Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ponta, nesimţit sau tembel?

Ponta, nesimţit sau tembel?

Uneori mă întreb la modul cel mai serios cam ce poate fin în capul PSD-iştilor când îl văd pe Victor Ponta că începe să vorbească.

Am încercat să găsesc  vreo declaraţie a lui Ponta care să fie argumentată, logică, cu profunzime intelectuală.

Nu reuşesc să  una deşi de vreo două ore cred că am uzat Google-ul…

EVZ.ro publică azi 18 Aprilie 2012, încă o ieşire a ameţitului, ieşire care are ca motiv dornţa lui Ponta de a se băga în seamă.

„Domnul Băsescu este din ce în ce mai mult o legumă politică. Nu mai are idei proprii, doamna Udrea şi grupul mafiot din jurul ei îi pun vorbe în gură. Este tipic pentru un regim autoritar pe final de regim. Dacă aţi văzut în istorie, astfel de şefi autoritari devin, spre sfârşit, o legumă şi apare întotdeauna în jurul lor o femeie puternică sau un grup. Dacă aţi văzut, domnul Băsescu habar nu avea ce vrea doamna Udrea să facă în Capitală, era total incoerent”, a declarat Victor Ponta.

Şi pentru că i se părea că nu a fost destul de explicit a mai spus că preşedintele Băsescu „este din ce în ce mai rupt de realitate” şi „urăşte din ce în ce mai mult românii”.

 Iar în final a concluzionat: „Va termina la fel de urât şi de lamentabil cum au sfârşit şi alţi dictatori. Este un blestem pentru România, şi cu Carol al II-lea, şi cu Nicolae Ceauşescu s-a întâmplat că la finalul carierei politice au arătat la fel, cu doamne care le spuneau ce să facă şi grupuri în jurul lor”.

Dec ice putem noi înţelege din aceste declaraţii?

 1. Preşedintele Băsescu e o legumă politică iarElena Udrea şi grupul mafiot din jurul ei îi pun vorbe în gură.
 2. În istorie şefii autoritari ai regimurilor devin legume spre final şi apare tot timpul o femeie în grup.
 3. Băsescu habar nu avea ce vra să facă doamna Udrea în Capitală.
 4. Este rupt de realitate şi îi urât din ce în ce mai mult.
 5. Carol al II-lea şi Nicolae Ceauşescu au arătat la fel cu doame şi grupuri care le spuneau ce să facă.

Aha, “legumă politică”? Păi de data asta papagalul face ceea ce am făcut de când a fost pus în fruntea partidului său, se autodeclară mincinos neruşinat.

La fiecare din moţiunile pe care împuţitul partid pe care îl conduce, sau partidul amicului său Antonescu le-a depus nu mai contenea să spună că Boc e doar o marionetă a lui Băsescu.

Foarte interesant, mai ales că în curând probabil vom asiata la o nouă moţiune. Ocazie cu care jigodia va ieşi iar la interval cu slăbiciunea lui Boc cel manipulate de Băsescu, dictatorul care iar nu va mai fi o legumă până când cei care l-au numit în fruntea partdului vor dori să o atace pe doamna Udrea.

La modul cel mai seris mă întrb câteva lucruri.

 1. Victor Ponta are oare înţelegerea a ceea ce spune?
 2. Dacă are această încredere, oare cât de multă lipsă de respect poate deţină în ceea ce priveşte respectul faţă de cei cărora li se adresează?
 3. Vorbeşte de dictatură… ultima dată când în partidul său căruia îi zice partid democratic, când Geoană şi-a permis să-l atace s-a trezit cu pumnul în gură, dingurul motiv pentru care nu a fost dat afară fiind acela că astfel PSD ar fi pierdut postul de Preşedinte al Senatului.

Îniţial am zis că e vorba de prostie, dar mi-am dat seama că la Ponta e vorba de altceva, de nesimţire şi credinţa că partdul săi e format din cretini şi de faptul că la el aroganţa e maladivă, o aroganţă care o au oamenii fără character şi fără un minim bunsimţ elementar.

Poate nici nu e de mirare, dacă în PSD imbecilitatea nu ar fi caracteristica de bază, un individ ca Marian Vanghelie n-ar fi preşedintele celei mai mari organizaţii, dinţarăa partidului, şi un măscărici infantile ca Ponta nu ar fi ajuns preşedinte…

Îmi vine uneori să mă bucur când văd ce oameni are PSD la conducere, dar brusc mi se face milă deoarece sunt cei care l-au făcut pe Ilescu ceea ce e, doar pentru că le-a plăcut zâmbetul lui de Dacie. În fond îşi merită conducătorii probabil….

E bine, vin Paştile şi vor fi ucişi iar porci în piaţa mare. Sau miei cu canini care latră când îi pui în farfurie… asta e bine, oricum sunt prea mulţi miei care mişună prin Bucureşti şi muşcă oameni…

Paşte fericit, domnule Ponta… dar fii atent să paşti unde e mai grasă iarba….

Pentru conformitate:

Declaraţii au fost impotate de pe EVZ.ro

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-basescu-e-o-leguma-politica-927280.html

 1. 18 aprilie 2011 la 21:44

  E un bou.

  • 18 aprilie 2011 la 23:08

   Să ştii că de multe ori mă întreb cum de există atât de multă nesimţire în capul unora. În cazul nostru azi spune una, mâine invers deoarece e convins că nimeni nu-l asdcultă cu etenţie, deci nu-i musai ca ce spune azi, mâine să nu fie spus invers.

   Ai văzut de ce învăţătoarea aceea a făcut greva foamei? Ca să apară la televizor. O văd tot mai des. Ghici cât primeşte pentru o emisiune…
   şi nici măcar nu a făcut greva foamei, deoarece greva foamei se consideră încheiată când se fac per glucoză. Tot timpul a primit grucoză intravenos, dacă nu mă înşel in a doua sau a treia zi.

 1. 22 mai 2011 la 21:50

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: