Prima pagină > Abureală - Manipulare > Senzaţional: Raportul de activitate al Elodiei Ghinescu

Senzaţional: Raportul de activitate al Elodiei Ghinescu

Ceea ce ce urmează este  un raport  secret  ale Unităţii Earth a Gorilian Empire, Secţiunea Oligomind Troups & Văduve, către Statul Major General al Gorilian Empire Army şi a fost capturat prin mijloace trans şi extrasenzoriale.

Classified grad report: 0

Forwarder: Elodia Ghinescu, areacomander of Gorilian Army, Disappearance section.

Receiver: General secret dispatch of Gorilian Empitre army

Subject:

1..Verificarea tehnologiei NIBIRU

2..Verificarea protocolului de recrutare în vederea creerii armei perfecte: TOTAL SOLDIER

3..Alte chestiuni colaterale.

RAPORT DE ACTIVITATE

Privind activitatea Disappearance section of Gorilian Army

Earth Division

Activitatea noastră din ultima vreme a fost subordonată planului de cucerire a planetei Pământ în vederea eliberării de sub jugul reptiliano-şerpiloan al persoanelor aparţinând nobilei specii a gorilienilor.

NIBIRU

Testul asupra tehnologiei NIBIRU a constat în verificarea modului în care e recepţionat de persone neimplicate a unui aparat de luptă. În acest sens a fost folosit un elicopter al Oligomind Troups & Văduve. Rapoartele pe care cei care au văzut aparatul de zbor au relegat faptul că nu au înţeles adevărul, tehnologia NIBIRU a mascat obiectul observat, lumea confundându-l cu un nou soare.

Chiar şi un fotograf specialist a cosidereat că ceea ce vede e un trucaj şi nu o tehnologie similară SEALTH.

Concluzia:

a.. Eperiment reuşit în proporţie de 98,476%

b..Tehnologia NIBIRU poate intra în faza experimentală 2 care prevede ascunderea salvărilor negre şi a altor mijloace pentru recoltarea de organe în vederea creerii TOTAL SOLDIER, prin procedeul COLAJ.

CERNAVODĂ

La Cernavodă s-a verificat reacţia populaţiei în cazul rcoltării de organe şi extragerea din decor fără a se observa asta a operatorului.

Pentru recoltarea de organe a fost selectată familia  Garoafă.

Pentru mascare a acţiunii şi distragerea atenţiei s-a folosit tehnica: Înecare nevestei într-o apă curgătoare şi îndreptarea manipulată a atenţiei populaţiei interesate în altă direcţie. Această acţiune încă este în plină desfăşurare la OligoTV, o organizaţie media creată pentru pregătirea populaţie în vederea acţiunilor Gorilian Empire Army.

Desfăşurare acţiune:

Subsemnata Elodia Ghinescu, areacomander of Gorilian Army, Disappearance section, am executat personal acţiunea de recoltare de organe.

Faza 1:  CONTACT

Am luat contact cu ţintele cerându-le un pahar cu apă, dar pentru că în zonă apa este considerată un pericol am fost servită cu o vodcă mare.

Faza 2:  DISTRAGEREA ATENŢIEI ŢINTELOR

Având în vedere actiunea ameţitoare pe care vodka o are asupra locuitorilor din Cernavodă am cumpărat încă zece recipiente de ½ de litru cu vodcă. Încet, protecţia de gen PSI a ţintelor s-a diluat, astfel mi-au acordat atenţia, susţinerea şi cooperarea de care aveam nevoie.

Faza 3:  DETERMINAREA ŢINTELOR SĂ COOPEREZE

Pentru atragerea bunăvoinţei ţintelor şi determinarea lor să coopereze le-am indus idea că spaţiul lor vital, casa adică va putea fi folosit ca dacor pentru realizarea filmului “Dracula reload”.

Faza 4:  CREAREA DECORULUI

Asfel cu ajutorul lor am creat dezorganizarea mobilierului. După a cincea fiolă de vodcă, pentru a putea să o îngită şi pe următoarea am estras din venele personale ale ţintelor câteva picături de sânge pe care le-am aşezat în peisaj pentru a se contura o crimă dublă.

Faza 5:  OPERAŢIA

După ce a zecea sticlă de vodcă a fost golită, ţintele au intrat în faza preoperaţie prin anestezie generală numită popular: Betzi muci. Astfel extragerea organelor a devenit posibilă. După instalarea aparaturii necesare s-a procedat la operaţia efectivă. De la ţinte au fost extrase inima, plămânii, rinichii, pupilele, creierele şi stomacurile.

Faza 6:  TRANSPORTUL ORGANELOR

Pantru transportul organelor s-a folosit elicopterul OligoTV. Acesta a preluat organele şi rapid s-a deplasat la spitalul mobil instalat pe  Iahtul – marca Princess 21 M cunoscut ca fiind în proprietatea General Comanderului Gorilian Empire Army- Earth Divizion: Da Ndya Konesqu, parcatîn portul cu indicativul PORT.

Faza 7:  MASCAREA URMELOR.

Pentru mascarea urmelor, s-a procedat la următoarele acţiuni.

1..În interiorul corpurilor s-au implantat organe recoltate de la personane terţe imadiat după deces. S-au folosit organe prelevate post mortem de la personalităţi cunoscute care au putut văzute la OligoTV  în decursul anilor pe post de cadavru-vedetă, personalităţi a căror morţi au constituit punctele de atracţie nocturne ale televiziunii respective în vederea creerii organizaţiei politice a armatei goriliene, cunoscute sub numele de Partidul Poporului.

2..Mascarea recoltării în crimă dublă a acţiunii de recoltare de organe în crimă dublă împănată cu dublu înec în apele Dunării (dovadă că au dreptate cei care spun că apa e periculoasă) s-a realizat cu profesionalismul care ne e specific până în cele mai mici detalii. După împlantarea noilor organe, pielea ţintelor a fost găurită pentru a se da impresia unor crime făcute de un psihopat local.

3..Pentru distragerea iniţială a atenţiei, s-a jucat scena înecarea nevestei şi aruncarea în valuri. Agentul nostru, cunoscut sub indicativul BOGDAN a înecat în apele Dunării clona fiicei familiei Garoafă, originalul fiind agent al unităţii pe care o conduc, ea mai participând şi anterior la acţiunea de loalizare şi anihilare a agentului şerpilian Mad Al Ynnamann Olle.

Concluzii: Planului de cucerire a planetei Pământ în vederea eliberării de sub jugul reptiliano-şerpiloan al persoanelor aparţinând nobilei specii a gorilienilor poate să îşi înceapă desfăşurarea.

Precizări finale:

1..De asemenea testul pentru recrutarea  elitei membrilor Partidului Popular este în desfăşurare.

Acest test constă în citirea acestui raport. Evaluarea e simplă, cei care nu înţeleg că e vorba de un pamflet, sunt eligibili pentru funcţiile de conducere. Cei care vor fi propuşi pentru funcţiile cele mai înalte sunt cei care vor avea cele mai violente şi sincere reacţii verbale sau scrise.

2..Eventualele erori din text se datorează traducerii automate şi filtrului corector folosit pentru traducerea in limba goriliană în limba română.

Ave Gorilian Empire,

Ave General Comander of Gorilian Empire Army- Earth Divizion: Da Ndya Konesqu

Cu respect,

Areacomander of Gorilian Army, Disappearance section

ELODIA GHINESCU

 

 1. 24 ianuarie 2011 la 19:33

  omule cu imaginea aia erai sa ma hipnotizezi.

  textul e a dracului de bun.daca nu scriai ca este un pamflet chiar eram bun de un post de conducere.

  totusi ma intreb daca acest text s-ar difuza la OglindaTV cati ar cadea…?

  ca o parere personala cred ca peste 98,476% din privitori ar avea functii de conducere.
  am sa preiau acest articol cu voia ta si am sa-l public pe cateva site-uri. am sa fac o singura modificare. am sa scot cuvantul pamflet.

  bafta omule… esti bestial.

  • 24 ianuarie 2011 la 19:59

   Scuze pentru imagiea hipnotică. E sigla Partidului Pororului în versiune vizibilă doar pentru gorilieni (ei au o vedere multistreografică, deoarece îşi folosesc la interpetarea imaginilor şi neuronii pe care alţii îi folosesc la generarea feromonilor :D). Pentru ca şi voi, şerpilieni sau reptilieni ce sunteţi să o puteţi vedea după editare am să pun respectiva siglă în versiune aviabilă vouă.

   Vezi că nu e Oglinda tv, de fapt e vorba de OligoTV, Orgasm TV, Oribil TV sau cum vrei să-i zici, de fapt o organizaţie media creată pentru pregătirea populaţie în vederea acţiunilor Gorilian Empire Army, condusă de General Comander of Gorilian Empire Army- Earth Divizion: Da Ndya Konesqu.
   Este o armă extrem de puternică, semnalul subliminal alegând gorilienii şi înnobilându-i. Unele surse spun că acel semnal face să apară în fruntea gorilienilor emblema definitoriei a speciei:666

   Chiar te rog să-l duci mai departe tu şi cei care doresc. Este un raport extrem de greu de găsit.
   Receptorul meu, plomba de la măseaua de minte nu se activează decât în condiţii speciale cum ar vi dacă pun lamă nouă la aparatul de ras, trag apa la budă şi folosesc hârtie igienică holografică reprezentând-o pe Magda Ciumac în timp ce-şi alptează plodul şi pe Dan Diaconescu făcând salturi mortale în tomberon.

   Chestia cu pamflet e aşa, ca o labă trasă inteligenţei celor care mă scot din sărite că dau telefoane noaptea la OTV ca să spună că deşi nu cunosc pe nimeni din cei implicaţi în una sau alta din chestiile care se discută, dar că sunt convinşi că cei care anchetează una sau alta din chestii o fac interesat, mascând probe adevărate şi edificatoare precum şi babelor care nu aud cum le plâng cratiţele deoarece umblă cu telefonul mobil să fotografieze oamenii pe stradă zicând că ăla e criminalul şi motivul pentru care nu seamănă cu origimalul este evident o operaţie estetică.

   P.S. Aveam obiceiul să spun când puneam un pamflet că de fapt e un Bamflet deoarece semnam Blue, dacă aş fi semnat Păunescu (cel mai mare poet român în viaţă în vremea aia, 180 de kile în viu) aş fi zis pamflet… 😀

  • 24 ianuarie 2011 la 20:06

   Iată imaginile … de fapt nu e una ci trei. Gorilenii pot vedea mai multe imagini deodată, de aceea pozele lor par hipnotice.


 2. 24 ianuarie 2011 la 21:23

  omule esti bestial. nu stiu de unde scoti aceste nume. imi place la nebunie.

 3. 24 ianuarie 2011 la 22:11

  analfabetul :

  omule esti bestial. nu stiu de unde scoti aceste nume. imi place la nebunie.

  Tu ca tu, să vezi ce pupile belesc oteviştii, mai ales că deja a începu noul episod, cred că XXX, al povesţii cu cei pe care i-a ucis Elodia …

 4. 24 ianuarie 2011 la 22:12

  P.S. Mor după literatura SF … 😀

 5. 24 ianuarie 2011 la 22:15

  eu nu ma uit la acel canal. nu stiu ce mai fac.
  dar daca faci si tu un serial aici voi fi prezent in fiecare zi.
  primul episod mi-a placut la nebunie.
  :D:d

 6. 25 ianuarie 2011 la 20:12

  Dacă ai simţul umorului (şi cred că-l ai din belşug) musai să te apuci să te uiţi.
  Unde mai poţi să vezi cum un patron de televiziune e băgat într-un tomberon de gunoi (nici nu contează că era o cheste regizată desul de prost)?
  Există şi momente care te fac să te îngrozeşti, dar în acelaşi timp să râzi de să te spargi.
  De exemlu povestea unde Tudor Barbu, unul din realizatorii de emisiuni îi spune unuia în direct „Bă Boule” pentru că ăla nu sicea ca el.
  Sau una sinistră rău. la serialul ăsta cu crimele de la Cernavodă în timp ce. fără a avea bulina care să spună că minorii ar trebui trimişi la culcare sau la lectii arătau imagini, ni se prezentau pete de sânge de la locul crimei, sus pe un croll curgea un text care spunea ce va face Partidul lui Diaconescu dacă vor fi destui imbecili care să-l votezem cum va da el cei 20.000 de euro fiecărui român, cum se va renaţionaliza tot sib o firmă numită Averea Poporului al cărei manager va fi ales prin vot popular, cum vor confisca averile ilegale în mai puţin de un an, cum dracu mai ştie ce.
  În partea de jos se stătea fix un poll unde întrebarea era dacă oamenii cred că DD va ajunge preşedinte. Putea vota oricine care plătea 0.44 euro.
  Interesant e că aceste emisiuni cu aşa zisele anchete reiau zilnic exact aceleaşi discuţii, evident că şi cei care dau telefon sunt aceiaşi, fiecare zicând aceleaşi chestii în fiecare zi. Unii sunt luaţi în zflemea în stil barbar, ca să zic aşa.

  Nu înţeleg de ce acestei televiziuni care violează legea audiovizualului la modul flagrant i se mai permite să emită.
  Cum dracu să arâţi sânge de la locul crimei şi nici măcar u avertisment să nu primeşti? Cu dracu să existe imbecili care să creadă că cineva în România va putea să dea 20.000 de euro cu condiţia să se fi născut. Cât de totlmac să fii ca să nu vezi că OTV îşi bate pur şi simplu joc de inteligenţa telespectatorilor săi indiferent de oră? Sincer acest lucru este absolut flagrant (dacă se permite exrimarea).În fond şi Vanghelie s-a simţit foarte excelent în America 😀

 7. 25 ianuarie 2011 la 20:33

  Legat de ideea de serial.
  Dacă te vei duce la subiecte mai vechi, vei mai găsi şi alte subiecte depre OTV, dar nu sub formă de panflet.
  Ca accesări încă mai au destule accesări (la proporţiile traficului acestui blog evident)subiectele legate de OTV, Dan Diaconescu şi partidul său.
  „OTV între politica Partidului Poporului şi ospeţele canibalistice”
  https://romanicablues.wordpress.com/2010/12/19/otv-intre-politica-partidului-poporului-si-ospetele-canibalistice/

  „Iată dovada că organele de care vorbeşte OTV-ul dispar cu adevărat”
  https://romanicablues.wordpress.com/2010/12/07/iata-dovada-ca-organele-de-care-vorbeste-otv-ul-dispar-cu-adevarat/

  „Obama, Dan Diaconescu, OTV, PiPi, China, degetul în sus ş.a.m.d.”
  https://romanicablues.wordpress.com/2010/12/04/obama-dan-diaconescu-otv-pipi-china-degetul-in-sus-s-a-m-d/

  „Partidul Poporului … nţţţ … Partidul Proştilor sau al Penalilor eventual”
  https://romanicablues.wordpress.com/2010/11/30/partidul-poporului-nttt-partidul-prostilor-sau-al-penalilor-eventual/

  Sau subiectul cel mai constant accesat.
  „La OTV, Tudor Barbu între Codex Alimentarius şi =Bă boule= „
  https://romanicablues.wordpress.com/2010/11/13/la-otv-tudor-barbu-intre-codex-alimentarius-si-ba-boule/

  M-am întrebat de ce aceste subiecte sunt accesate şi poate citite. Cred că din cauză că acolo se vorbeşte constant de proşti, de mizerie, de minciuni…
  E normal având în vedere asta ca în România presa tabloidă să aibă succesul pe care îl are.

 8. 27 ianuarie 2011 la 0:29

  zicea cineva ca ceea ce vedem este ceea ce suntem.
  cand accepti pe unul sau mai multi sa te faca in toate felurile pe tine, familia ta si tot neamul tau atunci nu te mai poti plange ca ca nu ai ce baga sub nas. ca nu ai munca, casa, femeie, sex, vacante, libertate.
  ai fi surprins sa stii cat de multi sunt cei care cred in cei 20.000 de euro.
  la fel a facut si basescu in prima campanie. slariul minim 300 euro. ceea ce era imposibil. ca sa dai 300 euro mini trebuie ca econimia sa poata sustine acest efort.

  in sera cand barbu a facut pe ala bou eram la un amic si tatal lui se uita la acea emisiune. a trebuit sa plec din casa ca sa nu ma cert cu tacsu.
  incerca sa imi faca capul mare ca tot ce spune, face barbul e ok si adevarat. ca d faptul cei care vin si sunt impotriva lor vor sa ascunda adevarul, etc.

  acum 30 de ani ii credam ca nu aveau surse de informare, dara cum ce scuza mai au frate. cand poti gasi orice online . trebuie doar sa dai un search sau mai bien zis un google..
  deca basescu ar avea voia sa mai candideze inca odata sigur ar iesi presedinte.

  suntem la o ata distanta de america. aici ma refer la prostimea care traieste acolo. nu vb de cei care fac big job ci cei de rand. sunt cei mai manipulati si influentati oameni de pe planeta. asa suntem si noi acum. adica ei 21.999.998
  am scazut 2 . eu si tu.
  :D:d

 9. 27 ianuarie 2011 la 15:39

  Bună! De două zile aveam postarea deschisă dar, voiam să o citesc cu mare atenţie.

  1. Acest text demonstrează faptul că, O…TV este foarte necesar. Dacă nu ar fi fost, românii ar fi fost frustraţi, vorba lui nea Nelu,, o anumită parte a lor,, şi, astfel, nu ai fi avut de la ce să te inspiri.
  2. În mod sigur eşti omul lui Bucşan, parcă aşa îl chema, pe procurorul care instrumentează dosarul de şantaj al ,,viitorului preşedinte al României,, D.D.D.Recunoaşte!
  3.Bucură-te că domnu Barbu Tudorel este prea ocupat şi nu are timp să mai citească ce scriu alţii. Alfel, nu ştiu ce spume ar fi fost la gura domniei sale.

  4. Şi nu ştiu ce ai cu poporu, că poporu ştie mai bine!
  ,

 10. 27 ianuarie 2011 la 17:56

  1..Da este, dacă nu ar exista OTV lumea nu ar avea ocazia să se exprime, să devină judecător pentru câteva minute (cât ţin cei 0,44 de euro), nu ar observa că în 2012 biţii aceşia care suntem ar fi mutaţi într-un alt fişier (zicea Lorin Fortună că noi nu existăm ci suntem doar un program care se derulează undeva prin altă dimensiune unde Gorilienii taie şi spnzură), nu ar afla că en detail la oră de maximă audienţă cum se întâmplă moartea unui spănzuat, cu cuţitul pătrunde treptat pin pile înainte de a tăia venele sau ce mare fericire este pentru cineva care a înghiţit insecticid, cum i se blochează muşchii care antrenează plămânii. Într-un cuvânt nu ar fi chiar atăt de mulţi imbecili câţi mişună în ţara asta.

  2..Normal că sunt. Şi sunt foarte bine plătit. Pe chestia asta i-aş propune micului mogul să facem o alianţă. Adică să punem la un loc ceea ce câştigăm, apoi să împărţim în două. Jumătate el jumătate eu. Sunt de acord să plătesc eu toete taxele şi salariile slugilor mini mogolului. Poate aşa mi-aş putea cumpăra şi eu un amărât de Rolls sau Ferrari. Bine, poate nu chiar dinastea. Fie şi un Maybach. Dar pentru asta va trebui să îmi cumpăr şi un levier în caz că pierd cheile. 😀

  3..Da, mă bucur pentru Barbu. Tare mi-ar plăcea să am un dialg cu el undeva unde nu are acces la butonul „stop” care opreşte o convorbire. Ar fi a spume la gura lui, dar probabil de la apoplexie. Am un bagaj de invective destul de bune aspectat.

  4..Sper să nici nu am ceva de-a face cu poporu’ otevist. Îmi sunt simpatici cei săraci cu duhul, dat între nişte limite rezonabile.
  Cât de deştept poţi să fii ca să pui pe ecran (cum văd acum) o întrebare care îţi cere să alegi între Băsescu şi Iliescu? Unde candidează ăştia? Că eu nu prea sunt informat.
  Eu îi mai băgam în întrebare pe:
  – Papa Ioan Paul,
  – Maica Tereza,
  – Guru Bivolaru şi
  – Daniela Crudu.
  Eu aş vota ultima variantă 😀

  Ştii care e culmea? O mulţime de oameni dau telefon şi îşi exprimă părerea.

  Deh… OligoTV

  P.S. Oligofrenia salvează România…

 11. 27 ianuarie 2011 la 21:51

  Te rog, nu mă provoca !
  1. 0,44 de euro este mizilic. Neavând probe scrise, mă abţin.
  Oamenii, au şi ei nevoie de clipe de mărire. Dacă asta îi face fericiţi, să fie !

  Nenorocirea constă în faptul că,, sunt mulţi,,.

  2. Respectivul a avut grijă să facă un rechizitoriu atât de prost încât o să vedem P.P.-ul în parlament!

  3. !!! Barbu a votat cu Vadim. Mie mi se pare că spune aproape totul. Are o calitate totuşi: nu este prost.DDD punea întrebări mult mai absurde.N-am văzut dar, mi s-a povestit că ar fi întrebat odată : unde credeţi că şi-ar fi făcut … Mi-e ruşine să scriu.
  4. Cei din poporul otevist sunt masochişti.Le place să fie jigniţi, înjuraţi,certaţi,…, şi totul pentru ca să devină vedete pe uliţa lor.

  Are un scop precis, nu-i ameţeşte degeaba.

  Nu am răbdare să mă uit la reclame, mai schimb programul şi ajung inevitabil pe OTV. Au reclamele în alt interval de timp.
  Cineva i-a reproşat faptul că nu l-a propus pe şi pe Emil Constantinescu. L-a băşcălit în fel şi chip. Milică nu era de statura lui Ceauşescu, Iliescu sau Băsescu.

  PS: Îţi dai seama dacă s-ar întâmpla astfel ce dezastru ar urma?

 12. 27 ianuarie 2011 la 22:39

  Mesajul l-am găsit la spam , nu ştiu cum se poate răspunde şi de aceea ale calea asta. Îţi mulţumesc mult pentru sprijin!

 13. 27 ianuarie 2011 la 22:54

  1.. Nu odată am auzit acolo oameni care plângeau că a doua zi nu au bsi de pâine, dar intrau de câte trei-patru ori pe noapte în direct.
  şi eu zic că nu-s bani mulţi acei 0,44 euro, da o pită tot iei pe ei.
  Da, sunt mult mai mulţi decât poate suporta o ţară sănătoasă la cap.
  2..Eu am anuimite teorii în ceea ce privaşte faptul că DD e liber. Şi va fi aşa până la alegeri. (Nu vreau să arunc blam asupra cuiva, dar gândeşte-te cine sunt cei din PP, ce partide canibalizază PP… :D) După alegeri va deveni pensionar de lux pe la Rahova… cred.
  3..Eu nu am zis niciodată că Barbu e prost. Am dat de înţeles doar că e mitocan, nesimţit şi dobitoc. Tocmai asta e grav dacă era prost, avea o scuză. (Ruşinea te ţine doar până te obişnuieşti. Poate ţi se pare din partea maea că e vorba de nesimţire sau alte asemenea, dar crede-mă de fiecare dată când limbajul e… incomod greaţa şi revolta care mă cuprin sunt de zece ori mai mari. Deci, dă-o-n colo se ruşine şi e … bagă 😀 )
  4..În biblie scrie: „Fericiţi cei săraci cu duhul. Ei vor moşteni pământul” (Poate nu chiar aşa, dar ideea e asta)
  Scopul? Păi e vizibil…
  Milică săracu … Milică nu a înţeles că ajungând preşedinte e ca şi cum ar fi fost aruncat într-un bazin cu rechini îmbrăcat în frac. A crezut că rechinii vor deveni şi ei gentelmani şi vor putea să încheie un gentelman agreement.
  Când şi-a dat seama deja era cu poponeaţa halită. Acum încearcă să semneze pactul cu Sarsailă, dar Sarsailă nu mai e interesat.
  Ştii cam cum era dacă-l propunea? Cam cum a fost când Câmpeanu l-a propus pe Mişu Hopîmţoalern pentru funcţia de preşedinte.
  Milică să stea acolo unde îi e locul: la bibliotecă. Curvăzăraiul politic îşi are şi al rostul lui, iar Milică e prea educat ca să îşi ridice fustele pe acostament şi asta să pară un gest natural.
  Poate în Elveţia s-ar potrivi.

 14. 27 ianuarie 2011 la 22:57

  dictaturajustitiei :

  Mesajul l-am găsit la spam , nu ştiu cum se poate răspunde şi de aceea ale calea asta. Îţi mulţumesc mult pentru sprijin!

  Sfântu’ Askimet le ştie pe ale lui… 😀
  E vorba de obicei de lincuri. Uneori doar de numărul lor sau de unele cuvinte interpretate ca inacceptabile.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: