Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Elena Udrea susține trecerea mai multor programe de investiții în subordinea administrațiilor locale

Elena Udrea susține trecerea mai multor programe de investiții în subordinea administrațiilor locale

Elena Udrea:

”Susţin trecerea mai multor programe guvernamentale de investiţii în subordinea administraţiilor locale”

Autor: Antoaneta Etves 

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a făcut vineri, la Sibiu, o radiografie a situaţiei administraţiilor locale gestionate de PDL în perspectiva alegerilor de anul viitor, punctând faptul că alegerile din 2012 vor fi câştigate de la nivel local, pentru că primarii stau mai bine decât partidul în încrederea cetăţenilor.

Şi asta pentru că ”primarii PDL sunt buni gospodari, dar şi pentru că măsurile nepopulare luate la guvernare au atras nemulţumirea electoratului faţă de partid. Însă şi succesul primarilor este bazat pe implicarea Guvernului în susţinerea proiectelor comunităţilor lor”.

Udrea le-a reproşat colegilor primari că de multe ori cer de la minister săli de sport şi patinoare, dar ei nu au în comunităţile lor drumuri şi apă curentă. Soluţia este, în opinia ministrului, „transferul programelor către autorităţile publice locale, astfel ca acestea să fie obligate să îşi prioritizeze singure proiectele, în funcţie de nevoi şi posibilităţi”.

În final, Elena Udrea a punctat şi faptul că PDL a lansat multe subiecte de reforme pe care nu le-a finalizat, unul important fiind acela de reforma a partidului.

„Electoratul are aşteptări de la PDL legate de reforma internă promisă. Avem obligaţia să facem această reformă dacă vrem încrederea celor care stăteau la coadă în 2004 şi 2008 pentru a ne vota. Şi putem face asta şi fără lecţii venite de la oameni din exteriorul partidului”.


Sursa: EVZ.ro 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/udrea-catre-primarii-pdl-sustin-trecerea-mai-multor-programe-guvernamentale-de-investiti-9497.html

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: