Prima pagină > Abureală - Manipulare, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire > Corneliu Vadim Tudor – mincinosul isteric, trece la manele

Corneliu Vadim Tudor – mincinosul isteric, trece la manele

Mă  uit la televizor şi îl văd pe Corneliu Vadim Tudor, în postura de invitat al Alessandrei Stoicescu şi prima întrebare care îmi vine în cap este: “De ce acest individ e lăsat să umble liber?”. Eu ştiam că avem spitate de specialitate. Mai ales după ce minipartiduleţul său s-a trezit cu sarsanalale în peisaj se pare că paranoia i s-a agravat.Face ce a făcut tot timpul. Dezvăluiri. 😀 Nici nu contează ce zice că nu îmi mai bat demult capul cu aberaţiile lui.

 

Chestia e alta. Zicea la un moment dat că nu ştiu ce servicii i-au închis site-ul partidului. Acum câteva minute am verificat dacă acest site e blocat. Era. Dar ia uite ce scrie la soluţia Google: “Siteul este în construcţie”. Deci e logic să nu se poată intra.

Păi da, nu pare o mare minciună, dar de ce am crede aberaţiile fantastice cu care ne fericeşte de câte ori cineva îi oferă ocazia?

 

 

Iată mai jos o fotocopie a  ce zicea Google în chestiunea asta:

E incredibil cât de mincinos poate fi jegul ăsta politic şi jegurile care îl slugăresc.

Ce să mai spunem despre mâna de care zice că îi e ruptă şi de care nu şi-a dat seama decât în momentul când şi-a dat seama că e invitat să dea explicaţii pentru scandalul pe care el şi slugile lui l-au provocat când executoare judiciară încerca să pună în aplicare o sentinţă judecătorească.

Niciodată nu l-am auzit explicând de ce nu plăteşte chiria.

Păi nu mai e de mirare nici faptul că  poeziile sale au ajus să fie cântate de manelişti. “Eu nu suport manelele” zicea el, dar pe siteul BestMusic http://www.bestmusic.ro/stiri/vadim-tudor-versuri-manele+93806.html putem citi:

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost de acord sa scrie textele manelistilor impresariati de Dan Bursuc.

Invitat la postul de televiziune Realitatea TV pentru a discuta difuzarea lui Florin Salam  la postul de radio BBC1, Bursuc a dezvaluit ca politicianul Vadim va contribui la cresterea calitatii versurilor din lumea manelelor.

In timp ce Dan Bursuc sustinea ca acest gen muzical are mari sanse de afirmare peste granite, Mihai de la HI-Q, prezent in acelasi studio, a punctat problema textelor agramate care pun intr-o lumina proasta vocile artistilor de gen.

In replica, Bursuc a explicat ca va rezolva aceasta problema cat de curand:

Am discutat cu domnul Vadim si a spus ca este de acord, ne sprijina si ca ne va face texte pentru melodii”, a explicat producatorul de manele.

Deci aşa Vadime, te enervează manelele, dar banii pe care îi vei primi de la maneliştii care îţi vor cânta producţiile vor fi OK… hehehe

Despre poezia “Ţigăncuşă, ce frumoasă eşti” cântată de puştiul manelist ce-şi spune Lele (pe numele lui adevărat Robert Drumuş- 11ani) ce să mai spun? Aceasta DEJA este pe piaţă… (Poezia poate fi văzută la finalul articolului)

Vadime mincinosule păi tu de dovedeşti mai împuţit decăt o budă publică folosită dar necurăţată de când îi aduceai omagii Sinistrei…

Şi cum împuţiciunea şi minciuna sunt contagioase se pare, nici cele două slugi apropiate ale lui, Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu Vadim nu sunt altfel. Nişte mincinoşi ordinari.

Astfel nu e nimic mirabil în articolul, apărutde pe Ziare.com, http://www.ziare.com/ publicat  Luni, 10 Ianuarie 2011: “Codrin Stefanescu acuza ca dosarul lui Vadim Tudor este unul politic” articol care poate fi citit mai jos:

“Vicepresedintele PRM   Codrin Stefanescu a declarat luni, la plecarea de la sediul Parchetului General, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul privind incidentele de la evacuarea sediului partidului, ca acesta este un dosar politic.”

Vicepresedintele PRM a povestit ca reactia avuta de liderul PRM pe 4 ianuarie, in ziua evacuarii sediului partidului din strada Emile Zola, a venit in urma cererii ilegale a executorului judecatoresc ca presa sa paraseasca imobilul.
De asemenea, Stefanescu a calificat gesturile lui Corneliu Vadim Tudor , care a stropit-o cu apa pe Paula Daniela Somaldoc, executorul judecatoresc care a venit sa evacueze imobilul, si care i-a luat chipiul din cap unuia dintre politisti, drept „o revolta spontana”.

Vadim Tudor, urmărit penal în dosarul evacuării sediului PRM

Procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala pe numele presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor,  pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul privind evacuarea sediului partidului, a declarat luni avocata Mariana Stefan.
Pe de alta parte, vicepresedintele PRM, Marius Marinescu , audiat luni in calitate de martor in dosar, a precizat, la plecarea de la Parchetul General, ca liderul partidului se va prezenta marti la parchet, pentru a fi la randul sau audiat.
Totodata, Marius Marinescu a amintit ca Vadim Tudor are o mana rupta dupa incidentele din 4 ianuarie, de la evacuarea imobilului din strada Emile Zola din Capitala, in timp ce alti doi membri ai PRM au fost spitalizati. Marinescu a calificat evacuarea sediului partidului drept un abuz si „viol de domiciliu”. Mai mult, a adaugat vicepresedintele PRM, „toata aceasta actiune nu face decat sa il propulseze pe domnul preşedinte (Corneliu Vadim Tudor, n.r.) la Cotroceni”.

Vai de mine, că mi s-a spăimântat neuronul de era să se înece cu mătreaţă.

Adică, din câte zice Codrin Ştefănescu, vorbim de un dosar politic. Poate să fi fost aşa deoarece paharul cu care a aruncat apă apre acea executoare aparţinea unui partid politic, sau că lovirea unui poliţist de către un politruc e considerată tot un gest politic. Bravo. Revoltă spuntană? Hehehe…. Interesant e că televiziile prezente ŞTIAU din seara anterioară că e posibil să fie circ acolo

Cât despre mâna lui Vadim, tare mi-ar plăcea să fie analizată la Institutul de Medicină Legală, şi în cazul în care acea mână întradevăr a fost ruptă, să aflu şi eu momentul aproximativ în care s-a înt-mplat nasulia, şi evident cum….

Până una-alta pentru mine Vadim rămâne ce era, un mincinos ordinar şi mai ales un isteric mâncător de rahat.

Poezia lui Vadim, transformată în manea de puştiul manelist Lele:

«Tigăncuşă, ce frumoasă eşti»

“Am avut un vis frumos,
Se făcea că eşti cu mine
Însă visele, ştii bine,
Ni se tălmăcesc pe dos.

Şi-am visat în altă zi
Gândul meu de la chindie
Că mergeam la cununie
Asta oare ce-o mai fi?

Refren: Ţigăncuşă, ce frumoasă eşti
Ah, ce fierbe sângele în mine
Doamne, ce n-aş da
Tu să mă iubeşti
Să fiu un trandafir în păr la tine

Am visat că ne-a chemat Dumnezeu la Judecată
De ce nu vă luaţi odată?
Surâzând ne-a întrebat
Şi ne-a spus că o să dea
Nişte legi contra mândriei
Şi împotriva geloziei
Ca să fii mireasa mea”.

 

 1. 21 ianuarie 2011 la 23:29

  Eşti tare dacă ai reuşit să-i priveşti mai mult timp pe cei doi. O paranteză:când prezenta ştirile şi nu gesticula şi nu îi vedeam picioarele, fătuca asta chiar îmi plăcea, dar amu’ …s-o i-a gaia, că mă enervozează. E o ţoapă mişcătoare.
  Şi să revin. Am butonat teveul cât am stat la masă şi dădui peste ei. Măi omule, îmi venea să sar pe televizor, să-l scot pe vaccin prin ecran. Dobitoc mare individul. Cretinoid. Cum poate crede jegul că cei care mai au ceva prin scăfărlie pun bot la elucubraţiile spuse…Citea nişte aberaţii una şi una…iar la reteve, laura kakhiriac îl prezenta la iesirea din sediul parchetului tot cu aceleaşi elucubraţii.. Jeguri domnule, jeguri…

  • 22 ianuarie 2011 la 18:21

   Am stomac puternic.
   La Antene cred că devin ţoape toate cele care intră. O fi ceva în aer.

   Vadim aşa a fost tot timpul, dar până în ultima vreme, era lăsat doar să vorbească. Acum mai e şi provocat pe deasupra.
   Sincer am o mare milă vaţă de votanţii lui. Ori oamenii ăştia eu un retard ajansat, ori sunt atât de prinşi de pe aura patriotardă a lui Vadim că altfel nu se explică faptul că nu îi deranjează personalitatea schizoidă a „tribunului”.
   Îi înjură pe unguri şi pe evrei de câte ori are ocazia, dar zice că este un umanist care îi iubeşte, vorbeşte de faptul că e un justiţiar şi el însuşi încalcă legea la greu. Dacă avea ceva împotriva acelei executări se putea opune civilizat. Dar dacă nu e circar nu e Vadim.

   Laura Chiriac, Cosmin Prelipceanu, Oana Stancu, A. Ursu, Tănase şi încă vreo doi au ceva comun. Fac parte din categoria de oameni cărora şeful nu trebuie să le ceară nimic. Ei îşi imaginează cam ce-i place şi se grăbesc să se conformeze.

 2. mrt
  22 noiembrie 2011 la 13:53

  um place mult cum canta lele cred ca ie cel mai talentat baiat ce frumose ai

 3. 22 noiembrie 2011 la 15:53

  mrt :

  um place mult cum canta lele cred ca ie cel mai talentat baiat ce frumose ai

  Dacă zici … așa o fi… 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: