Prima pagină > Uncategorized > Senzaţional: E posibil ca Elena Udrea să fie nemăritată

Senzaţional: E posibil ca Elena Udrea să fie nemăritată

Şoc şocant… Elena Udrea este posibil să nu fie măritată … wow…

Într-o emisiune de la Realitatea tv am aflat ceva încredibil, Radu Soviani, înspumat ca de obicei,  a dat de înţeles că e posibil ca Dorin Cocoş să nu fie soţul Elenei Udrea…

„…vom vedea cine este Dorin Cocoş, PREZUMTIVUL soţ al doamnei Udrea…”

… woooooow

M-am întrebat ce implică treaba asta. 

Cred că OTV va avea iar ocazia să facă emisiuni ancheetă une oteviştii vor vota legat de starea de doamnă sau domnişoară a frumoasei blonde, iar pe de altă parte, probabil piticul atomic al Realităţii Media are probabil oarece spernţe, iar în acest caz, i-aş propune doamnei Udrea să şteargă de praf etajerele ca să aibă unde să aşeze jucăria. În fond e simpatic dacă tace din gură…  

Acum fac demersuri ca să aflu cu ce tip de baterii funcţionează piticul… 


Categorii:Uncategorized
 1. Lulu
  18 aprilie 2011 la 23:41

  Ce inseamna sa te prostituiezi ca sluga la mogul! Ptr bani spui/faci orice! Sunt:
  Jalnici!
  Jenanti!
  Jegosi!
  Japite!
  Nici acum nu se potolesc? Astia n-au niciun D-zeu? De teama, n-are rost sa mai pomenesc…..sunt probabil prea inveninati si inversunati ca sa-si dea seama cat rau fac! Oricum EU e demna, trece duios mai departe, asa cum sta bine unei Doamne, desi, le-o mai zice cand prinde momentul, mai ales pe blogul personal.

 2. 19 aprilie 2011 la 17:38

  de cate ori il vad pe limbricul asta ma bufneste rasul. ati observat ca e balbait?

 3. 19 aprilie 2011 la 19:09

  Da, sunt absolut penibili. Cei cu mintea apretată ca piticul însăpumat, ca Dana Grecu ori de la Stan, fac celor pe care îi servesc acelaşi bine pe care în fac cei care aruncă în teren cu lucruri la fotbal. Nota de plată vine la final. Dacă doresc să facă opoziţie, ar trebui să o facă decent şi fără isterie. mesajele lor ar fi înţelese dacă ar exista. Norocul USL este că că aceste televiziuni fac ratinguri absolut ilare, îmtre 1 şi 2 %. Alatăieri pentru un minut Realitatea TV s-a apropiat de 5%. A fost ceva de care se mirau şi nu le venea să creadă. Cred că şi televiziunile care se prin doar dacă primeşti pachetele speciale, cu plată suplimentară au ceva mai mult. Dealtfel Badea se lăuda nu demult că el are dublu faţă de realitatea tv. La un minutul de care vorbea atinsese 2,4% şi asta îl făcea să spună că el e un fel de Sisif care ţin în spate Antena, dar nu preciza care deoarece circul pe care face el se dă pe mai multe. Interesant e că acel 2,4 înseamnă dublul lui 1,7 cât zicea că are Ralitatea.
  Tare m-aş mira dacă la măsurarea ratingului se monitorizează şi satele relativ îndepărtate de oraşe sau zona Moldovei. Dacă s-ar măsura şi acolo s-ar observa că ratingul real al televiziunilor mogulilor sunt subunitare. Atenţie, acele zone sunt în general proPSD. Am văzut sate unde cablul tv nu a ajuns, iar, dacă te uiţi, antenele parabolice, în afară de birtul satului, mai există la sub 10% din case, dar pe aproape toate casele există antene dinalea cum aveam în vremea lu’ Ceaşcă.

  Pe mine zicerea piticului m-a amuzat teribil… hehehe, soţ prezumtiv…

 4. 20 aprilie 2011 la 11:09

  Ai dreptate! Mare dreptate !

 5. 20 aprilie 2011 la 22:57

  Acrii mai sunt strugurii mai Soviani… Blue, vezi ca am muncit oleaca la poza cu piticulm spune si tu ceva de bine…:)

  • 20 aprilie 2011 la 23:04

   Merişoare … legat de Nuţi şi se struguri acrii fix acum am citit pe acelaşi subiect, dar la Realitatea Forum. Se întâmplă cumva să ştii cui i-ar face must fără să i se facă greaţă? Adică, e o coincidenţă, sau … ?

  • 20 aprilie 2011 la 23:12

   Hai c-am înebunit… unde să caut omule poza?…. pune un linc, ceva

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: