Prima pagină > Abureală - Manipulare > La OTV sfârşitul lumii în 2012 între abureală şi paranoia

La OTV sfârşitul lumii în 2012 între abureală şi paranoia

Văd că la OTV, când nu au subicte noi reâncălzes subiecte mai vechi.

Astfel, de la o vreme la OTV, fără a pune semnul cu P în cerc, televiziunea în emisiunea lui Tudor Barbu revine cu subiectul legat de 2012 când ar urma să ne ia dracu, dar numai dacă nu suntem atenţi la cene învaţă el.

Adstfel, omul şi.a deschis un site numit “2012 tehnici de salvare”, deci vine sfârşitul lumii, dar nu pentru toşţi ci doar pentru cei care râmân nelămuriţi în chestiune.

Evident că respective emisiune ca şi siteul pe care îl promovează este un amesrec de esoteric, de istorie, de astronomie, NASA şi religie, un fel de varză din care nu mai înţelegi nimic dacă le pui cap la cap, o chestie care să se plieze pe feluri diferite de a vedea lumea, Universul în care trăim.

Atenţie, articolele din care citează Barbu sunt prezentate ca articole de actualitate foarte … actuală…

Pe siteul lui Barbu îţi atrage atenţia în dreapta  o precizare, în dreapta  sub cuvântul “Publicitate”  scrie că “Siteul e iniţiat şi promovat de Tudor Barbu la OTV” … (vezi foto) interesantă multivalenţa publicităţii. Ei, dacă acolo pe site dai clic pe chestia asta, te trezeşti taman în curtea OTV http://www.otv.com.ro/ . O ţârâ mai jos, scrie “Părerea ta” adică a otevistului conştient de valoara sa şi preucupat de problemele grave alu Umanităţii. Când am trecut eu pe acolo, după cum se poate vedea şi în fotografie,  o întrebare zbuduia boborul otevistic. “Crezi că va fi furtună solară în 2012?”. Păi da, ceea ce se va întâmpla în 2012 va depine la modul capitat de fele în care otevistul zice da au ba, zic otevistul deoarece la respective întrebare poate răspunde doar otevistul. Dacă tot eram acolo am bifat şi eu ca omul una din găurici. Prima, aia cu “da” ca să văz rezultatele. Apăs apoi pe “VOT” se deschide o pagină albă une sdcia doar “Invalid token”, încerc şicu “nu” la fel, se pare că m-a recunoscut ca nefiind otevist, fapt pentru care era invalid orice ziceam. De înregistrat nu mă înregistrez nici de-al naibii. În fine, după cec am costat că nu merge să votezi decât dacă eşti un ales al sorţii în sensul că eşti membru al … siteului de  viitor salvaţi.

  Am să mă refer la patru articole de acolo de pe siteul  http://www.2012tehnicidesalvare.ro/ .Mai întâi la un articol publicat  la , 13 Octombrie 2010 savându-l ca autor pe un anume Salman Gabriel. Salaman Gabriel … Prima chestie care mi-a sărit în ochi este numele. Nu e unul oarecare deşi aşa pare. Salamna pare a veni de la arăbescul “salaam” care se scrie  السلام şi care înseamnă “Pace” iar Gabriel  nu e nici el un nume tocmai neimportant,  „Gabriel” semnifică în limba ebraică Dumnezeu este puterea mea (latină: Sanctus Gabriel; italiană: San Gabriello; arabă: Jibrail). Eee? ….Puternic şi de impact nume.

Ei, dar de pe un site http://intamplarisavante.wordpress.com/category/2012/ aflăm că  domnul Salaman este cel  mai mare constructor de buncare din Romania şi că gazda respectrivului site a constat că : Cautarile care-i conduc pe cititori catre siteul meu imi arata negru pe alb ca popularitatea celui mai mare constructor de buncare din Romania, Gabriel Salman, este in crestere.”

Ca fapt divers, gazda acelui site este Camelia Tabacu. (despre ea putem afla de la Victor Roncea care spune că: “Facebook-ul i-a despartit! Jurnalista Camelia Tabacu ii spune adio sotului printr-o postare pe blog. Horia Tabacu este plecat din localitate. Chipurile pentru a lansa “Drumul pana la Piata Romana”. Dar unde? In Tahiti, inLillesau la Satu Mare?”

Cei interesaţi pot vedea întreg articolul aici:

http://roncea.ro/2010/12/08/facebook-ul-i-a-despartit-jurnalista-camelia-tabacu-ii-spune-adio-sotului-printr-o-postare-pe-blog-horia-tabacu-este-plecat-din-localitate-chipurile-pentru-a-lansa-drumul-pana-la-piata-romana/

  Astfel să vedem acest articol scris de Salaman şi publicat  la 13 0ctombrie 2012: ”Iti place sau nu, 2012 se apropie!” poate fi văzut integral la capătul acesti linc: http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/12-iti-place-sau-nu-2012-se-apropie

Din start, articolul pleacă în forţă:

 “Si =Avertismentele Maya=sunt doar vârful unui mister mult mai profund pentru care guvernele lumii au cheltuit deja sume uriase sa-l ascunda privirilor noastre. Sa va arat ceea ce stiu…”

Pun pariu că deja otevistul e cu neuronal pe bigudiuri la apretat… şi continuă:

– Ce se va întâmpla cu adevărat sau ce urmeaza să se întâmple în şi pană în Decembrie 2012 ???
– Care este modul în care aceste posibile evenimente vor afecta viaţa a miliarde de oameni pentru totdeauna (inclusiv viaţa ta!)?
– Ce poti face pentru ca tu si familia ta să aveţi cât mai multe şanse de supravieţuire ţinând cont de diferitele scenarii posibile? (Nu va fi asa de dificil să supravieţuieşti unui anume eveniment cât mai degrabă consecinţelor ulterioare unui asemenea eveniment!)

 De ce guvernele lumii au lucrat zi si noapte timp de decenii pentru a se asigura „în secret” de supravieţuirea cu succes a unor „aleşi” şi de ce au ascuns adevărul?

 – Care este misiunea şi scopul secret al „elitei mondiale’ şi de ce omenirea trebuie să se roage ca misiunea secretă a acestora sa eşueze?”

Deci, obiectivele articolului sunt fixate, otevistul ştie că cineva are grijă mare de el, întâmplător acest cineva face parte din echipa lui Dan Diaconescu, al cărui premier ar urma să fie fic Barbu, salvarea din catastrofă ar urma să fie  făcută doar pentru cei care trec în barca (sau arca?) lui. Vine apoi, evidenţiat în text o precizare:

“Acest site nu este doar o altă prostie NU! Acesta NU este un alt Y2K, NU este o altă teorie trăsnită a conspiraţiei! Aceasta este realitatea crudă şi vă voi demonstra pe parcurs acest lucru!”

Ei, deja avem o problemă, teoriile despre sfârşitul lumii deja vehiculate sunt doar ceva trăznit, dar faptrul în sine finalul este ceva care se subânţelege, autorul uitând că tocmai de la acele teorii s-a plecat în crearea acestui mit care se demontează pe zi ce trece. Argumentaţia? Una stanie rău, de genul “dacă te-ai săturat de teorile conspitraţiei de care ai avut parte, citeşte ce spun eu sunt deţinătorul adevărului”.

Dacă te-ai săturat de tot felul de teorii ale conspiraţiei şi de jumătăţi de adevăruri în legatură cu anul 2012, atunci acesta este site-ul cel mai important pe care-l vei vizita vreodată.
De ce? Pentru că şi eu, asemenea ţie, sunt în căutarea adevărului în legatură cu acest subiect şi nu numai. Diferenţa probabilă dintre noi este aceea, că eu am facut o pasiune din acest lucru care m-a condus încet, încet prin labirintul abordărilor senzaţionale dar false către adevarurile bine ascunse de “oameni bine intenţionaţi”. Ce am descoperit te va uimi şi poate chiar te va speria un pic. Eu chiar sper să te sperii, măcar un pic, pentru a fi suficient de motivat către acţiune imediată (pregatirea de rigoare).
Vezi tu, eu pot doar să dezvălui ceea ce am descoperit însă ramâne la latitudinea ta felul în care foloseşti această informaţie. Eu nu caut să-ţi sugerez un adevăr anume sau să te influenţez în vre-un fel! Nu sunt nici un susţinator al predicţiilor romantico-optimiste vehiculate de curentele New Age dar nici împotriva acestora. Eu caut doar să-ţi deschid ochii, să faci propria-ţi cercetare şi să tragi propriile-ţi concluzii. Iţi dau doar startul, îţi predau ştafeta dar cursa este a ta iar rezultatul cursei depinde doar de tine. Caută totuşi să nu ieşi pe locul doi în aceasta cursă!
Ai auzit, probabil, multe lucruri legate de aceasta temă poate chiar ai Google-it un pic sau, poate ai citit ceva carti legate de acest subiect! De fapt, mai mult ca sigur ai facut aceste lucruri pentru că altfel nu ai citi aceste rânduri acum. Sunt multe teorii care plutesc în jurul subiectului (2012). Poate că te-ai întrebat dacă există vreun sâmbure de adevăr legat de toate aceste teorii.
Sunt aici să-ţi spun că 2012 reprezintă o ameninţare foarte reală pentru civilizaţia noastra aşa cum o ştim, dar, de asemenea, o oportunitate extraordinară pentru cei care ştiu şi se pregatesc.

Formidabil… 2012 e o ameninţare, asta e subânţeles, dar numai nu dacă ne asculţi pe noi… şi pebtru a fi mai explicit, autorul face o listă:

“Dar mai întâi, sa ne uităm la unele dintre teoriile despre care s-ar putea sa fi auzit:

1. Orbita planetei Nibiru, de asemenea, cunoscută şi sub numele de „Planeta X”, este pe un curs de coliziune cu Pământul sau va trece foarte aproape de acesta in jurul anului 2012, provocand distrugeri catastrofale datorită perturbarii, de către acesta, a fragilului echilibru în care se află planeta noastră în cadrul sistemului Solar. În functie de felul în care “Planeta X” se va intersecta cu sistemul nostru solar există o scală, de la 1 la 10, a posibilelor consecinţe distructive provocate de un atare eveniment, 10 fiind cea mai optimistă şi care ne va afecta cel mai putin adică…, ne va trimite, doar, direct în epoca de piatră. Cu sigurantă nu vrei sa auzi ce inseamnă 1 sau 2 sau 3…! Exista foarte multe carţi şi filme documentare în legatură cu acest subiect. Este suficient să dai o căutare pe Google sau pe un alt motor de căutare folosind cuvintele NIBIRU sau Planet X si vei avea lectura şi documentare până cad sateliţii de pe orbită… PS Dacă totuşi, în 2011, vei vedea pe cer un al doi-lea “Soare” să nu mai ai nici o îndoiala că ne asteaptă vremuri cumplite mergând pana la disparitia completa a vieţii pe această planetă.

2. Datorită unor miscări neobişnuite ale Lunii produse de anomalii ale magnetosferei vom asista la fenomene mareeice devastatoare care vor afecta zonele de coasta şi nu numai, pretutindeni în lume. Aceste fenomene vor apărea treptat dar vor devenii ameninţătoare începand cu Aprilie 2011.

3. O masivă criză globală începe la sfârsitul lui 2010 sau începutul lui 2011.
Israelul bombardeaza Iranul şi astfel începe cel de-al trei-lea şi ultimul război mondial în care toată planeta va fi implicată, într-un fel sau altul, şi în care se va face uz de arsenalul nuclear fapt care, inevitabil, va duce la dispariţia a peste 90% din populaţia lumii şi va face ca multe zone de pe planetă să fie de nelocuit pentru mai multe mii de ani.

4. Virusul AH1N1 sau „gripa porcină” ar putea suferi transformări care l-ar face extrem de letal. Guvernele lumii nu vor putea face fată acestei ameninţări şi, mai mult decat atât, datorită acestei stări de fapt, statele lumii vor fi aruncate într-un haos cumplit iar miliarde de oameni vor muri datorită virusului iar ulterior datorită haosului.

5. Un asteroid se va ciocni cu Pamântul, ceea ce va duce la formarea unor tsunami uriaşe pe langă care cel care a lovit Indonezia în 2004 va arata ca o undă iazul din spatele casei! Nu mai vorbim de cuteremurele şi de erupţiile vulcanice asociate unui astfel de eveniment!

6. Nucleul pământului va înceta să se rotească, din cauza unui fenomen natural sau datorită intervenţiei umane. Rezultatul este un colaps total al acestei planete! Scutul magnetic al pământului care are şi rol de protecţie împotriva radiaţiilor solare şi nu numai, va inceta să existe o perioada de timp, fapt care va duce la dispariţia tuturor formelor de viaţă de la suprafaţa solului şi, care poate duce inclusiv la pierderea atmosferei terestre.

7. Erupţia mega-vulcanului de sub Parcul National Yelowstone care, datorită magnitudinii, ar putea declanşa erupţia altor vulcani şi care ar avea ca efect, pe lânga dispariţia Statelor Unite ale Americii, crearea unui nor de cenuşă vulcanică în straturile înalte ale atmosferei, nor care va bloca, un timp îndelungat, radiaţia solară afectând în acest fel toată flora şi fauna pamântului. Cu alte cuvinte, dacă are loc acest scenariu, vom avea întuneric pe aceasta planeta, optimist, undeva între 5 şi 10 ani. Acest lucru va duce invariabil la apariţia unei noi ere glaciare.

8. Trecerea sistemului nostru solar prin centura fotonică, o zonă de mare energie, care va afecta întreg sistemul solar inclusiv Pamântul. Părerile, privind felul în care această zonă energetică va afecta planeta noastră şi viaţa, sunt împarţite şi este greu să tragi o concluzie însă, la fel ca şi în cazul planetei Nibiru există foarta multă informaţie disponibilă, din surse diverse, şi cred că cel mai bine ar fi să studiezi tu insuti si sa tragi propriile-ti concluzii. Poţi incepe cu urmatorul articol:

http://www.esoterism.ro/ro/centura-fotonica.php

 Ba mai mult:

Aş putea continua în acest fel însă lucrurile devin din ce în ce mai înfricoşătoare iar unele teorii sunt destul de ridicole precum: Soarele nostru explodează şi se transformă într-o gaură neagră; Experimentul în acceleratorul de particule de la Geneva a produs o gaură neagră care va înghiţii încet încet Pamântul; Zombi umblând pe străzi; Mutanţi etc. etc…. Ştii, Hollywood staff!

Ei bine, acum vine una din bombonicile de pe tort, fiecare din cele enumerate mai sus în diferite emisiuni Tudor Barbu, stăpânul siteului le-a “analizat” cu ameţiţii săi telespectatori la modul cel mai serios :

Nu acestea sunt, dupa părerea mea, ameninţările reale cu toate că, ar trebui luate în considerare. De ce? Pentru că sunt posibile şi probabile! Cei care au vorbit despre aceste posibile scenarii sunt oameni bine documentaţi, nu scenarişti de filme SF. 

Deci după ce şi-a înspăimântat adepţii, acest guru otevist îl aduce pe un altul în faţă, unul care zice că ceea ce s-a vorbit acolo, unde cei care sunau o făceau contracost şi unde erau înjuraţi şi bruscaţi de Barbu, acum constată că era doar o abureală unde ei erau fraierii…

De acum, gata cu demolarea muncii de ameţire a fraierilor făcută de Barbu. Acum se trece la lucruri serioase cică. Deţinătorul adevărului absolute zice că:

“Ameninţările reale reprezintă ceva mult mai nevinovat dar la fel de distructiv pentru civilizaţia noastră. Iar aceste scenarii nu vor deveni evidente în 2012. Sunt deja evidente! Suntem în mijlocul acestor evenimente dar nu le vedem pentru ca ne-am obişnuit cu ele”. 

 Păi nu? Totul e prea la vedere ca să fie văzut. Apoi, un enunţ brutal:

 În 2012 ceva se va întâmpla! Deja începe să se întâmple! Experţii nu sunt de acord exact asupra modului în care se vor derula evenimentele şi a calendarului acestor evenimente dar sunt comvinşi că ceva se întâmpla şi că civilizaţia noastră a intrat într-un proces de schimbări radicale. Chiar şi cei mai cinici nu pot ignora dovezi convingătoare care continua să se adune chiar azi …”

Repet, în continuare acel sfârşit al lumii prognozat în mimţile unora care interpretează terminarea calendarului mayaş ca terminare a timpului, implicit o terminare a existenţei acestei lumi, uitând că timpul nu este ceva care acţionează doar asupra sistemului nostrum planetar ci asupra întregului Univers, or referirile la acest final distructiv asupra omului ar trebui să afecteze doar planeta noastră.  Brusc, nu se mai vorbeşte de un final ci de anumite transformări. Păi asta înseamnă că nu mai putem accepta faptul că odată cu terminarea calenarului mayaş nu mai vorbim de terminarea lumii ci de o oarece transformare a ei. De ce? D’aia că aşa zice autorul:

“Toate aceste profeţii, care susţin că un eveniment major va schimba complet lumea (aşa cum o ştim), converg catre 21 decembrie 2012.
Ce se întamplă dacă aceste surse culturale şi religioase, seculare, au dreptate în legatură cu ultima zi a civilizaţiei noastre pe planeta Pamânt?
Să vedem ce spun câteva dintre acestea:
– Anticul I Ching chinezesc a spus ca istoria se va termina în 2012;
– În secolul 16, Maica Shipon, vestita proroacă din Anglia a prezis apocalipsa în anul 2012;
– La data de 21 decembrie 2012, calendarul mayaş va completa ciclul al treisprezece-lea. Potrivit anticei profeţii Mayase, lumea se va sfârşi în acea zi!
– Biblia, Nostradamus şi Indienii Hopi toate prezic un destin şi un sfârşit negru pentru civilizaţia noastra.
Nu trebuie să fi clarvăzător sau profet, sau om de ştiinţă pentru a vedea că evenimentele de pe glob au devenit din ce în ce mai turbulente în timpurile recente.
De la uraganul Katrina la tsunami-ul din Indonezia, de la evenimentele 9 / 11 la razboaiele din Irak si Afganistan, de la cutremure, erupţii vulcanice şi inundaţii la seceta şi incendiile din California, de la recesiune economică globală la crizele de asistenţă medicală şi locuinţe şi lista poate continua…
Deci, în timp ce majoritatea cercetătorilor sunt de acord că ceva se va întâmpla în 2012, dacă întrebi douazeci de persoane diferite, în legatura cu acest subiect, veţi obţine douăzeci de răspunsuri diferite. Asta pentru că, în timp ce exista dovezi suficiente pentru a susţine ideea unei crize majore sau a unei catastrofe, informaţiile pe care le au se referă la efecte dar nu identifică precis cauzele şi soluţiile. Şi, fără soluţii concrete, majoritatea oamenilor trăiesc în întuneric!
Eu asta caut…, soluţii de rezolvare a acestei crize majore prin care, vrem nu vrem, cu siguranţă vom trece.”

Deci nu mai contează cum, dar treaba e că ceva ceva trebuie să se întâmple. Absolut fabulos mi se pare melanjul între Biblie şi Nostradamus, Uraganul Katrina şi evenimentele care s-au soldat cu dărâmarea Gemenilor, anticul I Chung şi acea Maică Shipon de caree trebuie să recunos că n-am auzit. Mă şi mir că nu a descoprtit că Steaoa lui David este steaua Diavolului deparece găzduieşte numărul 666 o figură cu 6 laturi, şase vărfuri şi 6 triunghiuri, sau să aducă un argument biblic ce spune că unul din semnele începutului Apocalipsei va fi apariţia de profeţi mincinoşi, la OTV e pli… În fine … Mai departe:

Timp de decenii, Guvernul SUA a desfăţurat în secret un program de tip „Black Ops”, program care avea menirea de a investiga cele mai probabile scenarii în lagătură cu 2012. De fapt, ei cheltuiesc 100 de miliarde de dolari în fiecare an pentru acest program.
Recent, au introdus toate datele disponibile în cel mai sofisticat model de computer, conceput pentru a evalua evenimentele cele mai probabile sa apară în perioada 2012.
Cantitatea de date colectate a fost MASIVĂ – mai mult de 12.346 terabiti de informaţii.
Imaginează-ţi că Biblioteca Congresului SUA în sine are colectate doar aproximativ 100 de terabiţi pâna în mai 2009. Deci imagineaza-ţi mai mult de 123 de biblioteci la fel de mari ca Biblioteca Congresului (care este cea mai mare din lume) stivuite una peste alta, ca să-ţi dai seama despre ce cantitate uriasă de date vorbim.
După ce au fost introduse aceste date, super-calculatorul a fost pus să analizeze probabilitatea fiecarui scenariu, pentru a determina evenimentul cel mai probabil a se întâmpla în jurul datei de 21 Decembrie 2012.
Gânditi-vă la un calculator, o maşină gigant, care pune toate evenimentele posibile în diferite categorii, şi le atribuie „nivele de ameninţare”. Mai gândeste-te că această maşinărie nu are sentimente, este impersonală! Cine a participat la acest program?
NASA, CIA, NSA, FEMA (Federal Emergency Management Agency), National Intelligence Council, armata, Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor precum şi multe alte agenţii guvernamentale şi organizaţii secrete din toata lumea.
Ce fel de informaţii au studiat?
Schimbările Pamântului, dezastre naturale, influenţa activităţii solare asupra orbitei şi climei Pământului, fenomene cosmice, evoluţia războaielor şi conflictelor din întreaga lume, bolile si pandemiile, conştiinţa umană, teoriile din fizica şi mecanica cuantică şi multe altele…
Acum, te rog să te gândeşti, de ce un guvern ar face un asemenea efort financiar şi logistic dacă nu ar avea niste bănuieli întemeiate? Mai gândaste-te că guvernul American, şi nu numai, cheltuie miliarde pentru amenajarea de buncăre ultramoderne şi ultra-aprovizionate în vederea evenimentelor ce vor veni. Există chiar şi liste secrete de oameni care vor popula aceste buncăre iar în Norvegia, unde s-a construit cel mai mare buncăr, de acest fel, din lume exista chiar şi o bancă de ADN a tuturor speciilor de pe planetă. Nu seamană acesta cu o arcă? De ce se fac toate aceste eforturi? Este cineva atât de nebun să faca un astfel de efort bazându-se doar pe presupuneri sau aceşti oameni ştiu cu absolută certitudine ce se va întâmpla în urmatorii ani?
Acest acest progam American este una din argumentaţiile de la care pleca Lorin Vortună în una din nopţile lui de aberare în direct la OTV, doar că acolo se pleca puţin pe o altă cale, şi anume că de fapt totul se reducea la o schimbare bine definită ce i-a fost lui comunicată de către gorilieni. Conform lui Fortună noi şi tot universal pe careîl percepm existăm doar ca bişte biţi într-un supercomputer din imperiul gorilian, şi cum pământul ar urma să se transforme ăîn, atenţie, o stea pitică albă 😀 unii din noi, gorilieni doar şi nu cei care sunt balaurieni, şerpilieni sau nu mai ştiu cum, se vor muta pe Lună (probabil cu copy-paste 😀 ) şi încă ceva care arată seriozitatea chetiei, Dan Diaconescu ar urma să fie Alesul, deci un fel de zeu predestinat să conducă România de acolo. Un fapt ar fi interesant, am scăpa de ruşi şi de unguri, deoarece ei nu sunt gorilieni. Am fi doar noi românii rasă pură, mayaşii şi încă greo două naţii. Japonezii şi chinezii ba, ei nu sunt gorilienu că nu au nasul mare şi ochii le sunt altfel decât standardele.

Deci, iar scos în evidenţă, autorul ne spune cu modestie că:

 Nu pot sa-ţi promit că am toate raspunsurile. Dar într-o mare de teorii care, de cele mai multe ori, induc în eroare, precum, dealtfel, o fac şi jumataţile de adevar, ceea ce am descoperit, este cel mai apropiat de adevărul absolut legat de acest subiect.Eu personal mă consider obligat să împartăşesc şi celorlalţi concluziile la care am ajuns după mai mulţi ani de căutari.

Precum şi:

De aceea am decis să fac public rezultatul cautarilor şi observaţiilor mele şi, mai mult decât atât, aceste concluzii vor fi oferite gratuit prin intermediul acestui site.

  Atenţie, hatârul  de a oferi lumii concluziile se face gratuity… E? Super tare, omul e dezinteresat… deci cinstit. Ce vom decoperi în observaţiile şi concluziile  lu’ ‘mnealui?

“- Cele mai probabile trei scenarii si consecintele acestora asupra planetei si civilizatiei noastre;
– Planul absolut SOCANT care dezvaluie modul în care guvernele din întreaga lume sunt la lucru pentru a pune pe tapet si consolida o Noua Ordine Mondiala. Iti voi dezvalui în ce consta scopul adevarat al “elitei mondiale” si cum poti lupta pentru a contracara îndeplinirea acestui plan grotesc, cât mai este înca timp;
– Care este cel mai rau loc în care te poti afla în timpul si dupa aceste evenimente si unde vei avea cele mai mari sanse de supravietuire!;
– Impactul acestor evenimente asupra economiei mondiale si care ar putea fi activele pe care ar trebui sa le pastrezi sau sa le obtii! Care ar fi cele de care ar trebui sa scapi?
– Numerarul va reprezenta valoarea de final? Sau va fi … altceva?
– Modul în care Guvernul, în secret, ne otraveste cu buna stiinta pentru a slabi capacitatea noastra de a lupta împotriva planului lor!;
– Ce legatura au previziunile Maya cu încalzirea globala si ce înseamna schimbarile climatice pentru planeta noastra!;
– Modul în care guvernul foloseste mass-media pentru a acoperi minciunile si cum poti deosebi stirile reale de cele care au doar menirea sa acopere evenimente cu adevarat importante si cum acest lucru va fi din ce în ce mai dificil pe masura ce ne apropiem de 21 Decembrie 2012. Acesta abilitate, de a deosebi falsul de adevar, va fi absolut critica atunci când vine vorba de deciziile pe care va trebui sa le iei pentru salvarea ta si a familiei tale;
– Cine are dreptate: cei ce prezic apocalipsa (sfârsitul timpului), sau cei care vad o renastere a constiintei, o reînnoire care vine odata cu acest eveniment?
– Dovezi stiintifice pentru schimbarea ce va avea loc în câmpul magnetic al Pamântului si modul în care acest eveniment va afecta intreaga viata.
– Dovezi stiintifice si comunicate, date de NASA si altii, privind activitatea solara si exploziile solare precum si impactul pe care îl vor avea aceste explozii solare asupra modului nostru de viata, Vei afla, deasemenea, si cum trebuie sa te pregatesti în acest sens!
– Vei vedea cum religia organizata, de la preotul simplu pâna la însusi Papa, face mari eforturi pentru a pastra si ascunde de restul lumii adevarul despre viitor.
– Mai presus de toate, vei invata sa te pregatesti pentru oricare dintre aceste scenarii sau pentru toate la un loc astfel încât, vei afla:
– De ce consumabile ai absoluta nevoie? (La unele dintre aceste lucruri -probabil ca nu te-ai gândit niciodata).
– De ce apa apa fiarta si racita ar trebui sa fie ultima metoda pentru a obtine apa curata! Iti voi arata alte metode de purificare a apei mult mai eficiente care elimina atât bacteriile vii cât si substantele chimice nocive.
– Cum putem genera electricitate si caldura proprie folosind surse sigure deja disponibile pentru tine.
– Care dintre resursele naturale vor fi cele mai reduse – si care vor exista din belsug?
– Mici trucuri pentru a rezista caldurii sau frigului extrem!
– Cum ne protejam familia de jefuitori, hoti si oportunistii care vor fi “din abundenta”? (Nu ma refer doar la protectia cu ajutorul armelor de foc!)
– Cum sa devii mobil si sa supravietuiesti o perioada lunga de timp în mijlocul naturii? Ce trebuie sa contina rucsacul de supravietuire si care sunt articolele din chitul medical de supravietuire?
– Cum trebuie organizata si aprovizionata o comunitate? Câti membri ar trebui sa fie într-o astfel de comunitate si ce profesii ar trebui sa aiba acestia pentru ca respectiva comunitate sa se putea apara si chiar dezvolta?
– Cum poti construi un adapost care sa te protejeze în diverse situatii?
…si multe alte informatii utile!” …

Ce frumos… Ei acum sărim un pic şi ajungem la:

Poate acum te intrebi? „Dar nu sunt oare toate astea doar Conspiracy Theory-Baloney?”

Ei bine, o mulţime de lucruri pe care le auziţi si le-aţi auzit sunt, cu sigurantă!

Guvernele eliberează adesea teorii false, „excentrice”, teorii, si dezinformare al cărui scop este acela de a ascunde adevărul.
De fapt, multe filme la Hollywood sunt create pentru a dezinforma si a arunca teoriile conspiratiei (chiar si pe cele reale) in derizoriu!
Dar eu nu-ti vorbesc despre teorii sau filme popcorn! Vorbesc despre dovezile adunate de catre oameni de stiinta, cercetatori, gânditori, si unele dintre cele mai stralucite minti ale planetei.
Când am aflat adevarul, la inceput, nu mi-a venit sa cred! Imi venea chiar sa rad!
Eu nu pretind a fi un expert pe acest subiect dar, stiu multe persoane care sunt, si ele nu rad!

Deci după acestă formidabilă intoducere, unde am putut vedea că omul nu se înpiedică de teorii preexistente aflăm c ear trebui să ne întrebăm, şi dacă ne întrebăm cumva ni se oferă răspunsul.

Ei, dar după ce ne-am pus şi acestă întrebare, iată  în continuare cele trei scenario pe care el le vede posibile.

 1. O gaură în câmpul magnetic al pământului
 2. O criză energetică  devastatoare
 3. O elită care ar urma să conducă  planeta şi să creeze o ordine mondială.

Acolo pe siteul lu Barbu, acestea pt fi văzute sub titlul (e destul de lung aşa că cei interesaţi pot citi la faţa locului: http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/12-iti-place-sau-nu-2012-se-apropie

Acum, sa vedem care sunt cele trei scenarii – cele mai posibile si probabile – in legatura cu 2012:

Bun, acum că ne-am edificat cu  religiozitate asupra problemei aflăm ce e “Noua Ordine Mondială chestie depre care vorbeau în istorie ghici cine… comuniştii şi fasciştii lui Hitler.  

A. “Conform multor gânditori progesisti, Noua Ordine Mondiala este o încercare, a elitelor internationale, de a monopoliza realitatea noastra politica si economica la scara globala. De asemenea, se sustine ca include modificari demografice, în special politicile de depopulare cu scopul reducerii supracresterii populatiei lumii. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale ar marca sfârsitul democratiei, sfârsitul autodeterminarii nationale, sfârsitul drepturilor omului si sfârsitul multor servicii publice (incluzând sanatatea si învatamântul)….

…  citiţi restul  pe site dar nu înainte de a atrage atenţia asupra unei formilări absolute aiuristice:

De la sfârsitul Razboiului Rece, oamenii au devenit o alta comoditate.” 😀 … omul o comoditate? 

Apoi: B. “Noua Ordine Mondială este o conspiraţie mondială condusă de grupuri formate de către diferiţi indivizi cu o anumită putere, restul tot acolo pe siteul lui Barbu. Aici, la  punctual B nu am cum să nu constat că iar sunte meneficiarii unui amestec …. Insolit între Biblie şi  un proiect American:

“…Primul pas pentru realizarea acestui plan îl constituie manipularea masei de creştini. În acest sens masonii pregatesc proiectul Blue Beam (Raza Albastră) care ar urma să simuleze sosirea lui Iisus pe Pamânt. Pentru acest lucru se vor folosi unde de joase frecvenţă care vor avea ca scop întipărirea în memorie a unor mesaje trimise de către guvern şi o hologramă uriaşă care va fi amplasată la 100km deasupra Pamântului pe întreaga suprafată a Planetei. Aceasta holograma va fi diferită pentru fiecare zona a planetei, în functie de religie, limbă, astfel că fiecare creştin va vedea ceea ce este scris în Bibia lui, şi va auzi mesajele lui Iisus în limba lui.
“Blue Beam (raza albastra) este un proiect al NASA care presupune patru directii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Aceasta religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru ca fara aducerea omenirii în aceasta sclavie spirituala dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibila.“ – extras din prezentarea realizata de Serge Monaste în 1994 în care demasca proiectul Blue Beam.
Un alt pas important pentru manipularea maselor îl reprezinta descoperirile arheologice care au ca scop subminarea credintei. Astfel, în 2007 James Cameroon a declarat ca a descoperit sarcofagul lui Iisus, iar testele ADN, dovezile stiintifice si statisticile pun la îndoiala bazele religiei crestine. Alaturi de acest sarcofag, arhelogii au mai gasit si alte 10 cutii cu oase pe care se aflau nume cheie din Noul Testament: Joshua – Iisus, Maria, Iosif, Meriem – Maria Magdalena, Matei, Iuda.
In final, controlul total al planetei va fi obtinut prin lupta, un razboi care va conduce la cucerirea tuturor tarilor.
„A patra dimensiune a proiectului Blue Beam include controlul total asupra planetei. Pentru aceasta se va simula o invazie extraterestra în marile orase ale lumii. Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear îl vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de guvernul din umbra.”
„Scopul este sa fie anihilata orice forma de opozitie fata de Noua Ordine Mondiala. Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin retelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice si vor patrunde în orice echipament care contine microcipuri. La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populatiei va fi realizat, astfel încat oamenii vor putea fi usor impinsi la un val de sinucideri, violente si nebunie.” – extras din prezentarea realizata de Serge Monaste in 1994 in care demasca proiectul Blue Beam.” …

 

ABSOLUT FABULOS…
Concluzie: Două dintre cele trei scenarii care conduc invariabil către sfârşitul civilizaţiei aşa cum o cunoaştem în prezent, se derulează sub ochii noştrii şi suntem atât de orbi, de preocupaţi de prostiile de zi cu zi încât nu vedem că suntem pe marginea prăpastiei. Cât priveste scenariul legat de activitatea solară şi influenţa acestuia asupra Terei primim continuu avertizări chiar şi pe sursele principale mass media dar noi, în aroganţa şi indolenţa noastra nu luam nimic în seamă pâna când va fi prea târziu şi vom muri precum broastele fierte la foc mic.


Ideea este că ne trăim ultimii ani dacă nu începem să facem ceva chiar acum.
În următoarele articole mă voi concentra pe cauzele psihologice ale nepăsarii noastre şi pe soluţiile de salvare.

Pentru adăugiri, articole, sugestii, link-uri şi alte informaţii te rog să-mi scrii pe adresa:gabi@2012tehnicidesalvare.ro
“Asteaptă-te la tot ce e mai bun dar, pregăteste-te pentru ce-i mai rău”


Cu deosebită stimă,
Gabriel Salman

Citind articolul  de mai sus trebuie să recunosc că n-am înţeles ce trebuie să fac ca să nu mă prindă 2012 nepregătit, poate n-am capacitatea de înţelegere necesară am înţeles însă că cel care l-a comis trebuie ori internat, ori arestat…În funcţie de ce vor constata medicii când unii vor începe să se sinucidă de teama lui 2012.

Bun, acum că am aflat că nu ştim cum să ne salvăm şi aşa vom rămâne, să mai vedem două articole de pe siteul lui Barbu.

Dacă până aici am comentat, acum îi las pe cei intersaţi să se amuze sau să se năucească ori să se îngrozească dacă au astfel de plăceri să citească alte articole de pe siteul lui Barbu…

http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/20-2012-si-centura-de-fotoni

2012 si Centura de fotoni

Scris de Vladimir

   Duminică, 31 Octombrie 2010

          Louis de Broglie, laureat al Premiului Nobel pentru fizica in 1929 enunta o teorie conform careia desi trecutul, prezentul si viitorul exista in spatio-timp, iar dinamica timpului ne apare ca o succesiune a lumii materiale, in realitate evenimentele care si-au aratat efectele in plan concret exista, in potential, anterior momentului in care sunt descoperite. Ca si buddhismul, fizica quantica postuleaza ca nu exista spatiu si timp ci doar ganduri generetoare de realitati. Asadar, daca conventia spatio-temporala ar disparea, intentiile noastre s-ar materializa instantaneu. Pe masura ce ne apropiem de fatidicul 2012, exegetii profetiilor mayase, printre care si Gregg Braden vorbesc despre modificarea structurii ADN-ului uman de la doua la 12 ramuri, ceea ce inseamana ca invelisul nostru fizic va fi pregatit sa accepte si sa inteleaga o noua dimensiune existentiala in care sa nu mai existe bariera timpului.

      Referitor la schimbarea de paradigma, si catastrofele din perioada de tranzitie, doctorul Aleksei N. Dimitriev de la Institutul de Geologie, Geofizica si Mineralogie al Academiei de Stiinte din Siberia, a constatat facand studii comparative, ca intre 1963 si 1993 numarul total al catastrofelor naturale (uragane, taifunuri, inundatii, tsunami, cutremure) a crescut cu 410%. Barbara Hand Clow este convinsa ca in perioada imediat urmatoare, 2011-2012, Pamantul va intra intr-un spatiu fotonic, iar aceste particule elementare vor forma o quanta de camp electromagnetic rezultat in urma ciocnirii intre un pozitron si un electron. Aceasta trecere va anihila toate campurile noastre magnetice si electrice. Pe aceasta se bazeaza Gregg Braden cand scrie:” In 2012 toate tehnologiile noastre bazate pe consum nu vor mai fi bune de nimic. Cu exceptia energiilor libere, nimic ce contravine echilibrului universal nu va mai functiona!”

     Centura fotonica si trei zile de intuneric

           Sa continuam periplu si cu alte studii referitoare la Soare. Mike Lockwood, cercetator la Laboratoarele Nationale ale Rutherort Appleton din Oxfordshire atrage atentia ca forta campului magnetic al Soarelui a crescut cu 210 % fata de anul 1901.Si dr.Aleksei N. Dmitriev care lucreaza pentru Academia Aero-Spatiala Rusa vorbeste despre cresterea radiatiilor solare. Daca pana acum masuratorile indicau 10 unitati astronomice (aprox.150 de milioane de km) ale heliosferei, incepand cu anul 2008 se constata ca aceasta energie radianta a ajuns la o grosime de 100 de unitati astronomice, ceea ce inseamana o crestere de 100 %. Cercetatorii rusi sunt preocupati de faptul ca aceste modoficari solare pot modifica in mod dramatic functionarea planetelor din Galaxie si mai ales pot perturba biosul. Expansiunea heliosferei va schimba natura bazica a oricarei materii din sistemul solar, inclusiv ADN-ul.

           Dupa unii cercetatori umanitatea a intrat sub influenta acestor fotoni in 1962, iar in proximitatea lui 2011 se va confrunta cu patrunderea directa in centura fotonica. Terra are nevoie de 5-6 zile ca sa traverseze aceasta uriasa „perdea” de materie si antimaterie. Aceasta traversare se va produce si printr-un camp magnetic nul (sa ne amintim de punctul zero din teoriile lui Braden). Asadar, in acea perioada de trecere, tot ceea ce functioneaza cu ajutorul campului magnetic isi va inceta activitatea. Sa includem in acest scenariu lipsa comunicatiilor si a electricitatii.

          Asadar, profetiile religioase care vorbesc despre trei zile de intuneric, urmate de o lumina speciala care aduce nemurirea au un temei in fundamentarea stiintifica. Acest intuneric generat de trecerea Pamantului prin Centura Fotonica va marca „sfarsitul timpurilor” si inceputul Timpului in care starea noastra de constiinta va fi extinsa, iar noi vom vedea, percepe si intelege Universul asa cum este el de fapt: multidimensional, spiralat, inteligent!

http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/18-2012-si-intrarea-intr-o-noua-dimensiune

2012 si intrarea intr-o noua dimensiune

Scris de Vladimir

Duminică, 31 Octombrie 2010

Rezonantele Schumann, pe care Gregg Braden le considera bataile inimii Pamantului si-au schimbat frecventa de la 7,8 hertzi pana aproape la 13 hertzi (13 cicluri pe secunda).

Timp de milioane de ani, Terra si-a pastrat frecventa de rezonanta fundamentala care corespunde cu starea de relaxare cerebrala, insa incepand cu 1980 s-a constatat aceasta accelerare vibratorie. La inceputul anului 2000, cercetatorii norvegieni in colabarorare cu rusii au demonstrat ca Pamantul are o vibratie interna de 12 hertzi. Conform matematicianului italian Leonardo Fibonacci, care a publicat in 1202 Liber abbaci unde expune modelul de calcul care avea sa-i poarte numele: sirul lui Fibonacci, pornind de la numararea cu noua cifre plus zero, in care fiecare termen este egal cu suma termenilor precedenti; planeta noastra se indreapta spre o vibratie fundamentala de 13 cicluri pe secunda, ceea ce se muleaza perfect pe perceptia mayasa asupra timpului.

          Din aceasta perspectiva cercetatorii vorbesc despre o schimbare vibratorie a Pamantului, care din punct de vedere hertzial corespunde starii cerebrale de constiinta extinsa, meditatie. Cu alte cuvinte daca in Beta (constient) perceptiile neuronale decriptau universul tridimensional, limitat de spatiu si timp, in Alpha (subconstient) perceptiile se nuanteaza si putem intrezari realitatile „Lumii de Dincolo”. Prin schimbarea pulsatorie a Terrei de la 7,8 cicluri pe secunda la 13, omul va iesi din starea de „somn” si va intra in „Marea Trezire”, asa cum prevad mayasii. Admitand posibilitatea schimbarii polilor intre ei, putem sa ne imaginam ca din 2012, Soarele va rasari la vest si va apune la est, iar pe masura ce ne apropiem de „punctul zero”, cum scrie Barden, ziua lumina se va reduce de la 24 de ore, la 16. Intrarea intr-o alta rezonanata ne va proiecta intr-o dimensiune in care tot ceea ce gandim se va manifesta imediat, stiind deja ca timpul este unitatea de masura care-i permite gandului sa devina realitate!

http://www.2012tehnicidesalvare.ro/

Sfârşitul Timpului nu este şi Sfârşitul Lumii !

Scris de Vladimir

Joi, 14 Aprilie 2011

      Acest moment crucial în istoria omenirii a fost gresit înţeles şi, spun adepţii teoriei referitoare la efectele trecerii prin Centura Fotonică, a fost greşit transmis prin Biblie. Schimbările care se aşteaptă în 2012  vor modifica total viaţa pe Terra şi omenirea aşa cum o ştim acum.
    -Luna îşi fabrică deja atmosfera proprie, una alcătuită din compuşi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafaţă de 6000 kmp. !!!

     -Atmosfera lui Marte creşte rapid şi se crede că ar fi dus la defectarea sondei spaţiale Mars Observer, în anul1997.
      – Atmosfera Terrei, adică chiar aici în jurul nostru, este şi ea în schimbare, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care nu exista până acum iar activitatea vulcanică a crescut de 5 ori din anul 1875 încoace. Trebuie să nu uităm că anul trecut s-au înregistrat cele mai cumplite şi mai numeroase mişcări de pământ din toată perioada în care s-au făcut măsurători !!!
       – Venus sufera o creştere vizibilă a intensităţii sale luminoase. Este suficient să vă uitaţi pe cerul nopţii când este senin şi veţi vedea cu ochii voştri cât de tare luminează Venus !!!

       – Câmpul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar între planetă şi unul dintre sateliţii săi s-a format un… tub de radiaţie ionizată.
        – Uranus şi Neptun au suferit recent… inversări de poli, îşi măresc câmpul magnetic şi devin tot mai strălucitoare. Nu uitaţi oameni buni…este dovedit clar faptul că la noi acasă, pe Pământ, polul nord se duce anual către Rusia cu 64 de km !!!
       – Câmpul magnetic al Soarelui a crescut şi el cu, mare atenţie la cifre… 230% din 1901 până acum.

      Academia Naţionala de Ştiinţe dinSiberiaanunţă că aceste multiple  schimbări din sistemul nostru solar se datorează intrării acestuia în Centura Fotonică, o zonă cosmică cu o energie uriaşă.

      Sistemul nostru solar trece prin această Centură de două ori în… 25.920 ani, perioadă considerată Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii durează aproape … 2000 de ani.
       Se crede că Soarele nostru a intrat deja în Centură, încă din 1998, şi se estimează că Terra, cu tot bagajul ei din care facem şi noi parte, va intra în acestă zonă specială… în 2012 !!!  Trecerea prin Centură pare să ducă la transformarea omului profeţită de Biblie, la o teribilă experienţă spirituală. Se spune că vor trece mai departe doar cei…pregătiţi, doar cei care vor avea puterea interioară să reziste schimbărilor uriaşe !!!
      Se presupune că oamenii cu un comportament egoist, cu vibraţii scăzute în aura energetică… nu vor supravieţui radiaţiei de inaltă frecvenţă existentă în Centura Fotonică. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare… selecţie naturală în funcţie de spiritul fiecăruia !!!

      Trăirile şi sentimentele negative creează energie negativă. Ca orice energie, sentimentele, trăirile şi gândurile noastre au o anumită vibraţie. O energie negativă nu poate avea, evident, decât o vibraţie joasă, pe principiul universal al evoluţiei. În Univers, nimic nu este întâmplător iar scopul major este perpetuarea şi evoluţia vieţii.

      Oamenii de ştiinţă şi cei care cred cu fermitate în marea transformare generată de vibraţii, spun că 2012 pe Pământ va fi anul trecerii şi anul selecţiei oamenilor !!!Ce înseamnă însă aceasta în mod concret? Pregătiţi-vă să citiţi şi auziţi lucruri cutremurătoare !!!
      Centura Fotonică este imensă! Ne  trebuie 2000 ani să o trecem! Emite o radiaţie electromagnetică uriaşă atât în spectrul vizibil, cât şi în cel invizibil, de inaltă frecvenţă (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multiplă şi şocantă influenţă asupra materiei terestre. Noi, oamenii, facem parte din ceea ce va fi influenţat extrem de mult!!! În primul rând, se va constata… fluorescenţa tuturor corpurilor, iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!

      Corpurile vor emite o lumină fară temperatură şi nu vor avea umbră.
Intregul sistem solar îşi va schimba structurile moleculare ale materiei. Energia fotonică va deveni sursă majoră de energie liberă şi nepoluantă, aşa cum au visat şi au prezis mulţi fizicieni până acum. Planeta va suferi o scădere progresivă a densităţii şi îşi va schimba „bătaia inimii”. După ce a avut o valoare constantă timp de mii de ani, „rezonanţa Schumann” a Terrei a început să creasca, din 1980, de la 7,8 Hz, apoi să se accelereze, ajungând la 12 Hz, nivelul de astăzi. Aceasta înseamnă că, dată fiind creşterea frecvenţei vibratorii a Pământului, cele 24 de ore de viaţă ale unei zile sunt doar… 16 ore reale ! 

      Deocamdată este încă bine şi acceptabil, deşi aşa se explică de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grăbiţi şi mai obosiţi.

Ce se va întamplă în momentul intrării noastre în Centura Fotonică, adică anul viitor, în 2012 este pur şi simplu de neinchipuit: întreaga omenire, va trece într-o altă dimensiune!

       Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru, aşa cum îl ştim şi îl trăim acum… nu va mai exista !!!

În acel „Punct Zero” se vor inversa şi Polii Magnetici ai Pământului. Vestea bună este, repet, că Sfârşitul Timpului nu înseamnă şi Sfârşitul Lumii!!! Un semn că momentul este aproape: intensitatea plasmei strălucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit şi ele o energie sporită. Mayaşii ne retransmit şi ei informaţiile primite de la zei despre schimbările ce vor urma:

    – întregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si întregul Univers, cu efecte benefice;

    – vom depăşi tehnologia actuală şi vom avea cunoştinţe fabuloase despre Timp si Spaţiu;

    – banii vor dispărea ca necesitate; poate aşa veţi înţelege cât de mari vor fi schimbările în plan social: nu vom mai avea nevoie de bani!!!

    – vom intra în Dimensiunea a V-a;

    – ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 cât are în prezent.
       În ce priveşte fiinţa umană, schimbările vor fi deci, colosale în sens pozitiv. Însoţite totuşi de simptome neplăcute ceea ce reprezintă de fapt înca o veste bună căci va fi semnul că organismul se purifică:
     – migrene, dureri de cap, oboseală, ameţeală sau palpitaţii.
     – simptome specifice răcelii (febră, transpiraţie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice.

     – slăbiciune musculară, respiraţie greoaie, oboseală nejustificată.
    – modificări în sistemul limfatic şi imunitar, nelinişte, depresii, stres şi fascinaţia trecutului.

      Vor apărea şi modificări spectaculoase legate de binele celor care vor reuşi să treacă :

            – intuiţia şi capacităţile paranormale se dezvoltă mai repede;
            – folosirea unei părţi mai mari din creier, peste 10-15% cât în prezent;
            – toate bolile incurabile vor dispărea, inclusiv SIDA şi cancerul;
            – se vor inmulţi bioterapeuţii şi telepaţii;
            – corpul fizic va începe să se schimbe şi probabil vom vedea (cei care scapă!) o aura de lumină ca sfinţii de pe pereţii bisericilor.
       În momentul intrării în Centura Fotonică se va produce un amplu proces de armonizare, de recalibrare a frecvenţelor corpului uman cu cele de referinţă din Univers. Este aşa-numita „înălţare – ridicare la Cer „, despre care vorbesc şi vechile scripturi.V
       „Înălţarea” fiind bruscă şi puternică, cei cu vibraţii joase, negative (răutate, egoism etc.) nu vor rezista transformării.
Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte, vibraţiile foarte fine. Sunt în fapt lumina, ceea ce explică vizibilitatea aurei la zei şi sfinţi.
       Dr. Berrende Fox a constatat că, în ultimii 20 de ani, oamenii au început să se schimbe la nivel celular, iar unii chiar şi-au dezvoltat noi lanţuri în structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sânge.
       Ideea este că 2012 este foarte aproape de noi şi majoritatea vor ajunge cu siguranţă să vadă dacă această  profeţie este reală sau falsă. Cum ar trebui să reacţionăm? O întrebare corectă la care unii chiar au găsit răspuns: trebuie să facem schimbări majore în viaţă, să învaţăm să generăm frecvenţe înalte, adică să generăm bunătate, iubire, armonie, lumină, înţelegere, compasiune pentru a fi pe frecvenţă cu Pământul care deja a început ascensiunea spre dimensiunea a V-a!!!

     Ce ziceţi, cine va trece de marea încercare? Ce rol va avea în acest proces…credinţa în Dumnezeu? Vă simţiţi deja printre cei care vor fi aleşii vibraţiilor astrale pentru viaţa specială din trecerea prin Centura Fotonică ?

 Încă ceva la final, dacă există otevişti care cred că 2012 este anul Marelui Final şi că urmează a se duce la Dreapta şi Înfricoşata Judecată cu oarce păcate mă ofer să-i uşurez de o parte din ele. Se ştie că averea e un mare păcat, aşa că gratuit voi fi de acord să suport această greutate a averii lor, astfel sunt dispus să accept să mi le doneze mie împreună cu păcatele care au însoţit această avere.

Gata.

PA 

 1. Lulu
  14 aprilie 2011 la 23:56
 2. 15 aprilie 2011 la 22:36

  sfarsitul lumii in 2012?…adica geoana sa fi stat mai mult presedinte decat crin antonescu?

 3. 9 mai 2011 la 18:01

  CATRE CEI CARE LUPTA IMPOTRIVA ABUZURILOR FACUTE DE INTERLOPII CU LEGITIMATII DE STAT,CARE AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA.

  LA CEDO MI S-A DAT DREPTATE,A CONDAMNAT STATUL ROMAN PE ART.3,5,6,8,13,SI 34 DIN CONVENTIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI.ACUM VREAU CA MAGISTRATII SI POLITISTI SA FIE ARESTATI SI SA PLATEASCA CU AVEREA LOR,SI DEMISI DIN MAGISTRATURA,SA NU MAI PLATEASCA MINISTERUL DE FINANTE PENTRU ABUZURILE CARE LE FAC ACESTI INTERLOPI CU LEGITIMATII DE LA STAT.SA DEVINA IMPARTIALI JUDECATORII.SA RASPUNDA PENAL PENTRU ABUZURILE CARE LE FAC CU BUNA STIINTA.

  RUPA VILI, ROMANIA, JUDETUL HUNEDOARA, STRADA PINILOR NR.4 BL.40 ET 1 AP.64 SC D. COD 331159.

  EU DE CE NU BENEFICIEZ DE OUG 51/2008,IN DOSARUL NR 535/97/2010,IN DATA DE 18 MAI 2011 ,SI IN DOSARUL NR,2090/1/2010,IN DATA DE 25 MAI 2011, LA JUDECATORIA DEVA,SI TRIBUNAL DEVA,DOSAR NR 2936/1/2011,STRAMUTARE, FOND,IN DATA DE 24 IUNIE 2011 SI DOSAR NR 1795/57/2010 RECURS,IN 15 IUNIE 2011 ,LA ICCJ.AM DEPUS CERERE SI ACTELE NECESARE SA PRIMESC SI EU UN AJUTOR FINANCIAR,PENTRU A PUTEA SA MA DEPLASEZ,SI NU PRIMESC,DE CE VOR SA MA OBLIGE LA FURAT ,CAND LEGEA SPUNE CA AM ACEST DREPT.A FOST DELEGAT UN AVOCAT DIN OFICIU ,ITU OVIDIU DE LA BAROUL DEVA, CARE A SPUS CA NU SE POATE PREZENTA CA ARE PROCES IN ALT JUDET,A FOST ODATA PREZENT ,SI A VAZUT CA TOTUL ESTE O INSCENARE SI NU VREA SA MAI MA ASISTE.

  AM NEVOIE DE AJUTOR, SUNT DISPERAT,NU AM O PENSIE DE DETINUT TORTURAT,NU AM O PENSIE DE REVOLUTIONAR,NU AM O PENSIE DE DETINUT POLITIC,NU AM O PENSIE DE BOALA,MI SA INTERZIS SA MUNCESC,AM DEMONSTRAT LA CEDO,AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU IMPUSCAT, CE TREBUIE SA FAC?

  JUSTITIARUL DE HUNEDOARA
  In urma batailor primite ,de la politisti ,mi-au fost rupt dintii din gura,acum port dinti de fier,in urma lanturilor purtate timp de 81 de zile pe piciare si pe maini si o bara de fier,LEGATA DE LANTURI ,mi sa rupt femurul am fost operat si mi sa pus o tija,mia cazut parul din cap,am probleme cu ficatul si cu stomacul,am suferinte fizice in ziua de azi,credeti ca este normal sa stai nevinovat la puscarie si nici un politist nici un procuror si nici un judecator sa nu fie arestat? http://vilirupa.wordpress.com/2011/01/09/interviu-socant-depsre-abuzurile-suferite-de-vili-rupa/ .Incredibil e ca s-a petrecut si ca se petrec asemenea cazuri.Daca ar exista raspundere in magistratura oamenii ar fii mai atenti cand isi folosesc functia abuzand,condamnand oameni nevinovati .Daca legea ai apara atunci legea trebuie schimbata.Trebuie sa fie lege si pentru ei.E un pas important in eradicarea coruptiei .TEL 0721758747

 4. 9 mai 2011 la 20:53

  Pentru Rupa Vili

  Îţi poţi vedea povestea şi aici:
  https://romanicablues.wordpress.com/2011/05/09/povestea-lui-rupa-vili-sau-drama-unui-om/

  Cu poză. 😀

 5. bogdan
  11 septembrie 2011 la 4:10

  cred k i-ar pune pe toti la zid din PDL primu bsescu 2 boc si restu banuyesc c era mai bn atunci anainte de 89

 6. 11 septembrie 2011 la 21:39

  Când Bogdane, înainte, sau după ce vine cometa Elenin, (sau Nibiru, zicea Tudor că-i tot aia). Oricum, nu mai aveţi mult de aşteptat, dacă te iei după mintea lui Barbu, în cazul în care ieşi afară, ar trebui să vezi cometa 😀 . Zicea că are un codălău de un milion de kilometrii lungime şi 200.000 de metrii în diametru. Din 26 cică se face un întuneric ce va ţine trei zile. Având în vedere viteza de deplasare a Pământului pe orbită (de 30.000 m/s) o vom străbate în cca 6,6667 secunde, probabil întunericul din capul vostru, al oteviştilor va ţine mult mai mult decât cele trei zile preconizate de şarlatanul Barbu, deoarece mi se pare că e mult prea profund.

  P.S: Poate după aceea veţi învăţa să şi scrieţi. Cu cei 20.000 de euro pe care vi i-a promis 3D veţi putea să vă duceţi şi la şcoală. (Chiar nu ştiam Bogdane că la Mediaş mai trăiesc semianalfabeţi)

 7. ady
  21 septembrie 2011 la 21:04

  Barbu asta e un mare dobitoc se vede si dupa fata lui.Astia nustiu din ce sa mai faca audienta si bani. Dar sunt o gramada de prosti si idioti care-i urmareste. Eu nustiu de ce nu-i inchide astia ca si asa e un post de rahat.Iar pe barbu ala sa-l trimita la nebuni ca sigur se va intelege cu aia pe acolo.

  • 21 septembrie 2011 la 21:15

   Da sunt mult mai mulţi decât poate suporta o ţară sănătoasă la cap.
   Şi eu mă tot mir de ce i se mai permite mizeriei să emită.
   Atenţie, acum vorbim de un partid legal înregistrat. Promovarea directă, conform legii, a unui partid se poate face doar în campania electorală.

 8. Ned.Kelly
  30 septembrie 2011 la 13:40

  Adevarul este ca o sa dati cumva toti de dracu!..indiferenbt ca se va numii Elenin,alinierea planetelor sau mai stiu eu ce..
  Eu peronal acord mai multa atentie eruptiilor solare care se vor intensifica din ce in ce mai tare fatza de care nu poate nimeni sa se fereasca (nici chiar amerijidanii stapanii pamantului sau catrelusii lor printre care se afla si Base Joana si alti cacati si cacatei asemeni voua care o ardeti aiurea ca prosti cu politica).
  Iar voi ca sa va faceti o parere asa oarecum despre cum o sa crapati aruncati-va un ochi pe filmul ‘Knowing’ cu Nicolas Cage (2009) ….mie unul chiar nu o sa-mi para rau daca se va intampla un dezastru ,vor crapa si cacatii aceia care mananca cu sapte guri si se caca cu sapte cururi inclusiv cei din politica si pupincuristii lor si ‘scapam’ si de exploatarea omului de catre om(jigodi) inclusiv de spalatii pe creier care trancane acum cu base, Joana si alte excremente

  • 8 octombrie 2011 la 23:41

   Cătăline, erupții solare sunt de când s-a format Sistemul Solar. Cele de acum sunt parfum față ce era cu mulți ami în urmă. Activitatea solară este una regulată, ciclică, având un maxim de aproximativ 11 ani. În 2012 sau 2013 este un an de maxim, la fel cum a fost și cu 11 ani în urmă. De fapt ce e o astfel de erupție? Cumva seamănă cu picăturile care sar când într-ub cazan fierbe niște bitum.
   A te lua după filme sf e ca și cum te-ai discredita singur. Dacă e să fie ca în film, atunci îți garantez că sigur vine Făt Frumos și ne scapă … 😀

   Că veni vorba, când trebuia să vină Elenin, în România s-a întâmplat totuși o catastrofă: a fost legalizat partidul lui DD … 😀

 9. Flueras Gheorghe Santana Muncii 95
  26 noiembrie 2011 la 18:29

  D-le Barbu vreau sa fac cunoscut un fapt de hotie nationala

 10. Flueras Gheorghe Santana Muncii 95
  26 noiembrie 2011 la 18:32

  D-le Barbu vreau sa va fac cunoscut o hotie nationala se atenteaza direct la buzunarul cetateanului

 11. Flueras Gheorghe Santana Muncii 95
  26 noiembrie 2011 la 18:34

  pot fi contactat 0751280591

  • 26 noiembrie 2011 la 21:41

   Ghiță, eu zic că nu e înțelept să îi publici așa numărul de telefon. Eu îl las, dar îți recomands să îl ștergi. Nu e un blog cu un trafic foarte mare, dar între 400 și 1700 de vizitatori pe zi tot există și nu știi cine îl vede.
   Cred că Barbu nu se uită, sau din câte îl bănuiesc nici nu prea i se rupe de cei care îi trimit mesaje.
   Încearcă pe net la următoarele adrese:
   http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/12-iti-place-sau-nu-2012-se-apropie Asta e adresa siteului ăla de nebuni pe care îl administrează, ăla cu sfârșitul lumii, iar următoarea adresă este adresa oficială a siteului. http://www.otv.com.ro/ Tare m-aș mira să vină el aici, unde e făcut în fel și chip să ia numere de telefon.
   Deci, ce zici? Să las numărul de telefon au ba? Cum vrei …

 12. Sile
  13 martie 2012 la 15:46

  BA BARBULE ESTI UN Dobitoc ,Tu vezi ce Mufa de expirat ai .Pai bai Bozgor nenorocit tu esti un comnuist jegos.UN RAPAN ESTI BA !!!!!! Esti un sarman cu 4 clase dabia ai bani sa treci strada Si vi tu sa imi dai mie explicati despre explozi solare Inaptule.

  • 13 martie 2012 la 20:37

   Drept să spun, cred că are un pic mai mult de patru clase…
   Aș înlocui ”4 clase” cu ”un mare căcănar”.. la restul subscriu (chiar și la semnele de exclamare.

 1. 9 mai 2011 la 20:15

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: