Prima pagină > Blogosfera, Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Lui Stelian Tănase nu i se poate spune mâncător de rahat. Ar fi un compliment pe care nu-l merită deşi şi-l doreşte

Lui Stelian Tănase nu i se poate spune mâncător de rahat. Ar fi un compliment pe care nu-l merită deşi şi-l doreşte

Azi am vizitat pentru prima dată blogul lui Stelian Tănase. http://www.stelian-tanase.ro/

Am găsit exact ce mă aşteptam şi mi-am întărit convingerea că Stelian Tănase este aşa cum  credeam, o curvă de om care ar fi foarte fericit dacă cineva i-ar spune măncător de căcat.

Dar nu merită. Oricine îl poate vedea în emisiunea pe care o face cu Mircea Dinescu. Acesta, da, este un mare mâncător de căcat, Tănase e doar ţuţerul lui, tot timpul mormăie admirativ ca tâmpitul. Nu ere păreri proprii şi este oricând gata să aprobe orice inepţie pe care o fată mintea expoetului Dinescu.

Am adus pentru exemplificare trei articole.

În primul “Elena Udrea, muşcă”, considerând, nu ştiu de ce că este jurnalist, deci că ar fi vizat de doamna Udrea care se plânge pe blogul domniei sale de faptul că la noi presa nu reflectă evoluţiile internaţionale. Păi asta este foarte adevărat, jigodiile mediatice de la noi fe că sunt de la Intact, fie că sunt de la Realitatea Media nu fac decât un singur lucru, îl înjură pe Băsescu şi pe cei din jurul său.

 Dealtfel, dacă nu ar avea un retard tot mai evident, Tănase ar obesva că şi emisiunrea pe care el şi expoetul o comit săptămânal fix asta face.

 Dar, pentru că are lacune în ceea ce priveşte capacitatea de înţelegere, e normal să se mire aşa cum fac şi celelalte jigodii mediatice, colegii lui.

La articolul acesta aş mai adăuga doar că nu Elena Udrea muşcă si tot felul de imbecili încearcă să o muşte pe dânsa de poponeaţă, dar nici măcar nu reuşesc să o zgârie. Îşi rupe ei însă dinţii unul după altul, indiferent dacă se numesc Mircea Badea, Ludovic Organ 😀 , Dana Grecu, Corina Drăgătecu, (miss Carici Pogonici) etc…

Al doilea articol “Cireşica lui Băsescu” este atât de încât sunt convins că nici măcar tablidele de genul Click, Cancan ori Libertatea nu s-ar coborî atât de jos încţt să le găzduiască.

Cel de-al treilea însă “Patriciu, amintiri din celulă”, este un articol care iese în evidenţă prin ceva. Prin ordinăria sa. Este un articol apărut în momentul în care între Dinu Patriciu şi Crin Antonescu, cel pe care Dinescu l-a susţinut deschis, au apărut disensiuni, sau mai bine zis, în momentul în care  acestea au devenit publice.

Păi nu cu multă vreme în urmă, împreună cu jegul de Dinescu îl ridicau în slăvi pe Patriciu pentru marile sale calităţi …

Greţos individ Tănase ăsta…. Da, nu merită să i se spună nici măcar mâncător de căcat, ar fi un compliment pe care nu-l merită…

Iată cele trei articole:

ELENA UDREA, MUŞCĂ !

D-na Udrea se plînge pe blogul d-sale de atitudinea massmedia vizavi de criză. I se pare că nu e suficient de alarmată, ar fi chiar cam idilică, dacă înţeleg bine. Că nu descrie în culori suficient de întunecate ce se întîmplă în alte economii. “ În timp ce în alte ţări, scrie d-na Udrea, presa monitorizează la minut evoluţia pieţelor financiare, la noi este o tăcere suspectă, aproape impusă. Ceea ce mă face să cred că televiziunile de ştiri, altfel pricepute la toate, fie nu înţeleg ce se întâmplă, fie nu vor să prezinte ceea ce se petrece în afara României, tocmai pentru a da vina pe actuala guvernare, în cazul unor noi dificultăţi.”     
          Mă mir de asemenea remarci venite de la d-na Udrea care mereu s-a plîns de tonul prea critic al presei româneşti. Ce a apucat-o dintr-o dată !? Probabil s-a schimbat nordul. E la sud ! Tot pe blog, în aprilie, reproşa presei că nu redă corect realizările sale şi critică performanţele din domeniul infrastructurii. Bref! S-a plîns de atacurile agresive ale presei vizavi de ea care “ se zbate” să facă ceva ! etc. Exemplele sunt prea multe. D-na Udrea vede în “ tăcerea suspectă” o conspiraţie a presei impotriva guvernului . Vezi Doamne, presa face intenţionat asemenea lucruri pentru a nu se remarca meritele guvernului Boc! E ca la biliard -carambol!

Sursa:

http://www.stelian-tanase.ro/sa-stam-de-vorba/elena-udrea-musca/

CIREŞICA LUI BĂSESCU

 “Cireşica”este un local-terasă la Neptun unde Băsescu trăgea cu plăcere în alţi ani. Ba chiar in luna iunie a.c. a petrecut aici o seară cu soţia sa. I-a cumpărat galanton trandafiri, au dansat. etc.  Aici şi-a serbat sîmbătă seara ziua de naştere fiica sa cea mare, Ioana. Surprinză – fără tata. Să fi fost ocupat cu intrigile politice. Avea o întîlnire de taină?  Mai curînd cred că Băsescu evită de la o vreme să mai dea ochii cu lumea. Ceva s-a petrecut cu el în aceste săptămîni. De la incidentul de laIaside ziua Unirii nu l-a mai vazut nimeni conversînd cu băbutele, cu lucrătorii, cu oameni obişnuiţi pe stradă. Nu şi-a ţinut cuvîntul sa se ducă la piaţa Universităţii lunar să dialogheze cu mulţimea… A hotarit să nu se mai apropie de lume. Poate a devenit mizantrop !? Trăieşte ascuns între bodigarzi. Stă în spatele zidurilor înalte de la Cotroceni. Îl văd ca pe un capitan de submarin privind lumea de pe ţărm prin periscop… Umblă numai în coloana oficială, încadrat de serviciul de pază.
Cînd era popular făcea ce făcea şi nimerea într-o mulţime. Avea o poftă de aşa ceva chiar mai mare decît Iliescu despre care credeam eu nu poate fi depăşit în amorul lui pentru mulţimi. Acum, din păcate pentru el, pofta asta Basescu nu şi-o mai poate satisface. O baie de mulţime nu mai e ca altădată cînd era venerat ca un zeu. Azi s-ar solda cu înjurături, strigate cu “de ce ne-ai minţit? “, de aduceri aminte de genul “Să traiţi bine !?” ”Unde sunt salariile noastre ?“. Ba chiar cu ouă clocite, roşii stricate, sticluţe de cerneală azvîrlite peste cămaşa albă… Nu se face. Pleşu a avut dreptate cînd a spus că altadată avea o onoare a lui, cînd avea curaj să intre într-o mulţime să dialogheze, curaj pe care de la o vreme l-a pierdut. Cînd te gîndeşti ce l-a enervat observaţia asta ! Dar tot el a recunoscut : “Curaj am, slavă Domnului. Dacă se referă la intratul în mulţime trebuie să vă spun că nu mă feresc de mulţime. Dar atât timp cât ştii reacţia, că fluieră…că…ce rost are să te duci în mulţime? E ca şi cum ai  provoca. E chestiune de bun simţ“. Bine zis !

Sursa:

http://www.stelian-tanase.ro/graffiti/ciresica-lui-basescu/

 

PATRICIU, AMINTIRI DIN CELULĂ

S-ar putea numi şi “De la cătuşe la palatulVictoria”. Biograful miliardarului ar trebui să îşi pregăteasca materialul documentar de pe acum.  Să fie cu ochii în 4, urmează evenimente mari. Românii, vi se pregăteşte ceva. Băsescu îşi caută un primministru.  Alegere mai bună decît Dinu Patriciu nu are. La 3×3 , invitat de mine, Patriciu a zis că se retrage din politică. Mira-m-aş! Abia intră în politica mare, aşa cum e demult în marile afaceri. Cît despre Băsescu, s-ar spăla de toate păcatele şi lăturile. Ar deveni brusc alb ca un… crin, după mişcarea asta savant-acrobatică. Vi se pare literatură S.F.? Nu e. Scenariul e prevăzut în mapele Cotrocenilor.  Ştie şi Grivei de intenţie şi nu a zis nu. Soluţia ar fi perfectă pentru strategii portocalii. PNL s-ar rupe, mulţi amatori de ghişefturi sătui de opoziţie, sunt dornici de plăcintă şi ciolan pe varză. Va fac pe loc o listă de pofiticioşi ministeriabili fff liberali. Ei s-ar năpusti bucuroşi. PDL s-ar salva de la dezastru. USL ar fi un capitol trecut, PSD rămîne încă o tură în opozitie . Etc.
Deocamdată e vorba de subterane, întîlniri tainice, unele în străinătate, ca să nu prindă de veste paparazzi, serviciile şi inamicii comuni. Ocazie cu care se exprimă – în soaptă –  nemulţumiri în sensul că marele caşcaval e la alţii! Dinspre PDL au început să adie spre liberali tot felul de declaraţii de amor, cereri de logodnă şi alte serenade sub balcon. Iată-l pe Băsescu zicînd cu guriţa lui aurită săptămîna asta în direct la tv, să îl audă oţară–  ”Nimeni nu se îndoieşte că Patriciu ar fi liberal….Nu văd de ce ar fi respinse contribuţiile liberale la o guvernare de dreapta, iar dacă mă întreabă ce tip de alianţă aş vedea utilă pentru România, cu PDL-UDMR şi PNL. Va trebui să fie un premier care în mod minimal să nu-şi vândă onoarea pentru a-şi ţine scaunul.” La cine  se referea Băsescu ? La Dinu  Patriciu, dus cu mascaţíi în arestul din Rahova la ordinul lui Băsescu care îi plătea aşa o poliţă mai veche  !?  Dvs ce ziceţi ?

Sursa:

http://www.stelian-tanase.ro/la-zi/patriciu-amintiri-din-celula/

 1. danut manolache
  8 august 2013 la 15:23

  pacat ca nu ai nume! sper ca suna lafel de vulgar precum textul tau

  • 8 august 2013 la 18:49

   Amice, din câte poţi vedea, acest articol este 8 august 2011, deci vechi de doi ani şi a trebuit să îmi amintesc detaliile.
   Trebuie să îţi spun, la doi ani după ce l-am comis că îmi cer scuze. Am zis despre Stelian Tănase că este: „o curvă de om care ar fi foarte fericit dacă cineva i-ar spune măncător de căcat.” .. te rog să mă crezi că nu e o curvă de om ci o jigodie, un escroc mediatic de cea mai joasă speţă (Pe lângă el până şi Dan Diaconescu pare jurnalist onest) … În acea perioadă îi trăgea limbi în cur expoetului Dinescu, lepădătura oprtunistă cu care mâncau rahat la televizor, două jeguri umane care ar fi jignit cu prezenţa până şi o infecţie mediatică precum era OTV dacă apăreau acolo…
   Amândoi ar trebui chemaţi la DNA şi să spună de unde au veniturile pe care le au…

   Ziceai de un nume… după cum vezi am… Sorin

   Bă Dănuţe, în caz că nu ai observat, cele trei articole scrise cu verde, sunt aduse de pe siteul lui Tănase … dacă ţie ţi se pare că alea sunt comise de cineva care poate avea pretenţii de jurnalist te înşeli… Acele articole îl scot definitiv pe Tănase din tagma jurnalistică … treabă începută de limbile pe care i le trăgea lui Dinescu …
   Dacă aş avea televiziunea mea lepra nu ar putea trece la mai puţin de zece kilometrii de studiouri…
   Îmi cer scuze că acum doi ani educaţia nu mi-a permis să scriu articolul aşa cum ar fi meritat …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: