Prima pagină > Tabloid > Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, prestatoare prin budele publice?

Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, prestatoare prin budele publice?

Despre faptul că Daniela Crudu a fost dată afară de la emisiunea matinală a Antenei 1 am mai vorbit.

Am zis şi că am auzit că urmează a fi angajată alături de cealată paraşută, Bianca Drăguşanu pe post de asistentă a lui Capatos la „Un Show păcătos”.

Din start acea emisiune a fost concepută să şocheze. Acolo deversează toată mizeria care curge pe canalele tabloide.

Acolo şi-a dat Zăvoranca foc la blănuri, acolo Simona senzual îşi etalează prostia încercând să scoată în evidenţă faptul că există în show-biz-ul românesc există proaste mult mai mari decât ea şi fără să o laud chiar reuşeşte, acolo tot felul de matracuci cu pretenţii de jurnaliste de teapa Marei Bănică,  acolo asistentele în loc să fie asistente sunt subiect de discuţie în scandalui evident regizate.

Acolo am văzut ceea ce nu credeam să trăiesc să văd vreodată.

Cele doua paraşute actuale ale lui Capatos, plastificatele Bianca lu’ Bote şi Daniela lu’ Crudu, însiţite de operatorul care filma, dau de perete uşa de la buda bărbaţilor la un club surprinzându-i pe cei care îşi goleau la pisoare vezicile pline de alcool.

Şpre hazul blondei Bianca, bruneta Daniela, plină de naturaleţe se îndreaptă spre unu care nu reuşuea să reacţioneze.

Omul avea un pic de bunsimţ. Spre dreapta nu se putea întoarce cu „obiectul” nescuturat în mînă. Acolo era Daniela şi era probabil păcat să îi umple de pipi pantofii scumpi, dincoace era camera, sau poate se temea ca lumea sau Daniela să nu interpreteze greşit chestiunea legată de dimensiune. Dar, se spune că asta nu contează.

Repotaje în budă s-au mai făcut. Deci nu asta e marea noutate. Marea noutate e alta. Naturaleţea cu care Daniela şi Bianca au intrat în buda bărbaţilor.

Naturaleţea asta nu poate veni decât dintr-o chestie. Din obişnuinţă.

Probabil intră destul de des în astfel de locuri destinate bărbaţilor. Cum nu am mai văzut să fi realizat astfel de chestii, mă întreb ce fac de obicei acolo. Cu siguranţă de dat cu mop-ul, nu dau. Şi-ar strica manichiurile.

Filmul acele întâmplări mai are un moment ciudat. Ambele paraşute se înghesuie la un moment dat în aceeaşi cabină. Oare ce o fi vrut să sugereze? 😀  Că apa n-am auzit să se tragă…

Filmuleţul întâmplării (Atâta timp cât n-o să-l şteargă).

http://unshowpacatos.a1.ro/pacate-sexy/Bianca-Dragusanu-si-Daniela-Crudu-s-au-distrat-in_1970.html


 1. Lulu
  25 ianuarie 2011 la 22:01

  Buna seara prietene!
  🙂 „Ma rad” faina postarea! 🙂
  Am citit ce ai spus si despre acea Roxana, la Nicol….mama ce as vrea sa ne unim gasca, sa strigam si la geruli si s-o „desfiintam”…..dar tot eu zic, oare merita sa ne murdarim? Oricum Sebi a zis sa stam calmi…… 🙂

 2. 25 ianuarie 2011 la 22:58

  Nu prea am idee cine scrie la Gerula, de obicei citesc doar ce scriu câţiva useri cu care interacţionez.

  Roxana Iordache deşi niciodată nu mi-a făcut absolut nimic împreună cu alţi … indivizi îi am cumva e o listă care îmi alimentează adrenalina. Acolo, la acelaşi subiect apare şi Cristoiu. El e unul situat foarte sus pe listă.
  Ştiu că la E.Udrea Blog nu odată am făcut referiri nu tocmai măgulitoatore la el. Îmi amintesc că şi E.U. M-a tachinat de vreo două ori pe chestia asta.

  în caz că n-ai observat eu nu intru într-o gaşcă sau alta. Nu că am ceva împotriva acestei chestii, dar pur şi simplu nu vreau ca la un moment dat să mă simt obligat din politeţe sau spirit gregar a spune sau a nu spune ceva.
  De asemenea când o discuţie ajunge la un anumit punct nu foarte clar conturat, ies din discuţie, sau încerc să o schimb. Însă, din start oricine îi trage peste bot unaunuia ca M.Badea, Cristoiu, V.Stan, Dana Grecu, Gabi Firea, Gâdea etc mă consider temporar a face parte din „gaşcă”.
  De asemenea, văd că foarte mulţi, din care unii îmi populează SPAM-ul cu veselie mă categorisesc drept pro portocalii. Nici vorbă, sunt doar anticeilalţi. În special împotriva celor care deşi au condus ţara asta şi au făcut-o de kko încearcă acum să recâştige puterea aruncând vina pentru tot ce se întâmplă pe PDL. Mă enervează rău jigodiile ipocrite.
  Poate de aceea nu pot să mă încadrez într-o „gaşcă” pentru mult timp.
  În fine, poţi şi singură să îţi faci o idee citind pe ici pe colo pe blog.
  De fapt devizele mele sunt:
  -„Politicienii ie duşmanii omului”,
  şi
  – „Politiceanii nu sunt îngeri, aşa că să-i susţinem pe cei care sunt mai puţin diavoli”
  Restul e poveste.
  P.S. Bun venit la Românica blues…

 3. 25 ianuarie 2011 la 23:54

  o intrebare care nu are legatura cu subiectul: de ce nu-l haleste pe cristoiu? mie mi se pare interesant personajul si as spune eu si inteligent

 4. 26 ianuarie 2011 la 0:17

  De ce nu-l haleşte? Poate pentru că se teme că se infectează.
  interesant? Da, se poate spune şi asta. Uite de exemplu mie mi se pare extrem de interesant Fidel Castro, deşi dacă cineva mi-ar propune să fac parte din plutonul său de execuţie aş fi extrem de bucuros.Al lui Castro evident. Cristoiu … mai e doar un fost jurnalist. E terminat aş zice ca jurnalist, ar trebui să treacă la scrisul memoriilor. Nu prea îmi place cu arată de la o vreme.

 5. 26 ianuarie 2011 la 10:09

  Aseară am trecut pe la tine pe blog aproape de miezul nopţii şi am citit despre chestiunea cu fetili lu’tovu de felix teve. M-ai făcut curios şi am dat pe canal Capatos. Sigur, cum spui şi tu, era nelipsită domnişorica Senzual la telefon şi cele două hlizate cu blindaj plastificat în zona pieptului iar un operator se chinuia de zor să suprindă o imagine mai adâncă dintre picioarele nou venitei Daniela, iar ea, nu şi nu ! Am adormit repede :mad:, nu inainte sa sting teveul

  • 26 ianuarie 2011 la 20:11

   E tare rău emisiunea lui Capatos.
   El aduce o paraşută pe post de asistentă, după ce trece spuma noutăţii, paraşuta apare cu un scandal evident regizat prin Libertatea, Canvan şi alte alea, apoi, aceste mizeria deversează la „Un show păcătos” şi toată lumea e fericită. Paraşutele playboisde (unde a lucrat într-o vreme Capatos)şi meteocititoare de prompter, devin „celebrităţi” cunoscute până la ultimul detaliu (inclusiv fizic), tabloidele îşi vând producţiile, Captos face rating, deci îşi ia mălaiul, iată telespectatorul are ocazia să vadă ce ţin pe sub fuste (atât ‘telectual cât şi fizic paraşutele fost plaiboisde, foste prezentatoare meteo, foste practicante pe la cienştie ce alţi licurici media ca Bote, Virinel, Leo de la Strehaia.
   Apoi, matracucile, odată cunoscute îşi aduc la tv rudele sau amicele.
   Exemplificare:
   Bote şi Cristea de la Dinamo – oameni de care a auzit lumea. Bianca Drăguşanu deşi a investit pe la esteticienu sume apreciabile în vederea măririi unor chestiim o necunoscută.
   Apare în tabloide ca iubirea nebună a lui Bote (C.Botezatu). Romanism nebun.
   În faza următoare Binnca e fotografiată dimineaţa pe nepişate în balconul fotbalistului. Scandal => emisiune la Capatos.
   Bote nervos, se duce, ia blonda de ciuf şi sparge cu ea o uşă care e arătată în tabloide. Evident la Binca înfloreşte o vânătaie mititcă. => Emisiune la Capatos.
   Blonda îl părăseşte pre Bote.=> Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda îl regretă pe Bote, apar mă-sa blondei şi spune cum se unda ea când intra Bote în casă. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Bote dă de înţeles că mai are o amantă cu care trăieşte demult => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Bote se arată dispus teoretic să reia relaţia cu blonda. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda se duce la Dinamo în cantonament. Un fotbalist face o remarcă aiurea, prinţul Cristea are parte de amendă că se ţine de gagici şi băutură. Blonda acuzată de corupere de fotbalişti. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   „Prinţul” e transferat la Cluj. În clubul Diesel din clu. şi în câteva reastaurante se arată cam ce poate mânca blonda dacă îl urmează şi cum poate să îşi petreacă perioadele în care nu îi funcţionează neuronul,(la singular, evident) deci cam 2/3 din timp, în cealaltă treime doarme.=> Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Se revine la Bucureşti, blonda pare secătuită de noutăţi. Se revine la pozele din balconul lui Cristea, mai apar o paraşută, prietenă a blondei. Aia, acum trăitoare şi prestatoare la Londra face scandal. Cică Binca a făcut publice nişte imagini cu ea beată sau drogată goală în baie. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda zice că nu are nici un amestec, dar dă vina pe amica ai că a trădat-o când s-a dus cu soră-sa în vizită în capitala britanică deoarece în loc să o viziteze la hotel preferă să stea acasă pentru a-şi trata o mahmureală de la un chef. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Fetele se împacă, pritena blondei vine în ţară. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Prietena blondei are un iubit. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda iar pare secătuită de noutăţi. Apar auspiciile unei eventuale revitalizări a relaţiei cu Bote.=> Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda e fericită. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda e iar fotografiată cu prinţul Cristea. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda recunoaşte relaţia cu Cristea. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda îşi aduce sora în lumea paraşutelor televizate cu speranţa că va deveni şi aia un licurici deocamdată neplastificat.Mai tânără deh. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Blonda şi Daniela formează „Batalionul disciplinar” care deocamdată fac repotaje prin budele cluburilor arâtând cât de elegant se pişă cocalarii sau cât de bine se simt aceştia când o blondă le toarnă apă cu ghiaţă în chiloţi sau vodcă în capul lor metrosexos. => Tabloidele scriu => emisiune la Capatos.
   Ce urmează. Habar n-am. Poate lesbyshow cu blondă şi brunetă.
   Deocamdată bruneta Daniela e o prospătură care promite.
   Despre Daniela există un detaliu care e musai să se exploateze. Fluturee pe care şi l-a tatuat în zona pubiană. Evident, dacă nu cumva, flămânda ei păsărică l-o fi mâncat.

   Da, asta o numesc unii presă mondenă iar prestatorii jurnalişti şi jurnalisde de monden.

 6. 26 ianuarie 2011 la 17:35

  Ce-au putut să facă in closet? Nimic, stupid este ce au vrut să sugereze. Două dame se fâtâie la tv si noi comentăm pe seama lor. Si mai stupid.

  • 26 ianuarie 2011 la 20:15

   Evident că nu au făcut nimic, ştiu şi cam ce au sugerat, era doar o chestie retorică. Dar poate cum tot le scade rapit ratingul, pate vor fi filmate prin gaura cheii cum fac. Sau poate în jacuzzi-ul lui virinel, ori în budapersonală a unuia, să zicem de prin casele cu turnuleţe multe şi sclipicioase din Strehaia.

   Ca o sugestie, dare mi-ar plăcea să le văd făcând sport. Călărie pe sybian de exemplu. (Ştii ce e ăla? )

   • 26 ianuarie 2011 la 21:10

    Doar un barbat putea sa-si imagineze chestia asta. Cu ce ar fi diferita o astfel de ipostaza fata de pupacelile din buda? Ceva mai multa tarie in pantaloni?

    • 26 ianuarie 2011 la 21:12

     Da de unde…
     Erau doar un fel de propuneri ca să mai facă un pic de rating

 7. puiutul tau
  26 ianuarie 2011 la 19:27

  sinu a aparut si revolutionara roxi i pe acolo? ca este plina de andrenalina zilele astea,zau asa…..

 8. 26 ianuarie 2011 la 20:19

  Puiuţ (blond?), evident asta nu se va întâmpla. Organelor cocalarilor le place cărniţa, nu-şi riscă integritatea fizică prestând pe schele ambulante. Se pot rupe, zgâria ori înţepa. Eu n-aş risca…

  • 26 ianuarie 2011 la 20:39

   Mă, aci cobor pălăria. Ai fost tare. Din poza, cu faţa pliată într-o parte pare slabă. Amu, n-am cum să ştiu cum arată la trup. N-am prins demult drag la ea 😉 . De Remus cel amintit n-am auzit de prin 2001. Trăieşte ❓ ❗

 9. 26 ianuarie 2011 la 21:21

  E vorba de unghiul din care a făcut poza cine a făcut-o.Avea un televizor de nu prea bună calitate. Am muncit vreo jumătate de oră să o fac un pic mia clară.
  Nu ştii cum arată niela Crudu la trup? Vrei să-ţi trimit pe mail nişte linucuri, inclusiv cu fluturele de care ziceam?
  Nu le pun aici deoarece ar putea să se supere doamnele. Spun unele că nu le plac gagicile goale.
  Dacă vrei am găsit şi un filmuleţ de la Playboy. Cam cum a făcut-o mă-sa, dar mai mare şi cu mai mult silicon (siliconul i l-a plătit taică-su pe când era doar o frumuşică viitoare paraşută… pe la 16 anişori.)
  Există şi poze de când Daniela era mai tinerică şi subţirică, mai crudă 😀

  • 26 ianuarie 2011 la 21:58

   Nu ne-am înţeles 🙄 Vorbeam de scheletele lu’ Roxi, de care amintea puiuţ, iar tu îmi vinzi carne de mânzat :shock:. E clar că Daniela e tare pentru un menaj/masaj . O perioadă am avut-o poza ei pe monitor, dar s-a băşicat soţia că i-am găsit rivală 😉 şi am dilito ;).

   • 26 ianuarie 2011 la 22:41

    Pune poza cu futurele Danielei, iar dacă soţia are iar ceva de comentat spune-i că vrei să te apuci să studiezi ornitologia, entomologia şi malacologia … 😀

    Ornitologia – ştiinţa care se ocupa cu studiul pasarilor
    Entomologia – știința care se ocupă cu studiul insectelor;
    Malacologia – știința care se ocupă cu studiul molustelor.

 10. 27 ianuarie 2011 la 22:11

  Nu mă uit la Capatos şi ca urmare, nu ştiam ce pot pierd.

  Ceea ce am remarcat în ultimii ani şi nu ştiu pe cine să întreb este faptul că elevele de gimnaziu nu se mai înroşesc de ruşine ! Mai degrabă se înroşeşte un băiat într-o situaţie mai delicată decât o fată.

 11. 27 ianuarie 2011 la 23:09

  dictaturajustitiei :

  Nu mă uit la Capatos şi ca urmare, nu ştiam ce pot pierd.

  Ceea ce am remarcat în ultimii ani şi nu ştiu pe cine să întreb este faptul că elevele de gimnaziu nu se mai înroşesc de ruşine ! Mai degrabă se înroşeşte un băiat într-o situaţie mai delicată decât o fată.

  Elevele de gimnaziu să se ruşineze? Hehehe …
  Păi visul majorităţii e să apară în Playboy … asta dacă nu cumva se gândesc la Penthouse sau Hustler.
  Eu ştiu un astfel de băiat, dar a cam început să înţeleagă ce şi cum şi el…
  Cinic vorbind, nici nu cred că e foarte rău, în fond actualii copii se pregătesc pentru o viaţă care nu prea seamănă cu viaţa din „Un cămin de domnişoare” sau pentru mănăstire. În viaţă reuşesc cei cu tupeu şi mult pragmatism, dus poate până în zona egoismului. C’est la vie…

  Fă un test. Vezi cam câte fete doresc să devină o persoană manierată, cu multă educaţie şi studii care să o ducă la titlul de academicina, câte îşi doresc să fie mămică şi gospodină şi câte îşi doresc să devină soţia sau măcar amanta temporară alui Virinel Columbanu de exemplu… sau iubita alternativă a lui Bote şi „Prinţul” Cristea ori a vreunui manelist en vogue… Vei fi surprinsă.

 12. 28 ianuarie 2011 la 8:05

  Foarte bună ideea! Mulţumesc! Nu-mi trecuse prin cap. O să fac un chestionar şi, după vacanţă, o să-l dau elevelor. Să ne gândim şi la băieţi ca să nu se considere discriminaţi.

  • 30 ianuarie 2011 la 23:22

   Poate le întrebi şi câte au citit o carte clasică, cel puţin cu 100 de pagini şi câte au răfoit măcar de trei ori o revistă pentru adulţi, au accesat un site pentru adulţi etc.
   Poţi să exinzi. Să vezi câte şi ce ştiu despre paraşutele din showbiz şi câte ştiu de exemplu cine a fost Magda Isanos ori Veronica Micle (Asta ultima ar putea să le placă… :D)

 13. 29 ianuarie 2011 la 23:44

  pur si simplu BLEAH

  • 29 ianuarie 2011 la 23:49

   ma enerveaza cand sunt promovate panarame de-astea
   asta n-ar fi nimic daca s-ar aminti si de niste valori reale, dar alea se uita intentionat. ma intreb oare copiii din ziua de azi, crescand intr-un mediu media din acesta, nu vor considera ca lucrurile astea se incadreaza in limitele normalitatii?

 14. 30 ianuarie 2011 la 23:18

  oanaclara :

  pur si simplu BLEAH

  oanaclara :

  ma enerveaza cand sunt promovate panarame de-astea
  asta n-ar fi nimic daca s-ar aminti si de niste valori reale, dar alea se uita intentionat. ma intreb oare copiii din ziua de azi, crescand intr-un mediu media din acesta, nu vor considera ca lucrurile astea se incadreaza in limitele normalitatii?

  Ohoo… credeam că ai emigrat… 😀

  Eu mă întreb ce prestază şi pentru cine de sunt împinse tot timpul în ochii omului…
  P.S. Să ştii că e aceeaşi problemă cu blogul tău…
  Măine dacă nu uit îţi trimit ceva care poate, te lămureşte unde e problema.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: