Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Opinii la ejaculare de Marian…

Opinii la ejaculare de Marian…

Motto: „Vrei să fii cât mai tare în viaţă. E bine să cauţi. Unii se întăresc cu Viagra, fiecare cu ce poate.” (din filozofia lui Vanghelie)

Iată câteva declaraţii la … “ejacularea” lui Vanghelie:

Adrian Năstase: „Nu e vorba de reproşuri. Este vorba de o modalitate prin care putem să lărgim gradul de atractivitate în perspectiva alegerilor, pentru noi, ca partid, în segmente mai largi de populaţie, în cel mai mare oraş din ţară”. Evident că  Năstase nu îşi mai aminteşte adevăratul motiv ce îi aduce fericire din cauza “ejaculării lui Marian Vanghelie. Când a fost povestea cu mătuşa tamara Vanghelie sărise la gâtul lui Bonbonel de ziceai că dacă acesta ar fi avut un pic de demnitate se ducea şi îi trăgea două palme.

Ion Iliescu: „Organizaţia de Bucureşti este cea mai mare şi cea mai complicată. De aceea s-a creat acest birou de coordonare, nu înseamnă dizolvarea organizaţiei, nu înseamnă dizolvarea conducerii existente, ci de a lucra împreună cu ei”, evident că nu are nici o legătură cu faptul că Vanghelie a fost un aprin susţintor al Prostănacului la alegerile din partid. A adus şi vrăjitoare… deh, s-a strofocat şi el cu a ştiut ori cu faptul că Pontănel e nepotul politic al Bunicuţei fiul era Bonbo…

A fost fericit şi Oprescu de îndepărtarea lui Vanghelie deoarece îi stătea în gât, cum îi stătea şi lui Ponta, mai ales că, că şi-l doreşte pe Oprescu  drept candidat la primăria Capitalei din partea PSD. În 2008, Vanghelie a declarat în cadrul unui schimb de replica destul de dure cu Ponta: „Sorin Oprescu este un demagog ieftin, un aşa-zis independent (…) care stă lângă o gaşcă de hoţi”

În februarie, anul trecut, la Congresul PSD, primarul sectorului 5 îi spunea lui Ponta: „La Romexpo o să stau la prezidiu, o să mă uit la tine şi o să-ţi dau. Liniştit”. „Voi fi în sală”, a fost replica lui Ponta. Primarul Sectorului 5 a precizat acum că nu intenţionează să părăsească PSD.

Ei, dar Vanghelie nu avea doar adversar în PSD. Oana Niculescu Mizil… Unii se întrabă de ce. Deuarece dacă nu era Vanghelie Oana nu pupa mandate de deputăţie nici dacă “presta”  în cabinele de urne cu fiecare alegător în parte.

Unele voci spun că acel târg de voturi pe care l-a arătat filmat cu camera ascunsă Realitatea tv în ziua alegerilor ar fi fost instrumentat tocmai de Marian Vanghelie.

Bruneta făptură însă ar putea avea dreptate de data asta. (nu credeam să trăiesc destul să spun această chestie). Potrivit Oanei, social-democraţii ar fi înţeles că votează doar înfiinţarea unui birou de coordonare care să gestioneze treburile Organizaţiei de Bucureşti a PSD.

Normal că nefiind deşteaptă, după czum recunoştea chiar ea pe blogul ei, chestie pe care a scos-o cans acest lucru a apărut pe Realitatea forum (o coinidenţă, evident nu are cum să ştie că am scris asta acolo şi am pus şi un linc 😀 ) nu şi-a dat seama că spunând asta recunoaşte co pe pesedei nu prea îi duce capul şi că votează în funţie de ce li se cere şi nu în funcţie de ce cred ei.

“Fie reluăm votul, fie Victor Ponta trebuie să iasă cu o declaraţie pri care să lâmurească lucrurile. În opinia mea, totul a fost o răfuială între Ponta şi Vanghelie”… Ajuns aici nu pot să nu mă întreb cam cât mai are de stat Oana în PSD. Când Geoană a comnetat anti Ponta s-a trezit cu pumnul în gură şi nu doar era o ameţită piloasă…

Oana Niculescu Mizil mai susţine că dragii ei olegi au fost anunţaţi că “se votează un birou coordsonator pentru Capitală condis de Victor Ponta şi câţiva vicepreşedinţi” precum şi că „niciodată nu s-a adus în discuţie dizolvarea organizaţiei “(…de conducere a PSD Bucuresti – nota Blue) “.

La B1tv, bruneta a declarat că nu are nuci un fel deconflict ci cineva din conducere partidului, dar că se teme de o înfiinţare a unui astfel de biro şi în “parohia” ei Călărăşană.

Ce a fost, ce n-a fost, râmţne de văzut. Cert e că Ponta a cerut în şedinţa Comitetului  Executiv Înlocuirea lui Vanghelie, el însuşi preluând conducerea organizaţiei de Bucureşti a PSD.

Ei dar Vanghelie a fost el “ejaculat” doar, nu ea să fie eliminat de tot… Va face parte din acel birou care gestionează organizaţie pe Capitală.

Vanghelie s-a declarat jignit de înlăturarea de la controlul PSD Bucureşti şi l-a amniţat pe Ponta că nu e bines să şi-l facă duşman. Dupa ce va vedea cat de puternic este, Victor Ponta ori va dori sa fie prieten cu el, ori il va exclude din partid…

Personal consider că Ponta chiar trebuie să se teamă de Vanghelie atâta timp cât acesta nu e eliminat complet din PSD. Vanghelie e răzbunător şi are un fel de inteligenţă nativă de hienă … Oricând e gata să sară şi să-şi infigă colţii în beregata cuiva, mai ales dacă acesta e căzut…

  1. 2 iulie 2011 la 10:21

    ca bine zici „inteligenta nativa de hiena” :))))

    • 2 iulie 2011 la 16:13

      Totuşi, în felul lui e un tip simpatic …

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: