Prima pagină > Haioşenii, Pamflet > DOAMNEMILUIEȘTE srl face publică lista noilor tarife

DOAMNEMILUIEȘTE srl face publică lista noilor tarife

Motto: God shave Romania

Preacuviosul site 220.ro    face cunoscută credinioșilor lista cu tarifele bisericești practicate în vederea adunării de fonduri în vederea construirii Catedrala Umilirii Neamului…

BOR invită pe această cale ca prețurile să fie considerat doar ca informative și minimale, astfel nimeni nu va fi oprit să mărească aceste sum cu donații consistente, diferențele constatate vor fi raportate cui trebuie și temperatura cazanului cu smoală va fi redusă direct proporțional cu sumele donate.

Donațiile respective vor putea fi acoperite de credincioși, în caz că nu au bani ghiață cu produse sau prestări. Acestea vor fi evaluate la prețul pieței.  Amiiiin!

Prin definiție, omul e un păcătos, cu atât mai mult credinciosul habotnic. 

Iată că BOR  oferă o cale de spălare a păcatelor prin răscumpărare. Cei care vor încerca să șpăguiască preotul ca pe polițai vor suferi pe vecie, cei care vor dona peste tariv, pentru fiecare zece procente în plus vor primi un centimetru pătrat de zidărie pe care, pe cheltuiala proprie ori a familei, vor putea să își printeze  avatarul de la Facebook, Twitter, sau Hi5 în 3d.

Deoarece Bierica Obligatorie Română este o biesrică absolut transparentă, transparență câștigată încă din vremea sinistri securități unde clerul nostru lucra part time, când cu extremă claritate raportau ceea ce auzeau la sfânta spovedanie, dorim să explicităm credincioșilor fiecare capitol al acestei liste.

Iată deci, mai jos, fiecare capitol explicitat pe înțelesul tuturor: 

Botezul… marea taină a intrării în turma credicioșilor.

După cum fiecare își amintește, atunci când a fost el însuși botezat, fericirea care l-a cuprins a fost cu atât mai mare cu cât preotul s-a purtat mai grijuliu. Una e să te ia preotul de un picior și să te scufunde în cristelniță cum se scufundă cânepa la muiat, și alta e să te prindă cu grijă și să îți astupe năsucul și gurița. Evident că asta poate însemna și o liniște interioară deoarece vă asigur, nu e nici o plăcere să vă intre în gură apa cu aromă de pipi de la botezații anteriori.

Evident că este importantă și cantitatea de bebeluș scufundată în apă… un bebeluș luând cu el o cantitate diferită de apă dacă e scufundat doar puțintel și altă cantitate de apă dacă e scufundat integral. De asemenea în apă se vor mai putea diferite substanțe aromatizante. Substanțele halucinogene sai psihotrope, vor putea fi introduse doar cu acordul preotului, prețul acelor fiind stabilit pe o listă specială.

 Înmormântarea … la finalul vieții mai mult sau mai puțin păcătoase, omul trebuie să își scrie testamentul, dă își ia adio de la cei dragi și să își dea duhul.

Sfânta Biserică cinstește și onorează  marea plecare la cele veșnie a credincioșilor desfășurănd o caremonie solemnă undepretiuo își dă toată silința să vorbească atât de frumos despre decedat încât să nu fie nimeni acolo care să nu verse o lacrimă măcar, celor care nu pot și nu pot, Biserica le va asigura free ceapa necesară pentru stoarcerea de lacrimi.

În funcție de felul cum este tratat mortul, și ce i se urează Biserica a hotărât ca înmormântările să fie categorisite în diferite feluri.

Slujbele ful prezence unde atât preotul cât și decedatul participă la ceremonie sunt  considerate cele mai de calitate, deci sunt taxate superior. Cele unde mortul nu este prezent din motive care îl privesc, se face o reducere. Se ia în calcul și posibilitatea unde e prezent mortul dat preotul nu. Atunci se va putea oficia caremonia folosind mijloacele moderne de comunicare: corespondența scrisă, telefon, Skipe. Pentru viitor se ia în calcul și mailul sau messengerul, ori, pentru un viitor în care mijloacele tehnice o vor permite, transmisia holografică.

Exorcizarea … cei care își amintesc povestea de la Tanacu își amintesc faptul că Biserica  Obligatorie Română nu face astfel de acțiuni, decât în unele cazuri când face.

Exorcizarea nu trebuie văzută ca un act agresiv la adresa nimănui ci ca ceva similar cu masajul erotic pe care îl practică preacuvioasa Alina Plugaru la  Salonul ei de masaj.

Exorcizarea nu trebuie văzută ca ceva simplu unde trimisul întunericului este alungat  făcânduse la el ”Bau” și el să plece mâncând pământul, sau trecând la turma de porcine din vecini. Unii posedați locuiesc în apropierea unor mănpstiri sau a parlamentului și atuncu necuratul poate cofunda și se insinuează în cine nu trebuie. În cazul parlamentului dealtfel nici nu prea mai e loc. Cam toți sunt posaedați de diferiți diavoli mai mari ori mai mici. De asemenea este posibil ca între posedat și posedator să se fi creat o legătură zdravănă din cae se va dori să se păstreze anumire reminescențe…

Sfințirea … aceasta reprezintă modul în care anuite bunuri sunt asigurate divin împotriva răului.

Prețurile s-au stabilit conform valorii și mărimii obiectelor sfințite. 

Evident că între o budă publică, un bar, sau un coteț diferă de o vilă, un castel, ori un stadion, de asemenea este evident că sfințirea mecesară unui Merțan sau a unui Rolls Royce  e diferită de cea necesară unui Logan, a unui Trabant, ori a unei biciclete, indiferent de numărul de roți. Dacă Huidu avea la zi sfințirea făcută, la calitatea necesară, Merțanul lui nu suferea nici zgârietură, astfel cheltuielile sale ar fi fost mai mici. 

Sfânta Împărtășanie este tratată ca un act de mare importanță, crediciosul vorbin direct cu Divinitatea. Fiind o urmare a unsi spovedanii, și aceasta este considerată ca necesară ș tratată ca atare. Prețurile se văd alăturat.

Cei care doresc vor putea contracost să ia acasă o copie a înregistrării o vor putea face dacă plătesc o taxă care e prevăzută în anexa nepublicată. De asemenea, ceu care doresc ca vinul să fie înlocuit cu whiski, gin, pălincă sau alte delicatesuri, vor putea beneficia de acest serviciu. Respectiva licoare putând fi achiziționată de la restaurantul lăcașului de cult, ori de la birtul de vis-a-vis, care probabil are acordul de funcționare din partea Sfântului Sinod. 

Și, în fine, slujbele, principala activitate a Bisericii Obligatorii Române, este și ea cuantificată în funcție de modul în care aceasta se termină. Trebuie menționat că predica, adevărata cireașă de pe tortul slujbei, îi va fi achitată direct preotesei, iar dacă aceasta nu există pe motiv de celibat sau deces, atunci manajerei-amante care deservește casa parohială. 

Prețul e modic, 5 euro pe minut, la care se adaugă și o mică sumă, un euro/litera de citat într-una din limbile de circulație  (chineză, rusă, greacă, engleză, franceză ungurește, țigănește, și cinci euro pentru litera de citat, în una din limbile culte: greaca veche, latina veche, swanili, ebraica veche, moldovenește, ardelenește sau esperanto).

În final, Biserica Obligatorie Română le urează creștinilor numai de bine, și distracție plăcută la centrul spa al noii Catedrale a Umilirii Neamului.

Mulțumiri și biecuvântări celor care vor contribui cinstil la bunăstarea  BOR, precum și anunțul cu anatema asupra șpăgarilor…

P.S. Vorba unui alt preacuvios  site: TimesNewRoman  ”Doamne, ocolește-i pe români”.

AMIIIIN !

Pentru conformitate,

lista originală poate fi văzută pe siteul 220.ro 

http://www.timesnewroman.ro/

 1. Lulu
  7 noiembrie 2011 la 17:20

  Au prezentat-o la B1 intr-o seara!
  E de rasu’ plansu’…..s-au facut glume la aia cu exorcismul clasic si la ala cu finalizare 🙂 🙂

  • 7 noiembrie 2011 la 17:57

   Normal că trebuie să se țină cont dacă e sau nu cu finalizare. Și Alina Plugaru ține cont la salonul ei de masaj…

 2. baba
  7 noiembrie 2011 la 18:40

  asemenea minuni sunt pe usile cabinetelor medici de familie :))) 😦

  • 7 noiembrie 2011 la 19:28

   Da? Din fericire dacă mâ întâlnesc cu un medic, nu e la el la cabinet… mai o berică, mai o cafea…
   Oricum, azi am văzut-o prima dată pe siteul 220.ro și am râs de m-am spart…
   Sper că te-ai amuzat puțin, ăsta a fost sensul … 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: