Prima pagină > Caragiale reload, Politicăraie - Partide - Politicieni > În politica românească, minciuna e un mod e viaţă

În politica românească, minciuna e un mod e viaţă

PONTA, acest Pinocchio USL e obsedat de posteriorul Elenei Udrea

Obsedat de Base, Udrea, Boc ,cabotinul Ponta e un mare dobitoc .E şi mincinos ,un mincinos patologic pe deasupra.Nu cu multă vreme în urmă citeam aici http://www.machiavelli.ro/stiri.php?art=30961 (Nota Blue: Articolul despre care e vorba, poate fi citit integral în continuarea acesti articol)

 

” Primarii sectoarelor 1 şi 4 lansează o campanie de strângere de semnături pentru referendum privind forma de organizare a Capitalei.

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, preşedintele PNL Bucureşti, şi primarul Sectorului 4, conservatorul Cristian Popescu Piedone, 

liderul organizaţiei PC Bucureşti, au anunţat, duminică, lansarea unei campanii de strîngere de semnături pentru organizarea unui referendum la nivelul Capitalei, având ca temă modul de organizare a Bucureştiului…”.
În contextual informaţiei de mai sus, domnul Mitache se întreabă pe bună dreptate :Cum poate fi caracterizat un individ care face următoarea afirmație:
«(…) ieri, intr-un gest de cavalerism, ca sa salveze de la rusine pe domnisoara Udrea, Basescu a spus ca referendumul propus de domnisoara Udrea e o prostie»? Mincinos, idiot, iresponsabil? Sau toate la un loc? Când toată lumea știe că referendumul a fost inițiat de PNL-PC București, când toată lumea a văzut pe străzi și pe blocuri imensele panouri cu sigla PNL-PC care chemau bucureștenii la referendum, când orice om cu mintea întreagă știe adevărul, cum poate zevzecul de Ponta să susțină că Udrea a propus referendumul? Și acest derbedeu handicapat vrea să conducă România?!?!? Explicaţia comportamentului deviant al handicapatului USL e banal de simplă: PONTA,acest Pinochio USL e obsedat de posteriorul Elenei Udrea.

Gabriela,zâna Maseluţă

Sursa: http://anonymusgerula.wordpress.com/2011/06/12/pontaacest-pinochio-usl-e-obsedat-de-posteriorul-elenei-udrea/

P.S. Precizare: Faţă de articolul original am făcut o modificare : Am considerat că nu-i frumos ca cei doi … siameji să fie despărţiţi. Ca să nu sufere la gândul că unul ar fi mai puţin mincinos decât celălalt…

În continuare, articolul la care se referă Gabriela, Zâna Măseluţă:

Primarii sectoarelor 1 şi 4 lansează o campanie de strângere de semnături

pentru referendum privind forma de organizare a Capitalei

Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, preşedintele PNL Bucureşti, şi primarul Sectorului 4, conservatorul Cristian Popescu Piedone, liderul organizaţiei PC Bucureşti, au anunţat, duminică, lansarea unei campanii de strîngere de semnături pentru organizarea unui referendum la nivelul Capitalei, având ca temă modul de organizare a Bucureştiului, pentru a stopa „tentativa de jaf operată de mafia condusă de  Traian Băsescu şi Elena Udrea „. 
Campania „Apără Bucureştiul” îşi propune apărarea „în faţa tentativei de jaf operată de mafia politico-financiară condusă de Traian Băsescu şi Elena Udrea „, a declarat primarul Sectorului 1,Andrei Chiliman. „Tentativa de jaf a grupării Udrea îmbracă forma aşa-numitului proiect de lege al Capitalei, prin care toţi banii bucureştenilor, peste 2,5 miliarde de euro pe an, urmează să fie gestionaţi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti care urmează să numească şi primarii de sector în loc ca aceştia să fie aleşi de bucureşteni, primari de sector pe care Elena Udrea să-i poată controla prin acest Consiliu”, a acuzat primarul Sectorului 1. 
În opinia lui Andrei Chiliman, Elena Udrea  ştie că nu va ajunge niciodată primar al Capitalei prin votul bucureştenilor. „Ea speră prin această lege ticăloasă că va deveni primar general de facto şi că va avea la dispoziţie toţi banii bucureştenilor. (…) A venit momentul să oprim, cu ajutorul bucureştenilor, ultima tâlhărie în formă calificată care o pun la cale Elena Udrea  şi protectorul său de la Cotroceni, Reaian Băsescu”, a mai spus primarul Sectorului 1. 
Campania „Apără Bucureştiul” – o campanie politică, dar nu una electorală – îşi propune responsabilizarea civică prin strângere de semnături, a precizat Chiliman. „O campanie prin care-i chemăm pe bucureşteni să pună presiune publică pe autorităţile învestite de lege cu organizarea referendumului local în Bucureşti şi anume pe primarul general al Capitalei şi pe Consiliul General al Municipiului Bucureşti (…) Organizarea rapidă a acestui referendum este o necesitate evidentă. Băsescu şi Udrea au la dispoziţie toate pârghiile instituţionale pentru a trece această lege peste capul bucureştenilor până la finalul acestei sesiuni parlamentare”, a mai spus Chiliman. 
În declaraţia sa politică,Andrei Chiliman  a precizat că acţiune are două obiective principale. „Primul obiectiv vizează menţinerea unei administraţii eficiente la nivelul Capitalei, care nu poate rezulta decât prin descentralizarea serviciilor publice, prin aducerea deciziei cât mai aproape de cetăţean.(…) Un primar de sector ales, dacă nu e un ticălos sau un leneş, are tot interesul să dezvolte comunitatea pentru a avea şanse şi la alegerile următoare. (…)Îşi imaginează cineva zdravăn la minte că un Consiliu General poate cunoaşte şi rezolvva problemele unui oraş cu 2,5 milioane de locuitori ? Al doilea obiectiv este acela de a le demonstra, cu ajutorul bucureştenilor, doamnei Udrea şi acoliţilor săi, că oraşul nostru nu este şi nu poate deveni puşculiţa şi feuda lor”, a declarat Chiliman. 
Preşedintele PNL Bucureşti estimează că în urma campaniei vor fi strânse sute de mii de semnături şi cheamă alături de iniţiatori – Alianţa de Centru Dreapta – orice alt partid sau ONG care sunt preocupate în mod real de situaţia Capitalei. „Nici CGMB şi nici primarul general al Capitalei nu-şi vor permite să calce în picioare voinţa a sute de mii de bucureşteni.(…) Vom constitui echipe mixte de voluntari care vor intra în dialog cu bucureştenii. Vom organiza puncte fixe de strângere a semnăturilor în toate zonele intens circulate ale Capitalei. Atât eu, cât şi colegul Popescu Piedone vom fi prezenţi pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni să apere Bucureştiul de mafia Elenei Udrea”, a mai declarat  Andrei Chiliman. În context, primarul sectorului 1 şi-a exprimat speranţa că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu  a înţeles că „soarta Bucureştiului nu poate fi lăsată pe mâna unei majorităţi constituită la nivelul CGMB pentru satisfacerea unor interese de tip mafiot”. 
La rândul său, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat că acţiunea care va demara începând de luni, 14 martie, va demonstra dacă bucureştenii îşi doresc multdiscutata Lege a Capitalei sau nu. „Nu ţin eu, Cristian Popescu Piedone, la funcţia de primar al Sectorului 4. Eu am spus şi o repet că mă supun majorităţii. Bucureştiul trebuie condus după voinţa celor care te aleg. Ei trebuie să se pronunţe. Vor o Primărie Generală sau vor în continuare să rămână aşa cum a fost administrat până la ora aceasta Bucureştiul. Voi vedea în perioada următoare dacă strângerea de semnături – fac referire la Sectorul 4 şi la Organizaţia PC de Bucureşti pe care o conduc – va fi jumătate plus unu din lista electorilor ne vom duce cu toţii şi le vom depune primarului general. Să vorbim, cum se spune, cu documente”, a declarat Popescu Piedone. 
El i-a adresat un apel prietenesc lui Sorin Oprescu, sfătuindu-l ca în cazul în care doreşte să rămână independent în continuare să aloce fondurile necesare pentru organizarea referendumului. „Primarul general trebuie să răspundă acestei normalităţi, pentru că este ales cu votul majoritar al cetăţenilor Bucureştiului ca independent. Dacă face jocurile unui partid să-şi ia steagul în mână şi să spună că va candida în 2012 sub steagul unui partid(…)”, a mai spus Cristian Popescu Piedone. AGERPRES.

Sursa: Machiavelli.ro

http://www.machiavelli.ro/stiri.php?art=30961

 1. Lulu
  13 iunie 2011 la 23:10

  Valeeeeeu, ce poza le facusi! 🙂 🙂 Cu ce le-ai alimentat nasucurile? 😆

  • 14 iunie 2011 la 22:24

   Trebuie să recunoşti că sunt simpatici…
   Poza originală arăta un singur Pinocchio (vezi mai jos), dar am zis că nu e corect aşa… 😀

 2. 15 iunie 2011 la 2:52
  • 15 iunie 2011 la 19:29

   N-am înţeles cum e cu leapşa… eu ce trebuie să fac?

 3. 17 iunie 2011 la 16:01

  sa scrii ce Gandeste mintea ta in gandul ei.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: