Prima pagină > Abureală - Manipulare, Pamflet > Șoc… În jungla Braziliană s-a descoperit o nouă civilizație: Uselienii

Șoc… În jungla Braziliană s-a descoperit o nouă civilizație: Uselienii

Sad Labo, cercetător principal la Catedra de Studii Comparate și Complementare de  la Institutul de Cercetări în Științe Comparate Exacte și Aproximative   din Bellem anunță o descoperire care poate da peste cap tot ce știam legat de evoluția omului.

Până acum știam că omul se trage din maimuță.. De acum știm că și maimuța se trage din maimuță.

Unul din cercetătorii Institutului pomenit, în urma unei expediții în jungla braziliană, în vederea achiziționarii de la băștinași a unei cisterne de pălincă de baobab în vederea unui botez. Domnul Thedore Schpritzmaringen, cercetătorul pomenit, a observat că cel de la care urma să facă achiziția, folosea o cameră de luat vederi pe post de ciocan și spărgea alune americane. Întrebându-l de ce vace sta, omul a spus că nu mai are dinți ca să spargă alumele.

După tratative intense, vânzătorul a vost de acord să îi dea ca bonus la marfa cumpărată, caseta din camera de luat vederi, camera a insista să o păstreze deuarece îi plăcea cum o simte în mometul loviturii.  Nu știa ce este, dar știa că o avea de la cineva care își păștea turma de capre pe povârnișurile unui platou înalt, aflat fiz în mijlocul zonei necunoscute a junglei.

Ajuns acasă la Bellem, Schpirtzmarngen a descoperit că pe casetă era înregistrată o ședință pe care o țineau niște maimuțe.

Era o ședință de transmitere a prerogatrivelor de ma bunici la nepoți. 

În rezumat, a constatat că sus, pe platoul acela trâiește o civilizație încă nedescoprită. Civilizația uselistă.

Șocat a observat un detaliu, poporul uselist are câte ceva în comun cu poporul român, și anume că are doi tați și nici o mamă. 

Tații, care încă trăiesc se numesc Ilici și Felix. Acești doi patriarhi sau iubit mult de tot, și ca rod al iubirii lor sa născut Bombonel. Acesta neavănd cu cine să se iubească, s-a iubit cu sine însuși.

Din această dragoste, la interval de câteva zeci de ani s-au născut doi gemeni, Antonel și Pontănel.

E drept că erau cam roșcași și se găndea al cui să fie, dar și-amintit de  Sfânta Maimuță Roșie la care se închinau tații lui, astfel a considerat că este o deformare genetică normală. De asemenea și-a amintit și de ce copii erau cam prostănaci. Erau făcuți la beție, în noaptea de amor cu sine consumase o sticlă întragă de vodcă rusească, consumase o sticlă întreagă de spirt sanitar și cum la beție copii se nasc tâmpiți. Astfel, 40% la sută din cei cinci componenți ai poporului uselist erau tâmpiți.  

Caseta se încheie cu ședința de transmitere a prerogativelor către cei dou copii. Problema era că la primul tur de scrtin, cei cinci au votat în felul următor:

Ilici a votat pentru excluderea din rândurile lor ale celor doi puști, Felix a votat ca el însuși să fie numit Președinte al Senatului, Bombonel a votat ca Antonel, unul bin copii să fie sacrificat și gătit la proțap, iar Pontănel să fie folosit pe post de prostituată, Antonel a Votat ca el însuși să fie ales Președinte, ia Pontănel a votat ca el însuși să fie numit Premier.

Negocierile care s-au declanșat pentru ajungerea la o părere comună mai continuă și până s-a terminat caseta, rezultaul nu se cunoaște, ultima acenă filmată arăta cum  Bombonel tocmai îi trăgea una în cap lui Antonel, pentru ca votul său să primeze…

Mai jos se poate vedea o parte a transcrierii sunetului, mai precis, discursul lui Bombonel Întâiul (și singurul deocamdată) iar pozele care ilustrează acest articol arată instanatee capturate de pe caseta mai sus pomenită…. 

 1. balbeck
  5 noiembrie 2011 la 21:48

  hahahaha,toate ca toate dar asa ceva nu mi-a trecut prin minte.

  • 6 noiembrie 2011 la 12:04

   Există multe lucruri enigmatice în lume.
   Acum decantez deoarece am auzit o afirmație care mi s-a părut cea mai tare care s-a spus în România în ultimele decenii. Legat de mașina lui Dan Diaconescu, aia care a sărit de pe pod. Unul din cei invitați în studio, care spusese despre accidentul lui Huidu că ar fi urmarea faptului că Șerban a râs de cei care s-au … pelerinat la moaște, a spus atunci că acel accident a fost o palmă pe care sfânta i-a tras-o lui Huidu. Evident că în mintea lui nu conta că cei trei care au murit au fost mai loviți dect Șerban. Cel puțin eu așa cred. Același individ zicea că acel accident al mașinii lui Huidu ne arată că Diaconescu e predestinat, faptul că DD nu a murit în accident este un semn clar că omul are un destin mare. De data asta evident că nu avea nici o importanță că DD nu era în mașină. Dacă m-am gândt puțin, avea dreptate. Semne mai sunt. De exemplu Diaconescu -na murit la Hiroshima în bombardamentul atomic. Nu era născut la acea dată? Detaliu nesemnificativ. Nu a murit noci în lagărele germane, nu a fost nici deportat de Mareșal odată cu etnia sa…
   Dealtfel, dacă la cele de până acum nu era născut, nu a mirit nici gând Ben Laden a dat cu avioanele în Gemei și în Pentagon. Nu era acolo, dar putea să fie. Uite, Păunescu a fost în gemeni, și acum e mort … Da, multe dezastre suau întâmplat pr Pâmânt. Diaconescu nu a murit în nici unul… e un semn, nu?

   P.S. Dacă te-a amuzat pamfletul meu mă bucur. D-aia l-am comis … să se mai amuze oamenii….

 2. Lulu
  6 noiembrie 2011 la 13:07

  Sorinas! Pozele sunt Superbe!
  Inspirat articolul! Afurisit mic ce-mi esti! Hehehehe!
  Sa n-o superi pe Daniela noastra 🙂 🙂 te papa cu tot cu fulgi! 😉

  • 6 noiembrie 2011 la 14:59

   Hehehe … afurisit mic? … Mic? Adică eu mă străduiesc degeaba? 😀

   Daniela știe că o consider specială ( e jumătate ardeleancă, și asta îi iartă păcatul de a fi pesedistă … 😀 )
   Odată pe facebuci a pus o poză cu Ponta de la o ședință. Am descărcat-o și deoarece nu preciza despre ce s-a discutat, i-am pus eu dialogul. (ca la benzile desenate) Zicea că vrea să facă un bine partidului și își prezenta demisia… Cred că i-a plăcut Danielei, deoarece nu a șters (putea să o facă cu un clic deoarece era tocmai pe Wall-ul ei…

   Acum pregătesc un articol cu cele mai sexy politiciene din lume. A apărut ceva în România liberi, dar și în Spike. Există două diferențe…
   Marțafoii nu pun nici româncă în prime zece … și cred că avem vreo două care s-ar încadra…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: