Prima pagină > Abureală - Manipulare, Caragiale reload > Pontănel între maşinuţe electrice de partid şi limuzine social-democrate…

Pontănel între maşinuţe electrice de partid şi limuzine social-democrate…

Cum o iei, cum n-o iei, constaţi că Pontănel e un populist pur sânge. Dar nu unul obişnuit ci unul rasă pură.

După ce a fost acuzat că nici de răsturnat cu otomobilul nu s-a răsturnat ca prim solist şi ca secretară de şofer (pentru că un asistent de pilot de raliu cam asta e, un fel de secretară care îi spune cum să conducă), a apărut în public cu un  … otomobil care funcţionează ca vibratoarele Dacianei când el e la televizor ca să-l înjure pe Băsescu… cu baterii…

Spun cei de la Kamikaze   că în PSD, un banal prînz în oraș, între pesediști, se poate transforma într-o competiție auto cu efecte nebănuite pe termen lung.  Pontănel, secretarul şoferului de raliu s-a aflat la o masă la restaurantul “Casa Doina” împreună cu deputatul pesedist Cristian Rizea, ăla mic şi rău şi după ce au terminat ce aveau de făcut (cred că au băut şi au mâncat, nu cred că au spus poezele) , au plecat.  http://www.kamikazeonline.ro/

Afară, îi aşteptau doi … bolizi :D . Pe metrul şi jumătate de minideputat îl aştepta Mercedes-ul din clasa S, o adevărată hărăbaie, pe Pontânel, la cei 190 de centimetrii ai săi îl aştepta o minichestiuţă, vopsită în căcăniu cu alb, mai scurtă decăt e Mercedezul S de lat. 

Ei, dar haioşenia abia acum începe. Miniotomobilul e drept, are calitatea că nu poluează după cum zieai ce-i drept cei ce făceau astfel mărcii publicitate mascată (evident că în minţile lor nu contează că acea electricitate cu care funcţionează a fost obţinută prin arderea unor hidrocarburi sau prin fisiunea uraniului, important e miniscula că n-are ţeavă care scoate fum). Da, dar dacă te uoţi la nume descoperi că îi e predestinat: Citroen zero… Dacă nu mă înşel, în importul de Citroen era amestecat Tăriceanu, dar asta nu contează acum, contează zero-ul. Politicianul Zero se plimbă cu maşina Zero. Hehehe …

Şi acum bombonica de pe gogoaşă: 

La ieşirea din restaurant, Pontănel se uita la maşina lui Rizea de zici că să-l dorea să-l deoache… Nu înţeleg de ce nu-şi ia şi el unul. Poate foarte bine să facă aşa cum a făcut şi Rizea, că tot era bugetar şi el, dar un bugetar şmeker. A înceiat oarece contracte pentru care Românica a trebuit să ramburseze vreo două miloane de euroi  http://www.hotnews.ro/stiri-8923468-exclusiv-comisia-europeana-alte-2-milioane-euro-vor-trebui-rambursate-romania-urma-unor-contracte-semnate-tot-cristian-rizea.htm . Cât despre Marcedes-ul S nici vorbă să fie al lui Rizea. E al unei firme. Firma e a unuia Găzaru, şoferului lui Rizea, 5%, pentru că restul e a unei onorabile doamne, Maria Rizea, absolut întâmplătot, mama deputatului mic şi rău.

Vai, dar mi se pare normal să nu se înghesuie Rizea să treacă şi Mercedes-ul pe numele său. Ar fi urât să ţină actele în acelaşi sertar cu cele ale Ferrari-ului pe care,  Conform Roxanei Vîlcu, director de marketing la Forza Rossa (dealer Ferrari în România) cumpărat în primăvara lui 2008.  http://www.kamikazeonline.ro/2010/12/deputatul-rizea-si-a-trecut-mercedes-ul-si-nevasta-pe-numele-soferului/ . 

Deh, viaţă grea în opoziţie …

UPDATE:

Ponta renunță la mașina eco pentru un automobil hibrid

Președintele PSD nu a fost mulțumit de avantajele unui automobil complet electric, pe care l-a testat în ultimele zile, luând decizia să achiziţioneze unul hibrid, la mâna a doua, la un preţ estimativ de 20.000 de euro, plătit de partid, susțin surse din PSD citate de mediafax.ro.

Victor Ponta a testat în ultimele zile un model Citroen Zero, cu motor exclusiv electric. Potrivit unor surse din PSD, el a decis să nu achiziţioneze automobilul respectiv atât din cauza costului ridicat, cât şi a autonomiei reduse. 

Modelul amintit are o autonomie de 100 de kilometri sau două ore de funcţionare şi necesită, pentru o reîncărcare completă, o perioadă de aproape şapte ore de alimentare. 

Aceleaşi surse au relatat că Ponta a decis să achiziţioneze un model Toyota Prius, hibrid, care permite, prin rezervorul de 20 de litri de benzină, drumuri mai lungi şi are o autonomie ridicată. 

Automobilul va fi achiziţionat prin PSD, iar varianta agreată de Ponta este un model second-hand, la un preţ estimativ de 20.000 de euro, au precizat aceleaşi surse.

Sursa: EVZ.ro 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-renunta-la-masinuta-electrica-pentru-un-hibrid-934072.html

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu