Prima pagină > Abureală - Manipulare, Haioşenii > Discursul Regelui: “De mic mi-am dorit să fiu rege. Oricine poate deveni rege, dacă își dorește cu adevărat”

Discursul Regelui: “De mic mi-am dorit să fiu rege. Oricine poate deveni rege, dacă își dorește cu adevărat”

Regele Mihai: “De mic mi-am dorit să fiu rege. Oricine poate deveni rege, dacă își dorește cu adevărat”

Regele Mihai a vorbit astăzi în plenul Parlamentului despre visul care i s-a îndeplinit în momentul în care a ajuns pe tronul României. “Nu vă imaginați ce fericit am fost în ziua în care am aflat că taică-meu a plecat din țară și am rămas eu pe tron. Eu de mic îmi doream să fiu rege și mă bucur nespus că am reușit. Vreau să vă asigur că oricine poate deveni rege, dacă își dorește cu adevărat.”

Fostul suveran al României le-a spus senatorilor și deputaților, dar și muritorilor de rând care se uitau la televizor în acel moment, că pentru a ajunge rege trebuie să muncești foarte mult și să-ți dai silința. “E adevărat, e important talentul, dar munca și sacrificiile contează extrem de mult. Când eram mic, în timp ce alți copii se jucau pe-afară tot felul de jocuri interbelice, eu stăteam în camera mea și repetam discursuri pompoase. Nu vă imaginați ce dur poate deveni antrenamentul. Uneori, lucram și zece ore pe zi ca să-mi iasă ca lumea salutul condescendent către populație.”

La sfârșitul discursului, fostul lider al României din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial i-a îndemnat pe tineri să-și urmeze visul, deoarece și lor li se poate îndeplini. “Că puteți ajunge și voi regi nu mai încape vorbă. Cel mai mare pericol e să nimeriți o țară mai nașpa, din Europa de Est, plină de comuniști. Știu eu pe cineva căruia i s-a întâmplat.”

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/politic/5730-regele-mihai-de-mic-mi-am-dorit-sa-fiu-rege 

Comentariu  Blue: 

Surse din apropierea familiei regale declară că discursul citit de Majestatea sa ar mai fi avut o parte care se referea la regii republicilor europene și care sufere de o boală care îi face să se creadă predestinați, lucru care le dă mari dureri de cap.

Majestatea sa Regele, cu ajutorul unor  servicii secrete de curățenie și  de spălare a lenjeriei regale, a reușit să pună mâna pe niște documente care ar conține soluție problemei, cu scheme tehnice, și tot felul de anexe.

Documentul ar fi fost întocmint de un domn în timpul Revoluției Franece de un domn numit Joseph Ignace Guillotin,  născut pe 28 mai 173 mort pe 26 Marie 1814 de profesie doctor și fost un revoluționar francez, deputat în Assemblée nationale constituante.

Respectiva soluție este cunoscută de vulgul francez, european mondial și cel din Săvârșin Gară sub numele de Ghilotină, după numele inventatorului. este un mecanism gravitațional prevăzut cu un cuțit masiv, mobil, de formă trapezoidală, care alunecă ghidat, construit în scopul decapitării rapide, lucru care îndepăretează brusc zona dureroasă de restul corpului.

Noutatea constă în atașarea unei sticluțe de PIC, substanță care se folosește la curățare după folosire, mai precis la curățarea de pete albastre provenite de la stropii se sânge care sar de la locul unde se secționeazi gâtul în vederea separării celor două părți, capul și restul. 

Majestatea sa, ar fi urmat să propună și clasei politice românești respectiva soluție, deoarece asemeni componenților  caselor regale din republicile europene sufere de aceeași boală și au mari dureri de cap deoarece se cred predestinați pentru ocuparea funcțiilorîn care au fost numiți. 

Această soluție se pare că este o soluție ecologică și mult mai sănătoasă decât Rudotelul. Din unele studii rezultă că Rudotelul dă aciditate crescută dimineața, lucru care duce la nervozitate pe durata întregii zile, ca dovadă urma să fie citat Corneliu Vadim Tudor. 

Câștigurile realizate ar urma să fie folosite la finanțarea cheltuielilor făcute de membrii casei regale după tratament.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: