Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent, Sport > Infractorul Mircea Sandu vrea să interzică Stelei să mai joace pe Național Arena

Infractorul Mircea Sandu vrea să interzică Stelei să mai joace pe Național Arena

Mă uit, mă mir, iar mă uit, iar mă mir… și nu-mi vine să cred… 

Steaua trebuie sa-si caute casa – Nu mai are voie pe „Arena Nationala”

 FRF a instiintat Steaua ca mai are voie, in acest an, sa evolueze pe „Arena Nationala” in doar doua partide, cele cu Dinamo si CFR Cluj. „Am luat aceasta hotarare pentru a nu suprasolicita gazonul”, a explicat Mircea Sandu. De asemenea, ros-albastrii nu vor putea folosi stadionul nici in cazul in care vor obtine calificarea in primavara Europa League.   

„Am discutat cu domnul Argaseala si l-am rugat sa gaseasca variante pentru meciurile cu Vointa Sibiu si FC Brasov. Pentru a nu suprasolicita gazonul, cred ca ar fi bine sa se joace acolo doar meciurile cu CFR si Dinamo, care sunt derby-uri. Daca Steaua ajunge in primavara europeana, va avea o problema. UEFA ne permite ca ultimul meci pe care il jucam inainte de finala Europa League, din 9 mai 2012, sa fie cel jucat de Romania cu Uruguay, pe 29 februarie”, a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF, la sport.ro. 

Mircea Sandu minte, UEFA nu ne poate interzice sa jucam acolo. Se va schimba gazonul si gata”, a declarat Gigi Becali, patronul Stelei.

Steaua a a avut parte de multi suporteri (pe „Arena Nationala”) in partidele cu Rapid (din Liga 1) si Maccabi Haifa (din Europa League), reteta financiara fiind pe placul conducerii echipei.

Sursa: HotNews

O fi înnebunit Mircea Sandu?

Din câte știu eu, întreținerea Stadionului este extrem de scumpă. Singura sursă de venituri este încasarea de chirii pentru  desfășurarea de competiții sportive. 

Steaua plătește pentru că joacă acolo.  Stadionul nu e al lui și nici al lui taică-su … din câte știu este al Municipiului București și nu Federației personale a  jigodiei l și a fost construit cu un singur scop. Să se joace acolo fotbal nu ca să se fudulesc imbecilii cu el. 

Se degradează gazonul? Păi avem o mare problemă, s-a spus că este un gazon de calitate…

Hmmm, jigodia asta nici măcar acum după ce a început să dea extemporale la DNA nu se potolește? Vrea șpagă? 

Am așa, o mare curiozitate… oare din ce bani și-a agonisit averea?

De fapt, cred că cineva ar trebui să ia puțin la puricat actele de înființare a cele mai mafiotice organizații din Europa: Federația Română de Fotbal.  Din câte știu eu este vorba de un o societate cu răspundere limitată pe care SAndu și încă vrei doi au impus-o în detrimentul Federației de până în 89… 

Alo, DNA, se aude?

Mai e ceva. Statutul acestei federații este ilegal. Dacă cineva se adresează justiției civile este dezafiliat.

Regulamentul care interzice adresarea în Justiție este un regulament ilegal și neconstituțional. Se încalcă articolul 21 din Constituția României…

ARTICOLUL 21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.

(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.

Arestați-l dracului pe infractor și închideți s.r.l . ilegal numit pompos Federația Română de Fotbal …

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 9 noiembrie 2011 la 21:33

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: