Prima pagină > Presă > Senzaţie, la Cotidianul rahatul e proaspăt şi borboroseşte ameţitor

Senzaţie, la Cotidianul rahatul e proaspăt şi borboroseşte ameţitor

Formidabil… Citiţi şi vă uimiţi ce poate publica fiţuica Cotidianul.ro:

Omul Anului 2010 în România

Încercarea redacţiei cotidianul.ro de a stabili o personalitate definitorie pentru anul 2010 în România s-a dovedit a fi mai dificilă decât am crezut. Opţiunile cititorilor noştri s-au arătat a fi net diferite faţă de cele ale telespectatorilor sau ale publicului investigat prin mijloacele sondajelor de opinie. …. bla, bla, bla….

In extremis, am decis să ne asumăm o aproximare susţinută şi de criterii profesionale, civice şi etice. Astfel am ajuns la concluzia ca, pentru 2010, sondajul nostru intitulat Omul Anului 2010 să se încheie cu o listă care să reprezinte cât se poate de fidel opţiunile diverse ale cititorilor de pe site-ul cotidianul.ro.

Astfel, Diploma „Omul Anului 2010 în România” va fi acordată miercuri, 9 februarie, următoarelor personalităţi:

– av. Gheorghe Piperea – Radu Beligan – Crin Antonescu

– Klaus Johannis – Angela Gheorghiu – Olimpia Moica

– arh. Dorin Ştefan – prof. Mona Pivniceru – Lucian Bute

– Mircea Badea – prof. Dan Mircea Enescu – acad. Mircea Maliţa

Decernarea va avea loc la ora 18.00, în sala New York a hotelului Pullman din Capitală.

Dacă doriţi să vedeţi toată mizeria în original, poftiţi vă rog, e freehttp://www.cotidianul.ro/136764-Omul-Anului-2010-in-Romania

Să-mi bag picioru’: Crin Antonescu, Klaus Johannis, prof. Mona Pivniceru, Mircea Badea … etc … hehehe homo annus, pardon homo anno sau cum dracu se spune în latină la omul anului… hehehe … mortal

Pentru care fapte? Pentru că l-au înjurat pe Băsescu?  Păi cui dracu îi lăsăm pe ceilalţi mulţi mâncători de rahat care nu îţi pot scoate din colonul lui Felix limbile? Dana Grecu, Gabi Firea, Mariana Câmpeanu, Oana Dobre, Oana Stancu, Monica Tatoiu, Radu Tudor, Mugur Ciuvică, Adrian Ursu şi ceilalţi, fie că sunt slugi ale mogulilor, prestatori orali ai Uniunii Spăgarilor Liberi, ai sindicatelor bugetare, ori simplii invitaţi de ocupaţie invitaţi?

Puţin respect oameni buni… puţin respect …au prestat şi alţii şi încă mult mai abitir. Cum dracu să treacă Johannis în faţa acelor „luptători” oralişti?

Ţîţîţî… toate ca toate, dar Tembelică Badea omul anului? Asta e mortală, chestie de povestit nepoţilor la gura sobei… şi eu care mă întrebam dacă măcar e din specia om… 😀

 1. Lulu
  8 februarie 2011 la 14:36

  Prietene, nu-ti mai baga niciun picior, ca-l bagi degeaba! S-a invartit lumea cu fundul in sus! Totul este ilogic, imoral! Citind lista cu oamenii anului(!!) spune cam tot! Se promoveaza NIMICUL!

 2. 8 februarie 2011 la 17:19

  NIMICUL … interesant….
  Dreptate ai.
  E în acest articol (varianta întreagă de pe ziteul fiţuicii) ceva care te uimeşte pur şi simplu.
  În logica lor, vorbesc despre experienţa revitei TIME… Acolo cel puţin a ieşit cineva care a făcut ceva semnificativ nu doar pentru ţara în care mişună ci pentru întraga lume.
  Apoi, şocant, îţi dai seama că Omul Anului, de fapt nu e „omul” ci duzina anului de parcă s-ar vorbi de Sfinţii Apostoli.
  Apoi, dacă ne uităm cine sunt cei evidenţiaţi … ţi se face şi greaţă.
  Atenţie la modul în care sunt enumeraţi: în rânduri de câte trei.
  – av. Gheorghe Piperea – Radu Beligan – Crin Antonescu
  – Klaus Johannis – Angela Gheorghiu – Olimpia Moica
  – arh. Dorin Ştefan – prof. Mona Pivniceru – Lucian Bute
  – Mircea Badea – prof. Dan Mircea Enescu – acad. Mircea Maliţa
  Se crează un fel de top…
  Pe prima treaptă, Antonescu e a pus pe picior de egalitate cu Radu Beligan,
  Johannis cu Angela Gheorghiu, madam Pivniceru pe aceeaşi treaptă cu campionul mondial la box Lucian Bute, iar măscăriciul Badea pe aceeaşi treaptă cu un academician şi un profesor despre care prefer să mă abţin deoarece sincer nici nu ştiu exact cine sunt şi cu ce se ocupă. Poate dacă se mânca mai puţin rahat în presă şi ne erau măcar arătaţi, mai ştiam câte ceva.

  Încluderea în duzina anului a lui Badea e ceva de ţinut minte.

  Crin Antonescu, Klaus Johannis, Mircea Badea

  Să-i luăm puţin pe ăştia pe care i-am enumerat aici …

  Antonescu. Realizarea lui esenţială: A reuşit să bage un partid istoric cu oiştea în gard prin înfrăţirea cu un partid cunoscut ca un refugiu pentru foştii securişti şi cu partidul moştenitor de drept al PCR. Ca şef de partid îl taie net Diaconescu. Ăsta a reuşit să construiască un partid arestat fiind, ba mai mult, să îşi promoveze partidul în timp ce îşi ameţeşte telespectatorii cu povestea sinistră de la Cernavodă (Serialul respectiv, prin faptul că a promovat şi mai promovează până la paranoia aceste crime, modul în care a făcut-o pe asta şi altele trebuiau să ducă deja la închiderea mizeriei căreia îi zice televiziune).

  Johanis. Ce a făcut ăsta? Dracu ştie. A reuşit să existe în anul următor anului în care s-a vorbit de el. Cred că Oprescu (dacă e să vorbim de primari) e peste. A continuat să îşi promoveze autostrada zburătoare şi visul lui Ceaşcă de a face din Bucureşti oraş port la Dunăre. Ca să nu mai spun de Vabghelie care a reuţit să se fotografieţe în faţa unui tablou al lui Obama cu primarul Capitalei americane şi nu oricum ci cu un costum boţit.

  Mircea Badea? Omul anului? De ce? Pentru că a făcut-o, la fel ca altădată, pe măscăriciul?

  Poate ar trebui să mă mir şi de madam pivniceru, dar mi-e greaţă de aroma de drojdie care emană din fiecare prezenţă a ei la televizor, de faţa aia buhăită parcă de o cronică şi contiunuă mahmureală etilică şi de negreala de sub unghii care se vedea într-o emisiune a Naşului de la B1 (Ultima)…

  Ţi se face greaţă …

 3. Lulu
  8 februarie 2011 la 17:32

  Subscriu. Ai perfecta dreptate, iar despre madame Priviceru, ce sa zic? Mai ca-mi vine sa vars…Mamaaa ce i-ai mai zis-o!

  • 9 februarie 2011 la 10:11

   Ei, ma’am Pivniceru nu e prima dată când se bucură de atenţia mea.
   Nici nu ştiu de ce, din cauza accentului cu care îmi explică unele chestii din care deduc că sunt tâmpit şi nu înţeleg cum e cu principiile care îi fac supraoameni pe magistraţi. Pentru a nu o lungi să exemplific, mai bine cun am înţeles eu că doamna pivniceru îmi explica principul egalităţii.
   Să presupunem că suntem zece oameni din care unul e magistrat. Intram la magazin, cumpărăm zece pâini, achităm în mod egal, apoi la împărţeală, magisreatul ia nouă, noi luăm toţi una singură. Ba mai mult, trebuie să îi purtăm veşnică recunoştinţă că noi cei nouă am putut împărţi pâinea aceea întreagă şi nu i-am dat lui bonus jumătate pentru că ne acordă onoarea de a-i fi contemporani.
   Când o vedeam la Naşu în emisiune, mă întrebam cam ce ar ieşi din ea dacă am împlânta un ac, drojdie sau puroi?
   Atunci i-am dedicat un subiect al ei, l-am pus pe la Realitatea forum, cred că şi aici şi i l-am trimis şi lui Naşu pe mail. La B1 tv.

 4. couteanul
  9 februarie 2011 la 3:49

  Cand o vad pe Pivniceru imi imaginez ca are intr-un buzunar un pachet de tigari Marasesti iar in celalalt o sticla de tuica de drojdie.Hai noroc nana..

 5. 9 februarie 2011 la 10:27

  *Couteanul* Bun venit pe aici. Deoarece postarea era la moderare deduc că e prima vizită la care ai postat ceva la Românica blues.

  Mărăşeşti şi ţuică de drojdie? Păi alea sunt fineţuri.
  După 90 a apărut prin crâşmele unde te îmbătai încă din stradă de damf, se vindea un rachiu de se spunea că-i făcut din găinaţ, alţii îi ziceau rachiu de pufoaică, puţea ca dracu. Am un amic care s-a făcut muci după vreo şase sau şapte sute de mililitrii, nu mai ştie exact. Si acum zice că atunci a stat în mahmureală vreo trei zile cu febră 39.
  Ei, cam ca o consumatoare de rachiu din ăla o văd.
  Omul anului… no sheet.
  De fapt am o întrebare. Din cei 12, cu excepţia lui Bute care e băiat simpatic şi boxer de mare clasă. E vreunul care să fi făcut ceva mai acătării anul trecut? Ceva cu adevărat bun….

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: