Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ponta îl va ”ejacula” pe Ion Iliescu?

Ponta îl va ”ejacula” pe Ion Iliescu?

Cred că la această oră, Ponta este extrem de trist, în același timp cred că are o mare dilemă: Să îl dea sau nu afară pe Ion Iliescu?

Ion Iliescu lovește visul lui Victor Ponta la temelie: „Năstase ar fi mai bun ca premier”

Președintele de onoare al PSD Ion Iliescu este de părere că Adrian Năstase ar fi mai bun să conducă un guvern PSD decât Victor Ponta, care nu are experiența necesară.

În opinia lui Ion Iliescu, Ponta are anumite „goluri” și că tinerețea îi va permite ca în timp „să acumuleze”.

”Sigur că se profilează varianta cu Ponta premier. Fiecare generaţie îşi aduce contribuţia proprie la un moment dat, iar Ponta are dinamism şi spontaneitate. Tinereţea înseamnă multe, inclusiv anumite goluri. Toţi am trecut în viaţă prin asta. Ponta are timp să acumuleze. Năstase ar fi omul cel mai bun la toate. Numai că nu prea mai vrea să-şi asume o astfel de responsabilitate „, a spus Ion Iliescu.

Publicat: 18 Octombrie 2011

Că Ion Iliescu este de la o vreme cam pe dinafară, o arată și faptul că fiul lui politic, Adrian Năstase era în 2010 de altă părere:

Năstase îl propune pe Ponta premier

Autor: Florin Ciornei 

Adrian Năstase a afirmat de la tribuna Congresului PSD că Victor Ponta ar trebui să conducă viitorul guvern al PSD.

„Cred că ar bine că Victor Ponta să fie prim-ministru. El reprezintă viitorul, reprezintă o generaţie care trebuie să guverneze România”, a spus Năstase. 
 La finalul discursului, Victor Ponta s-a declarat „onorat”. „Vreau să-i mulţumesc lui Adrian Năstase pentru vremurile bune în care a condus acest partid. Vreau să-i reamintesc că este principalul vinovat pentru apariţia mea în acest partid. Este o onoare pentru mine să fiu recomandat pentru această funcţie de cel care a fost cel mai bun prim-ministru al României”, a spus Ponta.

Publicat: 16 Octombrie 2010

Of, of, of, sărmane Pontănel. Tocmai to’arășu’ Ilescu, cel pe care l-ai sunat bucuros când ai fost ales ca cel mai pesedel dintre pesedei să spună că ai oarece glori … țîțîțî … trist, tare trist trebuie să fii … Eu zic să-l dai afară, sau măcar să-i pui interdictie să mai vorbească. Așa, democratic, cum ai făcut și cu Geoană … 

Ei, dar cum niciodată nu e rău să ne amintim și de chestii ceva mai vechi, în august, 2010 când se vorbea de alegeri anticipate, Robert Negoiță îi propunea pe Ponta pentru funcția de premier, evident, acesta roșind de plăcere refuza ca o călugăriță dusă la montă.

Robert Negoiţă îl propune pe Ponta premier. Ponta refuză, ironic

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a susţinut, astăzi, că PSD este dispus să îşi asume guvernarea până la alegerile anticipate. Cu anumite condiţii însă: să intre singur la guvernare, fără PNL, şi Victor Ponta pe funcţia de premier.

„Mi se pare normal ca un partid ca PSD să îşi asume responsabilităţi. Noi preferăm să intrăm la guvernare după alegeri, în mod evident, pentru că nu avem majoritate în Parlament. Dar, dat fiind faptul că nu credem că acest Guvern Boc, cu PDL, cu independenţi, că sunt capabili să organizeze nişte alegeri sau să guverneze ţara chiar pe o perioadă scurtă de timp, noi suntem dispuşi să ne asumăm guvernarea şi astăzi cred că vom decide acest lucru, cu PSD singur la guvernare şi cu prim-ministru de la PSD. Chiar voi propune azi.

Întrebat dacă social-democraţii nu se gândesc la o guvernare alături de PNL, Negoiţă a spus: „Nu, nici vorbă. Discutăm de o guvernare PSD, strict cu mandat exclusiv de a organiza alegerile anticipate”.

El a arătat că, în condiţiile în care PSD a susţinut un guvern PNL timp de doi ani, i se pare echitabil ca şi PNL să susţină un guvern PSD pentru şase luni. Întrebat dacă Ponta nu va fi, astfel, un premier de sacrificiu, fiind pus să organizeze anticipatele, Negoiţă a negat, spunând că liderul PSD nu va fi de sacrificiu.

Alţi doi lideri ai PSD, Liviu Dragnea şi Adrian Năstase, au arătat, astăzi, care este planul partidului dacă moţiunea de cenzură programtă pentru luna octombrie va trece de parlament: guvern de serviciu și alegeri anticipate.

Ponta refuză nominalizarea

Victor Ponta a ironizat propunerea lui Robert Negoiţă şi spune că o decizie privind eventualul premier va fi luată numai în cadrul unui Congres.

„Nu ştiam că Robert este deja preşedintele ţării. Sunt o mulţime de lucruri pe care le-am discutat la modul informal, le vom mai discuta şi în Comitetul Executiv, dar deciziile le luăm la Congresul din 16 octombrie. Obligaţia principală a PSD este aceea de a contura şi de a construi o alternativă. Este foarte corect, nu este suficient să dai jos guvernul Boc, trebuie să le spui oamenilor ce pui în loc. Tocmai de asta venim să spunem că ideea noastră principală a rămas aceeaşi – nu poţi să scoţi o ţară din criză dacă nu ai alături de tine, votul oamenilor. Este foarte clar: cu cât fuge mai mult domnul Băsescu de alegeri, cu atât ni le vom dori noi mai mult. Este normal”, a declarat liderul PSD.

Publicat: 23 August 2010

Surse: 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/iliescu-loveste-visul-lui-ponta-la-temelie-nastase-ar-fi-mai-bun-ca-premier-950264.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/nastase-il-propune-pe-ponta-premier-909298.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/robert-negoita-psd-sa-intre-singur-la-guvernare-cu-ponta-premier-903909.html

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: