Prima pagină > Presă > Kamikaze: Precizări pentru niște imbecili de la Antena 3

Kamikaze: Precizări pentru niște imbecili de la Antena 3

Precizări pentru niște imbecili de la Antena 3

În urma dezvăluirii situației locative a asistatului social Victor Ciutacu, slugile lui Felix de la Antena 3 au simțit nevoia unei replici mârlănești și nedocumentate. Mihai Gâdea, directorul haznalei cu nume de post de televiziune Antena 3, Mugur Ciuvică, maimuțoiul de serviciu al talk show-urilor pentru frustrați, Cornel Nistorescu, o slugă bătrână în căutarea unui nou stăpân, Adrian Ursu, o slugă un pic mai tânără care și-a găsit un nou stăpân, și Mircea Badea, catapulta cu căcat a ofensivei mogulești, pe scurt, papagalii turnătorului Dan Voiculescu, au încercat să ne prindă cu pantalonii în vine și să ne muște de unde au crezut ei că ne doare mai tare. Vestea proastă pentru ei este că au reușit. Vestea și mai proastă, tot pentru ei, este că suntem în continuare cu pantalonii în vine, ba întoarcem și celălalt obraz.

Așadar, în legătură cu emisiunea Râdem până la capăt, pe care o realizăm la TVR 2, avem de făcut pentru acești imbecili plătiți ca să fie și mai imbecili decât sunt următoarele precizări:

1. Ediția-pilot a emisiunii a fost realizată exclusiv pe cheltuiala noastră.

2. Imaginile prezentate de imbecilii de la Antena 3 sunt preluate de pe site-ul nostru, ele nefiind difuzate la nici un post de televiziune.

3. Contractul pentru realizarea acestei emisiuni a fost câștigat în urma unei licitații organizate de postul public de televiziune, pe fondul unei concurențe importante cel puțin din punctul de vedere al numărului de proiecte depuse.

4. Contractul prevede realizarea a 12 episoade; la primele șase, împărțim costurile, la următoarele le suportăm singuri.

5. Costurile nu doar că sunt de criză, dar mai sunt și înjumătățite.

6. Edițiile difuzate până acum au avut cifre de audiență în creș­tere și peste cele solicitate de client.

7. Emisiunea are un caracter parodic. Nu am fi precizat asta dacă penibilii de la Antena 3 nu ne-ar fi făcut dovada, prin comentariile lor, că la televizor se uită și proști calificați.

8. Am sesizat deja CNA în legătură cu mârlăniile debitate la Antena 3 de slugile enumerate mai înainte, iar săptămâna asta vom sesiza și o instanță judecătorească.

Sursa: http://www.kamikazeonline.ro/2011/04/precizari-pentru-niste-imbecili-de-la-antena-3/

Categorii:Presă Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: