Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Roberta Anastase: Ponta nu este decât un procuror ratat.

Roberta Anastase: Ponta nu este decât un procuror ratat.

Sâmbătă, 8 octombrie 2011,  Roberta Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, alături de preşedintele PDL, Emil Boc, de Teodor Baconschi, Wiliam Brânză, Theodor Paleologu şi Florin Popescu, a participat  la şedinţa de constituire a Comisiei de justiţie, drepturi cetăţeneşti şi relaţii externe a PDL, care are loc la Piteşti.

Domnișoara  Anastase, a declarat,  că Victor Ponta este „un procuror ratat”, „un om care a eşuat pe malul stalinist al României”, susţinând că „oameni corupţi ca Victor Ponta nu mai au ce căuta în sistemul de justiţie”:

Am văzut pe domnul Victor Ponta repetând în mod aproape obsesiv în cadrul ultimelor dicursuri faptul că doreşte să se întoarcă la meseria lui de procuror. (…) Să-i spunem lui Victor Ponta că justiţia astăzi este liberă. Că justiţia îşi face propria ei curăţenie în interior şi că oameni corupţi ca Victor Ponta nu mai au ce căuta în sistemul de justiţie. Oameni corupţi, profund corupţi, trebuie să-şi găsească doar rezolvarea problemelor într-un sens drept în justiţie, dar în niciun caz să nu fie cel care să judece sau să ancheteze. Despre asta vorbim şi asta este răspunderea noastră să asigurăm în continuare libertatea justiţiei, iar sistemul, un sistem comunist, un sistem dictatorial, un sistem care impune teroarea, nu mai trebuie să existe în România. Profund imatur, Victor Ponta nu este decât un procuror ratat, un om care a eşuat pe malul stalinist al României”, a spus Roberta Anastase.

Punct ochit, punct lovit … 

Eu zic că are dreptate. Ce să caute în justiție un astfel de individ care, pe lângă toate frustrările pe care le are când își dă seama că nu e decât un papagal care spune tot felul de prostii de obicei neavând nici un fel de argumente, nu știe nici măcar faptul elementar că în justiție doar judecătorii pot da sentințe, că nimeni nu poate fi considerat hoț, criminal, violator, etc, până acest lucru nu e exprimat într-o sentință de un judecător.

Dealtfel, Ponta nu e decât o marionetă, un clovn scos de alții în față, dar unul care are mania de a poza în individ important. Nici nu mai pomenesc de mândria cu care se laudă că participă la raliuri deși nu e decît un fel de secretară de șofer… 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: