Prima pagină > Caragiale reload > Lidia Mitchievici, făcută grămadă de blondă ce e…

Lidia Mitchievici, făcută grămadă de blondă ce e…

Azi, „Breaking news” la Realitatea TV: hold up la o bancă din București. Imediat a fost chemată în platou „criminalista” criminal de blondă a canalului, ați ghicit: Lidia Mitchievici, fostă Popeangă, cea bănuită pe nedrept că-i jurnalistă. Deh, lume rea care urăște blondele blânde… Ca Lidia, de pildă: blajină și permanent surâzătoare, semn că unicul neuron se află într-o perpetuă vacanță.

Ia uitați, ce frumos ne-a vorbit ea azi, despre criza mondială, foametea românească și un dublu asasinat:

„Într-adevăr, în perioada de criză financiară economică mondială și iată, restrânsă acum la România, pentru că celelalte state din Europa au ieșit din această criză, România este supusă atacurilor de orice fel.”

Pentru cei mai grei de cap decât Lidia, dacă există: suntem într-o perioadă de criză mondială, „restrânsă” doar la țara noastră, pentru că statele din Europa au ieșit din ea. Nu din Europa, ci din această criză mondială românească, putem zice, din cauza căreia, țara noastră este atacată în toate felurile posibile.

Mai departe.

„Infracțiunile au crescut în perioada de foamete și iată și cele asupra caselor de schimb, atacurile asupra caselor de schimb, asupra băncilor. Ați dat exemplul de la Cluj, asupra băncii și am văzut de curând imagini în care atacatorii au reușit să ia acei bani și cum au pus la pământ personalul găsit acolo. Ne aducem aminte și de dublul asasinat din Brașov, de la casa de schimb, de fapt, nu-i dublu, de fapt, o persoană a fost omorâtă, iar cealaltă știm că a rămas fără un ochi.”

Lidia dragă, nu fi blondă! Este vorba de numărul de morți nu de neuronul tău. Ăla, știm, e doar unul. La Brașov, atacul armat de la casa de schimb s-a soldat cu două persoane omorâte, prin urmare, îl putem numi „dublu asasinat”. Iar suspecții sunt tot doi: 1. „Glaucom” care suferea de „Gorbunov” și 2. Gribenco prins la Norvegia din Ploiești. Vrăjitoarea.

 1. 7 aprilie 2011 la 21:21

  Ce să facă şi ea dacă aşa e fişa postului?
  Te pomeneşti că e colegă cu aia care zicea legat de gaura neagră situată la 50.000.000 ani lumină că a apărut acum 30 de ani……
  Ar muri iar Einstein dacă i-ar spune cineva că NASA a reuşit să filmeze prin telescop de pe pământ o gaură neagră care a apărură la cea distanţă cu 49.999.970 de ani.

  Super tare, acum în dialog cu Tabără e cineva care se numeşte Maxim şi discută cu Tabără despre soia modificată genetic.
  Zice ăla că dacă vom că dacă vom cultiva soia modificată genetiv infectăm solul … aha, deci soia aia face pipi în apele freatice probabil … 😀 … nesimţita, d-aia când treci pe lângă un lan de soia modificată genetic nu auzi nici pâs… se screme… 😀

  • 7 aprilie 2011 la 21:40

   Acu la Realitatea e un mare circ…„Statul pune cruce sănătății”. Mai devreme titrau „Se închid spitalele și se deschide morga”. A murit unu` săracu` pentru că l-au dus mai întâi la spitalul desființat, pierzând astfel timp prețios: azi încă nu știau că nu mai e spital…Normal, comuna Bălcești e cât Calcutta…De aceea, sătenii PSD-iști cer demisia ministrului.

 2. 7 aprilie 2011 la 21:26

  Legat de madam Mischevici, ştii cum e cu această ceriză mondială carpato-danubiano-pontică?
  E ca şi cu orizontul.
  La început, când omul se naşte, se uită în jur şi vede orizontul. Scăzându-i vederea în timp acest univers ajunge să se îmngusteze,:D şi se îngustează până ajunge un punct. Atunci spune: Acesta e punctul meu de vedere…

  Da, Mischevicea e blondă extrem de profund…

  • 7 aprilie 2011 la 21:33

   La voi, în Ardeal a ajuns foametea? Că p-aci, prin Muntenia, n-am văzut decât cozi la supermarketuri…de foame. Toți au coșurile pline de drinkuri.

 3. bazel09
  8 aprilie 2011 la 10:15

  Am vazut iesirea/producerea ei pe sticla. Chiar ma asteptam la un cor de acuze la adresa lui x y z, dar s-a blocat saraca la a scheuna citeva fraze fara logica si coerenta. Cu o zi inainte tot la tv il luase de mana pe un invitat cand acesta isi manifestase o alta parerea decat a ei…terminand prin a nu mai spune nimic. Incearca sa ne arate ca stie multe, dar nimic nu-i iese …:D

  • 8 aprilie 2011 la 10:49

   Cum, Băzelu, „nimic nu-i iese”? Îi ies niște dume…

  • 9 aprilie 2011 la 22:26

   bazel09 :

   Am vazut iesirea/producerea ei pe sticla. Chiar ma asteptam la un cor de acuze la adresa lui x y z, dar s-a blocat saraca la a scheuna citeva fraze fara logica si coerenta. Cu o zi inainte tot la tv il luase de mana pe un invitat cand acesta isi manifestase o alta parerea decat a ei…terminand prin a nu mai spune nimic. Incearca sa ne arate ca stie multe, dar nimic nu-i iese …:D

   „s-a blocat saraca la a scheuna citeva fraze fara logica si coerenta.”… ştii când se întâmplă asta? Când trebuie să zici chestii în care nu crezi, pe care le-ai gândit altfel. Ţii minte ce trebuie să zici, dar uiţi argumentaţia.
   Vezi prestaţia lui Geoană de exemplu. Ăla ţine minte argumentaţia la nivel superficial, dar dacă-l bagi în amănunte e terminat. Sau la Ponta ori Antonescu… sunt oameni obişnuiţi cu lozincile.
   Mie într-o vreme mi se părea că Lidia e din alt aluat… dacă era e drept, nu se prostitua la Realitatea …

 4. lidia mitchievici
  8 aprilie 2011 la 15:15

  imi pare rau ca nu s-a inteles ca a fost ucis doar un angajat al casei de schimb. Daca ne referim si la trecatorul care a vrut sa-i prinda pe hoti si a fost si el omorat, atunci e dubla crima. Insa, eu m-am referit strict la angajati- un mort si un ranit. Oricum, multumesc, pe viitor voi fi mai explicita.

  • 8 aprilie 2011 la 20:14

   Lidia dragă, au rezultat doi morți în urma atentatului, prin urmare, este un „dublu” asasinat, indiferent de identitatea victimelor. N-am înțeles nici cum poate o criză „mondială” să fie doar în România…Și despre ce „foamete” vorbești? Că eu nu o prea văd din cauza aglomerației din supermarketuri…O fi la voi, la Realitatea, deși am auzit că Sebi Ghiță v-a dat pentru cozonacul de Paște…

  • 8 aprilie 2011 la 22:18

   Ah, să nu uit, ştii la ce ar trebui să fii cu mult mai atentă? Vezi că rahatul are multre calorii şi ar fi păcat să te îngraşi. Asta dacă eşti cine zici. Dar şi dacă nu eşti tot îngraşă …

   • 8 aprilie 2011 la 23:58

    E Lidia.

    • 9 aprilie 2011 la 22:19

     OK, dacă mai doreşte să vină va fi binevenită… Ca toate blondele, evident.

 5. 8 aprilie 2011 la 22:16

  Lidia: „Daca ne referim si la trecatorul care a vrut sa-i prinda pe hoti si a fost si el omorat, atunci e dubla crima.”….
  ===========
  Da, da, da… dacă-l mai punem şi pe ăla mort că n-a aflat că s-a desfiinţat spitalui crimă triplă …Că veni vorba, de la cât începe genocidul?

  • 8 aprilie 2011 la 22:21

   Nein: crimă cvadruplă, că a mai murit unul în Băneasa, Constanța…

   • 9 aprilie 2011 la 22:18

    Bine bine, da genocidu, de la cât începe? 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: