Prima pagină > Caragiale reload > Tristeţe fratee, minimogulul Dan Diaconescu n-are partid nici de data asta..

Tristeţe fratee, minimogulul Dan Diaconescu n-are partid nici de data asta..

Frateeee ce tristeţe şi indignare lovi azi boborul otevist…

Curtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, cererea de suspendare a judecarii recursului formulat de Partidul Poporului – Dan Diaconescu(PP-DD) la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a respins cererea de inregistrare a acestui partid. Instanta a stabilit termen pentru judecarea recursului pentru data de 22 septembrie.

Patronul OTV nu a stat mult pe ganduri si a anuntat deja ca va trece la planul B: va prelua una din cele opt formatiuni cu care a purtat negocieri in ultima perioada. O decizie va fi luata cel tarziu joi, cand va fi semnat un protocol, urmand ca, mai apoi, sa ajunga din nou in fata instantei pentru a schimba denumirea acelui partid in Partidul Poporului – Dan Diaconescu, potrivit realitatea.net.

Recursul de miercuri al lui Dan Diaconescu dupa contestatia formulata la infiintarea PP-DD reprezinta cea de-a patra incercare a patronului OTV de a-si infiinta un partid. Initial, a vrut sa infiinteze Partidul Poporului, dar decizia a fost contestata si apoi solicitarea a fost respinsa definitiv. In aprilie, Diaconescu a mai formulat o cerere, pentru infiintarea Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Si aceasta solicitare a fost contestata, Tribunalul Bucuresti fiind de acord cu contestatia.

Hehehe, culmea e că această chestie cei adunaţi ca sectarii în studioul OTV nu vorbesc de intrarea în legalitate ci, atenţie, de interzicerea OTV…

Şi tot culmea chestia e pusă pe seama “dezvăluirilor senzaţionale făcute de “televiziunea” minimogulului legate de averea  şi de aventurile lui Sorin Oprescu pe la vila pe care o are “ca să dea la buci” 😀

Şi nu doar atât … rebutul mediatic, Sorin Ovidiu Bălan vorbeşte de dictatură pentru că oamenilor “li s-a luat dreptul de asociere”…

Ţîţîţî … sărac bobor otevist… cum îi mai creştea lui inima de la o vreme încoace când îşi vedea idolul laa costum negru, cu drapelele româniei şi UE în dreapta …

Hehehe …

Eu mă întreb ceva la modul cel mai serios… Oare o fi dispărut spitalele unde sunt internaţi cei “duşi cu pluta”?

Semnele de paranoia sunt evidente la Dan Diaconescu.

Cred că se poate vorbi şi de o megalomania maladivă.

Cu ceva timp în urmă a adus o delegaţie din China care  a semnat “sub patronajul” său un nuştiu ce accord cu unii cred că din Braşov. Nu ştiu în ce calitate erau braşovenii acolo, îl vedem cum zilnic se umflă în pene când câte un imbecile i se adresează cu “domnule peşedinte”, cum apare îmbrăcat ca un cioclu şi “face dezvăluiri” sau incită pur şi simplu la revoltă şi nesupunere …

 1. dana43
  17 august 2011 la 23:22

  Balamucul….acolo e locul lui.

  • Corbu Radu
   18 august 2011 la 17:26

   Corbule… eu ţi-am şters textul acestui comentariu. Nu admit impertinenţele…
   Admin Blue

 2. 17 august 2011 la 23:38

  Aşa-i Dănuţo …
  Eu sunt uimit de ceva… că are interlocutori în direct la telefon. Sau poate o fi şi ăia la fel de reali ca unii din cei care se duceau acolo de exemplu că le-a dispărut progenitura şi după vreo două ore dădea un unchi sau o mătuşă telefon că e acolo…

  • Corbu Radu
   18 august 2011 la 17:18

   Suntem un popor tolerant pana la extreme, suntem prosti mai multi decat prevede legea pe metru patrat. lasi,fatalai si mizerabili la tot pasul. Cum dracu sa nu fie pe placul celor ce au jefuit tara in ultimi 20 de ani.un astfel de mediu.Cum sa paraseasca partidele mafiote fotoliile care le-au uptinut plocon de la acest popor slugarnic.Vii dintr-o tara civilizata si constati ca inca de la granita pluteste prostia in aer.cu cat iaintezi mai mult in teritoriu devine aproape sufocanta.Nu ai nici o sansa sa indrepti ceva in mentalul calectiv,fenomenul e dea dreptul patologic.A rare ori poti sa opservi ca mai rasare cate o minte mai putin alterata in peisaji, incercand sa ia initiativa gen DD-OTV.dar hulit si imbugarit cu noroi nu are nici-o sansa. V T; G B; TD; si alte initiale ale caror nume, nu vreu sa mi le mai amintesc au incercat sa schimbe mentalul acestui neam. fara nici-un rezultat protia multimii le-au sugrumat proectele din fase.Constat ca suntem un popor blestemat sa bajbaim in bezna, fara sa cunoastem vre-o data valorile unui popor civilizat. E atat de trist.

   • 18 august 2011 la 21:49

    Corbule, zici:
    „Constat ca suntem un popor blestemat sa bajbaim in bezna”
    ––––––-
    Ce să zic? Se pare că ai dreptate…
    Voi, poporul otevist sunteţi blestemaţi să bâbăiţi în beznă.
    Dacă Dumnezeu urăşte România şi poporul român, poate va face în aşa fel încât dă vi se legalizeze partidul care din câte văd eu este situat mai spre stânga în spectrul politric decât PCR-ul lui Ceaşcă să câştige alegerile, motiv pentru care vom fi scoşi din UE.
    Atunci veţi avea ocazia să reveniţi la luminoasa epocă de aur, co cozile ei, cu un singur canal la TV (doar că se va numi OTV), cu imposibilitatea de a mai pleca în străinătate, cu cartele la alimente etc.
    Poate ai să te miri, dar există o astfel de ţară. Se numeşte Coreea de Nord.
    Acolo nimeni nu rabdă foame … mor …

    • Corbu Radu
     19 august 2011 la 21:00

     Si daca continuam asa cu talhariile, cu tunurile date in avutia nationala,cu justitia corupta si aservita puterii,cu companiile transnationale care scot banii din tara prin firmele lor,fara sa plateasca nici-un impozit,desii 25%trebue returnati la buget (sume care se ridica anual la 38-40 de miliarde dolari),Atunci vom ramane inclusi in europa?
     Daca toate hotiile de ordinul miliardelor se judeca la naesfarsit, pana la prescriere,si la puscarie nu cad decat gainari,Vom fi apreciati in europa? Va intreb pe dvs: Suntem toti legati la ochi? chiar,nu vedem ce se intampla in jurul nostru.suntem amnezici,nu ne amintim ce tara a lasat executatul si ce epava a ajuns????

     • 19 august 2011 la 23:25

      Legat de tâlhari, de acord…
      Ce părere ai de cei care trăiesc în România, dar îşi înregistrează averile afară, prin paradisuri fiscale ca să nu plătească impozite aici? Mă refer la averile făcute în România …

      • Corbu Radu
       20 august 2011 la 11:07

       Intrebarea e incotro ne indreptam ?
       Triada base,boc,spalacita,detin controlu si sunt singurii in masura sa ne dea raspunsul.
       Iar noi cei de rand ne agatam disperati de ori ce speranta doar,doar ,cineva, cumva, ne poate salva de la pieire.
       Identitatea nationala,e pe cala sa dispara o data cu petrolul,gazele,apele naturale,uraniul ,aurul,atomo electrica etc,etc.Cea mai bogata candva tara din europa.a ajuns cea mai saraca,ciocoimea politica in 20 de ani au jefuito si vanduto pe bani putini si comisioane grase.
       Monopolurile straine fac legea concurentei in toate
       domeniile,basecscu si isarescu,orhestreaza,genocidul.
       Iar noi cei de care nu se mai ocupa apsolut nimeni,ne asteptam neputinciosi sfarsitul,apocaliptic planificat.

       domeniile,orhestrate de cotroceni si Banca nationala
       pdl si usl tin in frau prostimile.
       cu promisiuni si pomeni electorale.

      • 20 august 2011 la 20:14

       Cea mai bogată ţară din Europa? Hehehe … Tu vorbeşti poate de Germania …
       Cât despre cei 20 de ani, de acord, doar că nu li se poate imputa chestia asta celor trei… dacă tu o vezi pe Nuţi spălăcită, cred că trebuzie să îţi schimbi ochelarii…
       Monopolurile de care zici au venit în România înaninte de a fi Băsescu preşedinte.

       PDL aşa cum te enervează pe tine, a reuşit să facă ţara să nu se prăbuşească. Vezi cum e cu Spania şi Italia, sau Irlanda ori Grecia. Alea s-au prăbuşit deoarece au avut conduceri populiste.
       Dacă aveam noi o conducere ca cea pe care ne-a fâlfâie Dan Diaconescu acum România nu era doar prăbuşită ci era desfiinţată ca entitate.
       Nu-ţi place cum se trăieţte în România? Nici mie, dar spre deosebire de tine, eu înţeleg că acum plătim nota pentru faptul că românii au trăit peste ceea ce le putea oferi economia.
       Unii spun că atunci când era Tăriceanu premier era trai pe vătrai în ţara asta. Era, pentru unii care aveau sute de milioane pe lună pensii şi salarii. Turma avea tot nişte salarii jenante. Când i-am zis unui italian că în România majoritatea salariilor erau de 2-400 de euro a zis că fac mişto de el. Zicea că în Eiropa aşa ceva nu există.
       Alţii spun că ar fi bun Diaconescu.
       Ce să facă Diaconescu+ un preşedinte are pârgiile necesare doar dacă se instaurează dictatura personală. Premierul este executiv, iar Parlamentul îl controlează.
       Diaconescu zice că va băga la puşcărie pe unul sau pe altul. Are cumva dreptul preşedintele să condamne pe cineva sau să îimpună o anumită senrinţă?
       Mai spun că DD va da bani oamenilor… 20.000 de euro. De unde? Din averi confiscate? Nici partidul Bolşevic din URSS nu şi-a permis să ia averile unora şi să le îmăpartă altora aşa, fără judecată. Iar o judecată după care să fie confiscată duo avere de obicei durează între 3 şi 10 ani. De unde va da DD 20.000 de euro fiecărui român? Socotind pentru simplificarea calculului că avem o populaţie de 20.000.000 de locuitori sunt necesari 400.000.000.000… da… 400 de miliarde de euro. Atenţie, zice că într-un an toţi vor primi banii. Chiar dacă, să zicem, prin nuştiu ce mecanisme, ar găsi banii aceştia… Ai idee cam ce ai mai putea cumpăra cu ei? Poate o Dacie veche ori un televizor, deoarece preţurile ar sări de zeci de ori în foarte scurt timp
       Îţi închei textul cu: „pdl si usl tin in frau prostimile. cu promisiuni si pomeni electorale.”
       Amice, Ce face Dan Diaconescu şi OTV? Nu tot promisiuni şi încă unele atât de umflate încât sunt dea dreptul penibile

       Voi chiar aveţi o problemă cu gânditul dacă un imbecil paraniuc ca Diaconescu vă prosteşte ca pe fraieri?
       Îi acuză pe alţii că au făcut averi ilegale. Orice specialis în economie sau finanţe, dacă-l întrebi cum se poate face o avere de un milion de dolari dacă nu ai decât o pereche de tenişi rupţi şi o pereche de pantaloni peticiţi îţi va spune că doar în două moduri.
       1… Câştigând la loterie, la poker etc
       2..Furând sau comiţând chestii ilegale.
       Dan Diaconescu nu a făcut un milion ci câteva zeci. De câştigat la loterie sau la jocuri de noroc nu a câştigat…
       Ce râmâne?

      • Corbu Radu
       21 august 2011 la 15:49

       E greu intr-o tara a caror cetateni lasi ,inculti si saraciti, sa le mai poti arata drumul drept.Creeri lor spalati de atatea false informatii ale televiziunilor, menite sa manipuleze masele in directii comandate,
       Nu ii mai poate ajuta cu nimic.cel mult sa-si pregateasca coparseele.Poporul e indtr-o apatie cronIca debusolat si amnezic.Proramul de care amintea-i stimate domn, privind cei 20 000 de euro se intinde pe 10 ani, incat pe an vor primi 2milioane de catateni,bani sunt mai multi decat cred eu si d-ta. In cele 100 de firme trans nationale care scot banii din tara (40 de miliarde euro anual). Bani ce reprezinta 25% inpozit la buget. Cum se vor judeca procesele,in prog,PP?- se va infiinta un tribunal extraordinar al poporului.conpus din 12 jurati din popor pe sistem /usa/,si prelungiri tergiversari musamalizari si amanari pe termene prescriptionale, vor ramane doar in mintea procurorilor si judecatorilor corupti intr-o meditatie tarzie in spatele gratiilor. Acestea sunt doar 2 puncte din cele 20 de programe,ce se desfasoara in 57 de pagini,munca a peste 40 de specialisti in toate domeniile pe timp 3-4 luni de consultari si analize cu studii de impact la populatie.Si pentru astea nu le-au trebuit 4 miliarde de euro /vezi m.turizmului/ ca sa ce: sa faca in zone defavorizate sali de sport si piscine unde nu axista nici bani in primarii sa le intretina!!! tae pamblici si a doua zi pune lacate.
       In timp ce spitalele se inchid cu sutele, programate sa le cumpere unul ca sorin oprescu,patriciu,s-au te miri ce mafiot politic.Si toate astea si multe altele,in numele reformei si modernizari statului.Trist e ca inca!!! sunt destui care pun botu la mangleala lor de excroci, intelectuali lingai,si pupincuristi,care pentru te miri ce privilegii, le sufla in tevi la ce ora le cer stapani.

      • 23 august 2011 la 18:46

       1.. Nu-i adevărat Corbule, eu, cu urechile meşle l-am auzit pe T.Barbu spunând că în timp de un an toţi Românii născuţi până la data instalării guvernului lor vor primi acei bani. Dealtfel pentru a propune un astfel de program este aiurea din moment ce un mandat ţine doar patru ani. Atenţie, mai spunea şi că membrii partidului vor fi trecuţi primii pe listă. Am punctat undeva pe blog chestia. Este dată în citat, cu cuvintele lui Barbu.
       2.. Dan Diaconescu a repetat de multe ori, eu l-am auzit de două că oamenii obişnuiţi nu vor mai plăti impozite.
       3.. Poate la OTV se va aplica chestia cu juraţii. Tu ai idee cam ce implică asta?
       4.. Ce specialişti omule? Poate îmi dai şi o listă (te pomeneşti că între specialişti o fi şi Lorin Fortună, Sorin Ovidiu Bălan şi Magda Ciumac? Pe asta ultima am făcut-o odată, întro emisiune în cere dădea consultaţii oteviştilor în cele mai variate probleme.
       5.. Legat de acele săli de sport, câteva chestii pe care doat oteviştii nu le înţeleg deoarece se uită prea atent la cariile minimogulului.
       În urice ţară din lume (civilizată) fiecare localizate, indiferent de gradul ei (sat, comună, oraş municipiu) are cle puţin o sală de sport şi alte spaţii destinate practicării sportului. Nu crezi că e o mare nesimţire să spui că locuitorii din Cuca Măcăii de exemplu nu au dreptul la o sală de sport? Atenţie, o sală de sport nu e neapătar să fie de dimensiuni olimpice. ĂPe de altă parte, banii nu au fost luaţi de la buget cu ai fost aduşi de la UE deoarece acolo există o mulţime de bani alocaţi în acest sens, dar acei banu, nu pot fi accesaţi pentru săli de sport şi apoi folosiţi în alt sens. Ar trebui returnaţi, iar cel care face chestia asta ar fi arestat pentru deturnare de fonduri. Ah, să nu uit, Ministerul Transportutrilor nu se ocupă de săli de sport. (Câţi bani îţi trebuie să întreţii o sală de sport? Dacă o primărie nu e în stare să facă măcar atât, înseamnnă că ideea cu scăderea îb grad a unor localităţi se impune, multe comune vor redeveni sate, iar primăriile se vor desfiinţa).
       6..Ştii când se taie … pamblici? Când au pentru ce le tăia. Alţii nu au tăiat pentru că nu au avut ce inaugura.
       7..Dacă te uoţi pe blog vei vedea că nu sunt un susţinător nici al lui Oprescu, nici al lui Patriciu, dar când i-am criticat am încercat să mă documentez cât de cât din surse credibile.
       De acord că Oprescu e excroc, dar nu aşa cum îl descrie OTV. Acum câteva zile un tembel cu pretenţii de jurnalist spunea că ştie el cuma scos milioane de euro într-o cutie de pantofi şi i-a dus la o bancă din Portugalia. Dacă tu crezi că în portugalia există o bancă ce primeşte 1 milon de euro fără a avea solide doivezi că banii vin din susre legale, te înşeli amarnic. Dacă vrei să ştii cine a scos bani din ţară, atunci întreabă-te pe ce bani şi-a cumpărat Dan Diaconescu Elicopterele şi iahturile. Conform scriptelor, veniturile lui legale de până acu i-ar fi permis să îşi cumpere o singură vilă şui un singur autoturism de lux. Restul?
       Ca fapt divers, vezi că există o televiziune numită Zeus TV. Una mică. Este a lui Luis Lazarus. Dacă vrei sună şi întreabă-l. Omul ăla a spus şi public de câteva ori câte ceva. Poate îţi spune şi ţie. E drept, la Zeus TV un apel costă 0.75 euro, la OTV doar 0.44. Văd că dă două numere de telefon: 021 224 1429 şi 021 224 1261 …

      • 20 august 2011 la 20:26

       Încotro ne îndreptăm? Dacă îmi spui ce se va întâmpla cu economiile din SUA, Germania, Franţa, Marea Britanie etc, îţi spun ce se va întâmpla în România.
       În criza asta, noi n-am intrat singuri. Am fost traşi de intrarea in criză a merilor economii ale lumii. Dacă ei vor ieşi, ne vor trage şi pe noi afară. Suntem prea mici şi slabi pentru a conta. Tot ce putem face este ceea ce a făcut acest guvern: Să avem grijă să nu intrâm în încetare de plăţi, ceea ce înseamnă falimant.
       Pot totuşi să îţi dau un exemplu care ar putea fi luat de reper când vine vorba de viitorul nostru.
       În anii în care Spania a intrat în UE, la ei situaţia era mai rea decât la noi acum. Salariile nu erau nici la jumătate, economia era varză, agricultura la pâmânt. Spaniolii inundaseră Occidentul, se întâmplau zilnic atentate, ETA era în înlorire, mureau oameni de foame, guvernele cădeau mai des decât MIG-urile la noi. Au avut noroc că au pus căteva guverne care au luat măsuri dure, guverne care nu au ţinut cont de plângerile sindicatelor şi ale stângii politice. Astfel ţara a fost reformată cu suferinţe pe lângă care ceea ce vezi la noi e parfum (ai văzut că Litoralul e plin? În Spania se murea de foame…) Au fost aplicate clar şi fără ezitare regulile economiei moderne, şi ţara a intrat în inflorire. Să vezi ce se fura acolo… Mai e o asemănare cu România. şi Spania vedea dintr-o dictatură, una de sorginte fascistă, a lui Franco…
       Au avut şi ei Dan Diaconeşti care cereau măsiri populiste şi revolte populare. Ştii ce s-a întâmplat cu ei? Au populat puşcăriile…

      • Corbu Radu
       21 august 2011 la 16:49

       Fica mea ce-a mare a lucrat ospatarita anul trecut pana-n craciun,in Taragona/Valencia, ginermiu barman in acelasi campus,inainte de asta au lucrat la /vama veche/ pana sa teminat sezonul.in tara salariul era de 1300-1500 la un program de 17-18 ore zilnic.
       In Spania 1200 euro ambi la un program de 12 ore.
       In decembrie anul trecut,au traversat franta si s-au stabilit in Berlin,aici lucreaza receptionera la un hotel international-vorbesc fluent engleza si spaniola amandoi.
       Ginermiu si-a deschis firma de constructii, dupa 4 luni de cautari. si lucreaza cu o firma de imobiliare la deratizari renovari, amenajeri interioare,etc.Fimiu e de o luna in berlin si lucreaza cu cumnat,e-su.Ficamia prilmeste 1600 de euro Isi in acelasi timp face si o sc.de cosmetica timp de 4 luni a 10 ore pe saptamana, pentru 1600 de euro cursurile in final se alege cu o diplioma de stat.Ginermiu are un salariu de 15 euro pe ora program nelimitat.Fiul meu lucreaza de 2 zile cu acte si a semnat un contract de 12 euro pe ora, contract nedeterminat.
       Toti 3 au lucrat in Romania, timp de 2 ani si chiriile si intretinerea in general existenta lor, i-au costat 3 ani de economiI in Spania.Altfel spus in loc sa traiasca cel putin decent in tara lor, a trebuit sa vanda masinile plasmele camera de luat vederi si multe altele ca altfel mureau de foame.De unazi il intreb pe ginermiu -Mai tata la voi nu-i criza nu se simte lumea stresata de lucru asta ca aici e teroare.?-Tata aici nu ai de ce te teme ca mori de foame, aduni sticle de pastic, cutii goale de bere si tot castigi cativa euro,ajuti batrani la cumparaturi si tot ati da cativa euro,inrti int-un magazin si mananci, esi afara satul si nu te intreba nimeni la esire.Neamtul are munca, are statut de somer in cele din urma si de foame nu se pune problema. Asta e, ce facem mergem cu toti in occident s-au ne batem intre noi pentru voturi sa castige talhari.

      • 23 august 2011 la 19:08

       Aici ai dreptate (cu salariul din vest). De asemenea cu programul de muncă. Atunci când Băsescu a spus că românii mai trebuie să şi muncească dacă vor un salariu civilizat a fost furtună în ţara asta. Mai bine îl înjuri pe unu de mamă decât să-l trimiţi la muncă.
       Te cred în ceea ce spui despre fiica şi ginerele tău (transmite-le salutări 🙂 )
       Te cred şi că în România nu au câştigat mare lucru.
       Dacă pentru a-şi plăti doar întreţinerea şi chiria au avut nevoie de 3 ani de economii în Spania, înseamnă că au fost inconştirenţi deoarece înseamnă că au locuit în nişte condiţii de lux peste condiţia lor. Cât despre muritul de foame, nu prea se potriveşte cu plasmele şi maşinile la plural. Poate dacă plăteau chria şi întreţinerea şi se rezumau la o maşină şi la LCD-uri nu mai ajungeau să aibă datorii la Chirie şi întreţinere. Asta una, a doua, din ce spui, (nu zic că nu te cred) mai înţeleg ceva. Acele datorii s-au acumulat în timp. Păi tu ca tată, de ce nu le-ai spus că nu e corect să stai în chirie fără a plăti chiria şi întreţinerea?
       Ştii cum se numeşte a intra într-un magazin şi a mânca de pe raft? Furt. Iar dacă erau într-o ţară arabă era fix buni de a li se tăia mâna în public.
       Ştii de ce Germania arată cum arată? După război toată ţara era o ruină şi datoria de război se era mai mare decât a îrestului lumii la un loc. Ştii cum au făcut? Au mucit. Nu făceau greve pentru a avea weekenduri prelungite şi salarii de la buget indiferent dacă lucrează ceva sau freacă menta mult peste ce îşi permitea ţara. Pentru a-şi păstra locurile de muncă uneori lucrau şi neretribuiţi. Asta ţi-o spune cineva care e propriul lui şef şi care nu a mai avut un weekewnd de trei zile de ani buni şi care nu mai ştiu cum arată un concediu de odihnă deşi şi-l poate lua când şi cât de lung doreşte, iar pentru care a munci opt ore nu mai există demult. E un lux pe care doar bugetarii şi-l permit. Nemţeşte, cum ar veni… 🙂

      • 23 august 2011 la 19:11

       Ei Corbule, dacă ai atât de multă încredere, ce zici? Cumperi de la mine (legalizat la notar) cei douăzeci de mii de euro pe care ni-i va da Diaconescu? Vând ieftin 2000 … 😀 . Astfel dai dovadă că îl crezi… 😀

 3. pestisorul de aur
  18 august 2011 la 8:39


  Oops …

 4. Corbu Radu
  18 august 2011 la 17:21

  Unde se duc comentariile acestea ?
  Oare mai are rost sa comentam in neant!!!

 5. 18 august 2011 la 17:58

  Şi dacă totul a fost dinainte calculat? Nu ştiau avocaţii lui că mai există un partid popular, să-l fi numit pe ăsta altfel? Mă gândesc doar la faptul că dacă înregistrarea decurgea fără incidente, n-ar mai fi avut nici DD atâta loc şi atâtea motive ca să facă gălăgie.
  Cât despre denumirea nouă: Partidul Poporului Dan Diaconescu, am o nedumerire. Poporul care se numeşte D.D.?!
  Aud că o variantă ar fi să cumpere partiduţul cu doi membri PIN-PIN şi să-i modifice doctrina. La cât ţin cont partidele româneşti de propria doctrină, cred că e inutil să se obosească…
  Intră şi Lavinia Şandru la pachet cu PIN-PIN?! Căci PIN-PIN fără ea nu are nici-un farmec, dar şi dacă Partidul POporului DD se pricopseşte cu Lavinia cred că DD o să-şi suduie zilele şi mai ales ziua în care i-a venit ideea asta…

  • 18 august 2011 la 22:03

   Fii serioasă Ana. Păduchelui DD nu-i trebuie partid. A fost foarte convenabil să spună că este arestat din motive politice. Atenţie, ideea cu partidul i-a venit abia după ce avea deja cătuşele la încheieturi.
   Dovada că vrea doar să-i fraierească pe unii (ai mai sus un exemplu, Corbu Radu) este tocmai faptul că s-a dus iar cu partidul la aprobat fără a corecta nimic în afară de nume.
   Pe Diaconescu în interesează doar ratingul aducător de publicitate şi implicit de bani. După anunţul cu înfiinţarea partidului ratingul OTV a depăşit un punct pentru o perioadă.

   Dan Diaconescu are tot mai clare ieşiri paranoide, lucru explicabil după nopţile petrecute ca abţibildul la televizor. Acum se crede tot mai acut ca personaj providenţial, inevitabil şi predestinat la îmbogăţire.

   Legat de cuplul pe care ar urma să-l întemeieze cu Lavinia… nu e de mirare… De când nu mai merge pa acolo Magda Ciumac, nu mai are cine să-i danseze pe masă. Dacă Guşă se duce vreo două zile la sală, poate îi cresc muşcii şi revedem faza cu pubela… că veni vorba, ar trebui ca acel PP să însemne Partidul Pubelă … nu cred că e ocupat, iar ca program, principalul punct să fie „Promovarea mizeriei umane”. Măcar ar fi un partid onest. Dacă îi place PPDD, in extenso, ar trebui să însemne: Partidul Pubelă cu Debili şi Dobitoci.

 6. 18 august 2011 la 21:30

  Corbu Radu :

  Unde se duc comentariile acestea ?
  Oare mai are rost sa comentam in neant!!!

  După cum vezi, nu se duc nicăieri, dar prentru a apărea un comentariu, trebuie să existe iniţial unul care a primit OK-ul pentru publicare.
  În caz că ai mai postat şi mesajul ţi-a fost şters, sau dacă ai schimbat ceva la adresa cu care te-ai logat atunci comentriile întră la moderare… Aşa e setat blogul. Iar de aprobat, pot să le aprob doar când am timp să trec pe aici.

 7. 19 august 2011 la 23:21

  Phii … ce peştişor tăcut avem de la o vreme … hehehe

 8. pestisorul de aur
  22 august 2011 la 19:38

  Astept sa ma transformi in orca…..hihihihihihih…

  • 23 august 2011 la 18:10

   Ia uite ce mişto e cu majusculă 😀

   În Orca zici? OK, alege una… 😀
   Am auzit că orcile au ţâţe mari … 😀

 9. pestisorul de aur
  24 august 2011 la 8:31

  Hai ,mneatza…nu te bucura..din greseala…tra lalalala….si iar ai fost porcos…

 10. pestisorul de aur
  24 august 2011 la 18:04

  Auzi..da, cuplul Basescu-Udrea cand mai trece pe la otv???? Boc…Videanu?? Ha??? Sau ai uitat cand se perindau pe acolo ca la Cannes….????? Mai dau pe la taraf tv..sa-l mai vad pe base…ca si pe acolo dadea interviuri..asa ca…n-o mai lalai cu Ciumac,Zavoranca si..disparuta aia de Elodia….si Base si Udrea..si Boc..si alti ministrii..au stat pe aceleasi scaune…si astia si alea..surpriza..pentru aceiasi telespectatori…sac….

 11. Corbu Radu
  25 august 2011 la 13:19

  Idiferent cum a castigat DD.in sondaje, nu poate fi vorba de vre un aranjament, e pur si simplu un raspuns al celor care il vor vota si in care au mai multa incredere, decat in talharii care au condus si conduc clanurile mafiote. Trebue sa fii amnezic s-au retardat mintal sa mai crezi in minuni, E drept ca istoria la prosti se repeta, dar nu suntem cu toti lingaii partidelor parlamentare, s-au toti pupincuristi la nivel national. Sunt convins ca se vor destepta destui pana la alegerile locale, incat sa schimbe radical efectul dezastrului provocat in ultimi 21 de ani. Nu cred ca electoratul mai poate fi mintit,s-au cumparat cu te miri ce punga cu merinde, cu exceptia unor lingai privilegiati ai sistemului. Dale Doamne romanilor mintea ce-a de pe urma.

  • 25 august 2011 la 22:18

   Corbule… în caz că nu ştii cum sunt sondajele în România îţi spun eu. Sunt de două feluri.
   Cele pe care le vezi tu sunt sondaje pentru uz public. Acestea se fac la comandă şi celui ce face sondajul i se dă o ţintă de atins. De exemplu sondajele Avangarde (Firma condusă de Marius Pieleanu). Aceste sundaje sunt relativ corect făcute. Se poin cutare întrebări, se primesc răspunsuri, apoi se analizează şi se publică rezultatele. Treaba e că pentru a obţine anumite răspunsurri se întreabă o anumită categorie de oameni. Ştiu caz când pentru un anumit sondaj Avangarde s-au folosit listele de membrii de partid PNL, PC şi PSD.
   Sondajele pe care le vezi la OTV se fac folosinduse numerele celor care sună la OTV.
   Mai există o categorie de sondaje, doar la alea nu ai tu acces.
   Ai avut un exemplu atunci când Geoană a pierdut alegerile sau la alegerile parţiale din Maramureş şi Neamţ.

   Legat de trezitul românilor. Dacă Diaconescu va continua să promoveze partidul pe care vrea să-l facă acest partid nu va putea primi OK-ul. Trebuie să schimbe programul acestui partid, deoarece acolo e problema. Conform acestui program, partidul lui Diaconescu este un partid de sorginte bolşevică. Întruneşte toate caractersticile unui partid de extremă stângă. Cf. legii, în România partidele extremiste sunt interzise.

   Cf ART. 30 (6) din constituţie: „Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.” Atenţie, conform acestui aliniat, OTV trebuie închis deoarece e ilegal ce face.
   În repetate rânduri acul s.au făcut afirmaţii grave la adresa unor persoane fără a se aduce alte probe decât nişte telefoane de la nişte anonimi. Chiar ieri vedeam acuze foarte grave spuse pe post, la adresa lui Oprescu. Dovezile? Deşi era vorba de cineva care locuia în Grecia şi îi păzea acestuia bărcile cică, omul nu avea nici un pic de accent ca şi cum n-ar fi plecat niciodată din România. În plus, nu i se vedea decât burta. Atenţie, se fac acuze în public, deoarece o televiziune este considerată un spaţiu public. Neprezentarea de probe clare şi de necontestat, în mod normal atrage după sine răspunderea penală.

   Fii atent aici: Dan Diaconescu nu va dori niciodată să îşi facă partidul legal deoarece în momentul în care acest partid va fi legal, el nu va mai avea dreptul să facă emisiuni la TV. Cel mult va putea să apară în calitate de invitat nepermanent.

   Cu povestea cu partidul nu face decât să ia banii fraierilor care sună acolo şi să îi facă să se uite la OTV pentru rating, deci pentru bani. Atât. Îl doare pe el în pix de voi.

 12. 25 august 2011 la 21:51

  *Pestisorul de Aur* – Ce frumos ţi s-au sculat majusculele … 😀
  1..Unde am fost porcos peştişor? Că am zis că dugongii au ţâţe? Păi au pentru că sunt mamifere. Şi au şi alte chestii deoarece fată pui vii. Vrei imagini cu ce mai au? Dacă vrei şi nu găsesc îţi pun unele umane…

  2. Băse şi Nuţi n-au loc la OTV. Acum li s-a pus pata pe Oprescu.Cred că încurând se va vorbi de Antonel şi Pontănel, la cât sunt de deprimaţi de la o vreme, e doar chestie de timp până vor putea face rost de insecticid… (Asta dacă nu cumva îl internează pe Diaconescu).

 13. pestisorul de aur
  25 august 2011 la 22:44

  ..Şi femeile sunt mamifere. Fac puii vii si ii hranesc cu lapte. Cu siguranta asa folosesti aceeasi expresie si in cazul lor. Deci…esti porcos!!!! Rau chiar….daca erai galant..ai fi pus si tu majuscule…hihihihihihih

  Nţţ, tu eşti porcoasă… Mama a făcut copii nu pui … Poate pe la voi pe malul mării să fie altfel … :)))) Blue

  • 26 august 2011 la 23:05

   Peştişor, citeam că unii spun că au văzut sirene, dar de fapt vozuseră dudongi. Acuma, eu n-am văzut Nici sirene, nici dugongi, da’ tare m-aş mira dacă le-aş confunda…
   Dacă nu eram galant îţi ştergeam iar ce ai scris, da mă gândesc că pentru uzura la care ţi-ai supus manichiura … meriţi măcar atât. Asta nu înseamnă însă că mâine nu mă pot răzgândi … Mâine e altă zi… 🙂

 14. pestisorul de aur
  25 august 2011 la 22:47

  Ce ai,bre,cu omul?? Face si el bani..cu cine e la moda..deh…daca nu se mai poarta Domnul Băsescu …asta e..
  L-o chema din nou..cand o fii en voque din nou..adica..cand or zbura porcii…hihihihih

  Aşa da, vezi că ştii să vorbeşti şi frumos?

  • 26 august 2011 la 23:18

   Peştişor, am o bănuială. Ce îţi spune ţie cuvântul : BIRUINŢA ? Aşa, de curiozitate …

 15. pestisorul de aur
  25 august 2011 la 22:49

  P.S..Se numesc mameloane…Ca tot faci tu pe desteptul..Şi,te rog,nu-mi servi participiul….Ca iti dau coronitza..Pentru porcosii porcosilor…..

  Peştişor,
  Hehehe … porcos cu coroniţă? E un fetiş al tău Peştişor?

  P.S. Bonus: (ai grijă să nu faci porcărele cu degeţelul 😀 )

 16. Corbu Radu
  26 august 2011 la 12:12

  E DREPT CE SPUI TU, DD I-A BANI LA FRAERI CU RATINGUL DACA TE UITI LA EL. TELECOMANDA I-TI IA DE FAPT BANI,CAT PRIVESC PE AI DE LA BUTOANE I-AU BANII CU JAPCA,NU AI NICI-O SANSA SA ALEGI.DAR PENTRU UNII ASTIA-S MAI BUNI CARE I-TI IA NU CARE-TI DA.SA INTORS LUMEA CU CRU-N SUS, PROSTIA INLOCUESTE VALOAREA.VEZI: CONSULATELE EUROPEI LA CE SOI DE PARASUTE LE DA FUNCTII,DOAR, DOAR CU NURII LOR ,VOR DA BINE LA STRINSUL VOTURILOR PENTRU STAPANIRE.TEAMA MEA E CA INTR-O OARECARE MASURA LE VA REUSI.SI ATUNCI CA SI ACUM, OMUL DE RAND A DUSO INTODEAUNA INTR-O CRIZA, INCAT E TOTAL INDIFERENT CU CINE VOREAZA,CU PDL, CU USL,CU PP,EL E MULTUMIT O DATA LA 4 ANI CU POMANA ELECTORALA,CONVINS FIIND CE KKT MANANCA CANDIDATU, SUNT DOAR VORBE GOALE.VEZI TU, PE ACESTI FLETI TREBUE SA-I CONVINGEM NOI DIN VORBE, DESII DESTUL DE GREU SA NU MAI VOTEZE TOT CU TALHARI.CAT SI PE NEHOTARATI, CARE DIN PACATE SUNT DIN CE, IN CE,MAI MULTI. DIN PACATE AICI E MAREA HIBA LA ROMANI.

  • 26 august 2011 la 23:23

   Corbule, eu am o vorbă: „Politicienii sunt duşnamii omului”.
   Problema e că la vreme de criză, nici un politician nu poate să facă atât de mult rău ca unul care vine în postura de „OMUL PROVIDENŢIAL” şi, profitând de greutăţi îi promite fiecăruia ceea ce vrea să audă…
   Toţi polticienii mint, fără excepţie … dar cei care se mai şi cred soluţii unice şi inevitabile mai fac şi mişto de fraieri…

 17. pestisorul de aur
  27 august 2011 la 11:33

  Porcarele cu degetzelul..faci tu….intervii peste textul meu..si mai bati si apropos..la BIRUINTA??????hihihi…Ţi-am zis sa nu te bucuri..din greseala.bre,din greseala…tot respectul pentru mama ta…ma abtin in privinta..,,progeniturii,,….nininini…pe malul marii..se nascu,..stii tu cine…ala de-l numesti tu..domnul..si nu te mai alinta si ameninta atat…ai zis deja…ca ma placi..

  • 27 august 2011 la 22:41

   pestisorul de aur :

   Porcarele cu degetzelul..faci tu….intervii peste textul meu..si mai bati si apropos..la BIRUINTA??????hihihi…Ţi-am zis sa nu te bucuri..din greseala.bre,din greseala…tot respectul pentru mama ta…ma abtin in privinta..,,progeniturii,,….nininini…pe malul marii..se nascu,..stii tu cine…ala de-l numesti tu..domnul..si nu te mai alinta si ameninta atat…ai zis deja…ca ma placi..

   Vaii… ce vrei să insinuezi Peştişor?
   Din câte poţi să vezi, eu cu degeţelul fac ce trebuie. Îţi pun ţie majusculele. Al tău o fi ocupat cu treburi mai …. importante…

   Uite, ca să nu zici că am ceva cu tine şi cu ce faci tu cu degeţelul îţi recomand ceva ca să-l faci mai vesel (ca să nu-ţi obosească) 😀

 18. Corbu Radu
  27 august 2011 la 14:42

  Daca nu el, atunci cine? Adevarul e ca cineva trebue sa ia taurul de coarne, ca de crize dastea in care numai poporul sufera suntem experti, dar la investit in motoarele economiei pe termen lung nu ne pricepem. Iar cei care se pricep sunt inlaturati, nu ca DD s-ar pricepe, dar sunt destui care vin la el si ii propun, fel de fel, de proecte, de formule, pentru esirea din criza. Acesta le dezbate, le face publice si chiar ii indeamna pe cei de la guvernare sa le aplice,intrucat sunt verificate de n speciaisti, Dar acestia in loc sa aprecieze il hulesc si stii de ce, ca spaga din aceste proecte e 0,ori /ei / la asta se pricep cel mai bine, la luat comisioane grase penrtru ori ce proect, atat de grase incat la multe din ele, nu se inghesue nimeni si le obandoneaza.Si numai pentru schimbarea acestui fenomen,ale acestor practici si tot se merita sa shimbam nenorocitul asta de sistem mafiot.Credeti ca mai conteaza cine o face,numai s-o faca dracu cineva, ca ne baga in pamant cu zile si nu mai apucam vre-o data, sa gustam din roadele unui popor civilizat.Vom ramane,mereu cobaii de incercari ai europei,condusi de cei mai odiosi stapani care i-a avut tara asta vre-o data. Asta trebue inteles o data pentru totdeauna si de fiecare dintre noi, ca de votul urmator va depinde soarta intregului popor.Sa chibzuim si sa ne intrebam de o suta de ori daca e nevoe,cine merita votul : Parazitii care timp de 20 de ani a-u supt din vlaga poporupui, care au vandut tara s-au inpartit intre ei.S-au un partid, nou cu oameni noi,al caror trecut e verificat si cenzurat, pana in ultima zi in care a decis sa faca politica si care nu a avut afaceri cu statu. Ramane la apreciera noastra daca am inteles ceva in toti acesti ani, s-au neam bolanzit de tot si in cazul acesta, chiar ca nu mai avem nici-o scapare.
  Coparseul fiind unica alternativa.

  • 27 august 2011 la 23:00

   Corbule, m-am plictisit să-ţi răspund…
   Ai idei puţine, dar fixe…
   Dacă tu crezi că individul îţi reprezintă interesele e problema ta. În fond, sunteţi destui, pe seama voastră a făcut banii DD ca să renunţe la tenişii sparţi cu care a fugit din Caracal şi a făcut avere la Bucureşti, pe banii voştrii şi-a făcut televiziunea de unde îl critică acum pe Oprescu. Acum vreo două zile era foarte indignat că S.OIprescu şi-a înregistrat afată bărcile (evident că nu a spus nimic de iahturile personale şi de conturile pe care el, DD la are afară pentru a nu plăti taxe în ţara asta şi pentru a fi întrebat cum dracu de are de vreo zece ori mai multe liucruri decâţt ar fi putut cumpăra în mod cinstit)
   Bravo, dă-i ‘nainte cu tupeu. Fiecare se poate face de râs cum doreşte. În fond e democraţie…

 19. pestisorul de aur
  27 august 2011 la 15:12

  Domnule Corbu,degeaba incercati.Puteti sa-l propuneti si pe Papa de la Roma.N-auziti ca salvatorul Romaniei e..Domnul Basescu???Si cohorta lui portocalie..verdilie..sau ce culoare o mai fii zilele astea.Astia fac reforma Statului..si reforma sociala.Adevarul e ca..si sunt modele de urmat..incapand cu eba si culminand cu ta,su…toti unu, si unu,….

  • 27 august 2011 la 22:52

   Hehehe … Te făcuşi otevistă Peştişor? 😀

 20. 27 august 2011 la 22:49

  pestisorul de aur :

  Porcarele cu degetzelul..faci tu….intervii peste textul meu..si mai bati si apropos..la BIRUINTA??????hihihi…Ţi-am zis sa nu te bucuri..din greseala.bre,din greseala…tot respectul pentru mama ta…ma abtin in privinta..,,progeniturii,,….nininini…pe malul marii..se nascu,..stii tu cine…ala de-l numesti tu..domnul..si nu te mai alinta si ameninta atat…ai zis deja…ca ma placi..

  Deci n-ai înţeles la ce Biruinţa, mă refer… OK. Dat semnătura: „Prostia umană nu se compară cu inteligenţa artificială” ai văzut-o? (Eventual ai folosit-o cumva pe un forum?)

  Legat de mare … zice google map că dacă deschizi fereastra intră mirosul mării la tine în casă … (Nu mai pune la uscat chiloţii în balcon, se văd din satelit … :D). Nu te teme că nu spun oraşul. (În fond, în Constanţa lumea se cam cunoaşte … 😀 )

 21. Corbu Radu
  27 august 2011 la 22:50

  La cat de malefici sunt impostori astia.si la ce minti diabolice au .nici nu te mai miri citind media suicizilor de 8 pe zi. O data dictatura instaurata,nu ne mai ramane decat sa cerem azil politic in comunitate, s-au sa declaram razboi chinei. Si asta cu atat mai mult ma convins urmarind alegerile din Piatra neamt, sa iau drumul bejeniei, poate oi gasi vo pestera de mamuti, sa creez o unitate,ca la romani n-o mai gasesti de mult -pe curand amice.

  • 27 august 2011 la 23:05

   Corbule, e clar. Habar n-ai ce vorbeşti.
   Acum e dictatură şi tu poţi să scrii asta fără să te salte?
   Vai de capul tău…

 22. pestisorul de aur
  28 august 2011 la 9:25

  hahahaha..ti s-a stricat goagalu,….N-AM BALCOOOOOOOOOOOON!!!!!!….daca eram otevista,aveam si si eu ,,idei putine si fixe,,[si acum urmeaza un emoticon..care face cu ochiul… ( 😉 ăsta e emoticonul pe care îl doreai? E simplu: ; ) dar fără blanc între ele) ]..ma amuz teribil.n-ai avut niciodata pretentii sa ma adresez..tie..cu domnule..in schimb ..vezi..albastru..in fata ochilor…daca nu il ,,domnesc,, pe altul..sincer,cred ca tu esti ceva …mai ,,domn,,..decat repectivul.dap,ai dreptate..in Constanta lumea se cunoaste..ne-a dat mazare ecusoane tutror….si avem si C.N.P.-ul pe ele…hihihi..nu inteleg ce te tot legi atat de locatia de unde scriem…ba si ameninti ca o dezvalui….ok..citesti IP-ul..si ce???eu nu citesc IP-ul..dar cred ca tu scrii de la Cotroceni..din fata usii…hihihihi…vad ca te preocupa pe unde ma ,,exprim,, eu virtual…hmmm….oare ..de ce????hai sa ai o zi buna,eu ma duc la plaja…

  • 28 august 2011 la 19:53

   Aia cu „domn” – itul e o prostie pe Internet. Cei mai mulţi folosesc pseudonime, şi e cel puţin deplasat să-i spui cuiva „domn” „domnişoară” sau „doamnă” atunci când nu se foloseşte numele adevărat.
   Leget de folosirea acestor forme de adresare, a folosi formulele de politeţe când e vorba de pseudonime este ceva mai nasol decât a te adresa cuiva astfel de apelative când e vorba de prenume sau de diminutive ( de exemplu sună ca dracu să îi spui cuiva „doamnă Ioana” dacă Ioana nu e nume de familie, sau, şi mai grav „domnule Gigi”). Mai văd că se foloseşte o aberaţie… de exemplu „doamna doctor Nicoleta” să zicem. Din câte ştiu eu, aceste chestii (pronumele de politeţe şi calitatea respectivului) nu se folosesc decât înainte de numele de familie.
   Ia gândeşte-te. Dacă ţi-aş spune doamna Peştişor (Indiferent dacă e de aur sau de argint 😀 ) ar suna ca şi cum m-aş adresa unei matroane de bordel.

   Legat de Constanţa, deşi m-ai contrazis legat de malul mării … tot recunoşti că am avut dreptate.
   Cât despre cititul IP-ului … m-aş mira să aflu că o poţi face aici pe blog…

   Legat de scrisul de la Cotroceni, în ceea ce mă priveşte … te înşeli. La ora asta e închis… 😀

  • 28 august 2011 la 19:55

   Încă ceva Peştişor … dacă vrei să pui imagini poţi să pui adresa URL a imaginii şi ca băiat bun ce sunt, ţi le activez (dacă precizezi asta, evident). 🙂

 23. Corbu Radu
  28 august 2011 la 18:19

  Ce vorbesti mata cu saltatu, juma de tara tre.sa salte, nu sunt ciraci cati dusmani au.
  Intr-o alta ordine de idei daca mi-ar fi fost frica de saltat,ma-si fi ascuns in spatele anonimatului.
  Sunt un revolutionar si statutul nu-mi permite sa fiu las,iar fricos cu atat mai putin.
  I-mi pare rau ca nu am o arma, ca le aratam eu cum se ciurueste,javrelor astea de la putere.
  Au incalecat pe grumazul tarisoarei astea si nu-i mai dau drumul,parca ar fi primit o mostenire de la mumasa.ca sa faca ei ce vor cu/ea/

 24. Corbu Radu
  28 august 2011 la 18:37

  De prosti,ligai,si pupincuristi,tara asta nu a dus lipsa nici o data,De lasi, tradatori si misei ,de asemenea.Patriotriot, onest, cinstit s-au om cu caracter,i-ti spun ceva expresiile?
  Iti raspund eu daca pana acum aceste valori te-au ocolit.
  Ori ai trait intr-o mahala si anturajul ti-a fost ostil.
  S-au in familia din care te tragi nu s=au promovat acestea.
  Pacat ca mama acetora din urma ramane mereu gravida.

  • 28 august 2011 la 20:19

   Corbule, m-ai spart…
   „…nu sunt ciraci cati dusmani au…” … incomentabil 😀
   „…daca mi-ar fi fost frica de saltat,ma-si fi ascuns in spatele anonimatului…” – Parcă vorbeai de dictatură. Din câte vezi poţi să scrii sub un nume care zici că e al tâu şi nu păţeşti nimic, dealtfel poţi să vezi o mulţime de televiziuni care înjură puterea de mama focului şi nimeni nu le face numic.
   „Sunt un revolutionar si statutul nu-mi permite sa fiu las,iar fricos cu atat mai putin.” – AAsta m-a impresionat până la lacrimi. Aşla, ca fapt divers, pe unde te-ai … revoluţionat 😀 ?
   „I-mi pare rau ca nu am o arma, ca le aratam eu cum se ciurueste,javrelor astea de la putere.” – mai era unul care s-a suit cu un pistol cu gaze pe un stâlp. Din fericire l-au … internat.
   „De prosti,ligai,si pupincuristi,tara asta nu a dus lipsa nici o data,De lasi, tradatori si misei ,de asemenea.Patriotriot, onest, cinstit s-au om cu caracter,i-ti spun ceva expresiile?” – Am văzut o mulţime la OTV, îl ling pe 3D atât de tare încât o fi făcut săracu hemoroizi. „Patriotriot, onest, cinstit ” – Aceste cuvinte îmi apun evident ceva diferit faţă de ce ţi spun ţie deoarece se pare că-i atribul lui DDD acest cuvânt… Dacă tu consideri că un individ ce îşi externalizează averea pentru a nu plăti taxele şi impozitele aferente, înseamnă că avem scări de valori a dracului de diferite, pe de altă parte, cf. DEX avem ONÉST, -Ă, onești, -ste, adj. Cinstit, de treabă, corect. – Din lat. honestus, it. onesto. Adică onest şi cinsit sunt sinonime, deci cine e onest, e automat şi cinstit, asta dacă nu consideri porin „cinstit” pe cineva căruia i s-a făcut „cinste”, adică a băut pe banii altora. Revenind la „Patriot” cineva care minte ca ordinarul pentru a le lua banii fraierilor, din câte m-a învăţat familia mea, nu e patriot. Poate patrihoţ…
   Şti de ce este gravidă totr timpul mama trădătorilor şi a mişeilor e tot timpul gravidă? Pentru că o violează nonstop unii care habar n-au ce vorbesc.

 25. pestisorul de aur
  28 august 2011 la 23:18

  ei as…ai inteles gresit..si mai demult tot dadeai ca poate am schimbat ceva in adresa emailului cu care am scris initial..ti-am zis si atunci..iti zic si acum…n-am,bre,de ce …sa schimb..sau sa neg..te-am tachinat si eu un pic,na…eu nu pot citi IP-ul..si nici nu ma interseaza..intrebarea e..de ce mata o faci??cu ce e relevant de unde scriem??sau faci..in avans..reorganizarea..teriterioala..pe simpatii politice??[mai exact…anti…hihihih]..mai bine fa mata un pustiu de bine si scrie aici cati gologani a pierdut Romania..cu certificatele astea..de noxe..dupa ce ca nu mai avem industrie,ciu ciu fabrici si uzine,macar ne alegeam si noi cu bani frumosi..de pe urma lipsei lor…si vad ca iti place sa te documentezi..nu vorbesti..aiurea in tramvai..mi-ar placea sa scrii ceva de genul..IN TIMPUL GUVERNARII BOC S-AU PIERDUT MILIARDE DIN INCOMPETENTA..ca asta e adevarul,nene,nu te supara…ca e ministru ungur..ma doare la palarie..e din coalitie….tot la boc se inregistreaza..stii tu…seful,la ministrii..cum s-ar exprima doamna cu seminte…de un an jumate trebuiau sa faca actele..sa fie in regula..probabil ca au fost la ora sexuala..si…asa au avut o lene…auzi..vrei sa-ti dau trezirea la 6??cam atunci ma trezesc si eu…sa gasesti deschis la Cotroceni..cand iese ..domnul,, ala de locuieste acolo..sa-si ia ziarele..alea..,,nemogule,,..hihi..[sa nu razi,te rog,dar aia cu URL ul..ma depaseste rau…la O.R.L….facui controlul….cica stau bine cu auzul,da numa, cand vcreau..hihihihi]

  • 29 august 2011 la 18:42

   pestisorul de aur :

   ei as…ai inteles gresit..si mai demult tot dadeai ca poate am schimbat ceva in adresa emailului cu care am scris initial..ti-am zis si atunci..iti zic si acum…n-am,bre,de ce …sa schimb..sau sa neg..te-am tachinat si eu un pic,na…eu nu pot citi IP-ul..si nici nu ma interseaza..intrebarea e..de ce mata o faci??cu ce e relevant de unde scriem??sau faci..in avans..reorganizarea..teriterioala..pe simpatii politice??[mai exact…anti…hihihih]..mai bine fa mata un pustiu de bine si scrie aici cati gologani a pierdut Romania..cu certificatele astea..de noxe..dupa ce ca nu mai avem industrie,ciu ciu fabrici si uzine,macar ne alegeam si noi cu bani frumosi..de pe urma lipsei lor…si vad ca iti place sa te documentezi..nu vorbesti..aiurea in tramvai..mi-ar placea sa scrii ceva de genul..IN TIMPUL GUVERNARII BOC S-AU PIERDUT MILIARDE DIN INCOMPETENTA..ca asta e adevarul,nene,nu te supara…ca e ministru ungur..ma doare la palarie..e din coalitie….tot la boc se inregistreaza..stii tu…seful,la ministrii..cum s-ar exprima doamna cu seminte…de un an jumate trebuiau sa faca actele..sa fie in regula..probabil ca au fost la ora sexuala..si…asa au avut o lene…auzi..vrei sa-ti dau trezirea la 6??cam atunci ma trezesc si eu…sa gasesti deschis la Cotroceni..cand iese ..domnul,, ala de locuieste acolo..sa-si ia ziarele..alea..,,nemogule,,..hihi..[sa nu razi,te rog,dar aia cu URL ul..ma depaseste rau…la O.R.L….facui controlul….cica stau bine cu auzul,da numa, cand vcreau..hihihihi]

   Peştişor, la adresa de unde scrii asta, poţi primi mailuri?

   Peştişor, vrei să mă ucizi? Cum adică să mă trezesc la 6 dimineaţa? Păi … ce fac dup-aia până la prânz … (atunci se trezesc oamenii normali)

 26. pestisorul de aur
  28 august 2011 la 23:32

  ups…am uitat sa iti multumesc..se vede ca a fost weekend..si ai fost ceva mai relaxat..de maine incepem iar…..uraaaaaaaaaaaaaa…….

  • 29 august 2011 la 17:56

   pestisorul de aur :

   ups…am uitat sa iti multumesc..se vede ca a fost weekend..si ai fost ceva mai relaxat..de maine incepem iar…..uraaaaaaaaaaaaaa…….

   Hehehe … peştişor parşiv … 😀

 27. pestisorul de aur
  28 august 2011 la 23:36

  hahahaha acum am vazut fotografia..cu degetzelul..plastificat..nu-mi sta ,bre, bine cu albastru…nici nu se mai ..poarta..ne ne..nu ma nimerisi….

  • 29 august 2011 la 18:00

   pestisorul de aur :

   hahahaha acum am vazut fotografia..cu degetzelul..plastificat..nu-mi sta ,bre, bine cu albastru…nici nu se mai ..poarta..ne ne..nu ma nimerisi….

   Ohoo … peştişor are porniri spre estetism… nu-i bai, căutăm unul de altă culoare. Mov e bun?
   Sau vrei altă culoare? Alege:

 28. Corbu Radu
  29 august 2011 la 9:17

  Romanul, a fost mester la vorba, in panflete, in mangleli de tot felul,imbarligari si alte blesteme,care il fac unic in lume, vezi:/ capra vecinului/ miorita/ ex.pot continua.Dar stau totusi ma intreb,de unde am avut atata inteligenta in trecut ,de suntem cotati cu un procent de 6% in lume, vezi:Traian Vuia,dr.Aslam,Brancusi,Eminescu si atatea altii care fac cinste acestui neam, Acum au ramas in tara numai ciurucurile,hahalerele,vorba la un impostor monden.Ma face sa cred ca ne-a plecat mintea cu sorcova afara si a uitat sa se mai intoarca. Si daca mai apare in peisaj un docent,un academic, e etichetat ca prost s-au nebun. Traim in Romania unde domina prostia ,brat la brat cu saracia si triunfa jmecheria.

 29. 29 august 2011 la 18:34

  Corbule, producţiile de genul Mioriţei şi a Meşterului Manole sunt de fapt nişte dovezi de imbecilism. Adică vina paraşuta aia de oaie şi îi spune nărodului că ceilalţi vor să-l belească. şi el în loc să ia măsuri pentru apărare sau măcar şă fugă să ca boul la tăiere, iar în Meşterul Manole, în loc să caute un teren ferm, Manole preferă să-şi îngroape nevasta în fundaţie? Referitor la M.M. Manole are totuşi o scuză, Poate Ana era matracucă şi astfel a găsit un alibi ca să scape de ea, altfel nu-mi explic cum dracu, fiind aşa meşter mare nu auzise de fundaţiile din beton armat sau şi mai bine de plăcile radier general care se folosesc acolo unde solul nu e foarte ferm 😀
  Da şi mie îmi place Eminescu … beţiv, curvar … pe scurt, bagabont … cool …:D
  Da? Au ramas in tara numai ciurucurile,hahalerele,vorba la un impostor monden? Hehehe …Tu trăieşti în Germania ? 😀
  Zici: „Traim in Romania unde domina prostia ,brat la brat cu saracia si triunfa jmecheria.” … Korect. vedem cum turma răspunde destul de interesant la chemările la mitinguri zise sindicale, de fapt erectorale pro322, vedem cum se înmulţesc pelerinajele, oficial pentru bunăstarea viitoare a sufeletelor credincioşilor, real o formă de prozelitism menit să atragă fondurile pentru Catedrala Umilirii Neamului, vedem cum se argumentează zicerea că, la vreme de criză, apar tot felul de partide şi „predestinaţi” care bazându-se pa populism exacerbat îşi asigură ascensiunrea. Vezi acensiunea Partidului Bolşevic în Rusia. Era vreme de criză, Vezi Partidul Naţional Socialist al lui Hitler. Era marea criză din anii 30.
  Ştii care e problema cu imbecilii? Ei sunt cei care vor câdea primii victime celor care iniţial le par persoane providenţiale.
  Pentru că referirea e la DD, uită-te cam cine s-a „produs” la OTV: Magda Ciumac, Tolea, Doru Iuga, Ogică, Serghei Mizil, tot felul de interlopi (la un moment dat avea în studio vreo 200 de ai de puşcărie). Aceasta e alternativa pe care o propune în realitatea Diaconescu.

  Uite, de exemplu acum, Tudor Barbu sperie iar imbecilii cu : „Dosarele secrete! Biblia spune de sute de ani adevărul: Apocalipsa vine din cer”
  În primul rând. Apocalipsa nu înseamnă sfârşitul luimii… Povestea o amestecă aşa cum face de obicei cu poveşti cu „Nibiru” şi alte imbecilisme. Evident că dacă acum îşi permite să îşi bată joc de oameni speriidnu-i cu poveşti cu sfârşitul lumii este pentru că ştie că publicul căruia i se adresează este destul de tâmpit încât să nu observe că acelaşi post de televiziune, chiar acelaşi individ, promovează un partid care ar urma să schimbe lumea. Dacă tot vine sfârşitul lumii, ce sens mai are să te strofoci să faci partide? Eu nu înţeleg… poate oarece oteviţti luminaţi să-mi explice şi mie contradicţia asta…
  Eu rămân la părerea că totul se reduce la ratingul aducător de bani. Atât poveştile astea spectaculoase cât şi povestea cu partidul făcut în aşa fel încât din punct de vedere legal să nu poată fi înfiinţat.

 30. pestisorul de aur
  29 august 2011 la 21:35

  primesc,primesc emailuri..ce-mi trimiti??asa..in particular???articolul despre ,,certefacate,, de CO2…si gologanii pierduti…sau…raspunsul la intrebarea ..de ce face lobby basesecu pentru proiectul Rosia Montana..pornanind de la o minciuna..si anume ca Romania are nevoie de rezerve de aur,in conditiile in care BNR..a negat de doua ori ca Romania nu are si nu va cumpara???de ce sa baga el..in ceea ce nu-i fierbe oala??sa se fi bagat si in ministerul mediului..daca tot spune bazaconiii acum..despre politicieni LASI???pai cum,nene..ce are lasitatea..cu intocmirea unor acte..in regula..auzi..paletarul ala de culori..ce simbolizeaza??,,dasfacauri,, de bere????hihihihi..as incerca cu putin mov..de nea Aliodor..al naibii..disparu din peisaj..lasa,i-l las lu, base..poate o mai avea nevoie…de putin mov…cum,bre,la 12 se trezesc oamenii normali??ha??ca eu sunt satula de trebaluit pana la ora aia..,nttt…te spun lu, lazaroiu…sa te includa si pe tine in bogatanii Romaniei.auzi la el…la 12…..

  • 29 august 2011 la 22:07

   Cum ce? Nu e evident după ce ai zis că te-ai dus la plajă, (deci acum eşti un peştişor de ciocolată), e normal să-ţi fac oarece propuneri absolut indecente … 😛 (Vezi mail, puţin mai târziu…)

   Legat de Roşia Montană, eu mi-am spus de multe ori şi în multe locuri şi cu mult înainte de a fi Băsescu preşedinte părerea: Cu cât se prelungeşte nepornirea proiectului, cu atât cei din zonă vor muri de foame mai repede de dragul a doi brazi, trei tufe şi nişte galerii romane, 90% inaccesibile. Fără mişto, în blocarea investiţiei, firele duc la Budapesta…

 31. pestisorul de aur
  29 august 2011 la 21:53

  vezi,daca te trezesti la 12?????..nu-ti prieste!!!!!!!!!..iei o chestie simpla,de bun simtz..ca si ,,multumitu,,…ca pe o perversitate…

  • 29 august 2011 la 22:08

   Peştişor, cine ţi-a zis că mă trezesc la 12? Crezi că am mania trezirii cu noaptea-n cap? Mai pune şi tu vreo două ore … 😀

   Cu mulţumitu’ … mai vorbim …

  • 29 august 2011 la 22:51

   Gata Peştişor. Vezi mail … 🙂

 32. pestisorul de aur
  30 august 2011 la 8:48

  Peştişor, vrei să mă ucizi? Cum adică să mă trezesc la 6 dimineaţa? Păi … ce fac dup-aia până la prânz … (atunci se trezesc oamenii normali)…uite de unde mi-a venit ideea..ca te trezesti la 12…trebuia sa-mi dau seama ca nu te referi la tine…OAMENII NORMALI?????hihihi..da,da..stiu ca ungurii nu vor..cica cianurile alea vor ajunge pe la ei prin ape..dar eu nu asta intrebam..intrebam de ce basescu..minte…si face lobotomie oamneilor,inoculandu-le ideea ca va creste rezerva de aur a Romaniei..nu zice nici pas despre redeventa=4%..ca si cazul Petromului…adica praful de pe toba…dar acolo..stie sa arate cu degetul pe Patriciu..ca ne-a lasat fara petrol…si eu sunt de acord ca e nevoie de locuri de munca in zona aceea…vor si locuitorii de acolo..e corect..si simplu..dar contractul e dezastruos…da,sa faca lobby…sa zica..bai,v-ati tacanit la cap??sa semnati asa un contract si statul sa se aleaga cu gaura de la covrig???

 33. Corbu Radu
  30 august 2011 la 13:00

  General.Mircea Chelaru,Pavel Corut,Emil Iordanescu, Emil Strainu,Mencinikofschi,Cioroianu,si multi altii, care fregventeaza aproape regulat otv.Nui vezi s-au nu vrei sa-i vezi. In schimb tii aduci in minte numai personajele nesemnificative,care nu mai apar de mult in peisaj. Vezi ca esti rautacios,iar povestea cu Doru Iuga e o victima a sistemului. l-au arestat numai ca e director de programe la otv.nu au nici-o proba sa-l incrimineze, da ce parca asta ar fi singurul abuz. comis de javrele astea.Cat priveste Tudor Barbu, e pe felia lui ,nu-i da indicatii DD cum sa-si regizeze emisiunea, au un contract perfectat intre ei.2 ore pe zi, 4 zile pe saptamana.Preia subiecte de pe internet si le dezvolta opiniei publice nedetinatoare de net.
  Ce vezi rau in asta.vezi o alta televiziune sa le dea pe bune ca la otv,eu nu cred.
  Sincer sa fiu nu ma intereseaza in mod special otv,dimpotriva unele emisiuni chiar ma enerveaza,
  cum ar fi moramatarile,instenta pe crime,pe show-ri de proasta calitate si multa altele. dar nu ma obliga nimeni s-mi incarc memoria cu inutilitati, telecomanda e in mana mea.
  Cu toate astea, sunt destui care marturisesc fals!!! ca nu urmaresc nimic la otv.
  sunt aproape convins ca si dta.te enumeri printre cestia.
  Asa ca las-o asa cum a cazut amice, ca la teorie…practica de fapt ne omoara.

 34. Corbu Radu
  31 august 2011 la 10:03

  E clar ca buna ziua ca esti catelu lui basea, ori cum e ultima interventie, oameni ca voi sunt pe cale de disparitie e doar o chestiune de timp.

 35. 31 august 2011 la 19:06

  pestisorul de aur :

  Peştişor, vrei să mă ucizi? Cum adică să mă trezesc la 6 dimineaţa? Păi … ce fac dup-aia până la prânz … (atunci se trezesc oamenii normali)…uite de unde mi-a venit ideea..ca te trezesti la 12…trebuia sa-mi dau seama ca nu te referi la tine…OAMENII NORMALI?????hihihi..da,da..stiu ca ungurii nu vor..cica cianurile alea vor ajunge pe la ei prin ape..dar eu nu asta intrebam..intrebam de ce basescu..minte…si face lobotomie oamneilor,inoculandu-le ideea ca va creste rezerva de aur a Romaniei..nu zice nici pas despre redeventa=4%..ca si cazul Petromului…adica praful de pe toba…dar acolo..stie sa arate cu degetul pe Patriciu..ca ne-a lasat fara petrol…si eu sunt de acord ca e nevoie de locuri de munca in zona aceea…vor si locuitorii de acolo..e corect..si simplu..dar contractul e dezastruos…da,sa faca lobby…sa zica..bai,v-ati tacanit la cap??sa semnati asa un contract si statul sa se aleaga cu gaura de la covrig???

  Aloo … de la RM pe lângă redevenţă, statul român va mai primeşte şi impozitul…
  În cazul Petrom au existat masive iertări de datorii, a avut multe scutiri de la impozite şi taxe şi i-a mai fost şi lăsată datoria unei ţări africane faţă de România. 80 de milioane de dolari. În plus Petromului nu i s-au cerut contribuţii pentru mediu… E o … mică diferenţă. Nu toţi se numesc Patriciu şi au finanţat PNL şi PDSR… Nu te lua după ce spune Sorin Roşca Stănescu. E direct interesat la Petrom. Are acţiuni acolo.
  Iar la R.M. spără că în cazul în care Patriciu ar pune mâna pe avacere să primească şi acolo acţiuni ca răsplată pentru slugărirea mediatică la care se pretează.
  Dacă tu crezi că faptul că jumătate sau mai mult din plusvaloarea rezultată la Roşia Montană ajunge într-o formă sau alta la statul Român este gaura despre covrig, înseamnă că ai o extrem de stranie părere în ceea ce priveşte … găurile 😀

  Peştişor, din motive pe care le ştii, sper că următoarea postare pe care o vei face la Românica blues va respecta la detaliu regulile limbii române. (Stiai că am un buton pe care scrie SPAM? După ce îl apăs nici o postare nu îţi va mai putea apărea direct ci doar cu un OK dat de mine. Vezi cazul Suzi. Habar n-ai ce drăgălaşă e de felul ei … dar ,,, asta e)

 36. 31 august 2011 la 19:56

  Corbu Radu :

  E clar ca buna ziua ca esti catelu lui basea, ori cum e ultima interventie, oameni ca voi sunt pe cale de disparitie e doar o chestiune de timp.

  Da, aşa e, dacă-ţi spun şi că în ultimele zile m-am distrat teribil. Îmi imaginam câţi otevişti stăteaţi cu ea belită (cu privirea, vreau să soun) la televizor savurând cum, din lipsă de subiecte şi aflându-se în prăbuşire de rating, vedeţii otevişti încearcă ă tot reîncălzească poveşti cu Elodia, cu Nibiru, cu extratereştrii, cu sfârşitul lumii… 😀 mortal… Păi dacă tot îl credeţi pe jegul ăsta, de ce dracu vă mai trebuie partid? Te pomeneşti că sunteţi convinşi că vin gorilienii şi vă iau cu naveşle ca să vă salveze … 😀 Mortal…
  Şi mai daţi şi 0,44 de euro să sunaţi pentru a vorbi cu Tudor deşi emisiunea e în reluare… 😀 Sunteţi fascinanţi, sunteţi senzaţionali …
  Atenţie, ăia cu Codex Alimentarius, spun că nu e bine să abuzaţi de zahăr, iar zaharzna vă atacă la inteligenţă … vă distruge ficaţii…
  Am eu soluţia. Dacă oţetul e acid, şi e acru, atunci o bază e dulce. Vă recomand să vă îndulciţi caheaua sau ceaiul cu sodă caustică. Asta vă va ajuta enorm. Garantat nu veţi face hiperglicemii, nu vă veţi îngrăşa, nu veţi muri de infarct, de ciroză sau de cancer. Nu veţi mai face nici măcar mătreaţă… Doar beneficii.
  Încercaţi.
  O linguriţă la ceaşcă, două la cană. Puteţi folosi chiar mai mult, nu are chiar puterea de îndulcire a aspartam-ului.
  Aştept mulţumirile dupăce încercaţi …

 37. Corbu Radu
  1 septembrie 2011 la 12:57

  Vad ca ii targi intruna cu Nibirus,desii ti-am explicat cum sta treaba cu ea. intr-un articol pe care te-ai jenat sal lasi inregistrat.Daca nu ai auzit de cometa Elenin si carei graba cu ea.inseamna ca nu tia suflat sasiu in memorie sa ti-o improspateze.In conditia in care ar avea si al habar.

  • 1 septembrie 2011 la 18:39

   Ţi-am tăiat vreun articol? Nu-mi amintesc… Mă înjurai în el?
   Te miri că spun de povestea cu Nibiru sau de alte nebunii? Păi dacă te uiţi acum la OTV poţi să-l vezi pe Barbu în vervă cum discută cu niştre indivizi care au ciupit pe ici-colo câte i informaţie ce li s-a părut interesantă.
   Se face un amestec între lucruri fără nici o legătură: Biblia…. Sus pe ecran scrie: „Cancerul şi banii vor dispărea! Trecem prin centura fotonică!” …
   Cineva se temea acum câteva zile că vom trece, atenţie, PRIN CENTRUL GALAXIEI, sau că Soarele se va alinia cu centrul galaxiei… 😀
   PĂi să ne gândim la ceva. Până în centrul Galaxiei sunt peste 30.000 de ani lumină, presupunând că e o confuzie, până la planul median al galaxiei sunt vreo 3000 de ani lumină… iar acea aşazisă centură fotonică galactică, în caz că există, este ceva circular paralel cumva cu traiectoria Sistemului Solar. Dacă vrei, Pământul este tot timpul supus unui flux fotonic ucigător, mult mai puternic decât orice influenţă galactică. Cel care vine de la Soare. De acesta ne protejează câmpul magnetic al planetei noastre. Împotriva influenţelor galactice, ne protejează Soarele. A spune că din cauza, sau datorită trecerii prin … centura de fotoni dispar canceru şi banii … hehehe … asta şi în filmele cu proşti ar părea caraghios.
   E adăvărat că Galaxia are 26.000 de ani ca perioadă în care efectuează o rotaţie completă. Dar asta e o simplă întâmplare. Şi Pământul face o rotaţie în jurul Soarelui. Într-un an. Ţi se pare că să ziceam în noaptea de Revelion să zicem, se întâmplă oarece schimbări cosmice?
   Cu ceva vreme în urmă se vorbea despre o gaură neagră, cică în vecinătatea Pământului. Se vorbea despre pedeapsa divină, sfârşitul lumii etc. Nu se spunea că de fapt acea gaură neagră s-a descoperit acum vreo 30 de ani, că e, atenţie, la 50 de milioane de ani lumină. Nu se spunea că galaxia noastră există tocmai datorită unei astfel de găuri negre care, dacă aia care îi speria pe otevişti deoarece „e în vecinătatea noastră” fiind la 50 de milioane de ani lumină, este în dormitorul nostru. E vorba de gaura neagră din centrul galaxiei noastre, afltală la doar 30.000 de ani lumină, fiind de numai câteva zeci de mii de ori mai puternică.
   Corbule… sunt aberaţii de la cap la coadă…
   Şi după ce îşi bagă telespectatorii la spaime spunând că nu mai e mult şi ne ia dracu pe toţi le propui oamenilor să voteze partidul pe care nu reuşesc să-l înfiinţeze? Ţie ţi se pare logic? De ce mai zice că vrea partid dacă tot se duce dracului lumea? Întreagă …

 38. Corbu Radu
  2 septembrie 2011 la 19:44

  Nu campul magnetic ne protejeaza de centura fotonica,din potriva acesta atrage fascicole fotonice din soare, care sunt oprite de stratosfera incarcata cu ozon. Acolo unde ozonul este rarefiat ,datorita freonului eliminat in admosfera, emisiile fotonice sunt suficient de radioactive, provocand arsuri cutanale,cancere de piele etc. 10 g.de freon distruge 1m cub de ozon.frigiderele,sprayul deodorant,sunt doar dou ex, Trecand peste astea si ajungand iar la OTV.eu unul nu impartasesc emisiunile lui T.B. cu atat mai putin modul lor de abordare,Eu consider ca o astfel de em.poare fi sustinuta de ori ce dobitoc cu cel mult 10 cl.
  Alta e insa problema la scara mondiala. Incat Obama a esit pe un post de televiziune ca sa declare razboi, tuturor informaticienilor care prin informatii eronate induc panica la nivel mondial, si tare mi-e teama ca T.B. va fi anchetat cat de curand.Dar astai o alta poveste carel priveste si pe mine nu ma afecteaza catusi de putin.
  Pa mine prostia la romani ma framanta,mai mult decat lipsurile curente ale acestora.
  E posibil intr-o lume accesata la cele mai performante instrumente de informare sa gandeasca ca-n evul mediu,Cred ca e nevoe de o resetare mintala la nivel national, astfel incat sa nu cadem in capcana atacurilor psihotronice, cu care suntem bombardati sistematic de marile puteri. Si daca ne gandim la religie ca de acolo ne va veni salvarea suntem intr-o mare eroare, religia nu e decat o docrina din pacate mult prea depasita, si ne intoarce exact in evul mediu.Credinta insa e ultima sansa a salvarii omenirii de la dezastru.Acum cand capitalizmul e in pragul falimentului. si comunismul capata din ce in ce mai mult teren.

  • 2 septembrie 2011 la 20:15

   Bravo Corbule, poate îmi explici şi ce formă are centura asta, că dacă e rotundă şi are centrul în centrul Galaxiei nu prea avem cum să trecem prin ea, şi noi avem o traiectorie tot circulară şi tot în centrul în centrul Galaxiei. Poate îmi descrii şi ce este de fapt această centură, din ce e formată şi mai ales, cum a fost detectată (acum nu există un aparat care să detecteze aşa ceva din exterior, poate aveau să zicem, alcimiştii anticităţii sau mayaşii şi eu să nu fi auzit), deoarece un flux de electroni poate fi detectat doar din interiorul lui. Poate îmi spui şi cum, sau măcar ce, generează acest fux electronic, sau centură, cum îi zici.
   Dacă bagi aici şi ozonul, m-ai lămurit total… 😀
   P.S. Sunt convins că faci sex cu casca în cap. Nu cred că n-ai auzit că e bine să faci sex protejat …
   Ohooo, te ştii şi la psiohotronică şi o amesteci cu comunismul? Marfă … Păi dacă psihotronica asta produce efecte atât de puternice şi de controlabile, atunci nu mă mai mir că OTV-ul are atât de multă trecere …
   P.S. Corbule, am o întrebare. Tu nu îţi dai seama ce conexiuni faci? Voi, oteviştii, nu observaţi nişte detalii pe care le neglijaţi sau şi mai probabil nu le cunoaşteţi, se numesc legile fizicii. Le consideraţi nişte detalii minore, dar sunteţi imediat gata să luaţi de bune nişte legături pe care nişte indivizi cu evidente deviaţii paranoid-schizoide, de teapa lui Lorin Fortună de exemplu, le fac bazându-se pe nişte informaţii pe care nu ştiu exact cum le primesc, dar care le servesc pe tavă secretele Universului…
   Renunţă omule să mai faci paradă de penibilism.

 39. Corbu Radu
  4 septembrie 2011 la 9:10

  NAVIGHIAZA UNI DE CATIVA ANI PE INTERNE SI SE DAU MARI PROFETI.IN FATA UNUI MONITOR ORI CE DOBITOT SE DA EROU,IN SPATELE ANONIMATULUI.
  CARE MAI DE CARE, SUNT DISPUSI SA-SI AFISEZE INTELIGENTA BOLNAVA.
  FARA SA-SI DEA SEAMA CA MEMORIA COLECTIVA E ALTERATA,
  SI-N ESENTA SUNTEM O NATIUNE, DE BIPEZI CU CHIP UMANOID SI ATAT.
  ASTFEL CA IPOCRIZIA UNORA DEPASESTE IMAGINABILUL.
  CREZAND CA DACA AU CAP MINTE CE II MAI TREBUE.
  IAR STAPANUL CARUIA II SUFLA IN SEVA, NU IL RATEAZA SPUNANDU-I
  -DOBITOACO TRECI IN RAND, VEZI CA AI ESIT DIN TURMA.
  COMANDANTUL BASEA RANJESTE PIEZIS.

 40. 5 septembrie 2011 la 22:28

  Da, mare ticăloşie … am văzut că suntem în mare pericol. Barbu se dădea de ceasul morţii că a aflat ă în Marea Neagră există hidrogen sulfurat şi dacă vine un cutremur am pus-o … Poate ar trebui să le spună cineva oteveilor că hidrogenul ăla e acolo nu prea demult. Doar cu vreo câteva sute de mii de ani înainte de apariţia omului…
  Lasă Corbule, nu mai fii trist… Din câte zicea idolul tău, Barbu, luna asta vine cometa aia teleghidată cu coada din acid cianhidric şi scapi de chinuri…
  Eu n-am înţeles ceva. Cei care vor dori să se înscrie în Partidul Penalilor, unde vor trebui să apeleze după sfârşitul lumii? 😀 (Voi oteviştii aveţi o mare calitate, deveniţi din ce în ce mai haioşi cu cât vă enervaţi mai tare)

  Am aflat acum de la OTV că iarba românească e mai bună decât iarba olandeză pusă pe terenul de la National Arena. Deci Sorin Oprescu e penal. Dacă mai punem şi fapul că pe nici unul din marile stadioane nu există iarbă românească, oare trebuie să deducem că toţi primarii oraşelor mari sunt penali?

 41. Corbu Radu
  10 septembrie 2011 la 19:04

  Ma nervez ca numai dobitoci s-au gasit sa carmuiasca tata asta!!!
  Barack Obama a initiat un proect de lege pe care la supus spre dezbaterea congresului, joi seara, Proectul se numeste American Jobs Act,si are ca obiectiv punerea la batae a 447 miliarde de $ dupa cum urmeaza.
  -250 miliarde $ in stimulente fiscale,pentru firme mici si pentru angajatori.Restul de bani pentru infrastructura,ajutoare de satat,asigurari de somaj si reabilitaru ale institutiilor de invatamant.
  -Reducerea impozitelor pentru firmele mici, pentru a pemite cresterea de capital si pentru a permite angajarea de personal muncitor, Cca:70 miliarde $.
  -Reducerea impozitului pe salarii la jumatate,pentru 98$ firmele.
  -Eliminarea completa a impozitelor pe salarii, pentru firmele care fac angajeri s-au cresc salariile personalului angajat existent,(beneficiul este limitat la primele 50 miliarde $).
  -Extinderea cheltuelilor,cheltuelilor la 100% in 2012: stimulent eficient pentru noi investitii.
  -Reforme si mai putine reglementari,pentru a ajuta antreprenorii si firmele mici sa aibe acces la capital.
  1) INTRODUCEREA AMERICANILOR PE PIATA FORTEI DE MUNCA PENTRU CONSTUCTIA SI MODERNIZAREA AMERICI,COST:140 MILIARDE $.
  -Credite fiscale de la 5.600 $ la 9.600 $ pentru a incuraja angajarea veteranilor.
  -Prevenirea disponibilizarilor si stimularea angajatilor din invatamant.
  -Modernizarea a cel putin 35 de mii de scoli publice din intreaga tara,sprijinirea infiintari de laboratoare,dotarea claseor cu internet wireless de mare viteza si renovarea scolilor rurale si urbane.
  -Infiintarea unei Banci Nationale pentru infrastructura,modernizarea drumurilor publice,liniilor de cale ferata,aeroporturilor si cailor navigabile,prin angajarea de sute de mii de lucratori.
  -Inlejnirea somerilor americani pe piata fortei de munca,cca:62 miliarde $
  Reforme inovatoare la locu de munca pentru a preveni concedierile si o mai mare flexibilitate in ulilizarea fondurilor UI.
  -Un credit fiscal de 4000 $,pentruangajarea pe termen lung al somerilor.
  -Extinderea oportunitati de angajere pentru tineri cu venituri mici si aduti,prin intremediul unui fond subventionat si a unor programe inovative de formare la locul de muncca..
  2) SCUTIREA DE IMPOZIT PENTRU FIECARE LUCRATOR AMERICAN,CCA:170 MILIARDE $
  -Extinderea in 2012 a reduceri a jumatate a contributiilor angajatilor -o reducere a impozitelor de 1500 $ pentru fiecare famelie cu venituri medii.flexibilizarea refinantari ipotecilor.
  -Intr-o saptamana voi lansa un deficit ambitios -un plan care va acoperi nu numai costul acestui proect de lege,ci inclusiv va stabiliza datoria noastra pe termen lung,a tinut sa inchee liderul casei albe.lucrarile congresului.
  Ar fi un program demn de luat in seama de hahaerele guvernamentale,care ar putea fi aplicat si la noi daca ar termina cu hotiile.
  – Ei… ce parere ai d-le.?

 42. Corbu Radu
  23 septembrie 2011 la 9:06

  Ce faci d-le,te-ai dat la fund, nu mai ai glas ,ai vre-un nod in gat,s-au PP-DD v-au dat pe toti de boala copiilor.C.t.popescu si vadim,sunt primi contaminati,probabil ai baut apa dupa ei.
  ………………………………..

  AVERTISMENT!
  Dacă mai scrii o singură postare în care să te exprimi ireverenţios, va fi ultima pe care o vei putea face.
  Acesta e ultrimul avertisment.
  SPAM scrie pe tine… dacă nu crezi… încearcă …
  Aceasta se aplică la orice postare indiferent dacă e pusă la acest subiect sau la altul.
  Admin Blue

 43. 23 septembrie 2011 la 18:32

  Ce vorbeşti Corbule?M-am dat eu la fund? Păi dacă intrii pe prima pagină a blogului https://romanicablues.wordpress.com/ vei vedea că din 10 Septembrie (inclusiv), data postării tale antrioare, am mai postat pe blog în jur de 30 de articole (nu le-am numărat), chiar şi cu OTV şi cu DD există între ele.
  Ce-ai fi vrut să îţi răspund acolo? Să te felicit că te-ai informat în ceea ce priveşte americanii, deşi sumele de care vorbeşti sunt în realitate cel puţin de vreo zece ori mai mari?
  Sau să îţi spun că faci legături complet aiurea deoarece nu ai cum să faci ce fac americadii dacă ai o economie incomparabil mai mică, ei îşi permit tot felul de exibiţii economine, experimente care până acum au eşuat deoarece la criza aceasta nu merg măsirile pe care le-au aplicat în anii ’30, ani în care de fapt i-au scos din criză două chestii, construirea giganticului baraj Hoover şi războiul al doilea mondial care a forţat pornirea unei anumite părţi a industriei? Stiai că acum SUA, care a mers pe principiul relansării consumului şi a băgat în economie sume mai mari decât tot restul lumii s-a trezit că la Rezerva Federală bate vântul, lucru care nu s-a întâmplat niciodată?
  Tipul acesta de criză nu se rezolvă aşa. Mai ales de o ţară cu resurse superlimitate ca România. Noi a trebuit să ne împrumutăm pentru a ne salva de la intrarea pe spirala care duce la faliment, spirală pe care Grecia e aproape de a o fi parcurs şi mai are doar puţin până la faliment, dar pe aceeaşi spirală care le devastează economiile sunt acum înscrise Italia, Spania şi poate Portugalia, iar în apropiere e Ungaria. Aceasta din urmă a anunţat acum câteva zile că trece şi ea la măsurile pe care le-a luat România, micşorarea anvelopei bugetare şi creşterea TVA la, atenţie, între 26 şi 40%, Ungarie care nu demult se rupea în figuri, trimitea aici miniştrii care să ne spună că şi noi ar trebui să adoptăm măsurile luate de SUA în anii 30. Celelate, Spania, Portugalia şi Italia, precum se pare că şi SUA sunt la un pas de a aplica aceleaşi măsuri de austeritate ca România deoarece spun oameni informaţi că au cam ajuns la fundul sacului. Ca argument, poate ai observat că Standard & Poor’s le-a scăzut ratingurile de ţară. De exemplu uite aici: http://www.301.ro/agentia-standard-poors-a-scazut-ratingul-de-tara-al-italiei-de-la-a-la-a ratingul Italiei a scăzut de la A+ la A, prognoza pentru creșterea economicăîn cazul ITALIEI a fost modificată, de la 1,3 la 0,7 procente pentru perioada 2011 – 2014.
  Italia,Spania, Irlanda, Portugalia, Cipru, Grecia etc, ţări lovite rău de tot de criză au un lucru comun, politica socială populistă, peste ceea ce le permite economia, politică asemănătoare dar nu chiar atât de populistă ca cea propusă de USL. Despre aberaţiile PP-DD nici nu merită să vorbim. Cretinii ăia pe care îi tot invită Diaconescu în studio nu au noţiunea diuferenţei între miliard şi milion. Citez: „România e în criză pentru că Oprescu a furat peste patru milioane de euro şi i-a dius în grecia într-o cutie de pantofi” asta zicea amărâtul ăla care zice că e jurnalist dar n-a auzit nici dracu de el, personajul mai tânăr care face tot felul de afirmaţii (între altele că Vadim i-a fst amant Elenei Ceauşescu, uitând că erau vreo 30 de ani diferenţă). Patru milioane de euro au băgat România în criză? Hehehe … Dacă zicea o sumă de vreo 2000 de ori mai mare, poate se apropia de adevăr. Doar Guvernul Tăriceanu a făcut cadouri electorale constând în iertări de datorii care se învârt în jurul sumei de 100 de miliarde. Bani care nu au venit la buget în prag de criză.
  Şi tu vii şi îmi vorbeşti de nişte sume cu care nici scobitori şi hârtie igienică nu le ajung. Dacă vrei să aflii lucruri cu adevărat importante, se pare că mai ai ceva de săpat. Mult.
  Ştii ce inseamnă 100 de milioane de euro pentru o economie ca a României? Cam ce e 1000 de euro pentru o firmă de construcţii cu 30-40 de angajaţi. Aceeaşi sută de milioane pentru un colos ca economia ameriană, probabil nu acopere nici cheltuiala cu energia electrică a compuerelor aceleiaşi firme de onstrucţii de care ziceam într-o zi. Acolo se vorneşte de mii de miliarde de dolari când e vorba de o intervenţie serioasă. Ca fapt divers, interesează-te cât a costat SUA răboiul din IRAK pe zi…Poate vei înţelege dimensiunile unei economii care îşi permite să susţină un astfel de război.
  Legat de proiectul American Jobs Act, specialişti ameriani susţin că e un proiect care nu are nici o şansă. Guvernul nu îşi permite aşa ceva. Marile bănci pe care se bazează Obama, nu au cum să susţină proiectul, deoarece ele însele au nevoie de susţinere.

 44. Corbu Radu
  24 septembrie 2011 la 19:00

  Unde esti tu Elvis Presley, sa ne incanti cu faimoasa ta melodie (it s nov or never) ca ce se mai potiveste cu lipsa apacitati noastre de apsorsie, a fondurilor europene nerambursabile.
  Comisarul european Johannes Hahn,intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Afacerilor Europene,Leonard Orban, a amintit ca Romania e restanta la exercitiul financiar de folosire a banilor europeni.in perioada 2007-2013,ce a avut loc vineri ,relateaza Agerpres.Asfel ca anul 2012 trebue sa fie anul crucial pentru implementare,altfel exista riscul sa pierdem bani, a declarat comisarul european.ocazie cu care insistat pe cei 20 de miliarde de euro fonduri structurale,plus cofinantarea nationala de 5-6 miliardede euro ar putea redresa economia Romaniei in urmatori ani.Intrebarea : Sunt in stare impostorii desemnati sa apsoarba si sa cheltuiasca astfel de sume,vom trai si vom vedea,eu unul ma indoesc.

  • 24 septembrie 2011 la 19:34

   Ăsta nu e nici un secret. România nu reuşeşte să acceseze decât foarte puţini bani.
   Ştii de ce? Banii ăştia au o mare problemă. Banii sunt destinaţi susţinerii unor proiecte, favorizate fiind proiectele private.Nu e vorba de un sac de bani pe care guverunl să îi folosească aşa cum doreşte.

   Nu trebuie să-mi spună Agerpress cum e cu banii aceia.
   De exemplu dacă tu vrei pentru o firmă a ta să accesezi acei bani, trebuie să faci o ducumentaţie extrem de stufoasă, din care să reiese că vrei să faci ceva productiv, absolut necesar.
   UE pune jumătate din sumă, statul român jumătate şi tu jumătate pentru a-ţi dovedi buna credinţă. Evident, banii pe care îi pui tu, poţi să-i împurumuţi de la o bancă, lucru recomandat, deoarece astfel îţi creşte credibilitatea.
   Mai există şi banii care vin pentru săli de sport, drumuri, etc. Aici nu ştiu în ce măsură trebuie să participe statul român, dar trebuie.
   Dacă acei bani nu sunt folosiţi aşa cum trebuie, daci dacă iei bani să îţi faci o firmă de construcţii, dar deschizi cu ei un bar, automat, acei bani nu mai există, se pierd, iar ceea ce ai apucat să cheltuieşti, trebuie să returnezi co dobânda aferentă. Vezi cazul lui Mazăre de la Constanţa. El a accesat nişte bani care trebuiau folosiţi la reabilitarea a nuştiu ce şi ia folosit la cu totul altceva. A trebuit să îi dea uregent înapoi deoarece s-a considerat deturnare de fonduri. Dacă nu mă înşel a ajuns şi în justiţie cu asta.

   Ia gândeşte-te puţin, câţi din cei pe care îi cunoşti au încercat măcar să înceapă să îi facă documentaţia respectivă. Aici e problema. Nu are cine să facă respectivele investiţii. Dealtfel, de atins, nu atingi nici un euro din ăia. E vorba de bani virtuali.

 45. 24 septembrie 2011 la 19:37

  Nu văd care e legătura cu acest subiect, sau cu povestea cu americanii… Acolo, la americani, de fapt e vorba de o infuzie de capital în economie pe care ar urma să o facă guvernul, de o formă de subvenţionare.
  Aici e altceva… Vorbim de o structură internaţională

 46. Corbu Radu
  25 septembrie 2011 la 16:19

  Nu vezi legatura !!!intreba-ti vecinu poate e mai bine informat.Poloneji au apsorbit toti bani aferenti.de curand au inaintat parlamentului european o cerere de suplimentare de capital.
  Dar la noi nu se poate, ca suntem atat de mandri si destepti, incat recapitalizarea polonejilor o so faca din contributia noastra, din cei pe care-i dam noi ca fond de capitalizare al acestui proect.Mereu le gasesti scuze incapabililor astora de la butoane,vezi( ex.ministru munci omul cu vizini paranoia).Peste tot se poate, toate tarile au apsorbit la randul lor toti bani numai, la noi nu se poate.

  • 25 septembrie 2011 la 21:31

   Bine, corbule … bravo …
   Mai precis, la care ministru al muncii te referi? Că s-au cam schimbat. Ultimul bărbat, de acolo, Lăzăroiu, a stat atât de puţin că nici destinaţia camerelor de la minister nu le-a învăţat. Doamna Sulfina Barbu nici sampoanele în baie încă n-a apucat să şi le aşeze. Sau de referi la Mariana Câmpeanu, ministra liberală?

   Aşa, ca fapt divers, ştiai că din toţi miniştrii din europa, madam Câmpeanu a „Supt” cei mai puţini bani de la EU?

   De la noi ştii care ministru stă cel mai bune la categoria asta? Elena Udrea.

 47. Corbu Radu
  29 septembrie 2011 la 18:53

  elena udrea nu va putea intra in istorie ,decat cu sali de sport,patinoare si gondola pustie,de culoare portocalie.Astea la comanda lui base,pe criteriile ciumei portocalii binenteles si a discriminarii.Aratami si mie o fabrica cu cateva mii de muncitori,aratai te rog un mastodont industrial, care sa creeze locuri de munca.Nu frate a investit in turism 2-3 miliarde si a castigat de pe urma turismului!!!cateva sute de milioane de euro.Asta da investitie cu cap. -DE CAPU EI SA FIE. si al tuturor javrelor de la putere, mancaiar pamantu de tradatori.

 1. 21 octombrie 2011 la 18:44

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: