Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Alo, CNA, se aude? De ce mai emite Antena3 ?

Alo, CNA, se aude? De ce mai emite Antena3 ?

Când împuţita jigodie Gâdea HotLips care a renunţat să mai devină pastor pentru a deveni mâncător de rahat în slujba lui Voiculescu, a preluat conducerea jegului mediatic numit Antena 3 a promis că va schimba canalul respectiv. Şi l-a schimbat.

A importat unele jigodii de le Ralitatea tv, a reorganizat modul  în care prestează oral împuţitele slugi pe care le plăteşte.

Astfel am văzut cum grupurile care prestau au fost sparte, V.Stan şi Radu Todor de exemplu şi-au primit proprii timpi în care prestează, fiecare din ei încercând să devină conform noii orientări a mizeriei mediatice câât mai ordinary şi mai împuţiţi.

Evident că ivitaţii sunt aceiaşi doar că modul în care sunt puşi în valoare e puţin altfel.

Să luam de exemplu emisiunea de azi pe care Radu Tudor a realizat-o încercând să egaleze în împuţiciune prestaţia şefului său direct, Gâdea sau a vacii isterice, Dana Grecu.

Aşa cum un iepure rămâne blocat când, în întuneric, fascinat de farurile maşinii care urmază a-l ucide, am rămas şi eu facinat de o discuţie între R. Tudor şi Bogdan Teodorescu.

Plecând de la patru articole publicate de HotNews (vezi mai jos) discutau despre, atenţie, faptul că sindicatele sunt decapitate pentru a nu mai putea protesta şi că alegerile cu siguranţă că vor fi furate subtil prin scărbirea populaţiei, fapt ce ar duce la neprezentarea la vot.

Totul era pus sub un fel de titlu: “Cum să scăpăm de puterea asta?”.

Adică ‘mnealui, în calitate de moderator, nu trebuie să facă o emisiune echilibrată ci să presteze electoral pentru înlăturarea actualei puteri.

Culmea e că vorbeşte de scârbirea poluaţiei.

Păi cine morţii mamii lui de jeg prestează pentru scârbirea populaţiei? Ce aste oare invitarea lui Bogdan Teodorescu altceva decât tocmai scârbire? Cu alura lui de porc libidinos, acest individ de căruia R.Tudor îi tot zicea “professor”  decât încă o picătură adăugată la oceanul de scărboşenii şi rahat cu care Antena 3 împroaşcă telespectatorii?

Plecând de la patru articole, unul cu vizita pe ascuns  lui Geoană la Moscova cu avionul lui Vîntu, unul despre oligarhii României, cunoscuţi a fi în spatele celor care  începănd cu acel 322 tot încearcă să dea o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Băsescu şi a celor care sunt de partea lui, un altul unde se vorbeşte de faptul că, ambasadorul Taubman Romania în timpul suspendarii lui Basescu a declarat că: „Este ingrijoratoare marirea influentei oligarhilor din Romania si rolul lor ca unealta a intereselor rusesti” sau unul unde alt jeg mediatic, Bogdan Chirieac este citat într-o telegramă unde susţine că problemele cu bautura ale presedintelui s-au inrautatit, ajungi să vorbeşti de faptul că sindicatele “sunt decapitate”, evident că nu din cauză că sunt conduse de nişte infractori îmbogăţiţi rapid şi mult peste ce le-ar putea permite câştigurile legale, sau despre nişte alegeri are ar urma să fie furate. Păi treaba asta cu alegerile furate  cam seamănă cu mitingurile unde theoretic ar trebui să fie prezenţi câteva zeci de mii de nemulţumiţi dar unde nu sunt prezenţi decăt o mână de imbecili plătiţi pentru prestaţia lor, indivizi care de la o vreme nici măcar nu mai stau acolo unde sunt duşi până la ora închiderii…

Mie îmi suna a dracului de ciudată temerea asta, semăna mai repede cu teama că Opoziţia nu reuşeşte decât să se facă repetat şi constant de râs cu toate că beneficiază de forţa financiară a mai multor infractori îmbogăţiţi din pescuirea în ape tulburi, de nişte organizaţii care îşi spun sindicate, conduse de nişte indivizi care pot foarte uşor fi confundaţi cu ceea adevăraţi naşi mafioţi, de trei partide politice şi câteva trusturi mediatice obediente stăpănilor lor.

Evident că împuţitul comportament al jigodiilor de la Antena3 nu ar fi posibil fără largul concurs al celor de la Consiliul Naţional al Audiovizualului care se fac că nu observă prestaţia absolute ilegală prin nerespectarea principiului echilibrului şi evident al DNA care nu cxaută să vadă de la ce se trage orbirea asta a CAN, de la imbecilitatea unor indivizi care nu înţeleg despre ce vorbesc cei pe care îi monitorizează sau de la oarece beneficii de care s-or bucura.

Iată mai jos articolele de care ziceam, articole pe care oricât m-aş strădui nu reuşesc să le leg de cele spuse în emisiunea lui R.Tudor ori despre cele care se discută în emisiunea următoare, cea realizată de Marius Gâdea ori de unde apar cele două jigodii importate de la Realitatea tv, Oana Stancu şi Adrian Ursu, treansformaţi din mâncători de rahat obişnuiţi în adevărate buboaie umflate cu puroi din cel mai septic, emisiune unde îi mai văd pe post de invitaţi pe retardatul Mircea Badea, umflatul unsuros, Bogdan Figeac şi măscăriciul violet al PSD Mircea Geoană:

WIKILEAKS Vizita lui Geoana din 2009 la Moscova: cu avionul lui Vantu. Plus cateva elemente de profil. Britancii despre Geoana: Wobbly

Publicat: Duminică, 27 martie 2011

”Un si mai mare mister este modul cum abordeaza Geoana Rusia. Geoana l-a criticat public pe Basescu pentru o pozitie prea dura fata de Moscova, cu argumentul ca Guvernul Romaniei trebuie sa nu permita ca disputele din politica externa pe anumite subiecte sa impiedice un dialog pe alte chestiuni. Desi Geoana se confrunta cu critici dupa dezvaluirea a doua vizite secrete la Moscova in 2009, campania sa n-a fost afectata de subiect. Calatoria cea mai recent dezvaluita a implicat faptul ca Geoana s-a dus la Moscova cu avionul oligarhului Sorin Ovidiu Vantu”, se arata intr-o telegrama clasificata secreta, transmisa de Ambasada SUA la Bucuresti in 2009. Subiectul telegramei consultate de HotNews.ro: ”Alegerile prezidentiale din Romania: Candidatul favorit Mircea Geoana – cu mare experienta in politica externa, dar putina substanta”.

In telegrama se arata ca, in calitate de fost ministru de externe, Geoana si-a dorit in mod constant un dialog cu Rusia, dar ca a jucat, de asemenea, un rol important intr-o serie de initiative apartinand Statelor Unite in cadrul NATO care au suparat Rusia, inclusiv acordarea statutului de membru NATO pentru tarile Baltice si presiunea asupra Moscovei pentru a-si respecta angajamentele luate la Istanbul in ce priveste retragerea fortelor din Moldova si Georgia ... Citiţi mai mult

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8445919-wikileaks-vizita-lui-geoana-din-2009-moscova-avionul-lui-vantu-plus-cateva-elemente-profil-britancii-despre-geoana-wobbly.htm

WIKILEAKS Ambasada SUA a realizat in 2007 Top 5 Oligarhi si Top 3 Baroni Locali / „Bani si politica: cine detine cu adevarat Romania?”


Publicat:  Duminică, 27 martie 2011

„In timp ce zeci de baroni locali au aparut dupa 1989, un mic grup de persoane foarte influente continua sa exercite o influenta semnificativa in politica din Romania. (…) Multi pastreaza legaturi obscure cu fosta Securitate din Romania sau cu persoane din serviciile de informatii si isi promoveaza interesele personale prin intermediul trusturilor media pe care le detin”, se arata intr-o telegrama clasificata drept confidentiala, din 2007. Subiectul telegramei consultate de HotNews.ro: „Bani si politica: cine detine cu adevarat Romania?” In cadrul documentului este realizat un top cinci al oligarhilor din Romania, precum si al baronilor locali. Printre ei: Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Ioan Niculae, Gigi Becali si Attila Verestoy.

 • Raportul a fost semnat Taplin. In perioada respectiva, Mark Taplin era adjunctul ambasadorului SUA. Taplin mentioneaza ca raportul a fost pregatit de absolventul Universitatii Indiana, Jeremy Stewart, in practica pe perioada verii in cadrul Sectiunii Politice a Ambasadei

Redam integral telegrama.

„Sumar. De tranzitia Romaniei de la comunism, urmata de privatizarea intreprinderilor de stat, a beneficiat enorm un mic grup de persoane cu conexiuni la regimul care a urmat imediat dupa comunism si/sau la Securitatea omniprezenta. O parte dintre aceste persoane s-a folosit de informatie si de relatiile dobandite in timpul carierei in cadrul Securitatii pentru a face avere, in timp ce altii au recrutat fosti ofiteri de Securitate pentru a le servi interesele. In timp ce zeci de baroni locali au aparut dupa 1989, un mic grup de persoane foarte influente continua sa exercite o influenta semnificativa in politica din Romania. Niciuna dintre aceste persoane nu este legata exclusiv de un singur partid, chiar daca ei insisi sunt membri. Multi pastreaza legaturi obscure cu fosta Securitate din Romania sau cu persoane din serviciile de informatii si isi promoveaza interesele personale prin intermediul trusturilor media pe care le detin. Aceasta telegrama furnizeaza instantanee ale unor persoane considerate in general a fi printre «oligarhii» de frunte in Romania. Sfarsitul sumarului…. Citiţi mai mult

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8445730-wikileaks-ambasada-sua-realizat-2007-top-5-oligarhi-top-3-baroni-locali-bani-politica-cine-detine-adevarat-romania.htm

WIKILEAKS Cum vedea ambasadorul Taubman Romania in timpul suspendarii lui Basescu: „Este ingrijoratoare marirea influentei oligarhilor din Romania si rolul lor ca unealta a intereselor rusesti”

Publicat: Duminică, 27 martie 2011

„Evolutiile politice din urmatoarele saptamani si luni vor avea un impact direct si vor decide daca Bucurestiul va ramane un model de partener a Statelor Unite in Europa – inclusiv in „noul NATO” – sau isi va domoli aspiratiile geopolitice si se va concentra asupra aspectelor economice pe termen scurt ale unui stat membru UE mediocru (…) Absenta unui Basescu pro-american din CSAT lasa loc producerii de actiuni daunatoare, inclusiv implementarea unei decizii a premierului Tariceanu de a retrage trupele romanesti din Irak pana la finalul anului”, se arata intr-o telegrama trimisa la Washngton in 2007  si semnata de ambasadorul american Nicholas Taubman. Subiectul telegramei consultate de HotNews.ro: „Care sunt mizele: Pregatirea scenei pentru vizita dumneavastra in Romania”

Intr-o telegrama semnata de catre ambasadorul american la Bucuresti din acel moment, Nicholas Taubman adresata adjunctului secretarului de stat pe probleme europene, Daniel Fried, care urma sa vina intr-o vizita oficiala in Romania. Din telegrama rezulta clar ca a fost scrisa de Ambasadorul Nicholas Taubman:

„Cand veti ajunge saptamana viitoare, Romania va fi in mijlocul unei suspendari de 30 de zile fara precedent a presedintelui Basescu. Un referendum national care va decide soarta sa va fi tinut pe 19 martie si poate sa aduca noi surprize in aceasta telenovela; sansele mari sunt ca el sa revina la conducere, poate chiar cu o larga majoritate. Cu toate acestea, evolutiile politice din urmatoarele saptamani si luni vor avea un impact direct si vor decide daca Bucurestiul va ramane un model de partener a Statelor Unite in Europa – inclusiv in „noul NATO” – sau isi va domoli aspiratiile geopolitice si se va concentra asupra aspectelor economice pe termen scurt ale unui stat membru UE mediocru”, scrie in telegrama Nocholas Taubman.

„In timp ce Primul Ministru Tariceanu si liderul opozitiei Geoana, impreuna cu aliatii lor din vechea garda post-comunisa, se grabesc in perioada de suspendare sa-i ia presedintelui ultimele puteri, si interesele noastre pot fi afectate. Sunt semne care indica cresterea influentei oligarhilor influentati de Rusia pe probleme de politica energetica si energetica; dand inapoi in lupta anticoruptie si o derapare din ce in ce mai rapida a politicilor euro-centrice”, mai apare scris in telegrama…. Citiţi mai mult

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8445909-wikileaks-cum-vedea-ambasadorul-taubman-romania-timpul-suspendarii-lui-basescu-este-ingrijoratoare-marirea-influentei-oligarhilor-din-romania-rolul-lor-unealta-intereselor-rusesti.htm

WIKILEAKS Bogdan Chirieac, citat intr-o telegrama ca a discutat despre “problemele cu bautura” ale lui Basescu si implicarea grupului de la Cluj in suspendarea presedintelui

Publicat: Duminică, 27 martie 2011

Intr-o telegrama din 2007, clasificata “Confidential”, oficialii Ambasadei SUA relateaza o intalnire cu Bogdan Chirieac, pe atunci redactor-sef al cotidianului Gandul.  “Chiriac a sustinut ca problemele cu bautura ale presedintelui s-au inrautatit”, scriu oficialii americani in telegrama. Tot in telegrama, oficialii ambasadei noteaza ca Bogdan Chirieac le-a relatat ca Vasile Dancu ar fi creierul din spatele operatiunii de suspendare a presedintelui si ca mogulii media se coordoneaza activ cu liderii opozitiei pentru campania de suspendare, iar Dinu Patriciu doreste sa-l ingenuncheze pe Traian Basescu.

In telegrama din 2007, intitulata “The genie is out of the bottle”, clasificata “Confidential”, oficialii americani relateaza o intalnire cu Bogdan Chirieac, pe care il descriu drept comentator TV, redactor-sef al cotidianului Gandul si un apropiat al lui Mircea Geoana. Iata pasajul relevant din telegrama:

„Chirieac sustine ca popularitatea lui Basescu este deja in scadere. Chirieac a luat in deradere declaratia presedintelui ca ar avea sustinerea romanilor de rand, declaratie facuta in urma cu cateva saptamani in fara unui auditoriu compus din sefii misiunilor EU. <<Poti sa iti imaginezi ca Basescu s-a laudat europenilor ca poza lui este in fiecare casa de la tara, asa cum spunea si Ceausescu!>> Chirieac a sustinut ca problemele cu bautura ale lui Basescu s-au inrautatit, iar consilierii sai se ataca reciproc. El a relatat ca directorul de comunicare Adriana Saftoiu a fost mustrata de presedinte pentru ca a dezvaluit jurnalistilor ca fosta sefa de cabinet si consiliera pe probleme politice Elena Udrea petrece ore in sir cu Traian Basescu in spatele usilor inchise. Doar cele mai puternice figuri din Partidul Democrat al lui Basescu, in special Ministrul de Interne Vasile Blaga si Ministrul Apararii Sorin Frunzaverde pareau sa aiba puterea sa tina partidul unit” (sursa: telegrama ambasadei SUA) … Citiţi mai mult

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8446564-wikileaks-bogdan-chirieac-citat-intr-telegrama-discutat-despre-problemele-bautura-ale-lui-basescu-implicarea-grupului-cluj-suspendarea-presedintelui.htm

În atenţia DNA sau a celor care pot face investigaţiile necesare:

Mă văd nevoit si mai fac un apel:

Cred că o minimă decenţă ar face necesară o investigaţie la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru a vedea care sunt interesele celor care compun respectivul consiliu. Este inadisibil modul în care se compurtă şi se fac că nu văd evidenţa.

Din două una, ori cei din CNA sunt  nişte imbecili care nu înţeleg ceea ce e întâmplă, astfel CNA trebuie dizolvat şi membrii înlocuiţi cu unii care au un IQ minim necesar, fie acei indivizi beneficiază de foloase materiale necuvenite şi trebuie să meargă în justiţie să ea socoteală pentru corupţie.

Când am mai protestat mi s-a spus că dacă nu-mi convine să schimb canalul. Asta sună ca şi cum dacă văd că cineva îi fură altcuiva portofelul şi dacă spun la poliţie să mi se spună că vina e a mea, că dacă voi privi în altă parte nu mă voi mai simţi deranjat.

 1. snapshot
  27 martie 2011 la 22:11

  „…respectiv. Şi l-a schimbat.” –- respectiv. Şi l-a schimbat.

 2. 27 martie 2011 la 22:24

  Da l-a schimbat, l-a făcut mai puturos şi mai jegos…
  Iar cu încălcatul legii audiovizualului … acum se face pe faţă şi Gâdea HotLips şi-a făcut din asta un titlu de mândrie. Doar CNA-ul pare a fi devenit din chior ce era orb total

 3. Lulu
  27 martie 2011 la 22:32

  Mda, strigi dar nu te aude nimeni, la strigatul tau ei sunt surzi! Scrii dar ei sunt orbi cand este vorba de scrisul tau! 😦
  Ai vazut si in seara asta, cum -adunatura- formata din gandea ursu, stancu, badea…si ceilalti hidosi, ce-au putut sa talmaceasca? Recunoasc, sunt incredibili!
  p.s. la rtv e razbel, hihihihi

  • 28 martie 2011 la 19:47

   Lulu, am văzut ceva şi mai tare.
   La Euforia Tv au făcut o emisiune unde unii comentau despre amatlâc în viaţa politică.
   Se vorbea de poveşti vechi. De exemplu de povestea cu Negoiţă şi Laura Andreşan. Paraşuta s-a dus odată la un birou cu o cameră ascunsă. Îi tot spunea chestii cum că vrea să stea pe genunchii lui, că nu mai ştiu ce vrea să-i facă, ăla, om serios, n-a pus botul, dar povestea a rămas. Şi se comenta de parcă cei doi ar fi fost filmaţi cel puţin goi în dormitor, s-a mai vorbit, dar aşa, ca „oare o fi ceva adevărat” de amatlâcul dintre B.Olteanu şi scorpia de Alina Gorghiu… domnişorica… Precum şi despre povestea cu Boureanu, că ar fi comis oarece amantlâc cu modelul cu care s-a şi însurat
   S-a mai vorbit şi de Elena Udrea+Băse=Love. La povestea asta îmi amintesc că prima dată am auzit-o într-o emisiune a lui Gâdea unde erau invitaţi între alţii Ciutacu şi V.Stan. Altfel de probe nu există la subiectul ăsta decât spurcăciunile debitate de împuţiţi care tot apar pe la Antene. Sub formă de glumă atunci cineva a spus că Nuţi stă cam mult la serviciu (Era consilieră la Cotroceni) hăhăinduse cine a spus că e ceva cu siguranţă în neregulă în asta. Apoi din când în când discuţia se relua, siguranţa că „ceva se întâmplă era tot mai mare”. S-a vorbit şi de a,anta lui Boc, despre relaţia asta ziceau că nu au dovezi, dar despre altceva nu putea fi vorba, că altfel nu dădea Boc banii pe un urs din pluş pe care l-a trimis probabil de teama paparazzilor cu un necunoscut şofer de taxi.
   Comentau Ciutacu, Cristian Brancu, umflatul porcin, Bogdan Teodorescu şi atenţie, ţiganul ceteraş Mădălin Voicu şi încă nişte indivizi pe care nu-i ştiu.
   Evident că nu s-a vorbit de povestea care l-a dus pe George Copos în pragul divorţului (E membru PC ce dracu), cum nimeni nu părea a-şi aminti de Petre Roman care are şi un copil dintr-o relaţie nu tocmai morală cu paraşuta aia de Silvia Chifiruc ce i-a produs un plod sau … ca să fie mai haios povestea lui Mădălin Voicu. Acesta s-a trezit şi el cu copil şi şia părăsit nevasta cu care trăia de 23 de ani pentru o paraşută, Carmen, cu care e împreună de vreo 7 ani.
   Cât de jegos moraliceşte vorbind trebuie să fie corcitura asta de Mădălin pentru a avea tupeul să îi critice pe alţii când el însuşi e în aceeaşi situaţie?
   Cât de nesimţiţi pot fi şlugile lui Felix care au făcut emisiunea să arunce oprobiul asupra lui Boureanu? Ce vină are el că l-a părăsit nevasta şi după aceea s-a însurat iar?

   Ah să nu uit, nici de presupus legătură dintre Scrofirea şi Tăriceanu nu s-a spus nimic, deşi prin tabloide au apărur tot felul de chestii, iar dacă o priveai pe madam Scrofirea când îl avea pe Tăriceanu în emisiune observai cum năroada se roşea ca o şi se sclifosea ca o juncă adolescentă, încă nedată la taur…

   Multă mizerie poate fi la Intact.

   Dealtfel e normal… oricine poate să îşi dea seama cam ce valori se promovează la Intact, e destul să vezi cam cine prestează acolo, ce paraşute au pe la vreme sau ce paraşute are de exemplu Capatos pe post de asistente. (Bianca şi Daniela Crudu, zice lumea că prostituate de lux, dar tot pristituate se chiamă că sunt)

 4. 28 martie 2011 la 0:23

  ce a aparut astazi in presa demonstreaza inca o data ca in decembrie 2009 poporul asta a luat decizia corecta. imi place promo-ul de la realitatea tv: tvr e cu puterea, A3 cu opozitia, ei nu sunt controlati politic

  • 28 martie 2011 la 19:48

   Am văzut şi eu că Realitatea spunbe că nu e controlată politic. Normal, Vântu nu e politician, mafioţii nu sunt politicieni ci puşcăriabili.

 5. moshu49
  28 martie 2011 la 4:27

  asta este, fiecare cu scîrbele lui: scîrbele mele sunt arghirofilii şi scatofilii deontologi de la A3&(i)RTV 😦
  ps: de ce are Dana Grecu pãrul cãrãmiziu: pt cã a fost zãmislitã dintr-un spermatozoid ruginit 😉 😀

  • 28 martie 2011 la 19:54

   De ce Dana Grecu e isterică tot timpul nu doar câns i se termină bateriile la vibrator?
   Pentru că ea crede că Gabi Firea sufere de gripa porcină şi a auzit că având deja boala vacii nebune, dacă o mai loveşte şi gripa porcină moare… 😀

 6. Emil
  28 martie 2011 la 12:07

  Pai daca si-au permis ca sa calce legea in ziua alegerilor presedintelui si nu i-a intrebat nimeni de sanatate? Restul? Fleacuri.

  • 28 martie 2011 la 20:12

   Da, şi-au permis. Că se întâmplă în campanii electorale, să mai zici că, omeneşte e de înţeles, mai ales dacă asta se întâmplă doar uneori. Problema la Intact e că neglijarea Legii Audiovizualului se petrece TOT TIMPUL.
   În campania electorală, cf. statisticilor, titlurile pe care le-a folosit Amtena3 au fost 80% (incluzănd în socolteală şi titlurile care nu aveau legătura cu politicul, cum ar fi de exemplu cele care se referă la meteo).
   Dacă se socotesc doar titlurile politice din perioada campaniei, atunci titlurile antiBăsescu (atenţie, cele care erau proGeoană sau proAntonescu nu sunt incluse între cele antiBăsescu) cifra se apropie de 95%.
   Păi din două una, ori membrii CNA sunt corupţi, ori sunt imbecili şi nu ştiu să evalueze corect. În ambele cazuri, acest CNA trebuie desfiinţat şi înfiinţat altul.
   Statistica de mai sus vine de la un institut de statistică străin (nu mai ştiu cum se numeşte şi mi-e lene să caut)
   Cei de la Intact spun că în Constituţie scrie că nu pot fi interzise mijloace media. Corect, dar li se poate interzice să emită sau să publice temporar şi pot fi amendaţi cu sume pe care să nu le poată plăti. De asemenea unor persoane li se poate interzice să mai publice sau să apară în emisiuni radio şi tv sau să facă emisiuni.

 7. gigi
  9 iulie 2011 la 15:03

  Ofticosilor

  • 9 iulie 2011 la 22:54

   Aşai că nu credeai că îţi dau OK mesajului? 😀
   De la de vine g-ul de la ID, de la Punctul Grafenberg? 😀 (Restul înţeleg)

 1. 30 martie 2011 la 2:38

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: