Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > La Antena 3, ieşirea din recesiune e doar o nouă ocazie pentru a mânca rahat…

La Antena 3, ieşirea din recesiune e doar o nouă ocazie pentru a mânca rahat…

În loc de motto, o definiţie:

RECESIUNE 1) Scădere a producției, caracteristică perioadelor de criză economică. 2) Stagnare temporară a unei întreprinderi. 3) Proces de retragere.

Ei bine, acum văd cum turma adunată în emisiunea lui Gâdea, împreună cu primpăduchele PSD, V.Ponta Comentează ca de obicei pe principilu Boc minte.
Argumente? Boc a spus că de la 1 Aprilie România va ieşi din recesiune.  Se întreabă dacă de măime cei care au suportat scăderea veniturilor ca măsură anticriză se vor vedea iar cu veniturile aduse la momentul de dinaninte de tăiere… Evident în minţele loir de imbecili au senzaţia că dau lovitura. Poate, dar de obucei când dai o lovitură cu capul într.on perete te doare sau chiar îţi spargi organul de care ai ataşate urechile.
Păi să încercăm să găsim o comparaţie.
Să zicem că e o secetă şi un lan de porumb este îngălbenit de secetă.
Cineva zice că dacă se va iriga lanul respective, plantele îşi vor reveni.
Se investeşte, se face o instaşlaţie de irigare. Cineva face o poză imadiat după ce cad primii stropi. Plantele încă sunt îngălbenite de secetă.
Wow… concluzia îi apre clară fotografului imbecil. Ăla ci irigarea a minţit şi s-a cheltuit degeaba.
Evident că nivelul de trai nu va creşte în această noapte brusc, e o chestiune de timp. Pentru revenirea din criza anteriară, cea din anii 30, deşi nu la fel de mare ca aceasta au fost necesari 5 ani şi un război mondial.
Măncătoria de rahat la care s-au dedat atunci unii populişti a adus atunci un mare rău, războiul.  În secundar atunci au accesat la putere ca urmare a aceluiaşi populism nesimţit un partid fascist, şi o plagă mult mai mare: Comunismul.
Acest mesaj se adresează cretinilor care apar în emisiunea expastorului Gâdea: Dana Grecu, Oana Stancu, Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu, Adrian Ursu, Victor Ciutacu, Mircea Badea, Victor Ponta şi celorlalte jeguri prezente acolo în public pe post de aplaudaci:
Băi jigodii împuţite, vreau să ştiţi că sunt fericit că sunteţi acolo şi faceţi ce faceţi, deoarece ceea ce faceţi pute atât de urât, faceţi un mare serviciu României, îi arată cât de jegoasă e această alianţă care îşi zice USL. Continuaţi şi astfel aceasta nu va avea nici o şansă pentru a câştiga alegerile. Aud că unele sondaje ar artăta că USL ar fu undeva în jur de 30%, în scădere. Anunţul că leul se întăreşte constant, semn de însănătoşire a economiei, pare a avea mai mult impact decât tot rahatul pe care îl mâncaţi de câţiva ani încoace.
Iar acest mesaj de adresează DNA. Vă rog iar să verificaţi care sunt motivele pentru care CNA le permite jegirilor care apar pe ecran la Antena 3 să continuă să apară la televizor. Ca de obicei Legea Audiovizualului se incalcă flagrant.
Închideţi mizeria lui Felix…
 1. Pintea Haiducul
  31 martie 2011 la 22:08

  Ce-ai, bre, te-ai tzacanit? Nu iti place Antena 3, nu te mai uita la ei, ce faci atatea garagatze? Ai cumva nostalgia televiziunii unice si a Mult-Iubitului Carmaci? Daca vrei, iti aranjam un pluton la Targoviste ca sa iti intermedieze rendez-vous-ul cu el, dar munitia trebuie sa o platesti tu, ca inca e Criza si nu sunt bani la buget sa le facem serviciul tuturor cretinilor congenitali de soiul tau.

  • 31 martie 2011 la 22:17

   Probabil sperai că şterg postarea ta… nţţţ… greşit.
   Am o satisfacţie deosebită din a-l lăsa pe fiecare tembel să se facă de râs aşa cum pofteşte.

   Deduc că eşti unul din admiratorii imbecililor. Bravo, îţi prezic o mare decepţie când vina alegerile…

   Am o curiozitate… tu ai citit şi textul sau ai admirat doar … inelul gagicii? 😀

  • vio
   1 aprilie 2011 la 20:22

   Mai pintea haiducul, ca nu meriti respectul initialelor mari, cred ca esti platit de felix, sigur asa e, de-i pupi atat in fund. Ce ai gasit tu sa-ti placa la antenele securistului sau irealitatea?

   • 2 aprilie 2011 la 6:59

    Eu cred c-a greşit. Nu haiducu’ ci hăbăucu

 2. 10 august 2011 la 11:38

  Mortală poza. Pregăteşte alta, criza n-a ajuns la apogeu! Şi e atipică şi în W. Dacă era blondă, eram sigură că’ te descurcai!

  • 10 august 2011 la 13:10

   De unde ştii că nu e nativ blondă?
   Cică se va accentua criza, deci vor scădea şi fondurile … în consecinţă hainele se vor micşora… Poate se trece la haine ecologice ca-n vremurile biblice (vezi frunza… Evei, nu a lu’ Nuţi)
   Abia aţtept să vină toamna… să cadă frunzele. Unii spun că toamna şi păsăricile pleacă, ceea ce poate însemna că pică degeaba frunzele. 😦

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: