Prima pagină > Blogosfera > Siteul lui Radu Moraru

Siteul lui Radu Moraru

Precizare: Acest articol trebuia să fie înaintea celui precedent.

Foarte mulți se întreabă ce mai face Radu Moraru, deoarece mulți nu au reușit să-l vadă la 10 TV.

Considerându-l unul din puținii jurnaliști care nu fac rabat de la regulile jurnalismului de dragul unor câștiguri grase cum fac mulți neaveniți cu pretenii dar care pot fi considerați cel mult niște trompeți, niște slugi obediente față de cei care îi plătesc, consider că e normal să-i prezint aici siteul.

Acesta se numește

Mereu Liber: Nașu TV – Radu Moraru pe net

Adresa siteului este: 

 http://www.nasul.tv/

Afacerea TOYOTA! CINE MINTE

de Radu Moraru

Publicat: 10 OCT 2011

Dragi oameni de la Toyota, ati dat-o rau in bara cu iepurasul Badea si comunicatul pe care l-ati dat opiniei publice. Va fac un rezumat si astept scuze publice de la Toyota Romania. Mai cred ca, pentru masinile voastre, ar fi foarte bine sa va disociati repede de imaginea coprofilului.
 
Pe scurt, sub imaginea Toyota si a modelului Avensis de pe blog, Badea – imaginea voastra in Romania – mi-a cerut moartea dupa ce cu o zi inainte ma blestemase in direct pe tv. Avind in vedere ca Toyota investeste miliarde de dolari in cercetare tocmai ca sa fii in siguranta in masinile sale, sa scapi cu viata chiar si dintr-un accident grav, mi s-a parut de neimaginat sa continuati colaborarea cu acest individ. Cunosc foarte bine politica de imagine pe care Toyota o duce in intreaga lume.
 
Va reamintesc ca vineri seara la, ora 17.00, reclama cu Toyota era inca pe blog, cu toate ca foarte multi romani erau deja revoltati de excrementele insirate de Badea sub imaginea marcii de prestigiu. Inteleg astazi, de la colegii mei, ca abia vineri noaptea sau simbata dimineata a fost retrasa reclama.
 
Mintind din nou, prin omisiune de data aceasta, Badea sustine ca acel contract expirase si ca doar lenea e de vina fiindca n-a scos reclama de pe blog. I-auzi ia! L-a apucat brusc harnicia!, intre vineri noaptea si simbata dimineata! Ca Badea minte si face pariuri pe citostatice e deja problema lui.
 
Problema cea mare e a voastra, oameni buni de la Toyota Romania! Cind Victor Ponta a cumparat in leasing o Toyota Prius pentru PSD si a aparut fericit la toate televiziunile, nu l-am vazut nici sa-si faca nevoile pe capota masinii si nici sa urle ca dementul “Muriiiiiti!”
 
Ce comunicat da Toyota Romania? Ca ei au incheiat un contract cu Badea in celebrul an 2009, aprilie, valabil 2 ani, deci a expirat de 6 luni acel contract! Bomba vine abia acum: “Nu stiu de ce reclama a ramas pe site pina acum, probabil, aceasta a fost alegerea d-lui Badea iar noi nu-i putem controla blogul” – a declarat Ioana Marinescu, PR manager Toyota Romania,  pentru adevarul.ro.
 
Ha, ha, ha! Halal raspuns! In loc sa reactioneze dur, sa spuna ca au cerut de urgenta retragerea imaginii Toyota de pe blog, sa condamne postarea incalificabila si, zic eu, sa-mi ceara scuze publice, PR-ul da cu mucii in fasole! Nu pot controla blogul!!! Dar puteti sa va protejati imaginea draga Toyota Ro! Ce sa inteleg, ca pot construi toalete publice si sa pun sigla voastra pe closete si pisoare?
 
Nu stiu daca voi primi scuze, dar din moment ce Toyota e pomenita intr-un pariu pe citostatice de catre cel care este imaginea companiei, cred ca opinia publica ar trebui sa stie CLAR daca VOI sinteti cei care ati cerut eliminarea reclamei de pe blog fix vineri noaptea, sau a facut-o Mirciulica.
 

Sa fiti iubiti!

Mult succes Nașule! 🙂

Categorii:Blogosfera Etichete:
  1. 11 octombrie 2011 la 17:36

    Pentru Adrian…
    OK, l-am citit și nu l-am publicat… cât despre năsuc. Nu e murdar. Ți se pare doar … 🙂 … poate ți-e murdar ecranul… 😀

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: