Prima pagină > Presă > Oare cu ocazia vânzării, Realitatea îşi va schimba look-ul?

Oare cu ocazia vânzării, Realitatea îşi va schimba look-ul?

Oare cu ocazia vânzării către Elan Schwartzenberg, Realitatea se va schimba? De exemplu logoul ar putea deveni cam ca mai jos?

Categorii:Presă Etichete:
 1. 30 aprilie 2011 la 21:57

  Da…probabil il va angaja pe Ciutacu care e de acelasi neam cu el, dupa cum singur a declarat:
  „cred ca as fi primul evreu din Romania care ar sustine sau cautiona organizatia care organizeaza mitingul.(Noua dreapta)”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3062806-drept-replica-din-partea-lui-victor-ciutacu-redactor-sef-jurnalul-national.htm

 2. 30 aprilie 2011 la 22:53

  Cred că trebuie precizat ceva legat de asta (de acolo de pe linc). Aici „Manifestatia s-a bucurat de prezenta unui numar de aproximativ 20 de prelati, in jur de 40 de tineri, dar si de sustinerea jurnalistilor Victor Ciutacu si Claudiu Traziu” cred că e vorba de Claudiu Târziu nu Traziu…

  Chiar dacă e evreu, nu cred că Ciutcu se va duce la Realitatea, plecând, ar trebui probabil să renunţe la funcţia de redactor şef la Jurnalul Naţional… Nu cred că Realitatea care e datoare vândută îi poate plăti salariul care ar trebui să fie minim ca cel de unde pleacă (dacă ştiu bine vreo 4.500 de euro p lună.)

 3. 30 aprilie 2011 la 23:10

  Chestia cu Ciutacu a fost mai mult o gluma, desi nu e exclus niciun transfer intre cele doua posturi antiputere.
  Interesanta este insa relatia Elan-Ponta…asa ca de la fost procuror la fost cercetat si apoi facut scapat de acel procuror:

  http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1247034-elan-schwartzenberg-cercetat-pentru-evaziune-fiscala.htm

 4. rebbe Schtramp
  1 mai 2011 la 6:40

  Ciutacu e ovreu? stie ivrit? la ce sinagoga merge?

  • 1 mai 2011 la 13:36

   Da. Se pare că e evreu. Poţi găsi multe articole în care se spunea asta. E destul să cauţi „Citacu evreu” sau „Evreul Ciutacu”…

   Tiberiu Lovin

   Dar dacă tot am căutat, iată un scurt articol publicat e Tiberiu Lovin pe siteul „Reporter virtual” la 21 mai, 2008
   http://www.reportervirtual.ro/2008/05/ciutacu-este-evreu.html
   Ciutacu este evreu
   Am aflat cu surprindere acest lucru citind pe Hotnews un drept la replica al lui Victor Ciutacu, unul din cei patrru redactori sefi de la Jurnalul National (mor de ras cand imi amintesc ideea asta de avansare absolut de aiurea a redactorilor sefi adjuncti. De fapt fac aceleasi activitati, dar au scapat de “adjunct”). Asta explica multe . Deci Ciutacu este evreu, unul dintre putinii reprezentanti ai acestui popor care este oarecum sarac. Concluzia? O trageti voi. UPDATE: Unele personaje au luat acest post ca pe un afront. Nu este decat o constatare si nimic altceva. Intamplator cunosc destui evrei si chiar sunt amic cu ei, asa ca nu mai sariti ca apucatii.

   Şi mai jos articolul de pe HotNews la care se referă Lovin.
   Articolul se numeşte: Drept la replica din partea lui Victor Ciutacu, redactor sef la Jurnalul National şi a fost publicat la Miercuri, 21 mai 2008, aici: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3062806-drept-replica-din-partea-lui-victor-ciutacu-redactor-sef-jurnalul-national.htm
   NOTA Referitor la articolul Grupurile de extrema dreapta ies sa faca „igienizare publica”, in saptamana Gay Fest, publicat miercuri, 21 mai, in care se afirma ca „marsul care a deschis saptamana gay si anti-gay in acelasi timp a fost organizat, luni, de Asociatia ROST, alaturi de Asociatia Christiana, Asociatia pentru Cultura „Alfa”, Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si Fundatia Sf. Sava. Manifestatia s-a bucurat de prezenta unui numar de aproximativ 20 de prelati, in jur de 40 de tineri, dar si de sustinerea jurnalistilor Victor Ciutacu si Claudiu Traziu”, am primit din partea redactorului sef de la Jurnalul National un drept la replica pe care il publicam integral.

   Drept la replica

   Actiunile Noii Drepte NU se bucura de nici un sprijin din partea mea. Dincolo de faptul ca nu am absolut nimic impotriva comunitatii respective, cred ca as fi primul evreu din Romania care ar sustine sau cautiona organizatia care organizeaza mitingul. Lucruri pe care le-ar fi putut lesne afla Liana Anghelescu daca ar fi binevoit sa ma sune. V-as fi recunoscator daca veti posta acest drept la replica.

   Victor Ciutacu

   P.S. Astept sa publicati o dovada ca manifestatia s-ar fi bucurat de sprijinul meu.

   N. Red.: A fost vorba despre o regretabila eroare de documentare. Domnul Victor Ciutacu nu a fost prezent la manifestarea descrisa in articol. Ne cerem scuze pentru situatia creata.

 5. 1 mai 2011 la 22:31

  Chiar dacă se schimbă îmi este deocamdată indiferent. M-am învăţat să sar peste Ireteve şi-n general peste teveurile de ştiri. Ici colo ceva divertisment care poate fi rumegat 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: