Prima pagină > Presă > Huidu: „Mişu n-are casă în Deltă, Mişu are casă la ţară!”

Huidu: „Mişu n-are casă în Deltă, Mişu are casă la ţară!”

 S-a întâmplat la finala Champions League

Cum şi-a ŞOCAT Huidu prietenii la finala Champions League: „Parcă era nebun! Dădea cu pumnii şi picioarele în lift”

 

Şerban Huidu a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar multă lume s-a întrebat dacă acesta era „apt” să şofeze, în urma şocului suferit în decembrie 2010, când s-a lovit la cap în urma unui incident petrecut la schi şi a stat mai multe zile în comă indusă.
Deşi realizatorul TV primise OK-ul medicilor pentru a se urca la volan, apropiaţii acestuia au povestit două momente petrecute în luna mai a acestui an, care pun sub semnul întrebării capacitatea lui Şerban de a conduce au autovehicul.
Huidu, soţia sa şi mai mulţi prieteni au asistat la finala Champions League dintre Barcelona şi Manchester United, scor 3-1, disputată pe 28 mai, iar săptămânalul Fanatik redă două momente incredibile petrecute la Londra.
Se mişca anormal şi avea reacţii ciudate, de om bolnav. Mergea gârbovit, nu-şi putea controla mâna stângă şi reacţiona foarte greu atunci când vorbea cineva. Trebuia să-i vorbeşti rar, chiar să te repeţi, pentru ca el să înţeleagă, şi dura destul de mult să răspundă. La un moment dat, la unul dintre golurile marcate de FC Barcelona, toţi cei din jur au strigat „Gol” şi au început să se agite, iar el a avut o reacţie care i-a cutremurat pe toţi. S-a ridicat în picioare şi a spus: „Mişu n-are casă în Deltă, Mişu are casă la ţară!”. Am rămas şocaţi! Până atunci stătuse liniştit, nu avusese nicio problemă şi părea captivat de ceea ce se întâmpla pe terenul de fotbal„, povesteşte un prieten de-al omului de televiziune în Fanatik.
Un alt episod şocant s-a întâmplat în aceeaşi seară, tot la Londra: „Parcă era nebun, lovea cu o forţă teribilă în uşile de lift. Soţia sa a intervenit şi i-a spus: „Şerban, nu se procedează aşa, nu suntem acasă la noi”. El s-a oprit, oarecum mirat, apoi a răspuns: „Aaaaa, da, ai dreptate, nu suntem acas㔄.

Sursa:  

http://www.prosport.ro/sport-life/special/cum-si-a-socat-huidu-prietenii-la-finala-champions-league-parca-era-nebun-dadea-cu-pumnii-si-picioarele-in-lift-8889007

Categorii:Presă Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: