Prima pagină > Caragiale reload, Haioşenii > Felicitări OligoTV-iştilor pentru înregistrarea Partidului Pubelă al lui Dan Pubian (de la pubelă)

Felicitări OligoTV-iştilor pentru înregistrarea Partidului Pubelă al lui Dan Pubian (de la pubelă)

Dragi otevişti şi otevizde,

vă rog să primiţi felicitările şi condoleanţele mele pentru faptul  că aţi reuşit să vă înregisreaţi partidul.

Este un partid cum de 20 de ani România spera că nu se va mai naşte deoarece în iarna lui 89 şi-a dat sacrifociul de sânge pentru stârpirea ciumei bolşevice, valori al căreia le credea scufundate în neagra noapte a ciumei roşii care a uzurpat-o o jumătate de deceniu.

Partidul Poporului este un partid la fel de luminos ca întunecatele nopţile în care s-a născut din  disecarea şi profanarea mulror cadavre de Elodii şi Mădăline, precum şi la fel de curat ca pubela în care Tolea Ciuma va îndesat liderul, la fel de moral ca Madga Ciumac, femeia care îşi lăsa acasă mititelul de doar câreva luni pentru a-i provoca ercţii lui Dan Diaconescu, lucru destul de greu dealtfel după deceniile în care a stat lipit pe un scaun lăsând să-şi exprime frustrările tot felul de ciudaţi, de nebuni, de penali.

Pe lângă averea pe care a câştigat-o îndobitocindu-vă noapte după noapte şi iluminându-vă în acelaşi timp, doar voi viind singurii oameni capabili să înţeleagă cum se împacă Sfârşitul Lumii  prorocit de prorocul Barbu în timpul dupăamiezii şi intenţia de a crea un partid cel care cred că şi-a câştigat dreptul de a fi numit cu respect Dan Pubian, (ca să rimeze) în momentul îndesării în sfânta pubelă alături de celelalte gunoaie ale OligofrenTV-ului.

Vo doresc să vă bucuraţi împreună cu ceilalţi membrii ai familiei când veţi primi cei 20.000 de euro, meniţi să vă ajute să plătiţi cei 30.000 de euro cotizaţie.

De asemenea vreau să vă felicit şi pentru viitoarea preluare a planetei, pentru că scrie în biblie alb pe negru: „Fericiţi cei săraci cu duhul, ei vor moşteni Pământul”…

Cu respect, cineva care refuză să facă parte din poporul iluminat şi otevist…

Dumnezeu să vă ierte şi să nu vă ajute să vă pedepsi cu îndeplinirea  dorinţei voastre de a face ca acest partid să câştige alegerile.

Retardaţii nu sunt responsabili pentru faptele lor, deci nu merită o asemenea pedeapsă. 

 1. 23 septembrie 2011 la 12:24

  Greşit fericiţi cei săraci cu duhul că a lor e împaraţia cerurilor. 🙂

  • 23 septembrie 2011 la 18:45

   Vericule, zici şi tu ca Lorin Fortună care zice că, deoarece nu existăm decât ca un fel de biţi pe hardul unui computer din Imperiul Gorilian, în 21 Decembie 2012 aşa, cam dupăamiaza cei buni vor fi mutaţi pe Lună unde deja e pregătită treaba, fiecare va face acolo ce face aici cu câteva excepţii. În timpul … transferului copy-paste 😀 toate bolile vor dispărea şi vom deveni nemuritori, dar cea mai puternică treabă va fi că deja se ştie ce va face el însuş, Fortună. Va fi un fel de guvernator peste mai multe civilizaţii, cât despre cine va conduce de acum şi până la finalul celor 26.000 de ani care vor urma, se ştie şi asta… Dan Diaconescu… 😀
   Evident că asta cu Partidul Poporului e doar un exerciţu, o joacă 😀

 2. 23 septembrie 2011 la 18:54

  Da cu şerpilieni ce facem? 🙂

  • 23 septembrie 2011 la 23:15

   Hehehe … Păi dacă citeşti pe iteul lui Fortună, aflii că Pământul e de fapt o planetă a Gorilienilor. De asemenea câinii, maimuţele, porcii.
   Ceilalţi, şerpilienii, reptilienii etc şi-au trimis aici reprezentanţi pentru a bloca evoluţia planetei spre lumină. Treaba e că totul se întâmplă de şapte ori, adică Pământu se desttruge şi renaşte identic de şapte ori, de fiecare dată însă, spiritele noastre depun efort să se perfecţioneze pentru a urca pe scara ierarhică galactică.
   Intă pe siteul lui fortună, vei găsi acolo o mulţime de chestii fenomenale 😀
   Apoi vei înţelege de unde la vine oteviştilor. Dealtfel, am înţeles că Fortună avea o emisiune pe DD-TV fratele OTV (din câte ştiu, aceea e televiziunea lui Mitică Dragomir sau a fiului său dar în relaţii foarte bune (angajaţi comuni) cu OTV. Când a fost arestat DD i-a transmis fiicei sale un mesaj, să treacă pe DD TV unde erau desene animate. Eu nu o prindeam în aea vreme. Cred că era o emisiune de noapte… dar nu sunt sigur. Aşa, ca Faot divers, cel mai tare din parcare printre gorilieni e un român, unu de a murit la Revoluţie. De asemenea mare sculă pe acolo e şi Eminescu… 😀 Oarece şef militar 😀

 3. 23 septembrie 2011 la 18:58

  Apropo nu ştiam că Lorin Fortuna e coleg de salon WC Tudor. 🙂

  • 23 septembrie 2011 la 23:05

   Vericu :

   Apropo nu ştiam că Lorin Fortuna e coleg de salon WC Tudor. :)

   Nu sunt colegi… Vagin Tudor e la juniori 😀

 4. 23 septembrie 2011 la 19:20

  Păi şerpilienii, reptilienii şi încă unii de care nu mai ştiu care evident că urmează Delete, apoi CleanError, apoi se curăţă probabil Temp-ul, History, Cacheurile, temporrary file şi gata… Poate se şterg şi instalerele 😀

  Ei, dar pentru că doream să fiu documentat, am căutat şi sunt contrariat.
  Pe siteul domnului Prof. Dr. Leonida Bucium aflăm că pe 1 Ianuarie2010 va renaşte rasa şerpiliană. Să nu mă întrebi de ce folosesc viitotul depre o dată din trecut nu ştiu. (Nu mă întreba că nu-s” iluminat”) :
  http://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/16/666-se-regaseste-in-data-aleasa-de-serpilieni/
  666 se regaseste in data aleasa de serpilieni!!!

  De ce a fost aleasa data de 1 ianuarie 2010?

  2010, 1 ianuarie (10.01.01) in baza 2 = 100101. Daca trecem in baza 10, cea folosita curent pe pamant, rezulta 37.

  2010, ianuarie (10.01), luna aleasa pentru invazie, scrisa in baza 2 = 10010. Trecand-o in baza 10 = 18.

  Puteti verifica si dvs. cu usurinta. Daca inmultim 37×18, rezultatul este 666, numarul bestiei!

  CE POATE FI MAI EVIDENT!

  La fel ca in cazul pasapoartelor biometrice, dovezile sunt in fata noastra. Doar ignoranta ne opreste sa le vedem.

  Am dezbatut subiectul pe larg in ultima mea emisune de pe GETO TV:

  E? Te-am spart? 😀
  Am o nelămurire… oare de ce îi lasă liberi pe ăştia?

  Mai caut, poate aşa voi înţelege totuşi de ce Există OTV şi Dan Diaconescu nu e internat. 😀

 5. 23 septembrie 2011 la 20:27

  Tu nu m-ai spart aştea da. 🙂

  • 23 septembrie 2011 la 21:57

   Păi, da, eu le-am adus, (modest deh 😀 ) dealtfel le-am şi dezvoltat într-un subiect nou

 6. 23 septembrie 2011 la 21:29

  totzi escrocii, pedofilii, dementzii,interlopii, au acum partidul lor.

  • 23 septembrie 2011 la 22:10

   Theo, eu mă tot gândesc să repet o chestie poate le intră în cap.
   Marea turmă a pepiştilor e credinciasă, dar are o foarte mare aplicare spre a lua de bune cele pe care le spun tot felul de ciudaţi, nu odată de face un melanj între magie, religie, astronomie, magie, mitologie, asrfel oes emisiunile lui Barbu de exemplu.
   Păi ia să vedem un pic simbolistica legată de PP

   -Este născut de un om care era în stare de arest pentru şansaj când a anunţat asta.
   -Proiectul a fost dezvoltat pe perioada nopţii, deci când forţele maleficulzui sunt maxime.
   – Cu DD de faţă au venit şi ai aberat tot felul de indivizi din care unii se bazau pe chestii mistice. Deci, pot fi asimilaţi unor prooroci. Prorocirile lor s-au dovedit false. Deci putem spune că OTV şi-a câştigat notorietatea de a fi promovat profeţii mincinoşi prezişi de Biblie…
   Se poate continua mult cu astfel de chestii… Interesant e că, pioşii otevişti nu văd asta… cum nu vâd nici contradicţia că DD şi-a externalizat o mare parte din avere pentru a nu plăti statului român taxele şi impozitele. Asta în timp ce pozează în mare patriot…
   Nici nu mai spun că acul Procuratura poate închide la orice oră televiziunea. Promovează deschis un partid politic, chestie interzisă în afara campaniei electorale.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: