Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Lui Mazăre i se rupe de Conferința Națională a PSD. El are treabă … pozează pentru Playboy

Lui Mazăre i se rupe de Conferința Națională a PSD. El are treabă … pozează pentru Playboy

AVERTISMENT(Subiect nerecomandat minorilor)

Mare eveniment în PSD… Consilul Național al partidului…

Lume multă, gravă, problemele abordate de mare importanță.

Treaba e că în timp ce Iliescu și alții  se strofocau de grija față de partid, lipsea cineva. Radu Mazăre.

El avea treabă. Avea o ședință foto pentru Playboy.

Trebuia să apară pe copertă cu ocazia unui număr care sărbătorea 12 ani de prezență în românia a cunoscutei reviste. Pentru o apariţie nud în aceeaşi revistă, o social-democrată timişoreancă, dar fără nici o funcţie sau influenţă politică, a riscat excluderea din partid de către liderul Victor Ponta. Evident Ponta  nu are curaj să reacționeze la prestația de playmate a ui Mazăre.

”Îmi cer iertare că nu am participat ieri şi alaltăieri la lucrări, însă aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Payboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, superbe, pentru şedinţa de partid. Eu nu am putut”, explica Radu Mazăre chiar de la tribuna Consiliului Național al PSD.

 12 ani de apariţie a revistei a fost sărbătorită de editorii Playboy cu aducerea unui politician pe copertă. Social-democratul Radu Mazăre apare înconjurat de mai multe fiice ale Evei îmbrăcate numai cu câte un papion. Pentru o apariţie nud în aceeaşi revistă, o social-democrată timişoreancă, dar fără nici o funcţie sau influenţă politică, a riscat excluderea din partid de către liderul Victor Ponta.

Primarul Constanţei, în schimb, nu este la primul contact cu revista pentru bărbaţi. În 2009, politicianul social-democrat a pozat pentru paginile acestei publicaţii în costum de gangster. A revenit acum, în costumaţie napoleoniană de secol XVIII- XIX, flancat de sâni, papione pe post de „generali-iepuraşi” Playboy.

Pozele sunt însoţite şi de un interviu. Printre referirile la nopţile reci prin cearşeafuri, fără compania femeilor, sau la exoticele rusoaice şi chinezoaioce care au pus pe jar inima lui Mazăre, primarul cu pretenţii de Don Juan explică şi de ce nu este adeptul sexului cu mai multe femei: „Nu umblu cu haimanale. Dacă nu umbli cu haimanale, n-ai cum să aduci nici două fete cu care tu ai o relaţie normală, sentimentală, în acelaşi pat. Sigur, pe bani, se poate face uşor. Dar eu n-am făcut-o, nici nu-mi place. Nu am asemenea fantasme. Mie-mi place să cuceresc, nu-mi place să plătesc”.

Rămâne de văzut cum va aprecia liderul său, Victor Ponta, pozele fierbinţi cu colegul său de partid. În martie acest an, apariţia timişorencei Roxana Golban pe coperta numărului din martie al revistei Playboy a iscat un scandal în interiorul PSD.

Pictorialul tinerei din Timişoara care, recent, a semnat adeziunea la organizaţia de tineret a PSD Timiş, a provocat o reacţie promptă a liderului social-democrat Victor Ponta, care a anunţat că aceasta nu are un viitor în partid.

„Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţa va fi mult mai apreciată“, a spus atunci Victor Ponta, citat de ziarul Gândul.

Sursa:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/mazare-inconjurat-de-fiicele-nude-ale-evei-in-playboy-pentru-un-pacat-similar-ponta-a-95229.html

Despre pictorialul balerinei Roxana Golban, TSD- ista luată în ștuti de Ponta  am scris la vremea respectivă și am adus din Playboiy întreg acel pictorial:

https://romanicablues.wordpress.com/2011/03/06/serviti-va-rog-articolul-si-pictorialulul-cu-balerina-tsd-ista-si-reactia-lui-victor-ponta/

 Ce s-a mai întâmpat cu frumoasa balerină TSD-isă ne spune Evenimentul Zilei?  L-a învins pe Ponta.

Ponta se declară învins de sexy PSD-ista care a pozat în Playboy

 

După ce iniţial voia să o trimită la PDL, Victor Ponta spune că balerina care a pozat în Playboy poate să rămână în PSD.
Preşedintele PSD s-a declarat învins de balerina social-democrată care a pozat în Playboy. El spune că a fost „un fraier” şi că regretă că a comentat acest subiect. „Nu sunt apostolul noii moralităţi”, a spus Ponta afirmând că „fiecare poate să facă ce vrea atât timp cât respectă legile ţării”. 

„Vreau să precizez că a fost un subiect mai important decât deplasarea domnului Băsescu, decât Codul Munciii, decât şedinţa PDL. A fost cu o domnişoară de la PSD care a pozat în Playboy. Anunţ că mă declar învins de domnişoara respectivă. Nu am spus nimica şi am văzut că toate energiile proletcultiste s-au mobilizat, fiecare poate să pozeze unde vrea, poate să fie în ce partid vrea. Mă declar învins. Haideţi să vorbim despre lucuri serioase”, a deschis Ponta subiectul azi, într-o conferinţă de presă după şedinţa USL.

Întrebat dacă „domnişoara care a pozat în Playboy” va fi exclusă din partid, Ponta a răspuns: „Nu am zis niciodată. Am citi atât de multe lucruri despre ce aş fi zis sau ce aş fi gândit eu încât nu mi-am dat seama cât energie libertină sau moralistă există în media românească. M-am bucurat. Nu am nicio problemă cu nimeni. Poate fiecare să facă ce vrea atâta timp cât respectă legile ţării. Nu am comentat în niciun fel. Nu am apucat să zic nimic ieri la conferinţa de presă pe tema economiei UE. Singurele întrebări le-am avut despre domnişoara respectivă. Mă bucur că este un subiect important. Eu mă declar învins şi nu vreau să mai ridic niciun fel de problemă de acest gen”.

La insistenţele jurnaliştilor, întrebat dacă prin poziţia sa îşi dă acordul ca balerina să rămână în PSD, Ponta a răspuns: „Regret că am fost atât de fraier că am răspuns la telefon. Au fost patru apeluri în timpul reuniunii de la Atena. Am crezut că e un incendiu acasă, că a căzut guvernul Boc. Îmi pare rău că am răspuns la telefon. O să am grijă data viitoare să nu mai fac. Nu am nicio problemă, nu sunt nici eu vreun apostol al noii moralităţi, fiecare poate să facă ce vrea atât timp cât respectă legile”.

Roxana Golban, membru al PSD Timiş, de profesie balerină, a pozat în ultima ediţie a revistei Playboy. Conform ziarului Gândul, Victor Ponta a dat de înţeles că va fi exclusă din partid. „Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată”, declarase Ponta pentru cotidianul citat.

Sursahttp://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-se-declara-invins-de-sexy-psd-ista-care-a-pozat-in-playboy-923293.html

Evenimentul își amintește de frumoasa fată și ne mai spune că:

Roxana, pesedista Playboy, ia ciubucuri pentru o cauză nobilă

Tânăra care a iscat un scandal imens în primăvară, pentru că a pozat în revista pentru adulţi, s-a angajat barmaniţă pentru o zi, suma strânsă fiind donată în scopuri caritabile

O vedetă Playboy vrea ciubuc de la timişoreni. Balerina Roxana Golban, cunoscută în toată ţara după ce şi-a arătat nurii, primăvara aceasta, în celebra revistă pentru bărbaţi, a testat, vineri, viaţa de chelneriţă, într-un local din oraş. Ea a cerut, cu tupeu, bacşiş, de la fiecare client. Totul, pentru o cauză nobilă.

Vedeta Playboy s-a alăturat campaniei “Viaţă pentru Dana” iniţiată de www.debanat.ro, prin care timişorenii încearcă să strângă 50.000 de euro. Banii îi sunt necesari Danei Ispan, o tânără mamă de 37 de ani, ca să se opereze în Germania de o tumoră canceroasă localizată la nivelul capului. 


Victor Ponta a cerut excluderea ei, apoi s-a calmat

Numele Roxanei Golban a fost în martie pe buzele tuturor, de la Victor Ponta la badea Gheorghe de la ţară. A fost prima balerină din ţară care a lăsat pudoarea deoparte şi s-a dezbrăcat pentru naţiune. Imaginile ei, alături de o altă balerină, imortalizate cu sânii goi, au făcut turul României. 

Tânăra de 21 ani a intrat în PSD Timiş cu câteva zile înainte ca revista în care pozează în ipostaze incitante să ajungă la chioşcuri. În primă fază, liderul partidului, Victor Ponta, a cerut excluderea ei din formaţiune, apoi s-a calmat şi a decis că pozele din Playboy nu pot fi decât onorante pentru PSD. 

Pentru Roxana, au lăsat unii şi câte-o sută de lei

După experienţa din primăvară, Roxana a decis să lase o vreme baletul deoparte, iar în prezent e studentă la marketing. Cu ce a învăţat deja în primele ore din facultate i-a convins pe bănăţeni să îi dea bacşişuri „grase” cât serveşte cafeaua la People Cafe. „Au lăsat unii şi câte 100 de lei, alţii 10, 20 de lei”, a declarat tânăra. Ea spune că a devenit chelneriţă pentru o zi din omenie. „Oricând e binevenit un ajutor şi e normal să îţi ajuţi aproapele”, a mai punctat vedeta Playboy. 

Timp de o lună, în fiecare vineri, la People Cafe, personalităţi din Timişoara vor servi clienţii. Ciubucul va intra direct în conturile Danei Ispan, tânăra de 37 de ani ce suferă de o tumoare cerebrală. La prima ediţie a campaniei, vinerea trecută, s-au strâns peste 2.500 de lei. Cei care vor să o ajute pe Dana Ispan o pot face inclusiv donând în conturile deschise la BRD, în lei, cod IBAN: RO27BRDE360SV22144303600, respectiv în euro, la BCR, cod IBAN: RO38RNCB0805105954330001.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/roxana-pesedista-playboy-ia-ciubucuri-pentru-o-cauza-nobila-948794-1.html

Ei, dar se pare că ne-am luat cu vorba și am deviat. Vorbeam despre absența lui Mazăre de la Conferința națională a PSD de dragul participării la un pictorial sărbătoresc al Playboy.

În respectiva revistă găsim un articol referitor la Mazăre:

Primul bărbat pe coperta Playboy România

Radu Mazăre se suprapune destul de bine pe definiţia unui playboy dată cîndva de Hugh Hefner:„un bărbat liber să trăiască frumos, libertate cîştigată prin muncă şi succes”.

Radu Mazăre este unul dintre veritabilii playboy din România şi acesta este motivul pentru care am decis să-i acordam cinstea de a fi primul romîn care apare pe coperta revistei iepuraşului cu papion.

În istoria de aproape 60 de ani a Playboy US, doar 8 bărbaţi au apărut pe coperta celei mai celebre reviste de bărbaţi din lume: Peter Sellers (1964), Burt Reynolds (1979), Steve Martin (1980), Donald Trump (1990), Jerry Seinfeld (1993), Dan Aykroyd (1993), Leslie Nielsen (1995) şi Seth Rogen (2009). Nici unul dintre aceşti bărbaţi nu a apărut singur pe copertă ci însoţit de una sau mai multe domnişoare. Bineînţeles, Radu Mazăre nu face excepţie. Iată cîteva imagini de la şedinţa foto pentru noiembrie.  

( Nota Blue: Câteva din aceste fotografii  se pot vedea la finalul articolului, sau pe lincul de mai jos) 

Sursa: http://www.playboy.ro/girls/articol/primul-barbat-pe-coperta-playboy-romnia/446/6#playboy

Cumva, am un fel de gust amar în gură legat de această poveste.

Se pare că pentru unii din politicienii noștrii este mult mai important să își satisfacă vanitățile personale decât să facă ceea ce fac politicienii serioși…

Cine să-i pună la punct? Indivizi de teapa lui Robert Negioți care a fost amestecat la rândul lui în scandalul cu TSD-stele care se prostituau? Victor Ponta despre care se spunea la veamea aceea că  s-a dedulcit și el la tesediste? Să fim serioși.

Păcatul mare este că marea majoritate a celor care îi votează ori nu sunt interesați de faptul că după ce își votează aleșii aceștia se ocopă de cu totul altceva decăt le-ar cere mandatul pe care l-au primit, fie nici măcar nu află despre ce este vorba.

Probabil într-o zi o vom vedea și pe Roxana Golban ca mare moralistă așa cum pozează acum de exemplu Lia Olguța Vasilescu. Asta nu ezita să se arate extrem de indignată de trecerea unora de la u partid la altul uitând că și ea și-a început cariera politică la alt partid decât cel în care prestează.

Poate la noile algeri constănțenii vor vedea afișe electorale cu candidatul PSD într-e o grămadă de fete goale…

Poate …

.

.

.

.

.

.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: