Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Partidul lui Diaconescu – partid ilegal

Partidul lui Diaconescu – partid ilegal

Se vorbeşte de o căruţă legendară numită Căruţa cu proşti care s-ar fi răsturnat la intrare în Caracal atunci când oamenii se întorceau de la Alba Iulia când cu Marea Unire.

Treaba e că se pare că există o poveste reală în spatele bancului, dau nu se spune ce s-a întâmplat cu proştii din căruţă.

Cred că s-au înmulţit şi au migrat în toată România apoi au migrat şi spre alte zări. Ca oamenii evident. Ei bine, respectivii s-au înmulţit atât de mult încât au ajuns să creeze un popor căruia un native caracalean descins  la Bucureşti cu tenişii rupţi şi fără a fi avut în viaţa lui un televizor,  dar care în aproape douăp decenii a reuşit dă devină multimilionar în dolari şi subiectul unor dosare penale destul de urâte, le-a făcut o televiziune, apoi un partid. Partidul poporului. Da, dar acest partid deşi înscrie membrii în draci din câte se spune, nu există din punct de vedere legal.

Dan Diaconescu, tatăl de facto al acestui partid zice că acceptarea legală a acestu partid a fost blocată pentru că Puterea se teme de el, de popularitatea lui. La fel zice şi despre faptul că a fost arestat, şi că asta nu are nici o legătură cu acuzaţiile de şantaj sau de spălare de bani. Partidul în realitate a fost blocat din cauza unor acuzaţii din partea unora din interior, acuzaţii care frizează furtul de semnături, iar faptul că Dan Diaconescu e acum liber se datorează unor avocaţi şmecheri care au reuşit să demonstreze că Dan Diaconescu poate fi judecat în libertate şi nu faptului că s-a dovedit că respectivul e nevinovat cum se spune.

Motivul pentru care s-a ajuns la ideea că acast partid e necesar nu are nici o legătură cu politica, este doar un mod în care, Dan Diaconescu speră că va deveni politician ales şi va beneficia de imunitatea pe care politicienii aleşi o au. Deci pur şi simplu va reuşi să amâne procesele al căror subiect este, fără a apare vreo condamnare, apoi, după ce va fi ales va reuşi să se acopere cu acestă imunitate.

Cred că justiţia nu îşi face datoria în ceea ce priveşte partidul ăsta.

Este un partid unde sunt evidente câteva caracteristici:

–        Este făcut pentru a promova o singură persoană, bolnavă crunt de ceea ce se numeşte cult al personalităţii, cult întreţinut de slugarnicii angajaţi ai televiziunii sale, angajaţi plătiţi mult prea bine care nu ezită să-i creeze o aură de semizeu.

–        Partidul promovează o mare minciună, şi anume faptul că în timp de un an toţi locuitorii ţării vor beneficia  de o sumă de bani (20.000 de euro). Sursa pentru aceşti bani, ar urma să fie confiscarea averilor ilegal constituite. Un an este un timp mult prea ascurt pentru a documenta măcar un astfel de proces în care să se hotărască legalitatea sau nu a unei averi, darmite procesul în sine.

Tehnic vorbind e posibil înr-un singur fel: confiscarea cu titlu de naţionalizre a acestor averi, culmea e că însuşi dan Diaconescu şi averea sa crescută mult prea rapid ar trebui cuprins în asta. Dar nu va fi evident, nici el şi nici alţii care l-ar susţine.

–        Partidul are ca una din ţinte, atenţie, PEDEPSIREA  procurorilor care l-au anchetat pe DD. Da, pedepsirea, nu judecarea mai întâi… Este ceva de domaniul blasfemiei ca fiind procurer să îl anchetezi pe Dan Diaconescu.

–        Deşi încă nu este legal constituit, partidul deschide filiale prin diferite oraşe, care în realitatea au rolul de a atrage membrii, deşi practice sunt nişte sedii ale unui comitet de iniţiativă, dar când sunt prezentate, din motive de manipulare, sunt prezentate ca fiind filiale ale unui partid deja constituit.

–        Când Justiţia s-a pronunţat spunând că Partidul Poporului nu poate intra în legalitate din cauza acelor semnături furate, e vorba de semnături pe care oamenii le-au depus pentru Legea Cojocaru şi care au fost deturnate pentru a fi folosite la înfiiţarea partidului, au considerat că nu trebuie să schimbe nimic în esenţă, schimbând doar numele în Partidul Poporului lui Dan Diaconescu, iar la siglă tăind doar codiţa de la “P”, chiar prezenţa nimelui lui DD în titlu arătând faptu că este un partid al unei persoane.

Simpla schimbare a unor detalii din vechea siglă şi adăugarea cuvintelore Dan Diaconescu nu sunt suficiente pentru a fi reparate lucrurile, este doa nacherea celui existent, vopsirea gardului după care aştaptă acelaşi. 

Cei care din când în când se mai uită la OTV au putut observa un lucru. Acolo se desfăşoară o adevărată campanie electorală. Dar nu doar acolo, în ţară au apărut materiale electorale deşi promovarea explicită a unui partid se poate face doar în campanile electorale.

Când Dan Diaconescu a fost întrebat de asta, a spus cu seninătate că nu poate fi vorba de o campanie electorală deoarece acest partid  NU EXISTĂ… wow… adică oteviştii care se înscriu valuri-valuri după cum spune croll-ul televiziuni e o mincină ordinară, oamenii ori nu se înscriu aşa cum se spune, ori se înscriu în ceva ce nu există. 

Corect sus e că de fapt nimeni nu se înscrie nicăieri ci se depun practice doar nişte semnături pentru înfiinţarea partidului.

Dacă se întâmplă cumva ca cei care se cred deja înscrişi depun şi bani ca donaţii sau ca şi cotizaţie, ar trebui să ştie că asta nu poate fi legal, deoarece un partid care nu există nu are cum să încaseze sume deoarece nu are personalitate juridică. În cazul în care asta se întâmplă, probabil banii ajung în nişte conturi peronale.

Mă mir că justiţia nu s-a sesizat de faptul că între programul partidului şi ceea ce se promovează la OTV există diferenţe mari.

Acest “partid inexistent” mai face ceva incalificabil. Crează o bază de date cu date personale care vor putea fi folosite în multe feluri, din care majoritatea ilegale.

Pe siteul patidului http://www.partidul-poporului.ro/ vedem publicată o “Fişă de prrimire în partid”…de fapt un formular unde trebuiesc trecute toete datele personale care în mod normal trebuie să fie considerate confidenţiale, deci pentru protejarea celu căruia îi aparţin este bine să fie date doar celor care prezintă şi garanţia că nu vor fi folosite intr-un mod care ar potea aduce prejudicii celui căruia îi aparţin.

PARTIDUL POPORULUI                          ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ

Organizatia Locală……………………………………………………………………..

Colegiul…………………………………….Secţia de votare…………………………

FIŞĂ DE PRIMIRE ÎN PARTID

Subsemnatul_______________________________________________________, având Codul Numeric Personal_______________________ B.I. (C.I.) Seria­­_____ Nr._______,

născut (ă) la data de____________în localitatea _________________ judeţul_________,

domiciliat(ă) în localitatea _________________________________ judeţul__________,

strada______________________________ nr.______ bl._____ Sc.____, et.____ ap___ ,

profesia______________________________ocupaţia____________________________, funcţia ________________________________, loc de muncă _____________________,

tel. acasă __________, tel. serviciu __________, fax_________, tel. mobil __________,

Prin prezenta ADEZIUNE declar că am luat la cunoştinţă de prevederile Statutului şi Programului Politic ale PARTIDULUI POPORULUI, sunt de accord cu aceste documente şi solicit să fiu primit în rândurile membrilor PARTIDULUI POPORULUI.

Declar că sunt/ nu sunt membru (ă) al altui partid sau al altei formaţiuni politice din România:

________________________________________________________________________

Declar ca fac/nu fac parte din alte asociaţii politice din străinătate:

________________________________________________________________________

Data___________                                       Semnătura ______________

OBSERVAŢIE: (*) Se trece partidul sau formaţiunea politică din care a făcut parte până la momentul înscrierii în Partidul Poporului.

NOTĂ: În cazul în care este membru al unui partid înscrierea în PARTIDUL POPORULUI constituie demisia din acel partid ( Legea nr.14/2003- Legea partidelor politice, art.8, alin.2).

Cei care completează acest formular trebuie înţeleagă că prin trecerea acolo a datelor personale , inclusiv Codul Numeric Personal pot intra pe mâna oricui. Dacă se vor încălca normele de confidenţialitate nineni nu va putea fi tras la răspundere deoaarece nu din punct de vedere legal nu există o enitate care să îşi assume respectarea acestor norme.

De asemenea, aliniatul final, nu are cum să vie legal deoarece pentru a fi cineva demis dintr-un partid nu e destul înscrierea in altul pentru că nu există o astfel de cerere (de demisie) şi nici hotărârea luată de partidul respective în acest sens. Astfel, eventualele consecinţe legale pot să îi creeze neplăceri doar celui care semnează acestă cerere de adeziune.

De asemenea mare atenţie, respectivul formular este pur şi simplu invalid, deoarece se referă la înscrierea într-un partid inexistent d.p.v. legal conform deciziei Curţii.

Indiferent cum ar fi, Dan Diaconescu şi organizaţia lui sunt pasibil de sancţiuni legale.

Ori partidul nu există, atunci toate sediile care au arborat sigla şi au scris Partidul Poporului,  Filiala X, precum şi emiterea uricărui fel de act, se poate considera fals în acte… adică puşcărie.

Ori partidul există şi desfăşoară o campanie electorală ilegală, lucru care este de asemenea ilegal.

Dragi otevişti care puneţi botul la prostiile legate de acest partid, mă face să spun iar ceva: consider că ceoi care vă categorisesc drept proşti vă fac un mare compliment.

Da, un compliment. Lăsând la o parte  chestia cu legalitatea partidului, trebuie să mai remarc ceva. Voi susţineţi un om, un individ careşi-a făcut notoritate din  a ancheta tot felul de lucruri, de fapt doar a făcut o mare şmecherie, a câştiga rating  pentru OTV făcând aşa zise anchete care nociodată nu au avut nici un fel de relevanţă. Totul era doar un fel de Teorie a Chibritului Generalizate. A încercat să demonstreze că există trafic de organe, a încercat să o găsească pe avocata Elodia Ghinescu, a încercat să demonstreze că Diana fosta lor colegă a fost ucisă şi nu s-a sinucis. A reuşit ceva? Da, a reuşit să ţină trează atenţia unor ameţiţi de care a făcut mişto la modul grosier, astfel a reuşit si aibă un rating mirabil, rating care s-a concretizat în final în conturile infractorului Dan Diaconescu.

Bravo OTV-işti, daţi-i înainte, luzeri v-aţi născut, luzeri muriţi…

Oricum s-ar numi partidul infractorului Dan Diaconescu râmâne un partid ilegal, de asemenea, prin prestaţia sa OTV este o televiziune care nu respectă nici o lege şi ar trebui să fie închisă. În primul rând spre binele celor care îi sunt telespectatori fideli, dar care nu observă că sunt luaţi de papagali la modul cel mai explicit.

Dan Diaconescu, trebuie să se ştie şi asta, esne nevinovat de orice, doar pentru că nu există o sentinţă în procesele în care e implicat, faptul că este liber are drept cauză faptul că a avut avocaţi care să demonstreze că nu reprezintă un pricol social deşi forţa unai televiziuni, fie ea şi o alcătuire cu tentă de improvizaţie este mult mai mare decât a unui ciomag cu care un Neica Nimeni stă la colţ şi dă în cap trecătorilor. Pentru a intra în normalitate ar trebui să i se interzică să mai apară la televizor până la clarificarea situaţiei sale.

Ar trebui să îşi amintească oteviştii de un detaliu şi anume că doar PCR şi-a făcut un titlu de onoare din faptul că a avut membrii în puşcărie. Cel mai cunoscut dintre ei, se numeşte Nicolae Ceauşescu, acesta era prezentat ca fiind un mare luptător pentru  promovarea intereselor proletariatului, fapt pentru care se spune că ar fi fost arestat la Doftana când se afla acolo ca infractor de drept comun deoarece a fost închis pentru furt de valize din gară. Dan Diaconescu a fost arestat pentru implicat în infracţiuni de şantaj prin folosirea postului de televiziune. Când acest proces se va termina, dacă se va constata că OTV a fost folosit cu adevărat ca mijloc pentru puerea în aplicare a şantajului, conform legii, va trebui confiscate aşa cum un nene care e prin de exemplu că fură benzină şi pentru asta foloseşte un autoturism, se trezeşte că i se confiscă respectiva maşină.

Faptul că a fost eliberat pentr a fi judecat în libertate este ilegal deoarece s-a dovedit că, folosint televiziunea, în numele lui Dan Diaconescu s-a reuşit scoaterea în stradă prin manipulare a unor oameni, la fel de uşor li se putea induce dorinţa de a comine acte de violenţă. Indirect, lăsarea în libertate şi posibilitate lui de a se exprima la televizor, reprezintă un pericol social.

Cei care susţin acest partid al infractorului, născut în arest, devin automat nişte susţinători ai ilegalităţilor, deci şi ei pot fi consideraţi infractori-complici.

P.S. Urmează un subiect cu Tudor Barbu şi 2012-Tehnici de salvare…

 1. 20 mai 2011 la 2:30

  buna,doresc nr.de tel al domnului:S.O.Balan.am o stie buna despre domnul primar

 2. 20 mai 2011 la 12:39

  Ei Angelico, ce să zic? Si eu vreau multe….
  Poate dacă spui despre ce e vorba, facem un subiect nou, cu „ştiea” aia, apoi îl înjurăm pe Bălan. Poate îi atragem atenţia.
  Sau încearcă la http://www.otv.com.ro/ . Poate te bagă cineva în seamă deşi tare m-aş mira.

  Aşa, pe de altă parte, depinde de ce primar vorbeşti… Pentru că primarii pot fi periculoşi şi iar vă treziţi cu minimogulul la bulău pentru şantaj. 😀

 3. 15 august 2011 la 21:21

  Cei care se tem de DAN DIACONESCU, îl acuză si-l ponegresc ba îl şi ameniţă cu şantaj şi desfiinţarea televiziunii, sunt ca zăpada la razele solare. Dacă întradevă ar fi aşa, să se desfiinţeze o televiziune nemanipulată, evident s-ar desfiinţa toate televitiunile particulare, iar acest fapt, însemnă, reinstaurarea comunismului. Cred că aşa ceva nu se va putea întâmpla în comunitate, din cauza forţelor progresiste. D.D, oricând poate deveni un membru activ al unui partid şi totodată, candidat la Preşedenţia României. De ce vă temeţi, nu veţi scăpa.
  Cu respect pentru omenire în general .

 4. 15 august 2011 la 21:55

  Se teme dracu de Dan Diaconescu…
  OTV trebuia desfiinţat pentru încălcarea repetată a Legii Audiovizualului.
  Partidul cu care vă fraiereşte pe voi nu are nici cea mai mică intenţie să îl înfiinţeze. Totul se reduce la rating. Dacă chiar vrei ceva … palpabil, cineva se întreba ce încredere să mai aibă în Oprescu dacă unii n-au unde locui iar Oprescu are o casă doar pentru, citez: „Dat la buci”. Păi atunco ce încredere are în DDD dacă are şase viloaie de33 de milioane de euro, http://www.libertatea.ro/detalii/articol/i-am-numarat-casele-lui-dan-diaconescu-275279.html Diaconescu mai detine un iaht de 2.000.000 de euro, ancorat intr-un port francez, un Rolls-Royce Phantom de 385.000 de euro, un Rolls-Royce Drophead de 340.000 de euro si un Bentley Flying Spur, de 200.000 de euro. Patronul OTV mai are si doua elicoptere, un Puma si un Cessna. Dacă tu crezi că astea sunt făcute din muncă cinstită … e problema ta. Tehnic este imposibil să câştigi în mod cinstit atâţia bani în două decenii dacă la început nu au decât o pereche de tenişi sparţi în talpă şi o pereche de pantaloni rupţi în cur.
  Partidul lui Dan Diacomescu încalcă unele prevederi constituţionale şi legale. Dacă dorea să îl facă, atunci schimba câte ceva la program, nu dar numele.
  Dacă tu ai încredere în el îţi propun un troc. Eu îţi dau o procură ca tu să încasezi cei 20.000 de euro pe care mi-i va da când va ajunge preşedinte, iar tu îmi dai acum 2000 e euro bani ghiaţă. Dacă ai încredere în el, vei accepta deoarece tot timpul spune că deja are foarte mulţi votanţi… te gagi.

  Atenţie, eu nu spun că Dan Diaconescu trebuie arestat ci internat. Confom mai multor prieteni Dan Diaconescu ,manifestă clare semne de paranoia destul de avansată. În unul, cel mult doi ani ai să vezi cum îl ia în direct duba cu gratii şi îl leagă în cămaşa de forţă. Se pare că paranoia lui este în evoluţie destul de rapidă.

  Mi-a milă de voi.

 5. 15 august 2011 la 23:03

  Apar votanții lui DDD.

 6. 16 august 2011 la 16:32

  DJ, nu ştiu dacă nu e impropriu spus votanţi…
  Mai repede contributori la bunăstarea lui 3D. Aşa cred că se numesc cei care plătesc 0,44 euro pentru a fi înjuraţi la inteligenţă fiind lăsaţi să abereze după cum le dictează muşchiul… (Asta ca să nu folosesc cuvântul fraieri. Unii s-ar putea simţi jigniţi)

 7. 6 decembrie 2011 la 1:42

  Sunteti pe langa subiect !
  Luati si va documentati :

  Se va alege praful, de partidul poporului :
  – diaconescu este un impostor
  – cojocaru este un dictator si un lacom dupa bani
  Ce sanse mai avem ?
  Sa vedem ! Poate nici una !

 8. 6 decembrie 2011 la 1:46

  dictatorul cojocaru :

 9. 6 decembrie 2011 la 1:48

  impostorul diaconescu :

 10. 6 decembrie 2011 la 20:56

  Nu am urmărit chiar în detaiu apariția partidului lui Diaconescu, mă feresc de denumirea de Partidul poporului deoarece este o mare parșivenie această denumire. Cel mulți fac o legătură stranie între denumirea de Partidul Poporului și Doctrina Populară.
  Nu știu câți știu că de fapt Partidele zise ale poporului sunt partide de sorginte bolșevicoidă precomunistă.
  Dacă i-a furat sau nu domnului Cojocaru partidul nu știu, pentru că nu știu dacă exista un astfel de partid legal înregistrat în momentul în care paranoicul DD a apărut la televizor în postura de arestat. (Voi reveni la domul Cojocaru și la legea sa). Eu n-am să spun că Diaconescu este țigan, faptul că la Alba Iulia era cam negru cred că e de la frig.
  Impostura a început în momentul în care s-a văzut cu cătușele pe mâini. Atunci a anunțat că își face partid, și asta dintr-un mitiv simplu. se știa vinovat și astfel avea ocazia să arunxe vina arestării lui pe încercarea de a i se bloca ascensiunea politică neobservând un detaliu, arestarea a venit ÎNAINTE de anunțarea intenției de a înființa un partid. Deci între arestare și politică doar un impostor face legătura în felul acesta.
  Impostură este și faptul că averea lui Diaconescu, în cea mai mare parte a ei a fost externalixată făcând astfel împosibil controlul din România, practic averea e protejată împotriva controlului și a acțiunii legii averilor ilegale sau cum s-o numi. Această avere neputând fi confiscată nici dacă se dovedește ilegală, lucru extrem de posibil.
  Impostură este a poza în Făt-Frumos și curățel, oropsit de dușmanii politici. Infracțiunile de spălare de bani și șantaj sunt infracțiuni specifice organizațiilor mafiote.
  Impostură este și aducerea în studio a unor ejectați de prin diferite sisteme (judiciar, Securitate) ori a unor infractori cu ani mulți de pușcărie la activ și de a-i pune să analizeze diferite situații.
  Impostură este și modul în care Diaconescu și-a creat popularitatea cu emisiuni ca cele cu Elodia ori cu colega lor spânzutrată, cu Mădălina manole ori Păunescu sau, de ce nu cele cu hoțul ucis de soțul Romaniței Iovan. De asemenea și personajele aduse în studio tot impostură e dacă acestea Sunt infractorul Tolea Ciumac, prostituata (zic unii) Magda Ciumac ori pseudojurnaliști ca Radu Popa fostul director de știri cu care s-a culcat Romanița pentru ca OTV să îi curețe imaginea soțului, Sorin Ovidiu Bălan jurnalistul alungat de pe unde a lucrat pentru că făcea de râs instituția etc.
  Impostor este chiar și în convertirea semnăturilor adunate pentru o lege, în semnături folosite pentru înregistrarea partidului. Aproape tot ce e legat de Dan Diaconescu e impostură.

  Domnul Cojocaru ar trebui să se abțină. Legea domniei sale, când sunt binedispus, o numesc SF politic, când nu, o mare aberație, deoarece placă de la elemente nerealiste și folosește pentru argumentare forțări logice inadmisibile, precum și date economice scoase din burtă, bazate pe presupuneri și pe calcule nerealiste.
  Pe de altă parte, dacă era onest, domnul Cojocaru nu se ducea să se încârdășească fericit cu Dan Diaconescu.
  Toate partidele de acest gen, apar la vreme de criză speculând cu nesimțire greutățile acesteia. În istorie, care curioși pot găsi un slogan care se potrivește: ”Teroarea duce la adevărm iar adevărul suntem noi” (Revoluția franceză cu a sa ghilotină).
  Tot la fel, profitând de perioade de criză, s-au lansat în istorie două partide sinistre: Partidul Bolșevic din Rusia țaristă (Mai târziu URSS) și Partidul Național Socialist German. Ambele au adus cele mai oribile plagă care au îmbolnăvit Omenirea: Fascismul și Comunismul.

  Dacă m-ar întreba pe mine, eu i-aș aresta în 24 de ore atât pe Dan Diaconescu și pe acoliții săi, precum și pe domnul Cojocaru pentru atentat la siguranța națională. Exact de o revoluție bolșevică nu are nevoie România. Acești oameni sunt mult mai nocivi dât chiar Vadim Tudor.
  Dacă o astfel de criză durează între patru și zece ani, urmările unei eventuale ajungeri la putere a unui astfel de partid se resimt pe minim trei decenii. Este vorba de partide de extremă stângă.
  E vreme de criză, deci e vreme când pentru a trece hopul ar trebui să se aplice măsuri excepționale. În plus, partidele de extremă nu sunt acceptabile în țara asta dacă vrem să avem o țară normală.

 11. 6 ianuarie 2012 la 11:33

  Analizati singuri, cine este impostorul !

 12. 6 ianuarie 2012 la 11:34

  Analizati singuri, cine este impostorul !

 1. 30 aprilie 2011 la 17:18
 2. 30 aprilie 2011 la 20:14
 3. 5 mai 2011 la 0:51
 4. 7 mai 2011 la 12:18
 5. 7 mai 2011 la 13:21
 6. 9 mai 2011 la 14:56

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: