Prima pagină > Tabloid > Bomba „INTACT” stă să explodeze

Bomba „INTACT” stă să explodeze

Trustul Intact era caracterizat de o bună înţelegere între membri săi, cel puţin aceasta e imaginea pe care încercau să ne-o arate. De la o vreme însă, pare că acolo e o bombă care stă să explodeze. Iată  un articol în acest sens (fotocopie):

In caz că nu se înţelege textul articolului, iată-l mai jos:

ŞOC: Venirea Oanei Stancu a distrus liniştea la Intact.

Surse din interiorul trustului media Intact care ne-au contactat telefonic la redacţie susţin că liniştea de acolo este bulversată de venirea de la Realitatea TV a Oanei Stancu.

Aceleaşi surse susţin că venirea neaşteptată a Oanei are drept cauză o realţie dintre oana şi directorul postului Antena3, relaţie care s-ar fi înfiripat cu ocazia unui sejur petrecut de cei doi la Poiana Braşov la schi înainte de Crăciunul lui 1010.

Venirea femeii ar fi afecta relaţia de dragoste din trioul amoros Marius Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu.

Este de notorietate că relaţia triunghiul amoros a început odată cu numirea lui Gâdea în postul de director al canalului de televiziune Antena3, când la petrecerea de instalare în funcţie cei trei, Gâdea, Badea şi Ciutacu ar fi sărbătorit cu o orgie în una din camerele unui hotel din Ploieşti. De asemenea afectaţi de această poveste amoroasă şi de transformarea ei în patrulater amoros a afectat şi alte persoane.

Cei implicaţi, contactaţi telefonic, au ţinut să îşi exprime părerile.

Dan Voiculescu, tatăl bilogic al lui Mircea Badea, declară că e nemulţumit de includerea Oanei Stancu în această poveste:  „Înţelegeam că Mircea are o relaţie cu Carmen Bumă, angajata Realităţii Media, dar nu am cum să accept includerea încă unei femei. Deja lucrurile trec dincolo de orice moralitate”

Valentin Stan este şi el nemulţumit de ceea ce se întâmplă. „Am acceptat existenţa cuplului Badea-Ciutacu, dar în momentul în care a intrat şi Gâdea am cerut o emisiune separată. Sunt un om moral. Acum că a nenit şi Oana lucrurile sunt inacceptabile pentru mine. Cred că plec de la Intact.

Carmen Brumă, iubita oficială a lui Mircea Badea, nu mai pote suporta starea de fapt. „Am înţeles că Mircea era şi cu Ciutacu, am înţeles că Gâdea trebuia şi el acceptat deoarece era şef. Dar, aducerea fostei mele colege, Oana Stancu întrece orice imaginaţiei. De obicei nu sunt geloasă, dar asta este peste capacitatea mea se înţelegere. Ce are ea şi eu n-am? Da, am devenit geloasă”

Victor Ciutacu: „Nu înţeleg de ce deranjează deranjează pe cineva. Când era vorba de Oana Dobre sau de Gabi Firea ori Dana Grecu nimeni nu a comentat … Da când veneau la orgii de grup.

Mircea Badea: „Eu sunt o fire deschisă şi înţeleg că fiecare poate să facă ce doreşte. Ce nu înţeleg este atitudinea lui Carmen. Nu înţeleg ce o deranjează. Pe mine nu m-a interesat amorul dintre ea, Adina Halas şi soră-mea. Nu mi se pare corectă abordarea lui Carmen.”

Marius Gâdea: „Ştiu că e un păcat, dar sper că-i fac să devină oiţe în turma Domnului când voi reveni la ocupaţia mea de suflet, aceea de pastor”

Dacă doriţi şi alte detalii mai multe detalii aici


 1. 1 aprilie 2011 la 2:02

  1.Încă nu poți spune că Voiculescu este tatăl biologic al lui Mircea Badea, deoarece nu s-a dat o soluție definitivă în procesul de stabilire a paternității.(Dosar nr.3475/2012).

  2. Interesant este că Valentin Stan, înainte să ceară o emisiune separată, a suferit o operație de reducere a „prolapsului tesutului hemoroidal prin taierea unei benzi a membranei mucoase anale”, mucoasă ce prezenta urmele unor agresiuni repetate și sălbatice.

  3. Carmen Brumă să nu-l mânie pe Dumnezeu! Ea este într-o situație mai bună decât nevasta lui Adi Ursu, tot „Carmen”, dar Avram. Ea s-a plâns, tot în Revista Crick, că Adi a făcut infarctul când s-a culcat cu Oana și s-a trezit cu Vîntu și piciorul lui de lemn rezemat de noptieră.

  4. Ciutacu minte când spune că la orgii participa și Gabi Firea. Ea nu avea cum, trecând printr-o lungă și grea suferință de 3 săptămâni după moartea soțului. Că nu te duci la orgie cu lacrima-n colțul ochiului! Pe urmă l-a întâlnit pe Pandele și la orgii tot nu s-a dus și tot din motive de „ochi”. Vânăt.
  Deci, ce face Ciutacu este manipulare curată. Dacă se spală pe „mani”, firește.

  5. De Mircea Badea știam că e un tip deschis, de la șpagat. Se zice că de-atunci nu mai poate sta în poziție verticală…

  6.„Marius” Gâdea este un impostor care se dă drept Mihai Gâdea. Despre el (Marius sau Mihai, nu mai țin minte) tot în Crick am citit că este zoofil, ceea ce explică păstoritul ca „ocupație de suflet”, dar și atașamentul față de motani.

  P.S. Felicitări redacției revistei „Crick”!

  • 1 aprilie 2011 la 7:58

   Mai văd acolo ceva, cum că Virinel a cerut-o pe Zăvoranca de nevastă … Io cred că-i tâmpit, păi dacă Pepe cu alura lui de toro comunale n-a săturat-o, miram-aş că o rezolve micul Viri… Oricum, dacă socoteşti că la Izvorani există grădinar, şofer, argat prin curte, vreo enşpe bodyguarzi… se prea poate să o mulţumească, evident cu ajutorul grădinarului, al instalatorului, al electricianului, al băiatului de la cablu şi de ce nu al băiatului cu pizza…

   1. Badea. Să ştii că se prea poate să ai dreptate. Eu în locul celor care stabilesc paternitatea aş căuta şefii şi angajaţii de rând de la intituţii, magazine, stadioane, şi alte chestii care aveau parcare în apropiere. M-ar pune pe gânduri afirmaţia lui Mircea că a intrat bariera de la mall în erecţie când s-a apropiat el cu maşina.

   2. O fi cum zici, da eu cred că îi cam place s-o facă singur. Fiind un tip performant, promabil consideră că ce face cu mâna lui (dacă-mi permiţi exprimarea deşi în emisiune prestează mai mult cu gura şi cu mouseul), e lucru bine făcut.

   3. „Carmen” e nume predestinat… e fată … buuună. (Mai mult bună decât fată 😀 )

   4. Firea. Crezi că Pandele s-a culcat cu Firea? Wow… nu m-aş fi gândit.
   Fii atentă aici:
   „Firea şi Pandele, soţ şi soţie de o săptămână?”
   Au făcut cununia civilă în Voluntari și pe cea religioasă în străinătate
   Publicat: Marţi 7 Septembrie 2010
   Citat:Vedeta Antenelor este deja gravidă?
   Se pare că Gabriela Vrânceanu Firea a avut un motiv întemeiat să se căsătorească. Surse din Antena 1 ne-au mărturisit că moderatoarea este însărcinată şi că va naşte în primăvară.
   La 38 de ani, vedeta trustului Intact mai are un copil din prima căsătorie cu Răsvan Firea, pe Tudor Ştefan, în vârstă de 15 ani. Şi proaspătul ei soţ, Costel Pandele, are doi băieţi din prima căsnicie

   http://www.click.ro/vedete/romanesti/firea-pandele-sotie-saptamana_0_1025897524.html

   Şi în Antalya în vacanţă cf. http://www.agenda.ro/news/news/34282/gabriela-vranceanu-firea-si-florentin-pandele-vacanta-in-antalya.html art. postat Sambata, 18 Septembrie 2010

   Asta după ce în Ianuarie 2010:” Siroaie de lacrimi, ropote de aplauze si zeci de coroane de flori, asa a fost condus pe ultimul drum sotul stiristei Gabriela Vranceanu Firea, Rasvan.” cf http://stiri.rol.ro/gabi-firea-nu-pleca-nu-vreau-sa-pleci-rasvan-550079.html
   … Săăăăracaaa, păi după atâta lacrimi doar la poştă se mai poate alina la sufleţel. De când Gâdea i-a pedepsit să îşi ţină emisiunile în poziţie erectă a văzut că Găbiţa stă bine cu … inteligenţa…

   Ţîţîţî… cred că totuşi nu a rezistat şase luni şi a fost pe la orgii totuşi. Barem să facă deschiderea… (oral că nu era post)

   5. Hehehe …Badea ….

   6. Marius, Mircea … tot HotLips e. Să ştii că am auzit că buzele devin aşa senzuale ca ale lui nu neapărat chirurgical sau cu injecţii. Cică dacă după ce prestează, sperma calului nu trebuie înghiţită sau scuipată, cică face tenul fin şi buzele sexy…

   • 1 aprilie 2011 la 12:46

    Eu cred că îl subapreciezi pe Virinel…Înălțimea nu condiționează „lungimea”…De fapt, parcă se zicea că există relație de proporționalitate directă între lungimea nasului și lungimea…aia. Ori, Viri are ceva trompă! Încearcă să fii obiectiv.
    1. Badea are ochi albaștri, nu? Ori, tătelu` a fost „băiat cu ochi albaștri” sub acoperire. Se leagă…
    2. Valentin Laptop. Și eu cred că preferă „el cu el”, că cică are mausul zgâriat de la bătăturile din palmă. Dar operația de hemoroizi a relevat necrozarea membranei anale în urma unor agresiuni repetate. Întrebat cine l-a sodomizat, Vali a răspuns: „Eu nu-mi torn colegii, chiar dacă este în interesul țării! Iertați-mă, domnule Voiculescu!”
    3. „Carmen, nume predestinat”. Ceva legat de tauri? Păi, parcă ziceai că Mircea Badea e un bou cu „Bî”…
    4. Pandele nu s-a culcat cu Firea, cum poate să-ți treacă prin cap așa ceva? A respectat-o, măi…I-a respectat durerea…
    6. Mă tot gândesc și nu pot să-mi dau seama pe ce te bazezi când afirmi că „lips-urile” lui Gâdea sunt „hot”…Nu se compară cu gurița ca un fund de găină a lui Ursu…Sau cu buzele ca un fund de maimuță a lui Ciuvică…Alea „hot”!

 2. moshu49
  1 aprilie 2011 la 11:02

  hm, bomba „INTACT” stă să explodeze şi bag sama cã nici bomba „(i)REALITATEA MEDIA” nu se simte în toate facultãţile… 😀
  deci, ajutã-le Doamne!
  uf, da’ io cu cine mai rãmîn? 😉

  • 1 aprilie 2011 la 11:12

   Păi Realitatea s-a mai curăţat puţin prin plecarea lui Adrian Ursu şi a Oanei Stancu. E drept că mau sunt şi acolo ciurucuri, da nu chiar toţi. Cică ar avea o femeie de serviciu care niciodată nu a mâncat rahat când a făcut analize politice serioase. 😀

   P.S. Că veni vorba de Realitatea tv. Pare o fi adevărat că motivul pentru care a luat-o salvarea pe Corina Drăgotescu este că s-a înţepat în unul din acele lu’ Arici Poginici?

   Sau să fie vorba de faptul că s-a ars cu Scânteia?

 3. Lulu
  1 aprilie 2011 la 16:23

  A ajuns aceasta Oana „femeia fatala”, daca „tulbura” mintile si redactiile tv 🙂

 4. 4 august 2012 la 20:28

  Ce dracu va preocupati atata de geamandura asta de stancu oana.este o hidosenie perfecta.
  Mi-e sila totala cand o vad pe umflata asta .Cred ca si pute !

  • 4 august 2012 la 23:17

   Ce să zic Radule? …
   Dacă așa scrie CRICK-ul 😀
   (Uită-te mai atent la poză, e trucaj) 😀
   Deh, mă jucam și eu …
   Subiectul e de 1 Aprilie 😀

 5. Elena
  30 august 2012 la 13:33

  voi care scrieti numai sa fie scris si folositi hartia numai pentru a va arata rautatea ,lipsa de caracter si neputinta mai lasati-ne …mergeti cu minciunile voastre si mai bine sapati pamantul la parinti sau bunici ati fi mai de folos ca nu sant multi cei care va citesc ,mai multi sant cei care scuipa dupa voi pacat ca tara asta are asa oameni….daca pot fi numiti oameni l;mi-e rusine sa fiu contemporan cu voi asa zisi „jurnalisti” Elena V din Feleac

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: