Prima pagină > Haioşenii > Indiscutabil, Elena Udrea are umor

Indiscutabil, Elena Udrea are umor

Se spun multe şi bune şi rele despre doamna Elena Udrea. 

Unele de bine, altele de rău, unele argumentate, altele ba. E problema fiecăruia cum se face de râs sau cum îşi câştigă pâinea… A spune însă că frumoasa blondă nu are simţul umorului este o aberaţie. 

Cred că  este de notoritate faptul că simţul umorului este o chestie de panajul oamenilor inteligenţi, asta fără urmă de mişto.

Iată mai jos un articol adus de pe blogul domniei sale (haios, zic eu):

Lume, lume, voi face un anunț de maximum interes pentru televiziunile în căutare de breaking news cu bandă galbenă şi intermitentă pe diagonala ecranului. În special Antena3 si RealitateaTv, dar şi alte media dornice să dezbată în zilele următoare materiale de tip paparazzi – după trei zile la mare, în apă şi pe nisip, mâine dimineață, la 7.30 voi merge la coafor! Evenimentul va debuta cu ieşitul din casă la 7.20, apoi voi coborî din mașină şi voi intra în coafor. După aproximativ o oră, pentru că nu mă mai vopsesc de data aceasta, voi ieși din salon şi mă voi urca iar în mașină.

Astept ca toți paparazzii să fie la post şi să imortalizeze aceste unice momente în viaţa unui om, fie el şi ministru. Totuși, pentru cei care, din motive obiective, desigur, vor rata ocazia, mă voi fotografia singură şi voi posta fotografiile peFacebook.

PS. Nu m-am referit mai sus şi la Adevărul, deoarece consider un accident publicarea fotografiilor paparazzi şi a articolului care le-a însoțit, având în vedere seriozitatea politicii editoriale a cotidianului sau implicarea din ultima perioadă în campanii importante pentru societatea românească. Spre exemplu, Legea Capitalei, situaţia cailor sălbătici din Delta Dunării sau absorbţia fondurilor europene.

În plus, presupun că Peter Imre, directorul ziarului, nu-i iubeşte nici el prea tare pe paparazzi. Iar pe Dinu Patriciu nu îl amestec fără probe în ceva atât de frivol, având în vedere preocuparea pentru lucruri serioase pe care a dovedit-o din decembrie 2009 şi până acum.

PS.2 La mulţi ani şi multă sănătate tuturor celor care îşi serbează de Sfânta Maria ziua de nume! La mulţi ani şi Marinei Române!

Publicat: 15 August 2011

Sursa: elenaudrea.ro 

http://www.elenaudrea.ro/anunt-de-maximum-interes-pentru-paparazzi.html 

Ar mai fi ceva de spus? Cred că doar faptul că dacă spunea şi că dimineaţa face duş … goală, băga la comentarii nebune media moguloidă… Parcă o văd pe vaca nebună a lui Felix (Dana Grecu) se spume ar fi făcut…  Cât despre expastorul Gâdea …  cred că emigra în Republica Congelată Antarctica… asta dacă nu intra la post şi rugăciune până la pensie… 😀

Hehehehe … n-are cum să nu-ţi placă blonda politicii româneşti … 

Bravo doamna Udrea … 🙂

Categorii:Haioşenii Etichete:
 1. gerulianul
  17 august 2011 la 22:17

  🙂 Superb! 😆

  • 17 august 2011 la 23:05

   gerulianul :

   :) Superb! :lol:

   Salut… eu mă sparg de râs… Cred că treaba e depăşită în haioşenie doar de povestea când i-a dat cu flit comisiei lui Lodovic Organ 😀

 2. 17 august 2011 la 23:30

  Se pare că e ceva adevăr în împăcarea cu Patriciu.

 3. pestisorul de aur
  18 august 2011 la 8:28

  …,da, rochitzA catT costA,rochitzA cat costA????[nu halatU,]….cA sE caM incurcA iN declaratiI..si eA…si ,,o admiratoarE,, de-a ei…intra la ea pe bloG…sa vezi cuM a puS un linK cu o copiE de 60 de lire exacT..suB locuL unde arE oprescU uN loc,soR de nebunii…si-o fi luat doua…a dus-o la croitor…ca orice femeie caRe se imbracaA in fakuri..si a lungit-O …a facut una…din doua…hihihih…ea nu intelegE ,saracA [o fii blonda natural???]ca nu rochitzelE posetelE ,laboutinii ….ei sunt problemA [adevarul ca are si un stil vestimentaR……numa,de ministru,nU ] ci costul loR …i-au prinS bine banii din parcarI ..cu cretA ..si din celelalte afaceri..nu ale ei..nop…ale lui cocoS …bar,ba-sU …ala cand face afaceri cu statul ..ei se cearta…hihi..sa nu fie ,,conflicT de interesE ,,…..cu statul…dosarul ,,rafO ,,…clasat…. dat ea o declaratiE ..si gata..cica nu era ea aia intreceptata..[si ca nu sa ma iei iar cu ,,ciudusenia,, mi-a placut rochitzA ….ii statea Foarte bine..binE,pentrU o intalnirE privatA…] breeeEEEEEEEEEEEEE…sI…nU mA maI luA cU majusculeleE….asA aM invataT lA scoalA….aiA de scoatE tampitI….

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: