Prima pagină > Caragiale reload > Lui Ciutacu i-a crescut piciorul şi nu mai vrea să stea la handicapaţi…

Lui Ciutacu i-a crescut piciorul şi nu mai vrea să stea la handicapaţi…

De când Ciutacu a devenit ca mai mare sculă de la Jurnalul Naţional , se vede treaba că nu îi mai permite statutul să locuiască în blocul de handicapaţi… Acum vrea apartament similar pentru că i-a crescut piciorul…

“Ciutacu a anunţat autoritatea locală, în conformitate cu prevederile legii, atunci când familia lui a depăşit plafonul de câştiguri lunare pentru păstrarea statutului social (neactualizat prin lege de la începutul anilor 2000), că nu se mai încadrează în sumă. Conform legii, după acest anunţ, autoritatea locală trebuie să pună la dispoziţia chiriaşului, la schimb, un al spaţiu de locuit echivalent (cu alt statut) sau să-l taxeze pe acesta cu suma legală maximă pentru chirie. Dată fiind criza de locuinţe, Ciutacu a fost taxat, de atunci, cu chiria maximă, 1,284 milioane lei vechi pe lună şi nu i s-a oferit, nici până în ziua de azi, la schimb, aşa cum scrie în lege, un alt spaţiu de locuit. Cuantumul chiriei nu Ciutacu l-a stabilit, ci legea. Ciutacu a plătit-o.”

“Ciutacu face parte dintr-o asociaţie de locatari care a cerut Primăriei Capitalei şi Consiliului General al Municipiului Bucureşti să schimbe, aşa cum au făcut legal şi în cazul altor ansambluri locative (Bulevardul Unirii, Nerva Traian, Dristor etc.), destinaţia apartamentelor, astfel încât să le poată cumpăra, legal, în rate şi să genereze venituri Municipalităţii. Din motive nepublice, solicitarea oficială a asociaţiei a fost scoasă de două ori de pe ordinea de zi a şedinţelor CGMB. Iar Ciutacu n-a făcut trafic de influenţă ca să bage pe sub mână hotărârea la aprobat. Ci a aşteptat, legal, la fel ca şi vecinii lui, un răspuns pozitiv. Care n-a venit şi e greu de crezut că ar putea să vină acum.”

Sursahttp://cucui.kamikazeonline.ro/2011/04/injurati-aici-astazi-pe-victor-ciutacu/

Deh, săracu, băiat bun, de ce să-i deranjeze el pe handicapaţi când vine seara târziu acasă … 

Categorii:Caragiale reload Etichete:
 1. 3 iunie 2011 la 13:25

  :)) multi handicapati din astia..
  sar’na nene blue 😛

  • 3 iunie 2011 la 20:10

   Da, avem o grămadă. De la o vreme se pare că Ciutacu nu se mai consideră handicapat ci doar sărman şi care să primescă o altă locuinţă de la Primărie.
   Am o curiozitate… Lipsa bunului simţ, nu se consideră handicap?

   Oare un readactor şef la New York Times, Washington Post, sau alte asemenea de peste ocean sau din Europa civilizată se duce cu miloaga la primăria de acolo de la ei să îi dea casă?

   Eu l-aş da afară din apartamentul pe care îl ocupă li l-aş pene la coadă cu toţi ceilalţi. Am înţeles că blocul e unul cu statul special … chestie socială. Aş lua frumos dosarul lui Ciutacu şi m-aş uita cam ce venit avea când i l-a dat Lis. Să vedem, atunci era boschetar, era handicapat, avea oarece lipsă (vreun organ, ceva…)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: