Prima pagină > Abureală - Manipulare, Caragiale reload, Politicăraie - Partide - Politicieni > Partidul lui Dan Diaconescu își dă arama pe față

Partidul lui Dan Diaconescu își dă arama pe față

 Am cam început să regret ceva. Că atunci când OTV-ul a început să publice tot felul cifre care arătau câți membrii s-au mai înscris în Partidul Poporului, partid inexistewnt la acea dată, dar asta nu conta.

Sunt curios dacă acum aș fi constatat doar că artiodul Poporului are doar mai mulți membrii decât este populația României, sau s-a depășit chiar populația   Europei ori chiar a Eurasiei….

Zilnic sute de oameni aderau la partid, zilnic tot felul de am,ețiți dădeau elefon la OTV și se plângeau de greutatea sărăciei, unii intrau de trei patru ori și spuneau că nu au a doua zi din ce să-și cumpere o pâine, evident neobservând că pentru a intra in direct plăteau cu 0,44 de euro pentru SMS-ul pe care îl trimiteau.

Ba mai erau și încurajați cu promiterea de 20.000 de euro în cel mult un an de la câștigarea alegerilor.

Parcă și vedeam cum curg lacrimile de fericire a pleșarilor telefoniști prezentați ca Nicolae, Vasile, Ioana etc, enimeni neîntrebând la modul serios: ”Da’ de unde iei mata dom’le atâtea sute de miliarde?

Toată minciuna ar fi continuat să provoace orgasme de plăcere babelor telefoniste și emoții de viață bună ce va să vie etilizaților  telefoniști, dacă la buzău Dan Diaconescu, nu ar fi primit peste botul tâmp rânjitor, la Buzău una pe care cu greu o va  putea duce.

Pe Realitatea NET, siteul celeilalte televiziuni care îl promovează pe Dan Diaconescu invitându-l pe la emisiuni, a apărut un articol:

Conducerea filialei din Buzău a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) a anunţat, sâmbătă, că organizaţia judeţeană s-a autodesfiinţat, în urma unor neînţelegeri cu conducerea centrală.

Liderii PPDD de la Buzău au spus că, în urmă cu două săptămâni, au participat la o şedinţă la Buşteni şi le-a fost comunicat că trebuie să strângă foarte mulţi bani pentru campania electorală.
Cei prezenţi la întâlnire declară că Dan Diaconescu le-ar fi spus că „dacă un partid normal dă o sacoşă în campanie, noi trebuie să dăm două sacoşe”. Cei de la Buzău spun că au fost trădaţi şi nu au de unde să facă rost de oameni cu mulţi bani.
După anunţul privind desfiinţarea filialei, membrii organizaţiei au dat foc afişelor cu sigla partidului.
„A avut dreptate Vadim Tudor când a spus că este un partid creat la comandă”, a spus un membru al PP-DD Buzău în timp ce incendia un afiş cu sigla partidului lui Diaconescu.

Sursa:

http://www.realitatea.net/scandal-in-partidul-lui-dan-diaconescu-steaguri-arse-si-sediul-inchis-la-buzau-video_877314.html

Deci așa dom’le Diaconescu… adică la partidul lu matale omul nu primește oarece, ba mai trebuie să aducă și bani de acasă…. țîțîțîțî …

Oare cei 20.000 de euro promiși, să fie de fapt niște bani pe care prtidul li-i va ua membrilor și nu li-i va da?

Oare te îmbolnăviși și mata de ciocoism pe spinarea prostimii îmbogățitoriu?

Bravo dom’ Diaconescu. Deveniși politician în toată regula…

Unde să se fi pierdut acele efuziuni din suflet care animau  poporul  Dan Diaconescu? (Poporul la care de referă numele Partidului Poporului Dan Diaconescu … (Rog pe cine știe să-mi arate și mie pe o hartă unde trăiește un popor care se numește Dan Diaconescu)…

Că veni vorba … De foarte multe ori Dan Diaconescu a spus că a mers în București cu tenișii rupți, și că acasă la Caracal nu a avut nici televizor.

Pe de altă parte, odată, fiind vorba despre scutul antirachetă, vrând să arate cât de bine cunoaște subiectul, Dan Diacunescu a spus că știe foarte bine ce era acolo înainte, deoarece tatăl său a lucrat acolo, la unitatea din Deveselu…. Era colonel cică…

Dacă cineva văzut în România  un colonel de pe vremea lui Ceașcă al cărui fiu umblă cu teniși rupți și care nu are acasă televizor să mi-l arate și mie și promit să devin mermbru lipitor de afișe al PP-DD.

Până atunci, repet: Dan Diaconescu este cel mai ordinar și nbesimțit mincinos pe care l-am văzut.  Iar pe membrii partidului lui, îi declar a fi de două feluri. Cei puțini, niște împuțiți care speră să ajungă la cașcavalul la care nu ar putea ajunge altfel, iar pe cei mulți, o turmă de imecili care atunci când vor realiza că au fost mințiți, va fi prea târziu și nu vor putea face nimic deoarece nu îi va lăsa jugul pe care îl vor purta la gât.

Cred că denumirea corectă pentru PP-DD ar fi nu Partidul Poporului Dan Diaconescu cu PCR, Partidul Cretinilor din România…

Bravo băieți … votați PP-DD și nu veți mai avea unghii… trebuie să vă hrăniți și voi … 

 1. 9 octombrie 2011 la 13:27

  S-a ascutit lupta politica, a intregului cu partea, ca la PRM.
  E de sperat ca Partidul Poporului isi va diminua drastic populismul pe masura ce Dan Diaconescu va face tot mai multe bai de multime. Dealtfel, mizeaza pe tehnocrati de import, eventual români. Nu poti privi in ochii pensionarei care a coborât de la stadiul in care n-avea bani de medicamente la stadiul in care n-are ce mânca, fara sa te maturizezi politic. Intr-un fel, principala misiune a acestui partid a si fost indeplinita: a adus in focarul vietii politice si intelectuale o entitate evidenta dar cenzurata inconstient de toti. Poporul! Asa elodiac cum o fi el, expus extinctiei.

  • 9 octombrie 2011 la 19:46

   Cameliane, cum o să scadă populismul făcând băi de mulțime? Acestea SUNT populism.
   Diconescu nu poate renunța la populism deoarece nu are alte argumente. Nu are cum să își argumenteze promisiunile.
   Amintește-ți un moment. Acela când a fost arestat. În prima fază a dat vina pe moguli care ar vrea să-i ia OligofrenTV-ul. Pentru faptul că a fost închis OTV zicea că e de vină Năstase, fără a mai preciza de de totuși nu i-a fost luat OTV după ce a fost închis.
   Despre partid a vorbit pentru prima dată când era deja cu cătușele legat la mâini.
   Am rămas uimit odată, când, într-o discuție cu Cristoiu a spus legat de faptul că nu i se aprobă partidul că asta nu e nimic rău, în opinia sa. Citez: ”Victimizarea asta ne va aduce cel puțin 10%”.
   Este foarte interesant ceva. Vorbește de lege și de curățenioe în justiție și ematizează pe față cu toți infractorii, lucru care pare să prindă la categoriile de la marginea societății unde polițaiul de dușmanul cel mare iar legea e ceva făcut doar pentru a putea fi oropsită nația.

  • 9 octombrie 2011 la 19:48

   Tehnocrați de import? De exemplu?

   Ai văzut fauna care își pierde nopțile la OTV? Ăia sunt tehnocrații. Vezi cine a urcat pe scenă la Timișoara.

 2. 10 octombrie 2011 la 23:25

  Nu l-am auzit pe DD când a povestit că mergea în teneși. Ești mai tânăr și cred că nu cunoști faptul că a fost într-o vreme o modă să porți teneși albi chinezești dați și aceea pe sub mână. Cât privește salariul, ohoooo, era foarte mare. Tatăl meu avea pensia de două ori mai mare decât salariul meu de profesor. Prin anul 1980.

 3. 10 octombrie 2011 la 23:47

  Atenție, vorbea de teniși rupți …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: