Prima pagină > Blogosfera > Mircea Badea, între bucurii tâmpe și tristeți absurde

Mircea Badea, între bucurii tâmpe și tristeți absurde

Ca de obicei,  Mircea Badea se dovedește a fi un om lipsit de orice urmă de caracter, dar cu o părere despre sine pe care nu o mai văd decât la niște indivizi care au pierdut orice măsură.

Deși zicea că nu se bucură de moartea celor trei victime ucise în accident de Șerban Huidu, se bucura teribil că are în sfârșit ocazia să-l facă praf fără ca acesta să îi poată  răspunde după ce ani de zile Huidu l-a ridiculizat într-un asemenea grad încât dacă avea un piculeț de respect față de sine își lua gâtul și ajungea obiect de studiu la OTV, astfel atingând și el un rating cât de cât, ba mai făcea și un lucru bun în viață, și mai termina cu porcăriile cu care se face zilnic de râs. 

A încercat el în fel și chip, și-a pus și pene, s-a dus cu cellalt ciudat al lui Felix, Ciudacu și au protestat pentru dreptul de a fi lăsați să înjure la liber, a făcut și spagatul, a povestit cum a intrat în erecție bariera de la mall când venea el cu mașina ca nu cumva vulgul să creadă că se transportă cu tramvaiul, a scos și pistolul pe care și l-a cumpărat din motive de curaj ca să se apere de potăile care nu se uită la televizor și nu știu ce licurici mediatic este el, săa șu dezbrăcat și și-a filmat inteligența la bustul gol, dar nimic… A reușit doar să arate că nu e decât un măscărici de doi lei…

Ei, dar impresia despre sine este ceva între fenomenal și mirobolant, lumea evident ar trebui să se simtă onorată că se învîrtește în jurul lui…

În urmă cu câteva zile, Realitatea  TV a sărbătorit zece ani de existență ocazie cu care a sărbătorit și prin niște panouri mari etalate la marginea drumului. Pe ele erau unii din cei considerați importanți… Badea săracu mai să dea în apoplexie și să intre în criză de personalitate.

Gajikă-sa nu apărea nicăieri… Cum adică, după ce a prestat sărmana eroic mai multe minute zilnic nenorociții nimic, nu au pus-o în poză.

Astfel, Mircea a considerat că trebuie să se răzbune. Le-a dedicat un articol  întreg pe blogul său îndoliat. 

Zice că: 

REALITATEA TV FACE ZECE ANI. FARA JENA!

M-am dus de curand pana la aeroportul Otopeni. Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.

Pe aceste panouri, alaturi de respectabilul numar zece, se gasesc imagini cu figuri ale “vedetelor” postului. Pe unele nici nu stiu sau nu sunt sigur cum le cheama. Pe altele, cum ar fi Tatulici si cam atat, evident da. Cert este insa faptul ca toate aceste persoane sunt venite de cateva zile sau, in cel mai longeviv caz, pe parcursul intervalului de zece ani.

Intr-o singura situatie se aduna aritmetic toate secundele din intreaga perioada: cea al lui Carmen Bruma. Dupa cum bine stiti, pana si patronii s-au schimbat de cateva ori. Carmen Bruma este singura, repet, singura care, matematic socotind, are relevanta pentru cei “zece ani”. Un triliard de emisiuni zilnice si saptamanale plus doua vagoane de stiri din sport distribuite dens pe intreaga decada nu reprezinta nimic . Sigur ca nu am vazut-o nicaieri. Nu este mentionata, aratata, recunoscuta ca atare. Ce conduita interesanta pentru cei care zbierau ca oamenii rai le fura brandul… Observ ca brandul e reprezentat de o repudiere nonsalanta a istoriei si o sublimare oportunista a conjuncturilor prezentului.

Sa fie vorba despre nesimtire, prostie sau rea credinta? Cred ca plamada din toate trei, furtunos instutionalizata, este de fapt principalul motiv pentru care sunt calcati in picioare fara efort de catre noi, concurenta.
La multi ani si sa va fie rusine!

P.S. Eu vorbesc aici in calitatea mea de om care a prestat la Realitatea tv cateva luni, inainte sa se inventeze pe acolo vanturi, ghiti sau elani. Precizez ca acest articol nu are nicio legatura cu vreo initiativa, dorinta sau frustrare a lui Carmen Bruma pe care nu am gasit de cuviinta sa o consult/informez la scrierea sau aparitia acestui articol.

P.S.2 Mai precizez ca eu am sfatuit-o neintrebat sa se duca la Raitaru tv, dar, ca de obicei, sfatul meu nu a fost luat in considerare.

Sursa : http://www.mircea-badea.ro/blog/realitatea-tv-face-zece-ani-fara-jena/

Chiar așa, ce impertinență din partea celor de la Realitatea … Zece ani și-a arătat sărmana mai mult de cinci minute zilnic fizicul, s-a crăcit, a transpirat, și-a etalat din tricourile de firmă sfârcurile și ăia nici măcar nu au amintit-o… Evident, din textul lui badea nu reiese că ar fi fost și plătită… Îmi și imaginam când o vedeam în verva prestației cum toți privitorii își lăsau treburile și făceau condiție fizică…

Da, maare impertinență.  Ia uite ce atuuri are gagica indiferent din ce unghi ai vedea-o, ce bulane, ce buci, ce țâțe sau buze. Păi fără ele ajungea Relitatea TV la ca după zece ani de existență să măreția la care e acum, la zbaterea absolut fasciantă de a scăpa din ghiarele falimentului și de a face gestul suprem al ființelor unicelulare, adică să se dividă ca bacteria? Ba…

Ei, dar în durerea shakespeariană care l-a cuprins pe marele om de televiziune , unicul vorbitor din gura măs.. pardon, din gura presei, să uite esențialul. Nu doar, sexoasa creață a fost uitată.

El însuși a fost uitat. Cine a atras atenția zilnic că există și un astfel de canal TV înjurându-l și denigrându-l zilnic, pentru că este singurul mod de exprimare pe care i-l permite educația căpătată în timpul copilăriei cu cheia de gât de care a avut parte? El, Mircea Badea. 

În impertinența lor, nici măcar o statuie nu i-au făcut… Câtă nedreptate. Realmente trăim parcă într-o dramă gracă altoită cu drama unei suferințe slave, o suferință care îi face sufletul să i se zbenguie în fizic ca Karenina în fața soriti devastatoare și nemiiloase. Măcar o statuie cam cât amărâtul de Sfinx din Egipt, tot merita…

De asemenea pare să fi uitat și de încă o mare personalitate care a marcat evoluția spre inalte culmi a respectivului canal de televiziune. Pe soră-sa…

Păi mai auzea cineva de Realitatea TV dacă mare om de televiziune, Natalia Badea zisă Naty nu își etala bulanele și rânjea tâmp și strident în fiecare dimineață spre trezirea spiritului românului?

Țîțîțî, câtă lipsă de recunoștiință față de arile valori ale neamului… Daa, mare impertinență. 

Ei dar pentru ca fanii marelui homo unicum  grohăitorius  să nu creadă că deja trebuie să pună ban pe ban pentru a-i cumpăra coroană mortuară înainte de a comuta televizorul pe OTV, iată că are și o mare bucurie. 

E bucuros că Robert Turceacu nu și-a propus să-l bată pe Gâdea și o miniteleviziune ca B1 să rușineze ditamei Antena 3 și Intactul …

Atenție la titlu:

TURCESCU RECUNOASTE CA E IMPOSTOR. ADICA LIPITOARE

“Presa scrisă era în groapă aşa cum e şi acum. Am zis: Unde să mă duc? Să scriu pe blog? Am venit la B1, pentru că m-am gândit că presiunea pentru performanţă nu o să fie foarte mare şi că nu mi se va cere sa îl bat pe Gâdea.” – declara basistul intr-un interviu. Corect. Poate cineva sa ma plateasca foarte mult doar pentru ca il pup in bas pe Basescu, fara sa fac vreo audienta? Da!

P.S. Acest puseu de sinceritate intru confirmarea unei stari de fapt altminteri evidente nu poate fi pus pe seama unei porniri de natura morala ci, mult mai probabil, pe seama senilitatii care insoteste in unele cazuri parul alb.

Sursa: http://www.mircea-badea.ro/blog/turcescu-recunoaste-ca-e-impostor-adica-lipitoare/

În primul rând, ar trebui să îi explice cretinoidului mâncător de căcat ce e aia impostură.

Conform DEX: IMPOSTÚRĂ s.f. Înşelătorie, minciună. ♦ Situaţie în care se află cineva care vrea să înşele buna-credinţă a altora. [< fr.imposture, it. impostura].

Care e legătura cu restul textului, doar Dumnezeu știe. Sau poate mai știu și papagalii cu care tot mimează că vorbește în momentele în care nici măcar el nu crede că are dreptate în ceea ce spune. Pe cine a înșelat Turcescu? Când a fost impostor? 

Păi ia să vedem cine e impostorul…

Un Robert Turcescu  de la B1 care face emisiuni unde se discută subiecte importante și interesante, unde sunt invitați oameni cu diferite orientări politice și cu păreri pe care sunt lăsați să le exprime logic sau un imbecil care vorbește singur ca tembelul conform unei scheme de discurs care i-a fost dată de sefii ce îl plătesc, prestație pentru care e plătit regește deși peste ceea ce ar fi normal la ratingul pe care îl are (Chiar el spunea udată foarte mândru că a reușit un maxim de care și el se mira: 2,7%), individ care a și fost premiat de o adunătură de lepre mediatice, evident, deoarece dacă nu era premiat trebiau să-i închidă mizeria, iar Stăpânul lui trebuia să își găsească un al mâncător de rahat. Desigur, e greu de găsit unul de talia lui Badea…

Am văzut nu demult cum unii se mirau că avem un spațiu mediatic atât de murdar, caracterizat prin agresivitate și lipsă de profesionalism. 

E foarte logic să fie așa atăta timp cât cei din Consiliul Național al Audiovizualului mai permit ca niște indivizi atât de abjecți și de slugarnici ca Mircea Badea sau colegii lui de la intact să apară la televizor și să denigreze tot ce li se pare că nu îi place stăpânului lor. Dacă ar face-o doar pe blog nu ar conta, dar o face zilnic la televizor. 

…..

Am și o oarecare … curiozitate de alt gen… Oare cam la cât se ridică partea din venituri despre care spun gurile rele că nu plătește taxe și impozite Mircea Badea? Chiar el spunea cu nu recunoaște anumite taxe pe care ar trebui să le plătească, nu știu ce a rezolvat cu ele… Dar asta e o altă poveste, o poveste… urâtă rău dacă se confirmă …  Zvonurile sunt multe … Poate vom afla și cât adevăr este în povestea cu refuzul lui Carmen de ase mărita cu mircea din cauza nesiguranței ei față de orientarea lui sexuală … zvonuri deh … doar zvonuri… 

 1. mishu jamie
  2 noiembrie 2011 la 18:45

  Sorine, lasa-l bre, ca deja e dus definititv. P-asta nu-l mai spala o cisterna de detergent, nu-l mai curatza pe creierii incalcitzi nici Mr. Proper, instalatorul-gel. Daca vrei sa-i faci un bine, gaseste un sobor de minim 12 preoti, cu tarie in credintza si puneti tata de o exorcizare, Poate or surpa macar un diavol din hoarda ce pare ca-l stapaneste pe Mircica.

 2. Lulu
  2 noiembrie 2011 la 21:17

  Cand mai scrii despre M.B. te rog sa specifici ca nu l-ai scris la „comanda” mea!
  Te rooooooooooog!
  Multumesc!

  • 3 noiembrie 2011 la 14:24

   Vai Lulușorule, păi dacă spun acum ceea ce îmi ceri, mai crede cineva că nu fac ce zici? Și dacă fac dup-aia îmi mai dai cei 1000 de euro pentru articol? Ba… De fapt acum trebuie două că am mai scris unul… 😀 )
   P.S. Cine e imbecilul care zice că îmi comanzi mie. Nu de alta, dar vreau să-l bag în mă-sa. Mi s-a umplut spamul cu imbecili care scriu sub numele lui Badea dar nu coresounde ip-ul și adresa…

   Acum caut cele două pictoriale. Văd că mazăre care s-a pozat înconjurat de curve în curu gol este luat ca un băiat simpatic iar E.U. al cărei pictorial este admirabul, elegant și de bunsimț, ca de o comițătoare a unui gest incalificabil… Să văd dacă le găsesc pentru a le posta în paralel…

 3. nemo
  7 noiembrie 2011 la 13:02

  Sunteti niste frustrati.

  • 7 noiembrie 2011 la 13:18

   Da? Ai oarece propuneri pentru defrustrare? 😀

 4. v
  8 noiembrie 2011 la 23:52

  singurul defect al tau e ca nu ai nici o calitate!

 5. Karina
  9 noiembrie 2011 la 15:40

  Se pare ca aceasta familie sufera de sindromul vedetismului. Desigur ca de ceva timp, din familie face parte si Carmen Bruma(chiar daca nu in acte oficiale). Cata infatuare si grandomanie,cate fitze de un penibil perfect, doar pentru ca domnisoara Carmen Bruma nu a fost mentionata pe panou d-soara Bruma. Uite ca, domnul Prigoana i-a facut un favor si pe site-ul paginademedia.ro, povesteste despre renumita familie. Asa, ii mentioneaza si numele d-soarei Naty, din aceeasi familei. DIn pacate acesteia i-a facut un mic deserviciu, ca acum vuiesc site-urile despre cum s-a indragostit ea de un barbat insurat si l-a despartit de familie, cum de l-a luat de sot si cum a plecat ea subit de la realitatea tv. Parerile sunt impartite. Dar dupa cat a durat casnicia ei(mai putin de 2 ani), putea linistita sa ramana la RealitateaTV

  • 9 noiembrie 2011 la 18:21

   Da, dar tot e o mare nedreptate, lipsește Adina Halas. Când carmen Adina și Naty făceau acea emisiune matinală, m-am stricat la pupilă încercând să văd care avea danteluță la chiloței. Așa, ca din întâmplare, ba una ba alta se trezea că are fustița cam scurtă. Ar trebui puse și ca deschizătoare de drumuri la OTV și la capatos, și acolo se practică ridicatul fustiței din greșală tocmai când primplanul e pe zona incriminată. De exemplu alaltăieri Cruduța a ținut neapărat să știe poporul că poartă chiloței, ca să nu creadă lumea cineștie ce despre ea. Avea unii gri închis cu buline albe…
   D-aia zic: Dar Adina unde e? 😀

   P.S. Carmen avea bulanem ai mișto atunci … :p

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: