Prima pagină > Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Presă > Radu Tudor între abjecţie şi infracţionalitate

Radu Tudor între abjecţie şi infracţionalitate

Văd acum o emisiune pe care o face Radu Tudor…

Discută despre povestea cu neînceperea urmăririi penale împotriva Robertei Anastase pentru povestea cu numărarea voturilor la Legea Pensiilor.

Constat că Radu Rudor nu e doar o jigodie ci şi un adevărat imbecil.

Atenţie? Îi are invitaţi în emisiunea pe care o comite, „Punctul de întâlnire”, pe Mădălin Voicu şi pe deputatul Mihai Voicu… 

E drept că lumea s-a cam obişnuit să-i vadă  tot timpul ca pe  nişte mercenari oralişti, dar a-i invita pe ei la acest subiect depăşeşte nu doar limitele normalului   ci chiar limita bunului simţ.

Mădălin Voicu, corcitura româno-ţigănescă, (nu merită onoarea de a i se spune ţigan din cauza repetatelor cazuri când s-a exprimat cel puţin cu lipsă de respct faţă de etnia respectivă), fiul ceteraşului lui Ceaşcă, este acelaşi individ care se judeca nu demult cu Ministerul Culturii care îi cerea să returneze vioara ce i-a fost dată tatălui său Ion Voicu să presteze, vioară extrem de scumpă. Îmi amintesc stupefacţia lui în perioada respectivă pentru „lipsa de respect faţă de memoria tatălui său” de parcă e normal ca un mecanic de locomotivă, sau un pilot de avion, să zicem, ar trebui să considere că locomotiva sau avionul pe care au prestat li se cuvin la pensionare.

Celălalt invitat, Mihai Voicu, este unul din cei doi secretari de şedinţă din ziua cu votul incriminat. Cel din partea Opoziţiei. Una din obligaţiile secretarilor de şedinţă este acela de a număra voturile, număr pe care îl raportează preşedintelui care centralizează rezultatul şi care, la final, îşi pune semntura pe procesul verbal. Păi dacă în cazul Robertei Anastase vorbim de o încălcare, limbricul ăsta este cel puţin coautor al faptei.

Faptul că vorbim de o chestie ce depăşeşte bunul simţ, mai e dat de ceva. La telefon au intervenit două persoane care au fost numite „liderii USL”. I-auzi? Avem noi ceva ceva care să se numească USL? De când? S-a dat cumva o hotărâre judecătorrească de legalizare a unei astfel de chestii? Din câte ştiu eu nu.

În afară de astea, limbajul folosit în emisiune şi neasigurarea echilibrului de opinii (chiar dacă PDL nu îşi mai trimite oamenii la împuţiciunea mediatică, Antena3, obligaţia de a asigura echilibrul de păreri există), face din Radu Tudor un infractor dearece încalcă flagrant legea audiovizualului. 

Aştept ca, în zilele următoare, cei de la Consilul Naţional al Audiovizualului să ia atitudine.  Având în vedere că la individul ăsta încălcarea Legii audiovizualului nu este un accident ci o regulă, cred ca, în cazul în care nu i se va interzice definitiv apariţia în spaţiul public mediatic, măcar o suspendare de câteva luni fie dată. O amendă de rahat dacă luăm în considerare sumele care se învârt în media, amendă care e plătită de respectiva televiziune până la urmă e u fel de frecţie la un picior de lemn.

Dacă acestă măsură tranşantă nu se va lua înseamnă că avem un CNA care ar trebui să intre in vederea DNA deoarece este clar că închiderea ochilor de către membrii CNA nu poate avea deât o singură explicaţie: şpaga… 

P.S. Update: În aceeaşi emisiune, în partea a doua, sunt invitaţi Andrei Marga şi Iulia Hossu-Longin.  Dacă prestaţia lui Marga se înscrie în cotidian fiind unul din lătrăii liberali cei mai prezenţi la televizor, prezenţa Luciei Hossu-Longin, al cărei serial “Memorialul Durerii” mi se pare cel puţin mirabilă având în vedere că televiziunea Antena3 îi aparţine unuia din cei mai odioşi indivizi în ceea ce priveşte trecutul lor, atât cel din perioada comunistă cât şi după… Şi se mai şi miră ca noroada de ce unii intelectuali o atacă. Păi să fie mândră că o mai bagă cineva în seamă… prezenţa ei la Intact face ca tot ce a reuşit să clădească în ceea ce priveşte imaginea proprie cu “Memorialul durerii” a reuşit să dărâme în momentul în care a păşit peste pragul Antenei3 …

Mda… jeg la jeg trage …

 1. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina
  25 iulie 2011 la 10:12

  Cine esti tu, infractorule? E de vina Mihai Voicu si nu vaco-tarflotina din Ploiesti? Radu Tudor este infractor? Atunci tu ce esti nerusinatule! Cum vorbesti tu despre Madalin Voicu ca este tigan? Si ce daca? Tragic este ca si Cotoi-Voinescu este tigan din Mimiu, dar spre deosebire de artist, asta nu-si recunoaste originea. Si de cand tiganul nu este roman? Sunt mai romani Basescu care este evreo-tatar, Tismineski si Baconschi, Patapievici si Macovei (nu ala de la DNA, ci bisexualul fost ministru al justitiei romane)?

  • 25 iulie 2011 la 18:50

   Vai de mine dom’ profesore da ce te mai opărişi la mătreaţă…
   E oare posibil ca un individ care a:
   – … facut studiile universitare la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca intre 1959 si 1964, specialitatea Matematica si Mecanica,
   – … activat ca profesor de matematica, si uneori de fizica, in invatamantul preuniversitar (inclusiv postliceal),
   – … avut preocupari permanente pentru studiul astronomiei, geneticii si logicilor nemaniheice. O atentie aparte am acordat studiului in maniera epistemologica a scrierilor sfinte – Biblia si Coranul, dar si a scripturilor gnostice ale crestinismului.
   – … activat in Societatea de Stiinte Matematice la sesiunile careia am sustinut comunicari stiintifice cum ar fi: „Partitia patrulaterului inscriptibil”, „Reformularea teoremei celor trei perpendiculare” etc.
   – … publicat preambulul la sistemul filosofic rationalist, MESER, intitulat „Modelarea ratonalitatii…si dincolo de fizica” iar pe site-ul University of New Mexico, varianta sa englezeasca, „Modelling Rationality…and Beyond Physics” – lucrare inclusa in „references” pentru cursul de Filozofie naturala de la universitatea respectiva.
   Am fost ales membru al „The Paradoxist Literary Movement Association” din Phoenix, Arizona iar in decembrie 2001 am fost solicitat sa prezint comunicarea stiintifica „The intangible absolute truth” la First International Conference on Neutrosophy, din SUA.”
   şi care „…la finele anului 1998 si inceputul lui 1999 am realizat, impreuna cu Aristide Buhoiu, la televiziunea Tele7 ABC un serial de anticipatie stiintifica, din care, din motive de sanatate ale domnului Aristide Buhoiu, am putut prezenta numai trei episoade” … (după cum zici aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina )
   … să nu înţeleagă ce citeşte? Ţîţîţî … mi-e milă de elevii matale…
   În primul rând remarc lipsa elementară de educaţie, dacă un profesor spune despre o doamnă că e o „vaco-tarflotina” chiar dacă e din Ploieşti (vaca) înţeleg de ce şcoala românească scoate tâmpiţi.
   Apoi remarc faptul că un individ care zice că a studiat logicile nemaniheice (NOTA: MANIHEÍSM – s. n. 1. Doctrină religioasă-filozofică, care stabilește ca principiu fundamental lupta veșnică dintre cele două principii contrare, binele și răul. 2. Atitudine care se inspiră din concepția dualistă a binelui și răului.) vede lumea doar în alb şi negru, fără nuanţe. Da, Radu Tudor este un infractor deoarece încalcă flagrant şi constant Legea Audiovizualului prin faptul că în calitate de moderator nu asigură echilibrul de opinii ( e în fişa postului unui moderator).
   Mihai Voicu avea obligaţia de a nu semna şi prin asta de a-şi suma la final rezultatul votului. O chestie asemănătoare a mai făcut Adomniţei, cel mai tembel ministri a dezînvăţământului românesc (ăla cu faţă de afiş care promovează lupta împotriva Sindromului Down) atunci când a votat legea cu salariile (pe care Băsescu a promulgat-o forţat) pentru a se duce a doua zi în Parlament şi să-i acuze de inconştienţă pe parlamentari. Tot laberal şi el… Ce dacă Mădălin e ţigan zici? Chiar aşa, ce ar fi dacă Mădălin ar fi ţigan? Nimic. Dacă ar fi, dar doar el zice că e, eu zic că e corcitură, adică nici cal, nici măgar. Mă-sa a fost româncă. Problema cu Mădălin nu e etnia ci faptul că a încercat ca, profitând notorietatea dată de faptul că e fiul ceteraşului preferat al lui Ceaşcă şi are amicii politici, a încercat să-şi însuşească viora pe care statul român i-a cumpărat-o tatălui său, vioră Stradivarius care costă 1,5 – 2 milioane de euro.
   Întrebi: „Si de cand tiganul nu este roman?” … hehehe … dom’ profesore, se poate ca la vârsta şi studili lu’ ‘mneatale să nu ştii că ţiganii nu ie români de când i-a făcut mă-sa? O fi românii unii ca cetăţenie, dar ca etnie nu ie. Dacă spui că ţiganii au strămoşi daco-romani m-ai spart…
   Băsescu e evreo-tătar, iar doamna macovei e bisexuală? De unde ştii? Citişi pe butelcuţa cu rachiu de viorele (spirt sanitar) de unde pari a te adăpa? Legat de sexualitatea doamnei Macovei, te pomeneşti că ai mucul de lumânare pe care ai fi ţinut-o la monentul oportun… Şi dacă ar fi, ar fi ilegal? Ce zici de sexualitatea lui Antonescu, Ponta, Diana Tuşa, Norica Nicolai etc? Dar de a matale personal? Zicea nişte studii că cei care se oripilează la chestiile astea o fac din unul din motivele: Ori şi ei au aceeaşi problemă, ori „le.a trecut vremea” şi sunt … ciudoşi că nici cu Viagra nu mai pot face în baie măcar un pui de labă … 😀
   Concluzia? Mi-am întărit convingerea că cineva care defilează cu titlul de „Prof.” în faţa numelui nu e obligatoriu scutit de … calitatea de tâmpit… Doar majoritatea…
   Gata, mai ia o gură şi calmează-te…

   • Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina
    31 august 2011 la 12:43

    Scump Ipochimen,
    Stiam ca am comis-o avand preocupari intelectuale. Scuze!
    De vorbit vorbesc cu fiecare pe limba lui.
    Regret ca nu te-am avut elev sau student; dar poate nu stii ce inseamna asta. Oricum a fost nesansa ta: puteai sa iasa ceva normal din tine.

    • 31 august 2011 la 19:36

     Dragă dom profesore …
     Dacă mă uit la preocupările şi la modul lu’ matale de a face anumite chestii, am explicaţia de ce învăţământul românesc naşte din ce in ce mai mulţi imbecili.
     Cu aşa profesori devine din ce în ce mai mirabil să vezi câte unul care ştie să şi citească şi să şi scrie în acelaşi timp. Înceape să se generalizeze bancul cu miliţieni care spunea că miliţienii umblă căte trei pentru că unul ştie să citească, altul să scrie iar cel de-al treilea le e şef…
     Să ştii de la mine ceva, titlul de profesor şi intelinenţa nu-i neapărată nevoie meargă mânâ în mână.
     P.S. Trebuie să mă felicit că am avut noroc de profesori exigenţi, dar admirabili…Văd că asta devine o raritate tot mai … rară …

 2. pestisorul de aur
  27 iulie 2011 la 15:25

  vai,nenea chioru,…sa nu zici ca ai dat fugutza la oftalmolog….pentru ca n-ai putut citi micul meu comentariu…si de aceea l.ai banat…ai mai banat vreo 3..ca sus scrie ca sunt 4 comentarii..ca sa nu ma zic ca esti un mare misogin…si faci discriminari…pe al lui nea, profesorul il,,tolerezi,,…poate i-ai dat drumul ca sa faci tu flick flackuri ,bine ca nu ti-ai rupt gatul,se pare ca te percepi ca si cand ai detine ,,adevarul,,.ala absolut,chiar…sunt ,,pestoaica de aur,,.desteptule,…si iti puteai da seama usor…pentru ca n-am folosit invective specific barbatesti..si nici nu mi-am umflat muschii.macar asa..sa dovedesti ca ai cei 7 ani de acasa..si ca stii sa te porti..cu o reprezentanta a sexului..slab..[bleah..ce cliseu…] dadeai drumul comentariului.sau..mai usor..la misto asa..hai pa,banuiesc ca esti f ocupat sa gasesti ,,noade,, in papura celor care il critica pe cel mai mare infractor al Romaniei,care a a juns presedinte printr-o mare frauda electorala.adica el si partidul lui de handicapati ,carora le scurge scuipat din gura,majoritatea fiind niste agramati,au furat de-au spart.voturi.si acum fura bani.cu 10 maini.cat pot,de unde pot.cum dreaqu sa ma reprezinte pe mine ,ca presedinte,unu, care arata ca un bisnitar la costum???si unul ramolit,inca.cand il vad pe mariner,asta ma astept.ca in urmatoarea secunda sa scoata o sticla de pisky..sau un carton de kentane de sub sacou.pupa-i tu in dos…ca mai ai un pic doar….si dispar de pe esicherul politicii romane.or avea ei toate pargiile in mana…deja le pun pe roate..sa mearga mai bine c la presidentiale..au si bani cacalau..ca d,aia fura..se pregatesc..dar n-au cum sa fure milioane de voturi.ii mai alege..sulea..ca sa fiu doamna…cred ca nici ei nu se mai aleg…asa ca…pupa bine….si mult..dosul….ca s-ar putea sa-i duci dorul..obiceiului

  • 27 iulie 2011 la 21:01

   Peştişor de aur (sau de argint :D) Nu confunda a nu da OK.ul cu bannarea. Comentariile intră direct abia după ce au cel puţin unul trimis cu acelaşi nick-name şi aceeaşi adresă.
   Dacă nu ţi-au apărut unele comentarii e posibil să le fi considerat agresive sau injurioase. Până una alta, în calitate de titular al acestui blog eu sunt cel care hotărăşte care comentarii intră şi care nu, nu e problema ta. Un mesaj poate fi agresiv şi dacă nu foloseşti cuvinte indecente.
   De asemenea un mesaj poate să nu intre atunci când conţine porcării pe care le aud pe la Antena 3.

   P.S. Era un profesor… Indoleanu. Preda matematică la Politehnica din Cluj. S-a dus odată la unu şi ia spus: „Bă, ţie îţi găsesc şi greşeli de ortografie şi tot te pic… ” Apropos de lipsa de majuscule… Mă enervează şi arată ca dracu’ … estetic vorbind.

 3. pestisorul de aur
  8 august 2011 la 16:26

  hahahaha..hai ca esti tare….azi am vazut..ca ai dat drumul comentariului..si ai avut si buna-vointa sa raspunzi…daca stau si ma gandesc,primul comentariu era ,,parfum,,…nu aveai de ce sa-l banezi..dar ma rog..,,propetaru,,, face ce vrea pe mosia lui.si a propos de majuscule..le folosesc…dar pentru cine merita….hihihih…

 4. pestisorul de aur
  8 august 2011 la 16:45

  sorry…dar porcariile pe care la aud la b1…nu le pot eu reproduce..nici macar nu le pot retine..,,ma rad,, pe moment..cateodata ma mai si crucesc.. PS ..era un profesor -doctor in drept constitutional..la fac. de drept Babes-Bolay…boc…il chema…amu, e numa, prim-minstru…care,in aproape 3 ani,a emis 16 legi si ordonante…NECONSTITUTONALE!!!!!!cu acte in regula….

  • 8 august 2011 la 16:51

   LaBeUnu? Da, e o schimbare de când a mers acolo Sorina Matei, fosta şefă a secţiei politice a Antenei 3…
   Legat de faptul că Boc a predat, în caz că nu ştiai, chiar se pricepe… Dar cum eşti fascinată de tropeţii lui Felix …. e problema ta … atâta poţi, atâta scrii … nu-i vina ta …

 5. 8 august 2011 la 16:45

  Peştişorule, a banna pe cineva înseamnă a-i masca un comment cu SPAM (m-am uitat şi nu-i acolo) şi asta se depozitează, e posibil să-l fi şters, poate din greşală, dracu ştie…. De dat, dau OK-urile când am şi eu timp să intru pe blog. După cum vezi, acum îţi intră direct comentariile. În caz că îţi vor mai fi luate la moderare unele commenturi, asta ar fi vina ta… Înseamnă că ai încerca să te loghezi ciu ceva schimbat (adresă sau nickname)
  Dacă ţii neapărat să să nu scrii cu majuscule te priveşte …

 6. pestisorul de aur
  8 august 2011 la 20:31

  lasa ca nea cristoiu si deontologul celalat….tot aia stiu..tot aia fac..cat despre legile neconstitutionale….SUNT REALE!!!!! te oftici???cauta..ca sunt in analele Curtii Constitutonale…la paragraful..,,respins,,….nu numai la antene si realitati..ata ete…cum ar zice aia mici…si de schimbat nu schimb nika..ca n-am de ce… adevarul e ca..nici tu nu ai nici o vina…ca-i vezi p,astia ,portocaliii,cum nici ei inisisi nu se pot vedea..nici dupa operatii majore ..estetice…atata simti…atata arati…intotdeauna am avut o slabiciune pentru indragostitii incurabili..chiar daca iubeau ,,tarfa,, satului…,,mistoc,,ca sunteti asa putiniiiii…hihihih..cat ziceau sondajele??10-11%??????desigur..cele mincinoase…cele bune…23 de milionae de romani..dispora+nenascutii…vor vota pd…fara L….si nu tot nea boc asta…pana acum cativa anisori era sustinatorul bicameralismului parlamentar??ha???sau si asta e o facatura??pe sistemul ,,rusine,dinu patriciu,,?????

 7. pestisorul de aur
  8 august 2011 la 20:38

  boc…se pricepe la predat???????…hihihihihihihihihihihiiiiii…..se pricepe si la cosit..tenis…luat oua in cap…numa, la ce,chipurile,e specialist,nu.!!!!..dom,le… e de rasul curcii…ca profesor in drept constitutional …sa emita atatea legi..ne…bine ca nu e chirurg….

 8. 8 august 2011 la 21:36

  Ehe peştişorule, n-ai tu atâţia solzi de câte ori l-am înjurat eu pe Cristoiu…
  Legat de constituţionalitatea unor legi e mult de discutat. De exemplu la legile cu tăierea unor pensii nesimţite s-a apelat la o măgărie. S-a amestecat dreptul la pensie cu cuantumul ei. Pensia este poate fi asimilată proprietăţii cam cum poţi asimila mătreaţa cu icrele negre.
  Problema de neconstituţionalitate intervine în amestecul puterii judecătoreşti în treburile puetii executive. Era o problemă dacă li se cerea pensionarilor să dea înapoi nişte bani ăpe care deja li ia adus poştaşul. Vrei o dovadă că banii din pensia de luna viitoare nu sunt asimilabili dreptului la propritate? Dacă cineva moare luna asta poate lăsa moştenire pensia de luna viitoare? Ba. Dacă era vorba de proprietate, aceasta se puteai lăsa moştenire.
  Să ştii că ai cap pe umeri nu doar să-ţi ţină zulufii ci şi ca să gândeşti. Fă un efort şi nu mai lua pe nemestecate tot ce auzi. Nu doare …
  Cât depre Boc, da, e un profesor foarte bun. Şi nu ştiu asta de la televizor … dacă mă crezi sau nu, te priveşte…
  Încă ceva. În mintea ta de peştişor, crezi că premierul face legile respective? Hehehe …

 9. pestisorul de aur
  9 august 2011 la 7:03

  ,mneatza…cred ca injuraturile pt nea cristoiu or fi fost inainte..de a o intrevieva pe don,soara eba…si sa ajunga la concluzia ca..nu e proasta~!hihi…daca ma intrebi pe mine,nici nu stiu cum a supravietuit..eba…pana la varsta asta..de n=a dat masina peste ea pe strada…nu si-a bagat vreun pix in ochi…stiu si eu ca nu face priemierul legile.[doame,nici nu i-as acorda atata credit lui..boc…singurul lui merit e ca executa intocmai niste ordine.da, nu spui de la cine….].dar el e seful guvernului.nu???si banuiesc ca..macar le citeste..inainte..uite,am gandit..singurica..am gandit bine???ca ar trebui macar sa le citeasca..ei,si acum intrevine partea funny..ok..hai sa zicem ca una..doua,hai ca ma simt generoasa in dimineatza asta,au scapat din litera Constitutiei..da, 16??????cand tu te prezinti ca si expert….imi pare rau,da, ceva ,,pute,, aici…hmmmmm..si ti-a predat tie??/boc???de garantezi tu pentru el..

  • 9 august 2011 la 18:54

   A intervievat-o pe EBa? Când, că nu ştiu…
   Da, boc e şeful Guvernului…
   Da, citeşte legile, şi nu doar atât, înainte de a-şi pune girul pe ele (dacă-mi permiţi expresia9 se consultă cu oameni care sunt specialişti în diferite domenii. Nimeni nu le ştie pe toate şi de aceea există consilieri).
   Peştişor, simt io că îşi stau aşa, pe suflet vreo două legi de care ai vrea să vorbeşti, cu detalii că înţeleg că te pricepi la asta. Deci, aştept să iei o lege, să o analizezi, să evidenţiezi motivaţia de a fi fost dată şi aspectele care nu sunt în regulă. Aşa de chestie, să vorbim aplicat nu ca la antenele lui Felix …
   Să garantez eu pentru Boc? Da’ ce? El garantează pentru mine?

 10. pestisorul de aur
  10 august 2011 la 11:33

  aplicat,zici??ha..hahahahaha..pai aplicat au vorbit nenii[si tantile] de la CC…poate ca tu…te simti cel putin la fel ,,de destept in cap,,sa-i contrazici,..DE 16 ORI!!!!…eu..nu…imi stiu lungul nasului….hihihihih…

  • 10 august 2011 la 13:03

   Aha, deci eşti un peştilor cu nas…… cool …
   😀
   Am o întrebare. Ai un blog … roz?

 11. pestisorul de aur
  10 august 2011 la 13:23

  n-am nici underweare roz…rozul e pentru fetite…sau pitipoance…te trimit din nou la udrea..eare cateva poze..toata in roz…din cap pana in picioare..uite aici,ca ramasesem datoare…mai cauta mata intreviul..ca eu am ramas ,,fascinata,, de titlu..http://www.adevarul.ro/interviurile_2_plus_1/VIDEO-Basescu-Elena-Raman-Greu_0_82791806.html

 12. 10 august 2011 la 17:56

  Aloo peştişor, eu ziceam de un blog cu un peştişor de argint http://andrada27.flu.ro/post/1035/ nu de chiloţi. Nu te bănuiesc că ai purta aşa ceva. Eşti prea ofticoasă, semn că te cam trage curentul 😀
  Cât despre fascinaţiile lui Cristoiu, crezi că-i mai foloseşte la ceva? 😀 (Are şi Viagra limitele ei 😀 ). Să înţeleg că şi tu eşti facinată de blonde? Wow … devii a dracului de interesantă … ai fi primul peştişor care recunoaşte că îi place să … „lingă îngheţăţi” ::: oops …
  hehehehe

 13. pestisorul de aur
  10 august 2011 la 18:55

  mai cum o dai tu….si tot cu conotatii sexuale le scoti…scuzati ,,licenta poetica,,…….as putea sa te alint..sa te numesc..obsedatuleeeeeeeeeeeeeeee,,….dar ca si in cazul majusculelor,alint…pe cine merita……hihihi…nu confunda fascinatia…cu lehamitea..pana una alta,tu dai semne ca esti fascinat de femei 2/2..eu sunt cu totul alt calapod….cat despre ..limabt….,,inghetati,,..multe succesuri..tie….eu sunt alergica….

 14. pestisorul de aur
  10 august 2011 la 18:55

  iuuu..uitai..interesanta povestioara…dar nu-mi apartine……

 15. 31 august 2011 la 19:39

  pestisorul de aur :

  mai cum o dai tu….si tot cu conotatii sexuale le scoti…scuzati ,,licenta poetica,,…….as putea sa te alint..sa te numesc..obsedatuleeeeeeeeeeeeeeee,,….dar ca si in cazul majusculelor,alint…pe cine merita……hihihi…nu confunda fascinatia…cu lehamitea..pana una alta,tu dai semne ca esti fascinat de femei 2/2..eu sunt cu totul alt calapod….cat despre ..limabt….,,inghetati,,..multe succesuri..tie….eu sunt alergica….

  Peştişor, abia acum am văzut asta… Oare de ce am împresia că ţi s-au cam întârit sfârcurile când scriai? 😛

 16. Timar
  12 martie 2012 la 20:54

  Cei care criticati antena3 si aduceti ofense si injuri ,la adresa jurnalistilor si a moderatorilor,sunteti handicapati mintali .Voi nu traiti intr-o lume reala,ci intr-o lume virtuala.Voi sunteti adevarati pupincuristi si lingai a lui paranoicul Base.

  • 12 martie 2012 la 21:45

   Bravo Pătrățel, acum trage apa și spală-te pe dinți că puți.

  • 12 martie 2012 la 21:54

   Bă Mihai,
   să știi că pentru că ai folosit ID-ul ”ramitiahim” au trecut mai mult de 2,45 secunde ca să înțeleg că te numești Mihai Timar… țîțîțî.. era cât p-aci să nu îți pot publica numele adevărat și nu puteai să îți încasezi ”mălaiul” pe care îl meriți de la cei ce te-au trimis să scrii prostii pe internet…
   P.S. Când mai pui poze pe Facebook, mai aranjează-te și tu că arăți ca dracu și sperii copii …

 17. 26 decembrie 2012 la 19:53

  Pentru ca nu am aflat alta cale de a ma adresa dlui.prof.Gh.C.Dinulescu Campina, folosesc aceasta posibilitate de contactare cu intentia de a demola cateva pareri emise de domnia sa la adresa cartii Universul fara taine,. Va anunt pe acesta cale dle.Dinulescu ca ma aflu in posesia celei mai ,mari descoperiri a secolului in care traim. si aici numesc metoda si calculele aferente prezicerii tuturor seismelor majore pe Terra,cu ore,zile,luni si ani inainte de a se produce. Nu subscriu parerilor dv.cum ca la moda ar fi actualmente maestrul Hawking…ale carui cercetari l+au condus la eronata concluzie ca nu exista DUMNEzEU..Spre deosebire de Stephen Hawking ,regretatul Carl Sagan a fost rezervat in a emite concluzii fara acoperire…O fi matematica lui Hawking o cale spre originea universului dar din nefericire pt.domnia sa, va anunt ca voi demola din temelii nu doar conceptiile ci si imaginea stiintei cu care ne infesteaza existenta…Fiind unicul descoperitor al metodelor de calcul in prezicerea seismelor viitoare pe Terra, va anunt ca deja aceasta uriasa descoperire lucreaza dle.Dinulescu….Si adaug aici incredibila constatare ca dl.Hawking nu a fost in stare nici macar sa ne avertizeze cumva asupra legilor care guverneaza cu adevarat universul . ..Mersul apostoleste pe firul unor calcule matematice in sens retrospectiv nu te conduce nicidecum la intelegerea universului…si mai ales nu inseamna ca poti obtine un rezultat apt sa permita negarea existentei lui DUMNEZEU…Stiinta sanatoasa slujeste umanitatii care este mai preocupata sa stie cand va fi un seism ca cel din 11 martie 2011 in Japonia,sau un tsunami devastator…decat sa inghita peroratiile modei Hawking despre black holles si stele aflate la milioane ani lumina de Terra…Ce este mai sanatos pt.om va intreb…sa stie cand il va lovi o tornada,un seism major… sau sa cunoasca informatia ca la milioane de ani lumina se afla un quasar …Este foarte facil sa emiti viziuni de gen Hawking cand milioane de oameni sufera din cauza secetelor sau a ploilor torentiale care le distruge locuintele …si aici subliniez importanta descoperirii mele…Sunt constient ca am in fata intreaga arnata a seismologilor lumii…dar tot atat de constient sunt ca nu au absolut nici o sansa de a mi se impotrivi…Incep cu dv.aceasta lupta dle.Dinulescu Campina pt.simplul motiv ca reclamati o cunoastere nemarginita daca va permiteti sa creati pareri proprii despre ce si cum trebuie sa privim universul…Metodele de calcul aferente descoperirii mele tin tot de matematica,trigonometrie,astrofizica…dar cu rezultate palpabile si imediat folositioare umanitatii…iar aici tin sa va asigur ca nici macar nu va puteti imagina despre ce poate fi vorba…datorita infestarii dv.cu stiinta total nefolositoare realitatii imediate…Astept sa raspundeti provocarii mele ,…aveti adresa mea de e+maill…si sper din toata inima sa va asumati responsabilitatea afirmatiilor anterioare…Daca intr+adevar sunteti avid de cunoastere , imi veti accepta provocarea si veti sustine cu toate armele de care dispuneti in materie de stiinta, o lupta din care veti iesi iremediabil invins… Astept sa ma contactati…Cu respect,Farcas Ioan Marian…

 18. 26 decembrie 2012 la 21:00

  E posibil ca domnul profesor Gh.C.Dinulescu (Dinulescu C.Gheorghe pe numele din buletin) să ia la cunoștiință acest mesaj doar dacă a bifat, când a scris răspunsul de pe această pagină, pătrățelul corespunzător de sub caseta pentru tezt.
  La agresivitatea cu care s-a exprimat tare m-aș mira să fi avut intenția să primească și un răspuns.
  Dacă un individ care zice că are oarece titluri universitare mi se pare clar de ce învățământrul de la noi scoate imbecili. În principiu, pentru ca cineva să fie educat, trebuie ca educatorii săi să aibă un minim de educație și decență…
  Legat de ”metoda si calculele aferente prezicerii tuturor seismelor majore pe Terra” eu zic să te adresezi lui Dan Diaconescu sau OTV-ului …
  Poate îl invită și pe profesorul Vergil Hincu și trageți o serie de emisiuni care să lase lumea cu cavitatea orală căscată…

  Amice, dacă pretinzi că te aflii ”in posesia celei mai ,mari descoperiri a secolului in care traim. si aici numesc metoda si calculele aferente prezicerii tuturor seismelor majore pe Terra,cu ore,zile,luni si ani inainte de a se produce.” cred că e o adevărată blasfemie din partea ta să pronunți măcar numele lui Stephen Hawking … cât despre exprimarea unei păreri de orice fel asupra a ceva spus de acest geniu, mi se pare dincolo de limitele bunului simț.

  • 26 decembrie 2012 la 21:36

   Fanatismul nu este o replica in fata unei descoperiri uriase…Iar metodele de calcul sunt mult prea departe de intelegerea cuiva ahtiat duipa stiinta gen Hawking…pt.simplul motiv ca este cat se poate de adevarata afirmatia mea. Spre totala dv.surprindere descoperirea mea deja ofera previziuni seismice pe 18 tari…si asta se intampla de peste o luna de zile…Cat despre blasfemie…se potriveste mai degraba omului dv.,celui pe care il venerati cu atata ardoare…Ma intreb ce veti mai argumenta cand va veti vedea idolul demolat de propriile sale afirmatii in care sfideaza cu nonsalanta puterea si existenta lui DUMNEZEU..Stiu ca va este cu neputinta sa acceptati ca Hawking a gresit afirmand ca DUMNEZEU nu exista …insa vrand,nevrand…va veti recicla radical conceptiile si asta foarte curand…mai curand decat va puteti imagina…Si inca ceva …NU PRETIND….ci MA AFLU IN POSESIA METODELOR DE CALCUL prin care pot prezice seismele….Iar limita bunului simt se afla undeva pierduta din vedere de Hawking in momentul in care si+a permis sa spuna ca ideea de credinta are ca fundament fica celor ce se tem de moarte… Poate ca asemanarea lui Hawking cu Einstein v+a luat mintile …dar nu uitati ca pana si Einstein a avut respect pt.DUMNEZEU…cand a rostit …DUMNEZEU NU JOACA ZARURI…Fara prea multe comentarii ,va voi demonstra curand adevarul afirmatiilor mele si aici trebuie sa intelegeti ca nu sunteti in masura sa exprimati pana atunci …decat simple critici fara fundament…A fi rezervat este o calitate care va lipseste vad…deci no comment deocamdata. Cu sinceritate Farcas Ioan Msarian.

   • 27 decembrie 2012 la 18:51

    ”Fanatismul nu este o replica in fata unei descoperiri uriase… Iar metodele de calcul sunt mult prea departe de intelegerea cuiva ahtiat duipa stiinta gen Hawking” … woe.. să mă șochez la sinapsă, nu alta …

    ”Știința gen Hawking”?

    Deh, când nu înțelegi ceva e normal să și se pară aiurea… E simplu să spui că Hawking greșește fără a argumenta în nici un fel… E cool să vadă lumea că îți permiți să iei o poziție în domeniu. Poate ne dai și niște argumente …
    **********

    Prietene, despre metoda matale nu am să spun nimic pentru că nu știu în ce constă.
    Să îți spun ceva. Când mergea Hîncu la OTV am sunat și eu… (e singura dată când am sunat la OTV). Metoda pe care ne-o propunea era de fapt o chestie despre care, dacă spui că e una empirică, îi faci un mare compliment.
    Probabil există pe undeva înregistrarea convorbirii.
    Am început prin a-l întreba dacă el consideră încărcarea energetică precutremur similară cu tensionarea unui elastic.
    A spus că da, în principiu seamănă. Am întrebat atunci cum stabilește pe baza simplului fapt că o zonă e încărcată că aceasta va descărca brusc, într-un cutremur de mare magnitudine și nu în mai multe… mici… (cum s-a și întâmplat de fapt, el vorbea atunci de faptul că zona Vrancea era încărcată și e pe cale să se producă un cutremur puternic).
    Asta l-a descumpănit și a început să spună tot felul de prostii legate de statistică. În acel moment am înțeles că individul e cam dus cu pluta și nu prea stăpânește chestiunea… Ce făcea el de fapt se reducea la niște cunoștințe de fizică de liceu…
    Nici nu mai spun că s-a enervat cumplit când am întrebat cum stabilește adâncimea cutremurului (În funcție de aceasta s-ar putea stabili cum va arăta cutremurul, ce distrugeri poate să producă și unde). De fapt metoda lui (de orientare a particulelor) nu prezintă nimic nou… Seamănă cumva cu apropierea a două foițe de staniol de un baston de ebonită electrizat. Acestea se vor îndepărta. Aflăm că bastonul e electrizat dar nu putem măsura nimic…

    Să fim înțeleși, eu nu am nici cea mai mică intenție să te contrazic. Eu chiar mi-aș dori să se găsească o metodă prin care, dimineața seismologii să poată anunța că în zona cutare e cod galben de cutremur ca lumea să se păzească.

    Nu te întreb cum e cu metoda dumitale. În caz că nu ai făcut-o, eu zic să te duci cu ea la OSIM să o înregistrezi… Pentru protecție.
    Până una alta, hai să îi facem un test…

    Dacă tot zici că ai făcut niște previziuni, poate ne dai și nouă câteva rezultate…
    Dar sper că nu vor fi de genul ”În 2013 în Japonia vor fi cutremure” sau ”În zona Vrancea vom avea mai multe cutremure de peste 3 pe Mercali”

    Nu… Dacă ești sigur pe acea metodă poate ne dai o listă…
    Data (plus minus zece zile)
    Adâncimea (cu o eroare maximă de zece-cinșpe kilometrii)
    Magnitudinea, cu o eroare de maximul două grade (ceea ce trebuie să recunoști că e o eroare destul de mare)
    Dacă se poate, descrierea zonei afectate.

    Promit să postez pe prima pagină acele previziuni și să pun licuri spre marile instituții media pentru a le atrage atenția și să precizez cine vace respectivele previziuni.
    Uite, de exemplu, poți să scrii un text pe care îl iau și în postez pe prima pagină, ca să fie mai vizibil, cu copypaste ca articol nou.
    Dacă vei considera necesar să pui și niște imagini, mi le poți trimite pe Facebook http://www.facebook.com/blue.sorin, fie le poți încărca pe un site specializat pentru upload să zicem acesta http://postimage.org/ sau acesta http://tinypic.com/
    Intrii, încarci imaginile apoi copiezi adresa imaginii și o pui ca linck. Eu o descarc și o postez ca ilustrație la articolul tău …
    Simplu și logic, nu?

 19. 27 decembrie 2012 la 7:19

  …revin cu mentiunea ca am recurs la ajutorul site-ului dv. datorita imposibilitatii de a reusi contactarea directa a dlui.prof.Gh.C.Dinulescu-Campina…in primul rand si in al doilea rand pt.ca subscriu si sustin raspunsurile dv-stra la adresa dlui.profesor …Aroganta cu care se exprima merita mai mult decat ati binevoit sa-i oferiti drept raspuns…Dureros pt.mine este ca aceasta atitudine paguboasa a dlui.Dinulescu-Campina are caracter general in invatamintul romanesc…In loc sa ma ajute cu sustinere si evident colaborare intr-o problema atat de acuta cum este seismicitatea terestra, domnia sa n-a gasit altceva mai bun de facut in obtuzitatea sa nativa,decat sa loveasca fatis ,cu cruzime si mai ales indiferenta fata de munca mea…Mai mult ,dl.Dinulescu a facut afirmatia ca domnia sa poate demonstra ceea ce spune si mi-a cerut acelasi lucru…clasificand drept paradox ideile din cartea Universul fara taine…Cu toata sinceritatea ,am avut momente in care am regretat din tot sufletul ca sunt roman , ca sunt obligat sa suport ineptiile unui individ ce-si spune profesor…Daca este sa trag o concluzie din trairile mele atunci cand am citit raspunsul dlui.Dinulescu…pot afirma ca domnia sa si-a gresit timpul nascandu-se in vremea noastra….Locul domniei sale este undeva in evul mediu,acolo unde Inchizitia avea deplina putere asupra stiintei si a religiei…Inca simt durerea din suflet…pt.ca am sperat sa aflu un colaborator la munca ce m-a condus la uriasa descoperire din prezent…Cu toata suferinta daruita mie copios de dl.Dinulescu, imi iubesc poporul si ca atare am oferit gratuit Romaniei sansa de a cunoaste seismele viitoare pe teritoriul tarii mele…Aici vreau sa mentionez ca in perioada urmatoare ,respectiv 8 luni din anul 2013, am identificat prin calcule succesive si reluate de cateva ori la rand, iminenta unor seisme majore in tara noastra. Vreau sa adaug ca seismicitatea este o particularitate generala a universului si se intampla datorita legilor fundamentale care guverneaza cosmosul. Prin descoperirea mea ,stress-ul asteptarii unor presupuse seisme identificate prin metode statistice ,va fi eliminat din viata umanitatii…Nesansa de a fi surprins de un seism inopinat va dispare curand iar seismologia se va recicla pe bazele stiintei sanatoase care din nefericire nu este inca inteleasa…datorita opozitiei brutale a unor indivizi cum este dl.Dinulescu…Si pentru ca invatatura de minte trebuie sa aiba un inceput, arma care este uriasa mea descoperire imi permite sa sacrific pe altarul stiintei pure un prim opozant -Dl.Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina….Acest om trebuie sa traiasca cu amprenta prabusirii iremediabile a soclului unde s-a urcat de unul singur…Nu voi creea un martir…nu merita nici macar aceasta indulgenta…deci va trai hranindu-se din praful prabusirii sale…Sper ca am reusit sa va ofer explicatia faptului ca apelez la site-ul dv.pt.a-l contacta pe dl .Dinulescu…Si vreau sa mentionez ca imi voi plati cu brio acest ajutor…Va voi oferi periodic date seismice privind evenimentele majore…pe care veti avea posibilitatea sa le verificati…Pt.moment ,chiar in regim de urgenta ,atestarea descoperirii mele la OSIM dureaza ceva vreme…iar apoi intervine si obtinerea drepturilor internationale…Chiar si dosarul pe care il voi trimite spre comitetul Nobel va cere o vreme pt.a fi studiat…dar din fericire pt.mine nu va mai fi nevoie de confirmarile universitatilor lumii…O simpla lista cu evenimente seismice viitoare va fi suficienta pt. a se acorda importanta cuvenita descoperirii mele. Atat ca descoperire cat si ca proces de evaluare stiintifica, temporalitatea de recunoastere va fi fantastic de redusa ,in premiera absoluta …Pana atunci va voi oferi date seismice, cu multa vreme inainte de a se produce…si aici numesc zile si luni de zile doar.Tin sa va multumesc pt.gestul de a-mi accepta postarea adresarilor mele si va doresc SARBATORI FERICITE in continuare…Pe curand,cu respect,Farcas Ioan Marian.

 20. 11 ianuarie 2013 la 6:27

  Asa cum v-am promis,revin pt.a va oferi o intelegere rotunda a nedumeririlor care persista in foarte multe aspecte ale fizicii actuale…Personal sunt intrigat de oprirea descrierii universului la acel moment critic aflat cu doar cateva milionimi de secunda inainte de caderea gaurii-negre cuantice spre singularitate zero ,moment echivalent cu pierderea totala a informatiei anterior existenta. De asemenea,sunt la fel de intrigat de perceptia gravitatiei prin ideea de curbare a spatiu-timpului…care in esenta ne sugereaza ca spatiul gol ar „[mpinge”masa spre centrul Terrei…Mentionez doar aceste doua nedumeriri personale ,suficiente cred pt.a va oferi o deschidere spre calea trudei mele de a descifra universul…Si ca sa demolez total ideea de „profetie” seismica, va voi oferi sansa de a realiza ca postulatul lui Einstein privitor la curbarea spatiului nu poate explica sub nici o forma intelegerea perfecta a notiunii de gravitatie…Se pare ca Isaac Newton va ramane totusi in primul plan al definirii corecte a gravitatiei unuversale. Si acum va pot spune ca nu tensiunile interne ale Terrei si nici acumularile de energie , produc seismele terestre. Responsabila de cutremurele de pamant este numai GRAVITATIA UNIVERSALA…care in perioada 23,24,25,26 si 27 ianuarie 2013, va actiona asupra zonei Europei sud-estice,respectiv pe Turcia,Grecia,Iran{incluzand Marea Neagra},Italia,Bulgaria si Romania. Vizand o intensitate seismica de peste 7,5 grade Richter, epicentrul probabil se poate situa pe oricare dintre tarile sus-mentionate. Apogeul maxim de temporalitate critica pt.Romania l-am identificat intre orele 22,00-26.01.2013 si 06,00-27.01.2013…deci un stress redus la numai 6 ore…comparativ cu stress-ul de un an si mai mult oferit de predictiile dlui.Purcaru…Repet ca epicentrul maxcim se poate declansa pe oricare dintre tarile sus-mentionate. Va pot ura numai intelepciune si multa stapanire de sine…Iata ca am declansat numaratoarea inversa, cu acuratetea mentionarii zonei afectate,magnitudine si mai ales temporalitate maxima posibil acum pt.mine personal. Privitor la o adancime probabila ma abtin si nu emit nici o predictie…Fiind vorba de un calcul ce implica o trigonometrie a gravitatiei intr-o viziune unica,deci originala,consider ca adancimea este o valoare variabila care tine numai de masa optima ca raport de portanta gravifica. Adica ,pt.moment nu pot exprima o valoare a adancimii in epicentrul probabil,insa sper sa ating curand si aceasta performanta. Atunci cand va fi suficient de clar ceea ce va ofer acum, sper sa aflu mijloacele prin care sa realizez un amplu program seismic apt sa emita date seismice intr-o temporalitate de pana la minut si secunda,cu ore,zile,luni si ani inainte de producerea cutremurelor…Initial ,programul la care inca „visez” nu-mi este accesibil pt.a-l infaptui,datorita investitiilor in primul rand si in al doilea rand al nesansei de a fi singur in fata tuturor seismologilor lumii…Sper totusi ca voi reusi sa realizez si acest program seismic,inainte ca a inchide ochii definitiv…Fiind un program de identificare a tuturor evenimentelor catastrofice terestre, puteti intelege de aici ca si valurile tsunami,tornadele,cicloanele,uraganele,secetele si ploile totentiale,vor fi alaturi de seisme…cel mai frumos dar pe care-l pot oferi intregii lumi…in care inca se pierd vieti pretioase din cauza nestiintei si lipsei de cunoastere. In incheiere vreau sa adaug ca in perioada sus mentionata,respectiv 23-27 ianuarie 2013,vor fi seisme de peste 6 grade Richter si in alte zone ale Terrei. Am localizat atat zonal cat si temporal aceste seisme viitoare, insa ma rezum la a va oferi doar iminenta din zona Europei sud-estice…Folositi cum credeti de cuviinta aceste informatii si ne „auzim” in zorii zilei de 27 ianuarie 2013,cand sper sa renuntati la ideea de „ghicit si profetii” care nu are absolut nimic comun cu datele pe care vi le-am oferit. Cu stima si respect,Farcas Ioan Marian.

 21. 11 ianuarie 2013 la 7:07

  Revin cu rugamintea de a ma scuza pt.greselile din fraze…Si rectific ca darul pe care sper sa-l pot oferi umanitatii se refera la identificarea valurilor tsunami,a tornadelor si cicloanelor,a uraganelor,secetelor prelungite si a ploilor torentiale care lovesc intrega lume terestra…Prin acest program,odata realizat, vom sti cu multa vreme inainte cand vom avea o iarna grea cu multa zapada si ger…deci vom fi mai bine pregatiti sa trecem peste evenimentele catastrofice naturale,,,In principiu toate evenimentele catastrofice naturale sunt o consecinta a legilor care guverneaza intreg universul, legi care sunt fundamentate pe o constanta unica ce explica absolut totul,incepand de la macrostructura universala pana la lumea subcuantica…Aceasta constanta unica descoperita de mine intr-o viata intreaga de truda si renuntari, este aplicabila tuturor structurilor si substructurilor universale…Incepand de la super-roiurile de galaxii si pana la quarcii legati prin gluoni…constanta unica este definitorie in toate procesele devenirii si existentei universului…Mai mult decat atat,aceasta constanta unica explica si de ce masa ultima din gaura -neagra cuantica ,a produs BIG-BANG-ul cu doar cateva milionimi de secunda inainte de caderea in singularitate zero…..Constanta despre care vorbesc aici explica mult mai mult decat pot reda pt.moment…implicit faptul ca universul este intr-adevar plat … In definitiv acesta este visul celor ce doresc sa descifreze universul si daca am folosit aceasta descoperire pt.a identifica seismele , sper sa intelegeti ca m-am gandit la utilitatea sa imediata si absolut necesara lumii in care traiesc…Stiu ca va fi foarte greu sa ma fac inteles pe deplin….dar faptele vor vorbi pt.mine in curand…Atunci sper intr-o larga abordare a descoperirii mele, o colaborare mondiala pentru infaptuirea programului pe care il cunosc perfect…si implicit sper la intemeierea unei viziuni sanatoase asupra lumii universale in care existam…Cu toate cele bune tuturor, pe curand…

  • 28 ianuarie 2013 la 18:59

   Mariane, sper că e doar o neînțelegere și nu rea voință.
   Mă refer la locul unde au scris asta. O fi el doar un blog, dar dacă păstrăm un pic de ordine, eu zic că e un lucru bun.

   Astfel, locul acestui post este aici: https://romanicablues.wordpress.com/2013/01/15/intre-ora-2200-26-01-2013-si-si-ora-0600-27-01-2013-sunt-sanse-uriase-sa-se-produca-un-cutremur-de-peste-75-grade-richter-in-europa-de-sudest/
   Dacă nu, vorbim de offtopic, lucru care pe 90% din bloguri duce la ștergerea comentariului.
   Eu mă voi rezuma la a-l muta…

   • 28 ianuarie 2013 la 19:52

    Practic am primit numai multumiri pentru efortul meu de a avertiza si nici o obiectie ,dar consider de datoria mea sa-mi cer scuze pt.mentionarea unui eveniment care inca nu s-a produs…Bunul-simt este o trasatura definitorie de care nu am facut abstractie niciodata…Asa cum am mentionat ,va fi foarte greu sa ma fac inteles…Eu iti multumesc pentru efortul de a face cunoscuta descoperirea mea…Si vreau sa stii ca un seism este exact ca o „piscatura” din scoarta terestra…pt. o temporalitate de ordinul zecimilor si sutimilor de secunda…La viteza de rotatie a Terrei in jurul axei sale, care este in jur de 444 m./secunda, o sutime de secunda retine o masa uriasa …dislocand-o cu 4,4 metri…Portanta fiind limitata, cand masa dislocata revine la loc,se produce seismul…Nici vorba de tensiuni interne cum zic ei…Informatia asta este numai pentru dumneata ,deci nu o posta . Iti poti forma o idee despre ceea ce este un seism…Inca o data iti multumesc pentru ajutor.Cu respect…

 22. 28 ianuarie 2013 la 20:03

  Am sa adaug ceva…Cele 45 de seisme oroduse azi pe Europa de sud – est arata ca actiunea fortelor gravifice continua si sunt de astep[tat in continuare seisme mari…Acum insa…iminenta lor este pe intreaga Asie si vizeaza o suprafata imensa…o masa uriasa care in orice moment poate fi „smulsa” …Tare ma tem ca intre aceste ore vom auzi de seisme mari pe Asia si in Europa sud-estica…Totul este numai si numai actiune gravifica…si nici o asa zisa acumulare de energie interna a Terrei…Cu toate cele bune,pe curand…

 23. 28 ianuarie 2013 la 20:08

  Personal sunt constient ca stress-ul este foarte nociv…asa ca ma rezum numai la a va spune ca actiunea fortelor gravifice este in continua desfasurare …deci probailitatea ca in Asia si Europa sud-estica sa se produca seisme mari,ramane inca valabila…Pe curand…

 24. 5 decembrie 2016 la 16:44

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 1. 24 iulie 2011 la 23:05
 2. 25 iulie 2011 la 0:08

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: