Prima pagină > Haioşenii > Veste şoc: Dispar blondele…

Veste şoc: Dispar blondele…

Blondele vor dispărea în circa 200 de ani

Femeile blonde au avut mereu un efect cu adevărat mistic asupra bărbaţilor. Cu toate că au fost lansate o mulţime de bancuri şi glume cu privire la blonde, oamenii de ştiinţă au demonstrat că ele nu sînt mai puţin inteligente decît restul femeilor, notează publicaţia rusă Pravda.

Potrivit antropologilor, nu există o explicaţie romantică a apariţiei pe Pămînt a femeilor blonde, acest lucru petrecîndu‑se acum aproximativ 11.000 de ani, în perioada erei glaciare. Apariţia lor este legată de cantitatea insuficientă de hrană existentă, pînă în acea perioadă toţi oamenii fiind bruneţi cu ochii negri.Oamenii de ştiinţă susţin că motivul proliferării rapide în lume a femeilor blonde a fost stilul de viaţă nomadic al strămoşilor noştri îndepărtaţi. Aflate în căutarea hranei, triburile africane s‑au mutat în apropiere de Europa, iar pe parcursul a 35.000–40.000 de ani s‑au petrecut mai multe mutaţii genetice care au condus la apariţia culorii blonde a părului. În cazul în care strămoşii noştri ar fi rămas pe propriul lor continent, procesul evoluţionar de transformare a brunetelor în blonde ar fi durat nu mai puţin de 850.000 ani. De asemenea, trebuie menţionat că în acele vremuri rata mortalităţii în rîndul bărbaţilor era extrem de mare. Cu toate că populaţia feminină o depăşea pe cea masculină, femeile blonde erau considerate cele mai atrăgătoare şi îşi puteau permite luxul de a alege orice bărbat îşi doreau. Astfel poate fi explicată marea varietate de nuanţe naturale de blond.

Imediat după apariţia lor pe lume, femeile blonde le‑au cucerit inimile bărbaţilor. Însă, un antropolog dinCanadaa făcut de curînd o predicţie devastatoare: blondele naturale vor dispărea în aproximativ 200 de ani, ultima astfel femeie urmînd a se naşte în Finlanda, în anul 2202!

Mda, am zis io că finlandejii sunt o naţie norocoasă…   😀

Categorii:Haioşenii Etichete:
 1. 30 aprilie 2011 la 19:35

  cum ne indreptam catre o criza mondiala alimentara prevad disparitia brunetelor in urmatorii 100 ani. ultima bruneta cu oichii ca mura urmand a se naste in Romania, intr-o caruta cu coviltir. LOL

 2. 3 mai 2011 la 9:51

  Cristi, la prima vedere a o situaţie gravă, peste 100 de ani dispar brunetele, peste 200 blondele. Aparent peste 200 de ani ne puttem duce la bere şi putem sta la meci fără să ne deranjeze nimeni. Dar atenţie, rămân roşcatele şi astea sunt cele mai date dracului dintre toate… 😀

  • 4 mai 2011 la 2:21

   Corect. Din cauza unei roșcate a rămas ditamai ursul fără coadă…Să vezi ce fac roșcatele șoarecilor…

   • 4 mai 2011 la 14:56

    Bravo, ai prins esenţa … aşa că nu mai trebuie să amintesc de corbii care îşi pierd caşcavalul …

 3. diaconu Eusebiu
  4 mai 2011 la 3:15

  Din partea mea să să mai ţină vreo 20-25 de ani!După aia să dispară toate!

  • 4 mai 2011 la 15:14

   diaconu Eusebiu :

   Din partea mea să să mai ţină vreo 20-25 de ani!După aia să dispară toate!

   Ar fi păcat totuşi…

 1. 3 mai 2011 la 6:36

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: