Coana Tuşa biciclizda…

Diana Tuşa are, ca foarte multă lume, un blog unde scrie cam tot ce-i fată mintea: http://dianatusa.ro/

Cum ar putea fi definită Diana Tuşa? Un trup de prostituată pe care tronează un cap în care se zbenguie 30 de ani de neagră prostie,  o poftă nesăţioasă de mâncare de rahat şi de parvenitism politic şi un apetit fantastic de a-şiu sluji stăpânii politici.

Pe blogul a cărui adresă URL există mai sus  se poate vedea la pagina “Despre mine”, (adică despre ea) http://dianatusa.ro/?page_id=2 vedem:

Mulţi s-au întrebat: de ce POLITICĂ FĂRĂ PRINCIPII?


Ca tânăr politician şi ca simplu cetăţean, nu-mi place ceea ce se întâmplă în prezent în politica românească. În mare parte, prostia, lenea şi aroganţa sunt elementele definitorii. Nu-mi place de asemenea nici ipocrizia şi lipsa oricărui principiu, trăsături adânc înrădăcinate în politica românească. Înainte de a mă schimba în rău, încerc eu însămi să schimb în bine cât mai multe din jurul meu.

 Iată mai jos poza pentru a nu-i veni ideea să şteargă imbecilitate cum a făceu Oana Niculescu Mizil când am zis că sunt de acord cu ea deoarece pe prima pagină a blogului zicea că: “Ştiu că nu sunt prea deşteaptă…”

Păi, cel puţimn la nivel declarative un politician care nu e complet cretin că are oarece principii… Sau Diana o fi considerând că prostia, lenea şi aroganţa sunt principii? Pe de altă parte, în titlu sugerează că politic ape care o face nu are principii, dar spune că “Nu-mi place de asemenea nici ipocrizia şi lipsa oricărui principiu, trăsături adânc”. Oare ea înţelege ce vrea să spună aici? Mira-m-aş… În fine… e liberală, deci nu trebuie să fie logic ceea ce afirmă.  Să mergem mai departe…

Am găsit pe blogul Dianei Tuşa un articol publicat la data de 6 Iunie 2011.

 Regionalizarea – dovada că PD nu doreşte modificarea Constituţiei

 http://dianatusa.ro/?p=1957

Deci, aflăm din titlu, atemţie şi de ţinut minte, că regionalizarea este dovada că PD nu doreşte modificarea Constituţie; de asemenea, lăptoasa liberală comite prin omisiune o aceeaşi jegoşenie pe care o comit toţi impstorii din PNL, care cu nesimţire când vorbesc de PDL uită “L”-ul final. Nu e întâmplător deoarece acesta a fost adăugat la iniţialele PD odată cu alungarea din PNL de către  ciurucurile din gaşca lui Tăriceanu a unor liberali de marcă pentru ca putea controla partidul.

Am aflat astăzi (ca şi voi probabil, de la televizor) că PD-ul (Traian Băsescu) doreşte desfiinţarea actualelor judeţe şi înlocuirea lor cu unele mai mari. Care judeţe vor fi desfiinţate şi care nu, cum vor fi comasate şi pe ce criterii (istorice, geografice, economice sau pur şi simplu c-aşa vrea muşchii mei) nu s-a spus nimic. Probabil că nici cei de la PD nu au aflat încă… se grăbea şefu’ să plece la Londra! 

 A doua jegoşenie, o comite repetând omiterea “L”-ului şi includerea ca subliniere a numelui preşedintelui Băsescu. Deci, el, Băsescu vrea de fapt reducerea numărului de judeţe, evident, fapt incalificabil. Matracuca uită discuţiile legate de faptul că judeţele românreşti sunt prea mici ca suprafaţă şi populaţie,  Comitetul Regiunilor  http://europa.eu/about-eu/institutions-bodies/cor/index_ro.htm, acest organism consultativ reprezintă autorităţile locale şi regionale din Uniunea Europeană

Revenind la regionalizare, de-a lungul timpului s-a tot vorbit de înfiinţarea regiunilor administrative, pornind de la actualele regiuni de dezvoltare. Constituţia actuală prevede însă, în art.3 alin. 3, faptul că teritoriul României este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. Forma administrativă “regiune” nu există şi poate fi introdusă doar prin reviziuirea Constituţiei. Iar din câte îmi amintesc o astfel de propunere nu figurează printre cele anunţate de Preşedinte. sic!

Atenţie ala acest aliniat. În titlu se spune că regionalizarea este dovada că PD nu doreşte modificarea Constituţiei, deci pentru regiomalizare e nevoie tocmai de modificări ale Constituţiei, dar dacă la şeptelul pedelist există ca şef supreme un personaj ca Antonescu nu mă mai miră nimic. Pe de altă parte, ma’am Tuşa mai face o eroare majoră. Băsecu a propus ceva ce se va supune discuţiilor şi nu o formă finală, dar cum jegurile din inexistenta USL nu cunosc cuvinte ca  “negociere”, “discuţii” deoarece niciodată când sunt imnviatţi nu se duc decât, cel mult cu intenţia explicită de a demonstra că nu pot purta o discuţie raţională. De fiecare dată ei merg la negocieri cu o ocazie sau alta doar ca să facă act de prezenţă- Politica este prin definiţie arta compromisului, o târguială de genul, “eu mai pun, tu mai laşi” şi se ajunge la un fel de medie, cănd însă eşti păduche, declare din spar orice propunere a partenerului dediscuţie ca inacceptabilă şi pe deasupra mai vii şi cu propuneri care vizează fix chestiile pe care ştii că partenerul de discuţie nu le poate accepta.

Iată de ce, pentru a ocoli o modificare a Constituţiei (discurs care prinde dealtfel la popor), s-a lansat ideea super-judeţelor. Idee care poate fi trecută prin Parlament… Ghiciţi? Prin angajarea răspunderii Guvernului! Aşadar, fără să mai fie nevoie de o negociere cu Opoziţia, cum ar fi fost nevoiţi în perspectiva unei reviziuiri de Constituţie.

 Concluzia? Chestia asta cu reforma, reformare… în fine, toată familia lexicală a cuvântului… nu e decât praf în ochi. La fel ca în cazul Legii Capitalei (desfiinţarea sectoarelor şi alegerea consilierilor prin vot uninominal), la fel ca în cazul votului într-un singur tur pentru alegerea primarilor, şi în cazul înfiinţării acestor super-judeţe nu se urmăreşte decât un singur lucru: păstrarea cu orice preţ a puterii!

 Aici ce poţi să spui decăt că jigodia face parte dintr-o gaşcă numită PNL care înţelege reformele cam cum le îbţelegea Farfuridi al lui Caragiale: … “ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”, nu odată PNL, în cârdăşie cu cei din PSD şi PC au blocat sau au încercat să blocheze iurice tentativă de reformare a ceva. Orice.

 “…păstrarea cu orice preţ a puterii…”. Aoleo, dar ma’am Tuşa se pare că are maiu carenţe în ceea ce priveşte realităţile. Păi tocmai peneleul ei a făcut alianţă, mai întâi nerecunoscută, apoi făţiş, cu neruşinare cu PSD,  PC pentru a părtra puterea când puterea era în laba lui Tăriceanu, sau când foamea de caşcaval le-a luat minţile şi au semnat tot felul de pacturi cu comunistoidul PSD ori cu adunătura de exsecurişti din PC…

 Ei, dar cum jegurile liberale par a nu mai avea nici o urmă de logică şi bunsimţ, şi matracuca recidivează.

Azi, 8 Iunie, a mai publicat o porcărie:

O minciună cât opt judeţe

 Am văzut astăzi cum susţinătorii preşedintelui Traian Băsescu, în încercarea de a explica dorinţa acestuia de reorganizare teritorială a României, tot repetă placa ” regionalizarea e impusă de Uniunea Europeană. Fără ea nu mai putem accesa fonduri europene după 2013″.
 Cum nu vreau să intru în polemică cu vreun cititor portocaliu de pe aici, vă rog să-mi spuneţi voi dacă cunoaşteţi vreun stat european care şi-a modificat organizarea teritorială în vederea accesării de fonduri?
Pentru că nu e domeniul meu de activitate, am întrebat specialişti din Parlamentul European. La unison, mi-au spus că nu există o asemenea condiţionalitate. Singura condiţie e ca fiecare stat membru că asigure unităţi de management la populaţii de 1.5 – 2 milioane de locuitori. Deci nu de nişte super-judeţe avem nevoie pentru accesarea (atât cât vom fi în stare) în viitor a fondurilor europene, ci de de punerea la punct a regiunilor de dezvoltare deja existente. Însă aici s-ar putea să fie deranjat ministrul Dezvoltării care a preferat să centralizeze problematica absorbirii fondurilor europene 
1.. “nu vreau să intru în polemică cu vreun cititor portocaliu”  După se vede aici http://dianatusa.ro/?p=1959 (adresa URL a articolului , nici o şansă deoarewce nimeni nu a postat nici un răspuns, nici măcar limbricii care au sărit cu gura la rahat primul articol unde îţ revăd pe unul din cei mai mari mâncători de rahat cu casre mi-a fost dat să mă întâlnesc în blogosferă: Bibliotecaru. Pe cine are oarece nelămuriri în ceea ce priveşte afirmaţia mea, îl invite să citească ce scrie pe blogul personal: http://bibliotecarul.blogspot.com/ .

2.. Cine se mai uită din când în când la Antena 3 a obesrvat deja că “ …vă rog să-mi spuneţi voi dacă cunoaşteţi vreun stat european care şi-a modificat organizarea teritorială în vederea accesării de fonduri…” Este un citat de la Antena 3, dar nu unul oarecare… l-a, auzit ieri de trei ori în trei emisiuni diferite.

3.. Rog să i se transmită din parte oricărui “binevoitor” ma’amei Tuşa următoarea chestie:

Fă,  zici că “Singura condiţie e ca fiecare stat membru că asigure unităţi de management la populaţii de 1.5 – 2 milioane de locuitori…” . de asemenea mai ziceai că: Constituţia actuală prevede însă, în art.3 alin. 3, faptul că teritoriul României este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe.” … unde morţii mă-tii  de jigodie vezi în Aceeaşsi constituţie de care zici că se vorbeşte de: “…unităţi de management la populaţii de 1.5 – 2 milioane de locuitori…”

 Am o mare problemă, nu reuşesc să îmi dau seama cine e mai mare mâncător de căcat, penelistu’, pesedistu’, pecistu’ ori angajaţii de la Intact sau Perciunalitatea tv… ce reuşesc să înţeleg este că, indifferent dacă vorbim de partide sau de trusturile media de care am amintit, comportamentul ilogic, afirmaţiile de dragul afirmaţii lor, lipsa  de respect faţă de  cei cărora li se adresează sunt caracteristici tot mai pregnante.

 Are USL-ul nişte membrii … nici cu lumânarea nu-i găseai de-i căutai . Şi au o foame de caşcaval …

Săracă Românie, mi-a milă de tine …

 1. eugeni
  9 iunie 2011 la 0:53

  Omule, are dreptate fata. A zisara aia de Brusel de judete? A cerut cineva judetz? Nu deci coana iuropa nu cere nimica.

  In alta ordine de idei.
  Astea sunt copie fidela a fetelor de la APACA (prin 90)
  Nu il vedeau decat pe Petre Roman, asa si asta il are in ochi numai pe Antonescu Crin. nu este nimic de facut, decat sa dai din cap batraneste si sa zici: damaged goods.

  • 9 iunie 2011 la 21:40

   Greşeşti, nu are dreptate deloc. Chiar şi nelegat de faptul că s-a constatat că eficienţa absorbţiei fondurilor europene e mai mare dacă se vorbeşte de teritorii cu populaţie de peste 1,5 – 2 de locuitori, judeţele noastre sunt prea mici pentru crearea unor politici eficiente în ceea ce priveşte dezvoltarea. E vorba şi de faptul că atât de multe judeţe necesită un aparat administrativ extrem de stufos.
   De asemenea cred şi că doar 6 sau 8 regiuni sunt cam puţine deoarece distanţa faţă de oraşul reşedinţă, capitală sau cum vrei să-i zici e cam mare.
   Dealtfel cred că se pleacă de la o greşală aparent minoră: se respectălinii de graniţă dintre judeţe şi în toate variantele se unesc doar judeţele.
   Cred că ar trebui să vorbim de 10-15, regiuni plus Bucureştiul. Cred că mai întâi ar trebui stabilite „capitalele” apoi în funcţie de acestea trasate liniile de demarcaţie neţinându-se cont de judeşţele actuale, harta demografică şi cea economică a României a suferit mari schimbări de când a fost ultima trasare a judeţelor.

 2. snapshot
  9 iunie 2011 la 11:02

  i-am facut-o cadou:

  da n-a primit-o, ca la ea e libertate de exprimare nu dictatura.

  • 9 iunie 2011 la 21:11

   Snapshoate, mulţam că i l-ai făcut cadou… Poat se simte şi îmi trimite şi mie vreo 3000 de euroi, ia uite ce lăpărie mişto i-am făcut în poza de sus… înainte de a o „opera” uite ce ţâţe avea avea:
   … 😀
   Am … updatat-o de la mere la pepeni… 😀

 3. argus
  9 iunie 2011 la 17:29

  Ai scris un intreg articol pentru cine ?!!…pentru nevasta lu’ Buble ?!!…Zau asa,nu trebuia decat sa mentionezi ca-i nevasta lu’ unu’ ca Buble…restul se intelegea de la sine…

  • 9 iunie 2011 la 21:20

   Ei şi tu acum, crezi că îşi pierde ea vremea cu ce scriu io pe blog? Să fim serioşi… Să-ţi spun ceva, după ce trec de un anumit nivel, politicienii capătă o caracteristică, făre excepţie. Se cred infailibili. După ce scriu de una, de alta, pe propiul blog, citesc comentariile, dacă sunt laudative, cam în 10% din cazuri răspund, celelalte, ori le şterg, ori le tratază cu indiferenţă pe prinţipul ăsta-i cu … contra.

 4. Lulu
  9 iunie 2011 la 21:21

  Va salut! Mda nu merita prietene un rand fomeia asta…. o sperietoare! O Buble! 🙂 🙂

  • 9 iunie 2011 la 21:42

   Lulu :

   Va salut! Mda nu merita prietene un rand fomeia asta…. o sperietoare! O Buble! :) :)

   Hehehe … şi mai e şi brunetă … 😀
   P.S. Săr’mâna Lulu … 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: