membrii PLD fiind foarte buna, iar acum si cu cei PC decurgandu-se din ce in ce mai bine.

   Se pare ca pe plan local am anticipat cumva alianta ce urmeaza a se crea.

   1 Răspuns to “Alianta impotriva PDL”

   Delia
   7 ianuarie 2011 la 12:06 pm
   Bine ar fi sa va coalizati cat mai repede ca sa dati jos guvernul odata si pentru totdeauna.

   Blue
   7 ianuarie 2011 la 10:27 pm
   Corect era PSD?+PC şi PNL. PSD şi PC nu sunt entităţi total separate, formează o alianţă care se numeşte Alianţa PSD+PC.
   Pe de altă parte, această alianţă ase tot crează din momentul în care a apărut Criza Palatelor. A funcţionat o singură dată, când Geoană a învăţat să pună dopuri la sticlele de şampnie.

   Pe de altă parte, acestă alianţă e un absolut nenaturală. doctrinele social-democrată, conservatoare şi liberală sunt incompatibile, orice alianţă între partide care se ghidează după astfel de doctrine nu poate fi decât nefuncţională.
   Nuclele dure din PSD şi PNL sunt extrem de ofensate de apropierea de ceilalţi.
   Anticomunişti prin definiţie, liberalii nu pot înghiţi de exemplu apropierea de un partid comunistoid ca PSD sau se un partid-haină de vreme rea creat pentru protecţia şi ajutarea de a reuşi în epoca postcomunistă a foştilor securişti care riscau să plătească pentru faptele lor.
   Voiculescu a creat trustul Intact făcânduse astfel util PSD (Sau cum s-a numit el de-a lungul ultimelor două decenii), în schimb securiştii găzduiţi în PC au beneficiat de protecţie de la nivel înalt. S-a ajuns la situaţia aberantă ca nişte oameni ca Mona Muscă să fie linşată politic iar securişti cu epoleţi să fie consideraţi ca nişte lebede, mulţi din cei care au făcut poliţie politică, zdrobind vieţi se bucură de exemplu de pensii uriaşe sau de afaceri pe care le-au deschi profitând de faptul că aveau acces la informaţii neaccesibile marelui public.

   *Delia* – Încearcă la OTV. Cel puţin după ce reuşeşti împreună cu ei, primeşti de la D.D. 20.000 de euro…:D Iar după ce dai colţul ai un loc în emisiunile de noapte. Ca cadavru …

   Comentariul tău e în așteptare.
   Blue

   7 ianuarie 2011 la 10:28 pm
   Pun pariu că nu va apărea postarea mea …
   Comentariul tău e în așteptare.

 7. 7 ianuarie 2011 la 22:56

  ***Mesaj pentru limbrici, pentru cei care postază publicitate, sau în alte limbi decât limba română***:
  Nu vă mai strofocaţi. Aici apare doar ceea ce vrea muşchiul meu. Uite aşa de-al naibii. Dacă las să treacă temporar unele mesaje este doar pentru a vedea şi alţii cât de mulţi dobitoci există în ţara asta.
  ATENŢIE! Fără a ameninţa pe cineva cu ceva, în cazul în care nu ştie, odată cu mesajul indecent mai vin şi informaţii despre expeditor, dar acestea nu se văd în spaţiul destinat publicului, se vede o adresă de mail, IP-ul şi multe alte date care fac ca identitatea sa să nu fie tocmai ascunsă, iar injurăturile pot fi considerate de domeniul justiţiei.
  Din păcate cred că am şters la grămadă şi nişte mesaje destul de decente. Vreau să-mi cer scuze şi să precizez că a fost o eroare. Mesajele nu sunt şterse din cauza părerilor politice a cuiva. Doar pentru limbaj sau pentru unele lincuri.
  De asemenea, care încearcă să posteze publicitate de orice fel, indiferent de obiectul comment-urilor publicitare, le marchez cu SPAM fără ezitare şi fără să accesez lincurile aferente. Aşa că nu mai pierdeţi vremea. Mesajele acestea nu vor apărea şi sunt văzute doar de mine.
  Nu am nimic cu afacerea nimănui, dar nu sunt gazetă de perete. Pentru asta există siteuri specializate.
  De asemenea mesajele în limbi alta decât română, de obicei le şterg fără a încerca să mi le traduc. Acel blog este un blog de limba română. Dacă cineva nu cunoaşte bine această limbă, nu e nici o problemă. Există Google-translator. Chiar dacă nu e o traducere foarte corectă, de obicei se înţelege mesajul, iar asta e tot ce contează.
  Mulţam de înţelegere.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: