Prima pagină > Caragiale reload, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Politicăraie - Partide - Politicieni > Corneliu Vadim Tudor nu-şi plăteşte slugile dar le vinde PSD-ului

Corneliu Vadim Tudor nu-şi plăteşte slugile dar le vinde PSD-ului

Corneliu Vadim Tudor, înspumatul bard peremist e acuzat de fostul său consilier, Cezar Marin, fiul generalului Ion Marin, că nu l-a plătit din 2009 până acum şi că a falsificat acte.

În documentele Parlamentului European apare că ar fi încasat 40.000 de euro, bani pe care nu i-ar fi văzut.

“ Este un vagabond, un proxenet….Şi-a luat toţi banii! Cine este atât de tâmpit să creadă că eu am semnat în fals? Asta este urmărit penal pentru înşelăciune. Acum o săptămână l-am dat afară definitiv!”, a reacţionat Vadim Tudor şi a mai spus că avocaţii săi îl vor da în judecată pe Cezar Marin.

Acesta a spus că: „La scurt timp dupa ce a fost ales în Parlamentul European, Corneliu Vadim Tudor m-a solicitat pentru ocuparea functiei de asistent local în cadrul Cabinetului sau de europarlamentar. Mizând pe buna sa credinţă, nu l-am presat cu semnarea contractului de munca(…) În ceea ce priveste remuneratia care mi se cuvenea, în nenumarate rânduri, Vadim Tudor m-a rugat sa înţeleg că partidul trece printr-o situaţie financiară dificilă, urmând sa fiu plătit în cel mai scurt timp”.

Potrivit lui C.Marin , Vadim Tudor ar fi depus  contracte de muncă cu semnăturile sale falsificate şi, încercând să afle care îi este situaţia, C.Marin  a aflat corespondând personae oficiale  de la Parlamentul European. Aceştia l-ar fi infoemat că în hârtiile Parlamentului apare că a fost platit cu 40.000 de euro, sumă pe care nu a încasat-o niciodată. 

Ca de fiecare dată când cineva îl calcă pe bătături Vadim a început să-şi arate sufletul caritabil şi ran ape care i-a făcut-o în piept şarpele pe care l-a încălzit. “Eu l-am luat pe lângă mine că mi-a fost milă de el. Îl ştiam pe ta-su, generalul Ion Marin. Nu are şcoală, e vai de capul lui! L-am mai dat de două ori afară şi l-am primit înapoi de gura altora. ..S-a dus săptămâna trecută la un restaurant, şi-a sărbătorit ziua în numele meu şi a plecat fără să plătească. M-au sunat de la restaurant că mai avea de dat 800 de lei…Mă ocup eu personal de salarii? Face vreun europarlamentar asta? Să facă dovada acuzaţiilor în instanţă… Nu poate dovedi nici într-o mie de ani. Asta este facerea de bine la români “.

 Pentru NewsIn Vadim a mai spus şi că: “Pe prostul ăsta l-am luat ca asistent sau cărător de mapă de dragul tatălui său, care a fost spion. E vorba de generalul Ion Marin de la SIE, care a murit, un om de ispravă, de altfel. Aşa că mie mi-a fost milă de prost, dar de două ori l-am dat afară pentru că am aflat că plasează femei. Nu numai că este proxenet, dar este şi homosexual“.

Acelaşi Vadim :“Cineva îl împinge pe el la declaraţii descreierate, 100% este o comandă aici. Dacă nu şi-a primit banii, de ce abia acum a zis? El vrea să scape din scandalul ăsta cu homosexualii şi proxeneţii, în care au început să-i strângă pe bulangii

Ce interesant, atâta timp cât oamenii sunt în slujba lui Vadim, sunt nişte oameni de isprvă, nişte adevăraţi patroţi, imediat ce le trage un picor în dos deoarece nu îi mai place de ei deja sunt plini de bube în cap.

Ce-i drept se vede cam ce calitate au cei care-l slujesc sau l-au slujit pe tribun. E destul să îi enumăr pe câţiva: Lia-Olguţa Vasilescu, ori scandalagii  Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu ori Lcian Bolcaş sau mulţi alţii…

Foarte interesant mi se pare un articol pe care l-am găsit întâmplător pe siteul concretmedia.ro http://www.concretmedia.ro/politica/p-r-m-ul-vandut-pe-sub-mana-p-s-d-ului-26.html publicat pe 11 Aprilie 2011:

PRM-ul vândut pe sub mână PSD-ului

Un zvon teribil ne-a ajuns zilele trecute la urechi: Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu, consideraţi de toţi cei care îşi dau cu părerea în politichia de Dâmboviţa drept oamenii de bază ai preşedintelui P.R.M. Corneliu Vadim Tudor, sunt exact cei care îl lucrează pidosnic pe tribun. Conform surselor noastre, cei doi au bătut demult palma cu Marean Vanghelie via Dan Şova şi contra unor avantaje băneşti substanţiale au început să ducă muncă de lămurire cu membrii P.R.M. mai puţin devotaţi tribunului, încercând să-i teleporteze la P.S.D. Întâlnirile dintre Dan Şova şi cei doi “lideri” P.R.M. au loc chiar la galeria de artă pe care Codrin Ştefănescu o deţine pe strada Roma din Capitală, nu departe de fostul sediu central al partidului. Porecliţi “maidanezii lui Vadim”, cei doi au un trecut politic extrem de interesant, ajungând în ograda P.R.M. pe data de 6 mai 2009 după ce i-a alungat Felix-Voiculescu din P.C. Şi dacă tot are impresia că se scufundă corabia P.R.M., tandemul gălăgios Marinescu-Ştefănescu ar vrea să sară în vaporul de lux al P.S.D. cu tot cu organizaţia din Bucureşti a P.R.M., cu buzunarele pline, iar graţie trădării să obţină pe deasupra şi ceva promisiuni de funcţii babane şi locuri eligibile.

 Hehehe … Vadime, Vadime…

 1. razvanrinder
  5 iulie 2011 la 7:52

  Niste trasesisti nenorociti care nu merita votati de nimeni. Daca Ponta ii accepta, atunci s-a discreditat definitiv in ochii mei.

 2. Vericu
  6 iulie 2011 la 17:56

  Apropo caţelul meu are privirea inteligentă nu ca Tonta, 🙂 de WC tudor cum e turcul şi pistolul.

  • 6 iulie 2011 la 19:02

   Eu ziceam de atitudina căţelului… 😀

 3. Vericu
  6 iulie 2011 la 19:56

  Da da e inteligent. 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: