Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Curva Ciutacu despre curvele virgine…

Curva Ciutacu despre curvele virgine…

Personal îi detest pe toţi angajaţii lui Dan Voiculescu, însă, există un “pluton” de frunte. Pe locurile din fruntea “plutonului fruntaş” este şi Victor Ciutacu.
Chiar şi eu mă întreban, totuşi, de ce…
Iată, mai jos, un articol în care se regăsesc cuvintele: România e ţara unde înaltele conştiinţe de la Hotnews se urzică pentru că foşti colaboratori ai Securităţii au implicare în presă, dar nu sunt deranjate că unul dintre acţionarii HotNews a turnat la securitate
Deci, pur şi simplu, individual, Ciutacu, arată cu degetul ca tembelul: şi ăla a turnat, deci nu e nimic rău în asta… bravo Ciutacule, nu degeaba cuvântul “ciutac” a devenit sinonim cu “rahatofil”.
Cristian Sima, acţinarul de care e vorba în articolul spre care Ciutacu a pus linc e doar un acţionar, Felix e stăpânul său, stăpânul care îl pune să să se facă de râs  cu Badea unde să se plângă de lipsă de libertate de exprimare când ei şi încă vreo câţiva colegi de la Intact ar trebui să fiţi interzişi în media deoarece încălcă nonstop Legea Audiovizualului de câte ori infectează cu prezenţa lor televizoarele oamenilor, stăpânul care l-a făcut mare sculă la Jurnalul Naţional pentru jegul ce-i umple scăfârlia şi pentru slugărnicia cu care îl serveşte şi care îi dă banii pentru a-şi plăti cheltuielile la blocul de handicapaţi unde locuieşte.
Aşa de curiozitate, tare aş vrea să ştiu cum l-a obţinut…
În fine, primul articol, curva despre curve… 

Grămada curvelor virgine cere vârf

România e ţara unde un şef de serviciu secret, al Ministerului de Interne, în funcţie, Cornel Şerban, a fost arestat şi, abia după aia, schimbat. România e ţaraunde secretarul general (tot) al Ministerului de Interne, Laurenţiu Mironescu, e demis, în urma unei percheziţii domiciliare, cu puţin timp înainte să fie săltat cu mascaţii. România e ţara unde, în trecutul deloc îndepărtat, oficinele portocalii, cu Hotnews în frunte, se fac că uită cum au luat foc atunci când Cătălin Voicu, monitorizat de serviciile de informaţii şi aflat sub cercetarea procurorilor, la fel ca şi Laurenţiu Mironescu, a fost propus pentru şefia Ministerului de Interne. România e ţara unde înaltele conştiinţe de la Hotnews se urzică pentru că foşti colaboratori ai Securităţii au implicare în presă, dar nu sunt deranjateunul dintre acţionarii HotNews a turnat la securitate (Vezi mai jos articolul la care se referă Ciutacu). România e, are dreptate Mircea Badea,ţara curvelor virgine.

 Sursa: http://www.ciutacu.ro/articol/gramada-curvelor-virgine-cere-varf/

Şi acum articolul la care face Ciutacu referire:

Hotnews și Kamikaze joacă la Bursă. La ce-și poate folosi carisma un fost turnător al Securității

Autor: Florin Pupăză

 Acționarul Hotnews Cristian Sima, un milionar contestat, care dă lecții de morală în mass media deși a  fost turnător al Securității, a devenit patronul lui Dan Tapalagă, reprezentantul aripii Macovei în presa apropiată PDL. A spune că aceia care se aseamănă se adună, n-ar fi decât o judecată de valoare. Ce interese ar putea viza micul (la propriu și la figurat) mogul? Cele personale, de afaceri, că doar nu de dragul libertății de expresie bagă el bani în mass-media.
 Brokerul Cristian Sima și-a început activitatea pe piața de capital în 1997, după un stagiu în occident, primit, atenție, cu un deceniu înainte ca românilor de rând să le fie acordate vizele de muncă. Explicația pentru marele public: ca orice turnător, a manifestat în Piața Universității, a fugit de Iliescu în Italia pe 21 mai 1990, dar s-a întors după câteva zile, exact la timp ca să îl bată minerii, pe 13 iunie, și să obțină un fel de azil politic.
Succesele sale de pe piața bursieră și imobiliară românească, de la mijlocul deceniului trecut, merg mână în mână cu lansarea în spațiul public…prin televiziunile lui Vântu. Sima se folosește de Realitatea Tv pentru a-și consolida statutul de analist al finanțelor și a dovedi că are carismă ( pe care veți vedea câteva rânduri mai jos cum încearcă să o folosească în afaceri). Apropo, de când nu mai merge la Realitatea, dl. Sima consideră ridicol și statutul de analist. Pe Hotnews, fostul comentator făcea glume despre Dumnezeu și analiști.
Aș fi turnat-o și pe mama
La 17 martie 2007, Sima a câştigat 50,96% din voturi la alegerile pentru postul vacant lăsat la Bursă în urma demisiei preşedintelui Intercapital Invest, Răzvan Paşol. În luna august a aceluiași an, Sima demisiona din BVB, după ce a fost demascat  ca și colaborator al Securității. „Eu am semnat bătut, că m-au prins cu ce făceam, manifeste şi alte din astea… dacă vrei dosarul meu, ţi-l dau, o să-l pun pe Hotnews când mi-l dă Dinescu. (…) Bat toba pentru că nu mi-e ruşine că n-am rezistat la bătăile Securităţii. Atunci aş fi turnat-o şi pe mama, numai ca să ies viu”, declara Sima jurnaliștilor. De remarcat că încă nu am găsit dosarul promis, dar avem în schimb zeci de exemple ale unor persoane care au reușit să evite colaborarea cu Securitatea. Cât despre bătăi…este posibil ca Hotnews să creadă această poveste.
În schimb, vicepreşedintele BVB, Dan Paul, l-a acuzat pe demisionarul Cristian Sima că a încercat să preia în mod ilegalBursa. În sprijinul spuselor sale, vicepreşedintele BVB a adus şi transcrierea unor discuţii pe care Cristian Sima le-ar fi avut, pe un chat de profil, cu mai mulţi jucători la bursă, în cursul lunii mai.
Pe încă 15 la sută în conving cu carisma
Vă amintiți de investiția lui Sima în imagine, pe care am amintit-o în legătură cu aparițiile sale la Realitatea lui Vântu? Iată cum vroia să o fructifice:
„Fostul nostru coleg a încercat să preia într-un mod ostil şi ilegalBursaşi, mai mult de atât, el a instigat împotriva BVB”, a declarat Dan Paul. Acesta a mai afirmat că orice încercare de a deţine concertat un pachet mai mare de 5% reprezintă o acţiune ilegală şi chiar atingerea acestui nivel presupune notificarea prelabilă a Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM). „Sper că CNVM să se sesizeze cu privire la declaraţiile lui Sima privind intenţia de preluare a bursei”, a spus Dan Paul.
Una dintre discuţii, înregistrată pe forumul AGF.ro, chiar pe data de 1 mai, oferă informaţii despre intenţia lui Sima de a „elimina” un coleg din Consiliul Bursei: „Vă strângeţi într-o organizaţie, faceţi un şoc şi vă spun cum să cumpăraţi SSIF-uri care n-au clienţi, dar au acţiuni la BVB… facem cartel şi avem un consiliu administrativ de 9 oameni pricepuţi… 20% din BVB îl aduc eu, pe încă 15% îi conving cu carisma… mai trebuie 15% şi atunci n-o să-l mai avem pe Septimiu (n.r. Septimiu Stoica – preşedintele BVB) care îi dă dreptate tot timpul lui Vosganian şi lui Vlădescu, ca să nu-şi facă duşmani”.
Întoarcere la BVB prin intermediul fuziunii cu Sibex
Cea mai importantă afacere asupra căreia se concentrază patronul Hotnews este revenirea la Bursa de Valori, ba chiar preluarea acesteia. Cristian Sima a fost numit la sfârşitul lui aprilie 2011 atât preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Sibex Sibiu (SBX), cât şi director general interimar al operatorului bursier pentru o perioadă de şase luni.  De asemenea, a fost aprobată de Sibiu Stock Exchange (Sibex) și fuziunea bursei de laSibiucu Bursa de Valori Bucureşti. Aceasta însă  este pusă sub semnul întrebării din cauza cvorumului necesar pentru validare de către acţionarii bursei bucureştene. Pe 9 mai, un grup de acţionari al Sibex format din SC W.K. Group, International ESI şi Vaidescu Nicolae, a cerut în instanţă suspendarea deciziilor din Adunarea Generală a Acţionarilor din 29 aprilie. Tribunalul Sibiu a decis suspendarea provizorie a hotărârilor AGA, până la luarea deciziei, iar termenul dosarului este 8 iunie 2011. Astfel, Consiliul de Administraţie al Sibex, reunit cu 60% din membri, a decis numirea lui Dan Simionescu, reprezentantul SIF Transilvania în CA-ul Bursei din Sibiu, în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie şi director general, până la clarificarea situaţiei din instanţă.
Se pare că, în demersul său bursier, Sima este sprijinit și de un alt broker: Andrei Andrici…acționarul revistei Kamikaze. Vom publica în scurt timp mai multe amănunte despre această frumoasă prietenie.

Sursa:  http://www.dcnews.ro/2011/05/hotnews-%C8%99i-kamikaze-joaca-la-bursa-la-ce-%C8%99i-poate-folosi-carisma-un-fost-turnator-al-securita%C8%9Bii/ 

P.S. Oare cât de inept poţi să fii ca să spui despre tine însuţi : „Sunt extraordinar de destept si ingrozitor de arogant„… cum zice Ciutacu pe blogul lui? ( http://www.ciutacu.ro/despre-ciutacu/ )

 1. Lulu
  29 mai 2011 la 17:14

  Mai era una ‘desteapta”rau care zicea pe blogul personal, ca nu-i trecuse de Adrian Nastase!!!!Anca Alexandrescu! Am tot intrebat-o insistent, daca ii este mai bine si daca i-a trecut…..evident ca in final a scos acel „motto” Cred ca nu ma uita curand! 🙂
  Asa si Ciutacu…e in aceeasi nota, doar ca el este un penibil narcisist si nu-i trece de el insusi! 🙂

 2. 29 mai 2011 la 21:16

  Lulu, ia uită-te aici:
  De pe siteul „Pe surse”
  http://www.pesurse.com/#/2009/11/anca-alexandrescu-a-rmas-fr-blog.html

  Anca Alexandrescu a rămas fără blog…
  (publicat acum 2 ani)
  Da… se mai întâmplă şi lucruri din astea. Cineva a reuşit să intre se pare în posesia ID-ului şi al parolei la blogul celei care se ocupă de candidatul independent, Sorin Oprescu. După mai bine de doi ani de on-line blogul http://www.ancaalexandrescu.ro/ a încetat să mai existe. Platforma wordpress pe care era găzduit blogul fostei consiliere de presă a lui Adrian Năstase arată aşa:

  Adresa http://www.ancaalexandrescu.ro/ este inactivă şi acum … sau tu vorbeşti de alt blog?

 3. 29 mai 2011 la 21:28

  Lulu, încă ceva, acum ceva vreme, nu mai ştiu cine îmi spunea că amicul nostru Biblio cam bălea primprejurul matracucii Ancuţa, de unde şi afinitatea lui faţă de Adrian Năstase. Nu mai ştiu cine zicea …

  Cât despre blogul dispărut, mai uite un articool cu lincul spre glogul ei rupt http://www.inpolitics.ro/anca-alexandrescu-geoana-e-un-bula-al-psd-art51329.aspx#
  Articolul de din 2009, duce spre Inpolitix.ro şi se numeşte:
  „Anca Alexandrescu: ”Geoana e un Bula al PSD”

  Curat proNăstaseizdă 😀

  • Lulu
   30 mai 2011 la 16:32

   Eu vorbeam de perioada cand „nu-i trecea de Nastase”! N-ai fost atent la ce am scris mai sus! Am daterminat-o sa-si schimbe „prefata” atunci cand il slugarea pe Nastase!

 4. 30 mai 2011 la 21:48

  Acum pe cine sugăreşte? 😀

 5. 24 octombrie 2012 la 13:33

  Ai un site foarte mare, Glad l-am remarcat prin yahoo.

 6. 2 noiembrie 2012 la 10:14

  Plăcerea de a înțelege romanicablues.wordpress.com . Articolele de mai sus este destul de extraordinar , si mi-a placut lectură blog-ul dvs. și puncte pe care le exprimate . Îmi place să apară din nou într-o bază de tipic , publica un mai mult însubiect . Vă mulțumim pentru partajarea … păstrați scris ! Vă doresc noroc

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: