DNA-ule, de ce nu faci tu o vizită la CNA?

Acest subiect se adresează, Departamentului Naţional Anticorupţie sau  celor care pot cerceta membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului http://www.cna.ro/-Membrii-Consiliului-.html în ceea ce priveşte evoluţia averilor  şi a altor interese personale.

Nu e nici un secret că la unele televiziuni se încalcă Legea Audiovizualului în mod flagrant.

Trebuie să amintesc doar emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, realizată de directorul postului, Marius Gâdea. El personal a declarat că nu invită niciodată pe cineva de la Putere deşi atacarea acesteia este ceva cotidian.

În amisiunile unde totuţi cineva din cei atacaţi e invitat, pur şi simplu nu e lăsat să vorbească, se prezintă t felul de filmuleţe trunchiate, se fac colaje între bucăţi mai vechi sau mai noi, se fac comentarii fără nici o legătură cu realitatea.

De vreme ce mai vedem emisiuni ca cele realizate de Marius Gâdea, Mircea Badea, Dana Grecu, Gabriela Firea, Victor Ciutacu (Antena 2), Radu Tudor, V Stan etc sau invitaţi de teapa Monicăi Tatoiu, Mugur Ciuvică, Oana Dobre, Sorin Roşca Stănescu, Cornel Nistorescu etc, iar Consiliul Naţional al Audiovizualului atunci când cataqdixeşte totuşi să ia oarece măsuri acestea sunt absolut ilare, nici măcar simbolice nu se pot numi, când acelor indivizi şi a altora ca ei ar trebui să li se interzică apariţia pe ecrane după afirmaţiile pe care le fac şi după modul de comportament ceva nu e în regulă.

Sau şi mai şi….

Dacă există să zicem  trei subiecte care trebuiesc tratate într-o zi, în loc să se ia pe rând fiecare şi discuţia să continue până se lămuresc toate aspectele, se merege doar până sunt aduse acuzele sau presupunerile acuzatoare, când se ajunge acolo unde cel acuzat ar trebui să se exlice, se intră în pauză publicitară, cu promisiunea că se va continua, dar după ce aceasta trece se sare la alt subiect, cică nu mai permite timpul.

Eu numesc asta linşaj mediatic intenţionat şi consider că de ani de zile, televiziunile trustului Intact încalcă sistemati şi flegrant Legea audiovzualului.

Cred că cineva de la DNA sau de oriunde există cineva onest  şi cu dreptul de a se implica ar trebui să se autosesizeze şi să ne spună şi mouă de ce Membrii CNA se fac că plouă.

Nu mă interesează cărui partid îi aparţine unul sau altul din membrii. Iată un articol care susţine presupunerea că la CNA se primeşte şpagă, şi nu de ieri sau alatăieri. Este u articol publicat de MediaFax  http://www.mediafax.ro/cultura-media/narcisa-iorga-acuzata-ca-ar-fi-luat-spaga-un-pachet-de-la-otv-5148957 la 2 dec 2009.

Narcisa Iorga acuzată că ar fi luat „şpagă” un pachet de la OTV

O fostă colaboratoare a OTV o acuză pe Narcisa Iorga, membru al CNA, într-o petiţie, că ar fi primit „şpagă” de la postul condus de Dan Diaconescu, însă Iorga spune că a returnat postului OTV un pachet primit de secretara ei, în timp ce reprezentului postului TV la CNA neagă.

Narcisa Iorga acuzată că ar fi luat „şpagă” un pachet de la OTV (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto) 

Documentul semnat în nume personal de Jeanina Ionescu, „în calitate de colaborator al emisiunii «Fabrica Talentelor», produsă de Doru Iuga şi difuzată pe postul de televiziune OTV”, a fost depus în şedinţa de miercuri a CNA pe masa Consiliului, de o femeie care nu s-a prezentat şi care a părăsit imediat sala.

În documentul respectiv, Jeanina Ionescu cere CNA să cerceteze „cazul şpăgii OTV-ului către un membru al CNA, în persoana doamnei Narcisa Iorga„. Jeanina Ionescu susţine că deţine probe video referitoare la achiziţionarea unui laptop de către Doru Iuga, producător general la OTV, în noaptea de 3.11.2009, dintr-un supermarket din Bucureşti, şi înregistrări prin care se dovedeşte faptul că Doru Iuga, alături de Diana Voiculescu, directorul executiv al OTV, au trimis-o, în 5.11.2009, la cabinetul Narcisei Iorga, unde i-ar fi înmânat secretarei acesteia laptopul.

„În dimineaţa zilei de 05.11.2009, aflându-mă la Doru Iuga acasă pentru a discuta despre desfăşurătorul emisiunii «Fabrica Talentelor», acesta mă întreabă dacă nu vreau eu să duc acest laptop la CNA din partea lui, respectiv a OTV-ului, doamnei Narcisa Iorga (…) Astfel, în acea dimineaţă, am dus personal, la rugămintea lui Doru Iuga, acel laptop în CNA şi l-am predat secretarei personale a doamnei Narcisa Iorga, în cabinetul acesteia (…)”, se arată în petiţia semnată de Jeanina Ionescu.

Narcisa Iorga: Pachetul a fost returnat postului OTV

De cealaltă parte, Narcisa Iorga a declarat că a fost lăsată o pungă roşie la secretara ei, în urmă cu circa trei săptămâni, însă pachetul a fost returnat postului OTV.

Este vorba de un incident, îl cataloghez tot ca pe o încercare de intimidare a mea. Secretara mi-a spus că a venit o doamnă care a lăsat un pachet. Pachetul era ambalat într-o cutie de carton şi apoi introdus într-o pungă roşie de cadouri. I-am spus secretarei să ia legătura cu Doru Iuga (director de programe la OTV, n.r.), fiind reprezentantul OTV în CNA. Eu cu altcineva nu ştiam cu cine să iau legătura. Doru Iuga a întârziat câteva zile să ia pachetul, dar până la urmă a venit şi l-a luat. Deci, acest pachet nu se află în posesia mea. Într-adevăr a fost o încercare de nici nu ştiu cum să-i spun. Poate că am greşit în momentul în care era la mine în birou că nu am chemat poliţia, dar m-am gândit că returnându-l rezolv orice problemă. Acel pachet nu a intrat în posesia mea. A fost în biroul meu, primit de secretară. dar ea l-a returnat. Ea poate fi martoră într-un proces pe care mă gândesc să-l deschid”, a declarat Narcisa Iorga.

De cealaltă parte, prezent în şedinţa de miercuri a CNA, Doru Iuga a spus că el nu este implicat în acest incident, care nu vizează postul OTV. „Nu mă vizează pe mine. E o problemă strict personală a lui Dan Diaconescu şi a Dianei Voiculescu. Se răzbună nişte oameni ducând un laptop doamnei Iorga. Sunt nişte duşmani ai domnului Traian Băsescu. Au făcut un blog împotriva noastră. Sunt şi agresivi, au ridicat palma la directorul executiv al postului (Diana Voiculescu, n.r.), am avut probleme cu aceste persoane”, a spus Doru Iuga.

El a precizat că nu a cumpărat laptopul respectiv. „Eu nu fac achiziţii în postul OTV„, a mai afirmat Doru Iuga.

CNA nu a discutat în şedinţa de miercuri această petiţie, nefiind de competenţa Consiliului aspectele sesizate.

Dacă e adevărat că Narcisa Iorga a primit şpagă nu văd de ce nu ar putea fi la fel de adevărat şi în alte cazuri. E de nătoritatea reacţia lui Mălaimare faţă de una din emisiunile doamnei Eugenia Vodă pentru neasigurarea echilibrului în emisiune, amwndând o frază exprimată în direct de Ion Cristoiu, dar  niciodată nu l-am auzit vorbont de prestaţiile absolut jegoase a Danei Grecu, A lui Mircea Badea ori a şefului lor Mihai Gâdea.

Membrii CNA care cred că ar trebui controlaţi  sunt cf. siteului Consiliului Naţional al Audiovizualului:

RASVAN POPESCU, Preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului

Motto: “Audiovizualul nu este decât o uriaşă oglindă a societăţii…”

Răsvan Popescu a fost ales preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) în 2007 prin decizia Parlamentului României. Până în 2000, când şi-a început activitatea de membru CNA, Răsvan Popescu a lucrat ca jurnalist de presă scrisă şi radio BBC, redactor şef la TVR, şi purtător de cuvânt al Guvernului şi apoi al Preşedinţiei României. Răsvan Popescu a absolvit Facultatea de Geologie din Bucureşti şi a obţinut o diplomă în Jurnalism, la Universitatea de Stat din California. A publicat şase cărţi şi a semnat scenariile a şase filme artistice.

“Poporul nu e minţit cu televizorul. Audiovizualul nu e decât o uriaşă oglindă a societăţii, a timpului nostru, nici mai bună, nici mai rea decât realitatea pe care o reflectă.
Doar că imaginea este mereu în mişcare, uneori fascinantă, alteori doar obositoare.”

Data nasterii: 31.05.1962
Nationalitate: româna
Statut civil: casatorit, un copil
Educatie:

 • Facultatea de Geologie si Geofizica a Universitatii din Bucuresti 1982-1987

Limbi straine: engleza , franceza

Membru in organizatii profesionale:

 • membru al Uniunii Scriitorilor

Activitate:

 • Inginer geolog in bazinele miniere din valea Jiului si Valea Prahovei, 1987-1990
 • Publicist comentator la saptamânalul „Expres”, 1990-1992
 • Corespondent al radio BBC, 1992 – 1996
 • Redactor sef la Televiziunea Româna, coordonatorul emisiunii de dezbateri „Editie speciala”, 1997 – 1998
 • Secretar de Stat, sef al Departamentului de Informatii Publice si Purtator de Cuvânt al Guvernului, In perioada 1998 – 1999
 • Consilier de Stat, Purtatorul de Cuvânt al Presedintelui României, 1999-2000
 • Membru al CNA (15 septembrie 2000) – numit de Presedintia României

Pregatire postuniversitara:

 • Institutia: California State University, 1992
 • Diploma obtinuta: Jurnalism

Publicatii:
Este autorul a şapte volume:

 • „Subomul”, povestiri, Editura Expres, 1991
 • „Omul cu cioc si gheare”, roman, Editura Olimp, 1994
 • „Prea târziu”, Editura Humanitas, 1996
 • „Purtatorul de Cuvânt” (jurnal), Editura Universalia, 2002
 • „Femeia visurilor”, roman, Editura Du Style, 2004
 • „Niste ciori vopsite-n rosu”, publicistica, editura Humanitas 2006
 • „Fundesac”, traducere în limba italiană de Marco Cugno, editura Bonanno, 2010

si a sase scenarii de film:

 • „Prea târziu”, dupa romanul cu acelasi nume, regia Lucian Pintilie, care semneaza si in calitate de co-scenarist, film care a intrat in selectia oficiala a Festivalului International de la Cannes
 • „Terminus paradis”, scenariu semnat in colaborare cu Radu Aldulescu regia Lucian Pintilie. Filmul a obtinut Marele Premiu Special al Juriului la Festivalul International de la Venetia
 • „Razboi in bucatarie”, dupa o povestire din volumul de debut, „Subomul”, film de televiziune, distins cu bursa pentru scenariu la Festivalul International de la Geneva. Regia Marcus Barna.
 • „Faimosul Paparazzo”, dupa romanul „Omul cu cioc si gheare”, regia Nicolae Margineanu, a rulat in 1999 pe ecranele din capitala si din opt mari orase in tara.
 • „Noro”(2003), regia Radu Gabrea, Premiul special al UCIN pentru interpretarea rolului principal
 • „Femeia visurilor”, (2005) film artistic in regia lui Dan Pita, premiul UCIN pentru imagine si scenografie. Regizorul a fost distins cu premiul UCIN pentru creatie cinematografica.

Decorat cu Steaua României, Crucea Moldavă, ordine şi medalii străine.

IOAN ONISEI, Vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului

 

Ioan Onisei a absolvit Facultatea de Drept, secţia Ştiinţe Administrative. A fost deputat, membru al Comisiei pentru Cultură, Arte şi Mijloace de Informare în Masă, autor sau coautor la propunerile privind revizuirea Constituţiei, la numeroase amendamente la acte normative privind audiovizualul, cinematografia, alegerile locale etc., coautor la iniţiative sau proiecte legislative, precum: Legea audiovizualului, Legea cinematografiei, Legea privind cultura scrisă şi Legea privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Data şi locul naşterii: 4 ianuarie 1954, Piatra Neamţ
Naţionalitatea: româna
Statutul civil: căsătorit
Limbi străine: engleză – franceză

Studii:

 • 1974-1978 – Facultatea de Drept, Bucureşti, Secţia Ştiinţe Administrative

Activitate profesională:

 • 1978 – 1989 – jurist la Consiliul Popular Judeţean Neamţ
 • Februarie – septembrie 1990 – Director al Direcţiei Administraţiei Locale a Primăriei Neamţ
 • Septembrie 1990 – Consilier al prefectului
 • Februarie 1992 – Consilier în cadrul Consiliului Local Piatra Neamţ
 • Martie 1992 – Consilier al Consiliului Judeţean Neamţ
 • Aprilie 1992 – 1996 – Preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ
 • Noiembrie 1993 – Secretar General al Asociaţiei Preşedinţilor Consiliilor Judeţene
 • Ianuarie 1994 – Preşedinte al Delegaţiei României la Congresul Puterilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei
 • Octombrie 1994 – decembrie 1996
  • Raport al Asociaţiilor Aleşilor Locali din România şi al Consiliului Europei la Conferinţa Internaţională asupra Democraţiei şi Dezvoltării Locale, organizată la Bucureşti de către Guvernul României, Federaţia Municipiilor, Asociaţia Preşedinţilor Consiliilor Judeţene, Consiliul Europei, Uniunea Europeană, Banca Mondială;
  • Membru şi co-raport în Comisia Consiliului Europei pentru studiul democraţiei locale în Republica Moldova, referitor la admiterea acesteia în Consiliul Europei;
  • Raportor la „Cartea Europeană a regiunilor montane” – Conferinţa Internaţională „Euromontana” Cracovia – 4-6 septembrie 1995;
  • Membru al Comisiei de organizare şi raportor la prima Conferinţă Europeană asupra Cooperării Economice Regionale Est – Vest – 17-20 ianuarie 1996;
  • Membru în colectivul de redactare al proiectului de modificare a Legii Administraţiei Publice Locale;
  • Membru în Comisia Permanentă a Congresului Puterilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei;
  • Expert în Comisia Consiliului Europei privind urmărirea aplicării „Cartei Europene a Autonomiei Locale”;
  • Membru al Asociaţiei Europene de Studii pentru Administraţia Locală „ELGAR”;
  • Membru în Asociaţia Experţilor guvernamentali şi nonguvernamentali care lucrează în programele Consiliului Europei şi ale Uniunii Europene;
 • Ianuarie 1997 – februarie 1998 – Secretar de Stat, Ministerul Culturii
 • Februarie – aprilie 1998 – Consilier, Comisia pentru Cultură a Senatului
 • Aprilie – decembrie 1999 – Subsecretar de Stat la Departamentul pentru Administraţia Publică Locală al Guvernului României
 • Decembrie 1999 – decembrie 2000 – Secretar de Stat, Ministerul Funcţiei Publice
 • Decembrie 2000 – noiembrie 2004 – Deputat
  • Membru al Comisiei pentru Cultură, Arte şi Mijloace de Informare în Masă;
  • Membru în Comisia Parlamentară pentru Revizuirea Constituţiei
  • Membru al Comisiei Parlamentare pentru însemne, distincţii şi decoraţii
  • Membru al Adunării Parlamentare a Francofoniei

Activitatea parlamentară

1. Coautor la iniţiativele sau proiectele legislative privind:

  • liberul acces la informaţiile de interes public;
  • organizarea şi funcţionarea Agenţiei Române de Presă „Rompres”;
  • Legea Audiovizualului;
  • Legea bibliotecilor;
  • Legea cinematografiei;
  • Legea muzeelor şi colecţiilor;
  • Legea privind cultura scrisă;
  • Legea aşezămintelor de cultură;

2. Autor şi coautor la propunerile formulate de Partidul Democrat privind revizuirea Constituţiei

3. Autor sau coautor a numeroase amendamente la actele normative privind:

  • „pachetul anticorupţie”;
  • administraţia publică locală şi centrală;
  • legerile locale;
  • cinematografia;
  • audiovizualul
 • Ianuarie 2005 – ianuarie 2007 – Secretar de Stat, Ministerul Culturii şi Cultelor
 • Din 22 ianuarie 2007 – Membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului

CONSTANTIN DUTU

 

Constantin Duţu a urmat studii de balet la Moscova şi studii de management cultural în Europa Occidentală. A câştigat numeroase premii pentru spectacolele sale. Între 1974 şi 1990 a fost producător de teatru şi de emisiuni TV în Italia. În 1996, a devenit primul român căruia i-a fost acordată distincţia Ordinul Cavalerul Suveranităţii Militare “San Giorgio in Carinzia”.

Constantin Duţu Artist-Balerin, Coregraf, Producător, Om de Afaceri, Vice-Preşedinte al Comisiei de Cultură, Artă şi Mass-Media a Camerei Deputaţilor (PRM)

Născut la 18 August, 1935, la Bucureşti. Tatăl, oltean, intelectual, a murit când Constantin avea 9 ani. Mama era din Beica Româna, Ardeal. Prin mama sa, descendent al lui George Pop de Băseşti, un ilustru politician român din perioada 1835-1919

Căsătorit cu Anette Duţu, fostă balerină. Un fiu, Alexandru (n.1982), student

Studii

Liceul „Sf.Sava”, Bucureşti

1963 – Absolvent al Academiei de Regie şi Artă Coregrafică din Moscova. Elev al renumitului profesor Leonid Faidecev

1974 – Absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport, Bucureşti

1974-1980 – specializări în balet şi regie în SUA, Franţa, Germania, Belgia, Marea Britanie, Canada

Cariera Artistică

1949 – face primii paşi în arta baletului la Teatrul CFR din cartierul Giuleşti, Bucureşti, cu maeştrii Petre Bodeanţa (Teatrul CFR), Florica Capsali şi Mitiţa Dumitrescu (la Şcoala de Dans, particulară, a acestuia din urmă)

1954-1975 – balerin şi, foarte repede, prim solist al Ansamblului de Balet al Operei Naţionale din Bucureşti

Director de balet şi director executiv al formaţiei de balet a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Bucureşti

Director de balet al Ansamblului folcloric „Periniţa”

Solist al Ansamblului de dansuri al Armatei

Unul dintre primii artişti români prezenţi la Televiziunea Română, la spectacolele speciale: „Bună dimineaţa, fete, bună dimineaţa, băieţi!”, „Ritm, tinereţe, dans”, „Zig-Zag” etc.

1975-1977 – a lucrat în Iugoslavia ca regizor şi producător, printre altele cu televiziunile din Belgrad şi Pristina

1974-1990 – a lucrat în Italia ca regizor şi producător de numeroase spectacole de balet, spectacole de revistă, alte producţii speciale, precum:

– la „Canalul 5 de televiziune” – director de balet

– contribuţie majoră la realizarea emisiunilor televizate „Buona Sera, Italia”, „Studio Uno”, „Fantastico”, „Lotteria di cappo d’ano”

– regizor al Grupului de balet „Fantastico”, invitat sa dea spectacole la „Palladium Theatre”, în Londra

1978-1985 – Organizator al festivalurilor de la „San Remo”

1982 – invitat să lucreze la Hollywood, timp de 6 luni, şi la „Palladium Theatre”, Londra

1983-1985 – invitat, ca regizor şi producător, la televiziunile din Franţa şi Portugalia. De asemenea, co-producător la BBC al dramei muzicale „Ciuma şi Floarea Lunii”, autor Richard Harvey

Din 1995 – Producător General al Concursului Internaţional de Balet, Varna, Bulgaria

Producător şi Sponsor

 • 1990 – Festivalul „San Remo Liberta”, Italia
 • Din 1991 – organizator şi sponsor al Festivalului Anual de Balet „Oleg Danovschi”, Constanţa
 • 1991, 1992, 1997 – spectacolele „România salută Europa”, prezentate în Italia
 • 1991, 1992, 1993 – Festivalul Muzical Bucureşti
 • 1991, 1992 – Festivalurile-Concurs de Dans Sportiv, Bucureşti
 • 1991 – spectacole, în Italia, ale grupului de balet „Studio ’92”
 • 1992 – spectacole în Grecia ale grupului de balet „Studio ’92”
 • 1993 – „Mare Gala de Balet” în Bucureşti, „Gale de Balet” în Timişoara şi Constanţa
 • 1994 – Concursul Naţional de Balet „Bucureşti ’94”
 • 1994 – „Gala de Balet” în Constanţa
 • 1994 – spectacolul „Ciuma şi Floarea Lunii”, prezentată la BBC Londra. De asemenea, coproducător al spectacolului
 • 1994 – spectacolele Baletului Operei Naţionale din Bucuresti în turneul artistic din Marea Britanie
 • 1994 – spectacolele Baletului Operei Naţionale din Bucureşti în Cluj-Napoca
 • 1995 – spectacolele Baletului Operei Naţionale din Bucureşti cu ocazia inaugurării manifestării „Luxemburg – Oraşul European al Culturii, 1995”
 • 1997 – spectacolele Baletului Operei Naţionale din Bucureşti cu ocazia turneelor artistice în Italia şi Grecia
 • 1997 – spectacolele in Israel ale Baletului Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Bucureşti
 • Participarea Federaţiei Române de Dans Sportiv la întrecerile din Germania (1991), Singapore (1992), Polonia (1992), Rusia (1992), Moldova (1992) şi Italia (1993)
 • Participarea română la Concursurile Internaţionale de Balet de la Varna (Bulgaria) şi Jacksonville (SUA)
 • Şcoala de Coregrafie din Bucureşti şi Baletul Operei Naţionale din Bucureşti, pentru care a adus coregrafi şi profesori de balet din Rusia
 • 1993, 1995 – participarea unor tineri superdotaţi la Concursurile de vioară din Franţa şi Italia, precum şi la Concursul de Balet din Franţa
 • Costurile integrale ale turneelor artistice în România ale unor stele ale muzicii internaţionale, precum Al Bano, Romina Power, La Toya Jackson, Bonnie Tyler, Boy George, Technotronic, Jennifer Rush, London Beat, Shirley Bassey, Sandra, Gibson Brothers, precum şi a primilor balerini de la Opera „Kirov”, St.Petersburg, „Balshoy Theatre”, Moscova şi Teatrul de Opera şi Balet din Dusseldorf, RFG

Principalele producţii de balet si dans

Baletul pentru „Ave Maria”, interpretat de Luciano Pavarotti
Faust şi Faustina (Film TV)
Noaptea Nopţilor fără Dragoste, pus în scenă pe muzică de jazz la Opera Naţională din Cluj-Napoca (1985)
Ciuma şi Floarea Lunii, prezentat la BBC Londra (1994)
Rapsodia în Albastru
Romeo şi Julieta
Întâlnire la Miezul Nopţii
Sing-sing (balet pe Broadway)

Programe de TV în Italia, SUA, Franţa, Portugalia

Organizator ale spectacolelor de lumină, sunet, muzică şi modă în Piaţa Spaniei din Roma, Italia

Activitatea de afaceri

– un om de afaceri prosper

– fondator al Grupului de iniţiativă „România-Italia” (GIRI), care a adus numeroşi oameni de afaceri italieni în România

Activitatea Politică

Membru al Partidului România Mare (PRM)
Din Noiembrie 2000 – Membru al Camerei Deputaţilor, Circumscripţia Electorală Bucureşti
Vice-Preşedinte al Comisiei Camerei Deputaţilor pentru Cultură, Artă şi Mass-Media

Afilieri

 • Membru al conducerii Agenţiei Impresariale „Rosita”, din Italia, cu sucursale în Australia, Canada, SUA, Argentina, Malaiezia şi România
 • Membru al Agenţiei de teatru EMI, Italia
 • Preşedinte al Centrului Naţional Român pentru acţiune francofonă
 • Membru Fondator al Fundaţiei „Prietenii Operei”, Bucureşti
 • Membru al Grupului de Consilieri al American Biographical Institute

Premii şi Distincţii

 • 1957 – Medalia de aur la Festivalul de Dans de la Moscova
 • Două premii la Festivalul de Televiziune de la Montreux, Elveţia, între care „Marele Premiu” pentru spectacolul „Faust şi Faustina”
 • Marele Premiu al Euroviziunii, Festivalul San Remo
 • Bustul de Aur, Karlovy Vary
 • 1991 – „Marele Premiu al Cita di Amantee, Estate ’90”, „Prize of Giovanni di Gerace City” (Italia) şi „Calul de Aur din Locri” (Grecia), împreună cu Baletul Operei Naţionale din Bucureşti
 • 1991 – trofeul „Ponte d’Oro”, echivalentul premiului Oscar pentru activităţi de televiziune, ca o recunoaştere a celor 14 ani de creaţie artistică în Italia
 • 1993, 1995 – Premiul FIDOF, acordat de Federaţia Internaţională a Organizaţiilor de Festival pentru „contribuţiile remarcabile la promovarea obiectivelor de intărire a păcii, prieteniei şi bunei înţelegeri prin muzică şi artă”
 • 1995 – „Premiul pentru Mecenat”, acordat de Uniunea Interpreţilor Coregrafici şi Uniunea Criticilor Muzicali din România, pentru „contribuţia generoasă la afirmarea artei coregrafice şi muzicale româneşti în ţara şi peste hotare”
 • 1996 – Diploma de Excelenţă şi medaliile „Brâncuşi” şi Tzara„, acordate de Centru Naţional Român de acţiune francofonă pentru”sprijinul neobosit şi eficient în favoarea Artei, Culturii şi a Mai Bunei Cunoaşteri a Românie în lumea întreagă„-* 1996 – premiul”Marco Polo„, acordat de Fundaţia”Colosseo” din Argentina. Acest premiu a mai fost acordat, printre alţii, lui Emil Cioran, George Emil Palade şi J.F.Kennedy
 • 1996 – Cavaler al Ordinului Militar Suveran „San Giorgio in Carinzia”, fiind primul şi singurul român care a primit acest ordin
 • 1996 – „Salatiera de Argint”, acordată la Roma ca o recunoaştere a întregii activităţi în Italia
 • 1997 – „Medalia de aur Rudolf Nureev”, care i-a fost înmânată pe scena Operei din Paris
 • 1997 – „Premiul de Excelenta” şi „Medaliile de Aur şi Argint Jerusalem 3000”, acordate în Israel cu ocazia turneului artistic intreprins de Teatrul de Revistă ’Constantin Tănase„-* 1997 – trei noi premii in Italia:”Medalia de Aur cu Briliante„,”Marele Premiu din Gerace„şi”Placheta de Platina a Marinei din Monasterace„-* 1997 -”Diploma de Onoare pentru o Viaţă Dedicată Spectacolului”, acordat la Constanţa
 • 2000 – declarat „Om al Anului” de către prestigiosul American Biographical Institute Inc, SUA, pentru „realizările şi prestaţiile în slujba societăţii”
 • 2000 – „Medalia Comemorativa de Onoare, Hallmark 2000”, acordată de American Biographical Institute Inc, USA, pentru „Distinsele Realizări ale Întregii Vieţii”

Hobbies

– Mare colecţionar de picturi, icoane şi alte obiecte de artă

Limbi străine

Italiana, Franceza, Engleza, Rusa, Sârba, Ungara

Oficiu Parlamentar

Bucureşti, Str. Agricultori, nr. 119-121, Et.7, Apt.25, Tel: +40-1-321.1656

Membru al Consiliului Naţional al Audiovizualui
– numit de Parlamentul României, la propunerea Camerei Deputaţilor, pentru perioada 2006 – 2012

DAN GRIGORE

Cavaler al Artelor si Literelor”, Dan Grigore a făcut studii la Conservatorul Rimski-Korsakov din Sankt-Petersburg şi la cel de Muzică din Bucureşti, a obţinut bursa Herder la Academia de Muzica din Viena. Membru al Societatii Europene de Cultura din Venetia, laureat al concursurilor internaţionale, solist al Filarmonicii George Enescu, Prorector de Onoare al Universităţii de Muzică din Bucureşti, membru în jurii internaţionale de prestigiu, activitatea sa artistică a fost excelent apreciată de presa de specialitate din marile centre muzicale ale lumii în care a concertat. Statul român i-a acordat Ordinul „Serviciul Credincios în grad de Mare Cruce”.

Data Nasterii: 6.08. 1943
Nationalitate: româna
Stare civila: casatorit

Educatie:

 • Studii de pian si teorie muzicala cu Eugenia Ionescu de la vârsta de 6 ani
 • Studii de armonie si compozitie cu academicianul Mihail Jora si studii de arta pianistica cu Florica Musicescu (profesorii lui Dinu Lipatti)
 • Studii la Conservatorul Rimski-Korsakov din Sankt-Petersburg, 1962-1964 (clasa prof. Tatiana Kravcenko).
 • Studii Ia Conservatorul de Muzica Bucuresti 1964 – 1966

Pregatire postuniversitara:

 • Bursa Herder la Academia de Muzica din Viena, 1969 – 1970 (clasa prof. Richard Hauser) la recomandarea academicianului Mihail Jora.

Limbi straine: franceza, rusa, engleza, germana

Membru in organizatii profesionale:

 • membru aI Societatii Europene de Cultura cu sediul la Venetia (Italia)

Activitate

 • Debuteaza la vârsta de 14 ani, intr-un concert cameral Enescu, alaturi de solisti consacrati.
 • Laureat al Concursurilor Internationale George Enescu 1961 si 1967 si Montreal 1968.
 • Profesor la catedra de pian a Conservatorului din Bucuresti, 1967 – 1979
 • Solist al Filarmonicii George Enescu din Bucuresti, 1979 – 2001
 • Director al Filarmonicii George Enescu, ianuarie-mai 1991, perioada in care a avut numeroase initiative printre care:
 • Revenirea pe scena Ateneului a marilor artisti români din exil: Sergiu Celibidache, Ileana Cotrubas, Marina Krilovici, Silvia Marcovici, Radu Lupu, Radu Aldulescu;
 • Inceperea procesul de restaurare a Ateneului Român
 • Redeschiderea ciclului de concerte de binefacere „Dati un leu pentru Ateneu” in colaborare cu Televiziunea Româna, pentru colectarea de fonduri necesare reconstructiei Ateneului.
 • La cererea studentilor isi reia activitatea didactica in 1991:
 • Profesor la Universitatea de Muzica Bucuresti (sef al catedrei de pian 1999-2000)
 • Profesor la Universitatea de Muzica din Cluj 1996 – 1999
 • Este Prorector de Onoare al Universitatii de Muzica Bucuresti din anul 2000.
 • Membru in jurii internationale de prestigiu: Concursul Ceaikovski, Concursul Maria CalIas, Concursul George Enescu etc.
 • A sustinut masterclass-uri si conferinte in Marea Britanie, Japonia, Italia.
 • Cicluri de concerte educative pentru elevi si studenti in Bucuresti si in principalele centre muzicale ale tarii.
 • Co-realizator al recitalurilor de muzica si poezie româneasca precum si al spectacolului „Eminescu dupa… Eminescu” cu Ion Caramitru, atât la Ateneu cât si in majoritatea centrelor culturale ale tarii, precum si la Teatrul Odeon din Paris.
 • A initiat ciclul de recitaluri la doua piane „Dialogul generatiilor” impreuna cu studenti ai sai, la Ateneul Român si la Sala Radio, in scopul promovarii tinerilor talentati, multi dintre ei fiind acum pianisti cu renume, unii in tara, altii stabiliti in strainatate.
 • A cântat in cele mai mari sali de concerte ale lumii: Tonhalle – Zurich, Sala Conservatorului Ceaikovski si Sala Ceaikovski a Filarmonicii din Moscova, Marea Sala a Filarmonicii din Sankt-Petersburg, Palatul Rudolphinum din Praga, Sala Regina Elisabeta din Anvers, Palatul UNESCO – Paris, CBSO – Birmingham, Auditorium Musical de Madrid, Gran Palau de Musica – Barcelona, Mozart Hall – Zaragoza, Gasteig – Munchen, Schauspielhaus – Berlin, Bunka Haikan si Casals Hall din Tokyo, Chopin Hall in Jerusalim, etc.
 • In 1994 a debutat in SUA, fiind primit cu entuziasm de publicul american si de atunci a fost solicitat sa revina in fiecare an pentru recitaluri si concerte la Philadelphia si Washington.
 • Dupa 1990 este invitat sa sustina concerte in colaborare cu Ambasadele României, fie cu ocazia Zilei Nationale, fie cu alte ocazii oficiale, in Italia, Vatican, Polonia, Tailanda, Belgia, Elvetia, Statele Unite ale Americii (unde a sustinut in ultimii doi ani si concerte in memoria eroilor americani de la 11 septembrie.)
 • Are numeroase inregistrari pe disc la care s-a adagat in ultimii ani seria de CD-uri „Arta lui Dan Grigore”.
 • Inregistrari la Radio si Televiziune in România, Belgia, Japonia, China, Rusia, Ungaria, Germania, Franta.
 • Activitatea sa artistica a fost excelent apreciata de presa de specialitate din marile centre muzicale ale lumii in care a concertat:
 • Kleine Zeitung – 1979: „Grigore are o senzationala clasa mondiala !”
 • Tokyo Summer Festival – 1990: „Un geniu din România”
 • The Birmingham Post – 1993: „Grigore vine din aceeasi radacina ca si legendarul Lipatti.”
 • Tagesspiegel – 1997: „Dan Grigore face parte din categoria pianistilor de superclasa .”
 • Berliner Morgenpost – 1997: „Minunea din România”
 • Le Monde – Franta 1999: „Il ascultam fermecati…”

Experienta profesionaia:

 • Consultant pentru probleme de calitate tehnica al postului de radio Sankt-Petersburg – 1963
 • Colaboreaza in calitate de consultant artistic la realizarea unor filme de lung-metraj, cu regizori ca Jean Georgescu, Jean-Paul Rappeneau.
 • Invitat la Festivalul International de Film de tineret de la Cannes, in 1966 (când a fost premiat regizorul Lucian Pintilie).
 • Colaborator frecvent al lui Iosif Sava la „Serata muzicala” de la TVR.
 • Membru al Consiliului consultativ al Presedintelui Televiziunii Române (1996-1997)
 • Membru citiva ani la rând in juriul Asociatiei Profesionistilor din Televiziunea Româna care acorda anual premii realizatorilor de televiziune.
 • Realizator de serate muzical-culturale la Ateneu si la Televiziunea Româna. Printre invitati: Alexandru Paleologu, Mircea Ciobanu, Stefan Augustin Doinas, Stelian Tanase, Dan Laurentiu, prof. Ion Zamfirescu, Aiina Mungiu, Sorin Dumitrescu, precum si tineri muzicieni, elevi sau colaboratori ai sai.
 • Co-realizator al concertului-spectacol „Dan Grigore si invitatii sai” in 1989 si al concertului-spectacol „Muzica si Steaua Polara – Dan Grigore si prietenii sai” din 1997, realizate in colaborare cu TVR.
 • Co-organizator al concertului – spectacol de aniversare a centenarului Cellei Delavrancea, din 1987.
 • Co-realizator al filmelor de televiziune „Et caetera, et caetera” impreuna cu Marilena Rotaru precum si „Casa cu lei” impreuna cu Ioan Puiu Stoicescu.
 • Co-organizator al premierei mondiale a filmului „Gradina lui Sergiu Celibidache” -Sala Palatului, decembrie 1997.

Publicatii:

 • Articole, cronici, interviuri in numeroase publicatii de cultura si jurnale: România literara, Contemporanul, 22, Dilema, România libera, Cotidianul, Tineretul liber, Azi, Adevarul, Cronica Româna, Curierul National, Formula AS, s.a.

Distinctii si decoratii:

 • Premiul Asociatiei Criticilor Muzicali
 • Premiul Discului pentru CD -ul „Recital Chopin live”
 • Ordinul „Cavaler al Artelor si Literelor” acordat de Guvernul Francez in 1999
 • Ordinul „Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce” acordat de Statul Român in 2000

NARCISA IORGA

Narcisa Iorga este licenţiată în jurnalism. A fost redactor, şef departament politică internă, redactor-şef adjunct şi publicist-comentator, producător de emisiuni şi corespondent de război pentru Jurnalul Naţional şi Antena 1. Clubul Român de Presă i-a acordat Premiul pentru Promovarea Valorilor Democraţiei. Din 2005 a fost director de comunicare al PD-L.

Data şi locul naşterii: 25 februarie 1970, Drobeta-Turnu -Severin, Mehedinţi
Nationalitate: română
Religia: ortodoxă
Statut civil: casatorită, un copil

Educatie:

 • Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării
 • Licenţiată în jurnalism, 1998

Activitate:

 • ianuarie 2005 – octombrie 2008 – Partidul Democrat Liberal, Director Comunicare
 • martie 2004 – decembrie 2004 – Antena 1, producător talk-show (live, frecvenţă zilnică)
 • martie 2003 – mai 2004 – Realitatea TV, producător talk-show (live, frecvenţă zilnică)
 • iunie 2003 – septembrie 2003 – Realitatea TV, director general
 • iunie 1999 – martie 2003 – Evenimentul zilei, publicist-comentator
 • ianuarie 1993 – iunie 1999 – Jurnalul Naţional: redactor; şef departament politică internă; redactor-şef adjunct; publicist-comentator (cronologic)
 • 1996-1998 – în paralel cu Jurnalul Naţional, producător talk-show Antena 1 (realizat de Marius Tucă)

Corespondeţe speciale:

 • 1998 – corespondent de război în Kosovo pentru Jurnalul Naţional
 • 1999 – corespondent de război în Serbia pentru Jurnalul Naţional şi Antena 1 (în timpul bombardamentelor NATO)
 • Interviuri cu foşti şefi de stat şi de guvern ai fostelor republici ale Iugoslaviei şi cu şeful armatei paramilitare sârbe “Tigrii”, ucis mai târziu la Belgrad

Premii:

 • 1999 – Premiul Clubului Român de Presă pentru Promovarea Valorilor Democraţiei, atribuit pentru reportajul “Tragedia erorilor”, difuzat de Antena 1
 • 1996 – Premiul Şcolii de Vară a Centrului pentru Media şi Comunicare

MIHAI ADRIAN MĂLAIMARE

Actor şi regizor cu o bogată activitate în radio, tv şi film, doctor în istoria teatrului şi profesor, Mihai Mălaimare a primit multe premii pentru actorie şi regie la festivaluri de teatru româneşti şi internaţionale. A fost preşedinte al Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaţilor şi preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru UNESCO.

Născut: Botoşani, 27 august 1950
Starea civilă: Căsatorit cu Anca Dana Florea – regizor de teatru
Patru copii:
Haralambie Mihai – 32 ani
Ion Alexandru – 19 ani
Ştefan – 16 ani
Catinca – 12 ani

Educaţie
Doctor Istoria Teatrului – Clovnul depozitar de teatralitate ( Teza de doctorat)
Cursuri postuniversitare: IATC – secţia regie teatru / Şcoala Internaţională de Teatru Jaques Lecoq – Paris
Cursuri universitare: Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale Bucureşti
Cursuri liceale:Liceul August Treboniu Laurian – Botoşani
Cursuri primare: Şcoala nr. 4, şcoala nr. 6, Şcoala de Muzică Botoşani

Activitate profesională:
Actor Teatrul Naţional Bucureşti 1973 – 1990;
Regizor, Iniţiator şi director al Teatrului Masca Bucureşti din 1990
Activitate bogată la Radio, Tv şi Film

Activitate universitară:
Profesor: UNATC secţia actorie, 1984 – 1989
Universitatea Ecologică – actorie
Şcoala de Teatru Pygmalion Viena – pantomima
Gallaudet University – Washington USA – profesor invitat – arta şi cultura romaneasca

Cărţi:
Maidane cu teatru – 1998, Ed. Discipol
Demisia – 2004, Ed. Agatha
Şansa – 2007, Ed Polirom

Activitate politică:
Membru PCR – 1972 – 1989
Membru al PSD – 1995 – 2002.
Membru PNL – 2002 – 2008
Parlamentar – 2000- 2008:
Preşedinte al Comisiei pentru Cultură – Camera Deputaţilor – 2000- 2004;
Preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru UNESCO – 2008

CHRISTIAN MITITELU

Christian Mititelu a fost timp de 20 de ani directorul redacţiei române a BBC şi are o experienţă directă a audiovizualului britanic. În octombrie 2008 a fost numit în Consiliul Naţional al Audiovizualului la propunerea Guvernului României.

Data şi locul naşterii: 11 aprilie 1944, Bucureşti
Statut civil: căsătorit, doi copii

Studii

 • 1962 – 1967 Institutul Politehnic Bucureşti
  Diplomă de inginer – specialitate automatică
 • Cursuri de producţie Radio/TV la BBC
 • Cursuri de administrare bugete, elaborare proiecte şi management bazat pe indicatori de performanţă (Ashford, Marea Britanie).

Activitate profesională

 • 1968 – 1969 – Inginer stagiar la F.E.A., Bucureşti
 • 1970 – 1971 – Inginer la G.E.C. Automation, Paris
 • 1972 – 1984 – Redactor radio la BBC World Service
 • 1984 – 1991 şi 1993 – 2004 – Director al Redacţiei Române a BBC
 • 1992 – 1993 – Director adjunct al Serviciului Sud-European al BBC (emisiuni pentru ţările din Balcani şi Turcia)
 • Producător al emisiunii experimentale de TV Sinteza Săptămânii, realizată de BBC în 1995, în colaborare cu principalele posturi de televiziune din România şi cu finanţare de la Know-How Fund.
 • 1988 – 2004 – Administrator al BBC România s.r.l.
  Iniţiator al contractelor de retransmisie a programelor BBC de către peste 100 de posturi de radio locale din România.
 • După 2004 comentator free-lance, specializat în politica internaţională.

Activitate didactică

 • 1983 – Autor al Ghidului Producătorului de Radio la BBC World Service
 • 1993 – 1999 Referent şi examinator la cursurile de radio-TV organizarte pentru tineri jurnalişti români cu finanţare de la Know-How Fund şi Fundaţia pentru o Societate Deschisă (Londra şi Bucureşti)
 • 1992 – Instructor la redacţia de ştiri a TVR în cadrul unui proiect al Fundaţiei Thomson

Activitate civică

 • Membru al Institutului Aspen România
 • Membru Fondator al asociaţiei Liga română de presă care a militat pentru un jurnalism de calitate
 • Vicepreşedinte al asociaţiei Alianţa Civică
 • Decorat cu Ordinul pentru Merit în grad de Comandor

SZÁSZ ATTILA

Szász Attila este licenţiat în filologie. A fost jurnalist, lucrând în presa scrisă maghiară, ulterior consilier de stat în Guvernul României, ocupându-se de probleme din domeniul educaţiei, culturii şi integrării europene.

Data naşterii: 11 februarie 1976
Naţionalitate: maghiară
Statut civil: necăsătorit, un copil

Educaţie

 • 2005 – doctorand, Universitatea Bucureşti – Limbi şi identităţi culturale
 • 2002 – Scoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Comunicare-PR, Postuniversitară
 • 1995-2000 – licenţă, Universitatea Bucureşti, Limbi străine: maghiară-engleză
 • 2001 – training în comunicare şi PR în SUA, Washington DC, Atlanta

Limbi straine: maghiară, engleza

Activitate:

 • 2008 – membru CNA
 • 2005 – 2008 Consilier de stat, Guvernul României, Cabinetul Ministrului de Stat pentru coordonarea activităţilor din domeniile culturii, educaţiei şi integrării europene
 • 2005 ianuarie-iunie – Director, Guvernul României, Cabinetul Ministrului de Stat pentru coordonarea activităţilor din domeniile culturii, educaţiei şi integrării europene, Direcţia cultură şi învăţământ
 • 2002–2004 – Secretar general al redacţiei, cotidianul Romániai Magyar Szó
 • 2000-2001 – redactor, cotidianul Romániai Magyar Szó
 • 1999-2000 – reporter, cotidianul Krónika
 • 1997-2001 – traducător, Zone Studio 1995-1999 – reporter, cotidianul Romániai Magyar Szó

GELU MARIAN TRANDAFIR

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa şi Marea Britanie. Are zece ani de experienţă în presă, lucrând ca producător pentru ProTV, editor şi realizator de reportaje pentru BBC World Service şi editorialist la România liberă, Evenimentul Zilei şi Cotidianul.

Data nasterii: 29 aprilie 1969
Nationalitate: româna
Statut civil: casatorit, 4 copii
Limbi straine: engleza, franceza

Educatia:

 • 1992 – Licenţiat al Facultăţii de Geodezie (1988-1992), Institutul de Construcţii Bucureşti
 • 1996 – Licenţiat al Robert Schuman Institute for Journalism (1995-1996), Angers, Franţa
 • Vizite de studiu media în Marea Britanie si Polonia organizate de Delegatia Comisiei Europene (2006), participant la European Union Visitors Programme (2005), tur de studiu NATO organizat de Misiunea SUA la NATO (2003), studii media europene la Universitatea Catolica din Lyon (2000), studii teologice la Institutul Catolic Sfanta Tereza, Bucuresti (1993-1995)

Cariera profesională:

 • 1996-1999 – Redactor, producător emisiuni, reportaje şi documentare, MTProduction, ProTV
 • 1996-1999 – Redactor, revista Privirea
 • 1999-2000 – Expert relaţii internaţionale, DAPL şi Ministerul Funcţiei Publice
 • 2000-2003 – Redactor, acting desk editor la BBC World Service
 • 2003–2005 – Publicist comentator, editor coordonator, Evenimentul Zilei
 • 2005-2006 – Redactor şef adjunct, Cotidianul

Activitatea publica:

 • Publicist comentator, România liberă, revista 22, Southeast European Times
 • Membru, Fundaţia Ioan Bărbuş
 • 1990-1995 – fost membru PNŢCD (vicepreşedinte TUNŢCD si membru al Delegaţiei Permanente)
 • Membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului din 22 decembrie 2006, la propunerea Preşedintelui României pentru un mandat de şase ani

CRISTINA TREPCEA

Cristina Trepcea a făcut studii de ştiinţe politice şi psihologie în România şi studii de jurnalism în SUA şi Irlanda. A lucrat ca jurnalist de radio, a fost redactor la ProTV, corespondent la Consiliul Europei şi consilier al fostului premier al României.

Data nasterii: 23.01.1968
Nationalitate: româna

Educatie:

 • Institutul Politehnic Bucuresti (1986 – 1991)
 • Diploma obtinuta: Diploma de licenta
 • Scoala de Inalte Studii Politice si Administrative, Universitatea Bucuresti (1992 – 1994)

Limbi straine: engleza, franceza, spaniola

Membru in organizatii profesionale:

 • Membru al Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice
 • Membru al Clubului Presei Tinere

Activitate:

 • Reporter, Radio România (1990 – 1991)
 • Editor, publicatiile: Curierul National (1990-1992), Meridian (1992-1993), Adevarul (1993-1994)
 • Colaborator la San Diego Blade Citizen (1993 – 1996)
 • Senior editor, ProTv (1995-2001)
 • Senior corespondent – Consiliul Europei (1996 – 2001)
 • Consilier de Stat al Primului Ministru pentru Imagine si Comunicare, ianuarie 2001 – noiembrie 2002

Pregatire postuniversitara:

 • Stagiu post universitar in jurnalism si comunicare, Universitatea Dublin, Irlanda
 • Stagiu de pregatire la „The Washington Times” (1993)
 • Non graduate scholarship – University of San Diego – jurnalism, relatii publice si publicitate (1993)

Experienta profesionala:

 • Participari la conferinte si seminarii internationale pe teme de integrare europeana, comunicare si relatii publice în Franta, Belgia, Germania, Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Olanda.
 1. Tata lu' Terente
  6 martie 2011 la 11:27

  Amice, regret, dacă data viitoare nu mai scrii prostii e posibil ca textul să-ţi apară…

 2. 7 martie 2011 la 14:24

  Pentru **Tata lu’ Terente**
  Amice (ştiu că te enervează adresarea asta), dacă ai fetişuri în acest sens, poţi scrie toate prostiile ce ţi le fată mintea. De apărut, nu va mai apărea nimic. Mă enervează dobitocii.
  Sincer nu văd de ce te strofoci…

  Aşa, ca să nu zici că am ceva cu tine, iată, în accepţiunea mea, ce înseamnă iniţialele CNA: Corupţi Necinstiţi Autosuficienţi.

 3. 13 decembrie 2011 la 21:08

  .

 4. Levey etelka
  13 decembrie 2011 la 21:17

  Sunt revoltata cand vad cu cata nepasare se schimba programul fata de cel anuntat si nimeni nu-si cere macar scuze. Azi intre orele 19-20 pe ROMANTICA era programat serialul Nord si Sud,dupa prima pauza de publicitate nu s-a continuat serialul ci a fost introdus filmul care trebuia sa inceapa la ora 20. In primavara a mai fost acest serial dar si atunci au incurcat episoadele intre ele. Este oribil si cand in cadrul aceluias calup de publicitate se repeta de mai multe ori chiar consecutiv un promo (vezi „in inchisoarea de femei…”

  • 13 decembrie 2011 la 21:32

   Poate de aceea Romantica tv are mari probleme …
   Lipsa de profesionalism este unul din motivele pentru care unele mijloace media o duc tot mai rău pentru a dispărea într-un final.

   CNA0ul își are propria agendă, de exemplu, probabil … bunăstarea membrilor săi. Nu bagă ei în seamă lucruri extrem de grave și crezi că își vor pierede vremea cu detalii ca acesta? Nerespectarea programului unui serial de către o televiziune care are mai mulți angajați decât telespectatori? 😀 … e totuși o chestie relativ minoră. (Vezi că poate îl dau în reluare … :D)

 5. Levey etelka
  14 decembrie 2011 la 12:11

  Multumesc pentru raspuns! Asa gandeam si eu…

 1. 21 martie 2011 la 12:45

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: